7.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 این کلیپ را ببینید و بازنشر کنید تا همه ببینند!
پنهان کاری برای کم جلوه دادن آرای سفید! وقتی محصول جمع و تفریق آرا یکی نمی شود!!!
سخنانی که لابه لای اخبار گم شد!
امام خامنه ای:
⚠️حکومت اسلامی بدون حضور مردم یعنی #داعش!
⚠️عدم مشارکت حداکثری یعنی نابودی جمهوری اسلامی و #سیلی سخت
نگاهی گذرا بر سخنرانی اخیر امام خامنه ای (۱۴۰۰/۳/۱۴)؛ به مناسبت پیدایش روحیه استبداد رای در برخی از انقلابی ها و داعشی نامیدن این افراد توسط رهبر انقلاب!!!
🎙امام خامنه ای:
🔷 «چرا جمهوری اسلامی با وجود این همه دشمنی، به سرنوشت نظام ها و انقلاب های دیگر دچار نشد؟
راز پُرشکوه و افتخاربخشِ این نظام و ماندگاریِ این نظام همین دو کلمه است:
"جمهوری" و "اسلامی"
همراهیِ این دو کلمه با هم و موجودی که از این دو کلمه تشکیل شده، باید هم پایدار بماند.
هم جمهوری و هم اسلامی؛ مردم و اسلام؛ جمهوری یعنی مردم، اسلامی هم که یعنی اسلام، مردمسالاری دینی»
🔷 «هر دو بخشِ این نظریّهی جمهوری اسلامی را -هم بخش اسلامیاش، هم بخش جمهوریاش را- امام از اسلام گرفته بود و تسلّط او بر مبانی اسلامی و معرفت عمیق او و جامعیّت او در فهم مسائل اسلامی این نظریّه را در ذهن این بزرگوار به وجود آورد»
🔷 «خب این نظر امام مخالفانی هم داشت...یک عده که معتقد به دین بودند، [منتها] می گفتند آقا حاکمیّت دین به مردم ربطی ندارد، مردم چهکاره هستند، باید دین حکومت بکند، حاکمیّت بکند؛ این ها هم یک عدّهای بودند که حالا نمونههای این نظر را این اواخر به شکل افراطیاش در این حضرات #داعش ملاحظه کردید که این ها بهاصطلاح به خیال خودشان معتقد به حاکمیّت دین بودند، منتها مردم را هیچکاره می دانستند‼️»⚠️
🔷 «حقّ تعیین سرنوشت در آیات و روایات بسیار وجود دارد، انسان ها آزادند:
لا تَکُن عَبدَ غَیرِکَ لَقَد خَلَقَکَ اللهُ حُرّا فرمایش امیرالمؤمنین است: تو برده و دنبالهرو دیگران نباش، خدا تو را آزاد آفریده، خودت انتخاب کن، خودت تعیین کن سرنوشت خودت را
👈این جزو مسلّمات اسلام است👉
پس بنابراین مسئلهی حاکمیّت مردم و مردمسالاری، متّکی به این معارف دینی است؛
هم در قرآن،
هم در حدیث،
هم در نهج البلاغه،
و هم در رفتارهای زمان های رفتار پیغمبر و امیرالمؤمنین وجود دارد...
امیرالمؤمنین در همان خطبهی صفّین می فرماید:
لا تَکُفّوا عَن مَشوِرَةٍ بِحَقٍّ أو مَقالَةٍ بِعَدل
یعنی خودداری نکنید، به من بگویید؛ در کار من، در روش من و شیوهی کار من دخالت کنید، نظر بدهید؛ اینست.
بنابراین مسئولیّت مردم و حقّ مردم مسلّماً از متن اسلام برمیآید؛ این منظر اوّل»
🔷 «از منظر دوم پشتوانه مردمی است؛ حکومت های دیگر هم اگر چنانچه بدون پشتوانهی مردمی باشند و مردم طرفدار این ها نباشند، مجبورند با شمشیر و شلّاق زندگی کنند؛ یعنی امکان ادامهی حکومت نیست!
حالا حکومت اسلامی و قرآنی که اهل ظلم و شمشیر و شلّاق بیخودی بر سر مردم نیست، بنابراین نمی تواند بدون پشتوانهی مردم حرکت کند»
🔷 «بعضیها گفتند که امام انتخابات، مردمسالاری و امثال این ها را، از غربیها به ملاحظه و رودربایستی و مانند این ها گرفت‼️
❌حرف بسیار بیمبنائی است❌
امامی که ما شناختیم و سال ها با او همکاری کردیم و مردم دیدند، کسی نبود که به خاطر رودربایستی با این و با آن و با این حرف ها، از حکم خدا منصرف بشود؛ نه، اگر چنانچه مردمسالاری در دین نبود، از دین نبود و خدایی نبود، امام کسی نبود که به آن تن بدهد. امام نظر قاطع خودش را می گفت. در زندگی امام ملاحظه کردهاید...»
🔷«امام این دو کلمهی جمهوری و اسلامی را گرهگشای مشکلات کشور می دانست. گرهگشای همهی مشکلات کشور را همین می دانست که ما اسلام را رعایت کنیم و مردم در صحنه حضور داشته باشند؛ نظر امام این بود.
اینکه ایشان فرمود ”جمهوری اسلامی نه یک کلمه کم، نه یک کلمه زیاد“ یک کلمه کم یعنی جمهوری بدون اسلامی یا اسلامی بدون جمهوری؛ این معنا ندارد»
🔷«امام بیانات عجیب و قاطعی در مورد مردمسالاری دارند. امام، از سویی متحجّرین را رد می کنند، از سویی التقاطیها را، یعنی کسانی که به اسم اسلام حرف های دیگران را به خورد مخاطبین خودشان و به خورد جامعه می دهند، بطور قاطع رد کردند.
این ها در بیانات امام روشن و واضح است، هم در وصیّتنامه، هم در این حدود بیست و چند جلد بیانات امام که چاپ شده -حالا ما که خودمان مستقیماً از زبان خود امام شنفتهایم- آن هایی که نبودند و ندیدند به این بیانات مراجعه کنند»
🔷«اینکه بعضی این جور وانمود کنند که ”اگر بخواهیم ضوابط اسلامی را رعایت کنیم، با مردمسالاری قابل جمع نیست“ جزو حرف های دشمنان جمهوری اسلامی و دشمنان ملّت ایران است و البتّه ممکن است کسانی از روی غفلت این حرف ها را بزنند»
⚠️«باید هر دو رکن:
”مردمسالاری“ و ”اسلامی بودن“ به طور کامل حفظ شود و هر کدام از این دو رکن تضعیف بشود، قطعاً اسلام و ایران، هر دو #سیلی می خورند، ضربه می خورند از طرف دشمن»
1400/3/14بیانات در رحلت امام راحل
🌹🌹🌹
آیا دلیل رحلت امام خمینی بیماری قلبی بود؟
پزشک معالج امام خمینی می گوید: بیماری قلبی ایشان تا پایان عمر تحت کنترل بود و ایشان هیچ موقع عمل قلب انجام ندادند.
آنچه در نهایت منجر به وخامت حال امام خمینی رحمت الله علیه شد، سرطان معده بود. در تاریخ 28 اردیبهشت 1368 امام خمینی علائمی همچون درد شدید شکم و خونریزی روده بزرگ نشان دادند.
تیم پزشکی پس از انجام آزمایشات تشخیص سرطان معده دادند. تومورها و زخمهای موجود در معده امام خمینی از نوع بسیار پیشرفته بود.
هر روز نزدیک به 16 پزشک مشاور درباره نحوه کنترل بیماری ایشان جلساتی با حضور سیداحمد خمینی و برخی مسئولان تشکیل میدادند.
در نهایت با توجه به این نکته که خونریزی شدید میتوانست خطرناک و تهدیدکننده باشد، تیم پزشکی عمل جراحی را اجتناب ناپذیر دانستند. برای مطالعه بیشتر درباره نحوه اطلاع دادن بیماری سرطان به امام خمینی، خاطرات دکتر عارفی را در سایت جماران بخوانید.
امام راحل با تشخیص پزشکان موافق بودند و به انجام عمل جراحی رضایت دادند. پس از انجام عمل جراحی امام به هوش آمدند و حال عمومی ایشان بسیار خوب بود. 11 روز حال مساعدی داشتند، اما ناگهان در بعدازظهر شنبه 13 خرداد امام دچار سکته قلبی شدند...
🌹🌹🌹
🔰 تقدیر #امام_خامنهای_روحی_فداه رهبر انقلاب از حرکت علمی بزرگ و آبروبخش جوانان ایرانی برای تولید واکسن کرونا
🔻 رهبر انقلاب در جریان دریافت مرحله اول واکسن کرونا:
خیلی متشکرم از همهی کسانی که تلاش کردند و دانش و تجربهی علمی و عملی خودشان را به کار انداختند برای اینکه بتوانند کشور را برخوردار کنند از این امکان بزرگ و آبرو بخش، یعنی واکسن ضد کرونا.
🔹 به من اصرار میشد از مدتی پیش که از واکسن استفاده کنم؛ اولا مایل نبودم از واکسن غیرایرانی استفاده کنم. گفتم منتظر میمانیم تا انشاءالله واکسن داخل کشور تولید شود و از واکسن خودمان استفاده کنیم. این افتخار ملی را به معنای واقعی کلمه پاس بداریم.
🔸 بعد هم گفتم بالاخره مایلم در وقت خود یعنی آن وقتی که به حسب تقسیم طبیعی واکسن در کشور نوبت به ما میرسد در آن وقت بزنم.
#باافتخار_ایرانی
نجات تاریخ
🌹🌹🌹
بسم الله الشافی
برای سلامتی کامل امام خامنه ای عزیزتر از جانمان و دفع و رفع هرگونه ویروس و بیماری از وجود نازنین ایشان و در امان ماندن ایشان از عوارض احتمالی واکسن،
(در کنار تعهد به خواندن هرروزه ی دعای هفتم صحیفه سجادیه به نیت سلامتی ایشان)
می خواهیم چند گوسفند قربانی کرده و گوشت آن را بین نیازمندان تقسیم نماییم.
🙏دوستانی که می خواهند در این امر مقدس مشارکت کنند مبلغ دلخواه را به شماره کارت :
6037997381217539
بنام سیدمحمدرضا حسینی زاده واریز کرده، اطلاع دهند.
اجرکم علی الله ✅🌹🇮🇷🌹✅
نجات تاریخ
🌹🌹🌹
تفاوت پیام تبریک رهبری برای انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات سالهای ۷۶، ۸۴ و ۹۲
تفاوت پیام تبریک رهبری برای انتخابات ۱۴۰۰ با انتخابات سالهای ۷۶، ۸۴ و ۹۲
اقتصادنیوز نوشت:مقام معظم رهبری در ادوار مختلف انتخابات پیامهایی خطاب به ملت و مسئولان منتشر میکنند. این رویه در انتخابات ریاست جمهوری تبدیل به یک سنت شده است.
اما بررسی این پیام ها نشان می دهد رهبری در تمامی ادوار خطوط کلی و توصیه ها خود را بیان کرده اند. به همین دلیل نیز این پیام دارای یک مخرج مشترک در تمامی سالها و صورتی متفاوت بسته به شرایط زمانی دارد.
تحلیل محتوا این پیام ها بررسی نظام مند، عینی، کمّی آن به خوبی می تواند به نکات قابل تاملی بینجامد.
در واقع شناسایی الگوی مورد استفاده در این پیام می تواند کمک کند تا دیدگاه ها و راهبرد مورد انتظار از دولت آینده در سطح عالی نظام در همان آغاز راه مشخص شود.
وجوه مشترک پیام ها
یکی از وجوه مشترک در پیام های صادر شده از سوی رهبری بیان سپاس از حضور مردم در صحنه است.
در کنار سپاسگزاری از مردم، قدردانی از مراجع و علما، نهادهای مسئول اعم از وزارت کشور، شورای نگهبان، صداوسیما و سایر دستاندرکاران محور مشترک این پیام ها بوده است.
در سال های ۱۳۷۶ تا ۱۳۹۶ متن پیام رهبری بین ۶۰۰ تا ۷۵۰ کلمه بوده است.
این تحلیل محتوا نشان می دهد رهبر انقلاب از سال ۱۳۷۶ به بعد که مقارن با پایان دوره ۸ ساله مستقر است از منتخب ملت با نام یاد می کند و ضمن آروزی توفیق نکاتی را نیز در قالب رهنمود و توصیه بیان می کنند.
در پیامهای مقام معظم رهبری در انتخابات سالهای ۷۶، ۸۴ و ۹۲ این الگو تکرار شده است و به ترتیب از آقایان سیدمحمدخاتمی، محمود احمدینژاد و حسن روحانی نام برده شده است.
تفاوت های پیام در ۱۴۰۰
در پیام ۱۴۰۰ مقام معظم رهبری برخی از الگوی های تکرار شونده قبلی تغییر کرده است.
نخست: متن صادر شده مختصرتر از متن پیام های قبلی است. در پیام ۱۴۰۰ رهبر معظم انقلاب در ۳۳۹ کلمه تمامی نکات مد نظر خود را بیان کرده اند.
دوم:ایشان در پیامهای تقدیر و تبریک در انتخاباتی که مقارن با پایان ماموریت دولت مستقر پس از هشت سال بوده ضمن نام بردن از فرد منتخب توصیههای ضروری خطاب به او داشته اند و از سایر نامزدها نیز برای حضور در عرصه انتخابات قدردانی کرده اند. اما در پیام اخیر ایشان برای انتخابات ۱۴۰۰ نامی از منتخب برده نشده است.
سوم: همچنین در پایانبندی نامه ایشان نیز تفاوتهایی دیده میشود: رهبری در پایان نامه کلید واژه والسلام را تکرار می کردند اما در سال ۱۴۰۰ نیز این کلید واژه استفاده نشده است.
* پیام ۳ خرداد ۷۶: «والسّلام علیکم و رحمةالله و برکاته / سیّد علی خامنهای / سوم خرداد سال ۱۳۷۶ شمسی».
* پیام ۴ تیر ۸۴: «والسلام علی عبادالله الصالحین / سیّدعلی خامنهای / ۴ تیر ۱۳۸۴».
* پیام ۲۵ خرداد ۹۲: «والسّلام علیکم و رحمة الله/ سیّد علی خامنهای/۲۵ خرداد ماه ۱۳۹۲».
* پیام ۲۹ خرداد ۱۴۰۰: «سیّدعلی خامنهای/ ۲۹ خرداد ۱۴۰۰»
🌹🌹🌹
🔺پیام نیامدن مردم پای صندوق را دریافت کنید!چرا لج مردم را در می اورید؟؟
🔹حجت الاسلام انجوی نژاد : چند روزه انتخابات تمام شده،هنوز دارند بهم تبریک میگن ! چه چیز را تبریک می گید، این درصد بالایی که مشارکت نکردند لجشان درمیآید؛ برای اینکه اینها شرکت نکردند که یک پیامی را به جمهوری اسلامی بدهند بعد می بینند انگار نه انگار همه دارند بهم تبریک می گن!
فرانسه امار پایین اومد سرانش سریع توئیت زدند گفتند نگران کننده است این امار ما پیام مردمو دریافت کردیم مردم فرانسه خوشحال شدند که مسئولین پیامو دریافت کردند اما در جمهوری اسلامی نه تنها نمیگن پیامو دریافت کردیم بلکه مدام بهم تبریک میگن تا مردمو عصبی کنن چون اینجوری مردم میگن اینا پیام ما رو نادیده گرفتند
🔸تازه این مردمی که خیلی هاشون را به خون قاسم سلیمانی قسم دادید و از جهنم رفتن به دلیل رای ندادن ترساندید این وضع انتخابات بود، اینقدر تبلیغ کردند که نزدیک بود خودم پشیمون بشم از رای دادن حالا اومدن صبح تا شب به هم تبریک میگن پیروزی غرور افرین فلان ... بابا والله ما از شما اصولگرا تر و ولایی تریم
چرا همه ساکتند؟؟
چرا کسی چیزی نمیگه که مردم خوشحال بشند؟؟
چرا به هم مدام تبریک میگید که مردم لجشون در بیاد؟؟
چند روزه گذشته، اما توی جمهوری اسلامی هنوز کسی چیزی نگفته. در فرانسه صبح امار دادند، ظهر نخست وزیر توئیت زد گفت ما پیام مردمو دریافت کردیم زشت برای جمهوری اسلامی
🌹🌹🌹
رئیسی اگر مردمی است و دلسوز کشور و شایسته سالار است باید احمدینژاد را به همکاری فرابخواند چون
اولا هیچ کس آشنا تر از ایشان به مشکلات کشور نیست
دوما هیچ کس تجربه او را در آبادانی و عمرانی و شناخت از همه منابع و دارایی ها و پتانسیل موجود هر منطقه را ندارد
سوما هیچ کس دلسوز تر از او نیست
چهارم اینکه بیش از نیمی از مردم او را میخواهند و بر این باورند که او بیش از دیگران توان بازسازی کردن خرابه ها را دارد
پنجم اینکه او صادقانه بارها گفته که ریاست برای شما ولی اجازه دهید کشور را بسازیم من اماده ام برای کمک به شما
❗️مردم منتظرند
‼️رئیسی با فراخوان احمدینژاد نشان دهد که بفکر ابادانی کشور ، و مردم سالاری است
✍محمدعلی بهمئی(امیدیه)
🌹 سلام بر شهدای روز سه شنبه 🌹
🌹🌹🌹