🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💥💥 آذریها مقصر رأی نیاوردن ما انقلابیها هستند!!💥💥
💥💥منطق سست برخی هواداران در آدرس غلط قومیتگرایی
💥 پیروزی جبهه رقیب بر کاندیدای انقلابی بسیاری را در شوک فرو برده است؛ اما آنچه مهمتر است نگاه واقعبینانه به صحنه است؛ نه اسیر تحلیلهای سطحی و عوامانهشدن، مثل پرخاش به شورای محترم نگهبان یا پرخاش و توهین به هموطنان آذریزبان!!
💥💥 منطق برخی در این چند روز این شده که آقای پزشکیان را آرای قومیتی پیروز کرد! ببینید:
💥«فاصله رأی پزشکیان با جلیلی فقط در همین ۴ استان [آذریزبان] ۲ میلیون ۹۵۶ هزار رأی بوده و فاصله کل آرای او با جلیلی در تمام ۳۱ استان نیز حدود ۲ میلیون و ۸۵۰ هزار رأی بوده است!
💥 یعنی مزیت اصلی و پیروزکننده پزشکیان در این انتخابات نه گفتمان یا رویکرد سیاسی او یا حتی بعضی از دو قطبیهای سیاسی، فرهنگی بلکه فقط رأی قومیتی او در ۴ استان بوده که باعث شده در یک رقابت بسیار نزدیک، با همان میزان رأی بیشتر در استانهای شمال غربی، انتخابات را نیز ببرد!»
💥 جملات عامیانه بالا در باطن، حاوی توهین به شعور مردم آذریزبان و زمینهساز فعالکردن گسلهای قومیتی است.
💥 اما مگر آقای مهرعلیزاده کاندیدای آذری و تبریزی نبود؟ در همین صدا و سیما نمایش داد تعداد بسیار اندکی در همایش او در تبریز جمع شدند، چه رسد به اینکه بخواهند به او رأی بدهند.
💥 مگر آذریها بین دوگانهی احمدینژاد سمنانی و میرحسین آذری، طرف میرحسین را گرفتند؟!!
💥 بله! بسیاری از ما اصلح را در جلیلی تطبیق دادیم و با همه توان برایش تبلیغ، و ویژگیهای برجستهاش و نقاط ضعف شدید رقیبش را فریاد کردیم؛
💥 اما این حق را برای دیگران قائل باشیم که دلایل خود را برای شناخت و تطبیق اصلح داشته باشند، مانند خدمات و دستاوردهایی که پزشکیان در طول سالها برایشان داشته.....
💥... ادبیات همهفهمی که داشته، سادهزیستی که در نظر مردم داشته، گفتمان چالشی با درهمآمیختن ادبیات قرآنی و روایی و پزشکی و فنی که داشته و در نهایت ترسی که در مردم برای ابهام از سابقه و توان اجرایی کاندیدای انقلابی وجود داشته است.
💥 کما اینکه بسیاری از مردم اعتقادی به پزشکیان نداشتند، از ترس رأیآوردن کاندیدای موهوم، به رقیبش رأی دادند.
💥چرا بجای واقعبینی و نگاه درست به نقاط قوت و ضعفِ دو طرف، صرفا با یک عبارت کوتاه «قومیتگرایی» هم به مخاطب خود آدرس غلط میدهیم، هم به شعور چندین میلیون انسان مسلمان توهین میکنیم؟!
💥چرا اشتباهات و کاستیها و ضعف خود را هیچ وقت قرار نیست ببینیم و برایش چارهاندیشی کنیم؟!
💥 کافی است به جدول تفکیکی آرای استانها نگاه کنیم؛ حتما تصدیق میکنیم که مسأله نگاه قومیتی نیست.
💥گرچه پزشکیان نهایت استفاده را از این موضوع کرد، اما اگر کاستیهای ما و ضعفهای جبهه انقلاب و همچنین دیگر موضوعاتی که پزشکیان در آن دست برتر را داشت نبود، میفهمیدیم مسأله قومیت برای همه مردم ایران چندان نقش پررنگی نداشت که بواسطه آن بتوانیم به همین راحتی خود را تبرئه کنیم و چند میلیون نفر را به نژادپرستی محکوم نماییم و تلویحا بگوییم اگر شما ترکها به پزشکیان رأی نداده بودید، جلیلیِ ما پیروز میشد!!
💥💥 جدول برتری آرای استانی پزشکیان و جلیلی را ببینید:
💥💥پزشکیان پیروز: (۱۶ استان)
آذربایجان شرقی - آذربایجان غربی- اردبیل - البرز - ایلام - تهران - زنجان- سیستان و بلوچستان - فارس- قزوین - کردستان - کرمانشاه - گلستان - گیلان - لرستان - مازندران.
💥💥 جلیلی پیروز: (۱۱ استان)
اصفهان - خراسان جنوبی - خراسان رضوی- خوزستان- سمنان- قم - کرمان - کهگیلویه و بویراحمد - مرکزی - هرمزگان - همدان.
💥💥هر دو تقریبا مساوی: (۴ استان)
بوشهر - چهارمحال و بختیاری - خراسان شمالی - یزد.
💥 بنابراین فراموش نکنیم: به جای متهم کردن ۱۶ میلیون ایرانی مسلمان، ایرادات و نقاط ضعف خود را ببینیم و بعد از ۱۰۰۰ روز از گذشت فرمان جهاد تبیین رهبر انقلاب، دوباره غفلت نکنیم تا انتخابات آینده!
💥به جای اینکه یک هفته شبانهروز از کار و زندگی بزنیم، روزی یک ساعت برای جهاد تبیین آن هم نه محدود به ایتا، بلکه در پیامرسانهایی که عامه مردم حضور دارند به تکلیف شرعی جهاد تبیین عمل کنیم و از اساتید فن در این حوزه درس بیاموزیم.
علی مهدوی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘برآوردی از فرصت ها و چالش های اقتصادی دولت چهاردهم 🔘🔘
🔘شاخص های کلان اقتصادی در وضعیت و مسیر مناسب و درستی قرار دارند و از این حیث دولت چهاردهم نگرانی چندانی ندارد.
🔘اما وضعیت مناسب این شاخص ها نه به یُمن تحولات عمیق اقتصادی بلکه به دلیل فروش بدون محدودیت نفت، اصلاح رویکردهای سیاسیِ نادرستِ گذشته، تلاش های میدانی دولت سیزدهم و البته فعال سازی ظرفیت هایی است که تا قبل از دولت سیزدهم، مغفول مانده بودند.
🔘تداوم رشد اقتصادی کشور نیازمند ایحاد برنامه و تحولاتی در بخش کشاورزی و صنعت می باشد که آقای پزشکیان فاقد برنامه توسعه صنعتی یا حداقل یک برنامه عملگرایانه است.
🔘مسئله آب و ناترازی انرژی، فوری ترین چالش دولت چهاردهم خواهد بود که بزودی بخش هایی از اقتصاد و تولید ملی را متاثر خواهد نمود.
🔘کسری بودجه و سیاست های پولی و مالی کشور به عنوان چالش مهم داخلی، اگرچه از طریق کنترل ترازنامه های بانکی ، تکانه های مثبتی را شاهد است، اما جهت گیری بلندمدت آن در مسیر درستی نیست و با اتکای به درامدهای نفتی و فشار بر ترازنامه بانکها کنترل شده است.
🔘تحریم روسیه و تقابل نسبی اقتصادی چین و آمریکا، نیاز روزافزون جهان به انرژی، کاهش اعتبار دلار و تمایل بانک های مرکزی به پیمان های پولی دوجانبه، از فرصت هایی است که پیش روی ایران است.
🔘با این وجود از گفته های آقای پزشکیان اینگونه برداشت می شود که توازن در سیاست خارجه و استفاده از ظرفیت های شرق، جای خود را به تمرکز بر احیای برجام خواهد داد. در چنین شرایطی احتمالا تجارت خارجه و بخشی از سرمایه گذاری های اخیر روسیه و چین در کشور با کندی مواجه خواهد شد.
🔘آقای پزشکیان ایده عملیاتی خاصی برای بهبود وضعیت اقتصادی در شرایط کاهش فروش نفت به هر علتی و بحرانی تر شدن منطقه ندارد؛ جز اینکه به سمت کاهش تنشها با غرب حرکت کند تا شاید از فشار تحریم ها کاسته شود.
🔘این ایده ممکن است مشتری های نفت ایران در شرق را کاهش دهد. مخصوصا که شریک اول ایران در تجارت خارجی و نفت، چین می باشد.
🔘به نظر رویکرد دولت چهاردهم، توسعه از مسیر سیاست باشد. نسخه ای که در دهه نود تجربه شد. این نسخه در کوتاه مدت انتظارات سیاسی را کاهش خواهد داد و تنفسی مصنوعی به تورم و شاخص های کلان اقتصاد تزریق خواهد کرد. بهبود وضعیت بازار ارز و بورس را در دو روز اخیر باید در قالب همین تنفس مصنوعی تحلیل کرد.
🔘تحولات پرونده هسته ای با نزدیک شدن به بندهای غروب آفتاب، ممکن است آژانس را با تلاش غرب، به اِعمال و صدور قطعنامه هایی علیه ایران سوق دهد که این موضوع سایه ای سنگین بر انتظارات تورمی در اقتصاد ایران خواهد انداخت . این تحولات به همراه شوک های امنیتی در منطقه، نرخ دلار را احتمالا متاثر خواهند ساخت.
علی محمدی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹🔹رئیس این سه جمع جمهور🔹🔹
🔹ضمن تبریک به جناب آقای دکتر مسعود پزشکیان رئیسجمهور منتخب و آرزوی موفقیت برای ایشان و دولتشان در چهار سال پیش رو، به نظر میرسد مهمترین نکتهای که باید مدنظر رئیسجمهور منتخب باشد، آن است که او دیگر نامزد رقابتهای انتخاباتی نیست و رئیسجمهور سه جمع مشخص از مردم است و مسائل هرکدام از بخشهای جامعه را باید مدنظر قرار دهد.
🔹🔹اول؛ آنان که به او رأی دادهاند. این جمع ۱۶ میلیون نفری کسانی هستند که سخنان او را در مناظرات و برنامههای تلویزیونی دیدند و شنیدند و کلام و دیدگاههای وی را پسندیدند.
🔹 او از نهجالبلاغه گفت و خود را پیرو مولا علی (ع) خواند. بر عدالتخواهی، سادهزیستی و مردمی بودن خود تأکید کرد و خود را وامدار هیچ حزب و گروهی ندانست.
🔹 مکرراً از مبنا بودن سیاستهای کلی نظام و مقام معظم رهبری و سرلوحه قرار دادن قانون و برنامه هفتم گفت. به متشرع بودن خانواده خود تصریح و به محجبه بودن دخترش افتخار کرد.
🔹خود را متخصص همه امور ندانست و بر مشورت با اهل خبره و کارشناسان اصرار کرد. از تورم گفت و وعده حل آن را داد. سادگی و صمیمیت او چه در پوشش و چه در کلام و رفتار، او را در نظر هوادارانش محبوب گرداند و توانست اکثریت آرای رأیدهندگان را به خود جلب کند.
🔹ممکن است برخی طلبکاران سیاسی و خودپدرخواندهپندارها بخواهند موفقیت پزشکیان را منتسب به خود کنند و او را وامدار حمایت خود بنامند. اما هرگز چنین نیست؛
🔹 او بارها در مناظرهها حساب خود را از کسانی که به نامش تبلیغ و سخنرانی کردند، جدا دانست و زیر بار پیشنهادهای غلط آنان نیز نرفت. مردمی که به پزشکیان رأی دادند به خود او و شخصیت و نگاهش رأی دادند و از او هم توقع دارند خودش بماند و مدیرانی از جنس خودش به کار گیرد.
🔹🔹دوم؛ آنان که به رقیب او رأی دادند. این جمع ۱۳/۵ میلیونی هم جزو جامعه ایرانند و خصوصاً به آن دلیل که مشارکت سیاسی داشتهاند، شایسته تکریم از طرف رئیسجمهور منتخب هستند.
🔹 هرچند در انتخاب سلیقه دیگری داشتند، اما نباید به این سبب نادیده گرفته شوند. اینان برنامهمحور بودن دولت را اولویت میدانستند که قطعاً مورد تأیید رئیسجمهور منتخب نیز هست و به حکم منطق مدیریتی خوب است که جناب پزشکیان از ایدهها و برنامههای رقبای خود خصوصاً آقای دکتر سعید جلیلی نیز استفاده کند.
🔹اطرافیان ستاد انتخاباتی رئیسجمهور منتخب نیز شایسته است انتخابات را پایانیافته تلقی کرده و از هرگونه اظهاراتی که موجب ایجاد کدورت در این جمع بشود، پرهیز کنند.
🔹🔹سوم؛ آنان که رأی سفید دادند یا به هر دلیل رأی ندادند. میانگین مشارکت در انتخابات ریاستجمهوری در کشور ما در ادوار مختلف کمتر از ۶۵ درصد بوده است و این بدان معناست که در دوره جاری حدود ۱۵ درصد افرادی که بالقوه جزو شرکتکنندگان انتخابات هستند، به دلایلی این کار را انجام ندادند.
🔹علاوه بر آن بین ۱۵ تا ۲۰ درصد هستند که تنها در شرایط دوقطبی حاد مانند سال ۸۸ یا ۷۶ در این انتخابات نیاز به حضور میبینند و البته ۱۵ درصد نیز کلاً از اولین دوره ریاستجمهوری خود را خارج از مشارکت سیاسی تعریف کردهاند.
🔹همه اینها البته ایرانی هستند و به دلایلی در این انتخابات حضور نیافتهاند. اینها عمدتاً سیاسی نیستند و هیچ سخنگویی ندارند و به دلیل تنوع فکری و سلیقه این جمع هیچ جریان سیاسی یا رسانهای نباید خود را تبیینکننده مواضع اینها بداند.
🔹بهطورکلی نظرسنجیهای معتبر نشان میدهد عمدهترین دلیلی که اکثریت این جمع را از حضور در انتخابات بازمیدارد، نارضایتیهای معیشتی و اقتصادی و ناامیدی نسبت به حل این مشکلات است.
🔹رئیسجمهور، رئیس اینان نیز هست و همانگونه که خود بارها گفته باید برای رفع دغدغه اینان نیز کوشا باشد. تلاش مضاعف دولت چهاردهم برای حل مشکلات اقتصادی میتواند امید اینان را بهبود بخشیده و به آنان کمک کند تا به فرایند مشارکت سیاسی بازگردند.
🔹در ابتدا اشاره شد که رئیسجمهور منتخب، رئیس هر سه جمع جمهور است و باید به همه آنان احترام بگذارد و به همکاران خود در دولت توصیه کند، مانند خود او برای همه جمهور کار کنند، نه صرفاً آنان که در اطراف نزدیک دیده میشوند، نهفقط آنان که صفحات مجازی مدیران را دنبال میکنند و نه صرفاً آنان که در محلههایی نزدیک وزرا و اعضای کابینه زندگی میکنند.
🔹همانگونه که امام علی در فرمان مالک اشتر میفرماید: «و إنّما عِمادُ الدِّینِ و جِماعُ المسلمینَ و العُدَّهُ للأعداءِ العامَّهُ مِنَ الاُمَّهِ، فلیَکُن صَغْوُکَ لَهُم، و مَیلُکَ مَعَهُم. ستون دین و جماعت مسلمانان و سازوبرگ در برابر دشمنان، توده مردمند؛ پس، باید توجه و عنایت تو به آنان باشد.»
محمدجواد اخوان
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
💠💠برکات دولت سیزدهم همچنان ادامه دارد...💠💠
💠در حالی که فضای سیاسی و افکار عمومی کشور مشغول برگزاری انتخابات و تعیین رئیس دولت چهاردهم بود ، شاهد به ثمر نشستن برخی اقدامات دولت شهید رئیسی و ادامه برکات آن دولت هستیم.
💠 هرچند فضای سیاسی کشور و مشغول بودن جریانها و مردم به انتخابات مانع از دیده شدن این برکات بزرگ شده است. در هفتهای که گذشت و در آستانه اربعین شهید رئیسی، دولت سیزدهم با برداشتن گامی بزرگ، ترتیبات لازم را برای تبدیل ایران به هاب گازی منطقه و ایجاد توازن انرژی به نفع کشورمان فراهم کرد.
💠 تفاهمنامهای که در تهران بین نماینده ویژه فدراسیون روسیه و وزیر نفت کشورمان امضا شد و براساس آن قرار است گاز روسیه به ایران صادر شود.
💠این تفاهمنامه که از طریق رایزنی شخص شهید رئیسی با پوتین، رئیسجمهور روسیه دنبال میشد، تأثیرات و منافع فراوانی را برای دو کشور، که دارنده ۶۰ درصد گاز دنیا هستند، به همراه خواهد داشت:
💠وضعیت کنونی روسیه از منظر تحریم گازی از سوی غرب و وجود مازاد تولید گاز، سبب شده است تا مسکو به دنبال جایگزینهای مطمئن و راهبردی باشد و ایران از حیث بازار مصرف و موقعیت جغرافیایی شریکی مطمئن برای این کشور بوده است.
💠مشتری گازی برای روسیه در کشورهای حاشیه خلیجفارس، عراق و پاکستان وجود دارد؛ اما مسکو توانایی لازم را از حیث خطوط انتقال انرژی برای دسترسی به این سرزمینها ندارد. این در حالی است که ایران گستردهترین و قویترین خطوط انتقال گازی در جهان را دارد و با داشتن دسترسی گسترده به ۱۵ همسایه میتواند به راحتی نواقص روسیه را جبران کند.
💠اگرچه تفاهمنامه مربوطه در صورت عملیاتی شدن، اثرات تحریم را برای دو طرف کاهش میدهد، اما مشخصاً در خصوص ایران از حیث دسترسی به فناوریهای پیشرفته، ایجاد درآمد ارزی برای کاهش کسری بودجه و جذب سرمایهگذاری، انتفاع اقتصادی دارد.
💠این توافق امنیت انرژی شمال کشور را از حیث ناترازی گازی در زمستان تثبیت میکند. قابل توجه است که دولت سیزدهم پیش از این قطعی گاز در شمال کشور را ذیل دیپلماسی فعال با سوآپ گازی با ترکمنستان کاهش داده بود.
💠تفاهمنامه گازی اخیر برای همه طرفهای مستقیم و غیر مستقیم در منطقه، انتفاع اقتصادی و غیر اقتصادی خواهد داشت. این تفاهمنامه، ایران و روسیه را در یک مسیر همکاری استراتژیک بلندمدت قرار میدهد و ثبات و امنیت منطقه را تقویت میکند
💠 و همزمان همکاری و وابستگی متقابل دولتهای غرب آسیا را بهبود خواهد بخشید. خوب است در چهلم شهادت آیتالله رئیسی و شهدای خدمت بار دیگر خدمات و دستاوردهای دولت مردمی سیزدهم را بازخوانی کنیم.
💠در همین مدت محدود سه ساله در عرصههای گوناگون و به ویژه در عرصه سیاست خارجی حقیقتاً دولت سیزدهم معجزه آفرید و فوقالعاده ظاهر شد.
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از کیهـــان آنلاین
توانایی حزبالله لبنان به روایت رأیالیوم
🔰 شلیک روزی ۵ هزار موشک به عمق سرزمینهای اشغالی برای نابودی کامل زیرساختهای اسرائیل
🔸روزنامه عربیزبانِ چاپِ لندنِ «رایالیوم» در مطلبی با اشاره به حملات روزانه و بسیار سنگین حزبالله لبنان علیه رژیم صهیونیستی آورده است: «برآوردها در رژیم صهیونیستی این است که حزبالله توان شلیک پنجهزار موشک در روز به سمت عمق اسرائیل (فلسطین اشغالی) و نابودی زیرساختهای این رژیم و نیز توان هدف قرار دادن پایگاههای نظامی در شمال (فلسطین اشغالی) را دارد.»
🔸این روزنامه در بخش دیگری از گزارش خواندنیاش نوشته است: مبالغه نیست اگر بگوییم که بازدارندگی اسرائیل نهتنها خوردهشده که اصولا از بین رفته است. این رژیم، آن رژیمی نیست که اعراب را قبلاً میترساند. عربدهکشی این رژیم در سطح منطقه متزلزل شده است.
🔻اسرائیلی که در باتلاق غزه غوطهور است، توان اداره نبرد در دو جبهه در آنِ واحد را ندارد و مقامات تلآویو بارها اعلام کردهاند که جبهه داخلی رژیم اسرائیل برای نبرد آماده نیست.»
#سرویس_خارجی
https://kayhan.ir/001DqI
@Kayhan_online
هدایت شده از شبکه رسمی هواداران قالیباف
🇮🇷این متن امیر حسین ثابتی ۷ سال پیش درباره اشتباه قالیباف در انصراف ۹۶ به نفع رییسی نشان میده این جماعت میدونن چی درسته چی غلط!
یعنی در تحلیل و منطق هم حقیقت میدانند!
ولی غرور و لجاجت باعث میشه تهمت بزنن و به بدنه خود حقیقت رو نگن!
مگ ما غیر این گفتیم ؟
اسم این کار چیه؟
📝محمد حسین مصباح
---------
#قالیباف
@ghalibaffan
هدایت شده از شبکه رسمی هواداران قالیباف
🇮🇷 دکتر قالیباف در مجمع عمومی پارلمانی بریکس سخنرانی کند
🔹دکتر قالیباف به عنوان اولین مقام عالی رتبه کشورمان پس از عضویت قطعی ایران در بریکس امروز عازم سنپترزبورگ میشود تا در مجمع عمومی پارلمانی بریکس سخنرانی کند.
🔹از جمله موضوعاتی که ایران در بریکس دنبال میکند، استفاده از سازوکار مالی کشورهای عضو برای مقابله با تحریمهاست.
-----------
#قالیباف
@ghalibaffan
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
پخش حسینیه معلی به ۵ زبان در سراسر جهان
🔹با توجه به استقبال گسترده کشورهای خارجی از فصول گذشته حسینیه معلی امسال همزمان با پخش حسینیه معلی در دهه اول محرم از شبکه سه سیما و قرآن، ترجمه این برنامه به زبانهای انگلیسی، عربی، اردو و ترکی نیز انجام شده و از شبکه های مختلف خارجی پخش میشود.
@TasnimNews