تحلیل تاریخی جنگهای بیولوژیک:
فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا
در
سایت شورای عالی انقلاب
👇👇👇👇👇👇👇👇
https://sccr.ir/news/10610/1
شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
تحلیل تاریخی جنگهای بیولوژیک: فرضیات منشأ طبیعی یا ساختگی ویروس کرونا در سایت شورای عالی انقلاب 👇👇👇
از 1900 تا 1945، دولتها برنامههای جنگ بیولوژیکی خود را رسما آغاز کردند، سلاحهای بیولوژیکی در جنگ جهانی اول و دوم استفاده شد و بازیگران غیردولتی نیز به سمت استفاده از عوامل بیولوژیکی رفتند.
جنگهای بیولوژیکی در این دوره به شکل فراگیر موردتوجه بازیگران دولتی و غیردولتی قرار گرفت و بالاخره پس از سال 1945 پیشرفتهای صورت گرفته در دوره جنگ سرد، اعم از تشریح برنامههای جنگ بیولوژیکی دولتها بهویژه امریکا و شوروی سابق و استفاده از عوامل بیولوژیکی توسط دولتها، تروریستها و جنایتکاران تمرکز دارد. در این دوره، کنوانسیون سلاحهای بیولوژیکی و سمی 1972 مطرح شد.
🔰❇️📣 فوری ومهم 📣❇️🔰
🔴همایش" #استیضاح به نفع مردم"🔴
🌪💥#استیضاح_حسن_روحانی💥🌪
#آزمون_بزرگ_مجلس_انقلابی
🔊 با سخنرانی:
🔹سردار سعید قاسمی،
🔹استاد کامران غضنفری،
🔹آیت الله وفسی،
🔹حاج خلیل موحدی
🔹تعدادی دیگر از اساتید و نخبگان جبهه انقلاب
#مشهد_مقدس
#نشر
#فرصت_اربعین
هر سال امیدمان به جاده بی انتهای اربعین است که نفسی تازه کنیم و آن نفس عظیم مسحیایی اربعین، احیاگر زندگیمان شود و زندگی یکسالمان بیمه شود
برویم بین الحرمین، بیرق🚩 یاحسین علیه السلام را جهانی کنیم و ندای حق طلبی قیام عدالتخواهی حضرت را جهانی کنیم تا مقدمات ظهور فراهم آید
اربعین یک تجمع میلیونی بی نظیر در جهان شده که حتی تاریخ انسانیت چنین اجتماع باعظمت و پراز صفا و مواسات را ندیده
اما امسال #اربعین با عظمت، تحت الشعاع تصمیمات چند نفر در یک ستاد شده...
رهبر عزیزتر از جانمان فرمودند: "تابع تصمیمات ستاد هستیم و فعلا تصمیمش نه شده"
و ما هم به امر رهبر، تابع ستاد هستیم.
⁉️🤔اینجاست که سوال بزرگی در ذهن بوجود می آید که این ستادی که قاعدتا باید با شیوع کرونا و همه گیر شدن آن مبارزه کند، چرا بجای مبارزه با ویروس، کمر همت مبارزه با مناسک دینی و انقلابی بسته!
اگر بحث مبارزه با همه گیر شدن یک ویروس است، چرا دستورات این ستاد فقط شامل اجتماعات مذهبی میشود؟!
اگر واقعا هراجتماعی مضر است و همه گیری را افزایش می دهد، چطور ممکن است در ادارات، بانکها، سازمانها و هزاران مکان عمومی، مردم در کنار هم و صرفا باوجود یک ماسک ایمن شوند اما در اماکن و مناسک مذهبی این امکانپذیر نباشد؟!
⚠️واقعا از عجایب عصر تمدن و پیشرفت بشری است⚠️
چرا ممنوعیت ها شامل اجتماعات بزرگی مانند کنکور نمیشود؟!
چرا شامل اجتماع روزانه مردم در مترو و و هواپیما و سایر ناوگان عمومی نمیشود؟!
⁉️چطور یک انسان آزاده دارای عقل سلیم این همه تضاد را ببیند و دم نزند؟!
⚠️ اوج تاسف اینجاست تا از عملکرد دین زدایانه و سکولار ستاد ملی نقد می شود، برخی فورا می گویند رهبری گفته اند تبعیت کنید!
اما مگر رهبر فرمودند که تصمیمات بلااشکال است؟
اما مگر خود رهبری ضمن نقد شدید، توصیه بازنگری در امور معنوی را نداشتند؟
اصلا انتظاری غیر از این نباید از یک رهبر حکیم داشت؛ مگر رهبر می تواند بگوید مردم دستورات ستاد را جدی نگیرید؟!
به سخنان امام راحل نگاهی کنید، امام تا آخرین لحظه برکناری بنی صدر، از او کاملا حمایت میکند و
خود رهبر هم بارها فرمودند: "من از همه دولت ها حمایت میکنم."
این حمایت پیروی از ستاد به این معناست که همه پیرو قانون باشند تا هرج و مرج نشود و فعلا هم مرجع اصلی تشخیص کم و کیف محدودیت ها به عهده ستاد میباشد اما این پیروی به این معنا نیست که تمام عملکرد ستاد مورد رضایت و تاییدست؛
دقیقا بمانند زمانیکه امام راحل باوجود شناختی که از بنی صدر خائن داشت، تمام اختیارات فرماندهی کل قوا را به بنی صدر داد و حتی زمانیکه بنی صدر فرضیه مسخره: "زمین بدهیم تا بعدا قیچیشان کنیم"، را میداد و باعث شد خوزستان را از دست بدهیم؛ امام حتی یکبار هم این کار را نقد نکرد!!
این نکته بسیار دقیقی در ولایتمداریست.
💯امام خامنه ای:
✅ببنید تکلیف چیست، چه چیزی برای مردم مفید است ولو بر خلاف جو حاکم باشد؛ اشکالی ندارد، آن را انجام دهید.99/4/22✅
قبلا در کانال آوردیم که آیت الله خزعلی وقتی نسبت به عملکردهای خاتمی، موضع بسیار تند در نمازجمعه گرفت؛ برخی به ایشان اعتراض کردند که از رهبری جلو افتاده اید درحالیکه رهبر از دولت حمایت میکند؟!
آیت الله خزعلی زمانیکه خدمت رهبر انقلاب میروند همین موضوع را خدمت ایشان بیان میکنند؛ امام خامنه ای در پاسخ میفرمایند:
"وقتی امیرالمومنین سکوت میکردند، عمار و ابوذر و مقداد تبیین گری می کردند؛ من پدر هستم شما به وظیفه خودتان عمل کنید."
یا زمانیکه امام راجع موسیقی های حرام شدیدا اعتراض میکنند؛ قطب زاده رییس وقت صدا و سیما به امام میگوید: لطفا موسیقی های حرام را اعلام کنید تا آنها را حذف کنیم؛ امام در پاسخ فرمودند:
"من که نمیتوانم همه امور را رها کنم و به شما بگویم کدام حلال است! کدام حرام! شما خودتان قاعده را بشناسید و طبق آن عمل کنید."
#نتیجه
در حالیکه اربعین امسال مانند همیشه در حال برگزاری است، ایرانیانی که همیشه پیشرو بوده اند امسال در اما و اگرهای مسولین سکولار #به_بهانه_کرونا گیر کرده اند!
👈امروز فتنه #به_بهانه_کرونا شبه افکنی اش بسیار شکننده تر از فتنه نیزه بر قرآن شده! و حتی برخی ولایت مداران هم تشخیص عمق راهبرد کلام رهبر را متوجه نمیشوند.
ولایتمدارانی که فقط یک جمله رهبر را میشنوند و باقی را رها میکنند!
《نُؤْمِنُ بِبَعْضٍ وَنَكْفُرُ بِبَعْضٍ 》
وگرنه رهبر عزیز هم تبعیت را فرمودند و هم دعا کردن و هم توسل عمومی را و هم مواسات را و هم به ستاد توصیه کردند که به اهمیت به مسائل معنوی را از مادی جدی تر بگیرند و هم توصیه کردند کسانی تصمیم گیرنده باشند که معنویت را بفهمند و هم دستور منع استفاده از واکسن امریکایی بعنوان متهم ردیف اول درست کردن این ویروس
👈👈👈براستی تک بعدی کردن سخنان رهبرکبیرانقلاب اسلامی به تبعیت محض، کار منافقان و خناثان خبیث است
#نشر
مستند شرط آمریکا برا شاه در اجازه چندین برابری فروش نفت این بود که شاه همه مبلغ رو در آمریکا خرج کنه...
آمریکا و شرکا طبق قرار داد نفت کنسرسیوم با دولت ایران بیش از 50 درصد از درامد نفت مارو میبرد و ما روزانه نزدیک به 6 میلیون بشکه نفت میفروختیم.
از اون مقدار فروش از اونجا که ایران مثل امروز شرکت نفت مستقلی نداشت و "شرکت نفت ایران انگلیس" کاملا بر نفت ما سلطه داشت ، تنها 15 درصد از آن 50درصد سهم ایران از قرارداد کنسرسیوم به ما میرسید و بقیه را انگلیس میبرد و به همین خاطر فروش 6 میلیون بشکه ای کفاف کشور 35 میلیونی ایران را نمیداد و شاه درخواست افزایش فروش را داشت.
نمونه ای از قرارداد نفت قبل از انقلاب رو ببینید تا متوجه بشید چرا غرب برای سلطه دوباره بر ایران اینقدر تلاش میکنه.
👇👇👇
قرارداد ۱۹۳۳، یا قرارداد ۱۳۱۲ (خورشیدی)، قراردادی بین دولت ایران و شرکت نفت ایران و انگلیس بود که در دوره رضاشاه پس از الغای قرارداد دارسی و عملاً برای تمدید مدت آن قرارداد منعقد شد.
شخص رضاشاه پس از مذاکره با سر جان کدمن، رئیس شرکت نفت ایران و انگلیس، و هور سفیر بریتانیا درایران این قرارداد را قبول کرد و مقامات دولت را وادار به تصویب آن کرد. مجلس شورای ملی نیز به اتفاق آرا آن را تصویب کرد.
در این قرارداد شرکت نفت ایران و انگلیس همچنان به اکتشاف و استخراج و فروش منابع نفتی ایران، بدون هیچ الزامی به ارائه صورت عملکرد به دولت ایران، ادامه میداد. مدت قرارداد ۶۰ سال تعیین شد.
قانون ملی شدن نفت که در سال ۱۳۲۹ تصویب شد این قرارداد را باطل کرد ولی پس از کودتای ۲۸ مرداد در سال ۱۳۳۲ قرارداد کنسرسیوم جانشین آن شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴چند جوان در مالمو سوئد بدون علت خاصی به خانمی که در حال عبور از خیابان است حمله کرده و بعد از زمین خوردنش خوشحالی میکنند.
این تنها مورد ازار و اذیت زنان در این کشور رویایی غربزده ها نیست. میزان جرائم و حمله با سلاح در سوئد طی سالهای ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ بیش از ۲۰۰ درصد رشد داشته است.
🔻میزان تجاوزات جنسی گزارش شده در سال ۲۰۱۹ بیش از ۸۳۵۰ مورد بوده که این رقم در سال ۲۰۱۸ حدود ۷۸۴۰ مورد بوده است که با فرض گزارش تنها ده درصد از موارد تجاوز به رقمهای وحشتناکی در این کشور اروپایی میرسیم حدود ۳۴۱۰ مورد از این گزارشات مربوط به تجاوز به افراد ۰ تا ۱۷ ساله است.
براساس آمار میزان تجاوزات گزارش شده در سال ۱۹۷۵ میلادی فقط ۴۲۱ مورد بوده که افزایش بیش از ۲۰۰۰ درصدی را نشان میدهد.
گزارشات سازمان ملل نشان میدهد سوئد بعد از کشور آفریقایی لسوتو بیشترین آمار تجاوزات جنسی به زنان را در دنیا دارد.
💬 استیون هاون کوب
#حقیقت_غرب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا