آیت الله بهجت رحمه الله علیه
هر مصیبت و ظلمی که در دیگران بالفعل موجود است در ما نیز بالقوه وجود دارد. خدا کند که شرایط آنها برای ما تحقق پیدا نکند و با آزمایش آنها مبتلا نشویم! خدا به ما توفیق دهد که اگر در ابتلا و آزمایش قرار گرفتیم. بد را خوب و خوب را بد نبینیم
#سلام_امام_مهربانم
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#عقده_ای_کیه؟؟!!
.
چرا تو ادارات انگلستان دست دادن یا دست زدن به زنان ممنوع شد؟؟؟
پن:اینجاست که میگن بعضیا خودشونو به #جاهلیت_مدرن زدن
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آزادی در آمریکا
آیا میشود با خیال راحت در خیابانهای آمریکا رفت و آمد کرد
#افول_فرهنگی
#خانواده
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
توئیتر، حساب کاربری «ریحانه» که مطالب و دغدغههای رهبر انقلاب اسلامی را درباره مساله زن و خانواده و حجاب منتشر میکرد، تعطیل نمود.
این حساب که متعلق به سایت KHAMENEI.R است بیش از یک سال بود که به تولید محتوا پیرامون مساله زن، خانواده و سبک زندگی میپرداخت و روز گذشته همراه به برخی حسابهای دیگر نظیر خبرگزاری مهر، باشگاه خبرنگاران جوان و ... از سوی توییتر تعلیق شد.
#مطالبه_از_آذری_جهرمی
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
#لا_تقربوا_الزنا
طبق گزارشات رسمی در کلمبیا و آمریکای جنوبی یک پنجم نوزادان متولد شده در سال ۲۰۱۸، مادران ۱۰ تا ۱۸ ساله داشتند.
مبتنی بر آخرین آمار بینالمللی که در نقشه خانوادهی جهان منتشر شده، کلمبیا با بیش از ۸۴ درصد بدترین و بالاترین آمار زنازادگی در جهان را دارد!
#تمدن_زنا
#فرهنگ_وحشی_غرب
#خارج_بدون_فیلتر
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB
برنامه ویژه #ملکه برای جوانان مسلمان و فارسی زبان
شبکه بی بی سی چندی پیش پرونده ویژه خبری برای منصرف کردن جوانان مسلمان و فارسی زبان از ازدواج منتشر کرده، این در حالی است که سیاست های تشویق به ازدواج و فرزند آوری در این کشور جریان دارد.
«آیا زنان مجرد شاد ترند؟» این عنوان خبری بود که چند روز پیش بخش فارسی زبان شبکه بی بی سی آن را منتشر و برای بیشتر دیده شدن خبر، به تبلیغ آن در صفحه اینستاگرام خود نیز پرداخت.
هدفی به نام «کاهش ازدواج و جمعیت کشورهای فارسی زبان و مسلمان» که پشت ظاهر عادی و معمولی اخبار بی بی سی پنهان است اما نشان از تلاش برای به راه انداختن یک جریان فکری می دهد.
جریانی که سناریو اولیه آن در قالب یک خبر پژوهشی آن هم در بخش فارسی زبان شبکه بی بی سی منتشر می شود و نگارش مطلب به حدی زیرکانه است که مخاطب تصور وجود جریانی فکری برای تغییر شیوه زندگی وی را حس نمی کند.
این سناریو چند روز پیش با انتشار خبری با مضمون اینکه «آیا زنان مجرد شادترند؟» شروع شد. در ادامه این مطلب نیز بی بی سی به برخی مزایای تجرد! پرداخته است
#ازدواج
🌸 @AXNEVESHTEHEJAB