KayhanNews75979710412149525569208.pdf
9.38M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۱۷ تیر ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
✔️قدم دوم برای متقاعدشدن به ترک گناه این است که منفعتطلب باشی!
✔️دینداری یعنی منفعتطلبی!
🔸برداشت عمومی در جامعۀ ما نسبت به گناه، برداشت درستی نیست و نسبت به آن سوءتفاهم وجود دارد؛ یعنی اکثراً نمیدانند که گناه واقعاً به ضرر فرد و جامعه است و ترک گناه، به نفع خودمان است.
🔸برای اینکه به دینداری متقاعد بشویم و برای دینداری توانمند بشویم، اولین گام این بود که باید متقاعد بشویم به اینکه زندگیِ بابرنامه داشته باشیم و برای برنامهریزی توانمند بشویم؛ یعنی مهارت برنامهریزی برای زندگی را بهدست بیاوریم. «محاسبۀ نفس» که در دین بر آن تأکید شده است، جزء مهارت برنامهریزی است
🔸قدم دوم برای متقاعدشدن به ترک گناه این است که منفعتطلب باشی! میدانید چرا آدمها بیدین میشوند؟ چون منافع[اصلی] خودشان را نمیخواهند! کسی که منافع خودش را نخواهد، لااقل یکچهارم قرآن-که از بهشت و جهنم سخن میگوید- اصلاً به دردش نمیخورد! ترس از جهنم و شوق به بهشت برای کسی است که خودش را میخواهد.
🔸 آدم باید خودخواه و منفعتطلب باشد تا بتوانیم به او بگوییم: «منافع تو اینهاست...» کسی که رسیدن به منافعش، برایش مهم نیست، چطور میشود دربارۀ دین- که برنامۀ تأمین منافع است- با او صحبت کرد؟!
🔸بچه را باید طوری بار بیاوریم که منافع بلندمدت خودش را بخواهد. بچهای که منافع ده سال بعدش را به او گوشزد کنید و او بیتوجهی کند و برایش مهم نباشد، معمولاً اهلِ دین هم نخواهد شد، چون دین میخواهد ما را به منافع بلندمدت و بیشتر برساند.
🔸امیرالمؤمنین(ع) میفرماید: خداوند خلق را خلق کرد که آنها را مؤدب کند به آداب و اخلاق شریف. و خدا دید که وقتی بخواهد مردم را مؤدب کند، باید برای آنها توضیح بدهد چه چیزی به نفعشان است و چه چیزی به ضررشان است؟ و خدا دید که منافع ما را با «امر و نهی» میتواند به ما گوشزد بکند. احتجاج/۱/۲۰۷
🔸قرآن میفرماید: اینکه روزه بگیرید، به نفع خودتان است؛ اگر بفهمید (بقره/۱۸۴) در آیۀ دیگری میفرماید: صدقه بدهید، به نفع خودتان است اگر بفهمید!(بقره/۲۸۰) . قوانین عالم اینگونه است.
🔸خدا میفرماید: پیامبر من، به مردم بگو که هرکسی هدایت پیدا کند به نفع خودش است و هرکسی هم گمراه بشود به خودش ضرر زده است و من وکیل و نگهبان شما نیستم! (یونس/۱۰۸)
اگر کسی کار خوب انجام بدهد برای خودش این کار را کرده است و اگر کسی کار بد انجام دهد علیه خودش این کار را کرده است. (فصلت/۴۶)
🔸کسی که بیدینیِ علنی کند یعنی به ضرر جامعه عمل کرده است. مگر تو میتوانی به ضرر دیگران کار کنی؟! مگر به انتخاب خودت است؟! مثل اینکه یک کسی دستش را گذاشته باشد روی بوق ماشین و اعصاب همه را خُرد کند. بالاخره باید جلوی این فرد را گرفت، چون دارد به دیگران لطمه میزند یا اینکه کسی از جیب من دزدی کند و بگوید «من نظرم این است که دزدی چیز بدی نیست!» مگر این چیزها به عقیدۀ شخصی است؟
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۲۳
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پروفسورهای کافری که مسلمان شده اند
👈 آن وقت بعضیها که ٢ کلاس سواد ندارند از اسلام ایراد میگیرند
💫 معجزه ی انقلاب
🌼 رهبر معظم انقلاب: «معجزهی انقلاب این است که بعد از چهل سال شما میبینید جوان مؤمن مسلمان که نه امام را دیده است، نه انقلاب را دیده است، نه دوران دفاع مقدّس را دیده است، امّا امروز با روحیهی انقلابی، مثل همان جوانِ اوّلِ انقلاب میرود وسط میدان و با علاقه، با احساس مسئولیّت، با شجاعت تمام در مقابل دشمن میایستد.» ۹۷/۹/۲۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 هشدار جدی فرمانده سپاه کربلا به برخی مدیران و مسئولین
سردار مسلمی:
🔸از سندسازی شما و امحای اسناد تعدی به اموال بیت المالتان مطلع هستیم چون در تور رصد اطلاعاتی ما هستید!
🔸به سراغتان می آییم! منتظر برخورد شدید ما در آینده نزدیک باشید.
🔴 پشت پرده تبلیغ دولت ارمنستان برای واکسیناسیون خارجیها/ تنها 2 درصد مردم ارمنستان واکسن زدهاند!
🔹نیویورکتایمز: در کشور 3 میلیون نفری ارمنستان فقط 75 هزار نفر واکسینه شدهاند. ارمنستان تاکنون 200 هزار دُز واکسن وارد کرده است.
🔹رسانههای ارمنستان، علت اصلی پایینبودن نرخ واکسیناسیون را نگرانی مردم از عوارض واکسن عنوان کردهاند. این موضوع موجب گلایه مقامات ارمنی شده و آنها جلسهای برای پیداکردن راهکار به منظور تشویق مردم به واکسیناسیون برگزار کردهاند.
🌷امیرالمومنین علیه السلام به فرزندش امام حسن علیه السلام فرمودند:
پسر جانم آیا چهار راه به تو نیاموزم که از طب بی نیاز شوی؟
امام حسن علیه السلام: آری ای امیر مومنان!
پس امیرالمومنین علیه السلام فرمودند:
تا گرسنه نشدی سر سفره غذا منشین، قبل از سیر شدن دست از غذا بکش، غذا را خوب بجو، قبل خواب به دستشویی برو؛ پس اگر این چهار کار را انجام دادی از طب بی نیاز خواهی شد.
📚 منبع : الخصال، ج۱، ص۲۲۹
وسائل الشیعه ، بحارالأنوار و ...
﷽ ان شاء الله تصمیم داریم ختم صلواتی که هر شب جمعه قرار داده میشود را به توفیق الهی و همت شما عزیزان تا زمان ظهور امام زمان(عج) که بسیار نزدیک است ادامه دهیم تا ان شاء الله بتوانیم با فرستادن این صلوات ها با نیتی که ادامه خواهیم گفت به سهم خودمون باعث تعجیل در فرج و همچنین عاقبت به خیری خودمان شویم و بتوانیم به توفیق تبعیت و اطاعت کامل از حضرت برسیم و هر چه زودتر به توفیق حضور و بهره مندی از دوران فوق العاده بعد از ظهور نائل شویم.
هفته پیش الحمدلله به همت شما عزیزان بر اساس گزینه ای که انتخاب کردید از بین چندین کانال و گروه در تلگرام و ایتا که ختم در آن قرار داده شده بود، مجموعا حدود ۹۵۰ نفر شرکت کردند و حدود ۴۳۹ هزار صلوات فرستاده شد.
طبق بیانات بزرگان دین ، صلوات برترین ذکر است و در رسیدن به حاجات بسیار سودمند و موثر است و این ذکر در تقرب پیدا کردن به خدا ، آمرزش گناهان، توشه آخرت و صفای باطن تاثیر بسیار زیادی دارد.
ان شاء الله همگی بتوانیم در این سُنت حسنه و پُر خیر و برکت ختم صلوات هر هفته شرکت کنیم و ان شاء الله خدا ما را از تمام ثوابها و آثار و برکات فوق العاده این صلوات ها بهرهمند فرماید و تک تک این صلوات ها را به عدد ما احاط به علمک(به تعداد بالاترین عددی که در احاطه ی علم خداست) از ما قبول فرماید. سعی کنیم صلوات ها را با آرامش و با توجه فرستیم.
برای شرکت در این ختم صلوات، روی لینک زیر کلیک کرده و گزینه ثبت را بزنید سپس تعداد صلواتی که تمایل دارید بفرستید را وارد کنید و سپس روی ثبت کلیک کنید تا ثبت شود.
https://EitaaBot.ir/counter/nwa1
✔️ دین برنامهای است برای اینکه انسان به منافع خودش برسد؛ منافع مادی، معنوی، دنیایی و آخرتی
🔸وقتی میخواهی بچۀ خودت را تربیت کنی یا وقتی میخواهی خودت را تربیت کنی، طمع کن، به بهرههای فراوانی که میخواهد به تو برسد. حتی ترس از جهنم هم اینقدر کار نمیکند! امامصادق(ع) فرمود: شما شیعیان ما خیالتان راحت باشد؛ ما شفاعت میکنیم که از جهنم نجات پیدا کنید، بروید مسابقه بگذارید برای رسیدن به بالاترین درجهها در آخرت! (وَ اللَّهِ لَا یَدْخُلُ النَّارَ مِنْکُمْ رَجُلٌ وَاحِدٌ، فَتَنَافَسُوا فِی الدَّرَجَاتِ؛ امالی طوسی/296) (لَا خَوْفٌ عَلَیْکُمْ وَ لَا أَنْتُمْ تَحْزَنُونَ، کُلُّکُمْ فِی الْجَنَّةِ، فَتَنَافَسُوا فِی الدَّرَجَاتِ؛ امالیطوسی/723)
🔸یکی از کارهای ابلیسِ ملعون این است که آدم را به کم قانع میکند و میگوید «همینقدر بس است!» یعنی آدم را به کم قانع میکند و حتی درِ گوش آدم، زمزمۀ اخلاقی و ظاهراً متواضعانه میخواند که «میخواهی چهکار!» مثلاً اگر بگویی: «من میخواهم مثل آقای بهجت(ره) بشوم» میگوید: «شوخی نکن! تو کجا، آقای بهجت کجا! تو همین دو رکعت نماز را بخوانی بس است!» اما تو بگو: چرا به کم قانع بشوم؟!
🔸بلندهمت بودن و به کم قانع نشدن، یکی از شاخصههای منفعتطلبی است. ما در اینجا یک قید به این منفعتطلبی اضافه میکنیم بهعنوان «بلند همتی و بلندنظری»
🔸«خودخواهِ بد» و منفعتطلبیِ بد کسی است که منافع کوتاهمدت و منافع اندک خودش را میگیرد ولی منافع بلندمدت خودش را از بین میبرد؛ مثل بچۀ نادانی که گوشوارههای طلا را با شکلات عوض کند!
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۲۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥پارک آبی یا استخر شنا نیست
صحنه ای از یک فیلم هالیوودی هم نیست
این وضعیت مترو نیویورک آمریکاست بعد از یک بارندگی
حالا اگر یک دهم این تصاویر در ایران اتفاق میوفتاد ...
✍ جناب آقای استیون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸 برخورد جالب شیخ رجبعلی خیاط(ره) با مستأجر منزلش
✍ حالا که تابستون شروع شده و تو این گرونی، بیشتر مردم و مخصوصا بخش زیادی از مستأجرین شرایط اقتصادی بدی رو میگذرونن، خوبه که صاحب خونهها هم برای رضای خدا بیشتر با مستأجرشون کنار بیان. یادمون باشه مسلمونی فقط به اسم نیست، به عمل است.
🌹.امام على عليه السلام :
⚠️ عمر خود را در #سرگرمى_ها هدر مده، كه به هيچ #اميدى [به ثواب الهى و توشه آخرت] از دنيا بروى.
📙ميزان الحكمه ج۱۰ ص۳۰۷
KayhanNews75979710412149525769209.pdf
10.83M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز شنبه ۱۹ تیر ۱۴۰۰
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
انسان، از سرِ منفعتطلبی عاشق خدا میشود!
🔸 اگر مناجاتها و دعاهای اولیاء خدا را نگاه کنید، میبینید که اکثراً منفعتطلبانه است! کدامیک از اهلبیت(ع) در مناجات خودشان اینطور صدا میزدند که «خدایا عاشقت هستم؛ دلم برایت تنگ شده است...» محور دعاها استغفار است و استغفار هم یک کار منفعتطلبانه است.
🔸 ثانیاً انسان موجودی است که عمیقترین محبت در دلش، جدای از منافعش نیست و از سر منفتطلبی عاشق میشود. عشق این نیست که آدم خودش را فدا کند! خداوند حتی دربارۀ شهادت هم از عبارت خرید و فروش استفاده کرده و میفرماید: خدا جان مؤمنین را میخرد و آنها سود میبرند (توبه/۱۱۱)
🔸 اگر عشق میخواهی، بیا منفعتطلبی کن تا عاشق خدایی بشوی که تمام منافعت را تأمین میکند؛ این عشق «عشق متواضعانه» است، خدا عشق متکبرانه نمیپذیرد! رابطۀ عاشقانۀ عبد و مولا، رابطۀ بین گدا و داراست؛ عشق به خدا را با عشق به فرزند یا همسر اشتباه نگیریم!
🔸 با خدا وارد تجارت بشو؛ ببین خدا چطور منافع تو را تأمین میکند و چقدر پُرسود با تو رفتار میکند و بابت هر یک کار خوبِ تو، دهها برابر پاداش میدهد. آنوقت ذره ذره عاشق و شرمندۀ او خواهی شد و به احسان او مدیون خواهی شد.
علیرضا پناهیان ۹۸.۲.۲۴