🔻علت اصرار دولت و وزارت کشور برای تزریق دوز سوم، برملا شد؛ ظاهرا تنها فایده واکسن، برای دولت بوده است؛
👈 دریافت دومین وام بانک جهانی هم، طبق فرمان سازمان تجارت جهانی بهداشت، مشروط به تزریق ۷۰ درصدی دوز سوم واکسن کرونا به ملت ایران تا ۱۰ تیر ۱۴۰۱ میباشد!
🔹 ۲۷ فروردین ۱۴۰۱ | روزنامه جهان صنعت فاش کرد: در ایران، ترمز واکسیناسیون در تزریق دوز سوم کشیده شده و کمتر از ۳۰ درصد جمعیت به طور کامل واکسینه شدهاند و دوز سوم واکسن را دریافت کردهاند و دولت نتوانسته است مردم را قانع کند؛ مطابق فرمان سازمان بهداشت جهانی، کشورهای دنیا باید تا نیمه اول سالجاری میلادی برای کنترل و مهار پاندمی کرونا به نرخ ۷۰ درصد تزریق دوز سوم واکسن در جمعیت خود دست پیدا کنند؛ بنابراین، رقم فعلی واکسیناسیون در کشور، رضایتبخش نیست؛ فرصت چندانی برای ایران باقی نیست و دریافت دومین وام بانک جهانی مشروط به تزریق ۷۰ درصدی دوز سوم واکسن کرونا تا نیمه دوم سالجاری میلادی است
✍خبرگزاری طب اسلامی
@sadegh_haghgoo
6.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨🔥⁉️کشور، انقلاب، اسلام و جان مردم را به چه فروختید؟!
⚠️آلکساندر لوکاشنکو رییسجمهور بلاروس به تازگی خاطرات کرونایی خود را بازگو کرده و یادآور شده که:
«بانک جهانی و صندوق بینالمللی پول در ماه جولای ۲۰۲۰ به من پیشنهاد رشوهی ۹۴۰ میلیون دلاری در قالب «کمکهای امدادی کرونا» را دادند و در ازای آن، انتظار داشتند که سیاستهای «ماسک اجباری»، «قفل و قرنطینه»، «منع آمدوشد بسیار سختگیرانه»، «ایجاد دولت پلیسی» و «تخریب اقتصاد کشور» را به اجرا بگذارم اما نپذیرفتم»
😢حالا بهتر می توانم درک کنم چرا در کشورهای پرجمعیت مثل چین، اندونزی (چهارمین کشور دنیا)، پاکستان (پنجمین کشور دنیا)، یا کشورهای همسایه مثل عراق و کشورهای حاشیه خلیج یا ترکمنستان و در بسیاری از کشورهای دنیا (البته به جز سی کشور متعهد به سازمان بهداشت جهان)، خبری از کرونا نیست؛ چون عناصر خودفروخته در راس کار بودند و کشور را فروختند...
😏رییسی هم کاره ای نیست که بتواند کاری کند...
⁉️وام نود میلیون دلاری سازمانک نجس و صهیونیستی بهداشت جهانی که وزیر بهداشت رییسی با یک خوشحالی از تصویب آن خبر داد، در مقابل چه چیزی به ایران تعلق گرفت؟! مگر رهبر نفرمود وام خارجی ممنوع است چون تعهدات خارجی بر ما تحمیل می شود؟!؟!
⁉️کشور را به چه چیزی فروختید؟! به یک وام ربوی از یک سازمانک صهیونیستی که فقط هدف از ایجاد آن سازمان خدمت به استکبار و نابودی ملت های مستقل است؟!؟!
😡چقدر پست!!!
✍صادق حقگو
✅یادتان نیست شاید، جهت یادآوری!
🔹 دهه هفتاد بود که همین جناب مرندی وزیر بهداشت هاشمی بود و با اجرا کردن طرح کاهش جمعیت به دستور سازمان بهداشت جهانی، توانست بیشترین نسل کشی دنیا را در ایران رقم بزند و با پنبه سر میلیون ها طفل ایرانی را زیر خاک کند! به ای ذنب قتلت...
🔸دقیقا مثل همین روزها، بیست و چهار ساعته از تلوزیون و اخبار و رسانه ها و روزنامه ها و تبلیغات و بیلوردهای شهری و ... از لزوم کاهش جمعیت می گفتند و تبلغ می کردند و البته به فرزند چهارم به بعد خدمات اجتماعی نمی دادند و بیمه نمی کردند...
🔹مرندی به امریکا دعوت شد و جایزه بهترین اجرا کننده طرح صهیونیستی کنترل جمعیت را از یهودیان دریافت نمود...
⚠️همزمان با اجرای طرح کاهش جمعیت در ایران، یهودیان اسراییل طرح فرزندآوری را اجرا کردند و توانستند جمعیت شان را به دو برابر برسانند!!!
🚨هدف طرح صهیونیست ها در ایران فقط شیعیان بودند و علمای اهل سنت ایران در اوج طرح کاهش جمعیت، فتوای وجوب کثرت جمعیت و وجوب تعدد زوجات را صادر کردند!!! و توانستند جمعیت قلیل اهل سنت را به یک پنجم و یا یک چهارم ایران برسانند.
⚠️👈 اکنون بیشترین رشد جمعیت کشور، متعلق به مناطق سنی نشین است!!!
❌هاشمی بوسیله اجرای کنترل جمعیت توانست خدمت بزرگی به دشمنان ایران انجام دهد، بدون شلیک هیچ گلوله ای، میلیون ها طفل ایرانی را نابود کرد.
🔹هاشمی رضایت اربابان صهیونیستی سازمان های بین الملل را جلب کرد و توانست اسباب دریافت وام بزرگ ربوی را از سازمان ملل فراهم آورد؛ وامی که از شرایط دریافتش، پایین آوردن نرخ باروری کشور دریافت کننده وام به کمترین میزان ممکن بود.
🚨 در مقابل دریافت این وام، متعهد شد اقتصاد ایران را بر اساس اقتصاد غربی یعنی لیبرالی و سرمایه داری ببندد که نتیجه این سیاست پولدارتر شدن هر روز پولدارها و فقیرتر شدن فقیرها شد مردم ایران را به سمت تجملاتگرایی و مصرفگرایی بی سابقه سوق داد.
⁉️اکنون آیا جناب رییسی پا جای هاشمی گذاشته و قرارست با گرفتن وام کرونایی سازمان بهداشت جهانی، تعهدات ویرانگر دشمنان را در کشور اجرا کند؟!
📛کشور را به چه و چند فروختند؟!
⁉️چرا مخالفت صریح امام جامعه بر ممنوع بودن دریافت وام خارجی، در دولت آیت الله رییسی عنایت نمی شود؟!!
صادق حقگو
@Sadegh_haghgoo
👆👆بازنشر چندین مطلب کانال، مرتبط با موضوع وام بین الملل!👆👆
پ.ن
با اینکه حضرت آقا موکدا اخذ این وام ها را صراحتا ممنوع اعلام نمودند، اما در کمال تاسف و تعجب، این دولت مثلا انقلابی آن وام ممنوعه را گرفته و تعهدات سنگین و خلاف شرع و قانون و ضد اسلام و انقلاب بابت آن وام به سازمان های جهانی داده!!
✋خیزش دلار، بازگشت کرونا، عدم منع بی حجابی از سوی مسئولین، ورود زنان به ورزشگاه ها و سایر اعمال ضدانقلابی دولت... متاسفانه بی ارتباط با اینگونه تعهدات تحمیل شده نیست...
😔دشمنی که از درب نتوانست وارد شود، با نام تعهدات بین المللی، توانست از پنجره وارد شود و سیاست های خبیثانه خود را زیر سایه ریش و حزب اللهی بهتر از قبل اِعمال کند...
📢خیانت به کشور شاخ و دم ندارد و خائن ها با صورت به ظاهر صلاح بسیار بدتر و شدیدتر خیانت می کنند... به اشخاص نباید نگریست بلکه به افعال باید نگریست:
✅ امام خمینی رحمت الله علیه:
✋<<هر کس در هر مقامی و هر صورتی، اجازه دخالت اجانب را در وطن عزیز ما، چه با صراحت و چه به وسیله طرح هایی که لازمهاش ادامه تسلط اجنبی یا ایجاد تسلط تازهای باشد، دهد؛ خائن به اسلام و کشورست>>
چرا وام هایی که مورد منع رهبری است و باعث تسلط بیگانگان به عنوان اجرای تعهد وام می گردد، در دولت آیت الله رئیسی اخذ شده؟! این خیانت آشکار است و بدتر از آن سکوت در قبال این خیانت و بسیار بدتر از آن ها، دفاع از خائنین آن هم با تصور دفاع از انقلاب است!
✍صادق حقگو
@sadegh_haghgoo
✅ امام خمینی رحمت الله علیه:
✋<<هر کس در هر مقامی و هر صورتی، اجازه دخالت اجانب را در وطن عزیز ما، چه با صراحت و چه به وسیله طرح هایی که لازمهاش ادامه تسلط اجنبی یا ایجاد تسلط تازهای باشد، دهد؛ خائن به اسلام و کشور است>>
✊لعنت بر خائنین به اسلام و کشور
@sadegh_haghgoo
📢امام خامنه ای:
<<در طول سال های گذشته، در دولت های مختلف، چند بار می خواستند از بانک جهانی یا صندوق بینالمللی پول، وام بگیرند، بنده نگذاشتم، جلویش را گرفتم؛ مقدّمات را فراهم کرده بودند که این کار را انجام بدهند؛
اینکه ما از بیگانه طلب بکنیم و متعهّدِ در مقابل بیگانه بشویم، این خطای بزرگی است؛ باید اقتصاد درونزا باشد>>
۱۳۹۷/۰۱/۰۱ بیانات در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی
⁉️😐واقعا #لبیک_یا_خامنه_ای کجاست؟! چرا دولت رئیسی، ضدولایت شده و خلاف دستور صریح رهبری، وام ۶۰میلیون دلاری از سازمانک جهانی گرفته است؟!
@sadegh_haghgoo
⁉️وام های خارجی نسخه نجاتبخش یا عامل سقوط؟
🔺آنچه بهعنوان شرط پرداخت وامهای میانمدت از سوی IMF تجویز میگردد، برنامه تعدیل ساختاری است.
😳 این برنامه شامل سیاستهایی است که به دنبال:
-آزادسازی قیمتها در بازارهای مختلف -رفع محدودیتهای تجاری
-رفع هرگونه مداخله و کنترل دولت در قیمتگذاری ها است!!! [دقیقا کاری که رئیسی در حال اجرای مو به موی آن است، مانند آزادسازی نرخ خودرو زیر سایه بورس و...]
🤯 این برنامه همچنین دولتها را به کاهش بودجه رفاهی و عمومی!!!!! [مانند کاری که دولت رییسی در حذف یارانه نان و روغن و تخم مرغ و... نمود] بهمنظور رفع کسری بودجه ملزم میکند!!!
⚠️بررسی سابقه دریافت وام مشروط از سوی کشورهای جهان از نهادهای جهانی همچون IMF و بانک جهانی نشان میدهد اجرای این سیاستها در کشورهای درحالتوسعه نهتنها کمکی به رفع مشکل تراز پرداخت و بدهی خارجی نکرده، بلکه موجب عمیقتر شدن بدهی و تشدید بحرانهای اقتصادی شده است!!!
[منتظر فاجعه اقتصادی باید باشیم؟! یا قبل از واقعه فکری کنیم؟!]
✍مسیر اقتصاد
@sadegh_haghgoo
🔰نتیجه اعمال سیاست های صندوق پول بین الملل در نقاط مختلف دنیا
✳️ بعد از جنگ جهانی دوم، کشورهای غربی در راستای توسعه سلطه و نفوذ خود سه الگوی توسعه را در مناطق آمریکای جنوبی، آفریقا و جنوب شرق آسیا براساس تئوریهای اقتصادی غرب و دستورالعملهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول طراحی و اجرا کردند که هر سه الگو تقریبا با شکست مواجه گردید.
1⃣ قاره آفریقا علیرغم داشتن معادن فلزات گرانب ها و منابع طبیعی فراوان، در نتیجه پیروی از الگوی طراحی شده این نهادهای مالی بین المللی، به توسعه مورد نظر دست نیافت و منابع و ثروت های عظیم آن ها به غارت رفت!
2⃣ الگوی بعدی که توسط کشورهای غربی و در چارچوب توصیه های بانک جهانی و صندوق بین المللی پول در سطح دنیا اجرا شد، الگوی توسعه کشورهای جنوب شرق آسیا بود. در حالیکه این الگوی توسعه در دهه ۹۰ میلادی به ظاهر موفق می نمود، به یکباره با خروج سریع سرمایه های خارجی توسط صاحبان سرمایه از کشورهای مذکور نهادهای مالی و پولی، شرکت ها و مؤسسات اقتصادی آن ها ورشکسته شدند.
⚠️ظرف مدت کوتاهی جنوب شرق آسیا به کشورهای با بیکاری گسترده، فقر و منابع طبیعی تخریب یافته تبدیل شدند و موج نا آرامی های سیاسی آن ها را فرا گرفت.
🚨کشور اندونزی درآمد بیش از ۵۰ درصد مردم که قبلا مرفه به نظر می رسیدند، به زیر خط فقر تنزل یافت؛ در نتیجه ناآرامی های سیاسی ناشی از این وضعیت، ژنرال سوهارتو با کمک آمریکا ۳۲ سال بر کشور اندونزی حکومت کرده بود سرنگون و بخشی از خاک این کشور نیز تجزیه گردید!!!
📛 کشور مالزی که گل سرسبد الگوی توسعه بر مبنای توصیه های سیاستی این نهادها در جنوب شرق آسیا بود؛ بعد از اجرای الگوی توسعه درآمد اکثریت مردم به زیرخط فقر کاهش یافت و بیکاری گسترده دامنگیر این کشور شد. عملا الگوی توسعه غربی شکست خورد!!
🔅ماهاتیر محمد نخست وزیر وقت مالزی و معمار الگوی توسعه اقتصادی و سیاسی این کشور ضمن حمله و اعتراض شدید به این نهادهای مالی و کشورهای غربی (که تا قبل از این واقعه متحد وی بوده و با کمک آنها الگوی توسعه مالزی انتخاب و اجرا گردید) اعلام کرد: «همینقدر بگویم که یک شبه گدا شدیم»!!
🔺به همین صورت، شرکت ها و مؤسسه اقتصادی در سایر کشورهای این منطقه نیز ورشکسته شده و رشد اقتصادی این کشورها کاهش یافت!!
▫️در حقیقت، بحران اقتصادی جنوب شرق آسیا در اواخر دهه 90، در نتیجه خروج سرمایهداران آمریکایی و صهیونیست از تایلند آغاز و در کره جنوبی، اندونزی و مالزی منتشر شد و سایر کشورهای منطقه را نیز هر یک تا حدی متأثر ساخت!!
3⃣ الگوی دیگر در قاره آمریکای جنوبی طراحی و اجرا گردید که سبب شد کشورهای بزرگ این قاره مانند برزیل و آرژانتین که در تبعیت از دستورالعملهای بانک جهانی و صندوق بین المللی پول به بدهکارترین کشورهای جهان تبدیل گردند و کمترین پیشرفت علمی و صنعتی را بدست آورند. آرژانتین در نتیجه افزایش حجم بدهیهای خارجی، توان بازپرداخت اصل و فرع وام ها را از دست داد.
💢عمده کشور هایی که در مسیر تجربه استفاده از وامها و توصیههای اقتصادی صندوق بین المللی پول قرار گرفتهاند، سیکل زیر را طی کرده و در نهایت، با مواجه شدن با اثرات نامطلوب اقتصادی به نوعی مجبورشدهاند به سمت کشور های سلطه گر دست نیاز دراز کنند.
📍نکته حائز اهمیت که حلقه وصل مباحث مطرح شده به نفوذ و سیطره و کنترل جریان های مالی و اقتصادی این است که نهاد های بین المللی برای اعطای وام به کشور های آسیب دیده شروطی را قائل می شوند که نظام تصمیم گیری داخلی کشور های هدف را نشانه می گیرد.
▪️ معمولا وام گیرندگان ناگزیر می شوند در راستای شروط دریافت وام، دست به اصلاحات ساختاری گسترده ای در اقتصاد خود زده و یا معاهداتی را بپذیرند. این جنبه از سازوکار صندوق بین المللی پول در گذشته، مخصوصا در زمان بحران مالی آسیا، با انتقادهای گسترده ای مواجه شده بود؛
🏳 مثلا آرژانتین ادعا می کند که سیاست های سختگیرانه ای که صندوق در قبال وام در سال 2000 تعیین کرده بود، باعث شد اوضاع این کشور بدتر از گذشته شود.
⭕️ به طور خلاصه می توان گفت که در جریان دریافت وام از صندوق بین المللی پول، شرایطی به وجود می آید که محصول آن افزایش بدهی و کاهش شدید سطح زندگی است.
✍بصیرت
@sadegh_haghgoo