🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠💠انتخابات روز جمعه از چشم انداز امنیت ملی💠💠
💠روحانی و خاتمی و تیم (ضد) امنیتی اطراف شان، از شبکه رسانی ای زیر دست خواسته اند این انگاره را جا بیندازند که انتخاب نامزد مورد حمایت آنها، یعنی صلح در منطقه، و پیروزی نامزد رقیب، یعنی جنگ!
💠این گزاره که تنه به تبلیغات گوبلزی می زند، ۱۸۰ درجه خلاف واقع است و هر گاه ائتلاف اشرافییت غربگرا در کشور صاحب موقعیت شده، تهدید های نظامی و امنیتی (علاوه بر تهدید های اقتصادی) رو به افزایش گذاشته است.
💠در سال های أغازین دولت خاتمی که شعار گفت و گوی تمدن ها می داد، دولت آمریکا جرئت کرد در مرزهای شرقی و غربی ما جنگ راه بیندازد، ایران را محور شرارت بخواند و تهدید به حمله اتمی کند. و اگر درایت شهید سلیمانی در ناکام گذاشتن آمریکا در میدان نبود، حتما ایران، هدف بعدی حمله بود.
💠دولت آمریکا، همچنین مقارن با دولت روحانی، در حالی که برای مذاکره در باغ سبز نشان می داد و جان کری، ظریف و حسین فریدون را د ر آغوش می کشید و وعده لغو تحریم ها را می داد، جنگ نیابتی گسترده را به مثابه سرطان، در سوریه و عراق گسترش داده و تا پشت مرزهای ایران تاخته بود.
💠اینجا هم اگر درایت شهید سلیمانی و همرزمانش (در اوج مغازله روحانی و ظریف با طرف آمریکایی) برای تاراندن داعش و النصره نبود، آمریکا و اسرائیل و ناتو به عملیات گازانبری در منطقه دست می زدند. اما سردار سلیمانی، هر دو جنگ را که به جنگ جهانی چهارم و سوم معروف شد، مغلوبه کرد.
💠به همین علت هم بود که آمریکا -پس از شکست در لشکر کشی ۷ هزار میلیارد دلاری- فرمانده جبهه مبارزه با تروریسم و اشغالگری را در فرودگاه بغداد ترور کرد، اما این تهدید خطرناک، پاسخ در خوری از دولت روحانی نگرفت.
💠نکته آخر و مهم تر، به امروز بر می گردد. به احتمال قریب به یقین، یکی از دلایل تردید جدی رژیم صهیونیستی در حمله به لبنان (غیر از هراس از توان رزمی بالای حزب الله)، سرنوشت انتخابات مهم ایران است.
💠هر تحرک جنگی علیه لبنان، قبل از نهایی شدن نتیجه انتخابات ایران می تواند به ضرر غربگرایانی تمام شود که محل امید غرب هستند. چه این که مردم ایران، تهدید دشمنان را جدی تر می گیرند و بیشتر به گزینه مقاومت، گرایش پیدا می کنند.
💠از سوی دیگر، حتما برای صهیونیست ها فرق می کند که کدام جریان در ایران، سکان دولت را به دست می گیرد: جریان منفعل و مروّج غرب هراسی، یا جریان نترس و شجاعی که بودنش در دولت، همین چند ماه قبل موجب شد نیروهای نظامی مقتدر ایران بتوانند به پشتوانه دولت و دیپلماسی، اسرائیل متجاوز را به تحقیر آمیز ترین و بازدارنده ترین شکل ممکن، مجازات کنند.
💠بنابراین، از این زاویه هم مهم است که روز جمعه چه کسی انتخاب می شود؟ کسی که با آمدن او و عقبه منفعلش، جرئت گسترش جنگ در منطقه به اسرائیل و آمریکا داده می شود و تهدید ها علیه ایران را فرونی می بخشد؟ یا نامزد و جریان انقلابی که جرئت گسترش جنگ را از اسرائیل و آمریکا گرفته و امنیت کشور را پاس داشته اند؟
محمد ایمانی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔅🔅به یک رئیسجمهور خوب رأی بدهیم🔅🔅
🔅این روزها در میان برخی گفتارهای کف خیابانی، حرف از انتخاب بین بد و بدتر است. نفس وجود این گفتار در جامعه حکایت از کاهش معنای انتخابات نزد برخی از اقشار اجتماعی بوده و نشان میدهد، الگوی رایدهی بخشی از جامعه همچنان سلبی است.
🔅 آنها نهاد دولت را نه یک امر تسهیلگر، بلکه مداخلهگر میدانند. بنابراین معنای انتخابات برای آنها این است که باید بین مداخله کمتر و مداخله بیشتر یکی را انتخاب کنند.
🔅طبیعی است که این نگاه منفی، دلایل و ریشه های خاص خود را دارد که در این یادداشت مد نظر نگارنده نیست. این نحوه نگریستن به صحنه انتخابات، هم به عنوان یک آسیب قابلیت مسأله مندی داشته و هم قابلیت نقد و تخاطب دارد.
🔅اکنون که در آستانه انتخابات قرار داریم، فرصتی برای آسیب شناسی، فهم و حل مسأله در کوتاه مدت نداریم. اما فرصت نقد و آگاهی بخشی در کوتاه مدت ممکن است. هر چند میزان اثرش چندان پایدار نباشد.
🔅🔅نقد اول.
🔅 اساسا انتخاب به خودی خود امری منفی و سلبی نیست، بلکه به معنای وجود امکانی برای یافتن راهی بهینه و عبور از وضع فعلی به وضعی بهتر است.
🔅اگر چنین نبود اساسا میل به انتخاب بوجود نمی آمد. عبور از یک دولت مداخله گر به دولت تسهیل گر، یک انتخاب ایجابی و نه سلبی است. اساسا انتخاب بین یک «دولت بی اعتقاد به بازی دادن مردم و قیم مآب» و یک «دولت معتقد به تسهیل گری و مشارکت واقعی مردم» است.
🔅🔅نقد دوم.
🔅در میان دو نامزد موجود، آن نامزدی قائل و ملتزم به نقش مردم است که به دنبال رأی ایجابی باشد، نه رأی سلبی. کسی که بدنبال بسیج جامعه برای نه گفتن به به نامزد دیگر نیست.
🔅در مقابل نامزدی که به صورت مداوم به وضع بد مردم ارجاع می دهد و تغییرات مثبت صورت گرفته را نمیبیند، ذهنیت مردم را گرفتار انتخاب بین بد و بدتر می کند. او پس از رای آوردن نیز، مردم را به وضع بد عادت میدهد.
🔅🔅نقد سوم.
🔅 انتخاب بین بد و بدتر، یعنی عادت به حداقلها و رفتن به سراشیبی بدترین وضعیت است. طبیعی است وقتی ذهن خود را گرفتار انتخاب بین بد و بدتر کنیم، در نتیجه انتخاب بدی خواهیم کرد.
🔅انتخاب بد یعنی انتظار داریم وضعمان بدتر نشود، یعنی به حداقلها رضایت دادهایم. رضایت به حداقلها، نوعی انفعال و عقب نشینی است.
🔅یعنی منتظر عمل و اقدام دیگران ماندن، یعنی بدون گرفتن تضمین و موضع فعال، اجازه مداخلهگری به آنان بدهیم تا دوباره مجبور به انتخاب بین وضع بدتر شده و بدتر نشدن آن شویم. این سیر ما را به بدترین وضعیت میرساند.
🔅🔅نقدچهارم.
🔅ذهنیت مأیوس و گرفتار رأی سلبی انتخاب سختی خواهد داشت. چون اول باید ببیند کدام نامزد بدتر از آن یکی است. آنگاه به آن نامزد کمتر بد، رأی بدهد.
🔅بنابراین منتظر شنیدن بدگویی نامزدها از یکدیگر است. طبیعتاً هر نامزد که توان بدگویی بیشتری از نامزد دیگر داشته باشد، از نظر این طیف موفقتر بوده و رای بیشتری جمع میکند.
🔅چنین انتظاری موجب می شود به حرفهای ایجابی و برنامههای واقعی نامزدها توجه کمتری شود و انتخاب بدی صورت بگیرد.
🔅🔅نتیجه:
🔅 ذهنیت مأیوس و سلبی، مستعد انتخاب بد بوده و صحنه را برای نامزدی که میخواهد از مردم رای سلبی بگیرد آمادهتر میکند. در مقابل بخش زیاد و قابل توجهی از جامعه، گرفتار این ذهنیت مأیوس نیست.
🔅آنها به این انتخابات پیش آمده به دیده فرصت مینگرند. پنجره بازی که میتواند، امکانهای انتخابشان را بهینه کرده و وضع را بهتر کند. در واقع آنان برای بهتر شدن وضعیت رأی میدهند نه بدتر نشدن آن.
🔅انتخاب آنها آسانتر است چون انتخاب بین رئیس جمهوری خوب و رئیس جمهور بد، کار چندان سختی نیست.
جعفر عليان نژادی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘ریشهیابی کاهش مشارکت در انتخابات اخیر🔘🔘
🔘با وجود اینکه نظرسنجیها مشارکت بالای 45 درصد را بیان میکرد؛ اما در انتخابات ریاستجمهوری اخیر شاهد مشارکت 40 درصدی بودیم که این مسئله دلایل گوناگونی دارد که در ادامه بیان میکنیم:
🔘مشکلات معیشتی طبیعتاً یکی از این دلایل است که نمیتوان از آن چشم پوشید؛ چرا که مشکلات اقتصادی معیشت مردم را تحت تأثیر قرار داده است.
🔘هرچند این عامل علت تامه نیست، اما اثرگذار است. شهید رئیسی هرچند در کاهش معضلات معیشتی همت گمارد و برنامههایی، همچون طرح رتبهبندی معلمان و حل مشکل کارگران هفت تپه را در پیش گرفت، اما مشکلی که در یک دهه عمق پیدا کرده است، نمیتواند در سه سال رفع شود؛
🌾لذا رهبر معظم انقلاب فرمودند: «اگر دولت شهید رئیسی تداوم پیدا میکرد، بسیاری از مشکلات مردم و عمدتاً مشکلات اقتصادی حل میشد.»
🔘اما اگر بخواهیم عمیقتر به موضوع نگاه کنیم، مشکلات اقتصادی در طول برهههای گوناگون وجود داشته است؛ اما میزان مشارکت فراز و فرود خاص خود را داشته است؛
🔘 از این رو نمیتوان مشکل اقتصادی را مشکل اصلی کاهش مشارکت دانست؛ به تبع رفع مشکلات اقتصادی نیز راه حل کامل این مسئله نیست، به این معنا که اگر مشکلات اقتصادی نیز حل شود، باز هم مسائلی مشارکت را تهدید خواهد کرد.
🔘در واقع، مشکل دیگری که به لحاظ جامعهشناختی مردم در معرض آن قرار دارند، فیلترینگ حبابی است. در واقع، فضای مجازی و رسانههای غربی تلاش دارند با جنگ شناختی روحیه یأس و ناتوانی را به مخاطب القا کنند و پس از آن مخاطب را در فیلتر حبابی قرار دهند.
🔘فیلتر حبابی به این معناست که وقتی ذائقه مخاطب به سمت ناامیدی تمایل پیدا کرد، دیگر این مخاطب، محتوای دیگری به او نرسد.
🔘لذا این مخاطب در حباب خود قرار میگیرد و خطر این است که جامعه در کل، به بسیاری از این حبابها تقسیم شود که هر یک به طرز عجیبی از دیگران جدا میشوند و وقتی از هم دور میشوند، احتمال اینکه هر یک از آنها هر زمان که با هم برخورد میکنند آشفته یا شوکه شوند، بیشتر میشود.
🔘لذا در موضوعی، همچون انتخابات ما شاهد این هستیم که بخشی از جامعه نسبت به افرادی که باور دارند، صندوق رأی تأثیر دارد و میتواند منشأ حل مشکلات مختلف شود، موضع مخالف میگیرند.
🔘 بنابراین، باید این فضای حبابی شکسته شود، باید خرده روایتها به شکلهای مختلف به گوش اقشار آسیبدیده در جنگ شناختی برسد تا خارج از فضای فیلتر حبابی، استدلال و منطق صحیح شنیده شود و جامعه در فضای منطقی تصمیمگیری کند.
🔘 این فضای منطقی و عقلانی است که کمک میکند فرد اصلح و کارآمد دارای ایده و برنامه برای توسعه ایران انتخاب شود.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹🔹ضرورت تداوم راه شهید رئیسی🔹🔹
🔹بررسی عملکرد سه ساله دولت سیزدهم و شخص شهید رئیسی نشان میدهد، اقتصاد و سیاست جمهوری اسلامی ایران به مرحله مدیریت تورم و از سیاست خارجی التماسی به سیاست خارجی متوازن رسیده است.
🔹 بر اساس برخی گزارهها، دولت سیزدهم توانست کشور را از بسیاری بنبستها نجات دهد؛ اما با توجه به ضعف دولت سیزدهم در رسانه و ناتوانی آن در ارائه کامل عملکرد خود، برخیها، در عین آگاهی از عملکرد دولت شهید رئیسی، خواستار جلوگیری از تداوم مسیر گشایش در اقتصاد کشور شدند.
🔹ارائه چند آمار اقتصادی که جمعآوری شده از چندین گزارش اقتصادی است، نشاندهنده میزان دشمنی این افراد با ایران قوی است.
🔹🔹۱ـ تحولات رشد پول نمادی از انتظارات تورمی در علم اقتصاد شناخته میشود. رشد پول بین کلهای پولی دارای بالاترین همبستگی با تورم در کوتاهمدت است و آمارها نشان میدهد این شاخص از ۴۲/۸ درصد در سال ۱۴۰۰ به ۶۵/۲ درصد در سال ۱۴۰۲ رسید و با اقدامات انجامشده این شاخص در سال ۱۴۰۲ به ۱۷/۵ درصد کاهش یافت
🔹 که این رقم حتی کمتر از نرخ ۱۹/۴ درصدی پیش از اعمال تحریمهاست و بیانکننده کاهش انتظارات تورمی و آرامش حاکم بر بازارهاست.
🔹🔹۲ـ براساس آمار مرکز آمار تورم سالانه در ابتدای دولت سیزدهم ۴۶/۳ بود و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز ۴۳/۹ بود که نرخ تورم سالانه در خرداد ماه امسال به ۳۶ درصد و نرخ تورم نقطه به نقطه نیز به ۳۱/۹ درصد رسیده است و بیانکننده کاهش شدید در تورم است؛ این در حالی است که دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۲ طرح مردمیسازی یارانهها را نیز اجرا کرد.
🔹🔹براساس آمار بانک مرکزی نیز طی مدت فعالیت دولت سیزدهم میزان تورم سالانه ۱۶ درصد و تورم نقطه به نقطه ۱۹/۹ درصد کاهش یافته است و در ماه گذشته تورم نقطه به نقطه به ۳۴ رسید که برنامه بانک مرکزی کاهش این نرخ به کانال ۲۰ درصد است.
🔹🔹۳ـ نرخ رشد نقدینگی به میزان ۱۸/۵ درصد نسبت به زمان شروع دولت سیزدهم کمتر است. آمارها نشان میدهد متوسط رشد بلندمدت نقدینگی در بازه زمانی ۲۰ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۸۲) ۲۸/۵ درصد است؛
🔹لذا رشد محققشده ۴/۲ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۰ ساله است. همچنین نرخ رشد نقدینگی محققشده در سال ۱۴۰۲ معادل ۳/۹ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۲۴ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۷۸) و معادل ۱/۴ درصد کمتر از متوسط بلندمدت ۶۲ ساله (۱۴۰۲ـ ۱۳۴۰) است.
🔹در پایان ذکر این نکته حائز اهمیت است که تداوم مسیر طی شده شهید آیتالله رئیسی می تواند با انتخاب کاندیدای اصلح هموار باشد. انشاءالله
پایگاه تحلیلی و خبری بصیرت
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
⭕⭕نمی فهمند که مردم کودکان صغیر نیستند⭕⭕
⭕شبه روشنفکران برج عاج نشین، خیال می کنند توده مردم، کودکان صغیر یا طفل قنداق شده ای هستند که هیچ حالی شان نمی شود و می شود به هر سمت و سوی متناقض کشید و بُرد و برگرداند!
⭕مردم را مثل سربازان پادگان فرض می کنند که هر وقت دستور دادند، باید "بشمار سه" باید لباس و فانوسقه و پوتین را پوشیده باشند و فورا به صف شوند، هر وقت هم نظر این برج عاج نشینان برگشت، فورا شُل کنند و منتظر امریه بعدی باشند!
⭕آقای خاتمی! آقای موسی غنی نژاد! آقای کیوان صمیمی! آقای احمد زیدآبادی! و قطاری از آدم های مشابه که خیال می کنید مردم کُشته مُرده و گوش به فرمان شما هستند تا از دستور تحریم اطاعت کنند، یا چند صباح بعد، با سر به پای صندوق بدوند!
⭕مردم، پشت قباله شما نیستند. درک و شعور دارند. حتی ضعیف ترین آنها در شناخت مسائل عمومی هم، این حجم از تناقض را که منجر به پارگی ذهن و روح گوینده می شود، نه می فهمند و نه بر می تابند.
⭕آنها که تشخیص می دهند که باید به خاطر آینده خود و خانواده و کشورشان در انتخابات شرکت کنند، به خاطر امریه شما تحریم نمی کنند. اغلب آنها یی هم که شرکت نکرده اند، نه بخاطر شما، بلکه بی تعلقی به اصل سیاست، یا گلایه های خودشان بوده است.
⭕اما می مانند ضعیف ترین مردم در سطح فرهنگی که با منفی بافی و سیاه نمایی مغرضانه شما، نا امید شده اند؛ وقتی امیدشان را نابود کردید، با یک امریه بی سر و ته نمی توانید مجاب کنید که از موضع دو هفته یا چند ماه قبل شما برگردند و به خاطر خواب نما شدن ناگهانی تان، بر عکس رفتار کنند!
⭕مردمِ اهل تشخیص، حق دارند بگویند این مدعیان فهم سیاسی که به تحیّر و دمدمی مزاجی خویش اذعان دارد و تا همین هفته یا چند ماه قبل، حالی شان نمی شده که انتخابات، یک حق و مسئولیت بزرگ است، ناتوان از تشخیص صلاح خود هستند؛ بنابراین چگونه می توانند مدعی راه نمایی دیگران باشد!؟
⭕مردم ما ان شاء الله روز جمعه با درصد مشارکت بالاتری در انتخابات شرکت می کنند و حماسه می آفرینند؛ اما نه برای هوس کسانی که با یک غوره سردی، و با یک کشمش، گرمی شان می شود.
محمد ایمانی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍁🍁پنج استراتژی سازشکاران و ذلت طلبان در مرحله دوم انتخابات🍁🍁
🍁اصلاحطلبان سازشکار و ذلت طلب و مروجان سازش و تسلیم در برابر دشمن در اوج ناجوانمردی و شرافت انسانی با ۵ استراتژی به میدان مرحله دوم انتخابات آمدهاند:
🍁🍁۱- استراتژی «دیو و دلبر» با هدف لولوسازی و تخریب چهره جلیلی
🍁در این استراتژی اصلاحطلبان همه ظرفیت رسانهای خود بویژه بر بستر مجازی را بکار میگیرند تا از جلیلی در افکار عمومی یک چهره طالبانی و مروج خشونت و تحجر ترسیم کرده و به افکار عمومی چنین القا کنند که اشتباه شما در انتخاب جلیلی به قیمت بدبختی و افغانیزه کردن کشور تمام خواهد شد.
🍁🍁۲- استراتژی ناکارآمدی و مقصرسازی دولت سیزدهم و عامل اصلی مشکلات جامعه.
🍁در این استراتژی به صورت وسیع تلاش میشود تا در ۲ بعد سلبی و ایجابی از یک طرف با پنهان سازی دهها دستاورد غرورانگیز دولت آیتالله رئیسی، به مردم بعنوان جامعه هدف القا کنند که خود شهید رئیسی انسان خوبی بود اما کانابلدی او و تیم ناکارآمدش (نظیر عبدالملکی) مسبب همه مشکلات کشور هستند.
🍁و از طرف دیگر به مردم القا کنند که پزشکیان هم خودش آدم شریفی است و هم از یک تیم قدرتمند!، با تجربه! و کاربلد! برخوردار است.
🍁🍁۳- استراتژی دوقطبی سازی و برجامیزه کردن مجدد جامعه و مقصرسازی دولت سیزدهم در لجاجت و رهاکردن برجام و وارد آوردن خسارات فراوان به کشور!
🍁🍁۴- استراتژی ایجاد تفرقه بین نیروهای جبهه «ما می توانیم» بویژه بین طرفداران قالیباف با هدف جذب آراء هواداران قالیباف برای پزشکیان.
اصلاحطلبان قویاً در پی ایجاد موج تنفر و انتقام از جلیلی در بین هواداران قالیباف هستند.
🍁در این باره هر شب با برگزاری جلسات برخط بر بستر تلگرام و ایکس (توئیتر سابق) و سایر سکوها (پلتفرمها) تلاش می کنند تا به هواداران قالیباف بقبولانند که جلیلی نه یک فرد بلکه یک جریان فکری به شدت تندرو بوده و الان که به رأی شما احتیاج دارد با شما مدارا میکند ولی بعد که خرش از پل بگذرد تازه آغاز بدبختی شماست.
🍁اصلاحطلبان همچنین در این جلسات بشدت در پی آن هستند که به طرفداران قالیباف القا کنند که انتخاب پزشکیان به نفع آنهاست و قالیباف با پزشکیان راحت تر کنار خواهد آمد تا جلیلی.
🍁🍁۵- استراتژی «تغییر استراتژی رسانههای بیگانه»
🍁تا مرحله اول انتخابات استراتژی رسانههای بیگانه «تحریم انتخابات» و تشویق مردم به عدم مشارکت در انتخابات با هشتگ نه به انتخابات و هشتگ نه به جمهوری اسلامی بود.
🍁اما حالا که نامزد آنها موفق به کسب حدود نیمی از آرا شده، تلاش می کنند سرویسهای جاسوسی غرب را نسبت به تغییر استراتژی «تحریم انتخابات» به استراتژی «شرکت در انتخابات وظیفه ملی و میهنی» متقاعد کنند.
🍁قابل ذکر است که نهضت آزادی با هدف متقاعد کردن اپوزیسیون خارج نشین خط شکنی کرده و اولین مقاله خود را روز شنبه ۹ تیر به همین استراتژی اختصاص داده است.
🍁با توجه به این حجم از بی شرفی و دروغپردازی مروجان سازش با دشمن و مجذوبین غرب که بارها به صورت علنی از عبور از جمهوری اسلامی سخن گفته و براندازی و فتنههای متعدد را در کارنامه خود داشته و سالها است که بر طبل ناامیدکردن مردم کوبیده اند، متأسفانه اقدامات مؤثر و اثرگذاری از جبهه «ما می توانیم» مشاهده نمیشود.
🍁باور ما این است که اگر کلیه کسانی که به توانمندی خداوند سبحان، هدایت حضرت ولی عصر عج و مبانی انقلاب اسلامی اعتقاد قلبی دارند اگر با نیت خالص و قربة الیالله وارد میدان شوند و از ظرفیت عظیم بسیج استفاده کنند و هر نفر ۱۰ نفر از افراد مردد را به صورت چهره به چهره برای حضور در عرصه انتخابات و رأی دادن به آقای جلیلی قانع کنند قطعاً خداوند متعال (از باب لامؤثر فی الوجود الاالله) در کار آنها اثر قرار خواهد داد.
🍁همچنین باید با برگزاری جلسات مداوم و تأکید بر اتحاد و همدلی نیروهای جبهه ما میتوانیم و پرهیز از تفرقه مانع از تحقق استراتژی های مسببان وضع موجود شویم
سید عبدالله متولیان
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀