تحلیل جامع و هشدار حجت الاسلام والمسلمین علی ارجمند عین الدین در مورد احتمال قحطی در جهان
🌾شرط خودکفایی در گندم
🌾 به گزارش خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری فارس، کشور پهناور ایران با دارا بودن ۱۱ اقلیم از ۱۳ اقلیم جهانی، جزو معدود کشورهای جهان است که دارای آب و هوای چهار فصل است، این امکانات مهم به تنهایی میتواند یکی از بزرگترین مزیتهای کشور در توسعه بخش کشاورزی باشد.
هرچند این مزیت در دولتهای پس از انقلاب کم و بیش مورد توجه قرار است، به نحوی که در مقایسه با سال ۱۳۵۶ که کل برداشت محصولات کشاورزی به ۲۰ میلیون تن نمیرسید، با یک روند رو به رشد، امروزه به بیش از ۱۲۰ میلیون تن در سال رسیده است، هر چند توسعه مکانیزاسیون، توسعه صنعت فرآوری و نگه داری محصولات کشاورزی و تولید بذرهای مرغوب تر، افزایش اطلاعات علمی کشاورزان و گسترش علم در حوزه هواشناسی، خاک شناسی و غیره، رشد حدودا سه برابری جمعیت کشور و وجود دشمنان جهانی که دائم در حال تهدید کشور به جنگهای ترکیبی میباشند، انتظارات در حوزه رسیدن به خودکفایی و استقلال غذایی را افزایش داده است.
🌾مهمترین گام برای توسعه کشاورزی در ایران، داشتن توجیه اقتصادی آن است، این هدف بزرگ به نوبه خود زیر مجموعهها و مصادیق گوناگونی را دربر میگیرد، از خرید تضمینی دولت با قیمت مناسب، تا گسترش چتر بیمه محصولات کشاورزی و حذف دلال بازیهای مرسوم تا کاهش واردات و غیره، که هر کدام نقش و سهم موثری در ایجاد انگیزه و تقویت بنیان اقتصادی کشاورزان را خواهد داشت.
🌾پس از سخنرانی عیدانه مقام معظم رهبری در سال جدید و گلایههای ایشان از وابستگیها در بخش کشاورزی، کمیسیون تلفیق مجلس دست به اقدام مهمی زد که از سوی دولت اعلام شد و آن نوید افزایش قیمت خرید تضمینی گندم به ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان بود، اگر چه این اعلام دیر هنگام در میزان برداشت امسال این محصول استراتژیک تاثیر چندانی نخواهد داشت، ولی بی شک، به لطف الهی در سال آینده کاشت این محصول را با جهش چشمگیری مواجه خواهد کرد، بویژه این که جنگ روسیه و اوکراین که در مجموع ۲۴ درصد از گندم مصرفی جهان را تامین میکنند واردات این محصول در آینده را با اما و اگرهای فراوانی روبرو کرده است، کاهش تولید گندم در اوکراین و افزایش قیمت جهانی آن نه تنها احتمال بروز قحطی در ۳۵ کشور عمدتا آفریقایی را تهدید میکند، بلکه کشورهای همسایه مانند ترکیه، افغانستان و عراق بر قاچاق آرد از ایران حساب ویژه ای باز کرده اند، به قول وزیر جهاد کشاورزی باید پذیرفت که سفره ایران یک سفره ۱۵۰ میلیون نفری است
🌾مضافا بر این که با حذف ارز ترجیحی در آینده و این که نهادههای دامی افزایش قیمت خواهند یافت توزیع آرد ۴۰ کیلویی به قیمت هر کیسه ۳۴ هزار تومان نه تنها قاچاقچیان، بلکه بخش مهمی از دامداران ایرانی را نیز برای استفاده از آرد دولتی برای استفاده در جیره غذایی دامها به وسوسه میاندازد....
ادامه متن👇👇👇👇
https://www.farsnews.ir/news/14010110000454
👻🤔👻🤔👻🤔👻😁😁😁
*🛑اومیکرون پنهانکار در سراسر جهان منتشر شده است*
🔹سازمان جهانی بهداشت یک زیرسویه جدید را که با عنوان "اومیکرون پنهانکار" شناخته میشود، سویه غالب در سراسر جهان معرفی کرد و آن را دلیل اوجگیری دوباره بیماری در چین و اروپا خواند.
🔹گفته میشود تاثیرپذیری واکسنها علیه این سویه همانند سایر اعضای خانواده اومیکرون زیاد نیست و محافظت واکسینه شدگان با گذشت زمان کاهش مییابد.
🔹با این حال، براساس دادههای "آژانس امنیت سلامت بریتانیا"، ایمنی در برابر این زیرسویه با تزریق دوزهای تقویت کننده افزایش مییابد.
👻👻👻👻👻👻👻😂😂😂
سلام
به زودی فصل میوههای هستهدار میرسد. مانند هلو، آلو، زرآلو، گیلاس و آلبالو...
درخواستم اینه که هسته این میوه ها را دور نیندازید.
هستهها را بشورید و خشک کنید و اونها را توی یه دستمال نگه دارید و توی ماشینتون بگذارید.
هر وقت که به گردش و یا به سفر میرید.اگه بشه ۷ الی ۱۰ سانت زمین را کنده و دانهها رو چال کنید ، بهتره که نزدیک به آب باشه ، اگر هم آب در نزدیکی نبود مهم نیست شما فقط اونها رو به طبیعت تحویل بدین نگهداری اون با خودش.
دولت تایلند در سالهای اخیر بین شهروندانش، این عملیات را به این صورت هدایت کرده و موفقیتهای زیادی هم کسب کرده. شمار درختان میوه در طبیعت به این صورت افزایش پیدا کرده.
مالزیائیها هم در این ابتکار عمل به تایلندیها پیوستهاند! پویشهای مردمی، به این شکل بینهایت موثره.
ایجاد و تکثیر درخت در طبیعت با این روش ساده از فرسایش خاک، جاری شدن سیل، تغییر اقلیم، خشک شدن هوا و آلودگی هوا و انتشار ریزگردها... جلوگیری میکنه🍀
لطفاً دوستان دیگر رو نیز آگاه نمایید
🍎آنتی بیوتروریسم
@antibioterorism