فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامه دکتر مرندی رئیس فرهنگستان علوم پزشکی به مراجع عظام تقلید و مسئولین در مورد روزه در شرائط کرونایی
🔹موضوع روزهداری در بحران ویروس کرونا در جلسهای با حضور اساتید متدین دانشگاهها از تخصصهای مختلف و با مشارکت رئیس مؤسسه موضوعشناسی فقهی مورد بحث قرار گرفت.
🔹جمعبندی نظرات پس از مشورت بـا وزیر محترم بهداشت، و برخی از مسئولین محترم ستاد مبارزه با کرونا و تأیید آنان بهپیوست جهت استحضار و هر گونه اقدام مقتضی تقدیم میشود:
🔹پزشکان متفقالقول هستند که نخوردن غذا بهطور متناوب مانند روزهداری اسلامی نهتنها عارضهای در افراد سالم ایجاد نمیکند بلکه سبب تقویت ایمنی بدن، کاهش پاسخهای التهابی زیانبار و بهبود واکنش بدن در موارد استرس میشود.
9.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅ دو دقیقه درس عملی!
1⃣ کسی که این چنین بر زبان عربی تسلط دارد ، اصرار دارد با زبان فارسی سخن بگوید تا هویت ایرانی مملکتش را در چشم دنیا بزرگ بدارد.
2⃣ نحوه برخورد با اشتباهات و کاستی های مترجم را ببینید که چه متانت و حوصله ای در این مرد بزرگ نهفته است.
3⃣ روش تصحیح خطاها را ببینید که ذره ای شماتت و تحقیر در آن نیست و نهایت ادب و عیب پوشانی را می رساند.
❗️ مهم ترین عامل اثرگذار در سرنوشت انسان
🔸از عوامل اصلی رشد ، تعالی و سعادت انسان
یا تباهی ، بدبختی و ذلت انسان مربوط است به رسانه هایی که یک نفر دنبال کرده و کتاب هایی که خوانده یا آدم هایی که با آنها در ارتباط بوده.
🔸چون هر چیزی را که میبینیم و میشنویم و میخوانیم ، ذهن مان را مشغول خودش میکند و ابتدا تفکرات ما را شکل میدهد و سپس تبدیل به رفتار و سبک زندگی ما میشود.
🔸به همین جهت باید دنبال کردن رسانه ها و کتاب های ارزشی را به عنوان علاقه های خوب در خود نهادینه و تبدیل به عادت کنیم و رسانه ها و کتاب های غیر ارزشی ، بیهوده و مضر را به عنوان علاقه های بد کنار بگذاریم و از زندگی مان به تدریج حذف کنیم.
🔸متاسفانه اهمیت این را دشمن به خوبی متوجه شده و در یک قرن اخیر توانسته با رسانه اکثر مردم جهان را به انحراف و تباهی بکشاند و ابتدا ذهن و فکر آنها و سپس رفتار و سبک زندگی آنها را به سَمتی که میخواسته ببرد بواسطه انواع رسانه ها که شامل بازی های کامپیوتری، سایت ها و شبکه های اجتماعی و مجازی ، انواع فیلم ها و سریال ها ، کانال های ماهواره ای، انواع موسیقی و ...
❗️باید مراقب باشیم که با بهانه تراشی خود را فریب ندیم و به این موارد صرفا به عنوان سرگرمی نگاه نکنیم ، تاثیرات مخرب اینها خیلی فراتر از تصور ماست.
🔸مثلا شما با نماز و بندگی خدا، گناهان کبیره ای مانند زنا و مشروب خوردن را زشت و قبیح میدانید و از انجام آنها تنفر دارید. حالا با دیدن فیلمهایی که در آن افرادی مشروب میخورند و زِنا میکنند ، قُبح و زشتی این گناهان کبیره در ذهن شما کم رنگ میشود و کم کم قبح و تنفر نسبت به این گناهان از ذهنتون محو میشود، در نتیجه اگر در معرض این گناهان قرار بگیرید، به راحتی ممکن است آلوده بشوید.
🔸همچنین دیدن زندگی و رفتار افرادی که در فیلم ها و کتاب های رُمان هستند ، باعث میشود به طور ناخودآگاه از اونها تاثیر و الگو بگیرید و تا حدی تمایل پیدا میکنید که مثل آنها رفتار کنید.
🔸حالا فرض کنید در این فیلم ها، وقتی افراد لا ابالی به فساد و فحشا و لهو لعب مشغول هستند، چگونه تاثیر بسیار مخربی بر ذهن و رفتار و سبک زندگی شما خواهد گذاشت.
✅ از همین الان تصمیم بگیریم انواع رسانه های غیر ارزشی(مانند فیلم ها ، کانال های ماهواره ای، سایتها ،کانال های شبکه های اجتماعی و...) را کنار بگذاریم و اجازه ندهیم ذهن ما را آلوده کنند و ما را از آن رفتار و سبک زندگی صحیح اسلامی دور کنند و به سمت سبک زندگی غربی ببرند که آخرش سبب تباهی و ذلت در دنیا و آخرت میشود. همچنین با دنبال کردن رسانههای ارزشی(مذهبی ، انقلابی و...) میتوانیم سبک زندگی اسلامی را در خودمان احیا و ارتقا دهیم و به نشاط و سعادت حقیقی در دنیا و آخرت برسیم.
15.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#از_حیوان_متمدن_تا_حی_متأله
🔴 2400 سال است انسان از نگاه فلاسفه و متفکران غربی حیوانی وحشی است که باید او را اهلی کرد و بعد به تمدن رساند.
❓نظریه انقلاب اسلامی برای انسانی که قرار است تمدن نوین اسلامی را در گام دوم رقم بزند چیست؟
🔊 از زبان استاد حسن عباسی
980308-Panahian-HaghShenas-ControlZehnDarMasirTagharob-FasleDovom-03-64k.mp3
20.58M
🔉 کنترل ذهن در مسیر تقرّب(۱۵)
👤 استاد پناهیان
فصل دوم جلسه سوم: اهمیت ذهن و کنترل آن در دین
👈اگر در حیات بشر چیزی مهم باشد، قرآن به آن پرداخته است
👈اهمیت مدیریت ذهن نزد بزرگان فکری، سیاسی و اقتصادی
👈آیا دین هم به مدیریت ذهن اهمیت داده است؟
👈دلایلی در مورد اهمیت ذهن و کنترل ذهن
👈ذهن انسان، مکانی برای نفوذ وسوسههای شیطان
👈ذهن، یکی از عرصههای مهم امتحان
👈اهمیت حضور ذهن در نماز
👈ذکر و فکر، کلیدواژههایی برای بررسی اهمیت ذهن در دین
👈دائمالذکر بودن مؤمن
👈مؤمن کثیرالفکر است
4_5801182837461747433.mp3
947.7K
🌷بشارتی کمتر شنیده شده رهبر معظم اتقلاب درباره ظهور
"انشاءالله ملت ایران این پرچم را استوار نگاه خواهند داشت و به امام زمان(عج) تحویل خواهند داد"
5.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📡 رونمایی از دستاورد جدید سپاه پاسداران در زمینه مقابله با کرونا
🔸سامانه بومی هوشمند تشخیص لحظهای کرونا که برای اولین بار در دنیا ساخته شده است، در مراسمی با حضور فرمانده سپاه رونمایی شد.
🔸این سامانه میتواند هر نقطهای از محیط که تا شعاع ۱۰۰ متر آلوده باشد در عرض ۵ ثانیه می تواند نقطه آلوده را کشف کند.
❗️روزهای امتحان
🌹امام خمینی:
به اهالى محترم و ثروتمندان معزز تذكر دهيد كه خداى تعالى اين روزها را براى امتحان پيش میآورد. خوب است كه از امتحان الهى سرفراز بيرون بياييد، و هركس به مقدار مقدور خود به سادات محترم و ساير فقرا كمک كند.
📗صحیفه امام ج۱ ص۲۶۰ | نامه به حاج مصطفی خمینی ۲بهمن۱۳۴۲ | کیهان
22.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔊 انتشار صوتی از ۴۴ سال قبل در مورد یکی از نشانه های ظهور که در چند سال اخیر به وقوع پیوسته است.
✅دستورات ائمه اطهار علیهمالسلام در شرایط بروز بیماری و گرفتاری
❓چرا خداوند ما را با بیماری و بلا امتحان میکند؟
👤حجت الاسلام عباس ترابی، نویسنده و محقق مسائل حوزه اسلام و شیعه در گفتگو با تسنیم:
🔸خداوند در نهایت مهربانی و بخشندگی نسبت به بندههای خود است، اما این موضوع با امتحان شدن ما از سوی حضرت حق منافات ندارد.
🔸اگر همیشه مردم در رفاه و آسایش باشند، زندگی یکسانی خواهند داشت و لازم است که سختیها و بیماریها باشد تا وسیله و ابزاری باشد تا مشخص شود که چهکسی در ایمان خود راستگو و صادق است. هرچند که رفاه و سلامتی هم ابزاری برای امتحانهای الهی هستند.
🔸بر همین اساس است که از امام صادق علیه السلام روایت شده که آن حضرت چند صفت را برای مؤمنان و شیعیان حقیقی عنوان فرمودند، از جمله اینکه فرمودند: «شیعه ما شخصی است که صدای او از گوشش تجاوز نکند.» یعنی هر اندازه که بر او فشار وارد شد، چه دیگران او را آزار دادند، چه به بیماری و رنجی مبتلا شد و یا سختی و تنگی معیشت به زندگی او وارد شد، در هر صورت صدای خود را بلند نکند و جز شکر و فروتنی در برابر خدا نداشته باشد.
🔸آن طور که امام صادق علیه السلام فرمودند، بیماری و مشکلات عامل جدا شدن خوب از بد و یا حتی تبدیل بندههای خوب و بد به یکدیگر است، چهبسا فردی مدتها اعمال عبادی خود را بهدرستی بهجا میآورد، اما زمانی بهوسیله بیماری یا نقضی در اموال و زندگیاش امتحان میشود. این فرد اگر بنای ناشکری و ناسپاسی بگذارد، یعنی از بندههای خوب خدا جدا شده و به بدان پیوسته است.
🔸در نقطه مقابل هم، چهبسا فردی در اوضاع بیماری چنان صبور، شاکر و مقاوم است که نامش در گروه بندگان شایسته و مؤمن خدا نوشته میشود. سایر گرفتاریها و مشکلات هم همین اثر را بر زندگی و نامه اعمال ما دارند.
🔸نیازهای اقتصادی و مشکلات داخلی نباید عامل کرنش و ضعف ما در میدان بینالمللی و در برابر دشمنان اسلام باشد، چون میدانیم دشمنان نهتنها دست یاری به ما نخواهند داد، بلکه مثل همیشه تنها خواهان نشان دادن ضعف از جامعه اسلامی هستند، بنابراین هم مردم و هم مسئولان باید در این شرایط صبور، مقاوم و پایدار باشند و در عین حال روحیه دینی و علمی خود را ارتقا دهند.
🔸خداوند متعال هر یک از بندههای خود را بهاندازه توان و ظرفیت آنها و همچنین بهقدر ایمان آنها امتحان میکند، همان طور که در قرآن کریم میفرماید: «لایُکلّفُ اللّه نفساً الّا وسعَها» این امر بهنوعی سنت الهی است که در قرآن کریم به آن تصریح و تأکید شده است