فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شورای نگهبان در کشورهای دیگر!
❓آیا فقط ایران سازوکاری مثل شورای نگهبان دارد؟
❓آیا در کشورهای دیگر هرکسی بدون فیلتر و بررسی سوابقش میتواند وارد انتخابات شود؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رئیسی: فقر را نشنیدهام، فقر را چشیدهام
نامزد ریاست جمهوری:
🔸مبارزه با فقر، تبعیض و فساد جزء برنامههای جدی دولت خواهد بود.
🔸محل خشکاندن ریشه فساد در دستگاه اجرایی است.
🔸اگر سازوکارهای اداری در نظام اداری کشور اصلاح شود ما شاهد پروندههای فساد نخواهیم بود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قوانین پوشش در دانشگاه های جهان
◼️ امام صادق (ع):
آیا ملاک قبولی اعمال بندگان را به شما خبر دهم؟
🗣راوی گفت: بله؛
☑️ امام فرمودند: ملاک قبولی اعمال عبارتند از:
1️⃣ شهادت این که معبودی به جز خدا نیست و حضرت محمد (صلی الله علیه و آله) بنده و رسول اوست
2️⃣ اقرار و اعتراف به دستور الهی
3️⃣ ولایت اهل بیت (ع)
4️⃣ برائت از دشمنان اهل بیت (ع)
5️⃣ تسلیم در مقابل اهل بیت
6️⃣ تقوا
7️⃣ کوشش در راه خدا و آرامش
8️⃣ انتظار حضرت مهدی (عجل الله ظهورک)
📓 غیبت نعمانی ص۲۰۰
🔹آقای مهرعلیزاده در بخشی از سخنانش در مناظره اخیر خطاب به آقای رئیسی گفت که او با "شش کلاس سواد" نمیتواند کشور را اداره کند در حالیکه آقای رئیسی مدرک دکتری در رشته فقه و حقوق خصوصی دارند.
💢متاسفانه جبهه نفاق که میخواهند دولت سوم روحانی را تشکیل دهند مانند مهرعلیزاده و همتی برای تخریب آقای رئیسی و فریب مردم متوسل به انواع دروغها و تهمتها شده اند.
✅ تحصیلات حوزوی و دانشگاهی دکتر آیت الله سید ابراهیم رئیسی به همراه سوابق علمی ، سوابق تدریس ، تالیفات و...
🔸حوزهی علمیه مشهد، دوره مقدمات، درمدرسه نواب و مدرسه آیت الله موسوی نژاد
»» حوزهی علمیه قم، سطوح متوسطه و عالیه، درمحضر حضرات آیات مروی، فاضل هرندی، موسوی تهرانی، دوزدوزانی، ستوده، خزعلی، طاهری خرم آبادی و محقق داماد، تفسیر قرآن نزد آیت الله مشکینی و ایت الله خزعلی، فلسفه در محضر حضرات آیات احمد بهشتی، شهید مطهری و نهج البلاغه در محضر آیت الله العظمی نوری همدانی
»» حوزهی علمیه تهران، خارج فقه و اصول، در محضر آیات عظام سید محمد حسن مرعشی شوشتری، سید محمود هاشمی شاهرودی، آقا مجتبی تهرانی و مقام معظم رهبری مدظله العالی
🔸تحصیلات دانشگاهی
»» مدرسه (دانشگاه) عالی شهید مطهری، کارشناسی ارشد حقوق خصوصی
»» مدرسه (دانشگاه) عالی شهید مطهری، دکترای فقه و حقوق خصوصی
(پذیرش سال ۱۳۸۰ با قبولی در کنکور و در نهایت فارغ التحصیل با دفاع از رسالهی دکتری باعنوان تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق)
🔸سوابق علمی
»» سطح چهار فقه و اصول از حوزه علمیه قم
»» دکترای فقه و مبانی حقوق با گرایش حقوق خصوصی از دانشگاه شهید مطهری
»» تدریس متون فقهی سطح عالی و فقه قضاء و فقه اقتصاد در حوزههای علمیه تهران و دانشگاهها
🔸تدریس
»» حوزه علمیه تهران، رسائل، مکاسب، کفایتین (سطوح عالیه) در مدارس مجد، امیرالمومنین (ع) و امام حسین (ع)، و قواعد فقهیه (درس خارج) درمدرسه مروی
»» حوزه علمیه مشهد، تدریس درس خارج در موضوعات، وقف، نذر، امر به معروف و نهی از منکر
»» دانشگاهها و مراکز آموزش عالی، تدریس دروس تخصصی فقه قضا، فقه اقتصاد، اصول فقه و حقوق مدنی در دورههای کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاههای امام صادق (ع) شهید مطهری و آزاد اسلامی
🔸تالیفات و آثار
کتب چاپ شده
»» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش قضایی)
»» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش عبادی)
»» کتاب تقریرات درس قواعد فقه (بخش اقتصادی)
»» کتاب ارث بلا وارث در فقه و حقوق
»» کتاب تعارض اصل و ظاهر در فقه و حقوق
🔸کتب در دست انتشار
»» کتاب سیر تحول در نظارت و بازرسی
»» کتاب الوقف
»» کتاب الامر بالمعروف و النهی عن المنکر
🔸سخنرانی علمی ارائه شده
»» تعدد اسباب مسئولیت
»» بیع فاسد و اقسام آن
»» مفهوم رهن
»» مدیریت کارآمد
»» نظارت اثر بخش
»» تأثیر متقابل تصمیمات قضایی و اقتصادی
»» جایگاه نظارت و بازرسی در اسلام
»» عدالت و تأثیر آن بر سبک زندگی
و دهها سخنرانی علمی در حوزههای اقتصادی، مدیریتی، اجتماعی و حقوقی و معرفتی در حوزه ها و دانشگاهها و مراکز علمی و سمینارهای تخصصی وزارتخانهها و سازمانهای کشور
#انتخابات_1400
#انتخاب_اصلح
#رای_من_رئیسی 🇮🇷
دولت مردمی؛ ایران قوی 🇮🇷
▪️آقای مهرعلیزاده! شما ٢۴ ساله دارید از پایاننامتون دفاع میکنید؟!
▪️مهرعلیزاده کاندیدای ریاست جمهوری در حالی ادعا میکند با دکترای اقتصاد میتوانم مشکلات را حل کنم که مدرک کارشناسی و ارشد را در رشته مهندسی مکانیک تحصیل کرده است که هیچ ارتباطی با اقتصاد ، مسائل کشور و حقوق مردم ندارد و فقط دکترا (یعنی ۲ سال) را در رشته اقتصاد مهندسی تحصیل کرده است و به دلیل عدم اتمام پایاننامه و دفاع از آن هنوز مدرک دکترای اقتصاد مهندسی را دریافت نکرده است.
▪️نقطه مشترک مهرعلیزاده و حسن روحانی اینست که هر دو مقطع دکترا را در خارج از کشور تحصیل کرده اند و در پایان نامه و اعتبار مدرکشان شبهاتی وجود دارد و با وعده دروغ و تخریب کاندیدای رقیبشان تلاش میکنند تا هر جور شده رای بیاورند.
#دولت_سوم_روحانی
#مهرعلیزاده
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ به عمل کار برآید
رهبر معظم انقلاب: من تأکید میکنم که به وعده و حرف نمیشود اعتماد کرد؛ به عمل کار برآید؛ خب حرف، آسان است؛ هر کسی میآید یک وعدهای میدهد. به اینها نمیشود اعتماد کرد؛ باید نگاه کرد و دید که آیا یک عملی در گذشتهی این شخص وجود دارد که این وعده را تأیید کند و تصدیق کند، یا نه؛ اگر چنانچه وجود داشت میشود به او اعتماد کرد، وَالّا نه. بنابراین کارآمدی را با حرف نمیشود تشخیص داد.۱۴۰۰/۳/۱۴
#انتخابات_1400
#انتخاب_اصلح
#آیت_الله_رئیسی
✅ وظیفه خواص در معرفی نامزد اصلح به مردم
❓وظیفه روحانیون و خواص در قبال شناساندن فرد اصلح چیست؟ آیا از لحاظ شرعی تکلیفی بر عهده آنها می باشد؟
👈 همگان به ویژه خواص و علما وظیفه دارند با حداکثر دقت، افراد اصلح را با حجت شرعی شناسایی کرده و به مردم معرفی کنند و مردم را در انتخاب درست یاری دهند. عدم دخالت خطرناک است؛ دخالت بدون بصیرت و حجت هم خطرناک است.
📤 بر اساس فتوای رهبر معظم انقلاب
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حکایت جالب دروازهبانی که ۱۷ گل خورد!
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سیودومین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله):
🔸راز پرشکوه ماندگاری جمهوری اسلامی و نظام امام خمینی، با وجود همه پیشبینیهای دشمنان درباره زوال این نظام، همراهی دو کلمه «جمهوری» و «اسلامی» یعنی حاکمیت توأمان اسلام و مردم است و از این پس نیز همراهی همین دو کلمه تضمین پیشرفت مستمر خواهد بود.
🔸بر اساس آیات قرآن مجید و احادیث و سنت پیامبر، اگر کسی به اسلام اعتقاد داشته باشد باید به حاکمیت اسلام هم معتقد باشد.
🔸در آیات و روایات، آحاد مردم و خواص در قبال سرنوشت جامعه و همچنین جلوگیری از انحراف و بروز شکاف طبقاتی مسئول دانسته شدهاند و امر به معروف نیز یک وظیفه عمومی شمرده شده که یکی از مهمترین معروفها برپایی حکومت دینی است.
🔸همچنین انسانها دارای اراده و حق تعیین سرنوشت هستند که حاکمیت مردم یکی از نمودهای حق تعیین سرنوشت است. ۱۴۰۰/۳/۱۴
⭕️ مشکلات معیشتی نباید مردم را از حضور در انتخابات دلسرد کند
✅ راه حل مشکلات، حضور در پای صندوق رای و انتخاب درست است
رهبر معظم انقلاب:
🔸گفته میشود برخی بخاطر مشکلات معیشتی مردد هستند که در انتخابات شرکت نکنند. نبایستی این چیزها ما را دلسرد کند درباره انتخابات. اگر نابسامانی و ناکارآمدی وجود دارد باید آنرا با انتخاب درست و خوب جبران کنیم نه با عدم انتخاب.
🔸هر زمان که مردم به کار گرفته شدند و معیارهای اسلام رعایت شد، پیش رفتیم و هرجا که یکی از این دو رعایت نشد، پیش نرفتیم. اگر در اقتصاد، رشد کارگاههای کوچک و متوسط یعنی زمینه ورود مردم را به حوزه تولید فراهم کرده بودیم اکنون وضع اقتصادی بهتر بود.
🔸بنابراین اگر مسئولان حدود و موازین اسلامی را در مسائل داخلی و خارجی رعایت، و ساز و کار حضور مردم در صحنه را نیز فراهم کنند، مشکلات حل خواهد شد.۱۴۰۰/۳/۱۴
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی اخیر:
🔸دربارهی انتخابات، امام بیانهای مهمّی دارند: انتخابات را فریضهی دینی میدانستند. در وصیّتنامهی امام یک عبارت بسیار هشداردهندهای هست که میفرمایند: «عدم حضور در انتخابات، در بعضی مقاطع چه بسا گناهی باشد در رأس گناهان کبیره» یا در یک بیان دیگر میفرمایند: «کوتاهی در مشارکت در انتخابات دارای پیامدهای دنیوی، چه بسا تا نسلها بعد و مستلزم بازخواست الهی است»
🔸من هفتهی پیش یک صحبتی با نمایندگان محترم مجلس کردم؛ آنجا گفتم کسانی که سخن نافذی دارند، مردم را به حضور در انتخابات تشویق کنند؛ حالا میخواهم علاوهی بر آن عرض بکنم که این مخصوص افراد دارای سخن نافذ نیست؛[بلکه]همهی آحاد مردم،خودشان را موظّف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم به شرکت در انتخابات دعوت کنند؛ این، تواصی به حق است: «وَ تَواصَوا بِالحَق» که در قرآن کریم هست؛ این، توصیه کردن به حق است؛ این وظیفه است و این کار را انجام بدهند؛ افراد خانواده، دوستان، همکاران، معاشرین، آحاد مردم و کسانی که با آنها سر و کار دارید را به[شرکت در انتخابات]دعوت کنید. ۱۴۰۰/۳/۱۴
رهبر معظم انقلاب در سخنرانی تلویزیونی به مناسبت سالروز ارتحال امام خمینی(ره):
🔸از دیدگاه امام(ره)، اسلام از یک طرف «ضد تحجر و التقاط»، «ضد ظلم، استکبار، فساد و ویژهخواری»، «ضد سلطه آمریکا و دخالت بیگانگان»، «ضد اشرافیگری و اختلاف طبقاتی»، و از طرف دیگر «طرفدار محرومان و عدالتخواه» است.
🔸دادن وعدههای بدون پشتوانه عملی جایز نیست و اینگونه وعدهها، گناه و به ضرر کشور است چون با محقق نشدن آنها مردم از انتخابات و نظام دلسرد میشوند بنابراین فقط وعدههایی بدهید که اهل فن آنها را تأیید میکنند.
🔸توقع دیگر از کاندیداها این است که در صورت پیروزی، خود را به «عدالت اجتماعی»، «کاهش فاصله فقیر و غنی»، «مبارزه بدون ملاحظه با فساد»، «تقویت تولید داخلی و مبارزه با قاچاق و واردات بیرویه و افرادی که با پر کردن جیب خود از طریق واردات کمر تولید داخلی را میشکنند» متعهد بدانند.
🔸خداوند متعال ما را از ظلم، هتک حرمت مؤمن و تخلف از وظایفمان محفوظ بدارد. امام بزرگوار را با اولیاء بزرگ خود محشور و او و شهیدان را از ما راضی کند و با تقدیر خیر برای ملت ایران، این انتخابات را جزو انتخابات دشمنشکن قرار دهد. ۱۴۰۰/۰۳/۱۴
KayhanNews75979710412149515552158.pdf
9.58M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز دوشنبه ۱۷ خرداد ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم