از هـــر دری سخنــــــــــــــــی
💢#اخراج خانم حنا خلج #عکاس_ایرنا به دلیل تصویربرداری از تجمع روستاییان قزوینی در اعتراض به سیاستها
توضیحاتی از خانم حنا خلج در بارۀ اخراجش...
💠چرا درصد #مشارکت_خوزستان در انتخابات، ۲/۵ درصد بیشتر اعلام شده است؟
🔰با بررسی های انجام شده مشخص شده است درصد مشارکت اعلام شده در حوزه های انتخابیه ی ۱۴ گانه خوزستان نشان می دهد درصد مشارکت در خوزستان حدود چهل درصد (۴۰/۶) است اما این در حالی است که وزارت کشور درصد مشارکت استان خوزستان را حدود چهل و سه درصد (۴۳/۱۲) اعلام کرده است.
✍️روزبه کردونی، پژوهشگر حوزه سیاستگذاری عمومی در یادداشتی نوشت؛
در حالیکه کمیته اطلاع رسانی وزارت کشور در اطلاعیه اعلام میزان مشارکت در انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، درصد مشارکت استان خوزستان را حدود چهل و سه درصد (۴۳/۱۲) اعلام کرده است، بررسی میزان مشارکت اعلام شده در حوزه های انتخابیه ی ۱۴ گانه خوزستان که به صورت رسمی توسط ستاد انتخابات استان خوزستان اعلام شده است نشان می دهد درصد مشارکت در خوزستان حدود چهل درصد (۴۰/۶) است.
🔺این تفاوت معنادار ۲/۵ درصدی در میزان مشارکت خوزستان نیازمند توضیح دقیق و ابهام زدا از سوی مسئولین ذیربط است...
✅دغدغه مندانه از مسئولین ذیربط درخواست می شود که این تناقض و تفاوت معنادار در درصد مشارکت خوزستان را هم به احترام آحاد مردم و هم مبتنی بر راهبردهای ۴ گانه رهبری پیرامون انتخابات بویژه سلامت انتخابات شایسته پاسخگویی رسمی و ابهام زدایی بدانند و در این خصوص توضیح رسمی ارائه دهند . /خبرآنلاین
▪️@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
⛔️آمریکا #معافیت_عراق از تحریمهای ایران را تمدید کرد.
✴️بر اساس شرایط این معافیت، هیچ پولی اجازه ورود به ایران را ندارد».
🖌به گزارش ایلنا، «متیو میلر» سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که دولت این کشور معافیت عراق از تحریم ایران برای واردات انرژی را به مدت ۱۲۰ روز تمدید کرده است.
🔹دولت آمریکا پیش از این، از عراق خواسته بود تا در منابع تأمین انرژی تنوع ایجاد کرده و وابستگی به واردات انرژی از ایران را کاهش دهد.
🔹آمریکا تا کنون چندین بار این معافیتها را تمدید کرده و مدعی شده است که این اقدام، نشاندهنده پیام حسننیت آمریکا به عراق است.
♦️سخنگوی وزارت خارجه آمریکا همچنین با اعلام اینکه ایران تنها میتواند از این منابع مالی برای خرید کالاهای بشردوستانه استفاده کند، گفت : «مهم است که بدانیم این پول چگونه استفاده میشود. بر اساس شرایط این معافیت، هیچ پولی اجازه ورود به ایران را ندارد».
🔺متیو میلر افزود که تاکنون ۲۱ معافیت برای پرداخت بدهی عراق بابت واردات برق ایران صادر شده است که نخستین مورد آن در سال ۲۰۱۸ میلادی اجرایی شد.
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از طلوع
✅کشوری که به هر دلیلی وابسته به یک چهره و متکی بر تسلیحات اتمی باشد، ضعفهای بنیادی دارد
✔️روسیه با تمدید ریاست جمهوری پوتین و تهدید به جنگ اتمی، فقط ضعف خود را به نمایش میگذارد!
✍️احمد زیدآبای:
🔰ولادیمیر پوتین پنجمین دورهٔ ریاست جمهوری خود را آغاز میکند.
روسها به او علاقمندند، اما همین علاقمندی نشان میدهد که روسیه در این شرایط تاریخی، الهامبخش هیج نوع آرمان سیاسی و فرهنگی برای جهانیان نیست!
⭕️کشوری که قادر به پرورش چهرههای برجسته و متنوع سیاسی برای رقابت بر سر ادارهٔ جامعه نباشد و یا به فرض وجود آن چهرهها مانع شکلگیری رقابت آزاد و عادلانه بین آنان شود، جاذبهای برای بشر امروز ندارد.
⭕️از همین رو، روسیه به رغم پهناوری بینظیر سرزمینی و برخورداری از زرادخانهٔ اتمی و موشکی، یکی از قطبهای قدرت جهان نخواهد بود! کشوری که به هر دلیلی وابسته به یک چهره و متکی بر تسلیحات اتمی باشد، ضعفهای بنیادی دارد و برای عرضاندام فقط میتواند تهدید به جنگ اتمی و نابودی کرهٔ زمین کند؛ یعنی همان کاری که بیوقفه مدودف سبکمغز و اخیراً شخص پوتین انجام میدهند!
✅در واقع روسیه با تمدید ریاست جمهوری پوتین و تهدید به جنگ اتمی، فقط ضعف خود را به نمایش میگذارد! /ایلنا
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
هدایت شده از هدایت
🔴مسلمانان و غریبه ای بهنام محمد صلیالله علیه و آله
✍محمد حسین روانبخش
🔸️مدتی است داستانی از زندگی پیامبر (ص) در ذهنم می چرخد؛ گویی که محمدی تازه یافته ام که شبیه به بسیاری از مدعیان تبلیغ آیینش نیست!
🔸️پیامبر در یکی از سفرها به اعراب بیابان نشینی رسید که مسلمان بودند. در میان آنها زنی، بچه اش را به کمر بسته بود و نان می پخت. او وقتی پیامبر را شناخت، به او گفت: مدتهاست سوالی ذهن من را درگیر کرده؛ اینکه آیا خدا مهربانتر است یا من؟ پیامبر گفت: یقینا خدایی که ارحم الراحمین است. زن گفت: من که مادر این کودکم، هنگام نان پختن دلم می لرزد که مبادا اندکی گرمای آتش، فرزندم را بیازارد؛ اما خداوند ارحم الراحمین، چطور ما را در آتش خواهد سوزاند؟
🔸️سوال عجیبی بود. پیامبر ابتدا سکوت کرد و سپس گریست و به زن گفت: من نمی توانم به سوال تو پاسخ بدهم اما مطمئن باش که انسان های مهربان را نمی سوزاند هر چند بر ایین من نباشند (به نقل از کتاب "روشنگری دینی" نوشته دکتر مصطفی محقق داماد. نقل روایت از حاشیه اسفار ملاهادی سبزواری و همچنین صحیح مسلم)
🔸️از خودم می پرسم: چرا پیامبر زن را دعوت به سکوت نکرد؟ چرا بر او نهیب نزد که القای شبهه می کنی؟ چرا سخنش را توهین به خدا و قرآنش نگرفت؟ چرا او را نفوذی و عامل دشمن معرفی نکرد؟ چرا ساده لوحش نخواند؟ چرا سعی نکرد با عبارات سخت و اصطلاحات عجیب، زن را مرعوب علم خویش کند؟ چرا توجیه نکرد؟ چرا از قدرت قاهره اش بهره نگرفت؟ ... و عجیب تر از همه آن که گفت: نمی توانم جوابت را بدهم؟!
🔸️شاید در زمان پیامبر، هیچکس این سوالات را نمی پرسید؛ رفتار پیامبر برای همه عادی بود و رفتار دینی همین بود؛ اما در زمان ما چنان با هر سوال و سخنی، آن هم نه درباره خدا، که درباره ی هر آنچه هاله ای از تقدس پیدا دارد، برخورد شده که این رفتار پیامبر عجیب و غریب و غیرقابل باور به نظر می رسد. کجای راه را اشتباه آمده ایم که بین رفتار پیامبران و مُبَلّغان دینش، این فاصله هزاران سال نوری افتاده است ؟
هدایت شده از طلوع
🗣وعده رشد ۸٪ و تورم تک رقمی را که به یاد دارید؟
🔺برای #رشد_اقتصادی در حد ۴٪ و #تورم ۴۲ ٪ از همدیگر تشکر میکنند!
🔺سال ۹۹ در اوج فشار حداکثری و کرونا و با درآمد نفتی ۷/۵ میلیارد دلار،رشد اقتصادی ۴.۲٪بود.
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
⛔️آی #حذف_کنندگان_محذوف!!
✴️بادی که کاشتید، طوفان به بار آورده است.
✍️محمد فاضلی:
یکی از واقعیتهای تاریخی چند دهه حاکمیت جمهوری اسلامی، حضور پررنگ «#حذف_کنندگان» است. اینها کسانی هستند که در دورانهای مختلف، خودشان کمر به حذف دیگران از سپهر سیاست بستهاند، یا حذف کردن را همراهی کرده یا در مقابل آن سکوت توأم با رضایت داشتهاند. بگذارید مصداقیتر بنویسم.
🔘وقتی ملی-مذهبیها و نهضت آزادی از جریان سیاست ایران حذف شدند، بسیاری همراهی کردند. بعدها وقتی جریان اصلاحطلب از سپهر سیاست حذف شد، بسیاری یاری و همرانی کردند. و حالا کار به حذف بخش جریانهایی از اصولگرایی انجامیده است. افرادی نظیر اکبر هاشمی رفسنجانی، علیاکثر ناطق نوری، حسن روحانی، علی لاریجانی، صادق لاریجانی، محمود احمدینژاد، باقر قالیباف و اشخاصی در میان اصلاحطلبان در دورههای مختلف با حذف کردن سایر افراد و جریانها، به شیوههای مختلف همراهی کردهاند. دست آخر، همه خود در زمره حذفشدهها یا در معرض حذف قرار گرفتهاند. اینها «حذفکنندگان محذوف»شدهاند...
وضعیت به گونهای شده که کمیت و کیفیت «#حذف_کنندگان_محذوف» که زمانی خود در شمار سینهچاکان حذف کردن بودند و اکنون در لشکر محذوفان قرار گرفتهاند، خیلی زیاد شده است. این منطق «حکومت طبیعی نظم دسترسی محدود» است که دسترسی افراد و گروههای بیرون از «ائتلاف مسلط» به سازمان سیاسی و اقتصادی را دائم محدود میکند. این آسیاب به نوبت است و حذفکنندگان فعلی نیز دیری نمیگذرد که به شمار محذوفان درمیآیند...
✅آشی است که خود پختهاید!!
آی «#فرادستان_محذوف»!شما همین دو سه دهه یا چند سال قبل، خودتان در شمار حذفکنندگان بودید و امروز حذف شدهاید. امروز آرزو میکنید کاش هیچگاه روند حذف را یاری و همراهی نکرده بودید. آرزو میکنید کاش به رقابت مبتنی بر قانون بدون سازوکار حذف تن داده بودید. حسرتی جانسوز برای شماست و حتماً حرصتان درآمده است اما این آشی است که خود پختهاید...
🔷اگر رقابتی غیرحذف، در سیاست و به تبع آن در اقتصاد، جریان داشته باشد، گاه رقیبان میبرند و گاه میبازند، اما حذف نمیشوند. در رقابت عادلانه، بازندگان نیز خشنود نیستند اما باخت را عادلانه میدانند. رویه حذف کردن، خشم، استیصال و تحقیر به بار میآورد.
🔶نیک در چهرههای یکدیگر بنگرید. هر کدام زمانی کمر به حذف دیگری بسته بودید و اکنون همه در شمار حذفشدگان، مستأصل و تحقیرشده، به نظاره سیاست پوچشده نشستهاید. شما در تنور رویه حذفی پوچکننده دمیدید و اکنون بادی که کاشتید، طوفان به بار آورده است...
✅آی «#حذف_کنندگان_محذوف» به سهمتان در تهی ساختن زمین سیاست از مغز و سخنان نغز، بیندیشید و برای جبران مافات کاری کنید: ساختن توافقی برای نشاندن رقابت به جای حذف کردن.
@azhardari_sokhani
🔻مرد فقیرى بود که همسرش از ماست کره مى گرفت و او آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت، آن زن کره ها را به صورت توپ های یک کیلویى در می آورد. مرد آنرا به یکى از بقالى های شهر مى فروخت و در مقابل مایحتاج خانه را مى خرید.
🔻روزى مرد بقال به اندازه کره ها شک کرد و تصمیم گرفت آنها را وزن کند. هنگامى که آنها را وزن کرد، اندازه هر کره ۹۰۰ گرم بود.
🔻او از مرد فقیر عصبانى شد و روز بعد به مرد فقیر گفت: دیگر از تو کره نمى خرم، تو کره را به عنوان یک کیلو به من مى فروختى در حالى که وزن آن ۹۰۰ گرم است.
🔻مرد فقیر ناراحت شد و سرش را پایین انداخت و گفت: ما ترازویی نداریم؛ بنابراین یک کیلو شکر از شما خریدیم و آن یک کیلو شکر شما را به عنوان وزنه قرار دادیم.
🔶مرد بقال از شرمندگی نمیدانست چه بگوید ...
هدایت شده از طلوع
🔻احمد زیدآبادی کارشناس مسائل خاورمیانه:
«روزنامه کیهان می نویسد ما فلان جا را با موشک می زنیم، خب حالا نابودش کردی، سودی که می بری چیست؟
من دستاورد را همیشه متناسب با نفعی که خودت میبری ارزیابی میکنم. وگرنه آسیب زدن دیگران که به خودی خود کمکی نمیکند.
🔻این چیزی است که مثلا صرف اینکه 1200 نفر آنجا کشته شدهاند و یک تعدادی اسیر گرفتهاند(طوفان الاقصی)، اگر منجر به یک امتیاز سیاسی بعدی نشود، صرف اینکه به اینها آسیبی رسیده که کمکی نمیکند.»/ جماران
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🎞1403 #سال_چالشهای_بیشمار!
⚛️سال 1402 را #سال_سرنوشت دانسته بودم. به نظرم برخی خطوط کلی سرنوشت ایران در این سال رقم خورد، اما تبلورات عینی و انضمامی آن به خلاف تصورم، به سال آینده موکول شد.
✅از این جهت، سال 1403 را میتوان سال چالشهای سنگین در بسیاری از زمینهها قلمداد کرد.
🔰چالشهای اصلی اما در حوزهٔ داخلی و خارجی دو چیز است. در حوزهٔ خارجی، نوع مواجههٔ دولت با نظم و نظامی است که پس از جنگ در نوارغزه به دگرگونیهای بیسابقهای در خاورمیانه منجر میشود.
این چالش بینهایت تعیین کننده است.
در حوزهٔ داخلی، برخورد بین نیروهایی است که پیش از این تحت عنوان کلی اصولگرایی شناخته میشدند اما اکنون تجزیه شده ودر مقابل هم صفآرایی کردهاند.
برخورد بین آنها گریزناپذیر است و نتیجهٔ آن نیز، هم در سیاست داخلی بسیار مهم است و هم در جهتگیری چالش نخست اثر فوقالعاده دارد.
چالشهای دیگر که مربوط به نوع کنش نیروهای خارج از قدرت رسمی و واکنشهای اجتماعی است، میتواند بر سرنوشت آن دو چالش اساسی، تعیین کننده باشد. از این رو، بخصوص هر گام نیروهای منتقد داخلی، لازم است بسیار حسابشده و مبتنی بر تحلیل بلندمدت و معطوف به حفظ کشور و منافع آن و خالی از هر نوع تحرک احساسی و کور و زودگذر و بدون توجه با دشمنیهای شخصی باشد.
♦️دشمنیهای شخصی که معمولاً بدون درنظرداشت موقعیت سیال و نقش متغیر بازیگران عرصهٔ سیاست در ایران صورت میگیرد، بزرگترین آفت سیاستورزی در کشور ماست و محصول آن، بعداز 150 سال تلاش و فداکاری و تحمل هزینههای بسیار سنگین برای عبور از بحران توسعهنیافتگی، همین است که با آن روبروییم.
▪️در سوی حکومت، اضطرارِموقعیت کار را به پیش میبرد و در سوی نیروهای منتقد، عقل و تحلیل و انتخاب باید سرمشق باشد.
🔹آدمهای آتشینمزاج و انقلابخو و احساساتی و فاقد تحلیل منسجم و همهجانبه، همواره قادرند روند یک تحول پیچیده و دردناک را به فاجعه برای جامعه تبدیل کنند. متأسفانه اینگونه آدمها معمولاً محور سیاست در ایران بودهاند و خدا کند که در سال 1403 محور نشوند و گرنه چالشهای پیشگفته به مغاک هولناکی تبدیل میشوند که ایران را در کام خود خواهد کشید!
چنین مباد
ahmadzeidabad
🔹@azhardari_sokhani
هدایت شده از سخن بزرگان
#فقیری میگفت همه ی عمرمان را با سختی زندگی کردیم و گریستیم؛
و وقتی لبخند زدیم عکسی از ما گرفتند و زیرش نوشتند:
پول خوشبختی نمیاره!
@sokhan_iw
هدایت شده از سخن بزرگان
پروفسور محمود ﺣﺴﺎﺑﯽ :
من از این دنیا فقط اینو دریافتم که
اونی كه بیشتر می گفت :
"نمیدونم"، بیشتر میدونست!
اونی كه "قویتر" بود، كمتر زور میگفت!
اونی كه راحت تر میگفت "اشتباه كردم"،
اعتماد به نفسش بالاتر بود!...
اونی که صداش آرومتر بود،
حرفاش با نفوذتر بود!
اونی كه خودشو واقعا دوست داشت،
بقیه رو واقعی تر دوست داشت!
اونی كه بیشتر "طنز" میگفت،
به زندگی جدی تر نگاه میكرد!
@sokhan_iw
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🧡هشتمین روز ماه رمضان تون بی نظیر
💫خونہ هاتون پر برڪت
🧡شادے توے دلهاتون
💫آرامش توے قلبهاتون
🧡دلتون پر امید
💫وجودتون سلامت
🧡رابطہ هاتون پر از عشق
💫زندگے تون لبریز از آرامش
🧡نماز و روزه تون قبول
💫روزتون شاد و دل انگیز🎈
🌿@azhardari_sokhani
هدایت شده از طلوع
عباس عبدی:
⭕️آقای رییس مجلس و نمایندگان استصوابی!
آیا وجود چنین تغییرات مغایر با قانون را تایید میکنید؟
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
🔲مراقب هویت و فرهنگ ایرانی باشیم.
سال 1402 سال اژدها نیست.
✅ سال 1403 سال نهنگ🐳 است که نوید سالی پرآب و سرسبز را به ما می دهد نه اژدهایی که کارش سوزاندن و نابودی است.
🔹@azhardari_sokhani
🌹🌹🌸🌺🌸
باسلام و درود
یَا مُقَلِّـبَ الْقُلُـوبِ وَ الْأَبْـصَارِ
ای دگرگونکننده دلها و دیدهها
یَا مُـدَبِّـرَ اللَّیْـلِ وَ النَّـهَارِ
ای ساماندهنده شب و روز
یَا مُحَــوِّلَ الْحَـوْلِ وَ الْأَحْـوَالِ
ای گرداننده سال و حالتها
حَـوِّلْ حَالَنَــا إِلَی أَحْسَـنِ الْحَـالِ
بگردان حال ما را به نیکوترین حال
🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌺🌼🥀🌼🥀🌹
🌸بهار، فصل تسبیح آفرینش است و قنوت درختان به تمنای آسمان ،و نوروز پیامآور مهر و محبت و شعری است که پایان رؤیاهای ناتمام را تفسیر میکند.
🌺 یامقلب القلوب،
انقلابی کن در قلب هایمان
تا مهر و محبتی که از توست
در وجودمان شکوفه بزند و
در سال جدید ، وجودمان با
طبیعت تو ، بهاری تر شود.
🌹تقارن بهار طبیعت وبهار قرآن را به شما بزرگواران تبریک عرض نموده و از خداوند متعال برای شما و عزیزانتان (هفت سینِ) سعادت، سخاوت،سازش،سُرور،سربلندی، سرافرازی و سلامتی خواستاریم.🌿🌿
مقایسه حوزه علمیه حجت الاسلام کاظم صدیقی با مدارس کپری در سیستان و بلوچستان!
* بهار نیوز
🔹@azhardari_sokhani
✳️«#اندیشیدن_متفاوت از حکومت»
✍️صادق زیبا کلام:
🍀نوروز و بهار۱۴۰۳
🔺”بیادتان هستیم”
🔹عید نوروز و حلول سال جدید را به همۀ هموطنان در داخل و خارج از کشور تبریک عرض مینمایم. ما در حالی در کنار عزیزانمان بهاستقبال سال جدید میرویم که شماری از هموطنانمان در زندان و به دور از دلبندانشان سفرۀ هفتسین چیدهاند.
🔺ظرف یکصد سال گذشته از سپهر مدرنیته تا بهامروز، حکومتهای مختلف در ایران اتهامات زیادی به آنها نسبت دادهاند. از «اقدام علیه امنیت کشور» گرفته تا «ارتباط با بیگانگان»، «اخلال در نظم عمومی»، «شایعهپراکنی»، «توهین به مقامات»، «تشویش اذهان عمومی»، «تبلیغ علیه نظام»، «نشر اکاذیب» و امثالهم.
🔺اما آنها فقط یک جرم مرتکب شدهاند؛ همان که هانا آرنت گفت: «#اندیشیدن_متفاوت از حکومت».
✅و بهراستی در نظامهای غیردمکراتیک، چه جرمی ممکن است سنگینتر از داشتن عقیدهای مغایر با حکومت را بتوان تصور کرد؟
۲۹اسفند ۱۴۰۲
🔸@azhardari_sokhani
@sokhanranihaa - احمد عابدینی - (2).mp3
635.8K
✳️#حجاب
☑️#امری_شرعی یا #عرفی
☑️#امری_اختیاری یا #اجباری
📚بحثی محققانه از "استاد احمد عابدینی" در بارۀ حجاب
🔹بحث کامل در
https://eitaa.com/azhardari_sokhani/492
استاد احمدعابدینی بررسی- امر حجاب (2).mp3
4.52M
📚بحثی محققانه از "استاد احمد عابدینی" در بارۀ حجاب
https://eitaa.com/azhardari_sokhani/491
هدایت شده از طلوع
طلوع, [۲۲.۰۳.۲۴ ۱۵:۳۹]
⁉️#کدام_یک؟!!
🔰حرف های 4 روز قبل تان را باور کنیم یا این یکی را ؟!
🔹اولی را که نوشته بود موسسه به اسم حوزه شده و زمین قانوناً به حوزه برگشته است.(در زمان گذشته)
🔸یا دومی را که تازه می گوید قرار است خود زمین را برگردانند؟ (در زمان آینده)
🖌خدای ناکرده کسی را متهم نمی کنیم که اساساً در چنین جایگاهی نیستیم ولی خطاب به نویسندگان بیانیه های این حوزه می گوییم خودتان با این طرز نوشتن ، دارید بر ابهامات اضافه می کنید...
📝حوزه علمیه امام خمینی تهران، که تحت تولیت آقای کاظم صدیقی قرار دارد، در بیانیه دوم خود راجع به انتقال باغ این حوزه به موسسه صدیقی و پسران، توضیحاتی داده است که چند نکته مهم درباره آن وجود دارد.
1 - بعد از افشای انتقال سند باغ 4200 متری حوزه علمیه امام خمینی به موسسه شخصی کاظم صدیقی و پسران و دوستان، این حوزه در بیانیه اول خود در تاریخ 27 اسفند 1402 نوشت:
«متعاقب احراز اشکالات شکلی در تنظیم اساسنامه حسب دستور تولیت محترم در آذر ماه سال جاری نسبت به تشکیل مجمع و تنظیم صورتجلسهای به طور فوق العاده جهت خروج افراد مبحوث عنه از موسسه معمول گردد که در این راستا در تاریخ ۱۴۰۲/۹/۴ به موجب صورت جلسه مجمع عمومی فوق العاده موسسه کلیه افراد موسس از موسسه خارج شده و کلیه سهام و مالکیت موسسه تحت مالکیت حوزه علمیه امام خمینی (ره) قرار گرفته که اقدامات مقتضی در خصوص ثبت صورتجلسات در اداره ثبت شرکتها نیز معمول گردیده است و موسسه پیروان اندیشههای قائم، تحت مالکیت مطلق مدرسه علمیه امام خمینی (ره) بوده و کلیه منافع این موسسه متعلق به مدرسه مذکور میباشد.»
معنای این بیانیه از نظر حقوقی این است که مالکیت موسسه از صدیقی و اطرافیانش به حوزه منتقل شده و حالا که موسسه مال حوزه است، پس هر آنچه در تملک موسسه قرار دارد نیز به طور خودکار مال حوزه شده است. یعنی طبق بیانیه، باغ به تملک حوزه برگشته و الان مال حوزه است.
2-حالا بیانیه جدیدی داده و نوشته اند:
«بعد از اطلاع از تخلفات صورت گرفته در تحریف اساسنامه و جعل امضاء، دستور بازگشت زمین به حوزه صادر و مراحل اداری آن در حال انجام است و پس از نهایی شدن، اطلاعرسانی خواهد شد.»
✍️✍️یعنی در 4 روز ، 2 نوع متفاوت اطلاع رسانی کرده اند:
اول گفتند که موسسه را به اسم حوزه کردیم و صراحتاً نوشتند که موسسه"تحت مالکیت مطلق" حوزه است که با این حساب، زمین هم به حوزه برگشته است.
📝در بیانیه دوم، بدون اشاره به انتقال مالکیت موسسه و بدون توجه به این که 4 روز پیش گفته اند موسسه در تملک مطلق حوزه قرار گرفته است (و به تبع آن اموال موسسه از جمله زمین مذکور در تملک حوزه قرار گرفته) ، می گویند دستور بازگشت زمین صادر شده و مراحل اداری آن در حال انجام است. (حال بماند چه کسی دستور بازگشت داده است که نگفته اند!)
در بخشی از بیانیه آمده است:
«فردی که سالها امین مجموعه حوزه بوده و خدماتی به حوزه داشت، مامور انجام کار میشود اما در فرآیند ثبت اساسنامه، امضای تولیت محترم و برخی دیگر از اعضا جعل و اساسنامهای با عنوان «غیرتجاری» اما با شرح وظایف تجاری و با سهام افراد حقیقی، برای این موسسه تنظیم و ثبت میگردد.»
الف) سوال اینجاست که گیریم خود آقای صدیقی متوجه ماجرا نشد. دو پسرش هم نفهمیدند که موسسه به نام شان شده است؟ سهامداران دیگر و از جمله مدیر مدرسه هم متوجه نشدند؟ و حتی بعد از این که موسسه ثبت شد، آقای صدیقی به عنوان تولیت حوزه، از کسی که او را مامور ثبت کرده بود نخواست که اوراق موسسه را یک بار هم که شده به او یا به مدیر مدرسه نشان دهد؟..
ب) مگر نمی گویند می خواستند با مالکیت حوزه، موسسه جدید تشکیل دهند؟ مگر نمی دانند که در قوانین ایران، موسسه نمی تواند فقط یک سهامدار داشته باشد و حوزه نمی توانسته است به تنهایی مالک صد در صد سهام باشد؟...
ج)...
د) حضرات در پایان بیانیه خود نوشته اند:
«در پایان ضمن دعوت از اصحاب رسانه به رعایت تقوی و اصول اخلاقی، شیوههای پیچیده و هدفمند جنگ ترکیبی دشمنان قسم خورده نظام جمهوری اسلامی ایران را یادآور شده و اعلام میدارد بهترین راه برای مقابله با این تهاجمات، پرهیز از اظهار نظرهای عجولانه و مبتنی بر حدس و گمان است.»
🖌ما نیز همه مرتبطین این پرونده را به رعایت تقوی و اصول اخلاقی دعوت می کنیم و عرض می کنیم که عجالتاً یا شما گرفتار جنگ ترکیبی آن جاعل نامحترم شده اید که چنان دورتان زده که هنوز نمی دانید چگونه رفع و رجوعش کنید یا خودتان دارید با افکار عمومی از این ترکیب بازی ها می کنید! ولی در جریان باشید که مردم ایران، باهوش هستند و خوب و دقیق، سره را از ناسره تشخیص می دهند.
🔘خداوند عاقبت همه مان را ختم به خیـــر کند.
//عصر ایران
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash
📮پنج نکته برای بلوغ عاطفی که باید یاد بگیریم:
۱. لازم نیست در مورد همه چیز نظر بدیم؛ باید یاد بگیریم زمانی نظر بدیم که از ما نظر خواسته باشن، در غیر این صورت به خودمون بیاحترامی کردیم.
۲. انتقاد سازنده شخصیت ما رو زیر سوال نمیبره؛ وقتی کسی از ما انتقاد میکنه ممکنه اولش یکم آزاردهنده باشه اما بیرحمانه در نظر نگیریم و به درسش توجه کنیم.
۳. ما نمیتونیم هرطور که دوست داریم رفتار کنیم و انتظار داشته باشیم رفتارمون مورد قبول همه باشه. لزومی نداره بقیه رفتار افراطی ما رو تحمل کنن پس باید یاد بگیریم واکنشهامون رو کنترل کنیم.
۴. اکثر اوقات، زود قضاوت کردن ما رو به نتیجه درستی نمیرسونه پس جسور باشیم و بجای اینکه روی باورهای نادرستمون پافشاری کنیم، از شخص بخوایم توضیحِ بیشتری بده.
۵. ما نمیتونیم رفتار و احساسات بقیه رو کنترل کنیم، پس اجازه بدیم توی شرایط هیجانی هرطور که میخوان واکنش نشون بدن اما باید یاد بگیرن که چطور با ناراحتی که برای شما پیش میاد، کنار بیان.
🔹@azhardari_sokhani
besooyenoor113
هدایت شده از طلوع
🔵#وعـدۀ_جنابعـالـی و #ادعـای_بـرخـی
✅#پاسخگـــو کیست؟
📹رئیسجمهور در پیام نوروزی:
«تورم در حال حاضر در مسیر نزولی قرار گرفته است. سه سال متوالی است که کشور، رشدهای بالای ۴ درصد را تجربه میکند و این در حالی است که میانگین رشد اقتصادی در دهه ۹۰ کمتر از یک درصد بوده است. برخی مدعی بودند که تورم سه رقمی در راه است، اما آمار نشان میدهد که تورم نقطه به نقطه، از حدود ٥٥درصد به ٣٥درصد رسیده و تورمِ کل، چیزی حدود ٤٠ درصد خواهد بود.»
✍️همتی، رئیس اسبق بانک مرکزی:
آقای رئیسی بدون اشاره به وعده تکرقمی کردن تورم: «#برخی مدعی بودند که تورم سه رقمی در راه است، اما آمار نشان میدهد که تورم کل، چیزی حدود ٤٠ درصد خواهد بود!»
جناب آقای رئیسی فکر نمیکنید #وعده جنابعالی به مردم خیلی مهمتر از #ادعای برخی است؟! آن برخی باید #پاسخـــگو باشند یا رئیسجمهور؟!
/انصاف نیوز
📡کانال تحلـیـلی_خبـــری "طلــــوع"
🌞@tolova_talash