🔻ورود ماه رجب، ورود ماه رحمت الهی است. از ماه رجب باید استفادههای بسیار زیادی بکنیم. در حدیث دارد که هروقت ماه رجب وارد میشد، پیامبر خدا«صلیاللهعلیهوآله» مسلمانها را دور خودشان جمع میکردند و میانشان میایستادند خطبهای را میخواندند.
🔹حمد خدا و ثنای الهی را میگفتند، نام انبیای قبل از خودشان را ذکر میکردند و بر آنها درود میفرستادند، بعد میگفتند: «أَيُّهَا الْمُسْلِمُونَ قَدْ أَظَلَّكُمْ شَهْرٌ عَظِيمٌ مُبَارَكٌ» شهر عظیمی که مبارک است بر شما سایه افکنده و این شهر، شهرِ اَصبّ یعنی ماهی است که ریزش در آن زیاد است.
🔸«وَ هُوَ شَهْرُ الْأَصَبِّ يَصُبُّ فِيهِ الرَّحْمَةَ عَلَى مَنْ عَبَدَهُ إِلَّا عَبْداً مُشْرِكاً أَوْ مُظْهِرَ بِدْعَةٍ فِي الْإِسْلَامِ» رحمت الهی، بر کسی که بندگی خدا را میکند نازل میشود؛ مگر اینکه بندۀ مشرکی باشد یا بخواهد بدعتی در اسلام ایجاد کند.
@abolhasanmahdavi
شرح حکمت203نهجالبلاغه.mp3
11.72M
🔻 #شرح_حکمت ۲۰۳ نهجالبلاغه
🔹توضیحی پیرامون لیلةالرغائب
📆 ۵شنبه، ۱۶ اسفند ۱۳۹۷
⏱مدت زمان: ۴۸دقیقه
🔸حسینیه جوادالائمه«علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻اول ماه رجب، ولادت اماممحمدباقر«علیهالسلام» است. ولادت آن حضرت در سال ۵۷ قمری واقع شد.
🔹امام پنجم«علیهالسلام» تا سال ۶۱ که جریان کربلا اتفاق افتاد، حدود ۴ سالشان بود و در قضیۀ کربلا هم حضور داشتند و جریانها را از نزدیک میدیدند.
🔸در زمان امامباقر«علیهالسلام» برای نشر معارف اسلامی، اخلاق و احکام فرصت خوبی اتفاق افتاد.
🔹بهخلاف پدر بزرگوارشان، یعنی امامزینالعابدین«علیهالسلام» حدوداً ۳۵ سال بعد از جریان کربلا در قید حیات بودند و دشمنان اجازه نمیدادند امام چهارم«علیهالسلام» جلسهای ترتیب بدهند و معارف دین را به مردم منتقل بکنند.
🔸اما در زمان امام پنجم«علیهالسلام» دولت بنیامیه داشت افول میکرد و بنیالعباس علیه آنها اقداماتی کرده بودند. مقداری نظارت غاصبین خلافت بر امام کمتر شد و امام توانستند رسماً جلساتی را در منزل بگیرند.
🔹شاگردان خدمت امام میآمدند و حضرت علوم فراوانی را منتشر کردند که به همین مناسبت حضرت را «باقرالعلوم» نامیدند؛ یعنی انسانی که شکافندۀ همۀ علوم است.
@abolhasanmahdavi
ادعیه ماه رجب.mp3
26.9M
#ادعیه_ماه_رجب
#یا_من_یملک_حوائج_السائلین
#خاب_الوافدون_علی_غیرک
#یا_من_أرجوه_لکل_خیر
#اللهم_إنی_أسألک_صبر_الشاکرین_لک
@abolhasanmahdavi
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
💠 شرح صحیفه سجادیه
🔸با بیان آیت الله مهدوی حفظهالله
🔹امشب از نماز مغرب و عشاء
🔻خیابان کاوه، میدان ۲۵ آبان، مسجد و حسینیه امام سجاد علیهالسلام
@abolhasanmahdavi
🔻در هدایت انسان، شش عامل بیرونی مؤثر است:
۱. نطفه؛ ۲. غذا؛ ۳. محیط؛ ۴. تربیت پدر و مادر؛ ۵. استاد؛ ۶. رفیق.
🔹علمای اخلاق میگویند که از میان این عوامل، رفیق از همه مهمتر است؛ یعنی اگر کسی در محیط کفر رشد پیدا کرده باشد، پدر و مادر و استادش هم کافر باشند، اما رفیق مؤمنی داشته باشد، امید است که آن رفیق مؤمن او را هدایت کند.
@abolhasanmahdavi
🔻ناشر علوم نبوی، امام صادق(علیهالسلام) از قول پیامبر اکرم(صلیاللهعلیهوآله) میفرمایند: «مَثَل مؤمن خالص، مَثَل آب است.»
🔹گویا مومن مانند آب، در همه چیز نفوذ میکند و پاککنندۀ همه چیز نیز هست. اما این روایت به آن معنا نیست که همنشینی با دیگران، بر مؤمن تأثیر نمیگذارد.
🔸همه نیازمندیم که با افراد خوب و چند تَن از اولیای خدا آشنا باشیم و با آنها همنشینی کنیم.
@abolhasanmahdavi