❌️ روزنامه مجازی محرم - شماره 1️⃣
💥 یکی از بزرگترین شیعیان کوفه:
من منتظر امام خود هستم، تا حسین را نبینم از کسی تبعیت نمیکنم!
📎 #محرم
🌹🌹🌹
#یادداشت_۱۱۹
۲۸ تیر ۱۴۰۲ / سال سوم
گفت و گو با آن پسر جوان گوشواره دار!
مهمترین اصول تبلیغ دین، ارتباط گیری مخاطب با محتوایی است که مبلغ ارائه می دهد. وقتی مخاطب با آنچه که می گویید ارتباط نمی گیرد، عمیق ترین و بنیادی ترین مطالب هم ابتر و بی فایده می شود. اساسا تبلیغی صورت نگرفته و هدایتی هم به افراد ابلاغ نشده .
حال پرسش محوری این است که مخاطب با چه چیزی ارتباط می گیرد و نه فقط با گوش بلکه با قلب خود پذیرای کلام شما میشود؟ به عبارتی #حلقه_وصل کلام چیست؟
بگذارید داستانی تعریف کنم. چند روز پیش مهمان یکی از اقوام بودم. از آپارتمان که بیرون آمدم، جوان همسایه (حدود۲۵ سال) را دیدم که ایستاده و منتظر کسی بود. اولین بار بود که پسر جوان گوشواره! دار می دیدم. صورتش جوش زده و روی گونه هایش هم خال خال قرمز بود. فهمیدم خون بدنش ناسالم است. بلافاصله با لبخند گفتم: سلام داداش، اهل #حجامت هستی؟ اول شوکه شد! انتظار چنین برخوردی را نداشت. چرا که غالب طلبه ها، تنها #حلقه_وصله شان نماز و روزه است که آنهم (معمولا) برای این قشر، محلی از اعراب ندارد.( #حلقه_وصل که نباشد، ارتباطی شکل نمی گیرد و طلبه به صورت ساختاری منزوی میشود). جوان همسایه با تردید و تعجب گفت: نه تا حالا حجامت نرفتم.
نزدیک شش هفت دقیقه برایش مفصل سخنرانی کردم، از چیستی حجامت (تعریف)، فوایدش (تصویر) و معرفی یک مرکز خوب برای حجامت (تصمیم). چون جوانْ مشهدی بود، چند روایت از امام رضا علیه السلام در مورد حجامت برایش گفتم(نقطه مشترک). از آنجاییکه #سلامتی و #زیبایی_چهره مثل همه ما برایش اهمیت داشت، سراپا گوش بود و نهایتا قرار شد برود حجامت. با هم رفیق شدیم و خیلی هم تشکر کرد.
خواستم بگویم #نیاز هر فرد و جامعهای مهمترین #حلقه_وصل است و بهترین گام برای #شروع_ارتباط، دست گذاشتن روی نقاط مشترک.(اعراف۱۵۷/ آل عمران ۶۴).
بعد از شناسایی نیاز مخاطب، باید کلام را به سه بخش تقسیم کرد: تعریف، تصویر(نظام فوائد) و تصمیم. مثلا یکی از مهمترین #حلقه_های_وصل، موضوع سلامتی انسانهاست. هیچ کس نمی تواند بگوید سلامتی برایم مهم نیست.
نام این مدل سه وجهی، الگوی ساخت است(دریافت)، الگوی ساخت نظامات اجتماعی و ایجاد تغییر در نظم موجود به نفع دستگاه ایمان و اسلام.
مطلب مشابه: آقای پناهیان، این طرف هم هنوز انقلاب نشده (اینجا)
🌹🌹🌹
14.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕ آنقدر زمین داریم که اگر به هر ایرانی ۴۰۰ مترمربع زمین میدادیم مسکن ۱ میلیارد نفر تامین می شد
👤 صالح شکوهی عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت: ما اصلا زمین کم نداریم، طبق مطالعات گسترده آمایش سرزمین، ۱۵ درصد مساحت کشور اولویت و قابلیت سکونت دارد و اگر به هر ایرانی ۴۰۰ مترمربع زمین میدادیم مسکن ۱ میلیارد نفر تامین می شد. پول را هم که هم مردم و هم بانکها دارند. بنابراین چهارچوب فکری دولت در زمینه مسکن سازی نیاز به بازنگری دارد.
🌹🌹🌹
6.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری #استاد_شجاعی
✘ چرا در کربلا، بعضیا تونستن بمونن پای امام، و خیلیها نتونستن؟
✘ چرا همین الآن، بعضیها رسیدن به همراهی با امام زمان علیهالسلام و ما هنوز نرسیدیم؟
رسانه رسمی #استاد_محمد_شجاعی
🌹🌹🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حال و روز جوانان فیلادلفیای #آمریکا
🌹🌹🌹
16.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سلام ای لباس سیاه محرم
سلام ای نگاه به راهِ محرم…
سلام ای پناه سپاه #محرم
سلام ای شهید بی گناه محرم
🌹🌹🌹
▪️به حسینی های عالم بگویید:
▪️حسین این زمان مهدی است و اوست تنها و آواره....💔
▪️حسین زمان را تنها نگذاریم.🚩
#محرم #امام_زمان #امام_حسین
🌹🌹🌹
دولت رییسی بیسر و صدا سند ۲۰۳۰ را اجرا میکند
در آخرین گزارشی که از نهاد حمایتی سند ۲۰۳۰ منتشر شده نوشته شده است: گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان (WGWEE) توسط جمهوری اسلامی ایران ریاست میشود.
https://www.didbaniran.ir/fa/tiny/news-158905
لینک خبر
🌹🌹🌹
به گزارش سایت دیدهبان ایران؛ دولت رییسی در حال اجرای سند ۲۰۳۰ است در حالی که پیشتر همین جناح که اکنون حاکم شده ۲۰۳۰ را سند خود فروختگی دولتمردان میدانست.
به عنوان مثال معاونت زنان نهاد ریاست جمهوری جلسه ایورا را برگذار کرد ایورا نهاد حمایتی سند ۲۰۳۰ است.
در آخرین سند منتشر شده در سایت ایورا نوشته شده است: ایورا متعهد به برابری جنسیتی و توانمندسازی اقتصادی زنان است. ایورا در نوامبر ۲۰۱۳ در جلسه ۱۳مین شورای وزیران در پرث، استرالیا، توانمندسازی اقتصادی زنان را به عنوان یک حوزه ویژه تمرکز تأسیس کرد.
در روز جهانی زن 2022، ایورا اعلامیه تعهد جنسیتی ایورا را منتشر کرد. بخشهای کلیدی آن شامل موارد زیر هستند:
۲۳ کشور عضو ایورا بهترین تلاش خود را برای رسیدن به نسبت حضور زنان به مردان ۴۰:۴۰:۲۰ در تمامی جلسات، فعالیتها و رویدادهای ایورا تا سال ۲۰۳۰ اعلام کردهاند.
تلاش برای رسیدن به نسبت سخنرانان یا رؤسای هیئتهای وفد زن به مرد ۴۰:۴۰:۲۰ در جلسات، فعالیتها و رویدادهای ایورا تا سال ۲۰۳۰.
تلاش برای رسیدن به نسبت زنان به مردان ۴۰:۴۰:۲۰ در جایگاههای مدیریتی در دبیرخانه ایورا تا سال ۲۰۳۰.
بیان دوباره تعهد مشترک ایورا به هدف ۵ برنامه توسعه پایدار ۲۰۳۰: رسیدن به برابری جنسیتی و توانمندسازی کلیه زنان و دختران.
تشخیص ایورا از این موضوع که مشارکت کامل، برابر و معنادار زنان در تصمیمگیری برای دستیابی به هدف اول منشور ایورا، یعنی ترویج رشد پایدار و توسعه متوازن منطقه و کشورهای عضو و ایجاد زمینهی مشترک برای همکاریهای اقتصادی منطقه، ضروری است.
همکاری با سازمان زنان سازمان ملل متحد: سازمان زنان سازمان ملل متحد در حال حاضر پروژه توانمندسازی اقتصادی زنان در دور اقیانوس هند را با حمایت استرالیا اجرا میکند. این پروژه سه ساله (2018-2021) با عرضه گزارشهای تحقیقاتی و برگزاری سری وبینارها و کارگاهها برای توانمندسازی کشورهای عضو ایورا و ترویج و کمک به اجرای اصول توانمندسازی زنان (WEPs) ارائه میشود.
در ماه اوت ۲۰۱۸، وزرای ایورا و رؤسای هیئتهای وفد مسئول توانمندسازی زنان، «اعلامیه بالاکلاوا درباره توانمندسازی اقتصادی زنان و برابری جنسیتی بهعنوان پیشنیاز برای توسعت پایدار» را به تصویب رساندند که تأکید کرد که شامل برداشت جنسیتی، برابری جنسیتی و حقوق زنان و دختران برای رشد پایدار و متوازن قوی ضروری هستند.
پروژه «زنان کسبوکار»، که منابع آن به اتاق بازرگانی در سراسر منطقه دور اقیانوس هند درباره مسائل مربوط به توانمندسازی اقتصادی زنان ارائه میشود. برای دسترسی به این منابع، وبسایت پروژه اتاق بازرگانی و صنعت استرالیا (ACCI) را ببینید.
وزرای امور خارجه ایورا در بالی، اندونزی (اکتبر ۲۰۱۶) اعلامیه ایورا درباره برابری جنسیتی و توانمندسازی اقتصادی زنان را منتشر کردند. این اعلامیه تعهد کشورهای عضو ایورا به توانمندسازی زنان و دختران را به عنوان مرکزی برای رسیدن به رشد اقتصادی شاملگرد و پایدار تأیید میکند. با همکاری در WGWEE، کشورهای عضو ایورا در حال همکاری برای توانمندسازی زنان هستند، از جمله افزایش آگاهی و توانمندسازی. همهی برنامههای صندوق ویژه ایورا و دستورالعملهای پروژه حالا در برنامهریزی و اجرا خود حساس به جنسیت هستند و باید برای مستقیم شدن مزایای زنان ثابت کنند.
گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان
گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان (WGWEE) سازمان اقیانوس هند (IORA) است که مسئولیت بهبود توانمندسازی اقتصادی زنان را در این سازمان دارد و در ماه اوت سال ۲۰۱۸ تأسیس شد.
هدف اصلی گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان (WGWEE) بررسی فرصتها و راهکارهایی برای همکاری کشورهای عضو IORA در جهت توانمندسازی اقتصادی زنان در منطقه است. تأسیس WGWEE یکی از تحویلهای کلیدی طرح عملیاتی IORA 2017-2021 است.
🌹🌹🌹
شمارش معکوس برای نابودی اسرائیل
دولت رییسی بیسر و صدا سند ۲۰۳۰ را اجرا میکند در آخرین گزارشی که از نهاد حمایتی سند ۲۰۳۰ منتشر شده
گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان (WGWEE) برنامه کاری برای فعالیتهای کشورهای عضو در منطقه اقیانوس هند برای تسهیل توانمندسازی اقتصادی زنان را دارد. این برنامه کاری بر اساس کنکورد جاکارتا و طرح عملیاتی IORA 2017-2021 استوار است. این برنامه شامل فعالیتهایی برای در نظر گرفتن جنسیت در تمامی حوزههای اولویتی IORA، بهبود مشارکت زنان در رویدادهای IORA، بهبود شامل شدن زنان در خدمات مالی، حمایت و ترویج آموزش کارآفرینی برای زنان، اجرای پروژههای مبتنی بر تحقیقات برای افزایش توانمندسازی اقتصادی زنان و ترویج اصول توانمندسازی زنان (WEPs) است.
در حال حاضر، گروه کاری توانمندسازی اقتصادی زنان (WGWEE) توسط جمهوری اسلامی ایران ریاست میشود.
🌹🌹🌹