♻️ گفتگوی خبرگزاری ایسنا با رسایی که حاضر به انتشارش نشد!
چند روز قبل خبرنگار #خبرگزاری_ایسنا طی تماسی، درخواست مصاحبه درباره مقوله حجاب و موضوع گشت ارشاد و ... را داشت. با اینکه به دلیل جهتگیری غرضآلود این خبرگزاری در سالهای اخیر، بنای مصاحبه با آن را نداشتم اما از آنجا که مدیریت آن اخیرا تغییر یافته، با پیگیری خبرنگار محترمش مصاحبه انجام شد اما با گذشت چند روز همچنان منتشر نشده است! علت را از خبرنگار مربوطه جویا شدم گفتند که دبیر سرویس مربوطه حاضر به انتشار آن نشده! ظاهرا دنبال گافی از طرف بنده یا محتوای دیگری بوده و از میان این گفتگو نتوانستهاند به آن برسند! ان شالله مدیریت جدید خبرگزاری با استفاده از خبرنگاران متعهدی که فعالیت دارند، جهتگیری در این رسانه را به ریل اصلی خود یعنی دفاع از انقلاب اسلامی و مطالبه حقوق مردم در راستای آرمانهای انقلاب خمینی(ره) برگرداند.
متن مصاحبه با ایسنا که حاضر به انتشارش نشد:
اجراي طرح عفاف و حجاب را كه در هفتههای اخير كليد خورده است را چگونه ارزيابی میكنيد؟
بنده مواجهای در خصوص نحوه اجرای این طرح نداشتهام و بیشتر شاهد بازتابهای اجرای آن در فضای مجازی بودهام که طبعا مثل سابق شامل موافقان و مخالفینی است. همه مخالفین هم در یک سطح و رده و با یک استدلال نیستند. برخی به نحوه اجرا اشکال دارند و نه اصل اجرا که طبعا باید اشکالات برطرف شود. اما به نظرم با توجه به اینکه اولا مسأله حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه تبدیل به یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و ثانیا دشمنان دین خدا و انقلاب اسلامی روی آن تمرکز کرده و عملیات روانی گستردهای از طریق رسانههای مجازی و تصویری برای شکستن و عبور از آن طراحی کردهاند تا به اهداف دیگرشان برسند، طبعا یادآوری و اصل پیگیری اجرای این طرح در اماکن عمومی با رعایت شرایط خاص خودش و نسبت به دسته خاصی از برهمزنندگان نظم اجتماعی، لازم و ضروری است.
چرا در تریبونداران و برخی رسانههاي عمومی و حتی صدا و سیما به منکر حجاب بیش از برخی منکرات دیگر میپردازند؟
البته اینطور نیست که در رسانههای عمومی یا تریبونداران فقط به مقوله حجاب بپردازند و نسبت به منکرات دیگر تذکر ندهند. علت اینکه در رسانههای عمومی برخورد با این موضوع بازتاب بیشتری دارد به دلیل تمرکز بیشتری است که جبهه مقابل انقلاب اسلامی روی این منکر دارد و این تمرکز هم به همان دلیلی است که ذکر کردم، چون حجاب در حال حاضر فقط یک نماد دینی و فردی نیست بلکه یک نماد سیاسی و اجتماعی هم شده است و عبور از آن مثل شکستن یک سد است که خرابیهای اجتماعی دیگری را هم به دنبال دارد. به نظرم یکی از دلایل مهم پرداختن حاکمیت، تریبونداران و رسانههای جبهه انقلاب به موضوع حجاب همین نکته است، چون تمرکز جریان مقابل آنجاست.
تدوين اين طرح اگر چه از دولت پنجم آغاز شده است اما اجرای آن همواره فراز و فرودهايی داشته است، برخی از كارشناسان معتقدند اجراي چنين طرحی نيازمند سياستگذاری و بسترسازی فرهنگی است، نگاه شما به اين نظر چيست آيا شرايط فعلي كشور را برای اجرای اين طرح مناسب میبينيد؟
به عقیده من اکثریت مردم جامعه ما دیندار هستند و الزاما عدم رعایت حجاب شرعی، نشانه بیدینی یا دشمنی با حکم خدا نیست. بنابراین حتما انتخاب حجاب کامل توسط کسانی که حجابشان شرعی نیست، نیاز به کار فرهنگی و بسترسازی لازم و زیرساختهاي فکری و اعتقادی دارد. مثل تسهیل ازدواج، تسهیل دسترسی به البسه مناسب از جهت قیمت و مد موجود در بازار و همچنین انتقال باورهای فکری و اعتقادی در باره چرایی لزوم و وجوب حجاب اما از طرفی ما با طیفی از اقلیت اقل زنان جامعه مواجهایم که اساسا رویکرد آنها تقابل با حکم اسلامی حجاب است و در حال ترویج با برنامه بیبند و باری و بیحیایی هستند. این طیف مشکلش فرهنگی یا اقتصادی نیست بلکه با برنامه و به منظور مقابله با این شعار و نماد دینی، به کشف حجاب یا حضور زننده در اجتماع رو آوردهاند. طبعا اين طیف در صورت حضور در مجامع علنی به دلیل بهم زدم نظم اجتماعی و قانون و اصرار بر حرمتشکنی بايد مثل کسی که از چراغ قرمز عبور کرده دربارهاش اعمال قانون شود. مسأله این طیف، فرهنگی یا اعتقادی نیست بلکه سیاسی و در مواردی به دلیل ارتباط با معاندین براندازان خارجی، امنیتی است.
ادامه در پست بعدی
ادامه از پست قبلی
منتقدان طرح بر اين باورند كه اين طرح و برخوردهای گشت ارشاد با شماری از زنان كم حجاب، مسئولان مربوطه را به دوگانگی در قبال زنان متهم میكند چون همين زنان كم حجاب در بزنگاههای سياسی همچون انتخابات و راهپيمايیها محل توجه برخی رسانهها از جمله صدا و سیما قرار میگيرند و نگاه نظام به آنها حمايتی است. منتقدان تاكيد میكنند كه حتی مقام معظم رهبری هم در سفر سال 91 شان به خراسان شمالي در مواجهه با زنان بدحجاب، خواستار جلوگيری از نفرت پراكنی و تخريب شخصيت ميان زنان شدند.
در اینجا کمی مغالطه صورت میگیرد. همانطور که گفتم ما در موضوع عدم رعایت حجاب شرعی در جامعه با چند دسته مواجهایم. دسته اول خانمهایی که شل حجاب هستند. یعنی حجابشان شرعی نیست اما حضور اجتماعی آنها شکل زننده و همراه با بیحیایی ندارد. دسته دوم خانمهایی که بدحجابیشان به شکل زنندهای است و حضور اجتماعی آنها کاملا متفاوت با اکثریت زنان جامعه است و دسته سوم خانمهایی که با برنامه بیحجابند و اساسا در این رفتار خود، غرض و مرض دارند. بله وقتی ما در راهپیماییهای سياسی یا مراسمهای مذهبی با خانمهای دسته اول مواجه میشویم که حجاب شرعی ندارند، از آنها استقبال میکنیم و در برخورد رسانهای خود هم به شکل تبعیضآمیز با آنها برخورد نمیکنیم بلکه آنها را از خودمان میدانیم چون امید داریم که حضور آنها در این اجتماعات در گامهای بعدی ان شالله حضوری با حجاب بهتری خواهد شد. مصداق آنچه رهبر انقلاب فرمودند شامل اين دسته از خانمها بود. اکثریت جامعه زنان را هم همین خانمها باضافه خانمهای محجبه تشکیل میدهند. اما در خصوص خانمهای دسته دوم و سوم به هیچ وجه مقصود رهبر معظم انقلاب اینها نبوده. طبعا از شکل حضور این دو دسته در مجامع عمومی مثل مراسمات مذهبی یا سیاسی نه تنها استقبال نمیشود، بلکه مثل مواقع دیگر در صورت حضور در مناسبتهای ملی یا مذهبی به آنها تذکر هم داده میشود. شما یک مورد نشان دهید که در مراسمهای مذهبی یا ملی مثل ادعیهها، راهپیماییها و انتخاباتها خانمهای بدحجاب زننده و یا بیحجاب حضور یافته باشند و به آنها تذکر داده نشود یا در رسانهها از این شکل حضور به عنوان یک ارزش یاد کنند و به آن افتخار کنند. اتفاقا وظیفه اصلی گشت ارشاد برخورد با همین دسته دوم و سوم است و اساسا گشت ارشاد با دسته اول نباید کاری کاری داشته باشد و حتما هم کاری ندارد. البته با آن دو دسته هم باید با رعایت اصول اخلاقی و قانونی برخورد صورت بگیرد.
بحث ديگری كه در لوای اجرای اين طرح در روزهای اخير مطرح میشود اين است كه در شرايط فعلی كه كشور نيازمند ترميم اعتماد عمومی است، بايد اقداماتی در جهت تقويت اعتماد عمومی صورت بگيرد و حواشی اجرای اين طرح ممكن است به اين مهم خدشه وارد كند، نظر شما در اين باره چيست؟
یکی از اهداف رسانههای بیگانه و مزدورانی مثل مصی پولینژاد همین است که با تحریک یک دسته، مردم را در برابر هم قرار دهند. از این منظر که نگاه کنیم، برخی اقدامات ما یا دستگاههای مسئول، میتواند بازی در زمین دشمن باشد که باید در نوع اظهارنظرها و ابلاغیهها دقت کنند. از طرفی دیگر اتفاقا با توجه به دینداری اکثریت جامعه ایران، حتی همان خانمهایی که حجابشان شرعی نیست و از دسته اول هستند، اکثریت جامعه خواستار اجرای این طرح و برخورد با هنجارشکنان(یعنی دسته دوم و سوم از خانمهایی که ذکر کردم) هستند. اجرای درست اين طرح سیب تقویت اعتماد عمومي خواهد بود.
نقش ضابطان و ماموران اجراي اين طرح را چگونه میبينيد و بايدها و نبايدهای ماموران گشت ارشاد در اين مسير چه بايد باشد؟
به نظرم مهمترین مسأله این است که متولیان و سیاستگذاران و مجریان در تفکیک سه دسته از خانمهایی که مصداق عدم رعایت حجاب هستند، درست عمل کنند و الا این طرح محکوم به شکست خواهد بود و القای رودرویی مردم و شقه کردن جامعه را خواهد داشت. کمترین ویژگی ظابطان و ماموران اجرای اين طرح هم رعایت ادب و اخلاق اسلامی در مواجه با قانونشکنان است خصوصا که طرف مقابل آنها با برنامه و پیوست رسانهای به این شکل حضور پیدا میکند. نباید اجازه دهیم تقابل چادری در مقابل غیرچادری شکل بگیرد. چادر حجاب کاملی است ولی تنها شکل حجاب شرعی نیست. به نظرم خانمهایی که به عنوان ضابط در این گشتها حضور دارند، الزاما نباید فقط چادری باشند تا دوگانه چادری و غیرچادری شکل بگیرد. چه اشکالی دارد که در میان مأمورین و ضابطین خانم، علاوه بر پوشش چادری، خانمهایی با حجاب کامل و مانتو هم حضور داشته باشند.
🔺صفحات حمید رسایی در فضای مجازی🔻
eitaa.com/rasaee
T.me/www_rasaee_ir
instagram.com/rasaee.ir
twitter.com/hamidrasaee
26.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅به مناسبت عید بزرگ غدیر ، سرود و نماهنگ تولید شده #خورشید_عدالت کاری مشترک از دختران اردکانی منتشر شد😍
🔰تهیه شده در ستاد غدیر شهرستان اردکان و موسسه فرهنگی هنری افق کویر(چادرملو)
🎶اجرای مشترک
گروه سرود دختران نورالضحی اردکان
گروه سرود دختران شمیم آسمان اردکان
📝شعر و 🎼موسیقی
سید صادق آتشی
🎹تنظیم و 🎧میکس
استدیوروشنا
🎧ضبط
استدیو شمیم آسمان
🎶سرپرستان و مربیان
سرکارخانم مریم حاجی اسماعیلی ، سرکارخانم زکیه شاکری و خانم ها مریم افخمی و فاطمه مختاری
🎥کارگردان
محمدحسین چهارمیرزایی
💠با تشکر از گنجینه شهدای اردکان و همه کسانی که ما را در ساخت این اثر یاری کردند
🔰تشکر ویژه از خانواده های محترم گروه سرود دختران نورالضحی اردکان و گروه سرود دختران شمیم آسمان اردکان
#عید_غدیر #وحدت
#گروهسروددختراننورالضحی
#مجموعه_فرهنگی_هنری_شمیم_آسمان #گروهسروددخترانشمیمآسمان
@shamim_e_aseman
✏️«بسمالله»
❗️نام اثر:
اسرائیل 25 سال آینده را نخواهد دید...
@negashteh | نگاشته
🔺پیشنهاد میکنم وزارت خارجه، دیدن فیلم بیانات امروز رهبرانقلاب در دیدار با اردوغان را برای همه دیپلماتهای ایرانی الزامی کند....
راهبردی ترین مسائل فیمابین دو کشور را در کمترین زمان و با گزیده ترین واژگان منتقل میکنند: سلیس، صریح، قاطع، صمیمی و توام با احترام....
اَبَردیپلمات انقلابی!
💬 سیدنظام الدین موسوی
🔴 پویش #بیداری_ملت
🇮🇷 کانال قرارگاه اساتید و طلاب انقلابی
🍂 @gharar_a
https://eitaa.com/joinchat/1750990967C9339f325ef
عوامل و محرک های اصلی برای تحقق تمدن نوین اسلامی
برای تحقق تمدن نوین اسلامی ما باید به ابعاد مختلف نگاه کنیم تا تغییرات در الگوهای سبک زندگی کل جامعه و سبک حکمرانی حاکمیت را درک کنیم…
باید بفهمیم برای درک تغییرات الگوهای کل جامعه باید به دنبال چه چیزی در ابعاد مختلف باشیم. شاید بتوان هفت بعد برای آن در نظر گرفت: بعد اول: نگاه به بازیگران است! از نگاه مادی زدایی صرف در تمدن فعلی مبتنی بر مبانی دینی اسلامی باید پرسید که آیا تعداد بازیگرانی مانند مراکز دینی، شرکتهای دانش بنیان، دانشگاهها، نهادهای و سازمان های سیاستگذار و غیره در حال افزایش است؟ چگونه می توانیم از این تعداد بازیگر حمایت کنیم؟ ما برای تحقق تمدن نوین اسلامی به بازیگران بیشتری نیاز داریم که از پیشرفت در راستای نگاه الهی به زندگی حمایت کنند. بنابراین بازیگران یکی از ابعاد کلیدی هستند. بعد دوم: توسعه مفاهیم شناختی جدید است! برای کاهش پیچیدگی در جوامع خود، از مفاهیم شناختی مانند مدل های اکتشافی/ علمی مبتنی بر منابع دینی استفاده می کنیم. بعنوان مثال برای تحقق تمدن نوین اسلامی، ما به نقاط مرجع شناختی جدیدی نیاز داریم که تفکر، منابع و تصمیم گیری تمام اقشار جامعه ما را هدایت کند. من میخواهم در اینجا فقط روی دو مورد از این موارد تمرکز کنم: حلقه های میانی و نظریه نظام انقلابی در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی. بعد سوم: یکپارچه سازی سیاست ها!
ما باید مفاهیم شناختی جدید و اهداف جدید پیشرفت را در الگوهای سیاست گذاری یکپارچه ایجاد نماییم. در کشور ما هنوز ترکیبی از سیاست هایی که به اهداف تمدن مادی و غیرمادی کمک می کند وجود دارد. این یک وضعیت ترکیبی است و هنوز جای برای کار زیاد است. بعد چهارم: دیدگاه های هنجاری جدید برای جامع است. در سال های گذشته مبنای پیشرفت در کشور ما تنها مبتنی بر حوزه اقتصاد بوده است. ولی الان نیاز به هنجارهایی جدید برای ایجاد تعادل بر اساس احکام الهی بین سه حوزه اجتماعی، فناوری و محیط زیستی داریم. و سه بعد بعدی شامل نوآوری، ایجاد بستر در سطح منطقه ای و جهانی و نهایتا تصویرسازی و روایت جدید است.
@raveshetamadoni
4_5857087656499872140.mp3
1.97M
💥 غدیر سه روز است!
🔶 چطور دو ماه عزاداری میکنیم، سه روز نمیتوانیم جشن بگیریم؟
تا سه روز توقف کردن تا همه مردم بیایند بیعت کنند
خواستند شلوغ کنیم ( تا به یادها بماند و اهمیتش بیشتر درک شود ولی ما ...)
🔻پناهیان
#عید_غدیر
#غدیر
#عیدآسمانی
💡@FANUSESHAB
نقد:
۱. این مراسم، "فاکتوری" نبود!!! به چشم خودمان دیدیم "مردم"، موکبدار بودند. همانند مراسم اربعین. همان مردمی که شعلۀ عشق "حسین" را در دل دارند، هویّت جمعیشان با عشق "علی" نیز آمیخته است. جیب مردم ایران برای اهل بیت، همواره گشوده بوده است؛ مفتخرانه و مشتاقانه.
۲. "همه" هم بودند؛ "چادری" و "شُلحجاب". برآیندی از واقعیّت جامعۀ ایران. بدون دستکاری و تحریف. برخی از خانمها، بخشی از موهایشان پیدا بود، امّا عمق دلشان و ستون باورشان، اندک فاصلهای با محبّت علی نداشت. در همه، مودّت و عشق و شیدایی، نمایان و حسکردنی بود.
۳. افزون بر این، جمعیت مستقر، "ایستا" نبودند؛ "میآمدند" و "میرفتند". نباید "چرخۀ تکرارشوندۀ جمعیّت" را نادیده گرفت. به تعبیر مولانا، "جوی آب" و "ماه"، همان بود که بود، امّا "آب"، آبِ دیگری بود. این سیل خروشان و روان، "نوبهنو" میشد در خویش نیز، در حرکت و صیرورت بود.
۴. به هر حال باید احمدینژادیهای پشیمانشده و از راه برگشته، طوری بنویسند که زخمی بر قلب انقلاب بنشانند؛ آن هم با تحریف. آنکه در پی زخمنشاندن است را با حقیقت چه کار؟!
۵. آب به آسیاب "دشمن" نریزید! حرف "دشمن" را تکرار نکنید!
وگرنه به تعبیر رهبر انقلاب، چه بدانید و چه بدانید، به دشمن خدمت کردهاید!
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سخنان شجاعانه آمنه نوروزی پرستار و کارشناس ارشد بیوشیمی به مناسبت آغاز اوج دادن مجدد کروناهراسی
مسمومیت یا کرونا؟
کدامیک عامل مرگ بیماران بستری شده است ؟
🔻حاضرم اعدام شوم اگر ادعایم غلط باشد ، آیا نمکی و عین اللهی و مردانی و محرز و.... هم حاضرند، اگر ادعایشان غلط و باعث ادامه کشتار مردم توسط برخی با مسمومیت بود، اعدام شوند؟
#فتنه_کرونا
#کشتار_ملت
@Mersad_MD
نزار قطری :
در چنین روزی ( ۱۸ ذی الحجه سال دهم هجری یعنی عید غدیر) ابوبکر و عمر و عثمان داشتن برای امام علی علیه السلام #سلام_فرمانده میخوندن 😂
@Iranic_Media 🇮🇷
عضو کمیسیون آموزش مجلس با انتقاد از آیین نامه اجرای قانون رتبه بندی معلمان، گفت: افرادی که اقدام به مخدوش کردن آییننامه رتبهبندی معلمان کردهاند همانهایی هستند که در قانون #بودجه1401 پیوست #سند2030 را در گنجانده بودند.وی در ادامه گفت که ما در مجلس آن را حذف کردیم.
ارسالی
@Sadegh_haghgoo
شخصی با رند بازی خاصی، این👆قسمت از جملات استاد #شهید_مطهری را تقطیع کرده تا اجبار واکسن کرونا را مثلا بتواند ماست مالی کند و خوب جلوه اش دهد!
⁉️اما آیا این مثال فرضی استاد شهید مطهری واقعا در جهت تثبیت واکسن کرونا بوده؟!!! آیا شهید مطهری دنبال دلیل آوردن برای زوری کردن تزریق واکسن اضطراری و غیرمطمئن کرونا بودند؟!!! آیا ایشان نظرشان بوده که این واکسن مضر که تمام عوارضش سانسور و بایکوت می شود، خوب است؟!!!
👌یا خیر، بلکه استاد شهید مطهری در پی اثبات واکسنی هستند که واقعا نفعش ثابت شده و کنترل آن بیماری انحصارا با آن باشد.
✋به آن شخص رند باز باید گفت، بزرگوار شما اول شیوع بیماری خطرناک همه گیر که تنها راه کنترلش واکسن کارآمد باشد را ثابت کن، بعد ادعا کن همه باید بزنند چون ضروری است!
✅ وقتی عراقی ها با کمترین رعایت پروتکل های صهیونیستی و کمترین تزریق واکسن و بیشترین تجمعات مذهبی، چند سال است که در حال زندگی کاملا عادی هستند، یعنی شیاطین حتی پشت سخنان حق شهید مطهری هم پنهان می شوند همانطور که اصحاب معاویه جهت فریب یاران امیرالمؤمنین سلام الله علیه پشت قرآن در جنگ صفین پنهان شدند.
✍صادق حقگو #عید_غدیر ۱۴۰۱
@Sadegh_haghgoo