فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔆«حضرت امام خامنه ای “آن چیزی که امام حسن مجتبی (ع) را شکست داد نبودن تحلیل سیاسی در بین مردم بود”»
آن چیزی که خوارج را به وجود آورد و امیرالمومنین را آنجور زیر فشار قرار داد و قدرتمندترین آدم تاریخ را آنجور مظلوم کرد، نبودن تحلیل سیاسی در بین مردم بود!
✍🏼جنید
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 زوزه کشیدن اوباش پان ترک تجزیه طلب در زمان پخش سرودهای وطن پرستانه در محل تجمع حامیان #پزشکیان در ارومیه با هدف توهین به ملت ایران!
✍🏼احسان موحدیان
🆔@awake_vs_reset
➖ما بازنده نیستیم
➖به منافقها رو ندید
➖منافق کسی هستش که از قالیباف به پزشکیان میرسد !
🔺ما به مردمی باخت دادیم که ۳۰ سال حکومت ذلت بار رو ترجیح دادن
به عزت و مطالبه گری !
➖مشکل اجماع ۹ + ۳ میلیون نیست !
💢مشکل جمعیتی هستش که اهل تحقیق نیست و شومن، تهمت زن، کذاب و پوپولیسم دوست دارد!
✍🏼 Saviour
▪️معاویه: قوی تر از ذوالفقار علی(ع) سراغ داری؟
▪️عمروعاص: آری جهل مردم
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️تمام تلاش شیطان در تمام طول تاریخ این بوده است که دنیا را برای بشر جذاب تر کند تا ندای توحیدی را از ذهن و زبان او پاک کند ؛
🔹 نگذارید این ندای توحیدی به هر دلیلی از زندگی تان حذف شود.
#اللهم_صل_على_محمد_وآل_محمد_وعجل_فرجهم
#اللهم_عجل_لوليك_الفرج
✍🏼جنید
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از بسلام آمنين
#یادداشت_۱۶۷
۱۷ تیرماه ۱۴٠۳/ سال چهارم
از مگامال تا مگا هیئت!!!!
تا کنون بارها عرض کرده ایم که یکی از مهم ترین تفاوت های تمدن مدرن با تمدن اسلامی، در گزاره بنیادین و محوری: لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ (۲۵حدید) است.
مدل مدیریتی اسلام به این شکل است که واحدهای مدیریتی را کوچک، پراکنده و غیر متمرکز می کند. آنگاه وظایف را به همه می سپارد و ازین رهگذر، #مشارکت_حداکثری ایجاد میکند، مردم را رشد می دهد و ظرفیتها را فعال می کند. مدرنیته در مقابل، واحدهای مدیریتی را کلان و متمرکز می کند و با این روش، قریب به اتفاق مردم را از #مشارکت کنار می نهد و بسترهای رشد را عقیم می کند.
فی المثل برای دفاع از کشور، یک #ارتش منسجم متمرکز ایجاد می کند، انسانها را استخدام میکند و وظیفه دفاع را تنها به آنها می سپارد. اما اسلام، دفاع را بر عهده همگان می گذارد و مردمش را با: جَٰهَدُواْ بِأَمۡوَٰلِهِمۡ #وَأَنفُسِهِمۡ فِي سَبِيلِ ٱللَّهِ(۱۵حجرات) پرورش می دهد. امری که در اندیشه فقیه تمدنی عصر ما با عنوان #بسیج ظهور و بروز یافت.
باز در نظام تولید مدرن، #کارخانه کلان متمرکز را داریم با نتیجه ای واضح: یک ارباب و مالک با کسب سود حداکثری و صدها کارگرِ بله قربان گو و بی اختیار با سودی حداقلی. همین مدل تولید متمرکز، یکی از اصلی ترین ریشه های نظام سرمایه داری، نابود کننده عدالت و ایجاد کننده فاصله طبقاتی است.
در اسلام اما با تربیت انسانها بر اساس #مشاغل_برتر مانند کشاورزی، باغداری و دامداری، مکروه دانستن اجیر و استخدام دیگران شدن(کافی ج۵ص۹٠) و لزوم #نظارت هر فرد به غذایی که می خورد(عبس۲۴)، یک نظام تولیدی غیرمتمرکز، سبک، ارزان و بسیار باکیفیت طرح ریزی می شود. با نظام تولیدی اسلام، #مشارکت_حداکثری در تولید غذای طیب ایجاد می شود و ضمنا هر کسی آقای خودش است، همانطور که خدا او را آقا و آزاد آفریده(نامه۳۱ نهج البلاغه).
مثال دیگر این نزاع تمدنی در مدل توزیع و بازار است. مدرنیته هرچه بیشتر پیش می رود، بازار هایی متمرکز تر، بزرگتر و در نتیجه گرانتر درست می کند. #مگامال هایی که برای حدود نود درصد مردم، امکان خرید یک غرفه هم در آنها وجود ندارد. چرا که بسیار کم است و در نتیجه گران. به همین راحتی در عرصه توزیع و بازار هم #مشارکت_حداکثری را از دست می دهید.
اما اسلام عزیز و مردمی، درست در نقطه مقابل تمدن طاغوتی انحصاری، بازار پراکنده فراوان #رایگان می سازد و در اختیار همه مردم قرار می دهد(کافی ج۵ص۱۵۵) .
میتوان دهها مثال دیگر هم آورد. مثلا می توان مدل معیوب و پر اشکال و متمرکز #سدسازی را با مدل پیشرفته، پراکنده و سبُک #آب_انبار داری مقایسه کرد و امثله دیگر.
در همین راستا و با توجه به اینکه در ایام عزاداری حضرت سیدالشهدا علیه السلام هستیم، باید توجه کنیم که اسلامی ترین مدل برپایی مجالس سوگواری، آنست که نیروهای بیشتری را درگیر خود کند و از ظرفیت انسان های بیشتری استفاده کند. با توجه به مسائل فوق الذکر، باید به دنبال تکثیر هیئتها باشیم نه تکبیر آنها!
هیئت کلان متمرکز، جدای از اشکالات متعددی که دارد، نمی تواند بسترساز خوبی برای «لِيَقُومَ ٱلنَّاسُ بِٱلۡقِسۡطِ» (۲۵حدید) باشد.
اما هیئتهای کوچک و #روضه_های_خانگی، می تواند یکی از مهم ترین عوامل #مشارکت_حداکثری در مراسم انسان ساز محرم باشد. فی المثل فلان هیئت که بیست سی هزار نفر مستمع دارد و تنها با یک سخنران و یک مداح مدیریت می شود، در صورت تبدیل به روضه های خانگی کوچک بیست سی نفره، بسترساز تربیت حدود هزار و پانصد مداح و همین تعداد سخنران است. به جای پرداخت هزینه های سنگین سیستم صوتی، در بسیاری از موارد، حتی نیازمند یک بلندگوی ساده هم نیست. به جای استخدام یک یا چند تیم خبره آشپزی، مدل روضه خانگی هزاران هزاران نفر را درگیر پخت غذای مجلس سیدالشهدا علیه السلام می کند. بدیهی است که کیفیت غذای مجالس کوچک، بسیار بهتر از غذاهایی است که برای هیئت های بزرگ طبخ و آماده می شود. چه اینکه حجم کار اندک است و سبک. از دیگر سوی هرکسی برای اهالی خانه و همسایه های خودش غذا تهیه می کند که موجب دقت و اهتمام بیشتر است.
باز برخلاف #مگا_هیئت ها، برپایی جلسات خانگی کوچک، قریب به اتفاق کوچه خیابان های شهر را بهره مند از حال و هوای روضه و ذکر معارف اهل بیت علیهم السلام می کند.
البته که می توان به فواید بی بدیل دیگری هم اشاره کرد. امید که با برپایی #روضه_های_خانگی، شاهد #مشارکت_حداکثری و بهره مندی حداکثری از این فرصت گرانقدر شویم.
@besalamen_amenin
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش اول
شکست، مقدمه پیروزی است؛ به شرطی که با تحلیلهای بی بنیاد و سطحی، ریشهیابی نشود.
جریان حزب اللهی و طرفدار گفتمان انقلاب به کنار رفتن و نرفتن قالیباف یا جلیلی نباخت، بلکه بار دیگر به دوگانهای باخت که حول مذاکره و برجام شکل گرفت! چرا که در طی سه سال پرکار دولت شهید رئیسی و چهار سال مجلس انقلابی، فرصت اثبات عملی اینکه مشکلات معیشتی ملت ارتباطی به تحریمها ندارد را از دست دادیم. در این دوره، با اینکه ایران آشکارا از تحریمها عبور کرد، اجرای سیاستهای معیشتسوز و نابرابریساز نئولیبرال، به مشارکتسوزی و رایسوزی این ایام منجر شد.
ما امیدوار بودیم بعد از دولت روحانی با تغییر ریل اقتصادی کشور در دولت سیزدهم، مردم طعم شیرین اقتصاد درونزا و برونگرای اقتصاد مقاومتی و حاکمیت ریال را بچشند، اما متاسفانه روشن نبودن رویکردهای اقتصادی برای سیاستمداران و عواقب آنها مانع از این تغییر ریل شد.
دلسوزان تلاش بسیاری کردند این شناخت را برای مجموعه دولت و مجلس ایجاد کنند اما نشد و تنها گذر زمان بود که آن را اثبات کرد؛ اما گاهی خیلی زود دیر می شود!
روزی که شهید رئیسی قصد حذف ارز ۴۲۰۰ را داشت، خدمت ایشان رسیدم و کتاب دکترین شوک را تقدیمشان کردم. عرض کردم این کتاب را بخوانید و ببینید این سیاستهایی که در دست اجرا دارید، چند دولت را در دنیا سرنگون کرده است!
بعد از آن نیز برای مجاب کردن دولت به اجرای سیاست تثبیت قیمت ارز تلاش ها کردیم. خاطرم هست این اواخر شهید رئیسی در جلسهای فرمودند مطالب به این روشنی را چرا اقتصاددان ها متوجه نمی شوند؟!
بهرحال زمان از دست رفت، بخصوص که افراد دست اندرکار، هنوز به آن سیاستها باورمند هستند.
جریان سیاسی اصولگرا نه تنها در طی دوره مدیریت خود بر دولت و مجلس اقدامی برای اصلاحات اقتصادی و پایان دادن به حاکمیت دلار آمریکا در خاک ایران نکرد، بلکه حتی حاضر نشد در ایام تبلیغات انتخاباتی دست روی این مسئله اساسی گذاشته و وعده حل و فصل آن را به مردم بدهد. این بود که در پاسخ به این پرسش آقای پزشکیان که چرا بدون برجام قیمت گوشت ۸۰۰ هزار تومان شد و قیمت خودرو و مسکن سر به فلک کشید، پاسخی جز سکوت نداشت!
اصولگرایی به طمع ۱۸ میلیون رای شهید رئیسی در سال ۱۴۰۰، حاضر به عذرخواهی از مردم برای عدم موفقیت دولت سیزدهم در کوتاه کردن دست سفته بازان و خام فروشان از جیب مردم نشد. حاضر نشد با صدای بلند جلوی احتکار اراضی ایران بایستد و بگوید ما نتوانستیم اقتصاد بسازبفروشی مسکن ایران را که ۷۰ درصد آن قیمت زمین است، تغییر ریل دهیم! حاضر نشد از سیاستهای مشوق خام فروشی فولاد و پتروشیمی و معادن عذرخواهی کند و از اینکه نتوانسته فرایند صنعتی شدن و تولیدگر شدن ایران را تسریع کند، حاضر نشد در پیشگاه تاریخ و مردم ایران ابراز شرمندگی کند و وعده اصلاح دهد.
بنابراین جریان سیاسی اصولگرایی حتی ۵ میلیون رای از همین ۱۸ میلیون رای ۱۴۰۰ را نیز از دست داد. جریانی که میخواست نقش نمایندگی طرفداران انقلاب و مستضعفین را بازی کند، در عمل با سرمایهداران نرد عشق باخت. جراحی اقتصادی که باید روی توبره سرمایهداران انجام میشد، روی سفره مردم انجام شد.
✨برای مطالعه بخش دوم، اینجا را کلیک کنید✨
@syjebraily
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
برادران و خواهران انقلابی! کمربندها را محکم ببندید...
بخش دوم
✨برای مطالعه بخش اول، اینجا را کلیک کنید✨
جریان انقلابی هرگز نباید سرخورده و دلسرد شود. باید از فرصت استفاده کرد و در مبارزه با سرمایهداری نئولیبرال هم فکر و هم قسم شد. این مبارزه، مبارزهای نیست که یک شبه و یک ساله نتیجه دهد. ما با جریانی مواجهیم که از جنگ ایران و روس تا به امروز نتواسته هیچ امتیازی از غرب بگیرد، بیش از یک قرن است که اقتصاد و معیشت مردم را هم به گرو غرب درآورده است و میخواهد ریشههای غرب گرایی را در همه کشور بدواند و به سرمایهداری جهانی متصل کند، کارشناسان معتقد به سرمایهداری را تربیت کند و در همه جا بگمارد.
نئولیبرالیسم میخواهد دولت را کوچک و ضعیف کند تا «سرمایهسالاری» جایگزین «مردمسالاری» شود. لذا #نه_به_نئولیبرالیسم نه به سیاست و آموزش و فرهنگ نئولیبرال هم هست.
کمربندها را محکم ببندید که فرصت جدیدی برای جنگ حق و باطل، جنگ فقر و غنا، جنگ استضعاف و استکبار، و جنگ پابرهنهها و مرفهین بیدرد، ایجاد شده و البته که پیشرفت گفتمان مبارزه با سرمایه داری نئولیبرال در همین مدت محدود، کم نبوده است.
ما برخلاف بخشی از اصولگرایان که معتقدند در عصر حاضر نمیتوان با شعارهای انقلاب اسلامی از مردم رای گرفت، عمیقا معتقدیم شعارها و آرمانهای این انقلاب هرگز رنگ کهنگی نمیگیرند و همچون اصل اسلام، در همه اعصار و دورانها و برای همه نسلها جذابیت دارند. قدرت، یک ابزار برای رسیدن به هدف است، نه خود هدف؛ آنکه از هدف عدول میکند که به ابزار دست یابد، نه فلسفه حیات را درک کرده و نه انسان را شناخته است.
برادران و خواهران! ما نه تنها چیزی را از دست ندادهایم، بلکه برای پیروزی چیزی کم نداریم. آماده یک خیزش بزرگ باشید و به این وعده الهی مطمئن باشید که وَلَیَنصُرَنَّ اللهُ مَن یَنصُرُه. ما تردیدی نداریم که به یاری خدای متعال، تمدن نوین اسلامی را در همین گام دوم انقلاب اسلامی محقق خواهیم کرد. به شرطی که چنانکه حضرت سجاد(ع) در دعای ابوحمزه ثمالی میفرمایند، از کسالت و سرافکندگی، از اندوه و ترس و بخل، از غفلت و سنگدلی، به خدای متعال پناه ببریم.
امروز، وقت عمل به این دستورالعمل تاریخی و کلیدی خمینی کبیر(ره) است: «وظیفه ما این است که از حالا برای پایه ریزی یک دولت حقه اسلامی کوشش کنیم، تبلیغ کنیم، تعلیمات بدهیم، همفکر بسازیم، یک موج تبلیغاتی و فکری به وجود آوریم تا یک جریان اجتماعی پدید آید و کم کم تودههای آگاه، وظیفه شناس و دیندار در نهضت اسلامی متشکل شده قیام کنند و حکومت اسلامی تشکیل دهند. تبلیغات و تعلیمات دو فعالیت مهم و اساسی ماست».
جریان انقلابی باید خود را برای یک خیزش عظیم آماده کند...
نقطه آغاز تحولی که برای رسیدن به پیشرفت و عدالت ضروری است، تغییر در نظم سیاسی کشور است.
برادر کوچک شما
سید یاسر جبرائیلی
@syjebraily
♦️وقتی نسخههای اقتصادی دشمن(صندوق بین المللی پول و بانک جهانی) را اجرا کنی، و به تایید آنها بنازی، نتیجهاش میشود نارضایتی مردم.
🔻و ریزش آرا کمترین تبعاتش
🔴دروغی به نام #یارانه_پنهان و هدفمندی یارانهها، تلهای بود زیر پای انقلاب
#نه_به_نئولیبرالیسم
✍🏼مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset
♦️برای مثال سال۱۴۰۲ در هرماه چه مقدار گاز صادر و چه مقدار گاز وارد شده است؟
➖یارانه پنهان گاز از تلخ ترین جوکهای تاریخ اقتصادجهان خواهدبود که در کتابها مضحکه عام وخاص خواهیم شد.
❗️مبنای محاسبه یارانه پنهان فرآورده ها را قیمتهای خلیج فارس و #یارانه_پنهان_گاز را براساس قیمت گاز هلند لحاظ میکنند!
#نه_به_نئولیبرالیسم
✍🏼همت قلی زاده
🆔@awake_vs_reset
♦️#دلارزدایی_داخلی یعنی اینکه حق نداریم منابع ملی-طبیعی کشور را که عامل رشد و حرکت کشور و موتور سوخت #اقتصاد مردم است، به قیمت دلاری جهانی به مردم خودمان با درآمد ریالی بفروشیم.
➖ بدتر اینکه، این مسأله #عامل_تورم است.
▪️یعنی یارانهی پنهان، جعل واژهای علیه #ملت_ایران میباشد.
#نه_به_نئولیبرالیسم
✍🏼همت قلی زاده
🆔@awake_vs_reset
📸
❗️ یارانه پنهان، سیاست های بانک جهانی
❗️گران کن یارانه بده
✍🏼امیر
🆔@awake_vs_reset
در مجلس و دولت چه کسانی سفره مردم را جراحی کردند و باعث و بانی گرانی گوشت و... شدند؟
#مکتب_گرانکن
#نه_به_نئولیبرالیسم
✍🏼زهرا سرکارراه
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽انعکاس گسترده شاخ و شانه کشیدن های حامیان #پزشکیان در #تبريز برای آموزش به زبان مادری در جشن پیروزی وی در رسانه های #باکو
▪️آموزش به زبان مادری بر خلاف مساله آموزش زبان مادری و ادبیات محلی که در قانون اساسی هم مورد تایید است، به مطالبه قوم گرایان حامی پزشکیان مبدل شده است.
🔻نتیجه نهایی مطالبه آموزش به زبان مادری، تجزیه ایران است.
🔺زیرا قوم گرایان حامی این ایده به دنبال تدریس همه دروس به زبان های محلی هستند که باعث می شود بعد از مدتی مردم نقاط مختلف ایران زبان مشترکی برای گفتگو نداشته باشند و زبان فارسی نیز به حاشیه رانده شود.
🔶 ما محکم می ایستیم!
✍🏼احسان موحدیان
📍 در کتاب کووید ۱۹ بازتنظیم بزرگ نوشته شوآب رئیس مجمع جهانی اقتصاد به فروپاشی نظام های سیاسی، تغییرات مرزهای سیاسی کشورها و به عبارتی تجزیه کشورها اشاره شده
🔸فراموش نکنیم ما در حال مبارزه با یک ریست جهانی در انقلاب صنعتی چهارم هستیم و دشمنانی که به دنبال هر رخنه ای برای پیشبرد اهدافشان هستند
🔹هوشیار باشیم!
🆔@awake_vs_reset
♦️دولت عربستان سعودی درخواست صندوق بین المللی پول IMF را برای آزادسازی قیمت بنزین رد کرد.
🔺عربستان اعلام کرده برای حفظ سرمایه های اجتماعی و همچنین استمرار صنایع در تحمل هزینه های تولید، این پیشنهاد را رد کرده است
منبع : العربیه
❗️پی نوشت: خیلی باید فکر کرد!!!
https://twitter.com/AlArabiya/status/1559879269844717568?s=19
✍🏼همت قلی زاده
🆔@awake_vs_reset
پزشکیان پیروز شد
🔸نتیجه ۳ سال حکمرانی اقتصادی با دستفرمان نئولیبرالهای ریشدار گرانساز و تابع اوامر صندوق بین المللی پول و بانک جهانی این شد که
حتی در شرایط احساسی پس از شهادت رئیسجمهور، برخی از مردم به سفرهشان نگاه کردند و به امتداد دولت فعلی #نه گفتند
▪️بله عده ای به "گرانسازی فقط ۴ قلم کالا" #نه گفتند، ای کاش...
✍🏼حسین زمانی میقان(با کمی تغییر)
🆔@awake_vs_reset
🛑بولیوی و کنار گذاشتن سیاستهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول (قسمت اول)
🔺بولیوی که زمانی یکی از فقیرترین کشورهای منطقهاش بود، اما به سریعترین اقتصاد در حال رشد تبدیل شد
🔺حال صندوق بینالمللی پول IMF، گزارش و نسخهای شدیدا نئولیبرالی برای بولیوی پیچیده:
➖کاهش حقوق کارگران،
➖کاهش سرمایهگذاری های عمومی،
➖افزایش قیمت سوخت
➖ پایان دادن به کنترل ارز
🔺بین سالهای 2006 و 2019 (دوره ریاست جمهوری اوو مورالس) تولید ناخالص داخلی سرانه دو برابر شد و نرخ فقر شدید، از ۳۸ درصد به ۱۸ درصد کاهش یافت.
🔺 نرخ فقر از ۲۲/۲۳ درصد در سال 2000 به ۱۲/۳۸ درصد در سال 2010 کاهش یافت.
علاوه بر این، ضریب جینی از ۰/۶۰ به ۰/۴۶۶ کاهش یافت.
✍🏼مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset
🛑بولیوی و کنار گذاشتن سیاستهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول (قسمت دوم)
🔺بولیوی کمترین تورم انباشته شده با تورم را در بین کشورهای آمریکای لاتین در سال 2021 داشت.
💢وزیر اقتصاد بولیوی، قاطعانه گزارش و نسخه IMF را رد کرده و اظهار داشت:
«آنها دستورالعمل های قدیمی را از چندین دهه پیش تجویز میکنند ... ما این توصیهها را نمیپذیریم، زیرا کشوری مستقل هستیم و سیاست اقتصادی مستقلی داریم.»
🔷رئیس جمهور بولیوی در سخنرانی اخیر خود در برزیل اظهار داشت که
«رشد چشمگیر این کشور به دلیل رد توصیههای صندوق بین المللی پول است. ما در شرایط بهتری هستیم زیرا از سال 2006، بولیوی یک توافقنامه واحد با صندوق بین المللی پول ندارد.
🟥در سال 2020 با دولت دوفاکتو سعی کردند وارد یک برنامه وام با IMF شوند که به محض ورود به دولت آن را متوقف کردیم، وام صندوق بین المللی پول را معکوس کردیم زیرا معتقدیم بهترین راه برای سیاست گذاری اقتصادی داشتن یک حاکمیت پولی و سیاست اقتصادی بدون تسلیم شدن به هیچ ارگان بین المللی است»
پایان
✍🏼مهدی منتظر مهدی
🆔@awake_vs_reset
♦️ایران و برخی از سیاست های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی
👤امیرآبادی عضو هیئت رئیسه مجلس یازدهم:
بانک جهانی و صندوق بین المللی پول هم مسیر مرحوم رئیسی در اصلاح ارز ترجیحی را تایید کردند
🔺جزئیات بررسی لایحه برنامه هفتم توسعه؛سن بازنشستگی افزایش می یابد
🖇توصیه کارشناسان IMF در مورد افزایش سن بازنشستگی
🔺لایحه بودجه ۱۴۰۳، عوارض بزرگراهی براساس پیمایش و نوع خودور
➖ این هم قسمت کوچکی از مبحث #مالیات_کربن است که باز هم توصیه IMF است
🔺موضوع تغییرات اقلیمی و زنان و حمایتهای صندوق بین المللی پول
👤خزعلی:باید به هر دو جنبه تاثیر پذیری و تأثیرگذاری زنان در تغییرات اقلیمی توجه شود
🖇عنوان مقاله وبلاگ صندوق بین المللی پولIMF:
چرا جهان نیاز به سرمایه گذاری بر روی کارآفرینان زن در زمینه آب و هوا دارد؟
▪️و سوابقی دیگر از اجرای سیاست های صندوق بین المللی پول و بانک جهانی نظیر
🔺پروژهء ICERP، هزینهکرد وامهای دریافتی از بانک جهانی توسط وزارت بهداشت به بهانه مقابله با کرونا در زمان دولت روحانی
🔺درخواست کمک فنی و حمایتهای IMF برای اجرای ارز دیجیتال CBDC و استقلال بانک مرکزی
مهدی منتظر مهدی(با کمی تغییر)
🆔@awake_vs_reset
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥🎞 ببینید
رهبر انقلاب:برخی از این موانع،...اعتماد کردن به نسخه بیگانگان ،سیاست های #بانک_جهانی ،سیاست تعدیل
سیاست های مربوط به بعضی از معاهدات بین المللی...است.
❌ از#سرمایهداران شبکهی صهیونیستی پس از جنگ جهانی دوم و تأسیس رژیم اسرائیل(اشاره شده در نامه رهبر انقلاب به دانشجویان غربی ) تا تاسیس بانک جهانی و صندوق بین المللی پول
❗️ردیابی این دو مورد به یک نتیجه واحد می رسد ؛خاندان مرموز یهودی و صهیونیستی راتچایلد
https://eitaa.com/awake_vs_reset/357
#نه_به_نئولیبرالیسم
🆔@awake_vs_reset
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨خادم ملت یا عامل سرمایهداری؟
این یک دقیقه، اولین اظهار نظر مسئول تیم اقتصادی دکتر پزشکیان است. مردم، انتخابی کردهاند و منتظرند منتخبشان به آنها بگوید که اصلیترین مشکل زندگیشان یعنی گرانی را چگونه میخواهد حل کند.
اما پاسخ مسئول تیم اقتصادی دولت جدید به این پرسش این است: دلار ۴۳ هزار تومانی نیما را ۶۰ هزار تومان خواهیم کرد.
مسئله و دغدغه امروز معلم و کشاورز و کارمند و پاسدار و پرستار و کارگر و... کفایت نکردن درآمد ناچیزشان برای گذران یک زندگی معمولی است، اما آقای طیبنیا در اولین اظهارنظر خود دست روی دغدغه شرکتهای صادرکننده میگذارد و وعده تامین منافع آنها را میدهد؛ و چه تناقض بزرگی که مسئول اقتصادی منتخب ملت، میخواهد زندگی را برای ملت گران کند تا انتظارات سرمایهداران را برآورده کند.
طیبنیا به همان دلیلی بهجای پرداختن به دغدغههای مردم، به دغدغه سرمایهداران میپردازد که صدا و سیما در سوالات مناظرات بهجای پرداختن به مشکلات مردم، به منافع سرمایهداران میپرداخت.
طیبنیا از دلار نیما حرف میزند و مردم عادی نمیفهمند او چه میگوید، به همان دلیلی که کارشناس مناظرات ریاست جمهوری، از مشکلات پیمانسپاری سوال طرح میکرد و مردم عادی نمیفهمیدند او چه میگوید؛ اما سرمایهداران هم معنی دلار نیما را میدانند، هم معنی پیمانسپاری را. آنها هم از گرانسازی نیما راضی هستند، هم از حذف پیمانسپاری...
نئولیبرالیسم، ویروس دستساز سرمایهداری است که دولتها را آلوده میکند و آنها را از خادمان ملت، به عاملان سرمایهداری تبدیل میکند.
@syjebraily
❓الان که #پزشکیان رییس جمهور شده حق همه ماست که بدونیم میلیاردها پول کمپین سنگین تبلیغاتی و ستاد سعادت آباد و … رو چه کسانی دادند؟
🌀این مربوط به گذشته نیست،
آینده تک تک ما بهش مربوطه.
✍🏼سلمان معمار
🆔@awake_vs_reset