تکرار اشتباه فاحش به سبک دهه هفتاد!
دهه هفتاد بود که سازمان بهداشت جهانی اعلام کرد درصورتیکه جمعیت دنیا کنترل نشود، منابع حیاتی زمین نابود خواهد شد و دنیا در معرض خطر بسیار جدی قرار خواهد گرفت!
بنابراین از تمامی کشورها خواست که در طرح کنترل جمعیت شرکت کنند تا جمعت جهان کنترل شود!
در این میان این مسولین بهداشتی ایران بودند که از همه دنیا مصمم تر به اجرای این طرح شدند و آن را تمام و کمال اجرا گذاشتند و رتبه اول را کسب نمودند!
اما
بعد از گذشت سی سال معلوم شد این طرح برای نابودی نسل ایرانی و نابودی نسل جوان انقلابی شیعی طراحی شده بود...
تا جایی که رهبر انقلاب در تریبون رسمی به اشتباه فاحش بودن این طرح اعتراف نمودند و خود را نیز مقصر اعلام کردند و از خداوند و تاریخ طلب عفو نمودند...
چرا
با داشتن چنین تجربه تلخی که با نام بهداشت به مردم ایران تحمیل شد و توسط عوامل نفوذی سازمان بهداشت جهانی به صورت صد در صدی و بی سابقه اجرا شد؛ مجددا طرح جدید و مشکوک دیگری از ناحیه سازمان بهداشت جهانی خط به خط در کشور در اجرا شدن است و مجددا این ایران است که رتبه اول را دارا می شود؟!؟!
عجیب تر اینجاست که دقیقا به مانند طرح خاینانه کاهش جمعیت مجددا از همان روش اجبار و تبلیغات وسیع و اهدای رایگان وسایل! این طرح در حال اجراست!!
در آن دهه، با محرومیت خدمات عمومی مردم را اجبار به فرزند نداشتن می کردند و فرزندان چهارم به بعد خانواده ها، خدمات اجتماعی مانند کوپن، دفترچه بیمه و ... محروم می شدند!!! امروز واکسن نزده ها از خدمات عمومی محروم می شوند!!!
در آن دهه بود که تبلیغات بسیار وسیع و سرتاسری از صدا و سیما گرفته تا ... بر نداشتن فرزند تاکید می کردند حتی بر جعبه های شیرینی یا قوطی کبریت شعار معروف و دروغ:
"فرزند کمتر زندگی بهتر"
را چاپ می کردند!!!
امروز تمام رادیو و تلوزیون از خواص واکسن می گویند آن هم یکطرفه و دستوری!!!
دیروز انواع و اقسام وسایل جلوگیری رایگان میان مردم توزیع می شد!! امروز با وجود تحریم های سنگین واکسن رایگان انگلیسی، امریکایی، فرانسوی، چینی و ... به کشور اهداء و تزریق می شود!!!
در دوران حکومت اسلامی هر روستا و هر شهر و هر محله ای داری خانه سلامتی شد که مامور بود طرح های سازمان صهیونیستی بهداشت جهانی را به نحو تام پیگیری و اجرا کند حتی خانه به خانه!! امروز سپاه، بسیج و... عوامل تزریق واکسن خارجی می شوند آن هم خانه به خانه!
اگرچه در دوران انقلاب هر روستا یا هر محله، خانه عالم برای هدایت مردم به اسلام ندارد اما برای اجرای طرح صهیونیستی نابودی نسل ایرانی، هر روستا و هر محل یک خانه بهداشت ساخته شد حتی روستاهای عقب مانده اگر آب سالم و شیرین نداشتند، خانه بهداشت داشتند!!
در تمام مقاطع مدارس و دانشگاه ها نماینده بهداشتی قرار دادند که به بهانه جلوگیری از ایدز، وسایل جلوگیری را به جوانان و نوجوانان اهداء کنند!!! و امروز به بهانه سند2030 آموزش جنسی راه انداخته اند!!!
و بالاخره:
در طول اجرای طرح کاهش جمعیت، در کل جهان این ایران بود که رتبه اول اجرای طرح را کسب کرد!!! و امروز نیز در تزریق واکسن رتبه اول را کسب کرد!!!
اما جالب اینجا بود که طرح کاهش جمعیت هیچ اثری بر بافت جمعیتی اهل تسنن ایران نگذاشت بلکه اهل سنت با رشد وسیع جمعیتی، جمعیت خود را از هفت درصد به پنجاه درصد کشور رساندند!!!
💡💡چند سوال:
⁉️چرا با اجرای آن طرح صیونیستی و اعتراف رهبر انقلاب بر اشتباه بودن اجرای آن طرح؛ دوباره طرح دیگر سازمان بهداشت جهانی به بهانه سلامت مردم کورکورانه اجرا می شود؟!؟!
⁉️چرا دوباره بحث #اجبار و #محرومیت خدمات اجتماعی و #تبلیغات بسیار وسیع چاشنی کار شده؟!؟!
⁉️چرا دوباره این ایران است که رتبه اول تزریق واکسن و اجرا کردن اوامر آن سازمان صهیونیست نهاد را در کل دنیا بدست آورده؟!؟!
⁉️اصلا چرا با وجود عذرخواهی رهبری آن مسولین نه تنها عذرخواهی و بازخواست نشده اند بلکه همان مسولین، امروز نیز در راس کارند؟! افرادی مانند دکتر مرندی، دکتر ولایتی و ...
⁉️چرا مانند آن زمان، علمای تراز و مطرح همراه با طرح هستند و دشمن نیز به این همراهی علماء افتخار دارد!!! و البته علمای مخالف را بایکوت می کنند؟!؟!
⁉چرا مانند سابق مخالفان را افراد متحجر و خشک مقدس یا فریب خورده یا نفوذی می خوانند! و با این تهمت ها می خواهند آن ها را از صحنه حذف کنند؟!؟!
⁉️آیا باز باید سی سال بگذرد و زمانی که دیگر کاری از دستمان ساخته نیست و دشمن به ریش ما خندیده؛ متوجه خطا شویم و پی چاره باشیم؟!؟!
⁉️آیا با وجود تجربیات تلخ و صدمات سنگین آن طرح دوباره باید کورکورانه دستورات سازمان صهیونیست نهاد را اطاعت کرد؟!؟!
⁉️آیا نباید تاملی نمود و منطق مخالفان را قبل از آن که کار از کار کاملا بگذرد، بررسی نمود؟!؟!
افلاتعقلون؟!
✍صادق حقگو،
🔴 سوال؛ آیا حمایت رهبر انقلاب از طرح بنزین روحانی در #آبان۹۸ به معنای این بود که این طرح کامل و بی نقص است و جای انتقاد ندارد؟
🔹معلوم است که به این معنا نیست. حمایت کلی رهبر انقلاب از کلیت برنامههای اقتصادی دولت #رئیسی، طبیعی است و به معنای تعطیل کردنِ نقدها به برخی موارد و تصمیمات نیست. نقدها کمک به دولت است.
🔸این حمایتها در زمان دولت سازندگی و سیاستهای تعدیل وجود داشت، در زمان خاتمی، در زمان احمدینژاد، در زمان روحانی و حالا دوره #رئیسی کاملاً طبیعی است.
🔹وظیفه و جایگاه رهبری ایجاب میکند که از دولتها حمایت کند چه تیمهای مذاکره کننده چه تیمهای اقتصادی.
🔸اما این به معنی تعطیلی عقل و نقد مردم و کارشناسان و نخبگان نیست.
🔹ما از کلیت دولت و کابینه و راهبرد تغییر به نفع مردم حمایت میکنیم. از نقاط قوت حمایت میکنیم و از نقد نقاط ضعف دریغ نخواهیم کرد.
@newsrahemardom_ir
✍حضرت آقا فرمودند همه کمک کنند، اما کمک کردن به معنای سکوت کردن در برابر خطای راهبردی دولت نیست، بلکه کمک کردن به معنای فریاد زدن خطاهای دولت است تا بیراه نرود.
🆔 @Sadegh_haghgoo
⭕️تنها دولتی که مقام معظم رهبری اونو از کار نمایشی بر حذر داشت دولت آقای #رئیسی بود‼️
❌متاسفم برای دولت سیزدهم و شخص رئیس جمهور که اعضای کابینه این رفتارهای نمایشی رو از آقای #رئیسی یاد گرفتند‼️
⁉️حتما کلیپ رو ببینید و آیا این حرکات و رفتارهای آقای سخنگوی دولت نمایش نیست🤔
❌❌آقای رییس جمهور و دولتش، به جای این که مشکل #گرانی ، تورم ،#بیکاری،مستاجران رو حل کنند و یا #ربا،بی بندوباری وسگ بازی رو جمع کنند،متاسفانه بیشتر در حال حرکات نمایشی هستند و مثلا از این کاخ به آن کاخ می شوند و آنجا نماز می خوانند و یا به تازگی به نماز جمعه می روند و نرده بین مردم و مسئولین رو برمیدارند و الان هم ببینید سخنگوی ایشان چیکار می کند‼️‼️
👈آقایون مسئول‼️این حرکات برای ما نون و آب نمیشه و مردم مشکل اقتصادی دارند و هر چه سریعتر قوانین اسلامی رو در کشور #اجرا کنید و به حرف رهبری #عمل کنید!
✅مقام معظم رهبری فرمودند:
1️⃣برای #نمایش کار نکنید؛ این کار، برکت کار را از بین میبرد و خیلی اوقات کار به #نتیجه هم نمیرسد.بیانات رهبر انقلاب در دیدار #مسئولان_نظام ۱۴۰۱/۰۱/۲۳
2️⃣مسئولان را از کارهای #نمایشی برحذر بدارید، از آنها بخواهید #کارهای_جدّی و واقعی انجام بدهند.البتّه هیچ لزومی هم ندارد که برخورد تند و تیز بکنید! با منطق و به دور از طعنه نقد و مطالبه کنید.طبیعت دانشجو مطالبهگری است؛ #مطالبهگری کنید. ۱۴۰۱/۲/۶
3⃣این کارهایی که دارید میکنید،اینها را با نیت خدا انجام بدهید.کار #نمایشی نکنید،اینکه مردم بدانند مردم ببینند،مردم ما را تعریف کنند،این کار را بیبرکت میکند.کار را با اخلاص انجام بدهید.این به کارتان برکت میدهد.
۸ شهریور ۱۴۰۱ در دیدار با هیئت #دولت
#حق_مردم
#عدالت
#کار_واقعی
ارسالی
@sadegh_haghgoo
📢بررسی انتقادات رهبری (1)
🔆باوجود اینکه روال کاری حضرت آقا همیشه از هر دولتی حمایت کرده اند و مانند رفتار پدر نسبت به فرزند با دولت ها دارند و در این دیدار اخیر نیز سعی کردند محاسن دولت جناب رئیسی را بزرگ کنند تا حمایت کرده باشند اما با این وجود انتقادات تندی را که گاهی به صراحت و گاهی در لفافه، نسبت به اقدامات دولت بیان فرمودند.
⭕️ مهم ترین انتقادات آقا به دولت سیزدهم:
🔹فرمودند این توفیقاتی را که بیان می کنم، این ها را حفظ کنید یعنی استمرار این توفیقات که در برخی از مسائل کم شده را خواستارند.
🔹فرمودند جوانگرایی مدیران را ادامه دهید؛ در واقع انتقاد آقا به رفتن جناب عبدالمالکی بود که تنها روزنه امید جوانگرایی دولت بود ولی از بین رفت.
🔹فرمودند گرچه سفرهای استانی از توفیقات مهم این دولت است اما از کارهای نمایشی پرهیز کنید، این دومین بار است که آقا دولت سیزدهم را به عدم حرکات نمایشی تذکر می دهد.
🔹فرمودند سرعت عمل در مقابل حوادث مانند جریان آبادان و ... از توفیقات است اما این باعث نشود غرق این مسائل روزمره بشود و از کلیات غافل شوید.
🔺و در ادامه فرمودند طرح کلی برای کارهای تان داشته باشید!! متاسفانه این از بزرگترین نقاط ضعف دولت سیزدهم است که مسیر نامشخص را طی می کند!! و حضرت آقا چه دقیق و صریح بیان فرمودند که کاری نکنید بگویند دولت شما برنامه ندارد!! با وجود گذشت یکسال از دولت سیزدهم هنوز بی برنامگی دولت کاملا محسوس است!!
🔹فرمودند نگاه جامعه را از گره گشایی خارجی کم کردید، آقا نفرمودند قطع کردید، فرمودند کم کردید و این یکی از انتقادات آقا به این دولت است که چرا هنوز موفق نشده نگاه مردم را کاملا به داخل منعطف کند.
🔹فرمودند در زمینه سیاست خارجی و همچنین فرهنگی رویکردهای خوبی دارید اما تا عمل فاصله دارید یعنی:
- اولا شعارهای خوبی در این دو زمینه دارید منتهی هنوز عملیاتی نشده
-ثانیا در سایر زمینه ها مانند زمینه اقتصادی و... رویکردهای خوبی از این دولت دیده نشده.
🔹فرمودند شکر خدا را با تلاش برای مردم به جا آورید و این تاکید خاص حضرت آقا یعنی تلاش دولت را کافی نمی دانند که تذکر دادند.
🔹فرمودند اطلاع رسانی انجام دهید اما برای نمایش کاری انجام ندهید، در واقع برخی از کارها از نگاه آقا صرفا جهت نمایش است که برای بار دوم در طول این یک سال به این دولت تذکر می دهند.
🔹فرمودند وقتی میان مردم می روید حوصله به خرج دهید و خسته نشوید و از مردم هم در دولتداری استفاده کنید،
🔹فرمودند دولت مردمی که شما می گویید با دیدار مردمی حاصل نمی شود با استفاده از ظرفیت های مردمی در همه زمینه ها حاصل می شود؛ در واقع یعنی شما هنوز دولت مردمی نشده اید.
🔹فرمودند وعده های نشدنی را به مردم ندهید، اگر هم وعده ای دادید حتما آن را محقق کنید که متاسفانه دولت سیزدهم وعده غیر محقق شده بسیار دارد از وعده سالی یک میلیون مسکن گرفته تا وعده آزادسازی واردات خودرو و کاهش تورم و... و... و... الی ماشاءالله
🔺زمستان سال قبل بود که رئیس سازمان خصوصی سازی دولت سیزدهم وعده داد اگر باشگاه های پیروزی و استقلال تا آخر اسفند، خصوصی نشدند استعفاء می دهد که نه وعده خصوصی عمل شد و نه ایشان استعفاء داد!
🔺یا خود رئیس جمهور در نیمه اسفند سال قبل بود که هشت وعده بزرگ در مبحث خوروسازی دادند که تقریبا هنوز هیچکدام محقق نشده.
🔺سایر وعده ها مجالش نیست...
🔹فرمودند وعده های پوچ باعث ایجاد نا امیدی و بدنامی دولت می شود و سایر کارهایتان را نیز زیر سوال می برد، ان شاءالله دولت سیزدهم از این به بعد وعده پوچ ندهد و ان شاءالله به وعده هایی که تاکنون داده حتما سریعا عمل کند.
🔹فرمودند کارهایتان را اولویت بندی کنید، در واقع یعنی چرا اولویت بندی ندارید؟!
🔺بعد خود آقا اولویت اصلی کشور را کار اقتصادی اعلام فرمودند و تذکر دادند همین اقتصاد را نیز حتما باید اولویت بندی کنید.
✋این تذکر آقا نسبت به آزادسازی قیمت ها توسط دولت هم می تواند باشد که دارای اولویت اول اقتصادی نبود.
🔺در ادامه فرمودند چرا خود مسولین درباره حذف ارز ترجیحی نظر واحدی ندارند؟!!
🔺در ادامه دستور دادند خود رئیس جمهور نقاط اصلی اقتصاد را پیگیر شود و هر روز جزء به جزء از مسولین گزارش بخواهد.
👈و نقاط اصلی را هم خود ایشان یک به یک بیان فرمودند:
-باید اندازه تورم و رشد تورم توسط رئیس جمهور بررسی شود.
-همچنین رشد اقتصادی، رشد اشتغال، رشد درآمد سرانه، کاهش فاصله طبقاتی؛ همه این ها باید روزانه مورد بررسی واقع گردد.
🔹فرمودند مسئله تولید چه کشاورزی چه صنعتی را با قاطعیت دنبال کنید که متاسفانه دولت سیزدهم جدیت لازم را در این زمینه ندارد به همین دلیل مورد توبیخ آقا گرفت.
🔹فرمودند بانک ها کاری کنند که سرمایه در گردش به جای اینکه سمت سکه و ... رود به سمت تولیدات برود.
#دیدار_هیئت_دولت
👇👇👇ادامه👇👇👇
📢بررسی انتقادات رهبری (2)
🔹فرمودند مهم ترین گرفتاری مسکن که فریاد اعتراض مردم را بلند کرده، به دست خود دولت قابل برطرف شدن است؛ تاسف بسیار اینکه هم زمین هم مصالح در دست دولت است ولی دولت اراده واقعی برای حل این معضل را ندارد بهمین دلیل مورد تذکر و توبیخ خاص آقا قرار گرفت و فرمودند مسکن از اولویت های اصلی اقتصادی باشد اما آیا دولت به دستور آقا عمل خواهد کرد؟!!
🔹فرمودند چرا برای معادن فکر اساسی نمی شود، متاسفانه معادن یا استفاده نمی شوند یا خام فروشی دارند و بعد آقا به صورت خاص معدن کرمان که اخیرا بحثش مطرح شد را اشاره فرمودند.
👆این ها قسمتی هایی از گلایه ها و انتقادات حضرت آقا به دولت سیزدهم در این دیدار بود.
👋البته یادمان نرود وظیفه رهبری حمایت از دولت است و ایشان در کل سعی دارند هرطور شده از دولت حمایت کنند و این عمل رهبری با وظیفه ما ربطی ندارد.
♻️ رهبر وظیفه دارد دولتی که با رای مردم برآمده را حمایت کند تا مردم نتیجه انتخابشان را بفهمند، رشد کنند و افراد و گروه ها و سیاست ها را بشناسند؛ در واقع لازمه پیشرفت، زمین خوردن و سپس رشد کردن است...
👈خدا رحمت کند آیت الله خزعلی را، ایشان در سال 78 در خطبه ی نماز جمعه قم خطاب به خاتمی فرمود:
"مبادا بعضی ها مجبور شوند مثل بنی صدر با لباس زنانه فرار کنند!"
⁉️خیلی ها انتقاد کردند که چرا جلوتر از رهبری حرکت میکنید؟! رهبری کاملا از خاتمی حمایت دارد
✅آیت الله خزعلی در اولین فرصت خدمت رهبری رسید و عرض کرد:
"ما از خاتمی بدلایل روشن انتقاد ولی شما از خاتمی حمایت می کنید؛ تکلیف چیست؟"
♻️امام خامنه ای فرمودند: "زمانی که امیرالمؤمنین علیه السلام سکوت می کردند، عماریاسر، مقداد و ابوذر، فریاد می زدند و روشنگری می کردند؛ من حُکم پدر را دارم. شما به وظیفه خود عمل کنید"
🔻وظیفه ی ولایت فقیه حمایت از دستگاه های حاکمیت است و وظیفه ملت مطالبه به حق و انتقاد.
#دیدار_هیئت_دولت
✍صادق حقگو سوم صفر سال 1401هجری شمسی
📍بسیاری از منصوبان امیرالمومنین آدم های عوضی بودند
امام خامنهای روحی فداه:
🔹در زمان امیرالمؤمنین علیه الصّلاة و السّلام که مثال عدل وتقواست دیگرشما ازامیرالمؤمنین که کسی را عادلتر وبا تقواتر سراغ ندارید.
🔹مگرحُکّامی که بر ولایات مسلّط بودند و خودِ امیرالمؤمنین علیهالصّلاةوالسّلام فرستاده بود، همه «ابوذر» و «سلمان» بودند!؟
خیر!
🔸چهارنفر مثل ابوذر و سلمان و عمار و فلان داشت.
مابقی، #آدمهای_عوضی_بودند. تاریخ را بردارید نگاه کنید!
🔹این، تاریخ است. یکی ازاستانداران امیرالمؤمنین «زیادابن ابیه» برمنطقهی وسیعی حاکم بود. بسیاری ازاین قبیل، دراطراف و اکناف بلاد اسلامی بودند.
🔹امام حسن مجتبی علیهالصّلاةوالسّلام، سرداربزرگ جنگش «عبیدالله بن عباس» بود که میدانید چه کار کرد. شبانه رفت با «معاویه» که آن طرف بود، مذاکره کرد. پول گرفت، لشکرگاه خودش را ترک کرد و به دشمن پناهنده شد!
۷۲/۰۵/۰۵ | بیانات در جمع علما و روحانیون تبریز
پ.ن: هوشیاری مؤمنین با نظارت دقیق بر عملکرد منصوبین ولیفقیه، زمینه اصلاح این دستگاه و مبسوط الید شدن ولایت را فراهم میآورد.
✍حزب الله حوزه
@Sadegh_haghgoo
🔻بازنشر:
⁉️ هشت فرمان رئیس جمهور عمل شد؟!
♨️ یکماه بعد از انتقاد رهبرانقلاب به وضعیت خودروسازی، جناب رئیسی با حضور سر زده در ایران خودرو، ۸ فرمان مهم را در اسفند سال گذشته صادر نمودند.
🔆وعدهایی مهم در جهت بالا بردن کیفیت تولید داخل و رعایت حقوق مصرفکننده؛ اما فرجام آن فرامین:
1⃣ وعده اول: آزادسازی واردات خودرو ظرف سه ماه 👈تا امروز اجرایی نشده!
2⃣ عرضه فوری خودروهای دپو شده به بازار ظرف دو ماه 👈متاسفانه این نیز تا به امروز اجرایی نشده!
3⃣ خصوصی سازی ایران خودرو و سایپا🤦♂این وعده که اصلا هیچ خبری نیست!!
4⃣ توقیف تولید حداقل سه خودرو و جایگزین کردن آن با خودروهای مناسب 👈عملا اجرا نشده
5⃣ حذف قرعه کشی و عرضه مستقیم 👈این نیز اصلا
6⃣ تولید انبوه خودروهای برقی 👈این نیز اجرایی نشده
7⃣ تولید و عرضه حداقل یک خودروی اقتصادی با ساختار روز 👈این نیز اجرایی نشده
8⃣ افزایش ۵۰ درصدی تولید خودرو در سال ۱۴۰۱ نسبت به سال ۱۴۰۰ 👈و این نیز اجرایی نشده
✋تذکر امام خامنه ای در جلسه اخیر #دیدار_هیئت_دولت:
🔹<<توصیه بعدی، مسئله عمل به وعدهها را یک فریضه بدانید مثل نماز.
اگر در شدن کاری شک دارید، حتماً وعده ندهید؛ آن چیزی را وعده دهید که می دانید می توانید و حتماً هم انجام دهید
🔹همچنان که رفتن درمیان مردم و کار برای مردم، امید و اعتماد ایجاد میکند، عمل نکردن به وعده درست نقطه مقابل، مردم را #نا_امید میکند
🔹یک موارد اضطراری ممکن است پیش بیاید، توضیح بدهید مردم بدانند، امّا بنا را براین نگذارید که انجام ندهیم توضیح میدهیم؛ این، اصل نیست؛ اصل، انجام دادن وعدست>>
✍صادق حقگو
نظر کاربر:
<<سلام جناب آقای صادق حقگو وسط جنگ وقت نقده؟وقتی کشورو ب رگبار اطلاعات غلط و دروغ بستن از هر طرف حمله رسانه ای میشیم شما نقد میکنین!!>>
صادق حقگو:
<<سلام تشکر، ایراد از همینجاست که این نقدها جدی گرفته نشد و نمی شود، شنیده نشد و نمی شود، وقتی فریاد برآوردیم اکنون وقت اصلاحات اقتصادی نیست، مانند امروز متهم شدیم به وقت نشناسی!! آتش فتنه امروز در گرانی ها سرسام آور دولت ریشه دارد، چه باور کنیم چه نکنیم.
مردم هر زمان در صحنه بودند، دشمن هیچ غلطی نتوانسته کند؛ برای خاموش کردن فتنه کافیست مردم با اقدام عملی امیدوار شوند نه با وعده های خلاف، نه با فشار بر ملت مستضعف؛
امام خامنه ای: بزرگترین مبارزه با استکبار خدمت به مردم است>>
#لبیک_یا_خامنه_ای
#ایران
#حجاب
@Sadegh_haghgoo
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری (1)
🎙امام خامنه ای:
🔹یک کارکرد هفتهی دولت، فرصت پرداختن به دولتی است که بر سر کار است؛ یعنی روی #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف فکر کنیم...
🔹بنده در این دو بخش عرایضی دارم که سعی می کنم انشاءالله کوتاه آن ها را بگویم:
👈بخش اول #نقاط_قوت، #توفیقات:
✋این هایی که من عرض می کنم به عنوان توفیقات، فقط تمجید شما مورد نظر نیست؛ آنچه مورد نظر است این است که این رشته را از دست ندهید، این سبْک کار را مواظب باشید که از دست نرود؛ این را حفظ کنید.
1⃣ مهمترین #توفیق این دولت، زنده کردن امید و اعتماد در مردم است...
🔹در مواردی، این تلاش ها نتایج محسوسی هم داشت که مردم به چشم دیدند، مثل بخش سلامت، بخش های دیپلماسی، بعضی بخش های فرهنگی و غیره...
🔹در بعضی از کارها هم هنوز تلاش ها به نتیجه نرسیده، لکن احساس می شود که کار دارد انجام می گیرد.
2⃣ #توفیق دیگر سفرهای استانی است؛ این خیلی حادثهی درخشانی و مهمّی است که ۳۱ سفر در ۱۱ ماه انجام بگیرد...
3⃣ #توفیق دیگر سرعت عمل در قبال حوادث پیشبینینشده مثل سیل یا حوادثی که اتّفاق میافتد. این سرعت عمل خیلی چیز مهمّی است؛ نشاندهندهی همدرد بودن دولت با مردم و در میدان بودنِ دولت است.
4⃣ #توفیق دیگر، زدودن رقابت های منفی از روابط بین قوا است؛ به نظر من این یکی از مسائل مهم است...
5⃣ #توفیق دیگر، جوانگرایی در مجموعهی اجرائی کشور است؛ این موجب می شود که حلقهی فرسودهی مدیران باز بشود، یک نَفَس تازهای به دستگاههای اجرائی کشور دمیده بشود.
🔹 این را حفظ کنید... البتّه جوان ها، هم در دولت، هم در مجلس اشتباهاتی دارند، یک خطاهایی هست امّا میارزد؛ اینکه بدنهی اجرائی یا تقنینی کشور با روح جوان اداره بشود، حفظ این معنا میارزد. حالا چهار تا خطایی هم اتفاق افتاد، به تدریج برطرف خواهد شد انشاءالله؛ مدیران قویِ خوبی تربیت خواهند شد.
6⃣ #توفیق دیگر، جامعه را از حالت چشمانتظاری و نگاه به بیرون خارج کرد...
🔹این شرطی کردن حوادث کشور و در انتظار دیگران نگه داشتن، چیز بدی است که این الحمدلله در دولت شما به میزان زیادی کاسته شده.
7⃣ #توفیق دیگر، از فرافکنی و بهانهتراشی احتراز کرده و مسئولیّتپذیر بوده.
✅ ما در این مدّت از مسئولین محترم دولتی نشنفتیم که بگویند: «نمیگذارند کار کنیم، اختیار نداریم، اختیارات دست ما نیست»
8⃣ #توفیق دیگر در زمینهی سیاست خارجی و فرهنگ، #رویکردهای خوبی دیده میشود؛ حالا این رویکردها، بخصوص در زمینههای فرهنگی، تا به عملیّات منتهی بشود یک مقداری فاصله دارد.
✋رویکردهای خوبی است، این ها را بایستی دنبال کرد.
9⃣ #توفیق دیگر، برجسته شدن شعارهای انقلاب، شعارهای اسلام، مثل عدالتطلبی، مثل پرهیز از اشرافیگری، حمایت از مستضعفان، استکبارستیزی که این ها شعارهای اصلی انقلاب است؛ این ها در زبان ها برجستهتر شده، واضحتر شده، و این خیلی چیز خوبی است؛ این توفیقات را سعی کنید #ادامه_بدهید. بالاخره کار مداوم در همهی بخش ها [لازم است].
🔺 این مربوط به آن بخش اوّل یعنی بخش #توفیقات شما.
👇👇👇ادامه👇👇👇
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری (2)
👈بخش دوم، #نقاط_ضعف دولت سیزدهم، #توصیه ها در جهت رفع آن ها -1-
🎙ادامه کلام امام خامنه ای:
🔹امّا #توصیه ها؛ من چند توصیه دارم.
1⃣ #توصیه اوّل، تلاش برای مردم شکر عملی است.
🔹 شکر کنید خدا را که در جایگاهی هستید که می توانید به این مردم خوب و مومن و کشور اسلامی خدمت بکنید.
✋شکر این نعمت با این هاست:
⬅️ در درجهی اوّل، ارتباطتان را با خدا تقویت کنید، به بهانهی کار زیاد و گرفتاری زیاد ضربه نخورد.
⬅️ یکی هم تلاش جهادی برای مردم است، این را ادامه بدهید. این شکر است.
2⃣ #توصیه دوّم، کار نمایشی ممنوع.
🔹 کارهایی را که دارید می کنید با نیّت خدا انجام بدهید. کار نمایشی ــ که مردم بدانند، مردم ببینند، مردم از ما تعریف کنند ــ کار را بیبرکت می کند.
✋البتّه اطّلاعرسانی منافات با اخلاص ندارد... امید مردم و اعتمادشان با این اطّلاعرسانی افزایش پیدا میکند. امّا کار برای خدا باشد.
3⃣ #توصیه سوم، استفاده از مردم
🔹 همین مسئلهی رفتن به میان مردم است... حرف مردم را بشنوید، حلم به خرج بدهید. گاهی انسان واقعاً خسته می شود امّا تحمّل کنید، صبر کنید.
✋البتّه شما میگویید «دولت مردمی»؛ دولت مردمی فقط به این نیست که بروید میان مردم؛ این کار لازم است امّا کافی نیست؛ باید بتوانید مشارکت مردم را در کارهای گوناگون و بخش های گوناگون جلب کنید.
4⃣ #توصیه بعدی، وعده پوچ ندهید.
🔹 مسئلهی عمل به وعدهها را یک فریضه بدانید، مثل نماز.
👋اگر یک کاری را شک دارید که می شود کرد یا نمی شود کرد، حتماً وعده ندهید.
📛 عمل نکردن به وعده، مردم را #نا_امید می کند، حتّی نسبت به زحماتی هم که در جای دیگر شما می کشید مردم را مردّد می کند...
--> وعدهی غیر عملی ندهید،
--> وعدههایی را که می دهید حتماً عمل بکنید.
5⃣ #توصیه بعدی، طرح کلی دولت
🔹 مراقب باشید کارهای روزمرّه شما را غرق نکند در خودش!
✋ کار را بر اساس طرح پیش ببرید، بر اساس نقشهی کلّی پیش ببرید، جوری کنید که مخالفین شما نتوانند بگویند دولت طرح کلّی ندارد!
👋اینکه ما میگوییم «غرق در کارهای روزمرّه نشوید»، معنایش این نیست که اگر چنانچه قضیّهی آبادان یا مسئلهی سیل و مسائل گوناگون دیگر پیش آمد نروید، حتماً باید خودتان را به این کارهای دفعی و پیشبینینشده برسانید امّا این ها شما را در خودش غرق نکند.
6⃣ #توصیه بعدی، اولویّت ها را در نظر بگیرید.
♻️بایستی ببینیم کارهای اولویّتدار کدام است... به نظر بنده فعلاً اولویّت، اقتصاد است... به همهی کارها باید رسید امّا عطفِ توجّه عمده باید به سوی مسائل اقتصاد باشد...
✋ به مسئلهی اقتصاد جدّاً باید برسید؛ البتّه با پیوست فرهنگی؛ یعنی هر کار اقتصادیای که انجام میدهید، حتماً پیوست فرهنگی همراهش باید باشد که این جزو چیزهای لازم است.
🔆در مسئلهی اقتصاد دو سه نکته در زیر این مجموعه وجود دارد:
⬅️ اول: مجموعهی مدیران اصلی اقتصاد کشور باید منسجم عمل کنند.
📛 این نباشد که یکی از مسئولین اقتصادی ــ حالا چه مسئولین ستادی، چه مسئولین اجرائی ــ یک حرف بزند، یکی یک حرف دیگر بزند؛ مثلاً در مسئلهی حذف ارز ترجیحی کسی یک جور بگوید، کسی یک جور دیگر بگوید؛ این نمی شود؛ باید همه یک حرف بزنند.
⬅️ دوم: در خود اقتصاد اولویّت ها مشخص بشود؛ حالا من بعداً یک اشارهای میکنم.
⬅️ سوّم: در اقتصاد چند نقطهی اساسی وجود دارد، روی این ها تمرکز بشود؛ خود رئیسجمهور محترم روی این نقاط اصلی که عرض می کنم، گزارش بخواهند، تا پیشرفت ها را مشاهده کنند:
✋شاخص های و نقاط اساسی:
-->مثل اندازهی تورّم و رشد تورّم ــ حالا من به جای نرخ تورّم، کلمهی اندازه را به کار می برم ــ این باید جزو مسائلی باشد که همیشه جلوی چشم باشد.
--> رشد اقتصادی که حالا در سیاست ها برای مسئلهی رشد اقتصادی یک اندازهای معیّن شده؛ ما روی آن عدد هشت تکیه میکنیم. خب حالا این باید به طور دائم مورد مراقبت باشد.
--> مسئلهی رشد سرمایهگذاری. ما از لحاظ سرمایهگذاری واقعاً عقبیم، واقعاً عقبیم. مشکلات فراوانی بر اثر عدم اعتنا و اهتمام به سرمایهگذاری به وجود آمده، عمدتاً در بخش صنعت، در بخش کشاورزی هم همین جور.
--> رشد اشتغال،
--> رشد درآمد سرانه،
--> کاهش فاصلهی طبقاتی.
☆از چیزهای بسیار مهم که حالا در گزارش های شما بود که این فاصله کاهش پیدا کرده!!! ــ با نشانهی ضریب جینی ــ این باید دنبال بشود، باید تعقیب بشود، این باید روزانه مورد توجّه قرار بگیرد.
✔️ اگر چنانچه این سرفصلها، این شاخص های عمده به طور دقیق و پیدرپی و مستمر مورد توجّه قرار نگیرد، مغفولٌ عنه خواهد ماند؛ یک وقت آدم نگاه می کند می بیند که در زمینهی تورّم یا فرض کنید که در زمینهی سرمایهگذاری و غیره باز عقب افتادیم. این هم یک موضوع.
👇👇👇ادامه👇👇👇
✅ نگاهی جامع و گذرا بر #نقاط_قوت و #نقاط_ضعف دولت سیزدهم در کلام رهبری (3)
👈بخش دوم، #نقاط_ضعف دولت سیزدهم، #توصیه ها در جهت رفع آن ها -2-
🎙ادامه کلام امام خامنه ای در انتقادات و توصیه ها:
7⃣ #توصیه دیگر، مسئلهی تولید.
✋ با هر چیزی که تولید داخلی را به زانو درمیآورد و شکست می دهد، #باید با جدّیّت مقابله کرد؛ #قاطعانه #بایستی #مبارزه کنید؛ چه در صنعت، چه در کشاورزی.
8⃣ #توصیه دیگر در مسئلهی کشاورزی،
✋ مسئلهی امنیّت غذائی مسئلهی درجهی یک است؛ نباید از آن غلفت کرد. و ببینید امروز در دنیا دیگر کاملاً واضح است که چقدر مهم است.
9⃣ #توصیه دیگر، در تولید صنعتی و بخش صنعت، کمبود «سرمایه در گردش» است...
👋 این به عهدهی بانکها است... مراقبت کنید که تسهیلات بانکی نسبت به واحدهای تولیدی ضربه نبیند؛ واحدهای تولیدی متکّی به همین تسهیلات بانکی هستند. این هم یک مسئله.
0⃣1⃣ #توصیه دیگر، #مسکن خیلی مسئلهی مهمّی است.
-->اوّلاً خود حرکت در بخش مسکن، ایجاد اشتغال میکند.
--> ثانیاً در مسئلهی مسکن، ما وابستگی نداریم به خارج؛ زمینش مال خودمان است، مصالحش مال خودمان است، طرّاحی این ها مال خودمان است.
⚠️ در قضیّهی مسکن خیلی عقبیم، نتایجش را هم دارید میبینید: قیمت خانه و اجارهی خانه سرسامآور است، مردم واقعاً در زحمتند. یکی از اولویّتهای قطعی در مسائل اقتصادی، بخش مسکن است.
1⃣1⃣ #توصیه دیگر، در بخش انرژی، این پتروپالایشگاهها... دنبال کنید مسئلهی این ها را، مهم است.
2⃣1⃣ در بخش معدن ــ که ما در بخش معدن هم خیلی عقبیم ــ این زنجیرهی ارزش افزودهی معدن را تکمیل کنید.
✋واقعاً کار درست و حسابی در زمینهی معدن نشده؛ باید کار بشود... معدن ها یا دستنخورده باقی مانده یا به شکل خام صادر شده!
دیگران سنگ را از اینجا برداشتند بردند و روی آن کار کردند، همان سنگ را با چند برابر قیمت آوردهاند اینجا فروختهاند به ما!
📢 مثلاً فرض کنید از معادن سنگ کرمان که خب فوقالعاده است ــ این را برداشتند بردند ایتالیا، روی آن کار کردند، فراوری کردند، درست کردند، باز همان را ما رفتهایم با چندین برابر قیمت خریدهایم آوردهایم در ساختمان هایمان استفاده کردهایم!
3⃣1⃣ راههای ارتباطی ترانزیتی و راههای ارتباطی داخلی و حمل و نقل داخلی؛ این هم یکی از چیزهای مهم است.
4⃣1⃣ #توصیه دیگر که از مسائل مهمّ اولویّت های بخش اقتصاد، همین مسئلهی دریا است.
✋ من چند سال است راجع به مسئلهی دریا تأکید می کنم؛ یک حرکت های کوچکی هم انجام گرفته امّا آن کاری که باید بشود نه.
🔺خود دریا، آب دریا، محصولات دریایی، بنادر موجود، مناطق مسکونیای که اطراف دریا می شود به وجود آورد، یک منبع ثروت فوقالعاده است برای کشور... ما باید از این، حدّاکثر استفاده را بکنیم.
🔺♻️به طور خلاصه #توصیه من در زمینهی مسائل اقتصادی و غیر اقتصادی این است:
👋نگذارید ظرفیّت های طبیعی و انسانیِ عظیمی که در کشور هست هرز برود؛ نگذارید.
👋نگذارید کارها نصفه کاره بماند، از این بترسید و نگذارید کارها نصفهکاره بماند.
⚠️✔️خلاصه #اگر این #توصیه هایی که عرض شد انجام بگیرد، ثابت خواهد شد که دولت سیزدهم، یک دولت کاملاً کارآمد و فعّال و برطرفکنندهی مشکلات زندگی مردم خواهد بود؛ هم خدا را راضی می کنید، هم مردم را انشاءالله راضی می کنید.
حالا این اجمالی بود از آنچه لازم بود عرض بکنیم.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
¤پایان¤
@Sadegh_haghgoo
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#قضاوت_با_شما
1⃣ کلیپ اول، امام خامنه ای: "با صرف زبان و توصیه نمیشود کاری کرد، قدرت نظام باید جلوی فساد و فحشا را بگیرد..."
(بعضیا این صحبت های حضرت آقا رو به شما نشون نمیدن 😊)
2⃣ کلیپ دوم، #شهید_بهشتی: اعمال قدرت برای مهار آزادیهای نامشروع باید توسط حکومت باشد نه دیگران؛ باید با قدرت جلوی قانونشکنان را گرفت و طبق تعالیم اسلام این اِعمال قدرت باید صرفا بهوسیلهٔ حکومت باشد.
3⃣ کلیپ سوم، پلیس ضد شورش بدلیل اجتماع مسالمت آمیز جهت اجرای قانون به مردم حزب الله حمله ور می شود! برای امت حزب الله بی ملاحظه برخورد می کنند!!
4⃣ کلیپ چهار و پنج و... فاسقان و هنجارشکنان، علنا قانون را زیر پا می اندازند و پلیس ترسو و ملاحظه کار می شود!!!!!!
این ها با ما هستند یا علیه ما؟!
#قضاوت_با_شما
#حجاب
#دولت_منحرف
@sadegh_haghgoo
📌 نتیجه شعر انتقادی؛ دوختن لب و آمپول هوا😱
⛔️ امروزسالروز قتل فرخی یزدی است؛ شاعر مشروطه خواه و منتقد رضاشاه که بدلیل انتقاداتش از رضاشاه حتی در مجلس هم امنیت نداشت و از سوی نمایندگانِ حامی دولت رضاشاه ناسزا میشنید و حتی یک بار حیدری، نماینده مهاباد او را کتک زد. وی بدلیل نداشتن امنیت جانی، مخفیانه از تهران به آلمان فرار کرد...
💠 بعدها فرخی یزدی در مذاکره با عبدالحسین #تیمورتاش فریب وعده او را خورد و به تهران بازگشت و بلافاصله تحت نظر قرار گرفت اما به بهانه بدهی به یک کاغذ فروش دستگیر شد و پروندهای با اتهام «اسائه ادب به مقام سلطنت» هم برایش تشکیل گردید
🔅 فرخی در بیمارستان زندان، به وسیله تزریق آمپول هوا توسط پزشک احمدی کشته شد و حتی شایع شد که لبهایش را دوخته اند. این پایان شاعری ملی گرا بود که نه دست به سلاح برد و نه چندان مذهبی بود.
📸تصویر مربوط به سلول فرخی در زندان قصر است.
🆔 @darseenghelab
4_5971902096646079341.mp3
1M
🔈شعر فوق عرفانی و رمزی مرحوم آقاسی رحمت الله علیه در رثای حاج احمد متوسلیان:
ای با نفس امام خو کرده
زان رایحه کسب آبرو کرده
سرمست ز باده کلام او
توفیق شهادت آرزوکرده
🌹
یک قوم تو را شهید میخوانند
یک قوم تو را اسیر میدانند
اما چه کنم؟ که ناجوانمردان
تصویر تو را ز خویش میرانند
🌹
ای بلبل در چمن نگنجیده!
ای یوسف در کفن نگنجیده!
ای نور دو چشم پیر کنعانی!
زندانی در وطن نگنجیده!
🌹
ای کاکل غرق خون برآشفته
در زمزمه جنون برآشفته
ای تیغ تبسم تو فولادین
در بوته آزمون برآشفته
🌹
تو کیستی؟ آن که نور نوشیده
پیراهنی از حضور پوشیده
تندیسه غیرت و جوانمردی
بر ظلمت شام غم خروشیده
🌹
من کیستم؟ آن که در وطن مانده
در بند حجاب خویشتن مانده
چشمی به در امید خشکیده
در حسرت بوی پیرهن مانده
🌹
ای زمزم کوثری مرا دریاب
وی پنجه حیدری مرا دریاب
دستانم هر تپش عطش دارد
ای لطف برادری مرا دریاب
دریاب که بیتو سخت درماندم
در مصر غم تو در به درماندم
از پیرهنت حوالتی بفرست
بیبرگ عبور، پشت در ماندم😭
🌹
ای جبهه به خاک جبههها آسوده
در معرکهها دمی نیاسوده
وی اسوه استقامت و ایثار
در مصر شکنجهها نفرسوده
ای گمشده حصار پیچیده
وی ماه به شام تار پیچیده
⚠دستان کدام فتنه رویت را
در پردهای از غبار پیچیده؟!
یاعلی🌹
👌👌👌 #پیشنهاد_دانلود
#نشر
✍پ.ن
بی دلیل نیست این شاعر انقلابی در صدا وسیما ممنوع التصویر است‼️ و با وجود اشعار بسیار ناب انقلابی هیچ نام و نشانی از او در رسانه ها نیست‼️
"دستان کدام فتنه رویت را
در پردهای از غبار پیچیده"
همان نفوذی که حاج احمد و امام موسی صدر را برد، اقاسی را هم بایکوت کرد‼️
😞😞😞
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸اگر بت تو شد، بتت را میشکنند!🔸
راوی میگوید من یک عبایی داشتم؛ خیلی نازک و لطیف بود. خیلی دوستش میداشتم! در دلم جا گرفته بود و به آن دل بسته بودم.
یک عیدی بود. آن را پوشیدم و راه افتادم تا بیایم خدمت امام صادق (ع). در راه، یک باربر با چندتا الاغ، داشت بارهایی را جابهجا میکرد. کوچه تنگ بود، من بین الاغ و دیوار قرار گرفتم و بار الاغ اصابت کرد به عبای من. قسمتی از عبا، از بس که لطیف بود، پاره شد.
وقتی آمدم خدمت امام (ع)، این قسمت پاره شده را جمع کردم. آقا وقتی عبا را دید، فرمود: چطور شده با عبای پاره آمدهای؟ گفتم در راه، بین دیوار و بار الاغی قرار گرفتم و اینطور شد. حضرت فرمود: اگر چیزی را دوست میداری و میخواهی بماند، در نظرت خیلی جلوه نکند و خیلی به یادش نباش.
یعنی اگر بت تو شد، بتت را میشکنند؛ پس دل نبند.
@haerishirazi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎋نبودنت در میان هیاهوها گم شد!
🎋تلخی نیامدنت با جشن و سرور جبران شد!!
🎋کاش مردمانِ آخرالزمان بفهمند
🎋تا ابد با نبودنت در عزابند
🎋معلم سرنوشت بنوشته این سرنوشت
🎋بی حضورت حتی یک خط آرامش نتوان نوشت
🎋از قدیم الایام همه گفته اند
🎋کار را فقط باید بدست کاردان بسپرند
🎍آنانکه در 92 دنبال سراب افتادند
🎍دلِ امید کدخدا و کذابان سپردند
🎍آنانکه امروز امید به رییس جمهور جدید دارند
🎍دنبال محمد و جلیل و ابراهیم افتادند
🙏ای کاش بدانندو بفهمندو خود را خسته نکنند
🌹بی دولت یار هرگز به دولت اعلی نرسند
🎋هادی تویی، مهدی تویی، عدل تویی
🎋حلال کل مشکلات جهان این تویی
‼️یک ملت با 12دولتو انواع انتخاب
⁉️باز هم نفهمیدند خطاست دل بستن به این وآن؟!
✋ای که برای کاندیدایت دست وپامیزنی
☝️صبح تاشب، برای آمدنش تک دو میزنی
🎋کاش برای ظهور مهدی قدم برداری
🎋کاش ذره ای از آن تلاش برای فرج برداری
〽️اکبر محمد محمودو حسن پایان رسید
⚠️وای بحال آنی که به انتخاب مهدی نرسید
🎋ای مهدی موعود بیا
🎋ای آگاه به غیوب عالم بیا
🎋عالم پر از ظلم و جور شد
🎋ای اعدل عادلان همین امروز بیا
🍁این را که بنوشتم شعر نبود
🍁بلکه حقایقی بسیار مهم بود
🍂خوشبختی، در وزن و قافیه نباشدهرگز
🍂خوشبختی، در غیر دولتش نباشدهرگز
🍂بدبختی آنست که این دل یار نبیند
🍂در کشتی نجاتش نتواند بنشیند
🍀آنچه نوشتم دردبود
☘دردودلی برای اهلش بود
🌿ایرادنگیر ازمن، شاعرنیستم
🌴بر سر ذوق چندکلامی بنوشتم
🌺آید از ره آن دلدارِ تمام عیار
🌺چه امروز، چه فردا،اماماندگار
✍صادق حقگو
امام راحل: اگرمیتوانستیم حکومت کامل تشکیل دهیم، منتظر #امام_زمان نمیشدیم
بر اساس اطلاعات فاش شده، وزارت رفاه در شش ماهه اول جنگ ۴۵۶۵ درخواست خشونت خانگی از پلیس و دستگاه قضایی دریافت کرده است که از این تعداد ۱۱۶۵ مورد مربوط به دستگیری از سوی پلیس بوده است. در مدت مشابه سال گذشته برای مقایسه ۲۷۶۰ مورد از این دست ارجاع شده که ۸۶۴ مورد در حوزه دستگیری پلیس بوده است.
بیشترین شکاف در جرایم خشونت آمیز علیه همسر یا دوست دختر است - ۳۴۰۰ در مقایسه با ۲۰۳۶
همچنین شکافی در تعداد موارد خشونت علیه یکی از اعضای صغیر خانواده ثبت شد - ۳۸۶ در مقایسه با ۲۴۳. این وزارتخانه بیم دارد که در نتیجه فعالیت محدود چارچوب های آموزشی، موارد گزارش نشده زیادی وجود داشته باشد که کار را دشوار کرده است.
علیرغمافزایش کلی، کاهش مراجعه زنان نشان می دهد که ورود کافی به مراکز و تماس با ۱۲۸ وجود ندارد. ما هشت ماه از جنگ می گذرد، مردم کمتر برای درمان در دسترس هستند، زیرا یک انسجام درونی در برابر دشمن خارجی وجود دارد و احساس می کنند که مشکل آنها کمتر اهمیت دارد، به علاوه فشارهای اضافی مانند اینکه اگر شریک زندگی در چنین دوره ای دستگیر شود چه اتفاقی می افتد هم هست
در سه ماه گذشته، افزایش ۱۰ درصدی در تحقیقات جدید در مورد خشونت خانگی وجود داشته است. از جمله، ما شاهد افزایش آشکار تعداد زنانی هستیم که در نتیجه گرفتن مجوز اسلحه شریک زندگی خود می ترسند.
برای ما واضح است که در پایان جنگ نیز شاهد افزایش قابل توجهی خواهیم بود». این ارزیابی همچنین بر اساس موارد دیگری است که در دنیا دیدهایم. در ماه های اخیر، وزارتخانه برای افزایش مورد انتظار آماده شده است
ما باید بفهمیم که چه بر سر...
نیروهای ذخیره ای که از جنگ بازگشته اند، می آید. مردی که پس از تروما برمی گردد، این عواقب برای کل خانه های اسقاطیل دارد. خشونت آمیز است. عکسالعملها گاهی سرکوب میشوند، درمان نمیشوند، و زنان از شکایت خجالت میکشند.
کفران نعمتِ موهبتی همچون #احمدی_نژاد باعث بر سرِ کار آمدن نالایقی همچون #پزشکیان خواهد بود.
خدا شاهده،
هر جای دنیا، به هرکی بگی طرف رو برای #نمایندگی_مجلس، #رد_صلاحیت کردن ،
ولی برای #ریاست_جمهوری، #تأیید_صلاحیت شده، میگن اونجا که تو زندگی می کنی، #دیوانه_خانه ست 😂😂😂😂😂
#شورای_نگهبان
#انتخابات_ریاست_جمهوری
13.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
▪️امام صادق علیهالسلام:
" اگر این دوران را درک کردی، به خدا پناه ببر... "
🔘 #نماوا " دنیای بی امام "
#بلای_غیبت
#امام_صادق علیهالسلام
🌹🌹🌹
✅ گلایه شدید آیتالله بهجت نسبت به بی تفاوتی برخی:
⚠️ «الآن برادران و خواهران مذهبی و دینی ما در فشار و ناراحتی به سر میبرند، و ما اینگونه راحت و بیتفاوت نشستهایم؛ پس اگر روزی ما در فشار و ناراحتی به سر بریم و آن ها راحت باشند عیبی ندارد!
🔸درحالیکه جامعه توحیدی باید طوری باشد که اگر جایی از آن آسیب دید، جاهای دیگر بیتفاوت نباشند»
📚 کتاب حضرت حجت (عجل الله فرجه)، ص٢١٨
✔️برای موفقیت رزمندگان اسلام در خطوط مقدم جبهه #فلسطین همگی با هم دعا کنیم
🕗 وعده ما هر ساعت و هر مکان به خصوص هر شب ساعت ٨
🙏نشرحداکثری
#طوفان_الاقصی #فلسطین #الله_اکبر
🟢 خطر یهود
🎙شهید مطهری:
🔹«یا ایهَا الَّذینَ امَنوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللهُ عَلَیهِمْ قَدْ یئِسوا مِنَ الْاخِرَةِ کما یئِسَ الْکفّارُ مِنْ اصْحابِ الْقُبورِ»
🔸در اینجا خصوص یهود را نام میبرد، یعنی به اصطلاح خطر یهود را گوشزد میکند. قرآن به مسئله خطر یهود توجه خاص دارد. در قرآن مسئلهای به عنوان خطر مسیحی که خصوصیت داشته باشد، و یا هر دین و مذهب دیگری، [وجود ندارد]. عنوان کلی دارد، عنوان خاص ندارد، ولی یهودی یک عنوان خاص دارد.
🔹 به خطر خاص یهود توجه میدهد: «یا ایهَا الَّذینَ امَنوا لا تَتَوَلَّوْا قَوْماً غَضِبَ اللهُ عَلَیهِمْ» ای اهل ایمان! ولاء و دوستی و ارتباط نزدیک با آن قومی که خدا بر آنها غضب کرده است [نداشته باشید،] ولاء آنها را نپذیرید.
🔸 بعد قرآن یک نکته دیگر ذکر میکند. آن نکته روحش این است که یهودیت بیش از مقداری که دین باشد نژاد است و [و این یهودیان] در عین همبستگی کاملی که دارند به اصول مسلمی که موسی(ع) آورده از جمله معاد اعتقاد ندارند.
🔹 همانطور که مشرکین، کفار مشرک، عقیدهشان این است که اگر کسی مرد، دیگر تمام شد، دیگر نه حشری است و نه نشری، [این] یهود هم اینجور فکر میکند. «قَدْ یئِسوا مِنَ الْاخِرَةِ کما یئِسَ الْکفّارُ مِنْ اصْحابِ الْقُبورِ». اینها به کلی نومیدند از اینکه آخرتی در کار باشد آنچنان که کفار (مقصود از «کفار» در اینجا مشرکین هستند) از مردگان نومیدند.
📗آشنایی با قرآن، ج۶، ص۲۶۴
#الله_اکبر #طوفان_الاقصی #حاج_قاسم
@sadegh_haghgoo