✅بهداشت جسم؛ جلسه۲۶
🔻عوامل دور کنندهٔ جنون و دیوانگی
🔻سستی و ضعف بدن
🔻خوراکیهای سستی آور
🔻عوامل جلوگیری از ناآرامی
📆۱۱دی۱۳۹۸
🔹جهت مشاهده متن جلسه۲۶ اینجا را کلیک کنید.
🔹جهت مشاهده متن و صوت دیگر جلسات بهداشت جسم اینجا را کلیک کنید و یا هشتگ #بهداشت_جسم را دنبال کنید.
@abolhasanmahdavi
#گسترهٔ_صبر
#صبر #سعهٔ_صدر #زجر
✅سعهٔ صدر و زجر و تَبرُّم
🔻صبر در تحمل فشارهای روحی و اندوهها و ملامتها و نگرانیهایی که در گذران زندگی به شخص میرسد، «سعهٔ صدر» نام دارد.
🔹صفت سعهٔ صدر حاکی از ظرفیت روحی وسیع شخص است؛ بهگونهای که صاحب این صفت میتواند به راحتی فشارهای زندگی را تحمل کند.
🔸در مقابلِ آن نیز «زجر» و «تَبرُّم» و «ضیقِ صدر» قرار دارد: زجر بهمعنای ناراحتی و ملامت است و تَبرُّم بهمعنای بهستوهآمدن و نگرانشدن. ضیقِ صدر نیز بهمعنای نداشتن ظرفیت روحی برای تحمل مشکلات است.
@abolhasanmahdavi
#گسترهٔ_صبر
#صبر #عفت #شهوت
✅عفت و شهوت
🔻صبر در برابر خواهشهای جنسیِ نفس، «عفت» نامیده میشود؛ ولی نشاندادن واکنش مثبت به این خواهشها، «شهوت» نام دارد.
🔹همچنین واژهٔ عفت میتواند به معنای صبر و خودداری نفس از هرگونه تمایل ناشایست باشد؛ مثل عفت در کلام و در نگاه و نیز در خوردن و پوشیدن که جامع همهٔ اینها صفت صبر است.
@abolhasanmahdavi
#گسترهٔ_صبر
#صبر
#تواضع #تکبر #شفقت #حِقد #انصاف #عصبیت #استقامت #اعوجاج #سخاوت #ایثار #بخل
✅تواضع و تکبر
🔻صبر در مقابل خودبرتربینی نفس «تواضع» است و عکسِ آن، «تکبر» نام دارد.
✅شفقت و حِقد
🔻بدخواهی نفس برای دیگران را «حِقد» گویند. در مقابل آن، صفت زیبای «شفقت» است که صاحب آن در برابر بدخواهی نفس برای دیگران، صبر میورزد و احسان و خدمت به مردم را جایگزین میکند.
✅انصاف و عصبیت
🔻«عصبیت» پافشاری بیدلیل بر باطل است و عکسِ آن، یعنی صبر در اَدای حق، «انصاف» نامیده میشود؛ اگرچه این صبر خلاف میل انسان باشد.
✅استقامت و اعوجاج
🔻دورشدن و دوربودن از حق «اِعوجاج» نام دارد و پایداری بر حق، «استقامت» است. به عبارت دیگر اگر کسی بخواهد همواره به حق پایبند باشد، باید صبورانه استقامت بورزد و در برابر آسیبها و موانع متزلزل نشود.
✅سخاوت و ایثار و بخل
🔻«سخاوت» صبر در بخشش مال به دیگران است و «ایثار» مقدمکردن نیاز دیگران بر نیاز خود. در مقایسه با سخاوت، ایثار به صبرِ بیشتر نیاز دارد؛ اما کسیکه برای این صفات صبر ندارد، صفت «بخل» را برگزیده است.
@abolhasanmahdavi
📆۱۵شوال؛ سالروز وفات حضرت عبدالعظیم حسنی"علیهالسلام" تسلیت.
🔻شخصی خدمت امام هادی"علیهالسلام" آمد، حضرت فرمودند: کجا بودی؟ گفت: کربلا بودم و از زیارت امام حسین"علیهالسلام" خدمت شما آمدهام.
🔸وقتی حضرت متوجه شدند او اهل شهر ری است، فرمودند: اگر حضرت عبدالعظیم"علیهالسلام" را زیارت کرده بودی، مثل کسی بودی که امام حسین"علیهالسلام" را زیارت کرده است.
🔹در این روایت قید شب جمعه وجود ندارد، صِرف زیارت آن بزرگوار را معادل زیارت کربلا یاد کردهاند.
@abolhasanmahdavi
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
🔻امام رضا«علیهالسلام» به عبدالعظیم نوشتند:
بسماللهالرحمنالرحیم
ای عبدالعظیم!
سلام مرا به دوستدارانم برسان و به آنان بگو:
در دلهای خویش برای شیطان راهی نگشایند
و آنان را به راستگویی در گفتار و ادای امانت و سکوت پرمعنا و ترک درگیری و جدال در کارهای بیهوده و بیفایده فراخوان و به صله رحم و رفت و آمد با یکدیگر و رابطه گرم و دوستانه با هم دعوت کن، چرا که این کار باعث تقرّب به خدا و من و دیگر اولیاء او است.
دوستان ما نباید فرصتهای گرانبهای زندگی و وقت ارزشمند خود را به دشمنی با یکدیگر تلف کنند. من با خود عهد کردهام که هر کس مرتکب اینگونه امور شود یا به یکی از دوستانم و رهروانم خشم کند و به او آسیب رساند از خدا بخواهم که او را به سختترین کیفر دنیوی مجازات کند و در آخرت نیز اینگونه افراد از زیانکاران خواهند بود.
به دوستان ما توجه ده که خدا نیکوکرداران آنان را مورد بخشایش خویش قرار داده و بدکاران آنان را جز، آنهایی که بدو شرک ورزند و یا یکی از دوستان ما را برنجانند و یا در دل نسبت به آنان کینه بپرورند، همه را مورد عفو قرار خواهد داد اما از آن سه گروه نخواهد گذشت و آنان را مورد بخشایش خویش قرار نخواهد داد. جز اینکه از نیت خود بازگردند و اگر از این اندیشه و عمل زشت خویش بازگردند، مورد آمرزش خواهند بود اما اگر همچنان باقی باشند، خداوند روح ایمان را برای همیشه از دل آنان خارج ساخته و از ولایت ما نیز بیرون خواهد برد و از دوستی ما اهل بیت«علیهمالسلام» نیز بیبهره خواهند بود و من از این لغزشها به خدا پناه می برم.
اختصاص شیخ مفید، ص۲۴۱
▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️▪️
@abolhasanmahdavi
#گسترهٔ_صبر
#غبطه #حسادت #سخن_چینی #ستاریت #عزلت #حب_شهرت #اخلاص #ریا #حیا #وقاحت #ظلم #عدالت
✅غبطه و حسادت
🔻کسیکه آرزو کند نعمت دیگران از بین برود، صفت «حسادت» دارد؛ اما «غبطه» صبر بر وجود نعمت دیگران است و در نهایت، آرزوی داشتن آن نعمت، بدون اینکه بخواهد نعمت از دیگران گرفته شود.
✅سخنچینی و ستاریت
🔻«ستّاریّت» بهمعنای صبر در رازداری و کتمان عیوب است و در مقابل آن «سخنچینی»(هُمَزَه) قرار دارد، یعنی فاشکردن عیوب مردم.
✅عُزلت و حب شهرت
🔻افرادی که شهرت و تسخیر قلوب را دوست دارند، با اینکه به «حبّ شهرت» دچارند، گاهی برای تسخیر قلوب دیگران، از شهرت ظاهری صرفنظر کرده و صبر میکنند و به ظاهر «عُزلت» را بر میگزینند تا مردم را فریب دهند و محبوب آنان واقع شوند.
✅اخلاص و ریا
🔻«ریا» تمایل به نشاندادن عمل صالح به دیگران است؛ اما صفت مقدس «اخلاص» با صبر در حفظ نیت برای خدا به انسان ارزانی میشود.
✅حیا و وقاحت
🔻کسیکه جرئت انجامدادن اَعمال خلاف شرع و عرف و عقل دارد، به صفت «وقاحت» یا بیحیایی گرفتار است؛ اما صبر بر انجامندادن چنین اعمالی «حیا» نام دارد.
✅ظلم و عدالت
🔻کسیکه برای رعایت حقوق اعضا و جوارح خود یا حقوق دیگران صبر میکند، به صفت «عدالت» مزین است و در مقابل آن، کسیکه حقوق اعضای خود یا حقوق دیگران را رعایت نمیکند، به صفت «ظلم» دچار شده است.
@abolhasanmahdavi
#گسترهٔ_صبر
#صبر #شکر #کفران
✅شکر و کفران
🔻کسیکه نعمتهای الهی را نشناسد و آن را در مسیر رضایت مُنعِم مصرف نکند، بلکه نعمت را کتمان سازد، «کفران» نعمت کرده است.
🔹به عکس، صبر بر قدرشناسی نعمتها و صَرف آنها در مسیر رضایت خداوند و اظهار نعمتها، تشکر و سپاسگزاری از مُنعم است. پس زیربنای «شکر» نیز صفت صبر است؛ گرچه در ظاهر، متعلق صبر و شکر مختلف است: شکر، هنگام نعمتها و صبر در بلاهاست.
🔸به هر حال، در این بحث متوجه شدیم که علاوه بر اینکه در سختیها به صبر نیاز داریم، هنگام جلب رضایت مُنعم در نعمتها و جاریساختن آن نعمتها در چهارچوب خشنودی خداوند کریم(مُنعم) نیز به صبر محتاجیم.
👈شاید یکی از معانی دعا برای درخواست صبر «شاکرین» همین باشد: «اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْأَلُکَ صَبرَ الشَّاکِرینَ لَک!»
@abolhasanmahdavi
✅ایمان صبر است
🔻صبر وجه اشتراک همهٔ صفات اخلاقی است؛ زیرا انسان برای تحصیل هر نوع صفت اخلاقی خوب، باید فشارهای جسمی یا روحی آن را تحمل کند و طبیعی است که انسان بدون استقامت و بردباری، هیچ صفتی را نمیتواند بهدست بیاورد. بنابراین، نام همهٔ این صفات صبر نیز هست.
🔹به همین دلیل، رسول گرامی اسلام«صلیاللهعلیهوآله» در پاسخ به پرسش فردی از چیستی ایمان فرمودند: «ایمان صبر است.» در اینجا، منظور حضرت این است که تمام ایمان صبر است.
🔸این پاسخ نظیر جملهای است که به پیامبر گرامی اسلام«صلیاللهعلیهوآله» منسوب است که در تعریف حج فرمودند: «حج عرفه است»؛ در حالیکه حج فقط عرفه نیست، بلکه مشعر و مِنا و مسجدالحرام نیز جزو اعمال حج است؛ اما عرفه یگانه عملی است که روح حج در آن قرار دارد.
▫️شاید به همین دلیل، در میان همهٔ صفات اخلاقی، صفت صبر به همراه صفتِ اعتقادیِ یقین، علت انتخاب دوازده امام«علیهمالسلام» برای امامت بوده است؛ زیرا صبرِ بینهایت در برگیرندهٔ تمام صفات اخلاقی دیگر است.
@abolhasanmahdavi
▪️همزمان با ایام شهادت امام صادق «علیهالسلام»
ده شب مجلس وعظ و خطابه
از شام سهشنبه ۲۰خردادماه در
بیت مرحوم آیت الله سیدبهاءالدین مهدوی «قدسسره»
با سخنرانی حجج اسلام: نصر، بهشتینژاد، اکبرینژاد و گرجی
و مداحی مداحان اهلبیت«علیهمالسلام»
ضمنا شب آخر دعای کمیل با نوای آیتالله مهدوی قرائت میگردد.
👇👇👇👇👇👇👇
از عموم مؤمنین تقاضا میشود به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و ویروس کرونا با ماسک و دستکش در جلسه حضور به هم رسانید.
@abolhasanmahdavi
سیدابوالحسن مهدوی
#عکس_نوشته #صبر #شماره۳۰ @abolhasanmahdavi
✅صبر درحقگویی و حقپذیری
🔻یکی از مصداقهای برجسته و گردنههای دشوار صبر، صبرِ در اعترافکردن به حق است، آن هم در جاییکه حق به ضرر انسان تمام شود.
🔹کسیکه میخواهد مطلب حق یا باطلی را مخفی نگه دارد، برای نگفتنِ آن به صبر نیاز دارد. اگر صبر در اِخفای حق باشد، به آن «کتمان» گویند. در مقابل صفت کتمان نیز، «اعتراف و اقرارِ به حق» قرار دارد.
🔸البته مخفیکردن همیشه رذیلهٔ اخلاقی بهشمار نمیرود؛ بلکه گاهی کتمان بجاست؛ مثل کتمانکردن گناه و اسرار خویش یا گناه و اسرار دیگران.
@abolhasanmahdavi
🔻اقرار به حق حتی هنگام ضرر دیدن، همان حالتی است که در عرف عامیانه میگویند: «حرف حق تلخ است»؛ یعنی چون خلاف میل انسان است، تلخ و ناگوار است.
🔹در زبان عربی، برای بیان معنای تلخ از کلمه «مُرّ» استفاده میکنند.
اصطلاح «مُرّ قانون» که در عرف به کار میرود نیز از همین باب است؛ یعنی رعایت قانون ضررها و تلخیهایی دارد که تحمل آن خلاف خواهشهای نفس است. از این جهت، اعتراف به ضررِ خود بدون شاهد پذیرفته میشود؛ ولی ادعای به نفع خود نه.
🔸این دلیل که اعتراف بر ضد خود، یک احتمال بیشتر ندارد و آن ارزش بیان حق است که او را وادار به گفتن آن میکند. فرد میداند اعتراف به ضرر خودش تمام میشود، اما ضرر کتمان حق بیشتر است؛ لذا اعتراف میکند. اما هنگام ادعای بهنفع خود، دو احتمال هست: یکی احتمال اظهار حق و دیگری احتمال جلب منفعت ناحق و باطل.
به دلیل همین دو احتمال، قاضی از مدعی تقاضای بیّنه میکند تا شهادت به احتمال اول بدهند و احتمال دوم را نفی کنند.
👈بنابراین، از مصادیق بسیار مهم صبوریکردن، هنگام حقگویی و حقپذیری است؛ بهخصوص گفتن یا پذیرفتن حقی که به ضرر انسان باشد. سختی صبر در این جایگاه، به سبب این است که نفس انسان پذیرای چنین ضرری نیست و انسان را به شدت از این کار نهی میکند.
@abolhasanmahdavi
🔻گاهی، صبر در حقگویی و حقپذیری اهمیت بسیار حیاتی و ویژهای مییابد که مصداق بسیار مهم آن، صبر در پذیرفتن دین حق است؛ برای مثال، کسیکه به آیین نورانی تشیع مشرّف نشده است، اگر دربارهٔ حقانیت مذهب شیعه تحقیق کرد و متوجه حقیقت مطلب شد و دریافت که تشیع یگانه آیینی است که در پیشگاه خداوند سبحان پذیرفته است، بسیار تلخ و سخت است که اعتقادات خود را کنار گذارد به مذهب حق اعتراف کند.
🔹در واقع، صبر در پذیرش دین در این جایگاه بسیار مشکل است. برای همین است که بیشتر برادران اهلتسنن و همچنین پیروان دیگر ادیان الهی حاضر نیستند به دور از تعصبات فکریشان تحقیق کنند و در صورت اثبات حقانیت مذهب شیعه، به اشتباه خود اعتراف کنند و به افتخار شیعهبودن نائل شوند. کسانی هم که به مذهب تشیع تشرف پیدا میکنند، واضح است که از صبر بسیار فراوانی برخوردار هستند.
@abolhasanmahdavi
✅آزاداندیشی دانشمندان شیعی
🔻علمای شیعه بارها با اطمینان و با صراحت اعلام کردهاند اگر کسی حقانیت مذهبی غیر از تشیع را با دلیل عقلی اثبات کند، تابع آن دین خواهند شد.
🔹این اطمینان و صراحت کاشف از سه مطلب است:
👈اول، کاشف از آزاداندیشی مطلق آنهاست؛
👈دوم، مطمئناند که همیشه پشتوانهٔ هر حق دلیلی است و باطل هرچه باشد، هیچگاه بر اساس دلیل عقلی نیست؛
👈سوم، در هر حال واقعیت و حقیقت یکی بیشتر نیست و احتمال آنکه بعد از پیدا کردن حق شاید حق دومی در گوشهای از جهان باشد که آنها آن را نیافتهاند، هرگز وجود ندارد؛ ولی باطل میتواند متعدد باشد.
🔸قرآن کریم در آیه۱۵۳ انعام میفرماید:
«و همانا این راه راست من است؛ پس از آن پیروی کنید و از راههای دیگر پیروی مکنید که شما را از راه او پراکنده سازد. اینهاست که[خدا] شما را بدان سفارش کرده است، باشد که به تقوا گرایید.
@abolhasanmahdavi
🔻بسیار پیش آمده است که برادران اهلتسنن یا افراد مسیحی یا زرتشتی دربارهٔ حقانیت دین شیعه با علما بحث کردهاند و در انتهای بحث دریافتهاند در بین مذاهب، فقط تشیع بر پایهٔ استدلال است؛ اما باز هم پذیرشش برای آنها مشکل است.
🔹گاهی نیز حجت بر شخص تمام میشود و میفهمد که حق چیست؛ ولی تحمل شماتت و ناسازگاری همکیشان خود را ندارد و به بهانههایی، حاضر به پذیرفتن حق نیست. شاید احتمال میدهد عنوان و مسئولیتی را که بین همکیشان خود دارد، از دست میدهد و یا اینکه نزدیکانش او را طرد میکنند.
🔸نکته اینجاست که اگر بینش اطرافیانِ چنین شخصی منطقی و منصفانه بود، در مواجهه با شیعهشدن یکی از نزدیکان خود، نهتنها او را طرد نمیکردند، بلکه دربارهٔ آیین جدید همکیش خود تحقیق میکردند و اگر میفهمیدند که آنها نیز اشتباه کردهاند، حق را میپذیرفتند یا اینکه آن شخص را با استدلال قانع میکردند.
👈به هر حال، ما به برادران اهلتسنن، رعایت اتحاد و همبستگی عملی در مقابل دشمنان مشترک اسلام را گوشزد و توصیه میکنیم؛ ولی از این نکته هم نباید غافل شویم که اتحاد کامل و حقیقی در گرو اتحاد فکرها و عقیدههاست که این اتحاد با بحث و استدلال و تواضع و خضوع در برابر حق به وجود میآید.
@abolhasanmahdavi
#اسوه_بندگی
🗓۲۵خرداد؛ سالروز ارتحال عالم ربانی مرحوم آیتالله سیدبهاءالدین مهدوی«قدسسره»
@abolhasanmahdavi
📚 #اسوۀ_بندگی
🔻زندگینامه مرحوم آیتالله سیدبهاءالدین مهدوی«قدسسره»
📝 اثر:
آیتالله سیدابوالحسن مهدوی
☎️جهت تهیه این اثر، تماس بگیرید:
۰۳۱-۳۲۷۳۷۴۲۴
۰۹۱۳ ۰۲۴ ۴۰۲۷
#اسوه_بندگی
🔻مرحوم آیتالله سیدبهاءالدین مهدوی«قدسسره» هنگامی که به نام مبارک امامزمان«علیهالسلام» میرسیدند یا آن را از دیگران میشنیدند، تمامقد برمیخاستند؛ حتی اگر بهتازگی نشسته یا بسیار خسته بودند.
🔹بهویژه دربارهی دو وصف خاص حضرت یعنی«قائم» و «حجت» این توجه و احترام به اندازهای بود که مکرر دیده میشد، هنگامی که تشهد نافلهی مغرب را میخواندند و مکبّر نام حضرت حجت«علیهالسلام» را بر زبان میآورد، به مقدار واجب تشهد و سلام اکتفا مینمودند و سریعاً به احترام آن حضرت قیام میکردند.
🔸آن عالِم شیفتهی یوسفزهرا«علیهالسلام» این دو بیت را مرتب میخواندند و اشک میریختند:
آنقَدر در میزنم این خانه را
تا ببینم روی صاحبخانه را
آنقَدر مینالم اندر پشت در
تا به صاحبخانه بگذارم اثر
🔹هر جمعه، نماز امامزمان«علیهالسلام» را با حالت توجه و سوزوگدازی خاص میخواندند و بسیار دعا میکردند.
🔸پیوسته منتظر ظهور حضرت مهدی«علیهالسلام» بودند و بهنظر میرسید برای آن لحظهی باشکوه لحظهشماری میکنند. البته این اشتیاق را با اراده و مشیت الهی گره زده بودند و هرگز استعجال نمیکردند.
@abolhasanmahdavi
🔻تمثال مبارک عالم ربانی مرحوم آیتالله سیدبهاءالدین مهدوی «قدسسره»
@abolhasanmahdavi
هدایت شده از سیدابوالحسن مهدوی
▪️همزمان با ایام شهادت امام صادق «علیهالسلام»
ده شب مجلس وعظ و خطابه
از شام سهشنبه ۲۰خردادماه در
بیت مرحوم آیت الله سیدبهاءالدین مهدوی «قدسسره»
با سخنرانی حجج اسلام: نصر، بهشتینژاد، اکبرینژاد و گرجی
و مداحی مداحان اهلبیت«علیهمالسلام»
ضمنا شب آخر دعای کمیل با نوای آیتالله مهدوی قرائت میگردد.
👇👇👇👇👇👇👇
از عموم مؤمنین تقاضا میشود به منظور جلوگیری از شیوع بیماری و ویروس کرونا با ماسک و دستکش در جلسه حضور به هم رسانید.
@abolhasanmahdavi
🔻برنامه آیتالله مهدوی در روز شهادت امام صادق(علیهالسلام)
«۴شنبه، ۲۸ خرداد ۹۹»:
▪️اقامه نمازصبح و سخنرانی: خیابان جابر انصاری، خیابان شهید شهبازی جنوبی، کوچه شماره۸، منزل آقای صمیمی
▪️سخنرانی(ساعت۱۲:۳٠ظهر) و اقامه نماز ظهر و عصر: شهر سجزی، خیابان ولیعصر«علیهالسلام»، مسجد حضرت صاحبالزمان«علیهالسلام»
@abolhasanmahdavi
🔻مذهب جعفری
▪️شهادت مظلومانه رئیس مذهب شیعه، حضرت امام جعفرصادق«علیهالسلام» را به محضر حضرت ولیعصر«ارواحنافداه» و همهٔ محبین و ارادتمندان به آن حضرت تسلیت و تعزیت عرض میکنیم.
@abolhasanmahdavi
✅نجوای امام صادق«علیهالسلام» با حضرت بقیةالله «عجلاللهتعالیفرجهالشریف»
🔻سَدیر صَیرَفی میگوید با مُفَضّل بن عُمَر و اَبوبصیر و اَبانبنتَغلب به حضور مولای خود امام صادق«علیهالسلام» شرفیاب شدیم و دیدیم حضرت روی خاک نشستهاند و کَسای جامه خیبریِ طوقدارِ بیگریبان، با آستین کوتاهی پوشیدهاند و مانند مادرِ فرزند مردهٔ جگرسوخته میگریند.
🔹اندوه از رخسارشان نمایان بود و چهرهشان دگرگون شده و چشمانشان مملو از اشک بود و میفرمودند:
«سیدی! غَیبتُكَ نَفَت رُقادی و ضَیَّقَت عَلَّیَ مِهادی و ابتزَّت منی راحةَ فوادی،
سیدی! غَیبتُكَ اوصلت مصابی بفجایع الابد و فقدُ الواحد بعد الواحد یُفنی الجمعَ و العدد»؛ ای آقایم، غیبت تو خواب از چشمم ربوده و رختخواب را بر من تنگ کرده و آسایشِ دلم را برده است. ای آقایم، غیبتت مصیبتهای مرا به مصیبتهای دردناک همیشگی متصل ساخته و از دستدادن یکی پس از دیگری، سبب نابودی جمع و شمارهٔ دوستان شده است.
🔸به راستی، چه شد که امام صادق«علیهالسلام» با آنکه دوران غیبت امام دوازدهم«علیهالسلام» در زمان ایشان واقع نشده بود و امام زمان«علیهالسلام» نیز به ظاهر هنوز پا به عرصهٔ دنیا نگذاشته بودند، در غم غیبت آن حضرت مضطرانه و با سوز و گدازی جانکاه می گریستند، ولی ما که در دوران غیبت واقع شدهایم، حتی در فکرمان هم کمتر به یاد حضرت هستیم؟!
@abolhasanmahdavi
🔻قرائت دعای کمیل
🔸با نوای آیتالله مهدوی
📆۵شنبه، ۲۹خرداد۱۳۹۹
⏰ساعت۲۱:۳٠
🔹بیت آیتالله مهدوی
@abolhasanmahdavi
قرائت دعای کمیل.mp3
19.46M
🔻قرائت دعای کمیل
📆۵شنبه، ۲۹خرداد۱۳۹۹
⏰مدت زمان: ۸٠دقیقه
🔹بیت آیتالله مهدوی
@abolhasanmahdavi
🔻نماز عبادی سیاسی جمعه این هفته به امامتِ آیتالله مهدوی در مصلی بزرگ امام خمینی«قدسسره» اصفهان اقامه میگردد.
👈رعایت فاصلهگذاری و حضور مؤمنین نمازگزار با ماسک الزامی است.
@abolhasanmahdavi
خطبه اول نمازجمعه.mp3
5.92M
🔻خطبه اول نماز جمعه
📆 جمعه، ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
⏰مدت زمان: ۲۲دقیقه
🔹مصلی نماز جمعه اصفهان
@abolhasanmahdavi
خطبه دوم نمازجمعه.mp3
4.96M
🔻خطبه دوم نماز جمعه
📆 جمعه، ۳۰ خرداد ۱۳۹۹
⏰مدت زمان: ۱۹دقیقه
🔹مصلی نماز جمعه اصفهان
@abolhasanmahdavi