🌷 سیره ی پیامبر مهربانی و رحمت حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله)
🔖 قسمت سوم
🔆سخن و سکوت
پيامبر اکرم(ص) گفتاري فصيح و شيرين داشتند و هنگام سخن گفتن تبسم مي کردند نه کم و نه زياد حرف مي زدند. بدون ضرورت حرف نمي زدند. روزي به ابوذر فرمودند: اي ابوذر هرچه را که در آن تو را بهره نيست ترک کن و به سخني که فايده اي بحال تو ندارد لب مگشا و زبان خود خود را مانند پول خود که در حفظ آن ميکوشي نگهداري نما. اي ابوذر اگر سخن گفتن نقره باشد سکوت طلا است.
🔆قاطعيت در اجراي عدالت
پيامبر(ص) در قبال تضييع حقوق شخصي با گذشت و اغماض باورنكردني رفتار مي كردند. زمانيكه حقي پايمال مي شد و يا حريم شرع مورد تجاوز قرار مي گرفت بسيار خشمگين مي شدند.
از هيچكس ابائي نداشتند. در نظر ایشان همه يكسان بودند. ملاك ایشان حق بود. ايشان در اجراي قاطعانه عدالت مي فرمايند«اقوام و ملل پيشين دچار سقوط و انقراض شدند بدين سبب كه در اجراي قانون عدالت تبعيض روا مي داشتند».
🔆مهربانی با كودكان:
ایشان با فرزندان بسيار مهربان بودند.
روزي پيامبر خدا(ص) نشسته بودند و حسن(ع)و حسين(ع) وارد شدند. پيامبر به احترام آنها از جاي بلند شد. و مي فرمودند كه من بخاطر پنج خصوصيت بچه ها را دوست دارم:
اول آنكه بسيار گريه مي كنند و اين گريه كليد جنت است.
دوم :متكبر نيستند
سوم: اینکه وقتی دعوا مي كنند، كينه به دل نمي گيرند
چهارم: آرزوي دور و دراز ندارند
و پنجم: دلبسته و وابسته به چيزي نيستند.
🔆حسن خلق:
يكي از مهمترين علل توفيق رسول خدا(ص) خوي نرم و ملاطفت آميز وي بود. در رفتار با مردم بسيار بردبار و حليم بودند. حُسن ظن داشتند. پيامبر در جواب سؤال اُسامه كه بهترين صفت پسنديده كدام است فرمودند: «حُسن خلق».
امام حسين(ع) به نقل از پيامبر (ص) فرمودند براي افراد خوش خُلق پاداشي است مثل آنهایي كه روزها را روزه مي گيرند و شبها را نماز مي خوانند و در جاي ديگر مي فرمايند«خوش خلقي گناهان را ذوب مي كند همانطوري كه خورشيد يخ را ذوب مي كند.پرسيدند: خوش خلقي چيست؟ فرمودند: خوش خلقي به اين است كه پيوند دوستي برقرار كني با كسي كه از تو بريد و عفو نمايي كسي را كه به تو ظلم كرده و عطا كني به آنكه از تو مضايقه داشته
و در مقام دعا با خالق سبحان مي گفت: خدايا خُلقم را نيكو فرما. خدايا از اخلاق ناپسند دورم دار و براي اجتناب از کار های ناشایست ياري ام فرما.
🔆عفو و گذشت
چشم پوشي از خطاي ديگران و گذشت از خود از سجاياي بارز آن حضرت بود. ايشان عفو و گذشت را برانتقام ترجيح مي دادند.
🌹👉 @Antiamericanislam
🌷 خدا و فرشتگانش بر پیامبر درود میفرستند؛ ای کسانی که ایمان آوردهاید، بر او درود فرستید و سلام گویید و کاملاً تسلیم (فرمان او) باشید.
✨سوره احزاب آیه۵۶
🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
🌹👉 @Antiamericanislam
هدایت شده از هیأت میثاق با شهدا
MiladPayambarVaImamSadegh1394[01].mp3
5.73M
▶️ #سرود: موسم برادری و عیدرحمته، بهار وحدته
🎙با نوای #حاج_میثم_مطیعی
🔺🔺🔺🔺🔺🔺
✅ @misaq_ba_shohada
16.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫 همانند حضرت محمد(صلی الله علیه و آله) باشیم
🌷کلیپی بسیار زیبا
🌸 توصیف خصوصیات پیامبر مکرم اسلام(ص)
🌹👉 @Antiamericanislam
#محمد_رسول_الله
🔸️رهبر انقلاب، صبح امروز: خورشید فروزانی که در دوران جهل و فریب جاهلیت طلوع کرد و جهان را روشن کرد؛ به تعبیر امیرالمؤمنین (علیهالصّلاةوالسلام) «وَ الدُّنْيَا كَاسِفَةُ النُّورِ ظَاهِرَةُ الْغُرُور» حقیقت قضیه همین است؛ در تاریکی جهل و فریب دنیا فرورفته بود در آن دورانی که پروردگار عالم این نور را به بشریت اهدا فرمود و عطا فرمود.
🔸️امروز جسم مبارک پیغمبر در میان ما نیست لکن «أَرْسَلَهُ بِالْهُدَىٰ وَدِينِ الْحَقِّ» دین او، هدایت او همراه ما است؛ اگر تبعیت از این نور بکنیم «وَاتَّبَعُوا النُّورَ الَّذِي أُنزِلَ مَعَهُ» گر مشمول این تعبیر قرآنی باشیم، آن وقت نتیجهاش این است که «أُولَٰئِكَ هُمُ الْمُفْلِحُونَ»؛ تبعیت از هدایت الهی و نوری که او آورد که این نور قرآن است و قرآن کتاب هدایت است، کتاب نور است، تبعیت از این هدیهی الهی به وسیلهی پیغمبر اکرم به بشریت موجب این است که فلاح و رستگاری به بشر عطا بشود و عنایت بشود.
۹۷/۹/۴
👈کانال «ضد اسلام آمریکایی🇺🇸»
🌹👉 @Antiamericanislam
🌷 سیره ی پیامبر مهربانی و رحمت حضرت محمد مصطفی(صلی الله علیه و آله)
🔖 قسمت چهارم (آخر)
🔆ایمان خالص
سیره پیامبر(ص) از ایمان همه جانبه اش به خدا مایه می گیرد و در تمام احوال خدا را می پرستیدند، چه آن گاه که در شعب ابوطالب در محاصره دشمن و بایکوت اقتصادی قرار دارند و گرسنگی بچه ها، به ویژه فاطمه (س) جگر او را می سوزاند و چه آن زمان که در اوج قدرت بودند؛ایشان در هر حال، در نهایت اشتیاق، خدای را سپاس می گویند و ذره ای از ایمان ایشان به خدا کم نمی شود.
🔆عبادت و استغفار
درباره عبادت آن حضرت روایات فراوان و مختلفی نقل شده است که چون وقت نماز می رسید چنان منقلب می شدند که گویا از مدت ها قبل منتظر فرا رسیدن چنین وقتی بوده اند و در این حال نه او کسی را می شناخت و نه کسی او را. به راستی همان گونه که ایشان بارها فرمودند، نور چشمش در نماز و روزه بود: «قرة عینی فی الصلوة و الصیام».
تقیّد به نماز و روزه یک حقیقت عملی و نظری برای آن حضرت محسوب می شد. روزی به ابوذر غفاری فرمود: ای اباذر! خداوند متعال نماز را محبوب دل من ساخته است، همان گونه که غذا را محبوب دل گرسنگان و آب را مطلوب تشنگان قرار داده است؛ ولی گرسنه و تشنه از غذا و آب سیر می شوند اما من هرگز از نماز سیر نمی شوم. سنت رسول خدا (ص) در عبادت چنان بود که هر ماه سه روز را روزه می گرفت:
۱- پنج شنبه اول ماه که روز عرضه اعمال است؛
۲- چهارشنبه اول از دهه دوم ماه که روز نحس مستمر و نزول عذاب است؛
۳- پنج شنبه آخر ماه از دهه آخر که مجدداً روز عرضه اعمال می باشد.
( وسائل الشیعه، ج۷، ص۳۰۴)
سیره دائمی رسول خدا (ص) این بود که هر روز هفتاد مرتبه استغفار می کرد و هفتاد بار توبه می نمود.
(اصول کافی، ج۲، ص۵۰۵)
🔆جنگ برای خدا و پیشبرد اسلام
امام راحل (ره) درباره سیره نبوی پیامبر (ص) در جنگ می فرمودند: «رسول اکرم مقصدشان این نبود که مشرکین مکه را از میان ببرند یا مشرکین جزیرة العرب را نابود کنند، مقصد این بود که دین اسلام را منتشر کنند و حکومت، حکومت قرآن باشد. چون کفار گاهی مانع بودند از این که حکومت اسلامی تحقق پیدا کند، منتهی به جنگ می شد... به طوری که اگر معارض نبود معلوم نبود جنگی پیش بیاید.»
بنابر این هدف از جنگ ها، رفع موانع تبلیغ دین و ایجاد حکومت اسلام و قرآن بود.
🔆استقامت در سختی ها
قیام برای خدا و استقامت در میدان جنگ و سختی ها، از سیره های عملی پیامبر (ص) بود و این استقامت، ریشه در ایمان خالص و عاشقانه او به خدای متعال داشت.
🔆تواضع
ابوذر غفاری نقل می کند: رسول خدا (ص) میان اصحاب می نشست و گاهی که فردی غریب و ناشناس می آمد و آن حضرت را نمی شناخت از جمع می پرسید: محمد کدام یک از شماست. آن بزرگوار همواره در میان اصحابش حلقه وار می نشست تا امتیازی پیدا نکند، می فرمود: خداوند کراهت دارد از آن بنده ای که خود را برجسته تر از اصحابش بنگرد.»
مکارم الاخلاق، ص۱۶
📝 این موارد و همچنین نمونه های بسیاری دیگر از سیره عملی پیامبر عظیم الشَأن اسلام (ص) که بیان نشد، فراتر از آن چیزی است که بتواند آن را به تمام و کمال بازگو کرد. اما همین بس که حضرت محمد (ص) اسوه کامل و حسنه اخلاق و نمونه عملی و عینی بنده خالص خداست که مؤمنان خداجو باید او را سرمشق دین و دنیای خود قرار دهند تا سعادت ابدی را نصیب خویش گردانند. این نوشتار را با شعری زیبا به پایان می بریم:
چند بت بشکست احمد در جهان
تا که یا رب گوی گشتند امّتان
گر نبودی کوشش احمد، تو هم
می پرستیدی چو اجدادت صنم
✨إنَّ اللَّهَ وَ مَلائِكَتَهُ يُصَلُّونَ عَلَى النَّبِيِّ يا أَيُّهَا الَّذينَ آمَنُوا صَلُّوا عَلَيْهِ وَ سَلِّمُوا تَسْليماً ✨
خدا و فرشتگان او بر پيامبر اسلام درود مى فرستند، شما هم اى كسانى كه ايمان آوردهايد بر او صلوات بفرستيد، و آن طور كه بايد تسليم شويد.(احزاب،۵۶)
🌹🌷اللّهمّ صَلِّ على مُحمُدٍ و على آلِ مُحمّدٍ و عجل فرجهم🌷🌹
🌹👉 @Antiamericanislam
KayhanNews759797104121485753150452.pdf
12.9M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
با کیفیت عالی
امروز دوشنبه ۵ آذر ۹۷
🌹👉 @Antiamericanislam
✨ زیارت عاشورا
🔸 «زيارت عاشورا»، كه از سوى امام محمد باقر به شيعيان و شيفتگان تعليم داده شده است، مضامين والايى دارد. در يكى از فرازهای این زيارت چنين آمده است:
⚡️ «اَنْ يَرْزُقَني طَلَبَ ثارِكَ مَعَ اِمام مَنْصُور مِنْ اَهْلِ بَيْتِ مُحَمَّد، صَلَّي اللهُ عَلَيْهِ وَآلِهِ»
زائر در اين فقره، مشاركت در خونخواهى امام حسين به وسيله امام زمان را طلب میكند، چرا كه مقصود از امام منصور، دوازدهمين پيشواى شيعيان حضرت ولى عصر عجّل اللّه تعالى فرجه الشّريف میباشد.
🔆 از مرحوم سید رشتى نقل شده است که حضرت صاحب الزمان توصیه میفرمایند به خواندن زیارت عاشورا.
🌹 خواندن روزانه زیارت عاشورا را فراموش نکنیم.
📚 از حسين تا مهدى، ص٦٥
صحیفه مهدیه، بخش ملحقات
#ادعیه_و_زیارات_مهدوی
🌹👉 @Antiamericanislam
💥پروژه براندازی و تجزیه ایران از طریق نفوذ
💢 چهار روزَنه ی اصلی برای نفوذ
به گزارش نگاه آزاد؛ سید عبدالله متولیان، در همایش جنایات تاریک در روز روشن، در دانشگاه مازندران با اشاره به موضوع نفوذ گفت:
امروز موضوع نفوذ که رهبر انقلاب بارها در سخنانشان مطرح کردند، باز جان تازه ای به خود گرفته است و امروز دشمنان در حال پیدا کردن روزنههای نفوذ هستند.
⭕️اولین عنصری که سبب رخنه می شود، هنگامی است که شما سستی کردید. اینکه شما سستی می کنید نسبت به وظیفه، یک نما از اسلام آمریکایی و اسلام سکولار است. اسلام سکولار مردم را به تن پروری فرا می خواند.
⭕️دوم، هنگامی است که شما به جدال بی خودی می پردازید. وقتی جامعه به دو دسته تقسیم شود و بینِ شان جدل صورت بگیرد، این نفوذ صورت می گیرد.
⭕️روزنه سوم نفوذ، نافرمانی از ولایت است. نافرمانی از ولایت ، کمین گاهی است که دشمن از آنجا وارد می شود. مهمترین نشانگاه غرب برای نفوذ این نافرمانی است. یعنی ما یادمان برود که در همه جهان یک نظامی شکل گرفته است که رهبری دارد که این آدم ، خوب فرمانده و آقایی است.
⭕️چهارمین منفذ، دنیا گرایی است، هنگامی که انسان هایی که باید در میدان مبارزه باشند، اما به سمت دنیاگرایی رفتند، اولین عارضه ای که شکل می گیرد عارضه حقارت است و مردمی که خودشان را نسبت به دشمن حقیر بدانند، آن کشور شکست می خورد.
__________________________
✅راهکار برای جلوگیری از ایجاد روزنه برای نفوذ
🔸برای روزنه ی اول باید سعی کنیم روحیه ی تلاش و جهاد را در خود زنده کنیم و نسبت به مسائل جامعه بی خیال نباشیم.
🔸برای روزنه ی دوم باید هر وقت کسی را که دچار انحرافی بود خواستیم راهنمایی و نصیحت کنیم با زبانی نرم و خیر خواهانه اقدام نماییم و اگر دیدیم طرف مقابل به شدت متعصبانه عکس العمل نشان داد و فقط سعی میکند حرف خودش را هر جور شده اثبات کند دیگر بحث را در آن زمینه ادامه ندهیم و نگذاریم تنش بوجود بیاید.
🔸برای روزنه ی سوم که از بقیه مهم تر است باید شناخت خود را نسبت به حقانیت ولایت فقیه و لزوم وجود آن در جامعه بالا ببریم و مطیع امر ولی فقیه باشیم و فرمایشات ایشان را به دقت گوش دهیم و با عزم و اراده ای قوی تا جایی که کاری از دست ما ساخته است آن ها را عملی کنیم و به شایعه ها و دروغ هایی که دشمن برای تخریب شخصیت ولی فقیه منتشر میکند توجهی نکنیم و اگر در این زمینه شبهه ای داریم برطرف کنیم و سعی کنیم در این باره روشنگری کنیم.
🔸برای روزنه چهارم که دنیا گرایی می باشد سعی کنیم به صورت مداوم به خود یادآوری کنیم که زندگی اصلی و همیشگی ما بعد از رفتن از این دنیا و در جهان آخرت و بر مبنای عملکرد ما در این دنیا می باشد و دیر یا زود از این دنیا خواهیم رفت و برای کار های دینی و معنوی و معرفتی و تقرب به خدا وقت مشخصی را در روز اختصاص دهیم.
✅ ان شاء الله با روشنگری گسترده و بستن راه های نفوذ بتوانیم نقشه ی براندازی و تجزیه ایران را که دشمنان برای عملی شدن آن سنگ تمام گذاشته اند را خنثی و بی اثر کنیم و ان شاء الله هر چه زودتر شاهد ظهور امام زمان(عج) و نابودی جبهه نفاق و کُفر باشیم.
الهی آمین به حق محمد و آل محمد(صلی الله علیه و آله)
🌹👉 @Antiamericanislam
❓سوال:
در مواردی که نظر ولی فقیه و مرجع تقلید تفاوت دارند، تکلیف چیست؟
✅پاسخ:
در مواردی که نظر ولی فقیه با نظر مرجع تقلید متفاوت است، اگر اختلاف در مسائل مربوط به اداره کشور و اموری که به عموم مسلمانان ارتباط دارد باشد، مثل دفاع از اسلام و مسلمین بر ضد کفار و مستکبران متجاوز، باید نظر ولی امر مسلمین اطاعت شود و اگر در مسائل فردی محض باشد، هر مکلفی باید از فتوای مرجع تقلیدش پیروی نماید. [1]
🔖 نکته:
شیخ محمد حسن نجفی – صاحب کتاب جواهر الکلام – می نویسد: «ولایت فقیه از امور مسلم، قطعی، ضروری و روشنی است که نیاز به دلیل ندارد. استوانه های مذهب به ولایت فقیه حکم کرده اند و فقیهان در موارد متعددی آن را ذکر کرده اند ... منکر ولایت فقیه، طعم شیرین فقه را نچشیده و رمز سخنان امامان معصوم علیهم السلام را نفهمیده است. منصب فقیه، منصب امامان علیهم السلام است... فقیه، مصداق اولی الامر است و اطاعت از وی واجب می باشد.» [2]
📚پی نوشت:
[1]. خامنه ای، اجوبه الاستفتائات، س 52
[2]. جواهر الکلام، ج15، ص 421 و 422؛ ج16، ص 178؛ ج21، ص 395 تا 397؛ ج 22، ص 195؛ ج 40، ص 19
»> برگرفته از کتاب «رساله مصور»، ج 1، ص 67 و 68
🌹👉 @Antiamericanislam