فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
*🪴طناز بحری ،نخبه ایرانی ورئیس بیمارستان هماتولوژی در هلند قصد بازگشت به ایران را دارد ..دلیل ایشون برای بازگشت شنیدنی است ...☝️به این میگن ایرانی*👌👌👏👏🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸🇮🇷🌸
#خرمشهرها_در_پیش_است
خرمشهر که در آبان ماه ١٣۵٩ خونینشهر شده بود، پس از ١٩ ماه، در عملیات «بیتالمقدس»، با رمز «یا علی بن ابیطالب»، پس از ٢۴ روز رزم بیامان، در سوم خرداد ١٣۶١ بطور کامل آزاد شد. فتح خرمشهر مانند یک «معجزه» بود. سالها پس از این معجزه، رهبرمعظم انقلاب اسلامی در سوم خرداد ١٣٩۵ در دانشگاه افسری امام حسین (ع) در بارهی خرمشهرهایی که در آینده در پیش داریم گفتند: «جوانهای عزیز! بچههای عزیز من! فردا مال شما است، آینده مال شما است، شما هستید که باید این تاریخ را با عزّتش محفوظ نگه دارید، شما هستید که بار مسئولیّت را بر دوش دارید، خرمشهرها در پیش است؛ نه در میدان جنگ نظامی [بلکه] در یک میدانی که از جنگ نظامی سختتر است، البته ویرانیهای جنگ نظامی را ندارد، بالعکس آبادانی به دنبال دارد، اما سختیاش بیشتر است». به راستی چه خرمشهرهایی در پیش است؟ ویژگیهای عملیات آزادسازی خرمشهر و اهمیّت این فتح چه بوده که از آن بعنوان «نماد پیروزی حق بر باطل» و از «روزهای فراموش نشدنی» یاد شده است؟ از فتح خرمشهر چه درسهایی میتوان آموخت؟
1⃣ دشمن کاملاً به منطقۀ عملیاتی ما برای آزاد سازی خرمشهر اِشراف اطلاعاتی داشت و این امر کار را بسیار سخت میکرد، امّا پیشبینی دشمن این بود که ما از سمت اهواز در طول جادۀ اهواز خرمشهر حرکت میکنیم در حالی که خرمشهر از سمت ایران آزاد نشد و آزادسازی از نقطهای صورت گرفت که عراق به ایران حمله کرده بود و این یکی از ویژگیهای جالب این عملیات بود. رزمندگان با عبور از رودخانۀ کارون به قلب جادۀ اهواز خرمشهر یورش بردند و نیروهای بعثی عراق را در محاصره قرار دادند.
2⃣ عمدهترین عامل پیروزی در عملیات بیتالمقدس «اصل وحدت فرماندهی» بود. شرکت گستردۀ نیروهای ارتش، سپاه و بسیج مردمی و لزوم فرماندهی مشترک آنان در تاریخ جنگ سبب شد که چندگانگی ظاهری باعث اختلال در امر فرماندهی نشود و همه زیر سایۀ فرماندهی یکسان به این پیروزی شگرف دست یابند. ویژگی دیگر این عملیات این است که بیشترین مساحت از خاک کشور (۵۴٠٠ کیلومتر مربع) نسبت به دیگر عملیاتها آزادسازی شده و تعداد ١٩ هزار اسیر و تلفات بالایی از دشمن گرفته شد. این پیروزی در شرایطی حاصل گردید که دشمن از امکانات نظامی فراوان و حمایت ابرقدرتها برخوردار بود و رزمندگان اسلام در فشارِ تحریم با نیروی ایمان، مقاومت کرده و جنگیدند.
3⃣ فتح خرمشهر از دو جهت حائز اهمیّت بود؛ نخست اینکه با این پیروزی بزرگ، جنگ وارد مرحلۀ نوینی شد و قوای اسلام با حملۀ کوبندۀ خود، مرحله به مرحله، پیروزیهای تازهای را به ارمغان آورد. دوم اینکه این فتح باعث شد که آمریکا و سایر قدرتهای استعماری، حساب کار خود را بکنند و از موضع «تهاجم» به موضع «دفاع» بیفتند. فتح خرمشهر آنچنان سترگ بود که دستگاه تبلیغاتی غرب مجبور به «اعتراف به پیروزی» بزرگ ایران و وارد کردنِ ضربۀ استراتژیک و روانی شدید به ارتش بعثی شد.
امام خمینی فتح خرمشهر را از «امدادهای غیبی» دانسته و فرمودند که این فتح یک مسالۀ عادی نیست. (صحیفه امام، ج١۶، ص٢٧٠)
4⃣ حال که اهمیّت و ویژگیهای مختصری از فتح خرمشهرِ سال ١٣۶١ بیان شد، جا دارد به بخشی از خرمشهرهایی که اکنون در اشغال دشمن است اشاره نماییم که مهمترین آنها «فضای مجازی» ماست، که در اشغال دشمنِ «خبیث» و «سلطهطلب» قرار دارد. آری یکی از خرمشهرهای اشغالی ما همین فضای مجازی است، که آزادسازی آن به مراتب دشوارتر از خرمشهرِ سال ١٣۶١ است. آیا الان زمان رفع این اشغال فرا نرسیده است؟ آیا دستوری از فرمانده برای شکستن این حصر صادر نشده است؟ آیا اهمیّت این اشغال و اثرات آن، بر تمام وجوه و اقشارِ جامعه و «سبک زندگی مردم»، بر مسئولین فرهنگی پوشیده است؟ آیا خاکریزهای اندیشه و افکار جوانان ما، در این خرمشهر مورد هجمه قرار نگرفته است؟ آیا دفاع از مرزها و حدود و ثغورِ سرمایههای معنوی ما، کم اهمیّتتر از سرمایهها و مرزهای زمینی ماست؟
5⃣ رهبر انقلاب مدتهاست دربارۀ اشغال این فضا و خطرات آن هشدار میدهند از جمله، در جمع مسئولان جبهۀ فرهنگی انقلاب فرمودند: «فضای مجازی حقیقتاً «قتلگاه» نوجوانان و جوانان شده است. منطقۀ عظیمی از این فضا اکنون در دست دشمن است. باید دشمن را از فضای مجازی برانید و بتارانید.» (١٩ آبان ١٣٩۵) ایشان ابزار رسانهای که در دست دشمن باشد را به «سلاح شیمیایی» در جنگ نظامی تشبیه مینمایند. (١٧ مهر ١٣٩٧) مسئله مدیریت فضای مجازی جزو مسائل مهم ماست که این مسئلۀ بلندمدت هم نیست، مسئلۀ «کوتاهمدت» و «میانمدت» و جزو مسائل «نزدیک» ماست که باید [ به آن توجه بشود.] (٢٢ تیر ١٣٩٩) فرمان شکستن حصرِ فضای مجازی مدتهاست که صادر شده است اما گویا «تعارضِ منافع» گوش شنوایی برای شنیدن باقی نگذاشته است.
14.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مطالب بسیار شنیدنی ازرهبرانقلاب امام خامنه ای پیرامون #خرمشهر ونقش شهید اقارپرست وشهید جهان ارا
الّلهُمَّصَلِّعَلَیمُحَمَّدٍوَآلِمُحَمَّدٍ وَعَجِّلْفَرَجَهُمْ
#سوم_خرداد سالروز آزادی خرمشهرگرامی باد🌹🍃
#شهیدانه 🌹🍃
@Antiliberalism
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️چرا برخی علاقه وافری به این جمله امام راحل دارند: «بکشید ما را؛ ملت ما بیدار تر می شود» اما از جمله انتقامی امام راحل گریزان هستند: «اگر من بودم، میزدم»
⁉️آیا مسؤلین دولت سیزدهم هم از امام حسین درس مذاکره آموختند؟!!!
⛔️انفعال و سکوت نتیجه ای جزء تجری بیشتر دشمن ندارد.
📢امام خامنه ای:
🔹«مقاومت و سازش هر دو هزینه دارد اما هزینه سازش به مراتب بیشتر است»
⁉️⁉️یک سوال مهم
🤔چرا عده ای در حال خفه کردن هرگونه مطالبه انتقام از سوی مردم به نام تضعیف نظام هستند؟!؟! چرا ناخواسته یا عامدانه هر مطالبه انتقام را می زنند؟!؟!
📢مگر امام خامنه ای نفرمودند:
🔹«این فریاد انتقامی که از مردم شنیده شد، سوخت حقیقی موشک هایی بود که پایگاه آمریکایی را زیر و رو کرد»
⁉️چرا عده ای اجازه سوختگیری موشک های جدید را نمی دهند؟!؟!
✍صادق حقگو
#شهید_حسن_صیاد_خدایاری
#شهید_صیاد_خدایی
#انتقام_سخت
کدام یک از اساتید انقلابی اقتصادی با طرح دولت موافق بود؟! تقریباً هیچکس
وقتی میگوییم دچار #بحران_نیلی هستیم یعنی همین!
@hzamanim