🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌾🌾مشارکت برای ایران قوی🌾🌾
🌾یکی از راههای مهم قوی شدن ایران، مشارکت در انتخابات است: «ما باید تلاش کنیم کشور را قوی کنیم. خب، کشوری و ملّتی که میبیند دشمنیهای دشمنان و زیادهخواهان و مستکبران را، راه کار و علاجش این است که خودش را قوی کند.
🌾 این قوّت کشور و «ایران قوی» یک شعار عمومی است، این را همه قبول دارند؛ آن کسی که بنده را هم قبول ندارد، شعار «ایران قوی» را قبول دارد.
🌾مسلّماً ایران قوی بهتر از ایران ضعیف و ناتوان و توسریخور است؛ ایران قوی، ایران عزیز و دارای عزّت. ... ملّت هستند که این قوّت را به کشور می بخشند و حضور ملّت و مشارکتشان هم -اصل مشارکتشان، اندازهی مشارکتشان- مسلّماً در این قوّت ملّی تأثیر دارد.»
🌾بنابراین «انتخابات پُرشور برای کشور از همه جهت مهم است. هم از جهت حضور مردم و تحقّق مردمسالاری به معنای واقعی کلمه مهم است... مسئلهی تمدّنی بسیار مهمّی است؛ مردمسالاری است.
🌾بعد هم همین طور که میدانید، حضور مردم در انتخابات، بر تواناییها و قوّت آن دولت منتخب تأثیر زیادی دارد؛
🌾بالاخره یک دولتی انتخاب خواهد شد، یک رئیسجمهوری انتخاب میشود و دولتی تشکیل میدهد؛ هر چه پشتوانهی او بیشتر باشد، قویتر باشد، قطعاً بهتر است و قدرت بازدارندگی کشور را بالا میبَرد، امنیّت میدهد به کشور، برای کشور آبرو ایجاد میکند.»
🌾🌾از بیانات نائب الإمام آية الله العظمی خامنهای حفظه
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠💠درباره بیانیه اقتصادی امیرالمؤمنین(ع) خطاب به مردم
چرا باید بر اساس "کارآمدی اقتصادی" رأی داد؟!💠💠
💠فهم شرایط زمانه و تشخیص "اولویت" یکی از مسائل اساسی در تشخیص "رأی خوب" و گزینه اصلح است.
💠عمده رأی دهندگان این قاعده را قبول دارند اما مشکل از جایی شروع میشود که عدهای معتقدند شرایط و زمانه و اولویتها را باید در یک رویکرد دینیِ صرف و منهای زندگی و دنیا فهم کرد.
💠به زعم اینان معیشت و رفاه مردم یک امر درجه ۲ و یا حتی متضادّ با اسلام زاهدانه است و برای همین باید به کسی رأی داد که بیشتر از دین حرف میزند و ظاهری متشرّع دارد؛ ولو حتی اگر کارنامهای ندارد یا کارنامه دارد اما معدلش مناسب نیست!
💠نگاه مذکور به حدی با عقلانیت در تناقض است که اگر کسی در قبال آن حتی یک تأمل ساده هم داشته باشد به راحتی متوجه غلط بودگی میشود.
💠لکن از منظر توضیح بیشتر و سیاستورزی تبیینی باید اشاره کرد که اسلام ناب؛ در زاهدانهترین حالت خود نیز هرگز بری از دنیا نیست و بلکه دنیا را مزرعه آخرت میداند.
💠اسلام نابی که از اهلبیت(س) و با هدایت ولایت فقیه به ما رسیده است بر تفریح تأکید دارد، ثروت مشروع را سجاده میداند، بر گشادگی معقول زندگی برای اهل و عیال و جامعه اصرار دارد و فقر را بسترساز کفر میداند.
💠در همین راستا میتوان به پیام اخیر رهبر معظم انقلاب به دور جدید مجلس خبرگان اشاره کرد که در بخشی از آن مرقوم فرمودند:
"در نظام اسلامی، حکمرانی، بَشَری و هدفها الهی است. هدفها، عدالت و کرامت انسان و آبادی زمین و پربار کردن زمان، و در نهایت، زندگی توحیدی و عروج آدمی به مرتبت قرب خدا است"
💠نگاه رهبری به وضوح بر کرامت انسان و آبادی زمین تأکید دارد. ۲ امری که بدون معیشت خوب و ثروت، عقلا محال میشوند.
💠پس بر اساس منظومه رهبری باید به رئیسجمهوری رأی داد که کارنامه و توجه ویژهای به امر اقتصاد و بهبود معیشت مردم داشته باشد.
چه اگر اینطور نباشد هدف انقلاب اسلامی نیز محقق نشده است.
💠در اثباتی دیگر بر لزوم رأی بر اساس اولویت اقتصاد همچنین میتوان به "بیانیه اقتصادی مشهور امیرالمؤمنین(ع)" خطاب به مردم کوفه اشاره کرد.
💠بیانیهای منقول در کتاب شریف بحارالانوار که امیرالمؤمنین(ع) بعنوان حاکم حکومت اسلامی در آن میفرماید: "مَا أَصْبَحَ بِالْکُوفَةِ أَحَدٌ إِلَّا نَاعِماً إِنَّ أَدْنَاهُمْ مَنْزِلَةً لَیَأْکُلُ الْبُرَّ وَ یَجْلِسُ فِی الظِّلِّ وَ یَشْرَبُ مِنْ مَاءِ الْفُرَات"
💠ترجمه: در کوفه همه زندگی مناسب دارند. حتی صاحبان پایین ترین شغل ها هم نان گندم می خورند، خانه و سرپناه دارند، و از آب گوارا (فرات) مینوشند.
💠این بیانیه مشهور تاریخی نشان میدهد که حتی امیرالمؤمنین(ع) بعنوان اسطوره تقوا و اسلام ناب هم خود را مکلّف به تأمین اقتصاد مردم میداند، کارآمد است و خدمات خود به مردم را بیان میکند تا همان مردم و ایضا تاریخ و آیندگان در جریان باشند که حاکم اسلامی باید به کارآمدی و اقتصاد اهمیت بالایی میدهد.
💠بیانیه امیرالمؤمنین علی(ع) البته یک نتیجه عقلانی در پیوست خود نیز دارد و آن اینکه اسلام بدون کارآمدی و اقتصاد؛ اسلام نیست و تفکری است که در مقابل علی(ع) و علیه(ع) تعریف میشود.
مشرق نیوز
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔸🔸مهدی کروبی؛ مصداق شاخصهای رهبری ‼️🔸🔸
🔸۴روز پس از انتخابات سال۸۸ و در شرایطی که کاندیداهای شکستخورده به نتایج انتخابات معترض بودند، رهبر انقلاب جلسهای را با نمایندگان نامزدهای ریاستجمهوری ترتیب میدهند که بخشی از محتوای آن، سالها بعد با عنوان "من مدیر جلسهام" منتشر میشود؛
🔸در این جلسه نمایندگان هر یک از ستادهای انتخاباتی مطالب مورد نظر خود را بیان میکنند و رهبر انقلاب نیز در پایان جلسه نکاتی را متذکر میشوند؛ آقای دانشجعفری که از طرف ستاد آقای محسن رضایی در آن جلسه حضور داشت، طی اظهاراتی به ذکر دلایل خود پیرامون بیاعتمادی بخشی از مردم به نتیجه انتخابات پرداخت؛ وی در بخشی از سخنان خود که منجر به واکنش رهبری شد، میگوید:
🔸 "این تلقی وجود داشت که خود حضرتعالی هم شاید علاقهمند نباشید که در جهت خلاف رأی به دولت اقدام بشود و صحبت کردستان حضرتعالی را یک مثالی میگرفتند که به این دلیل بیان شده بود"
🔸رهبر انقلاب در واکنش به این اظهارات میفرمایند: "من فقط یک جملهای که خارج از مسائل بررسی قانونی و اینها است و در بیان آقای دانشجعفری بود بگویم که مطلقا آن جور که شما تلقی کردید، نیست.
🔸من در کردستان حرفهای همیشگی خودم را زدم؛ آن چیزی که من درباره عزت اسلامی بيان کردم حرفهای امروز من که نیست؛ اینها حرفهای بیست و چند سال من است. شما مراجعه کنید به سابقه سخنرانیهای من، اظهارات من در مراحل مختلف؛ خب، در این بیست سال سه تا رئیسجمهور در این کشور بودند.
🔸شما مراجعه کنید؛ زمان آقای هاشمی حرفهای من همینهاست؛ حرفهایم فرق نکرده. آنجا حرفهای خودم را زدم؛ باز هم من همان حرفها را میزنم! یعنی تا وقتی که توان گفتن دارم، من همین حرفها را خواهم زد؛ همان مبانی، همان اصول، همان ارزشها؛ آن چیزهایی را که با آن حیات من شکل گرفته تکرار خواهم کرد.
🔸ممکن است منطبق بشود با بعضی، با بعضی منطبق نشود؛ یا بعضی با بعضی منطبق کنند، بعضی دیگر با بعضی دیگر منطبق کنند. من یک سخنرانی یک جا کرده بودم، آقای کروبی آمد گفت که من رفتم ایلام و گفتم این حرفهایی که فلانی زد، من را داشت میگفت؛ آن منم. خب تلقی آقای کروبی این است." [فتنه تغلب، ص۳۰]
🔸واقعیت آن است که این معضل در هر انتخاباتی مشاهده میشود و حتی شخصی مثل آقای کروبی، خود را مصداق شاخصهای رهبری معرفی میکند! با این حساب چاره چیست؟ نزدیکترین کاندیدا به شاخصهای رهبری را چگونه باید تشخیص دهیم؟
🔸باید توجه داشت رهبر انقلاب علاوه بر آن که یک سری شاخصهای کلی درباره نامزد اصلح بیان کردهاند، در مقاطع زمانی مختلف نیز بخشی از این شاخصها را بر افراد گوناگونی تطبیق دادهاند؛
🔸به نظر میرسد تنها راهی که برای تشخیص نامزد اصلح باقی مانده است، مراجعه به تطبیقهایی است که توسط شخص رهبری -و نه کاندیداهای ریاستجمهوری- صورت گرفته است؛ اگر دنبال نزدیکترین نامزد به مبانی فکری رهبری هستید، تعابیر ایشان را درباره نامزدهای حاضر در صحنه استخراج کنید!
مدیر عقال
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍁🍁دو جنایتکار که به امید و اعتماد مردم شلیک کردند🍁🍁
🍁شلیک کردن و کُشتن، کار یک لحظه است؛ اما احیای فرد آسیب دیده، ممکن است ماه ها طول بکشد و شاید هم به نتیجه نرسد.
🍁کور کردن یا آسیب زدن به چشم، کار یک لحظه است. اما باز گرداندن سلامت و بینا کردن چشم، کاری بسیار دشوار و زمانبر است؛ تازه اگر امکانپذیر باشد.
🍁طیفی از مدعیان اصلاحات و اعتدال، در طول سال ها، با اغراض و انگیزه های مختلف، به امید و اعتماد مردم شلیک کرده اند: برخی صرفا برای این که مردم را از یک جناح دور کنند و رای آنها را پای نامزد خود بریزند؛
🍁برخی دیگر، ماموریت خارجی داشته اند تا به بهانه حمایت از فلان فرد و گروه و نامزد، یا تخطئه فرد و گروه و نامزدی دیگر، امید مردم را نابود کنند و نسبت به همه چیز سرخورده و مایوس سازند، تا سپس، جریان اصلی وابسته به غرب بتواند پروژه "ویرانی و تجزیه ایران بزرگ" را به پیش ببرد.
🍁ارزیابی کلان برنامه ریزان سازمان سیا، موساد و ام آی سیکس این است که ایمان و امید و اعتماد ملت ایران، پیشران اصلی موفقیت های بزرگ ظرف چند دهه پس از انقلاب بوده و توانسته در تغییر نظم مسلط جهانی نقشی موثر ایفا کند.
🍁بنابراین به کسانی مستقیما برای انهدام آن امید و اعتماد ماموریت داده و برخی دگر را به اعتبار شناسایی ضعف های شخصیتی و جاه طلبی شان، به شکل غیر مستقیم به خدمت گرفته اند تا امید مردم را ناکار کنند.
🍁به خاطر بیاوریم که «اکبر گنجی» از افراطیون (فراری) مدعی اصلاحطلبی اسفند ۱۳۹۸ فاش کرد: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد.
🍁 ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشت افکنی است تا با فروپ اشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت های راست افراطی هستیم.
🍁 ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
🍁افراطیون مدعی اصلاحات، پس از آن که سال ها با بی انصافی، امید و اعتماد مردم را به نیابت از دشمنان ملت ایران، هدف رگبار تیرهای مسموم تحریف و تهمت و تخریب قرار دادند، حالا در آستانه انتخاباتی دیگر، التماس می کنند که مردم به نامزد آنها رای بدهند.
🍁اما خیانتی که مرتکب شده اند، به قدری عمیق است که بسیاری از همان طرفدران سابق، حاضر نیستند آنها را جدی بگیرند و دوباره به آنان رای بدهند.
🍁مردم، بازیچه سیاست بازان لا اُبالی نیستند که هر گاه خواستند شهروندان را به همه چیز نا امید و بدبین کنند؛ و هر وقت هم هوس شان کشید، از همان ها بخواهند که امید و اعتماد را از سر بگیرند.
🍁مستحضر باشید نظرسنجی های فضای مجازی به اعتبار قابلیت دستکاری شدن رباتیک، فاقد کمترین اعتبار در حوزه نظرسنجی اجتماعی است.
🍁البته ستادهای انتخاباتی بعضاً برای بالا بردن مقبولیت نامزد مد نظر خود، از این مدل نظرسازی ها به کانال ها سفارش می دهند.
محمد ایمانی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀