May 11
چهره واقعی جولانی برملا شد
برخلاف تصاویری که از آزادی زندانیان نشان دادند، او به همپیمانانش هم رحم نمیکند.
به گزارش یک محقق سوریهای مخالف نظام و ساکن لندن، امروز در ادلب، زنان و فرزندان زندانیان در اعتراض به جبهه آزادسازی شام تظاهرات کردند.
همسران آنها از مسلحین گروههای همپیمان بودند که جولانی برای آنکه خودش بزرگ بماند و سلطه داشته باشد، زندانیشان کرده است.
تروریستهای جولانی با سنگ و تخم مرغ به زن و بچهها حمله کرده و آنان را زخمی کردند.
@LIBANIRAN 🇮🇷🇱🇧
⭕️#حرف_های_درگوشی⭕️
✍ کسانی که با شوق و ذوق از سقوط سوریه حرف می زنند و قند در دلشان آب شده را چه باید نامید؟
#داعشی_های_وطنی
@ayarebafq
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ در آینده ممکن است افرادی مطرح نمایند که ثمره خونها و شهادتها و ایثارها چه شد...
✅ @EMAM_COM
🔻دیدار سرپرست جدید فرمانداری با امام جمعه بافق؛
✔️در شامگاه ۱۹ آذرماه، فلاح سرپرست جدید فرمانداری شهرستان با حضور در نهاد امامت جمعه، با حجت الاسلام والمسلمین حسینی امام جمعه بافق دیدار و گفتگو کرد.
📆نوزدهم آذرماه ١۴٠٣
📞روابط عمومی نهادامامت جمعه شهرستان بافق
@qarargahefarhangi_ir
👈🏻آدرس سایت درج خطبه و اخبار امام جمعه محترم بافق
https://karbar.ejna.ir/imamatjomeh?id=34780726
✍ مجلس در امور است یعنی چه؟
🗒 بخش اول
🗒 بخش دوم
#عَیارِ_بافق | رسانه تحلیل و بررسی رویدادهای سیاسی،اقتصادی،اجتماعی و فرهنگیِ #شهرستان_بافق
🔰ما را به دوستان و همشهریان بافقی معرفی کنید.
🆔https://eitaa.com/joinchat/4112449672C8d01679d84
صفحه ویراستی:
🆔 https://virasty.com/ayarebafq
✍ مجلس در امور است یعنی چه؟ | بخش اول
یکم: "مجلس در رأس همه امور واقع است" (تهران، حسینیه جماران، صبح 6 آذر 1361)
این جملهای است که امام راحل رضوانالله علیه در ششم آذر ۱۳۶۱ بیان کردند.
اما آیا ایشان تنها درباره مجلس شورای اسلامی چنین عقیدهای داشتهاند؟
بررسیها نشان میدهد که امام خمینی در موارد دیگری هم این جمله را بهکاربردهاند.
این موارد را بخوانید:
1⃣ . یک قضیه، تثبیت جمهوری اسلامی و قضیه قانون جدید اساسی است و قضیه مجلس شورا که اینها در رأس مسائل واقعشده. (9 فروردین 1358، در جمع مردم قم و لزوم رأی به جمهوری اسلامی)
2⃣ . باید تأکید کنم که ما یک مطلب حتمی داشتیم که دشمنهای خودمان را عقب بزنیم و آنها را از مملکت بیرون کنیم و موانع را مرتفع کنیم؛ که الحمد للَّه شده است؛ و اگر هم مانده است، یک ریشههای گندیدهای هست؛ و یک مطالبی داریم که در مقام سازندگی کشور است. در رأس همه قضیه قانون اساسی است. (26 خرداد 1358، در جمع مردم)
3⃣ . فرهنگ هم از امور مهمی است که در رأس امور تقریباً واقعشده است. (15 دی 1358، در جمع بانوان فرهنگی گیلان)
4⃣ . در رأس همه امور قضیه وحدتی است که باید بین همه نیروها و همه ملت باشد. (1 فروردین 1360، در جمع فرماندهان نیروهای مسلح)
5⃣ . اساس ادامه یک پیروزی و ادامه یک انقلاب در یک امری است که به نظر میآید در رأس امور واقع است. (صبح 19 بهمن 1360، در جمع مسئولان و اعضای قوای مقننه و مجریه)
6⃣ . مسئله کشاورزی در کشور ما در رأس امور است. (صبح 13 آذر 1361، در جمع اعضای شورای مرکزی جهاد سازندگی)
7⃣ . الآن ما کارمان آنی که در رأس امور است همه میدانید که الآن جنگ است. اگر این حل شود مسائل دیگر چیزی نیستند، حل میشوند ان شاء اللَّه. (صبح 4 بهمن 1361، در جمع نمایندگان مجلس شورا)
8⃣ . یک مسئله که در رأس همه امور است مسئله معنویات است. ما باید کوشش کنیم که معنویات را در بین این ملت عزیز و در بین مسلمین پیاده کنیم. (1 فروردین 1362، در جمع مسئولان نظام جمهوری اسلامی)
9⃣ . آقایان باید با سفارش به مردم و نسلهای آینده به این مسئله اهمیت بدهند که نماز جمعه در رأس همه امور است. (صبح 4 آبان 1362، در جمع ائمه جمعه مراکز استانها)
🔟 . آن چیزی که من توصیه میکنم به همه اهل علم و به همه آقایان، به همه دانشمندان اینکه دنبال این بروید که معارف اسلامی را در بین مردم تقویت کنید که رأس امور این معارف اسلامی است و اگر او درست بشود همه کارها درست میشود. (صبح 11 تیر 1366، در جمع اعضای مجلس خبرگان)
📌ادامه دارد...
May 11
✍ مجلس در امور است یعنی چه؟ | بخش دوم و پایانی
دوم: اسفندماه 1394، آیتالله خامنهای در دیدار با مردم آذربایجان شرقی ضمن تأیید سخن امام خمینی درباره اهمیت مجلس توضیح میدهند که معنای در رأس امور بودن این نیست که مجلس یا نماینده در امور اجرایی نقش دارد بلکه این نهاد تنها تعیینکننده مسیر است و ریلگذاری را بر عهده دارد. به اعتقاد ایشان اهمیت مجلس خبرگان از شورای اسلامی هم بالاتر است چون مسئول تعیین رهبری است.
سوم: بنابراین اگر مثلاً امام راحل مسئله کشاورزی را در رأس امور میداند معنایش آن نیست که کشاورزها بیل و کلنگ بردارند و بگویند چون امام چنین گفته پس ما باید درباره همهچیز در کشور تصمیم بگیریم و میخواهیم در کوچه و خیابان هم جو و گندم بکاریم، بلکه باید این سخن امام در چهارچوب خودش تفسیر و تبیین شود.
چهارم: سیام خرداد 1397، رهبر فرزانه انقلاب در دیدار با نمایندگان مجلس ضمن تأکید بر این نکته که باید مجلس مظهر عزّت ملّی و اقتدار و استحکام نظام باشد؛ گفتند که امام مجلس را عصارهی فضایل ملّت میدانست و البته هر خصلتی فضیلت محسوب نمیشود؛ بنابراین وقتی میگوییم مجلس بایستی عصاره فضایل ملّت باشد یعنی نباید نماد تردید، خودکمبینی، یأس و نومیدی یا عدم اعتنا و عدم مبالات به مسائل کشور باشد؛ و مجلس نباید نشان بدهد که درباره ظرفیتها و تواناییهای ملّی مأیوس است.
بخش اول این یادداشت را اینجا بخوانید.