eitaa logo
این عمار
3.2هزار دنبال‌کننده
28.8هزار عکس
23.2هزار ویدیو
637 فایل
اتباط با مدیر @fanoodi
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
به‌ آدمی رائ بدید که به درد مردم فکر کنه!! این عمار 👇👇👇 @aynaammar_gam2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرود زیبا توسط دختر بچه برای حاج قاسم سلیمانی به سبک سرود مختار نامه ●➼‌┅═❧═┅┅───┄ بسم الله القاصم الجبارین این عمار 👇👇👇 @aynaammar_gam2
AUD-20210612-WA0169.m4a
4.69M
⭕️ سخنان آیت الله رئیسی هنگام خروج از صداوسیما
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹 🔸رأی دادن کافی نیست؛ همدیگر را به رأی دادن تواصی کنید🔸 بعضی فکر می کنند همین که در شرکت کردند، رسالتشان انجام شده است. قرآن خلاف این را می گوید. چرا؟ چون قرآن می گوید: «ان الانسان لفی خسر، الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر». می گوید ایمان و عمل صالح، انسان را از خسران نجات می دهد اما نه به تنهایی! رأی دادن، مثل ایمان و عمل صالح است. اما «تواصوا بالحق» هم لازم است. رأی دادن لازم است، اما کافی نیست. اگر کسی خانوادۀ خودش را توصیه به شرکت در انتخابات نکند، همسایه های خودش را توصیه نکند، دوستان خودش را توصیه نکند و برای این کار، تبلیغ نکند، طبق آیه قرآن از جملۀ است. هم آن کسی که شرکت نکند و هم آن کسی که شرکت بکند و تبلیغ نکند، زیانکار هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤🍃 🍃 [• •] 🎯| سلسله‌جلسات تحلیلے 🗳 🎙| سخنران: محمدعلی قاسم‌زاده نداف ⁉️| سوال: ➖ شبهه: امیدی نیست؛ چرا باید در انتخابات شرکت کنیم!؟ 🧐| پرسش و پاسخ ♻️ 5⃣9⃣ 🔸️ دوستان و اطرافیان را به کانال دعوت کنید تا پاسخ پرسش‌هایشان را دریافت کنند💡 ◀️ نشر حداکثری •••••👇👇👇••••• 🆔 Eitaa.com/Samen_Razavi 🆔 Sapp.ir/Samen_Razavi 🆔 Rubika.ir/Samen_Razavi 🆔 T.me/Samen_Razavi 🍃 🎤🍃
🔴 تبلیغ علیه انتخابات در کشور هدفی جز حاکم کردن دست نشانده‌ها ندارد مشاور وزیر اطلاعات: 🔹دشمن از مسیر تحریم، اقدام نظامی، فشار منطقه‌ای و فضاسازی سیاسی نتوانست ایران را مهار کند، لذا تنها راه رخنه در کشور، ایجاد شکاف بین قوای حاکمیتی و مردم می داند.اگر مردم را از حاکمیت جدا کردند، هم سر مردم کلاه خواهند گذاشت و هم دست نشانده‌ها را در کشور حاکم خواهند نمود. 🔹درست نیست که دو کاندیدا برای کسب رای ارزش‌های کشور را زیر سوال ببرند.
فومنی: متن‎های همتی و مهرعلیزاده را تیم روحانی می‌نویسد! دبیرکل حزب مردمی اصلاحات با کنایه به وضع مدیریتی دو کاندیدای جریان خوی، نوشت: «همتی سلطان تورم است. تمام بریزوبپاش‌های بانک مرکزی به گردن او بوده و مسبب چنین وضعیتی است. تیم روحانی در ستاد همتی فعالیت می‎کند و آن‎ها تمام نوشته‌های همتی و مهرعلیزاده را می‎نویسند. بلایی که مهرعلیزاده بر سر ورزش ایران آورد، در تاریخ ماندگار است. در تربیت‌بدنی، ۹۰ درصد هدایا نخست به حساب آقای مهرعلیزاده وارد می‎شد و آخر هم به ورزشکاران نمی‎رسید. مهرعلیزاده چندین کاخ و ویلا در تهران و غیره دارد و باید بگوید پول این‎ها را از کجا آورده است»
فومنی با بیان اینکه همتی سلطان تورم است، تاکید کرد: تمام بریز و بپاش های بانک مرکزی به گردن ایشان بوده و او مسبب چنین وضعیتی است. تیم روحانی در ستاد همتی فعالیت می کند. تمام نوشته‌های همتی و مهرعلیزاده را برایشان می نویسند محمد زارع فومنی دبیرکل حزب مردمی اصلاحات امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه ضمن حمایت حزب خود از آیت الله رییسی اظهار داشت:  آقای رئیسی را فردی اصلاح‌گرا می دانیم و معتقدیم او فردی مستقل و متعلق به همه جناح‌های سیاسی است.  وی خاطرنشان کرد: ضربه‌ای که آقای روحانی و وزرایش به کشور و اصلاحات زدند در طول تاریخ نظیر ندارد.  فومنی با اشاره به دو نامزد اصلاح‌طلب در انتخابات، گفت: مهرعلیزاده در بنیاد شهید زمین‌ها را از خانواده شهدا در آورد و به اسم خود زد. در زمان ریاست ایشان در تربیت بدنی چه بریز و بپاش هایی رخ داد.  وی می‌گوید: در زمان ریاست مهرعلیزاده در تربیت بدنی، ۹۰ درصد هدایا نخست به حساب آقای مهرعلیزاده وارد می شد و ایشان حقوق ورزشکاران را پرداخت نمی کردند و تا الان هم پرداخت نکرده است.  دبیرکل حزب مردمی اصلاحات خاطرنشان کرد: او بلائی بر سر ورزش ایران آورد در تاریخ ماندگار است.
◄ نقش برخی کشورهای عربی در ترور حاج قاسم/ مایک پمپئو، وزیر خارجه پیشین آمریکا در تازه‌ترین اظهارنظرش پرده از خیانت دیگری از سوی دولت‌های عرب منطقه علیه شهید سلیمانی برداشت و اعلام کرد که ترور حاج قاسم سلیمانی ارتباط عمیقی با توافق‌های صلح برخی کشورهای سازشگر عربی با اسرائیل موسوم به «صلح ابراهیم» داشته است.
بلوف کارگزاران را باور کنیم یا جا زدن خاتمی را؟! ارگان حزب اشرافی کارگزاران در یک چشم‌بندی جالب توجه، نامزدی را که در رتبه چهارم نظرسنجی‌های انتخاباتی قرار دارد، هم‌طراز نفر اول با فاصله رای بیش از ۶۰ درصدی قرار داد. روزنامه سازندگی که پیش از این در چند نوبت تمام صفحه اول خود را با تیتر‌هایی مانند «مستقل هستم»، «صدای سوم» و «برگ برنده [..]»، به نامزد مذکور اختصاص داده بود، این بار نامزد مذکور را در مقابل نفر اول همه نظرسنجی‌های دولتی برابر کرده و مدعی شده که نامزد مطلوبش با نامزد اول، بیش از سایر نامزد‌ها با استقبال مردم روبه‌رو شده‌اند (؟!) این ادعا در حالی است که در همه نظرسنجی‌های دولتی، آقای رئیسی بالای ۶۵ تا ۷۰ درصد رای دارد، اما نامزد مدنظر کارگزاران، در رتبه چهارم میان هفت نفر (با ۲ تا ۴ درصد رای) ایستاده است. به عبارت دیگر تفاوت رای دو نامزد، حداقل ۶۰ درصد (در برخی نظرسنجی‌ها، ۶۵ درصد) است. اما از شیرین‌کاری حزب کارگزاران که بگذریم، تردستی جالب‌تر را خود نامزد مذکور انجام داده که با وجود توقف رای وی در حوالی ۲ تا ۴ درصد در نظرسنجی‌های دولتی، مدعی شد ۶۰ درصد مردم را نمایندگی می‌کند (!) او توضیح نداده که در روز روشن چگونه توانسته ۵۶ درصد رای (۱۵ برابر رای خود) را به آرای خود اضافه کند؟! در همین حال انتشار خبر تکذیب حمایت خاتمی از نامزد مذکور نیز معنادار است. چرا که خاتمی پشت‌پرده از نامزد مذکور حمایت کرده و اصلاح‌طلبان هم به ستاد وی پیوسته‌اند، اما در پی مرور نتایج نظرسنجی‌ها، گویا به این نتیجه رسیده‌اند که نباید رسما و علنا از وی حمایت کرده و هزینه رای نیاوردن او را متقبل شوند. این هم البته داستانی است که اصلاح‌طلبان حاضر به علنی کردن حمایت خود از یک نامزد نباشند، اما روزنامه اصلاح‌طلب مدعی شود همین نامزد، رقیب دوشادوش نامزد اول نظرسنجی‌هاست!
▼حرف روز     فرصت‌های کم‌نظیر اقتصادی برای دولت سیزدهم کمتر از دو ماه دیگر دولت جدید کار خود را شروع می‌کند. وضعیت معیشت و اقتصاد کشور باعث شده است تا هم نامزدها شعار‌ها و وعده‌های اقتصادی گوناگون دهند و هم مردم نسبت به امکان رفع مشکلات فعلی در تردید باشند. این در حالی است که صاحب‌نظران اقتصادی بر روی این موضوع اتفاق‌نظر دارند که اگرچه مشکلات اقتصادی کشور یک شبه حل نخواهد شد، ولی روند بهبود اوضاع اقتصادی به‌سرعت امکان شروع دارد. نکات تحلیلی: 1- برخی از وعده‌های اقتصادی نامزدها یا منابع دقیق ندارند یا لوازم اجرای آن‌ها مشخص نیست یا در حوزه اختیارات آن‌ها نیست و یا تبعات جبران‌ناپذیری دارند. در این شرایط مردم چه این وعده‌ها را باور کنند و چه باور نکنند، در هر دو حالت سرخورده شده و امید آن‌ها نسبت به حل مشکلات معیشتی کاهش می‌یابد. 2- در حالی برخی نامزدها بر وعده‌های اقتصادی تردیدآمیز تکیه می‌کنند که فرصت‌های کم‌نظیری برای اصلاح وضعیت اقتصادی کشور فراهم است؛ الف) بی‌اعتمادی عمومی به دشمن و مطالبه حل مشکلات اقتصادی با استفاده از ظرفیت‌های داخلی توسط مردم، یکی از آن‌هاست. 8 سال قبل مردم راه‌حل مشکلات کشور را در مذاکره با دشمن می‌دیدند درحالی‌که امروز اکثریت قاطع مردم راه‌حل مشکلات اقتصادی را در داخل کشور جستجو می‌کنند؛ یعنی جریان افکار عمومی دولت را در حوزه‌ای که توان حل مشکلات دارد، همراهی خواهد کرد. ب) زیرساخت‌های اقتصادی کشور برای یک جهش بزرگ فراهم است؛ برقراری انضباط مالی از طریق حذف پول کاغذی، بهره‌برداری از سامانه‌های مختلف پولی و مالی برای مدیریت اقتصادی کشور، اخذ مالیات و حمایت هدفمند از اقشار آسیب‌پذیر، مقرون‌به‌صرفه شدن تولید و آمادگی برای جهش تولید، تخلیه حباب بازار سرمایه و امکان شروع روند رشد منطقی این بازار و ... نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی هستند. ج) خنثی یا کم اثر شدن تحریم‌های اقتصادی دشمن از دیگر فرصت‌های اقتصادی امروز کشور ماست. درخواست کشورهای همسایه برای گسترش روابط اقتصادی، عملیاتی شدن قرارداد 25 ساله ایران و چین، افزایش تقاضای جهانی نسبت به محصولات پتروشیمی که یکی از مزیت‌های اقتصاد ایران است، تحلیل متخصصین و سیاستمداران آمریکایی از این‌که ایران توان عبور از شرایط تحریمی را دارد و ... تنها نمونه‌هایی از فرصت‌های اقتصادی دولت سیزدهم است. نکته راهبردی: انتظار می‌رود نامزدها به‌جای دادن وعده‌های تردیدآمیز به مردم، برنامه‌ها و رویکردهای خود را در جهت بهره‌برداری از این فرصت‌های طلایی اقتصادی، برای مردم تشریح نمایند. (نویسنده: علی کارگر)
📣 همتی به جای ارائه تسهیلات مسکن، ارزِ واردات موز به فامیل روحانی داد 🔺 علی نیکزاد رئیس شورای هماهنگی ستادهای مردمی سید ابراهیم رئیسی خطاب به همتی: سوال من این است اگر شما باور ندارید که تسهیلات به بخش مسکن بدهید، پس چرا بخشنامه کردید؟ 🔺 چطور آمدید ارزی که با هزار مصیبت به دست آمده بود را برای واردات موز به نورچشمی‌ها دادید؟ 🔺 شما چطور برای موزی که باید در مقابل صادرات سیب انجام می‌گرفت، ارز را به آدمی که فامیل آقای رئیس‌جمهور بود، دادید؟
♦️عطریانفر: محروم کردن خودمان از انتخابات هیچ ره‌آوردی ندارد 🔹موضع کارگزاران حمایت قطعی از همتی است 🔹چرا احزاب اصلاح طلب خود را از این احتمال عقلایی محروم کنند. محروم کردن خودمان از انتخابات هیچ ره آوردی برای ما ندارد و چه بسا ما را از توفیقات آینده باز دارد. 🔹شرایط امروز ما با شرایط گذشته هیچ تفاوتی ندارد و این انتخابات هم مشابه سایر انتخابات هایی است که بر ما سخت گرفته اند مگر در سال ۹۲ نبود که آقای هاشمی رفسنجانی بر خلاف حق و عدل به بهانه کبر سن رد صلاحیت شدند. 🔹علاوه بر اینکه ما در این دوره از انتخابات دو چهره اصلاح طلب داریم آقایان مهرعلیزاده و آقای همتی که سابقه اصلاح طلبی دارند و در درون دولت اصلاحات نقش داشتند. ما می توانیم این دو نفر را علاوه بر دلخوری هایی که داریم جایگزین کنیم. جبهه اصلاحات می تواند از این دو بزرگوار حمایت کند و در پایان دوره هر کدام موقعیت بهتری دارد دیگری به نفع او کنار بکشد/ اعتماد
برنامه‌های روی میز کاندیداهای ریاست جمهوری رئیسی: اگر کیفیت خودروهای داخلی به حدی برسد که بتواند با دیگر خودروها رقابت کند، دیگر نباید نگران ورود خودروی خارجی بود. توصیه کردن خوب است، اما کار مدیر اجرایی مدیریت، حساب‌کشی و احقاق حق است. ائتلاف ما با کشاورزان، کارگران، فرهنگیان، بازنشستگان، بانوان و همه مردم خواهد بود، علیه فساد، ناکارآمدی، زد و بند و سیاسی‌کاری. ائتلاف همه مردم ایران علیه نابرابری. بیکاری یک جوان و ناله یک بی‌نوا، مشکل یک بانوی سرپرست خانواده، مسئله یک کارگر دغدغه من است. چرا باید شاهد کوله‌بری در آذربایجان غربی باشیم؛ درحالی‌که می‌توان با راه‌اندازی بازارچه مرزی مراودات تجاری قانونی صورت گیرد. جلیلی: با شعار دادن مشکلات زنان حل نمی‎شود. کسانی که درباره خانم‌ها شعار می‌دهند بگویند در این ۸ سال برای آنان چکار کردند؟ بانک‌ها به نادرست روزی ۲۰۰۰ میلیارد تومان خلق پول می‌کنند. ۸ سال پیش گفتیم ما باید از یک مسیر برویم اما دوستان از مسیر دیگر رفتند. بیکاری، گرانی و مسکن دغدغه اصلی مردم است. قاضی‎زاده: باید محتوای بی‎دلیلی را که در مدرسه به بچه‎ها یاد می‎دهیم دور بریزیم. سواد معمول عادی امروز، مهارت کار کردن با اپلیکیشن، کامپیوتر و بلد بودن دو زبان خارجی است. محتوای آموزشی باید ارتباط مؤثر با جامعه داشته باشد تا افراد را جامعه‎پذیر کند نه جامعه‎گریز. همتی: مشکل معیشت با تداوم انزوا و تحریم حل نمی‌شود. تعامل با کشورهای غربی، چین، همسایگان و آمریکای لاتین و افریقا در برنامه‌های بنده قرار دارد. اروپا در مقابل آمریکا اختیاری از خودش ندارد. برجام مبنای خوبی برای تعامل است. خوش‎بین هستم در دولت فعلی تحریم لغو شود اما اگر نشد این موضوع جزو اولویت‎های اصلی من خواهد بود. رضایی: بلایی که بانک‌ها بر سر ملت ایران آوردند، بعثی‌های عراقی نیاوردند. آن موقعی که توزیع یارانه ۴۵ هزارتومانی آغاز شد، ارزشش ۲۰ دلار بود، الآن شده ۲ دلار. ما وظیفه‌داریم یارانه را به ارزش اولیه برگردانیم. زاکانی: خیانت بزرگ جریان رقیب ما این است که موضوعات فرهنگی را تبدیل به مسائل سیاسی و سپس آن‎ها را تبدیل به موضوع امنیتی می‌کند و این شامل مسائل حوزه زنان، آزادی، فضای مجازی و از این قبیل می‌شود. کشور دارای منابع فراوانی است، اما غارتگرانی وجود دارند که تحت حمایت برخی مسئولان فعالیت دارند
▼گزارش روز                   اقیانوس اطلس و ریاست جمهوری سیزدهم ایران وارد نیمکره غربی و حیاط‌خلوت آمریکا شد و وزیر دفاع آمریکا هم فقط به ابراز نگرانی در این زمینه پرداخت. داستان حضور ایران در این منطقه از این قرار است که ناوگروه نیروی دریایی ارتش دیروز (20 اردیبهشت) بعد از طی مسیر طولانی و عبور از دماغه امید نیک و دور زدن آفریقا و با طی شش هزار مایل دریایی، یعنی نزدیک به 12 هزار کیلومتر، پس از سی روز دریانوردی هم‌اکنون به اقیانوس اطلس رسیده است و مسیر خود را برای اجرای طولانی‌ترین مأموریت دریایی به سمت اقیانوس اطلس شمالی ادامه می‌دهد. این حضور مقتدرانه بدون کمک سایر کشورها، حاکی از اقتدار، عزت‌نفس، شجاعت و اعتمادبه‌نفس نیروهای نظامی ایران است. تجربه نشان داده است که هرجایی نیروهای نظامی یک کشور حضور داشته باشند، همان‌جا اقتصاد، دیپلماسی و باورهای ملی هم امکان حضور خواهند داشت. گزاره‌های خبری: 1- جمهوری اسلامی ایران در زمینه مسائل نظامی نه‌تنها توان بازدارندگی دارد، بلکه در همه سلاح‌ها، ادوات و تکنیک‌های نظامی، در خوداتکایی کامل قرار دارد و علی‌رغم تحریم قوای مسلح جمهوری اسلامی، همچنان پیشتاز در عرصه‌های دفاع دریایی، هوایی و زمینی است؛ سال گذشته دیوید اندلمن، مدیر اجرایی پروژه «ردلاین» با اشاره به افزایش قدرت ایران در منطقه و آمادگی آمریکا برای خروج از مناطق نزدیک به ایران، گفته بود که تهدید نظامی ایالات‌متحده علیه ایران ۲۰ سال است که به‌عنوان یک گزینه روی میز مطرح می‌شود. از زمان بروز بحث و جدال هسته‌ای ایران در سال ۲۰۰۲، ایالات‌متحده ایران را به حمله نظامی تهدید کرده است. در مقابل ایران نیز تأکید کرده که حملات تلافی‌جویانه آن برای ایالات‌متحده پشیمان‌کننده خواهد بود. ایران یک کشور عظیم ۸۵ میلیون نفری است که دارای یک نیروی نظامی مجهز آماده دفاع است. 2- سال 1397 مقام معظم رهبری در سخنانی تأکید کردند که «دشمن ما اتاق جنگ را برده است در وزارت خزانه‌داری؛ [اتاق] جنگ علیه ما به‌جای وزارت دفاع، وزارت خزانه‌داری آن‌ها است، به شکل فعّال هم مشغول‌اند»؛ بنابراین وزارت دفاع و نیروهای نظامی آمریکا دیگر نمی‌توانند آسیبی به ایران وارد کنند و دولت دوازدهم نیز باید اتاق جنگ خود را از وزارت خارجه به وزارت اقتصاد و بانک مرکزی می‌برد تا هم تحریم‌ها بی‌اثر شود و هم زندگی مردم بهبود یابد. نکته پایانی: تجربه نظامی کشورمان نشان داده است که اگر در حوزه اقتصادی نیز مانند حوزه نظامی قدرت درون‌زا داشتیم و به ظرفیت‌های داخلی توجه می‌کردیم، عرصه‌های زندگی مردم آن‌قدر دچار تلاطم نمی‌شد. کشور ما در دوره سیزدهم ریاست جمهوری به فردی نیاز دارد که به مقوله تولید ثروت و گسترش رفاه عمومی و تولید بنگاه‌های مهم ثروت‌ساز و ثروتمند کردن جامعه و کشور بدون توجه و دست‌درازی به بیگانگان اعتقاد داشته باشد، 28 خرداد فرصت عبور از تحریم‌ها و اقتصاد سست و ضعیف است و بازوهای اقتصاد ایران همانند نیروهای نظامی وطن، امکان توسعه به سرزمین‌های دوردست را داراست. (نویسنده: فرهاد مهدوی)
زاکانی: جان همه به لبشان رسیده است کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری: 🔹رویکرد اول ما اقتصاد است چون جان همه به لبشان رسیده است. 🔹دولت و رئیس جمهور بارها بیان کرده است که همه چیز خوب است؛ لکن یا نمی‌بینید یا نمی‌خواهید ببینید.
👆👆👆 قابل توجه آنهایی که می گویند که اقای برنامه ندارد. فایل را دانلود کنید و قسمت مربوط به استان خود را بخوانید آن وقت متوجه می شوید ایشان چقدر مسلط به بررسی نقاط ضعف هر استان و سپس ارائه راهکار و برنامه برای حل آنها پرداخته اند.
لااقل میخواین رئیسی را تخریب کنید قبلش یه تحقیقی بکنید 😉