🎓 دوره شناخت ارکان و ساختار فضای مجازی (تکمیلی)
1⃣ خانم و آقا، بدون محدودیت سنی و با هر سطح تحصیلی میتوانند در دوره شرکت کنند.
⏬
2⃣ از تدریس فوقالعادۀ استاد برجسته کشوری و کارشناس صداوسیما حجتالاسلام محمد #کهوند استفاده کنید.
⏬
3⃣ بعد از پایان دوره گواهی رسمی دانشگاه امام حسین(ع) بهصورت چاپی صادر شده و جهت استفاده از فرصتهای شغلی در ادارات، مدارس، منابر و… به نشانی شما پست میشود.
⏬
4⃣ این دوره محدودیت زمانی ندارد؛ پس از ثبتنام، هر وقت خواستید شروع کنید و هر وقت توانستید، تمام کنید.
⏬
5⃣⚡️با ۴۱٪ تخفیف عمومی…
🔻🔻🔻
جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبتنام، اینجا👇🏻را کلیک کنید:
⏩ https://24on.ir/g/16/9
👮♂ نیروهای مسلح شاغل و بازنشسته و خانوادههایشان اینجا👇را ببینید:
⏩ https://khobregan.tbao.ir/Product?pSpId=66661
🔺🔺🔺
جبههٔ #انقلاب اسلامی در فضای مجازی
✊🏻 @jebheh
عجیب اینجاست کسانی که از #فعل رهبری برداشت به وجوب یک امر داشتند، حالا از #دستخط به این می رسن که:
- یا جعلی است؛
- یا سکوت نشانهی رضا است،
- یا اینکه این فقط یک دستخط هست، نه حکم حکومتی.
❌ دوستان هنوز متوجه نشدند که مسألهی چهار خانم در ورزشگاه نیست!
1⃣ مسأله این است که اولا آیا قرابتی با الگوی جامعهی دینی دارد؟ مگر مبنای ما دین نبود؟
2⃣ مسألهی بعد این است که این دوستان، زمان روحانی میگفتند: «رهبری مخالف است» و این تصویر دستخط را خودشان باب کردند بهعنوان سند حرفشان!
چه شد که حالا همان سند آن روزها، امروز فیک و جعلی شد⁉️
⬅️ پس آن روز دروغ گفتید؟!
یعنی امام جامعه به حضور زنان در ورزشگاه راضی بودند و شما بابت لج سیاسی با روحانی از قول ایشان نظر خودتان را گفتید؟؟
⬅️ اگر هم که واقعی است، چرا امروز پای نظر ایشان نمیایستید؟!
3⃣ مسألهی سوم، این چه اقدام انقلابی است که با فشار فیفا انجام شده؟!
- اگر خوب بود چرا خودتان زودتر اقدام نکردید؟؟
- چرا اینگونه استقلال و عزت کشور را تخریب کردید؟؟
⭕️ میدانید سطح پذیرش تهدید را از شورای امنیت سازمان ملل تقلیل دادید به فیفا؟!
میفهمید این یعنی چی؟!
✴️ یعنی کشوری که با جنگ تهدید نمیشد، با توپ فوتبال تهدیدپذیر کردید!
✍️ مهندس شکوهیانراد
@SHRChannel
💉💊پشتپردهها در صریح نیوز
🇮🇷🚥اخبار صریح و دقیق🔽
@SarihNews
✅عضویت سریع:🔵💎
http://eitaa.com/joinchat/1112211456C1932d2effb
کانال پشتیبان در ایتا:
@sarih_news
کانال پشتیبان در تلگرام:
t.me/sarihnews1401
از گزارش جناب آقای رئیسی ــ رئیسجمهور محترم ــ و بقیّهی آقایان که استماع کردیم، بهره بردیم. یاد این دو شهید عزیز را، شهید رجائی و شهید باهنر را گرامی میداریم. حقّاً و انصافاً این دو نفر، دو مدیر تراز انقلاب اسلامی بودند ــ هر دویشان ــ که خب، ما سالها با هر دوی اینها ــ بخصوص با آقای باهنر ــ کار کرده بودیم؛ اینها را کاملاً از نزدیک میشناختیم و میدیدیم. و خدای متعال هم پاداششان را با شهادت داد؛ یعنی واقعاً حیف بود این دو نفر با مرگی غیر از شهادت از دنیا بروند. یاد اینها را گرامی میداریم.
هفتهی دولت دو کارکرد دارد که یکی از این دو کارکرد غالباً مورد غفلت است؛ من هر دو را عرض میکنم. کارکرد اوّل هفتهی دولت، مسئلهی «یاد» است؛ همین یاد شهید رجائی، یاد شهید باهنر، یاد حوادث انقلاب. یاد، در مقابل غفلت است؛ در مقابل فراموشی است که آفت بزرگی است؛ غفلت و فراموشی، آفت بزرگی است. اِنَّما تُنذِرُ مَنِ اتَّبَعَ الذِّکر؛(۲) «ذکر» یعنی یاد؛ یا [در آیهی دیگر]: اَنزَلنا اِلَیکُم کِتابًا فِیهِ ذِکرُکُم؛(۳) یاد. یکی از مهمترین مسائلی که ادیان دنبالش هستند، این است که مردم را متوجّه کنند؛ از غفلت خارج کنند، فراموشی را، فراموشی فطرت را از اینها بگیرند.
ما در پیش چشم خودمان حوادثی اتّفاق افتاده؛ حالا ممکن است بعضی از شما جوانها این حوادث را یا ندیده باشید یا درست به یاد نیاورید. آن حوادث مهم و تاریخساز، آن برانگیختگیِ عمومی در اوّل انقلاب، آن گیج شدن و حیرتزده شدن استکبار در مقابل این حرکت عظیم غیر منتظره برای آنها، بعد شروع دشمنیها، و حوادث گوناگونی که برای ملّت پیدرپی پیش آمد، اینها را باید به یاد نگه داشت. [باید] بدانیم در چه وضعی هستیم. آسمان همین شهر تهران در تصرّف هواپیماهای صدّام بود؛ هیچ وسیلهای هم در مقابلش نداشتیم. خلبان مینشست داخل جنگنده، میآمد بدون هیچ دغدغهای از روی تهران عبور میکرد، ما هم کاری نمیتوانستیم بکنیم؛ یا بمب بیندازد یا دیوار صوتی را بشکند و تحقیر کند ملّت ایران را؛ این آسمانمان بود؛ زمینمان، در کوچههایمان، در خیابانهایمان تروریسم [بود]. بیایند در خانهها وارد بشوند، ترور کنند؛ پاسدار را ترور کنند، کاسب را ترور کنند، بقّال را ترور کنند؛ ناامنی گسترده در سراسر کشور [وجود داشت]. ما اینها را فراموش نکنیم؛ اینها گذشت؛ ملّت ایران و نظام جمهوری اسلامی قدرتمندانه و عزّتمندانه بر اینها غلبه پیدا کرد.
فراز و نشیبها یادمان نرود، زیباییها، زشتیها، فراز و فرودها یادمان نرود؛ عملکرد دولتها از اوّل پیروزی انقلاب تا امروز، انواع مختلف عملکردها در دولتها، در مجالس شورا و امثال اینها.
بعد، حضور مردم؛ مردم در همهی این دورانها قهرمان اصلی ماجرا و سرگذشت انقلاب بودهاند. این راهپیماییهای عظیم، این حضور مردمی عظیم، این حضور در جبهههای دفاع مقدّس در طول هشت سال و در بقیّهی جبههها، این راهپیماییها و تظاهرات انقلابی، بیستودوّم بهمن، روز قدس، حوادثی مثل بیستوسوّم تیر،(۴) مثل نهم دی؛(۵) اینها چیزهای عجیبی است؛ در همهی اینها این ملّت است که توانسته [شگفتی بیافریند]؛ یادمان باشد اینها را؛ و امروز روی این حساب کنیم، عبرت بگیریم، درس بگیریم که با این ملّت چگونه میشود رفتار کرد، چگونه باید رفتار کرد.
هر وقتی که نظام احتیاج به حضور مردم داشت، بدون اینکه کسی به آنها بگوید، خودشان حضور پیدا کردند. تشییع جنازهی شهید سلیمانی یادتان هست، یا همین تشییع جنازهی دو سه روز پیش در اصفهان؛(۶) اینها خیلی پُرمعنا است، اینها جهتگیریها را نشان میدهد، راه را به ما نشان میدهد. این میهمانی غدیر در تهران(۷) حادثهی عجیبی بود؛ و کارهایی از این قبیل که [مردم] همیشه بودهاند. اینها نباید از یاد برود. یاد شهید رجائی و شهید باهنر در هفتهی دولت یک نمونه است، یک علامت است برای اینکه ما «یاد» را باید گرامی بداریم؛ خود یاد را باید گرامی داشت؛ یاد چیز خیلی مهمّی است. این یک کارکرد است.
یک کارکرد دیگرِ هفتهی دولت، فرصت پرداختن به دولتی است که بر سر کار است؛ یعنی بپردازیم به مسائل این دولت، دربارهاش فکر کنیم، دربارهاش حرف بزنیم، روی نقاط قوّت و نقاط ضعف فکر کنیم؛ آن کسانی که اهل فکرند فکر کنند و از آنها استفاده کنند. این عادت خیلی خوبی است که ما این هفتهی دولت را هر سال داریم و این فرصتی است برای اینکه بتوان دربارهی مسائل دولت فکر کرد، حرف زد، تصمیمگیری کرد. حالا در این موردِ کارکرد دوّم، بنده در دو بخش عرایضی دارم که سعی میکنم انشاءالله کوتاه آنها را بگویم.
یکی اشارهی به برخی از توفیقات شما است، [یعنی] آنچه از نظر من واقعاً توفیقاتی است که برای شما پیش آمده؛ غیر از این گزارشِ کارهای عملی و عملیّاتیای که آقایان گفتند و بعضیاش هم خیلی مهم است، آن نگاهی را که ما به توفیقات شما داریم عرض بکنیم. یک بخش هم چند توصیه است که میخواهم
ش مسکن است.
در بخش انرژی، این پتروپالایشگاهها که از زمان دولت قبل هم بنده مکرّر تأکید میکردم،(۱۶) یکی از این کارهای مهم است که حالا البتّه اطّلاع دارم شما مشغول شدهاید، لکن دنبال کنید مسئلهی اینها را؛ مهم است.
در بخش معدن ــ که ما در بخش معدن هم خیلی عقبیم ــ این زنجیرهی ارزش افزودهی معدن را تکمیل کنید. در یک مواردی برای بنده گزارشهای گوناگونی در سالهای مختلف میآمده که من به دولتها ارجاع میکردم، به مسئولین ارجاع میکردم، [منتها] واقعاً کار درست و حسابی در زمینهی معدن نشده؛ باید کار بشود. ما بهترین معادن را و متنوّعترین معادن را داریم؛ معدنها یا دستنخورده باقی مانده یا به شکل خام صادر شده؛ دیگران سنگ را از اینجا برداشتند بردند و روی آن کار کردند، همان سنگ را با چند برابر قیمت آوردهاند اینجا فروختهاند به ما! سنگهایی که در بعضی ساختمانها استفاده میشود، گاهی همان سنگهایی است که از اینجا ــ مثلاً فرض کنید از معادن سنگ کرمان که خب فوقالعاده است ــ این را برداشتند بردند ایتالیا، روی آن کار کردند، فراوری کردند، درست کردند، باز همان را ما رفتهایم با چندین برابر قیمت خریدهایم آوردهایم در ساختمانهایمان استفاده کردهایم. مسئلهی معدن هم یکی از اولویّتها است.
آن وقت در بخش حمل و نقل، همان تکمیل مسیرهای حیاتی از قبیل مسیرهای ترانزیتی ــ همین بحث شمال و جنوب و شرق و غربی که مطرح است ــ خیلی مهم است. جایگاه کشور ما از سابق و از قدیم گفته میشد که یک جایگاهِ ارتباطیِ استثنائی است؛ هم از لحاظ ارتباط شمال و جنوب، هم از لحاظ ارتباط شرق و غرب، واقعاً یک جایگاه استثنائی است؛ یعنی در نقشهی دنیا که انسان نگاه میکند، کشور ما از این جهت جزو جاهای کمنظیر است. بنابراین، هم راههای ارتباطی ترانزیتی، هم راههای ارتباطی برای ارتباطات داخلی و حمل و نقل داخلی؛ این هم یکی از چیزهای مهم است.
یکی دیگر از مسائل مهمّ اولویّتهای بخش اقتصاد، همین مسئلهی دریا است که ایشان(۱۷) هم بیان کردند. من چند سال است که راجع به مسئلهی دریا تأکید میکنم؛ خب، یک حرکتهای کوچکی هم انجام گرفته امّا آن کاری که باید بشود نه [نشده]. دریا خیلی مهم است؛ خود دریا، آب دریا، محصولات دریایی، بنادر موجود، مناطق مسکونیای که اطراف دریا میشود به وجود آورد، یک منبع ثروت فوقالعاده است برای کشور. ما، هم در شمال دریا داریم، هم در جنوب دریاهای آزاد داریم که این یکی از امتیازات بزرگ کشور ما است؛ ما باید از این، حدّاکثر استفاده را بکنیم.
به طور خلاصه اگر بخواهم عرض کنم، توصیهی من در زمینهی مسائل اقتصادی و غیر اقتصادی این است که نگذارید ظرفیّتهای طبیعی و انسانیِ عظیمی که در کشور هست هرز برود؛ نگذارید. آقای مخبر درست میگویند که ما مواردی داریم که هر کدام بتنهایی میتوانند مملکت را اداره کنند؛ واقعاً اینها جزو آن ثروتهای عظیم ملّی ما است، نگذارید اینها هرز برود.
یکی از چیزهایی که من همیشه سفارش میکنم این است که نگذارید کار نصفهکاره بماند. ما خیلی از اوقات وقتی که به هیجان میآییم و به شوق میآییم و مانند اینها، یک کاری را با شوق و علاقه شروع میکنیم، چند قدم میرویم، بعد بتدریج سست میشویم و کار [روی] زمین میماند؛ از این بترسید و نگذارید کارها نصفهکاره بماند. البتّه بعضی از مشکلات، ناشی از تراکم مشکلات گذشته است که متراکم شده؛ این مشکلات را برطرف کردن؛ سخت و زمانطلب است، صبر کنید؛ صبر و استقامت داشته باشید. انشاءالله با یک حرکت جهادی همهی اینها را انجام بدهید و خلاصه اگر این حرکتهایی که عرض شد انجام بگیرد، ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم، یک دولت کاملاً کارآمد و فعّال و برطرفکنندهی مشکلات زندگی مردم خواهد بود؛ هم خدا را راضی میکنید، هم مردم را انشاءالله راضی میکنید.
حالا این اجمالی بود از آنچه لازم بود عرض بکنیم. انشاءالله خداوند متعال به شماها توفیق بدهد؛ من شماها را دعا میکنم؛ همیشه دعا میکنم. انشاءالله خداوند روح مطهّر امام بزرگوارمان را، ارواح مطهّر شهدای عزیزمان را از شما، از ما راضی کند، و ما را موّفق بدارد که بتوانیم به وظایفمان در قبال اینها و در قبال مردم عزیزمان به بهترین وجهی عمل کنیم.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
ه ندهید؛ آن چیزی را وعده بدهید که میدانید میتوانید انجام بدهید، و حتماً انجام بدهید. همچنان که رفتن در میان مردم و کار کردنِ برای مردم امید ایجاد میکند، اعتماد ایجاد میکند، عمل نکردن به وعده درست نقطهی مقابل [آن] است: مردم را ناامید میکند، حتّی نسبت به زحماتی هم که در جای دیگر شما میکشید مردم را مردّد میکند؛ یک چیزی را شما وعده بدهید که این کار را ما در این شهر شما، در این محلّ شما انجام میدهیم و بعد به نتیجه نرسد، نتوانید انجام بدهید و انجام ندهید. یک موارد اضطراری ممکن است پیش بیاید، در این موارد بروید برای مردم توضیح بدهید که مردم بدانند، امّا بنا را بر این نگذارید که ما انجام نمیدهیم، برای مردم توضیح میدهیم؛ این، اصل نیست؛ اصل، انجام دادن وعده است، تحقّق این وعده است که این باید حتماً اتّفاق بیفتد و انجام بگیرد. خب ما هم میدانیم، خود شما هم میدانید که یک جبههی وسیعِ دشمن در مجموعهی استکبار و دنبالههای استکبار و مانند اینها وجود دارد در مقابل نظام جمهوری اسلامی و فعلاً در مقابل شما که در رأس کار اجرائی قرار دارید؛ اینها از کوچکترین تخلّف وعدهی شما استفاده میکنند، بنا میکنند تبلیغات پُرحجم. بلد هم هستند که چه جوری تبلیغ کنند و به اعتماد مردم لطمه میزنند، به همکاری مردم با شما لطمه میزنند. بنابراین، وعدهی غیر عملی ندهید، و وعدههایی را که میدهید حتماً عمل بکنید.
توصیهی بعدی: مراقب باشید کارهای روزمرّه شما را غرق نکند در خودش! یک طرح کلّی عملیّاتی برای مجموعهی مسائل کشور در مقابل دولت باید وجود داشته باشد ــ لابد وجود دارد ــ کار را بر اساس طرح پیش ببرید، بر اساس نقشهی کلّی پیش ببرید، جوری کنید که مخالفین شما نتوانند بگویند دولت طرح کلّی ندارد؛ یعنی واقعاً یک طرح کلّی روشنی که قابل توضیح برای مردم هم باشد، در مقابل شما باید وجود داشته باشد در زمینهی مسائل کلان کشور و بر اساس آن طرح پیش بروید. اگر این شد، آن وقت این کارهای روزمرّهای هم که پیش میآید، در جای خود قرار خواهد گرفت. اینکه ما میگوییم «غرق در کارهای روزمرّه نشوید»، معنایش این نیست که اگر چنانچه قضیّهی آبادان(۱۲) پیش آمد، سراغش نروید؛ نه، باید بروید؛ حتماً باید بروید در مسئلهی سیل و مسائل گوناگون دیگر، حتماً باید خودتان را به این کارهای دفعی و پیشبینینشده برسانید امّا اینها شما را در خودش غرق نکند. کار را با برنامه انجام بدهید، و عطفِ توجّه(۱۳) عمدهی شما به همین برنامهی کلان و نقشهی جامع باشد. این هم یک مسئله.
توصیهی بعدی ما این است که اولویّتها را رعایت کنید؛ بالاخره توان دولت محدود است، به همه کار که نمیشود رسید؛ بایستی ببینیم کارهای اولویّتدار کدام است. حالا «اولویّت» یعنی چه؟ اولویّت را هم بین سرفصلهای اساسی ــ مثلاً فرض کنید که ما یک سرفصل داریم به عنوان اقتصاد، یک سرفصل داریم به عنوان علم، یک سرفصل داریم به عنوان امنیّت، یک سرفصل داریم به عنوان آسیبهای اجتماعی، یک سرفصل داریم به عنوان فرهنگ؛ اینها سرفصلهای اصلی است ــ پیدا کنید؛ که حالا به نظر بنده فعلاً اولویّت، اقتصاد است. نه اینکه به بقیّهی کارها نباید رسید؛ چرا، به همهی کارها باید رسید امّا عطفِ توجّه عمده باید به سوی مسائل اقتصاد باشد که حالا عرض خواهم کرد.
خب، بعد که در سرفصلها اولویّت معیّن شد، در همان مواردی هم که در زیرمجموعهی هر سرفصلی هست، باز اولویّتهایی وجود دارد؛ مثلاً در باب اقتصاد اولویّت چیست؟ در باب فرهنگ اولویّت چیست؟ در همهی اینها باید اولویّتها را رعایت کنیم. البتّه عرض کردم که به نظر من امروز مسئلهی اصلی و مسئلهی اولویّتدار، مسئلهی اقتصاد است. [البتّه] این مال امروز است؛ تا کی؟ نمیدانیم؛ تا یک برههای. به مسئلهی اقتصاد جدّاً باید برسید؛ البتّه با پیوست فرهنگی؛ یعنی هر کار اقتصادیای که انجام میدهید، حتماً پیوست فرهنگی همراهش باید باشد که این جزو چیزهای لازم است. حالا فرض کنید که مسئلهی دیپلماسی و مسئلهی فرهنگ و مسائل دیگر هم هست که بایستی آنها را [هم] انجام بدهید.
حالا در مسئلهی اقتصاد دو سه نکته در زیر این مجموعه وجود دارد که عرض میکنم:
یک مسئله این است که مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند. این البتّه در بیانات آقای رئیسجمهور بود که ما مینشینیم و اگر هم اختلافنظر هست، به یک نقطهای میرسیم، همه آن نقطه را دنبال میکنیم. من میخواهم روی همین تأکید کنم. یک مواردی خلاف این مشاهده میشود؛ حتماً سعی کنید که در زمینهی مسائل گوناگون اقتصادی به نظر واحد برسید. اگر به نظر واحد هم نرسیدید، آن نظری را که رجحان پیدا میکند، دیگران هم همان نظر را تقویت کنند؛ این نباشد که یکی از مسئولین اقتصادی ــ حالا چه مسئولین ستادی اقتصادی، چه مسئولین اجرائی اقتصادی ــ یک حرف بزند، یکی یک حرف دیگر بزند؛ فرض کنید مثلاً در مسئلهی حذف ارز ترجیحی کسی یک
عرض بکنم.
امّا در بخش توفیقات، به نظر من مهمترین توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است؛ این بزرگترین توفیق شما است. مجموع عملکرد دولت ــ چه شخص رئیسجمهور محترم، چه مسئولین در بخشهای مختلف ــ به مردم این احساس را داد که دولت وسط میدان است، مشغول کار است، دارد تلاش میکند و برای آنها خدمت میکند، میخواهد خدمترسانی بکند؛ این [کار]، امید مردم را و اعتماد مردم را تا حدود زیادی احیا کرد. در مواردی، این تلاشها نتایج محسوسی هم داشت که مردم به چشم دیدند، مثل بخش سلامت، بخشهای دیپلماسی، بعضی بخشهای فرهنگی و غیره که نتایج روشن و مشخّصی هم داشته؛ بعضی از آنها هم نتایجی داشته است لکن برای مردم باید این نتایج نشان داده بشود؛ نتایجی وجود داشته، منتها باید به مردم گفته بشود که این نتیجه حاصل شد، این اتّفاق افتاد. در بعضی از کارها هم هنوز تلاشها به نتیجه نرسیده، لکن احساس میشود که کار دارد انجام میگیرد. این به نظر من بزرگترین توفیق شما است.
یک توفیق دیگری که شما پیدا کردید، این سفرهای استانی است؛ این خیلی حادثهی درخشانی است، حادثهی مهمّی است. اینکه ۳۱ سفر در ۱۱ ماه انجام بگیرد به سرتاسر کشور، نقاط محروم، دورافتاده، صحنههای کمنظیری اتّفاق بیفتد و دیده بشود از همدلی صادقانهی با مردم و نظارت میدانی به مسائل گوناگون مردم، خیلی چیز مهمّی است، که من باز در توصیهها راجع به این، یک بار دیگر یک جملهای عرض خواهم کرد.
توفیق دیگری که شما داشتید، سرعت عمل شما است در قبال حوادث پیشبینینشده مثل سیل، مثل حوادثی که اتّفاق میافتد. این سرعت عمل خیلی چیز مهمّی است. اینکه یک جایی زلزله بشود، سیل بیاید، بلافاصله مسئولین خودشان را برسانند آنجا و بالای سر کار بِایستند و کار را سامان بدهند، این خیلی چیز باارزشی است. رئیسجمهور محترم از سفر خارجی(۸) برگشتند، بلافاصله رفتند کرمان سراغ سیلزدهها؛ یا وزیر محترم چند روز میرود بالای سر یک کاری میایستد؛ اینها مهم است. این یکی از توفیقات شما است که نشاندهندهی همدرد بودن دولت با مردم و در میدان بودنِ دولت است؛ این هم یک توفیق است. اینهایی که من عرض میکنم به عنوان توفیقات، فقط تمجید شما مورد نظر نیست؛ آنچه مورد نظر است این است که این رشته را از دست ندهید، این سبْک کار را مواظب باشید که از دست نرود؛ این را حفظ کنید.
توفیق دیگر، زدودن رقابتهای منفی از روابط بین قوا است؛ به نظر من این یکی از مسائل مهم است. اینکه دولت، مجلس و قوّهی قضائیّه دائماً با هم مناقشه داشته باشند و حرف و گفت و گله و شکایت داشته باشند، چیز بدی است، ذهن مردم را آشفته میکند. امروز احساس میشود که یک توافقی، یک همدلیای وجود دارد. البتّه این بخش، این کار، از جملهی چیزهایی است که هم دولت، هم مجلس، باید مراقبش باشند، باید حفظش کنند؛ این شکننده است. این از جمله چیزهایی است که خیلی در اختیار شما نیست، بتنهایی در اختیار شما یا مجلس نیست؛ افراد میآیند وسط و غوغاسازی و فتنهسازی میکنند. باید سعی کنید این همدلی را، همفکری را حفظ کنید؛ هم دولت مواظب باشد، هم مجلس مواظب باشد، هم قوّهی قضائیّه مواظب باشد؛ باید مراقبت کنید.
یک توفیق دیگرِ شما، جوانگرایی در مجموعهی اجرائی کشور است؛ این خیلی چیز خوبی است. این موجب میشود که حلقهی فرسودهی مدیران باز بشود، یک نَفَس تازهای به دستگاههای اجرائی کشور دمیده بشود؛ این خیلی چیز خوبی است، این را حفظ کنید. البتّه بنده میدانم و مشاهده میکنم، قبلاً هم که دائم اسم جوانها را میآوردیم، این را میدانستیم که جوانها هم در مواردی اشتباه میکنند؛ جوانها، هم در دولت، هم در مجلس اشتباهاتی دارند، یک خطاهایی هست امّا میارزد؛ اینکه بدنهی اجرائی یا تقنینی کشور با روح جوان اداره بشود، حفظ این معنا میارزد که حالا چهار تا خطایی هم در یک مواردی اتّفاق بیفتد. این خطاها بتدریج برطرف خواهد شد انشاءالله؛ مدیران قویِ خوبی تربیت خواهند شد. این هم یک توفیق دیگر.
یک توفیق دیگرِ این دولت این بود که جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد. از این حالت که همیشه منتظر باشیم ببینیم دیگران دربارهی ما چه میگویند، چه تصمیم میگیرند، چه کار میخواهند بکنند خارج شده؛ به ظرفیّتهای داخل کشور اهمّیّت داده شده، روی آنها تکیه شده، کار دارد میشود. اینکه حالا باید حتماً با فلان کشور ارتباط برقرار کنیم تا مشکلاتمان حل بشود یا فلان گره باید از فلان جا باز بشود تا مشکلات ما حل بشود، این خیلی برای کشور مضر است؛ این شرطی کردن حوادث کشور و در انتظار دیگران نگه داشتن، چیز بدی است که این الحمدلله در دولت شما به میزان زیادی کاسته شده.
یک توفیق دیگر شما این است که این دولت از فرافکنی و بهانهتراشی احتراز کرده و مسئولیّتپذیر بوده. ما در این مدّت از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند: «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداری
جور بگوید، کسی یک جور دیگر بگوید؛ این نمیشود؛ باید همه یک حرف بزنند، همه یک منطق را دنبال بکنند.
دوّم اینکه همان طور که گفتیم، در خود اقتصاد اولویّتها مشخص بشود که حالا من بعداً یک اشارهای میکنم.
سوّم در باب مسائل اقتصاد این است که خب در اقتصاد چند نقطهی اساسی وجود دارد، روی اینها تمرکز بشود. خود رئیسجمهور محترم روی این نقاط اصلی ــ که حالا عرض میکنم ــ تکیه کنند، سؤال کنند و گزارش بخواهند، تا پیشرفتها را مشاهده کنند. مثلاً فرض کنید شاخصهای اساسی؛ مثل اندازهی تورّم و رشد تورّم ــ حالا من به جای کلمهی نرخ، نرخ تورّم، کلمهی اندازه را به کار میبرم ــ این باید جزو مسائلی باشد که همیشه جلوی چشم باشد. یا رشد اقتصادی؛ که حالا در سیاستها برای مسئلهی رشد اقتصادی یک اندازهای معیّن شده؛ ما روی آن عدد هشت تکیه میکنیم. خب حالا این باید به طور دائم مورد مراقبت باشد. یا مسئلهی رشد سرمایهگذاری؛ ما از لحاظ سرمایهگذاری واقعاً عقبیم؛ واقعاً عقبیم. مشکلات فراوانی بر اثر عدم اعتنا و اهتمام به سرمایهگذاری به وجود آمده، عمدتاً در بخش صنعت، در بخش کشاورزی هم همین جور. یا رشد اشتغال، یا رشد درآمد سرانه، یا کاهش فاصلهی طبقاتی. از چیزهای بسیار مهم که حالا در گزارشهای شما بود که این فاصله کاهش پیدا کرده ــ با نشانهی ضریب جینی ــ این باید دنبال بشود، باید تعقیب بشود، این باید روزانه مورد توجّه قرار بگیرد. اگر چنانچه این سرفصلها، این شاخصهای عمده به طور دقیق و پیدرپی و مستمر مورد توجّه قرار نگیرد، مغفولٌعنه خواهد ماند؛ یک وقت آدم نگاه میکند میبیند که در زمینهی تورّم یا فرض کنید که در زمینهی سرمایهگذاری و غیره باز عقب افتادیم. این هم یک موضوع.
یک مسئلهی دیگر، مسئلهی تولید است که آقایان هم اشاره کردید، بنده هم سالها است اشاره میکنم. عمدهترین سرفصل اقتصادی ما برای پیشرفت اقتصاد مسئلهی تولید است. یعنی حقیقتاً بهبود معیشت مردم، مسئلهی اشتغال، مسئلهی قدرت خرید، مسائل گوناگون دیگر اقتصادی، وابستهی به تولید داخلی است که باید به آن خیلی اهمّیّت داد. واقعاً با هر چیزی که تولید را تضعیف میکند باید مقابله کنید. با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست میدهد، باید با جدّیّت مقابله کرد؛ قاطعانه بایستی مبارزه کنید؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی.
در مسئلهی کشاورزی، مسئلهی امنیّت غذائی خیلی اهمّیّت دارد. حالا اوضاع امروز دنیا را نگاه کنید؛ یک گوشهی دنیا یک جنگی اتّفاق افتاده(۱۴) و مسئلهی امنیّت غذائی برای همهی دنیا مطرح شده؛ یعنی مسئلهی امنیّت غذائی این قدر مهم است. ما که راجع به خودکفائی گندم، خودکفائی ذرّت، خودکفائی نهادههای دامی همیشه تأکید میکردیم، بعضیها بودند به عنوان متخصّص، به عنوان کارشناس که میگفتند باید رفت دنبال صنعت؛ خب بله، ما که با صنعت مخالف نیستیم، ما بیشتر از بعضیهای دیگر دنبال این بودیم که صنعت کشور پیش برود، منتها مسئلهی امنیّت غذائی مسئلهی درجهی یک است؛ نباید از آن غلفت کرد. و ببینید امروز در دنیا دیگر کاملاً واضح است که چقدر مهم است.
در تولید صنعتی و بخش صنعت، یک مشکل بزرگ ــ که من حالا در آن نمایشگاه(۱۵) هم که این [گزارش عملکردها] را نگاه میکردیم، به دوستانی که بودند گفتم ــ کمبود «سرمایه در گردش» است؛ [از این مشکل] شکایت میکنند؛ این به عهدهی بانکها است. بانکها بایستی نگذارند که واحدهای تولیدی از لحاظ سرمایه در گردش دچار مضیقه بشوند. خب حالا یک سختگیریهایی بانک مرکزی بجا، بموقع، بمورد [میکند که] این سختگیریهایی که در مورد تراز و ترازنامه و مانند اینها میکنند درست است، اینها بجا است و این محدودیّتها برای بانکها لازم است، منتها این محدودیّتها را بکشانید به سمت کارهای غیر مولّد بانکها. خب میبینید دیگر؛ بانکها کارهایی دارند که غیر مولّد است ــ زمین بخر، سکّه بخر ــ از این کارها زیاد دارند؛ بنگاهداری بانکها. این محدودیّتها را بکشانید به آن سمت. مراقبت کنید که تسهیلات بانکی نسبت به واحدهای تولیدی ضربه نبیند؛ واحدهای تولیدی متکّی به همین تسهیلات بانکی هستند. این هم یک مسئله.
عرض کردیم که در برنامههای اقتصادی اولویّتهایی وجود دارد، بعضی را گفتیم؛ مثلاً بخش مسکن یکی از اولویّتها است. مسکن خیلی مسئلهی مهمّی است. اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند؛ خود ورود در قضیّهی مسکن، برای یک تعداد زیادی از افرادی که کارشناس این مسائل هستند شغل ایجاد میکند. ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی اینها مال خودمان است. بنابراین، به مسئلهی مسکن باید رسید. ما در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند. یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخ
م، اختیارات دست ما نیست»؛ از این حرفها نشنفتیم از شما. مسئولیّتپذیری خیلی چیز خوبی است؛ میگوید «ما هستیم، باید کار کنیم و کار هم میکنیم»؛ این نقطهی مثبت بسیار مهمّی است.
یک نکتهی دیگر هم [این است که] در زمینهی سیاست خارجی و همچنین در زمینهی فرهنگ، رویکردهای خوبی دیده میشود؛ حالا این رویکردها، بخصوص در زمینههای فرهنگی، تا به عملیّات منتهی بشود یک مقداری فاصله دارد امّا همین رویکردها، رویکردهای خوبی است؛ اینها را بایستی دنبال کرد که یکی از توفیقات شما است.
برجسته شدن شعارهای انقلاب، شعارهای اسلام، مثل عدالتطلبی، مثل پرهیز از اشرافیگری، حمایت از مستضعفان، استکبارستیزی که اینها شعارهای اصلی انقلاب است؛ اینها در زبانها برجستهتر شده، واضحتر شده، و این خیلی چیز خوبی است؛ اینها را ادامه بدهید. این توفیقات را سعی کنید ادامه بدهید که حالا من در توصیهها، یک مقداری بیشتر عرض خواهم کرد. بالاخره کار مداوم در همهی بخشها [لازم است]. این مربوط به آن بخش اوّل یعنی بخش توفیقات شما.
امّا توصیهها؛ من چند توصیه دارم. توصیهی اوّل، که من به اغلب دولتهایی که این چندساله تشکیل شده این توصیه را کردم [این است]: شکر کنید خدا را که نعمت خدمت به مردم را به شما داده. اینکه شما در جایگاهی هستید که میتوانید به این مردم خوب، به این مردم مؤمن، به این کشور اسلامی خدمت بکنید، دادن این امکان به شما نعمت خیلی بزرگی است؛ این نعمت را شکر کنید.
شکر این نعمت هم در درجهی اوّل این است که ارتباطتان را با خدا تقویت کنید؛ با دعا، با توسّل، با توجّه؛ منقطع نشوید. سعی کنید به بهانهی کار زیاد و گرفتاری زیاد ــ که واقعاً هم وجود دارد ــ به آن بخش ارتباط با خدا، مسئلهی نماز خوب، مسئلهی تنفّل،(۹) مسئلهی تلاوت قرآن و امثال اینها ضربه نخورد؛ یکی از شکرهای لازم این است. یکی هم تلاش جهادی برای مردم است، که خب الحمدلله مشغولید؛ این تلاش جهادی را ادامه بدهید. توصیهی اوّل ما این است: شکر نعمت.
توصیهی دوّم من این است که کار را ــ یعنی همین کارهایی را که دارید میکنید ــ با نیّت [برای] خدا انجام بدهید. کار نمایشی ــ که مردم بدانند، مردم ببینند، مردم از ما تعریف کنند ــ کار را بیبرکت میکند. کار را وقتی با اخلاص انجام دادید، فَمَن کانَ یَرجوا لِقاءَ رَبِّهِ فَلیَعمَل عَمَلاً صالِحاً وَ لا یُشرِک بِعِبادَةِ رَبِّهِ اَحَدًا؛(۱۰) کسی را با خدا شریک نکنید، کار را برای خدا انجام بدهید. خب خدمت به مردم کاری است که مورد رضای الهی است، بگویید پروردگارا! من برای اینکه رضای تو را جلب کنم، این کار را که خدمت به مردم باشد انجام میدهم. کار را با اخلاص انجام بدهید، این به کارتان برکت میدهد.
و البتّه این اخلاص که گفتیم، منافات ندارد با اینکه به مردم اطّلاعرسانی کنید؛ اطّلاعرسانی منافات با اخلاص ندارد. روایت هم داریم که اینکه کسی دوست بدارد که مردم بدانند کار خوبی انجام میدهد، اشکالی ندارد ــ روایت معتبر داریم در این زمینه ــ به مردم باید اطّلاعرسانی کنید. امید مردم و اعتمادشان با این اطّلاعرسانی افزایش پیدا میکند. امّا [کار] برای خدا باشد.
توصیهی سوّم، همین مسئلهی رفتن به میان مردم است؛ این را از دست ندهید. بعضیها جَوسازی میکنند و یک اسمهایی رویش میگذارند که حالا بنده نمیخواهم تکرار کنم؛ اسیر این جوسازیها نشوید؛ بروید با مردم روبهرو بشوید، حرف مردم را بشنوید، حلم به خرج بدهید. گاهی انسان خسته میشود ــ این جزو تجربههای خود بنده هم هست ــ گاهی انسان واقعاً خسته میشود امّا تحمّل کنید، صبر کنید. این حضور بیواسطه و پُرحجم آقای رئیسجمهور در میان مردم خیلی برکات دارد، آثار خیلی خوبی دارد؛ همچنین مسئولان دیگر دولت.
البتّه شما [دولتتان را] میگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخشهای گوناگون جلب کنید. من قبلاً هم یک وقتی گفتهام این را، ظاهراً در جمع شما شاید گفتم(۱۱) که بنشینید کیفیّت جلب مشارکت مردم را برنامهریزی کنید، تعریف کنید که چه جور میشود مشارکت مردم را جلب کرد؛ چه در زمینههای مالی و اقتصادی، چه در زمینههای سیاسی، چگونه میشود از فکر مردم و از نظر مردم استفاده کرد در بخشهای مختلف. این برنامهریزی میخواهد. در این نامههای گوناگونی که از طریق ارتباط مردمی یا غیر آن به ما میرسد، گاهی یک پیشنهادهایی هست که انسان میبیند پیشنهادهای بسیار خوبی است؛ یک آدمی که اصلاً نمیشناسیم چه کسی است، در یک موردی یک پیشنهادی دارد، یک نظری دارد، این نظر را میدهد، گاهی بسیار کارگشا است. [ببینید] چگونه میتوانیم از اینها استفاده کنیم.
توصیهی بعدی ما مسئلهی عمل به وعدهها است؛ این را یک فریضه بدانید، مثل نماز. اگر یک کاری را شک دارید که میشود کرد یا نمیشود کرد، حتماً وعد
غفلت از بیانیهی تاریخی آیت الله حائری و تمرکز صِرف بر اتفاقات عراق و جریان صدر،
اشتباهی استراتژیک و راهبردی در شناخت اولویتهای جبههی انقلاب است.
این فتنهها، همچون کف روی آب هستند که انشاءلله به زودی بیش از پیش رسوا خواهند شد؛
امّا زمان طلایی تبیین توصیهها و الزامات آیت الله حائری،
همین روزها است و دشمن نمیخواهد نور این مشعلی که روشن شده،
به تودهی مردم برسد تا با گذشت زمان و درگیری با حواشی، حرارت این مشعل فروزان رو به سردی بگذارد.
✅اینکه برای مردم روشن شود:
- آیت الله حائری کیست؟
- جایگاه ایشان در میان مردم عراق و علما چیست؟
- کناره گیری از مرجعیت به چه معناست؟
- توصیه به پیروی از آیت الله خامنهای در چنین جایگاه و بیانیهای چه مفهومی دارد؟
و دهها نکته و مسئلهی دقیق دیگر، از وظایف مهم پیش قراولان فرهنگی در این روزها است!
به اندازه کافی رسانه و خبرگزاریهای مختلف برای اعلام اتفاقات عراق و تحلیل وقایع وجود دارد
امّا متأسفانه فعالان فرهنگی از این وظیفهی مهم فاصله گرفتهاند!
فراوانی اخبار اتفاقات عراق نسبت به اخبار تبیین و تشریح بیانیهی آیت الله حائری،
این حقیقت تلخ را به خوبی نشان میدهد.
⚠️باید دید به دنبال سلیقه هستیم یا وظیفه...
بخشی از بیانیهی آیت الله سیدکاظم حائری(حفظه الله):
«بر همه مومنان لازم است که از ولی فقیه، رهبر انقلاب اسلامی، حضرت آیت الله العظمی سید علی خامنهای(دام ظله) اطاعت کنند چرا که ایشان بهترین و شایستهترین شخص برای رهبری امت و اداره مبارزه با نیروهای ستمگر و مستکبر در این شرایط هستند که نیروهای کفر و شر ضد اسلام محمدی اصیل هم قسم شدهاند.»
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
✏️دو صد گفته چون نیم کردار نیست!
برخی افراد تصور میکنند اگر بخواهند انسان خوبی شوند،
باید در طول روز دائما ذکر و ورد و مراقبات خاصّ داشته باشند؛
این خوب است، اما برای کسی که به دستورات اولیهی دین پایبند باشد،
بعد برود سراغ این مراحل!
این افراد، مانند وزنهبردار تازهکاری هستند که در هفتهی اول،
هنوز وزنهی ده کیلویی را نمیتواند بلند کند؛ رفته سراغ وزنهی صد کیلویی؛
چون دوست دارد زودتر به المپیک برسد.
غافل از اینکه با این روش نه تنها به #المپیک نمیرسد؛
بلکه آسیب میبیند و چه بسا از این رشته روی گردان شود.
من هنوز نمیتوانم خشم و ناراحتیام را در #خانواده کنترل کنم،
و با کوچکترین مسئلهای، همه را آزرده خاطر میکنم،
آن وقت دنبال دستورالعمل و ذکر و دعای خاص هستم!
🔹«گاهی میبینیم که فردی به مجلس #اهلبیت(علیهم السلام) میآید
و اشک میریزد و گریه میکند؛ اما وقتی به خانه و خانواده بر میگردد،
اثری از #هیئت در زندگی او دیده نمیشود؛
زیرا وقتی رابطهاش را با همسر و فرزند و فامیل خود اصلاح نکرده باشد،
از #ولایت اهلبیت(علیهم السلام) هم نمیتواند بهرهی کافی ببرد.»
کتاب اهل بیتیها؛ استاد محمدرضا عابدینی.
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
✏️دیشب برخی میگفتند چرا آیت الله حائری الان بیانیه دادند که وضعیت اینگونه شود؟
رخدادهای امروز نشان داد که کار مهم ایشان سبب شد تا دمل چرکین فتنه سر باز کند،
و پس از یک روز، التهابش بخوابد و آرام شود...
و گرنه این حجم از خون و چرکی که شاهدش بودیم،
در روزهای منتهی به اربعین بیرون میریخت
و با وجود میلیونها زائر، به این آسانی مدیریت نمیشد...
مرجعیت شیعه همواره در طول تاریخ،
خنثی کنندهی فتنهی اشرار بوده است.
✍️#محمدجوادمحمودی
@negashteh | نگاشته
11.mp3
46.45M
🎙 گوش کنید | فایل صوتی کلیپ "اشک نشاط"
به مناسبت فرا رسیدن #ماه_محرم و عزاداری #امام_حسین سلام الله علیه
✅ پاسخ قاطع امام به وزیربهداشت و شبهات علیه عزاداری
✅ اعتراض رهبری به ستادکرونا و شرط تبعیت
✅ پاسخ های دقیق استاد پناهیان به توهمات کسانی که عزاداری را عامل افسردگی می خوانند!
⚠️شبهه وزیر بهداشت: عزاداری ها عامل افسردگی و خودکشی در کشور است‼️
👈امام راحل ره: این هایی که تزریق می کنند به شما ملت گریه این ها خیانتکارند، ارباب هاشون از این گریه می ترسند...
👈رهبر انقلاب: امور معنوی بدست کسانی بسپارید که از امور معنوی سر در بیاوردند، بعد این ها هرچه تصمیم بگیرند ما تابع هستیم و متعهد به عمل می شویم.
👈استاد پناهیان:
🔹بعضی فکر می کنند اینکه در دین اشک و گریه سفارش شده، یعنی افسردگی! چقدر این ها نادان هستند...
🔹فرق گریه حزن و گریه نشاط
🔹خاطره ای از دیسکو در کانادا!
✅ این کلیپ را با دقت تا آخر گوش دهید.
👋 برای ساخت کلیپ چند روز وقت گذاشته شده.
🙏برای رفع شبهات علیه عزاداری گوش دهید و منتشر کنید.
♻️نشر حداکثری.
❇️نشر بدون منبع بلامانع است.
💢 تولیدی کانال صادق حقگو👇
@Sadegh_haghgoo
23.13M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 #کلیپانه
#حی_علی_الحیاء
#حی_علی_الغیرت
امیرالموؤمنین علی علیه السلام فرمودند:
لَعَنَ اللَّهُ مَنْ لَا يَغَارُ
خدا لعنت كند كسی را كه غيرت ندارد.
منبع حدیث: المحاسن، ج1، ص115
در پی حادثه تاسف بار پاساژی در شهر مقدس شیراز، که فرزند و همسر شهید #منصور_خادم_صادق😔
مورد هتک حرمت و ضرب و شتم قرار گرفتند، عده ای از مردم مشهد در تجمعی مقابل دادگستری شهر مشهد ، بیانیه ای را خطاب به مسئولین قوه ی قضاییه و مردم ، ایراد کردند .⚖
ببینید و نشر بدید 🧡
هشتم شهریور هزار و چهارصد و یک 🗓
#ما_اهل_سکوت_نبودیم
#ساکتان_مردگانند
#در_کربلا_بی_طرفان_بی_شرفانند
#پاساژ_مصطفوی_شیراز
🆔 @maroofane3
📢 یادآوری مهم
صدقه اول ماه قمری
پرداخت ۱۰ هزار تومانِ برای کمک به مردم مظلوم یمن را فراموش نکنید.
از جمله هممکاریهای برجسته مؤسسهی توسعهی بنیان یمن و گروه جهادی اویس قرنی:
- توزیع ۵۰ هزار بسته غذایی هر بسته به ارزش ۵۰ دلار
_سرپرستی و کفالت بیش از ۱۰۰ یتیم
_ کمک به تولید نانوایی صنعتی و ساخت ادوات کشاورزی
_ کمک در درمان بیماری وبا ،مالاریاو تب زنکی
اطلاعات بیشتر:
🌐 https://owaisqarani.com
💢 پرداخت امن از طریق درگاه زرین پال
https://zarinp.al/owaisqarani.com
💳| شماره کارت به نام گروه جهادی اویس قرنی:
💳| 6273 8170 1007 2290
(روی شمارهکارت بزنید کپی میشه)
شمارهی شبا:
IR850150050398011502 323180
(روی شماره شبا بزنید کپی میشه)
برای عضویت در کانال ایتا پویش، به لینک زیر مراجعه کنید:
@owaisqarani_com
📢 لطفاً این پیام را با حداقل ۳ سرپرست خانوادهای که میشناسید، به اشتراک بگذارید.
💢 پرداخت امن از طریق ایتا بهوسیله دکمه پرداخت زیر این پیام
https://pay.eitaa.com/?link=zM5Gs
🔴 اینجا یمن است.
تنها درگاه رسمی ارتباط با یمن
https://eitaa.com/joinchat/1015808046C4da3eb31ef
🔴 فوری 🔴
🇾🇪👤 #محمد_علی_الحوثی عضو شورای عالی سیاسی المیادین: میخواستیم و امیدوار بودیم که نبرد ما نبرد مستقیم با دشمن اسرائیلی باشد.
-جنگهایی که علیه ما انجام میشود، جنگهای پیشگیرانه است که دشمن میخواهد آن را ادامه دهد تا ملت را مشغول کند و در امنیت باشد.
-نبرد بزرگی که مردم یمن و ملتهای ملت باید برای آن بسیج شوند، نبرد برای آزادسازی الاقصی است.
-جنگ با کشورهای متجاوز را تمرینی می دانیم فقط برای رسیدن به آزادی الاقصی.
-درج رسانه ها درباره حملات اسرائیل به یمن نادرست است.
-«اسرائیل» در یمن مورد حمله قرار نگرفت و هیچ یک از مطالبی که برخی سایتها در این زمینه منتشر کردند، رخ نداد.
🔴 دریافت مستقیم اخبار یمن
🆔 @AkhbareYaman
🔮 مجموعه پیامهای مکتب عاشورا
♨️ پیام بیست و هشتم: لباس تنگ و کوتاه، لباس اهلِ ذلّت‼️
✅ شاید بتوان گفت که بارزترین شعار مکتب امام حسین(ع)، شعار «هیهاتَ مِنَّا الذِّلَّة» است؛ یعنی «مُحال است از ما، تن به ذلّت دادن»...
#شعور_عاشورایی
#نشر_حداکثری
🔺 @RooyinDezh
🔴 خیزش حوزویان در برابر محاربه با خدا
▫️رهبر معظم انقلاب اسلامی:
باید با بانک ها برخورد شود. غلط میکنند که بنگاهداری میکنند
▫️#تجمع اساتید و فضلای حوزه علمیه قم در اعلام برائت از طرح بانکداری مجلس
🕑 یکشنبه ۱۱ صبح ۱۳ شهریور
🕌 شهر مقدس قم مدرسه مبارکه فیضیه
#تجمع_حوزویان
#مدرسه_فیضیه
#اصلاح_طرح_بانکداری
#مجلس_شورای_اسلامی
نشرحداکثری
📣تشکل حوزوی سُعداء قم
🆔 @soada_qom
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری (2)
👈بخش دوم، #نقاط_ضعف دولت سیزدهم، #توصیه ها در جهت رفع آن ها -1-
🎙ادامه کلام امام خامنه ای:
🔹امّا #توصیه ها؛ من چند توصیه دارم.
1⃣ #توصیه اوّل، تلاش برای مردم شکر عملی است.
🔹 شکر کنید خدا را که در جایگاهی هستید که می توانید به این مردم خوب و مومن و کشور اسلامی خدمت بکنید.
✋شکر این نعمت با این هاست:
⬅️ در درجهی اوّل، ارتباطتان را با خدا تقویت کنید، به بهانهی کار زیاد و گرفتاری زیاد ضربه نخورد.
⬅️ یکی هم تلاش جهادی برای مردم است، این را ادامه بدهید. این شکر است.
2⃣ #توصیه دوّم، کار نمایشی ممنوع.
🔹 کارهایی را که دارید می کنید با نیّت خدا انجام بدهید. کار نمایشی ــ که مردم بدانند، مردم ببینند، مردم از ما تعریف کنند ــ کار را بیبرکت می کند.
✋البتّه اطّلاعرسانی منافات با اخلاص ندارد... امید مردم و اعتمادشان با این اطّلاعرسانی افزایش پیدا میکند. امّا کار برای خدا باشد.
3⃣ #توصیه سوم، استفاده از مردم
🔹 همین مسئلهی رفتن به میان مردم است... حرف مردم را بشنوید، حلم به خرج بدهید. گاهی انسان واقعاً خسته می شود امّا تحمّل کنید، صبر کنید.
✋البتّه شما میگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخش های گوناگون جلب کنید.
4⃣ #توصیه بعدی، وعده پوچ ندهید.
🔹 مسئلهی عمل به وعدهها را یک فریضه بدانید، مثل نماز.
👋اگر یک کاری را شک دارید که می شود کرد یا نمی شود کرد، حتماً وعده ندهید.
📛 عمل نکردن به وعده، مردم را #نا_امید می کند، حتّی نسبت به زحماتی هم که در جای دیگر شما می کشید مردم را مردّد می کند...
--> وعدهی غیر عملی ندهید،
--> وعدههایی را که می دهید حتماً عمل بکنید.
5⃣ #توصیه بعدی، طرح کلی دولت
🔹 مراقب باشید کارهای روزمرّه شما را غرق نکند در خودش!
✋ کار را بر اساس طرح پیش ببرید، بر اساس نقشهی کلّی پیش ببرید، جوری کنید که مخالفین شما نتوانند بگویند دولت طرح کلّی ندارد!
👋اینکه ما میگوییم «غرق در کارهای روزمرّه نشوید»، معنایش این نیست که اگر چنانچه قضیّهی آبادان یا مسئلهی سیل و مسائل گوناگون دیگر پیش آمد نروید، حتماً باید خودتان را به این کارهای دفعی و پیشبینینشده برسانید امّا این ها شما را در خودش غرق نکند.
6⃣ #توصیه بعدی، اولویّت ها را در نظر بگیرید.
♻️بایستی ببینیم کارهای اولویّتدار کدام است... به نظر بنده فعلاً اولویّت، اقتصاد است... به همهی کارها باید رسید امّا عطفِ توجّه عمده باید به سوی مسائل اقتصاد باشد...
✋ به مسئلهی اقتصاد جدّاً باید برسید؛ البتّه با پیوست فرهنگی؛ یعنی هر کار اقتصادیای که انجام میدهید، حتماً پیوست فرهنگی همراهش باید باشد که این جزو چیزهای لازم است.
🔆در مسئلهی اقتصاد دو سه نکته در زیر این مجموعه وجود دارد:
⬅️ اول: مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند.
📛 این نباشد که یکی از مسئولین اقتصادی ــ حالا چه مسئولین ستادی، چه مسئولین اجرائی ــ یک حرف بزند، یکی یک حرف دیگر بزند؛ مثلاً در مسئلهی حذف ارز ترجیحی کسی یک جور بگوید، کسی یک جور دیگر بگوید؛ این نمی شود؛ باید همه یک حرف بزنند.
⬅️ دوم: در خود اقتصاد اولویّت ها مشخص بشود؛ حالا من بعداً یک اشارهای میکنم.
⬅️ سوّم: در اقتصاد چند نقطهی اساسی وجود دارد، روی این ها تمرکز بشود؛ خود رئیسجمهور محترم روی این نقاط اصلی که عرض می کنم، گزارش بخواهند، تا پیشرفت ها را مشاهده کنند:
✋شاخص های و نقاط اساسی:
-->مثل اندازهی تورّم و رشد تورّم ــ حالا من به جای نرخ تورّم، کلمهی اندازه را به کار می برم ــ این باید جزو مسائلی باشد که همیشه جلوی چشم باشد.
--> رشد اقتصادی که حالا در سیاست ها برای مسئلهی رشد اقتصادی یک اندازهای معیّن شده؛ ما روی آن عدد هشت تکیه میکنیم. خب حالا این باید به طور دائم مورد مراقبت باشد.
--> مسئلهی رشد سرمایهگذاری. ما از لحاظ سرمایهگذاری واقعاً عقبیم، واقعاً عقبیم. مشکلات فراوانی بر اثر عدم اعتنا و اهتمام به سرمایهگذاری به وجود آمده، عمدتاً در بخش صنعت، در بخش کشاورزی هم همین جور.
--> رشد اشتغال،
--> رشد درآمد سرانه،
--> کاهش فاصلهی طبقاتی.
☆از چیزهای بسیار مهم که حالا در گزارش های شما بود که این فاصله کاهش پیدا کرده!!! ــ با نشانهی ضریب جینی ــ این باید دنبال بشود، باید تعقیب بشود، این باید روزانه مورد توجّه قرار بگیرد.
✔️ اگر چنانچه این سرفصلها، این شاخص های عمده به طور دقیق و پیدرپی و مستمر مورد توجّه قرار نگیرد، مغفولٌ عنه خواهد ماند؛ یک وقت آدم نگاه می کند می بیند که در زمینهی تورّم یا فرض کنید که در زمینهی سرمایهگذاری و غیره باز عقب افتادیم. این هم یک موضوع.
👇👇👇ادامه👇👇👇
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری (3)
👈بخش دوم، #نقاط_ضعف دولت سیزدهم، #توصیه ها در جهت رفع آن ها -2-
🎙ادامه کلام امام خامنه ای در انتقادات و توصیه ها:
7⃣ #توصیه دیگر، مسئلهی تولید.
✋ با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست می دهد، #باید با جدّیّت مقابله کرد؛ #قاطعانه #بایستی #مبارزه کنید؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی.
8⃣ #توصیه دیگر در مسئلهی کشاورزی،
✋ مسئلهی امنیّت غذائی مسئلهی درجهی یک است؛ نباید از آن غلفت کرد. و ببینید امروز در دنیا دیگر کاملاً واضح است که چقدر مهم است.
9⃣ #توصیه دیگر، در تولید صنعتی و بخش صنعت، کمبود «سرمایه در گردش» است...
👋 این به عهدهی بانکها است... مراقبت کنید که تسهیلات بانکی نسبت به واحدهای تولیدی ضربه نبیند؛ واحدهای تولیدی متکّی به همین تسهیلات بانکی هستند. این هم یک مسئله.
0⃣1⃣ #توصیه دیگر، #مسکن خیلی مسئلهی مهمّی است.
-->اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند.
--> ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی این ها مال خودمان است.
⚠️ در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند. یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است.
1⃣1⃣ #توصیه دیگر، در بخش انرژی، این پتروپالایشگاهها... دنبال کنید مسئلهی این ها را، مهم است.
2⃣1⃣ در بخش معدن ــ که ما در بخش معدن هم خیلی عقبیم ــ این زنجیرهی ارزش افزودهی معدن را تکمیل کنید.
✋واقعاً کار درست و حسابی در زمینهی معدن نشده؛ باید کار بشود... معدن ها یا دستنخورده باقی مانده یا به شکل خام صادر شده!
دیگران سنگ را از اینجا برداشتند بردند و روی آن کار کردند، همان سنگ را با چند برابر قیمت آوردهاند اینجا فروختهاند به ما!
📢 مثلاً فرض کنید از معادن سنگ کرمان که خب فوقالعاده است ــ این را برداشتند بردند ایتالیا، روی آن کار کردند، فراوری کردند، درست کردند، باز همان را ما رفتهایم با چندین برابر قیمت خریدهایم آوردهایم در ساختمان هایمان استفاده کردهایم!
3⃣1⃣ راههای ارتباطی ترانزیتی و راههای ارتباطی داخلی و حمل و نقل داخلی؛ این هم یکی از چیزهای مهم است.
4⃣1⃣ #توصیه دیگر که از مسائل مهمّ اولویّت های بخش اقتصاد، همین مسئلهی دریا است.
✋ من چند سال است راجع به مسئلهی دریا تأکید می کنم؛ یک حرکت های کوچکی هم انجام گرفته امّا آن کاری که باید بشود نه.
🔺خود دریا، آب دریا، محصولات دریایی، بنادر موجود، مناطق مسکونیای که اطراف دریا می شود به وجود آورد، یک منبع ثروت فوقالعاده است برای کشور... ما باید از این، حدّاکثر استفاده را بکنیم.
🔺♻️به طور خلاصه #توصیه من در زمینهی مسائل اقتصادی و غیر اقتصادی این است:
👋نگذارید ظرفیّت های طبیعی و انسانیِ عظیمی که در کشور هست هرز برود؛ نگذارید.
👋نگذارید کارها نصفه کاره بماند، از این بترسید و نگذارید کارها نصفهکاره بماند.
⚠️✔️خلاصه #اگر این #توصیه هایی که عرض شد انجام بگیرد، ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم، یک دولت کاملاً کارآمد و فعّال و برطرفکنندهی مشکلات زندگی مردم خواهد بود؛ هم خدا را راضی می کنید، هم مردم را انشاءالله راضی می کنید.
حالا این اجمالی بود از آنچه لازم بود عرض بکنیم.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
¤پایان¤
@Sadegh_haghgoo
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری:
🎙امام خامنه ای:
🔹یک کارکرد هفتهی دولت، فرصت پرداختن به دولتی است که بر سر کار است؛ یعنی روی #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف فکر کنیم...
🔹بنده در این دو بخش عرایضی دارم که سعی می کنم انشاءالله کوتاه آن ها را بگویم:
👈بخش اول #نقاط_قوت، #توفیقات:
✋این هایی که من عرض می کنم به عنوان توفیقات، فقط تمجید شما مورد نظر نیست؛ آنچه مورد نظر است این است که این رشته را از دست ندهید، این سبْک کار را مواظب باشید که از دست نرود؛ این را حفظ کنید.
1⃣ مهمترین #توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است...
🔹در مواردی، این تلاش ها نتایج محسوسی هم داشت که مردم به چشم دیدند، مثل بخش سلامت، بخش های دیپلماسی، بعضی بخش های فرهنگی و غیره...
🔹در بعضی از کارها هم هنوز تلاش ها به نتیجه نرسیده، لکن احساس می شود که کار دارد انجام می گیرد.
2⃣ #توفیق دیگر سفرهای استانی است؛ این خیلی حادثهی درخشانی و مهمّی است که ۳۱ سفر در ۱۱ ماه انجام بگیرد...
3⃣ #توفیق دیگر سرعت عمل در قبال حوادث پیشبینینشده مثل سیل یا حوادثی که اتّفاق میافتد. این سرعت عمل خیلی چیز مهمّی است؛ نشاندهندهی همدرد بودن دولت با مردم و در میدان بودنِ دولت است.
4⃣ #توفیق دیگر، زدودن رقابت های منفی از روابط بین قوا است؛ به نظر من این یکی از مسائل مهم است...
5⃣ #توفیق دیگر، جوانگرایی در مجموعهی اجرائی کشور است؛ این موجب می شود که حلقهی فرسودهی مدیران باز بشود، یک نَفَس تازهای به دستگاههای اجرائی کشور دمیده بشود.
🔹 این را حفظ کنید... البتّه جوان ها، هم در دولت، هم در مجلس اشتباهاتی دارند، یک خطاهایی هست امّا میارزد؛ اینکه بدنهی اجرائی یا تقنینی کشور با روح جوان اداره بشود، حفظ این معنا میارزد. حالا چهار تا خطایی هم اتفاق افتاد، به تدریج برطرف خواهد شد انشاءالله؛ مدیران قویِ خوبی تربیت خواهند شد.
6⃣ #توفیق دیگر، جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد...
🔹این شرطی کردن حوادث کشور و در انتظار دیگران نگه داشتن، چیز بدی است که این الحمدلله در دولت شما به میزان زیادی کاسته شده.
7⃣ #توفیق دیگر، از فرافکنی و بهانهتراشی احتراز کرده و مسئولیّتپذیر بوده.
✅ ما در این مدّت از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند: «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»
8⃣ #توفیق دیگر در زمینهی سیاست خارجی و فرهنگ، #رویکردهای خوبی دیده میشود؛ حالا این رویکردها، بخصوص در زمینههای فرهنگی، تا به عملیّات منتهی بشود یک مقداری فاصله دارد.
✋رویکردهای خوبی است، این ها را بایستی دنبال کرد.
9⃣ #توفیق دیگر، برجسته شدن شعارهای انقلاب، شعارهای اسلام، مثل عدالتطلبی، مثل پرهیز از اشرافیگری، حمایت از مستضعفان، استکبارستیزی که این ها شعارهای اصلی انقلاب است؛ این ها در زبان ها برجستهتر شده، واضحتر شده، و این خیلی چیز خوبی است؛ این توفیقات را سعی کنید #ادامه_بدهید. بالاخره کار مداوم در همهی بخشها [لازم است].
🔺 این مربوط به آن بخش اوّل یعنی بخش #توفیقات شما.
👇👇👇ادامه👇👇👇
202030_1491314185.mp3
5.71M
🎙بشنوید|چندنکته+صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در دیدار رئیسجمهور و هیئت دولت
📥 https://farsi.khamenei.ir/audio-content?id=50829
💻 Farsi.Khamenei.ir
رهبر معظم با برخی تذکرات یا بیان نیمه پر لیوان خدمات دولت، آنان را به نیمه خالی و اشکالات آگاه نمودند که عبارتند از:
🔻غفلت از یاد حوادث انقلاب و آفت فراموشی
🔻مناقشات بین قوا
🔻حذف برخی جوانان بخاطر برخی اشتباهات در حالیکه اشتباهات جوانان به شکستن حلقه مدیران فرسوده میارزد
🔻ته مانده چشم انتظاری کارها به اقدامات خارج(مذاکرات)رفع شود
🔻طعنه به دولت مسؤلیت ناپذیر قبل که میگفت : نمیگذارند کار کنیم‼️
🔻رویکردهای خوب هنوز عملیاتی نشده و فقط در زبان ها برجسته شده
🔻غفلت از رعایت اولویتها مخصوصاً اولویت اقتصاد در کارها
🔻عدم انسجام مدیران اقتصادی دولت
🔻غفلت از اولویت اقتصادی کاهش مقدار #تورم و رشد سرمایه گذاری و رشد اشتغال ودرآمد سرانه و کاهش فاصله طبقاتی
🔻غفلت از پیشنهادات و مشارکت مردم
🔻نداشتن طرح کلی
🔻کار نمایشی ریایی بی برکت است
🔻وعده غیرعملی دادن
🔻توجه به امنیت غذایی و خودکفایی نهاده های دامی و گندم و...
🔻تورم و گرانی و نرفتن سرمایه در گردش بانکها به سمت تولید و #جلوگیری_از_بنگاه_داری_بانکها
(دقیقه ۳۸-۳۹ که سایت رهبری آن را تیتر ننموده است‼️‼️)
🔻کوتاهی در بخش تولید مسکن و در نتیجه عدم اشتغال و گرانی قیمت خانه و اجاره
🔻اشاره به معدن خواری در کرمان (که بجای مقابله با آن، جوان منتقد انقلابی #بهشتی_پور را #بازداشت نموده اند‼️‼️)دقیقه۴۳
🌹حوزه انقلابی
@howzehenghelabi
🔸ما بصیرت این مرجع عالیقدر جهان تشیع آیت الله سید کاظم حائری را در اوایل آغاز جنگ سوریه دیدیم، زمانی که هنوز خیلی از سیاستمداران و اهل علم ماهیت جنگ سوریه را درک نکرده بودند ایشان با یک جواب مختصر به شخصی که برای دفاع از حرم استفتاء کرده بود، هم ماهیت جنگ و هم اهمیت جبهه مقاومت و امام خامنهای را بیان کردند.
🔸سوال:
💠 من قصد دارم برای دفاع از مقدسات به سوریه بروم نظر جنابعالی چیست؟
پاسخ:
مسئله فقط مربوط به کشور سوریه نیست و مسالهی دفاع از حرم حضرت زینب و حضرت رقیه (سلاماللهعلیهما) هم نیست. بلکه مواجهه با جبهه متحد کفر است و کفر اساس اسلام را مورد تهاجم قرار داده است و دفاع از اصل اسلام واجب است بشرط اینکه تحت فرماندهی شخص فاسدی نباشد و پیوستن به هر راهی که به ولایت ولی امر مسلمین امام خامنهای منتهی شود، صحیح است.
نجف اشرف ۱۳۹۲ شمسی ۱۴۳۵ قمری
دفتر آیت الله العظمی سید کاظم حائری
https://chat.whatsapp.com/GKCE7GlHPkFE8jHVtx8MwO
29.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 پشت پرده زندگی حجاب استایلها
@Farsna
وضعیت اضطراری در میسیسیپی بهدلیل بحران آب
🔹فرماندار میسیسیپی با اعلام اینکه ۱۶۰ هزار نفر در جکسون پایتخت این ایالت با مشکل تامین آب شیرین مواجه هستند از برقراری وضعیت اضطراری بهدلیل مشکل کمآبی خبر داد.
🔹مقامات ایالتی از مردم خواستهاند که از آب موجود برای پختوپز و شستن دندانهای خود استفاده نکنند چرا که نگران تمامشدن کامل آب هستند.
@Farsna
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حمله وحشیانه نیروهای امنیتی سعودی به دختران بیسرپرست
🔹کاربران فضای مجازی با انتشار تصاویری خبر دادند که نیروهای امنیتی سعودی تعدادی از دختران بیسرپرست یک یتیمخانه در جنوب شرق عربستان را بهشدت مورد ضرب و جرح قرار دادهاند.
@Farsna
اهالی پایتخت به استقبال اربعین میروند
🔹نمایشگاه «سلام» با هدف عرضه کالاهای فرهنگی خانواده و ملزومات سفر اربعین، ۹ تا ۱۴ شهریور در مصلای امام خمینی(ره) برگزار میشود.
@Farsna
اولین قطار تهران - کربلا حرکت کرد
🔹صبح امروز اولین قطار ترکیبی تهران - کربلا حرکت خود را آغاز کرد. حرکت این قطار یکبار در هفته خواهد بود و اولین سفر خود را بهصورت کاروانی انجام داد.
🔹این قطار پس از حرکت در تهران و مسافرگیری در قم وارد شلمچه خواهد شد. پس از آن مسافران مسیر شلمچه تا بصره را با اتوبوس طی کرده و از بصره مجددا با قطار وارد کربلا خواهند شد.
@Farsna