🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔹🔹جذب حداکثری سبد رای قالیباف🔹🔹
🔹 یکی از اقداماتِ ضروری و اساسی ما در طول یک هفته آتی، جذب حداکثری سبد رای قالیباف به نفع جلیلی هست و این امر امکانپذیر نیست مگر شناخت دقیق شاخصه های رای دهندگان به او و برنامه ریزی اصولی برای جذب آنها
🔹🔹 اساسا در شرایط فعلی ما با 4 دسته از افراد در سبد رای قالیباف مواجه هستیم:
🔹🔹1️⃣ نخبگان و فعالین شاخص و رسانه ای طرفدار قالیباف
🔹 عمده این افراد، نگاهشان گفتمانی و متعلق به جبهه انقلابی هست اما به دلیل حمایت از قالیباف نگران حضور در ستادها و فعالیت تبلیغی برای جلیلی هستند؛ نگران چی؟! نگرانِ طعنه، نیشخند، توهین و ... توسط برخی از طرفداران جلیلی هستند و یا نگران پس زدنشان!!!!
🔹برای جذب این دسته از افراد، ضروری هست مسئولین ستادها (مرکزی، استانی، شهری) و یا شخصیتهای اصلی پیرامون جلیلی با آنها ارتباط گرفته و ضمن گفتگوی صمیمانه، از آنها دعوت کنند به حضور و فعالیت در ستادهای جلیلی
🔹جذب اکثریت این افراد بسیار مهمه، چرا که این افراد بدنه اجتماعی دارن و در طول این هفته میتوانند با حمایت و تبلیغ خود بخش قابل توجهی از آرا را به سبد جلیلی واریز کنند.
🔹🔹2️⃣ نیروهای عادیِ فعال جبهه انقلابی
🔹 عمده این افراد در شرایط فعلی سرخورده، مایوس و بی روحیه هستند چرا که نتیجه تلاشهای کف میدانشان را شکست خورده میدانند. این افراد برای بازسازی و ریکاوری روحیه خود نیاز به چند هفته زمان دارند اما ما عملا برای فعالیت آنها و رایش یک هفته زمان بیشتر نداریم.(بخش قابل توجه این افراد به دلیل عدم بازسازی روحیه ناشی از شکست در انتخابات پیش رو شرکت نخواهند کرد)
🔹 برای جذب این افراد باید در کانالها به شبکه هوادار آموزش داده بشه که به سراغ این افراد رفته و با آنها ارتباط گرفته، مورد تفقد و دلجویی قرار بگیرند و جذب در بدنه طرفدار جلیلی شوند.
🔹 اهمیت این افراد یکی به رایشان هست و دیگری فعالیت تبلیغی کف میدانشان که میتواند به سبد رای جلیلی اضافه کند.
🔹🔹3️⃣ نیروهای انقلابی دچار اختلال در محاسبه شده
🔹 بخشی از هواداران قالیباف نیروی انقلابیی هستند که در بحبوحه تخریبها و لجن پراکنی های انتخاباتی، تصویر شکل گرفته در ذهن آنها از جلیلی و اطرافیان ایشان یک تصویر خشک و افراطی هست لذا این افراد از رای آوری جلیلی نگرانند و بر همین اساس در انتخابات یا به پزشکیان رای میدهند یا رایشان سفید هست.
🔹ضروری هست در طول یک هفته آتی با تولید محتواهای متناسب با تفکر آنها، تصویر نقش بسته در ذهنشان را ترمیم و تصحیح کنیم. جذب هر کدام از این افراد ارزش دو رای را دارد یعنی یک رای از سبد رای پزشکیان کسر میشود و یک رای به سبد جلیلی اضافه میشود.
🔹🔹4️⃣ افراد عادی با نکرش غیر کفتمانی ( قشر خاکستری )
🔹 جنس دغدغه ها و نیازهای این افراد با نیروهای انقلابی متفاوت هست لذا رای این افراد گفتمانی نیست و هر کسی که بتواند نگاهشان را جذب کند به او رای میدهند.
🔹بخش قابل توجهی از سبد رای قالیباف و پزشکیان این افراد هستند، لذا باید برای جذب این طیف تولید محتواهای متناسب با نگاه و دغدغه آنها تولید شود.
🔹 یادمان باشد، جذب یک رای هم اهمیت دارد و نباید از آن غافل شد
🔹 حواسمان باشد، رقیب روی خنثی سازی و یا جذب هر چهار دسته فوق الذکر برنامه ریزی و عملیات میکند و اگر ما غفلت کنیم باید به دولت سوم روحانی سلام کنیم.
سید احمد رضوی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🔘🔘انتخابات ما و انتخابات آنها !🔘🔘
🔘همزمان با انتخابات ریاست جمهوری در کشورمان، 11هزار و 651 کیلومتر آن طرفتر یعنی در آمریکا نیز، مناظرات انتخاباتی بین دو نامزد اصلی یعنی دونالد ترامپ و جو بایدن آغاز شده است.
🔘 اولین مناظره بین این دو در ساختمان «سی ان ان» واقع در آتلانتا برگزار شد. این همزمانی باعث شد در این یادداشت مقایسهای داشته باشیم بین نامزدها و انتخابات آنها با نامزدها و انتخابات خودمان. بخوانید:
🔘🔘۱- این جملات را کارشناس «بیبیسی» پس از مشاهده اولین مناظره بایدن و ترامپ در پنجشنبهشب - به وقت محلی آمریکا - نوشته است. پیشاپیش از ادبیات بهکار گرفته شده در این جملات پوزش میخواهیم اما بهخوبی فضای حاکم بر مناظرات و انتخابات آمریکا و شرایطی که این مثلا ابرقدرت دچارش شده را به نمایش عموم میگذارد:
🔘 «در قویترین کشور و دموکراسی دنیا شاهد مناظرهای بودیم که دو پیرمرد سر توانشان در بازی گلف کَلکَل میکردند، «فلسطین» به یک فحش بدل شد، یکی سکس با یک هنرپیشه پورن رو تکذیب کرد، دیگری در توجیه سقط جنین گفت خیلیها به «.....» تجاوز میکنند و تاثیر کهولت سن بر انسان به نمایشی دردناک بدل شد.»
🔘علاوه بر کارشناس بیبیسی، کارشناسان تایمز، سی ان ان، گاردین، نیویورک تایمز و دهها یا شاید حتی صدها رسانه دیگر غربی به تحلیل نخستین مناظره ترامپ و بایدن پرداختهاند - و در حال پرداختن هستند.
🔘آنها نیز با کمی تفاوت در موضوع و زاویه تحلیل، به نتایج مشابهی رسیدهاند. «دروغ»، «فساد مالی و اخلاقی»، «ناتوانی و بیلیاقتی» و... در اولین مناظره انتخاباتی آمریکا، خیلی «درشت» و «برجسته» است.
🔘اوضاع آنقدر خراب است که در جبهه دموکراتها، به دنبال یافتن جایگزینی برای بایدن هستند و اگر قحطالرجال نبود، در جمهوریخواهان هم قطعا فرد دیگری را جایگزین ترامپ میکردند. «سی ان ان» در واکنش به این مناظره نوشت، ترامپ در هر جملهای که به زبان میآورد، یک دروغ میگفت.
🔘 «توماس فریدمن» هم در نیویورک تایمز نوشت با دیدن این مناظره رقتانگیز اشکش درآمده است: «من در هتلی در شهر لیسبون به تنهائی مناظره بایدن و ترامپ را تماشا کردم. این مناظره اشک من را درآورد.
🔘هیچ وقت در عمرم یک چنین لحظه رقتانگیزی را در سیاست مربوط به کارزارهای انتخاباتی آمریکا به یاد نمیآورم چون دقیقا اکنون فاش شد که بایدن مردی خوب و رئیسجمهوری خوب است که هیچ برنامه درستی برای پیروزی مجدد در انتخابات ریاست جمهوری ندارد...
🔘دونالد ترامپ، مردی شریر و رئیسجمهوری حقیر است که هیچ چیز یاد نگرفته و هیچ چیز را فراموش نکرده است. او همان فواره دروغی است که قبلا بود و تنها دلمشغولی شکایتهای خودش را دارد؛ شکایتهایی که هیچ قرابتی با ضروریات رهبری آمریکا در قرن بیستویکم ندارند.»
🔘 بعد از فریدمن، نوبت به ستوننویس گاردین رسید که بنویسد: «جو بایدن در طول مناظره به تتهپته افتاد و نتوانست عملکرد قابل قبولی نشان دهد. ترامپ که یک دروغگوی قهار است بارها دروغ گفت و از جواب دادن به سؤالهای سخت طفره رفت.»
🔘گاردین سپس با اشاره به واکنشهای غالب در آمریکا به این مناظره نتیجه گرفت این مناظره برای سرافکندگی بود. واقعیت این است که بایدن بهشدت از آلزایمر، پارکینسون و حواسپرتی رنج میبرد، طوری که در برنامهها، کوچکترین حرکات و جملات را از قبل برایش مینویسند.
🔘او قادر نیست چند جمله را پشت سر هم به زبان آورد. ترامپ هم اگرچه به اندازه بایدن حواسپرت نیست و کمتر از او گاف میدهد اما در فساد مالی بهخصوص اخلاقی «غرق» شده است.
🔘 اکنون که در حال مطالعه این یادداشت هستید، ترامپ با 34 فقره جرم مواجه است و احتمال زندانی شدنش «جدی» است. حتی در صورت پیروزی در انتخابات! این خلاصه صورت وضعیت آمریکاست! «تایمز» دیروز این «صورت وضعیت» را در قالب یک کاریکاتور ترسیم کرد و زیر آن نوشت: «آیا شما دو نفر، بهترین گزینههای ما هستید؟!»
🔘🔘۲- اما انتخابات ما. دیروز چهاردهمین انتخابات برای انتخاب نهمین رئیسجمهور کشورمان برگزار شد، آن هم با 5 مناظره طولانی و سخت. تا لحظه تنظیم این یادداشت، هیچ گزارش رسمی و قابل اعتمادی از پیروزی، جلو یا عقب بودن هیچ یک از نامزدها و حتی میزان مشارکت در دست نبود، فلذا جملات بعدی را در چنین فضائی فهم کنید.
🔘مناظرهها در کشورمان - برخلاف مناظره پنجشنبه آمریکا - در فضائی بسیار اخلاقیتر برگزار شد. اگرچه برخی بیاخلاقیها وجود داشت ولی انصافا، قابل مقایسه با بیاخلاقیهای انتخاباتی آنها نبود.
🔘 تمام نامزدهای انتخاباتی ما - به استثنای برخی اطرافیان برخی نامزدها - نجیب و شریفند. این یک. دو: کشور عزیزمان ایران، روزهای سختی را پشت سر گذرانده است.
🔘رئیسجمهور و دولت پرتلاشی را از دست داده، وسط منطقهای بهشدت جنگی قرار گرفته، ناجوانمردانهترین تحریمها را به جان خریده، با پستترین، بیاخلاقترین و نامردترین اپوزیسیونها سر شاخ است و با مشکلات اقتصادی نیز دست و پنجه نرم میکند.
🔘 اما شرایط آن - به قول آن استاد چینیِ مطالعات خاورمیانه - برای جهان خارج از ایران قابل تصور نیست. او پس از سفر به ایران نوشت: ایران در ماه آوریل یک تنش نظامی سنگین با اسرائیل را پشت سر گذاشت، ماه بعد یعنی ماه می شاهد سقوط بالگرد رئیسجمهورش بود، و در ماه ژوئن نیز انتخابات ریاست جمهوری دارد اما «چنان آرامشی در اینجا هست که برای جهان خارج قابل تصور نیست.»
جعفر بلوری
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
🌟🌟انتخابات و ایده حکمرانی دولت چهاردهم🌟🌟
🌟کنکاشی گذرا در افکار و گفتار داوطلبان انتخابات نشان می دهد که یکی از متنوع ترین انتخابات را از حیث فکر و ایدههای حکمرانی در پیش خواهیم داشت.
🌟وجه بسیار مهم و غیر قابل انکار این تنوع وحضور همه گرایش ها با افکار و ایده های مختلف، مردم سالاری دینی و جمهوریت واقعی در ایران است که از این جهت باید خدای متعال را بواسطه این انقلاب و بستری که برای ملت فراهم شده، شکرگذار باشیم.
🌟از طرفی در خصوص ایده های حکمرانی که به عنوان زیربنای جهت گیری کشور در چهار سال آینده استفاده خواهد شد، تجربیات گرانبهایی پیش روی ما است که همه مردم و بخصوص داوطلبان محترم باید دقت و اهمیت لازم را در خصوص آن مدنظر داشته باشند.
🌟بدترین پیشفرض و ایده حکمرانی ممکن برای چهار سال آینده این است که فضای انتخابات و رقابت داوطلبان پیرامون گفتمانی و ایدهای شکل بگیرد که یک دهه اقتصاد کشور را شرطی سازی و معطل نمود؛ و ظرفیتهای داخلی و منطقه ای را مغفول ساخت. اینکه پیرامون تحریم، صرفا به دوقطبی سازی مذاکره_مقاومت پرداخته شد.
🌟بدیهی است که تحریم یکی از مهمترین مسائل اقتصاد ایران است اما پاسخ این مسئله در معطل سازی و منتظر گذاشتن ظرفیت ها برای رفع تحریم نیست. رفع تحریم میسر نخواهد شد مگر با قوی شدن ایران.
🌟و قوی شدن ایران امکان پذیر نیست مگر با خنثی سازی تحریم ها به معنای استفاده بهینه و حداکثری از منابع و امکانات موجود، حتی در سیاست خارجه.
🌟منظور این نیست که دولت آینده نباید به دنبال رفع تحریم باشد، بلکه منظور آن است که همان مسیر و ریل گذاری که دولت سیزدهم را با وجود تحریم، موفق به بهبود تجارت خارجه، افزایش فروش نفت و پیشبرد پرونده هسته ای نمود، باید ادامه یابد.
🌟 چه اینکه در کمتر دوره ای مثل دولت سیزدهم بوده که جهت گیری ها و رویکردهای اقتصادی و همگرایی میدان و دیپلماسی اینچنین در مسیر درست باشند.
🌟برگشتن به ایده حکمرانی گذشته یعنی زیربنا قرار دادن رفع تحریم در همه معادلات بدون تکیه به ظرفیت های داخلی، آن هم در شرایطی که:
🌟🌟 اولا ایران فعلی به مراتب در وضعیتی بهتر و مقتدرتری از گذشته قرار دارد
🌟🌟و ثانیا طرفی که آن سوی میز مذاکره نشسته نسبت به ده سال پیش ضعیفتر می باشد و از حیث چالش های سیاست داخلی، روابط بین الملل و مسائل منطقه ای با موارد عدیده ای مواجه است، مجددا کشور را به سمت بن بست خواهد کشاند.
🌟به هر حال ایده حکمرانی آینده باید پیرامون همان نگرشی باشد که ساخت درونی اقتصاد را در سه سال اخیر تقویت نمود و در درونگرایی و بروننگری تجلی یافت و بازخورد آن نیز بهبود شاخص های کلان اقتصادی شد.
علی_محمدی
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀
هدایت شده از روزپلاس
📌 تاریخ مناظرهها و برنامههای تبلیغاتی دور دوم انتخابات ریاستجمهوری
با مشخص شدن جدول تبلیغات دور دوم انتخابات ریاستجمهوری دوشنبه ۱۱ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره اول و سهشنبه ۱۲ تیر از ساعت ۲۱:۳۰ مناظره دوم بین دو نامزد راهیافته به دور دوم برگزار خواهد شد.
@roozplus_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدایت شده از سربازان رهبری
💢تعویض طلایی برای تیم اصلاحات!
🔴به پویش #سربازان_رهبری بپیوندید👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/538181826C023db549b8
هدایت شده از روشنگری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 اطراف پزشکیان را این افراد گرفتهاند
🇵🇸 @Roshangari_ir
🅾️ Roshangari.ir/اینستاگرام