ساده زیستی و رفتار حضرت زهرا(سلاماللهعلیها) با همسرش در زندگی باید الگو باشد. امیرالمومنین(علیه السلام) بعد از چند ماه جنگ به خانه برمیگشت، میفرمود: وقتی برمیگشتم، در میزدم، فاطمه در را باز میکرد، لبخند را که روی لبش میدیدم تمام دردهایم را فراموش میکردم.
از آن طرف هم علی خیبر شکن، یک سردار نظامی، درکارهای منزل به همسرش کمک میکرد، دلش نمیآمد همسرش خسته شود.
✔️ راه اینکه سیاستمداران حرف غلط نزنند این است که مردم «سخن باطل» را نپذیرند
✔️ جامعۀ حضرتزهرا(س) تحت تأثیر سخن باطل بود؛ مشکلی که تا حدی در جامعۀ ما هم هست
❓ آیا مردم ما در انتخابات بعدی، به قدرت سخنوری و باطلگویی رأی خواهند داد یا به حقیقت؟
🔸 حضرتزهرا(س) در جامعهای احساس مسئولیت کرد و بهتنهایی برای اصلاح جامعه قیام کرد که اصلاً کسی پذیرای سخن ایشان نبود، بلکه مردم تحت تأثیر سخن باطل بودند.
🔸 ایشان خطاب به مردم مدینه فرمود: ای مردمی که وقتی حرف غلط میشنوید راحت قبول میکنید «مَعَاشِرَ الْمُسْلِمِینَ الْمُسْرِعَةَ إِلَى قِیلِ الْبَاطِل» این چیزی است که امروز تا حدی در جامعۀ خودمان هم میتوانید ببینید.
🔸 بعضیها وقتی شایعه یا تهمتی علیه نظام و آدمهای ولایی میشنوند، بیدلیل قبول میکنند و اگر بپرسیم چرا؟ میگوید «بالاخره یک چیزی هست که دارند میگویند!» درحالیکه این حرف را دشمنان و افراد دروغپرداز بین مردم منتشر کردهاند؛ مردم که نباید هر حرف باطلی را بپذیرند.
🔸 آیا مردم ما در انتخابات بعدی، به قدرت سخنوری و باطلگویی و زیبا جلوه دادنِ باطل، رأی خواهند داد یا به حقیقت؟ این خیلی مهم است و ما در معرض امتحان هستیم؛ شبیه امتحان مردم مدینه.
🔸 بعضیها میگویند مناظره در انتخابات خیلی تعیینکننده است! مگر ما میخواهیم به مناظرهگرِ بهتر رأی بدهیم؟! ما میخواهیم به مدیر بهتر رأی بدهیم، به کسی که برنامه داشته باشد نه کسی که صرفاً بلد باشد حرف بزند.
🔸 سیاستمدارها وقتی ببینند حرف غلط زدن، کارشان را پیش میبرد، این کار را میکنند و ممکن است تهمت هم بزنند. ولی اگر مردم سخن باطل را نپذیرند، بدون اینکه جلوی آزادی بیان گرفته شود، حرف باطل در جامعه، مطرح نخواهد شد؛ جامعۀ مهدوی چنین جامعهای است.
👤 استاد علیرضا پناهیان
(حرم مطهر رضوی - ۹۹.۱۰.۹)
کیهان-18 دی.pdf
9.68M
بسم الله الرحمن الرحیم
تمام صفحات روزنامه کیهان
امروز پنجشنبه ۱۸ دی ۹۹
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم