هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
29.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 حاج آقا قدرتی/ امامزاده یحیی بن موسی کاظم (ع) سمنان
❇️موضوع: دستاوردهای ماه مبارک رمضان
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
✅ اطلاعیه برگزاری نماز باشکوه عید سعید فطر در شهر مبارکه :
🔺با عرض تبریک پیشاپیش فرا رسیدن عید سعید فطر و آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه شهروندان گرامی در ماه مبارک رمضان ، بدینوسیله به اطلاع می رساند مراسم اقامه نماز باشکوه عید سعید فطر به امامت حضرت حجّت الاسلام و المسلمین موسوی ، امام جمعه محترم شهرستان مبارکه ، ان شاءالله روز عید ، راس ساعت ۷ صبح در محل زمین چمن ورزشگاه ۲۲ بهمن مبارکه برگزار خواهد شد .
🔸نکات مهم :
🔹حتماً و موکداً وسایل شخصی از قبیل زیرانداز ، مُهر و سجاده ، ماسک و دستکش همراه داشته باشید .
🔹هنگام مستقر شدن جهت اقامه نماز ، فاصله اجتماعی را رعایت فرمائید .
🔹انجام هرگونه پذیرایی اکیداً ممنوع می باشد .
🔹حتماً قبل از حرکت از منزل ، وضو بگیرید.
🔹عزیزانی که دارای علائم بیماری از قبیل تب ، سرفه ، بدن درد و ... بوده یا بیماری خاص و زمینه ای دارند ، از حضور در اجتماعات جداً خودداری نمایند .
🔹کسانی که قصد خواندن نماز عید دارند ، زکات فطریه خود را قبل از نماز پرداخت نمایند .
🔹زکات فطریه و کفارات خود را تنها به مامورین کمیته امداد امام خمینی (ره) که با لباس فرم در مبادی ورودی و داخل ورزشگاه حضور دارند ، تحویل دهید و از تحویل آن به افراد متفرقه پرهیز نمائید .
🔹موقع خروج از ورزشگاه از عجله کردن و خروج دسته جمعی پرهیز نمائید .
🔹زمان حرکت اتوبوس های واحد از محلات شهر به سمت ورزشگاه راس ساعت ۰۶:۳۰ خواهد بود .
⏰ ساعت شروع مراسم راس ساعت ۷ صبح خواهد بود .
📌 ستاد برگزاری نماز عید سعید فطر شهر مبارکه
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«إِلَّا الَّذِينَ صَبَرُوا وَعَمِلُوا الصَّالِحَاتِ أُولَٰئِكَ لَهُم مَّغْفِرَةٌ وَأَجْرٌ كَبِيرٌ»
مگر آنها که (در سایه ایمان راستین،) صبر واستقامت ورزیدند و کارهاى شایسته انجام دادند. که براى آنها، آمرزش و اجر بزرگى است.
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۱)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
سپس اضافه مى کند: تنها افراد با ایمان که صبر را در برابر شدائد و حوادث سخت زندگى پیشه کرده اند و در همه حال از اعمال صالح فروگذار نمى کنند، از تنگ نظرى ها، ناسپاسى ها و غرور و تکبر بر کنارند (إِلاَّ الَّذینَ صَبَرُوا وَ عَمِلُوا الصّالِحاتِ).
آنها نه، به هنگام وفور نعمت، مغرور مى شوند و خدا را فراموش مى کنند و نه به هنگام شدت و مصیبت مأیوس مى گردند و کفران مى کنند، بلکه روح بزرگ و فکر بلندشان نعمت و بلا را، هر دو در خود هضم کرده و در هر حال از یاد خدا و وظائفشان غافل نمى گردند.
و به همین دلیل، براى این افراد آمرزش و پاداش بزرگى خواهد بود (أُولئِکَ لَهُمْ مَغْفِرَةٌ وَ أَجْرٌ کَبیرٌ).
🌼🌼🌼
به افراد با ایمان و با استقامت که داراى عمل صالح اند، هم وعده مغفرت و آمرزش از گناه داده شده و هم وعده اجر کبیر. اشاره به این که اعمال نیک دو اثر دارد: یکى شستشوى گناهان و دیگرى جلب پاداش هاى بزرگ.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۱ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
فَلَعَلَّكَ تَارِكٌ بَعْضَ مَا يُوحَىٰ إِلَيْكَ وَضَائِقٌ بِهِ صَدْرُكَ أَن يَقُولُوا لَوْلَا أُنزِلَ عَلَيْهِ كَنزٌ أَوْ جَاءَ مَعَهُ مَلَكٌ ۚ إِنَّمَا أَنتَ نَذِيرٌ ۚ وَاللَّهُ عَلَىٰ كُلِّ شَيْءٍ وَكِيلٌ
شاید (ابلاغ) بعض آیاتى را که به تو وحى مى شود، (به خاطر عدم پذیرش آنها) ترک کنى (و به تأخیر اندازى). و سینه ات از این جهت تنگ (و ناراحت) شود که مى گویند: «چرا گنجى بر او نازل نشده و یا چرا فرشته اى همراه او نیامده است؟!» (نگران مباش! چرا که) تو فقط بیم دهنده اى و خداوند، نگاهبان و ناظر بر همه چیز است ( و به حساب آنان مى رسد).
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۲)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
قرآن معجزه جاویدان
از این آیات چنین بر مى آید که گاهى پیامبر(صلى الله علیه وآله) به خاطر شدت مخالفت و لجاجت دشمنان، ابلاغ بعضى از آیات را به آخرین فرصت موکول مىکرده است. لذا خداوند در آیه مورد بحث، پیامبرش را با این بیان، از این کار نهى مى کند: گویا ابلاغ بعضى از آیاتى که بر تو وحى مى شود، ترک مى کنى و سینه تو از آن نظر تنگ و ناراحت مى شود (فَلَعَلَّکَ تارِکٌ بَعْضَ ما یُوحى إِلَیْکَ وَ ضائِقٌ بِهِ صَدْرُکَ).
از این ناراحت مى شوى که مبادا آنها معجزات اقتراحى از تو بخواهند و بگویند چرا گنجى بر او نازل نشده؟ و یا چرا فرشته اى همراه او نیامده؟ (أَنْ یَقُولُوا لَوْ لا أُنْزِلَ عَلَیْهِ کَنْزٌ أَوْ جاءَ مَعَهُ مَلَکٌ).
🌼🌼🌼
البته، همان گونه که از آیات دیگر قرآن مانند سوره اسراء آیات ۹٠ تا ۹۳ بر مى آید، آنها با این تقاضاهاى خود درخواست معجزه براى پذیرش حق و پى بردن به صدق دعوت او نمى کردند، بلکه هدفشان بهانه جوئى و لجاجت و عناد بوده است.
لذا بلافاصله اضافه مى کند: تو تنها بیم دهنده و انذارکننده اى (إِنَّما أَنْتَ نَذیرٌ).
یعنى خواه آنها بپذیرند، یا نپذیرند، مسخره کنند و لجاجت به خرج دهند.
و در پایان آیه مى گوید: خداوند حافظ و نگاهبان و ناظر بر هر چیز است (وَ اللّهُ عَلى کُلِّ شَیْء وَکیلٌ).
یعنى از ایمان و کفر آنها پروا مکن! و این به تو مربوط نیست، وظیفه تو ابلاغ است، خداوند خودش مى داند با آنها چگونه رفتار کند و او است که حساب کار آنان را دارد.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۲ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هدایت شده از کانون شهدای گمنام مسجدالرسول ص مبارکه
دعایندبه🎼مهدیمیرداماد.mp3
12.18M
🤲 دعای ندبه
🎙 با نوای سید مهدی میرداماد
#کانون_شهدای_گمنام_مسجدالرسول_ص_مبارکه
@shohadagomnamk
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«أَمْ يَقُولُونَ افْتَرَاهُ ۖ قُلْ فَأْتُوا بِعَشْرِ سُوَرٍ مِّثْلِهِ مُفْتَرَيَاتٍ وَادْعُوا مَنِ اسْتَطَعْتُم مِّن دُونِ اللَّهِ إِن كُنتُمْ صَادِقِينَ»
آیا مى گویند: «او به دروغ قرآن را (به خدا) نسبت داده (و ساختگى است)»! بگو: «اگر راست مى گویید، شما هم ده سوره ساختگى همانند این قرآن بیاورید. و هر کس را که مى توانید ـ غیر از خدا ـ (براى این کار) دعوت کنید!»
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۳)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
از آنجا که، این بهانه جوئى ها و ایرادتراشى ها، به خاطر آن بود که آنها اصولاً وحى الهى را منکر بودند و مى گفتند: این آیات از طرف خدا نیست، اینها جمله هائى است که محمّد (ص) به دروغ بر خدا بسته، لذا آیه بعد به پاسخ این سخ با صراحت هر چه بیشتر پرداخته، مى گوید: آنها مى گویند او (پیامبر) آنها را به خدا افترا بسته (أَمْ یَقُولُونَ افْتَراهُ).
به آنها بگو اگر راست مى گوئید که اینها ساخته و پرداخته مغز بشر است، شما هم ده سوره همانند این سوره هاى دروغین بیاورید و از هر کس مى توانید ـ جز خدا ـ براى این کار دعوت کنید (قُلْ فَأْتُوا بِعَشْرِ سُوَر مِثْلِهِ مُفْتَرَیات وَ ادْعُوا مَنِ اسْتَطَعْتُمْ مِنْ دُونِ اللّهِ إِنْ کُنْتُمْ صادِقینَ).
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۳ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«فَإِلَّمْ يَسْتَجِيبُوا لَكُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّمَا أُنزِلَ بِعِلْمِ اللَّهِ وَأَن لَّا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ فَهَلْ أَنتُم مُّسْلِمُونَ»
و اگر کافران دعوت شما را نپذیرفتند (به آنها بگویید:)، بدانید (قرآن) تنها با علم الهى نازل شده. و هیچ معبودى جز او نیست. آیا (با این حال،) تسلیم (حق) مى شوید؟!
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۴)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
اما اگر آنها دعوت شما مسلمانان را اجابت نکردند و حاضر نشدند لا اقل ده سوره همانند این سوره ها بیاورند، بدانید این ضعف و ناتوانى نشانه آن است که این آیات از علم الهى سرچشمه گرفته و الا اگر ساخته فکر بشر بود، آنها هم بشرند (فَإِلَّمْ یَسْتَجیبُوا لَکُمْ فَاعْلَمُوا أَنَّما أُنْزِلَ بِعِلْمِ اللّهِ).
و نیز بدانید معبودى جز خدا نیست و نزول این آیات معجز نشان دلیل بر این حقیقت است (وَ أَنْ لا إِلهَ إِلاّ هُوَ).
آیا با این حال در برابر فرمان الهى، شما اى مخالفان تسلیم مى شوید؟ (فَهَلْ أَنْتُمْ مُسْلِمُونَ).
🌼🌼🌼
آیا با این که از شما دعوت به مبارزه کردیم و عجز و ناتوانیتان در برابر این دعوت ثابت شد، جاى تردید مى ماند که این آیات از طرف خدا است، با این معجزه روشن، باز هم راه انکار را مى پوئید؟ یا تسلیم خواهید شد؟
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۴ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«مَن كَانَ يُرِيدُ الْحَيَاةَ الدُّنْيَا وَزِينَتَهَا نُوَفِّ إِلَيْهِمْ أَعْمَالَهُمْ فِيهَا وَهُمْ فِيهَا لَا يُبْخَسُونَ»
کسانى که زندگى دنیا
و زینت آن را بخواهند، (نتیجه) اعمالشان را در همین دنیا بطور کامل به آنها مى دهیم و چیزى در این (دنیا) از آنها کم و کاست نخواهد شد.
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۵)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
آیات گذشته، با ذکر دلائل اعجاز قرآن حجت را بر مشرکان و منکران تمام کرد و از آنجا که پس از وضوح حق باز گروهى، تنها به خاطر حفظ منافع مادى خویش، از تسلیم خوددارى مى کنند. آیات مورد بحث اشاره به سرنوشت این گونه افراد دنیاپرست کرده، مى گوید: کسى که تنها هدفش، زندگى دنیا، زرق و برق و زینت آن باشد، در همین جهان نتیجه اعمال خویش را در مى یابد، بى آن که چیزى از آن کم و کاست شود (مَنْ کانَ یُریدُ الْحَیاةَ الدُّنْیا وَ زینَتَها نُوَفِّ إِلَیْهِمْ أَعْمالَهُمْ فیها وَ هُمْ فیها لایُبْخَسُونَ).
🌼🌼🌼
بخس در لغت به معنى نقصان حق است، و جمله وَ هُمْ فیها لایُبْخَسُونَ اشاره به این است که آنها نتیجه اعمالشان را بدون کمترین نقصانى خواهند گرفت.
این آیه، بیان یک سنت همیشگى الهى است، که اعمال مثبت و مؤثر، نتایج آن از میان نمى رود، با این تفاوت که اگر هدف اصلى رسیدن به زندگى مادى این جهان باشد، ثمره آن چیزى جز آن نخواهد بود.
و اما اگر هدف، خدا و جلب رضاى او باشد، هم در این جهان تأثیر خواهد بخشید و هم نتایج پر بارى براى جهان دیگر خواهد داشت.
در واقع، قسم اول از این اعمال، به بناى بى دوام و کوتاه عمرى مى ماند که تنها براى یک مدت موقت ساخته، و از آن استفاده مى شود، ولى بعد از آن ویران مى گردد.
اما قسم دوم، به بناهاى محکم و شالوده دارى شبیه است که، قرن هاى متوالى برقرار مى ماند و قابل استفاده است.
نمونه این موضوع را، امروز در اطراف خود به روشنى مى یابیم، جهان غرب با تلاش پى گیر و منظم خود، اسرار بسیارى از علوم و دانش ها را یافته، بر نیروهاى مختلف طبیعت مسلّط گشته، و با سعى و کوشش مداوم و استقامت در مقابل مشکلات و اتحاد و همبستگى، مواهب فراوانى فراهم نموده است.
بنابراین، گفتگو ندارد که آنها نتایج اعمال و تلاش هاى خود را خواهند گرفت و به پیروزى هاى درخشانى نایل خواهند شد، اما از آنجا که هدفشان تنها زندگى است، اثر طبیعى این اعمال، چیزى جز فراهم شدن امکانات مادى آنان نخواهد بود.
حتى کارهاى انسانى و مردمى آنها مانند: تأسیس بیمارستان ها، درمانگاه ها، مراکز فرهنگى، کمک به بعضى از ملت هاى فقیر و امثال آن اگر دامى براى استعمار و استثمار آنان نباشد، چون به هر حال، هدف مادى و حفظ منافع مادى دارد تنها اثر مادى خواهد داشت.
همچنین، کسانى که اعمال ریا کارانه انجام مى دهند، اعمالى که جنبه هاى انسانى و عبادى دارد.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۵ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
🔰 #مسئول بودن
🔆 فرهنگ دین چه نوع فرهنگی است؟
❓ انسان بر روی چه پایه ای ایستاده است؟
#دین
#علم
#علامه_جوادی_آملی
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
با سلام
جوان بیماری هستند که خانواده ایشان، شدیدا ملتمس دعا هستند.
لطفا برای شِفای عاجل همه بیماران و ایشون، حمد شفا بخونید و یا صلوات بفرستید.
با تشکر و التماس دعا🙏🤲
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«أُولَٰئِكَ الَّذِينَ لَيْسَ لَهُمْ فِي الْآخِرَةِ إِلَّا النَّارُ ۖ وَحَبِطَ مَا صَنَعُوا فِيهَا وَبَاطِلٌ مَّا كَانُوا يَعْمَلُونَ»
(ولى) آنها کسانى هستند که در آخرت، جز آتش، (سهمى) نخواهند داشت و آنچه را در دنیا (براى غیرخدا) انجام دادند، نابود مى شود و آنچه را عمل مى کردند، باطل و بى اثر خواهد شد.
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۶)
@ayehsobh
؛❇ تفســــــیر
در آیه بعد، صریحاً مى گوید: این گونه افراد در سراى دیگر بهره اى جز آتش ندارند! (أُولئِکَ الَّذینَ لَیْسَ لَهُمْ فِی الآْخِرَةِ إِلاَّ النّارُ).
و تمام آنچه را در این جهان انجام داده اند، در جهان دیگر محو و نابود مى شود و هیچ پاداشى در برابر آن دریافت نخواهند کرد (وَ حَبِطَ ما صَنَعُوا فیها).
و تمام اعمالى را که براى غیر خدا انجام داده اند؛ باطل و نابود مى گردد (وَ باطِلٌ ما کانُوا یَعْمَلُونَ).
🌼🌼🌼
حَبْطَ (بر وزن وقت) در اصل، به این معنى است که حیوان از علف هاى نامناسب زیاد بخورد تا شکم او باد کند و دستگاه گوارش او بیمار و ضایع شود. این حیوان، بر اثر این حالت ظاهراً چاق و چله به نظر مى رسد، ولى در باطن مریض و بیمار است.
این تعبیر جالب و رسائى است، درباره اعمالى که ظاهراً مفید و انسانى است، ولى در باطن با نیتى آلوده و پست انجام یافته است.
(تفسیر نمونه/ ذیل آیه ۱۶ سوره مبارکه هود)
@ayehsobh
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🕊حاج قاسم به خون خود آموخت، #مرد_میدان #شهید خواهد شد!
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
♦️به هر کسی میخواهی رأی بده؛ اما جواب خدا را هم باید آماده کنی...
#انتخابات1400
#انتخاب_اصلح
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
هدایت شده از مؤسسه رهروان راه قرآن مبارکه
💠ارزشی بیش از صدها سال عبادت
شناسایی و انجام وظیفه در روزهای باقی مانده تا #انتخابات می تواند ارزشی بیش از صدها سال عبادت داشته باشد و در مقابل ، کوتاهی و اشتباه در این امر ممکن است عقوبتی بیش از گناه صدها سال داشته باشد.
لذا باید ارزش و اهمیت هر ساعت و لحظه این روزها را در چنین موقعیت خطیری بدانیم و در انجام وظیفه کوتاهی نکنیم .
۱۳۹۲/۰۲/۲۵
آیت الله مصباح یزدی
#انتخابات_۱۴۰۰
#مؤسسه_رهروان_راه_قرآن_مبارکه
@rahrovanraheqoran
هر صبح یک آیه:
🌺اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم🌺
«أَفَمَن كَانَ عَلَىٰ بَيِّنَةٍ مِّن رَّبِّهِ وَيَتْلُوهُ شَاهِدٌ مِّنْهُ وَمِن قَبْلِهِ كِتَابُ مُوسَىٰ إِمَامًا وَرَحْمَةً ۚ أُولَٰئِكَ يُؤْمِنُونَ بِهِ ۚ وَمَن يَكْفُرْ بِهِ مِنَ الْأَحْزَابِ فَالنَّارُ مَوْعِدُهُ ۚ فَلَا تَكُ فِي مِرْيَةٍ مِّنْهُ ۚ إِنَّهُ الْحَقُّ مِن رَّبِّكَ وَلَٰكِنَّ أَكْثَرَ النَّاسِ لَا يُؤْمِنُونَ»
آیا آن کس که دلیل آشکارى از پروردگار خویش دارد، و به دنبال آن، شاهدى از سوى (خدا)آمده و پیش از آن، کتاب موسى که پیشوا و رحمت بوده (گواهى بر آن مى دهد، همچون کسى است که چنین نباشد)؟! آنها [= حق طلبان] به او ایمان مى آورند و هر کس از گروههاى مخالف به او کافر شود، آتش وعده گاه اوست. پس، تردیدى در آن نداشته باش که آن حقّ است از پروردگارت. ولى بیشتر مردم ایمان نمى آورند.
(سوره مبارکه هود/ آیه ۱۷)
@ayehsobh