در دیدار مردم «کرمان» و «خوزستان»

[دریافت PDF]
بسم الله الرّحمن الرّحیم
الحمد لله ربّ العالمین و الصّلاة و السّلام علی سیّدنا و نبیّنا ابیالقاسم المصطفی محمّد و علی آله الاطیبین الاطهرین المنتجبین سیّما بقیّة الله فی الارضین (عجّل الله تعالی فرجه الشّریف).
خیلی خوش آمدید برادران عزیز، خواهران عزیز، مردم عزیز خوزستان، مردم عزیز کرمان. جلسه، جلسهی بسیار صمیمی و مشمول لطف الهی است انشاءالله. برای بنده جای خوشوقتی است که توانستم جمعی از مردم این دو استان مهم را زیارت کنم. به همهی شماها، یکایک شما، خوشامد عرض میکنم؛ بخصوص به خانوادهی شهیدان عزیز و جانبازان عزیز.
از این جلسهی بسیار شیرین و صمیمی استفاده میکنم، اوّلاً برای اینکه چند کلمه راجع به این دو استان عرض بکنم. نسل جوان ما، نسل جدید ما، لازم است با افتخارات نسلی و تاریخی و میراثی خود بیشتر آشنا بشود؛ این کار، امروز لازم است، فردا [هم] لازم است. [تبیین] تسلسل تاریخی مواریث ارزشمند بخشهای مختلف کشور، یکی از کارهای هدفگذاریشدهی همهی دلسوزان کشور و انقلاب باید باشد. چند جمله دربارهی خوزستان و چند جمله دربارهی کرمان عرض میکنم، بعد هم به یک مسئلهی ملّی و مهم اشاره خواهم کرد و آن مسئلهی انتخاباتی(۱) است که در پیشِ رو است، بعد هم چند کلمه راجع به این مسئلهی مهمّ بینالمللی اسلامی، یعنی مسئلهی غزّه، [عرض میکنم و به آن] اشاره خواهم کرد؛ این برنامهی صحبتهای امروز ما و عرایض امروز ما با شما برادران و خواهران عزیز است.
امّا دربارهی خوزستان. شاید بشود گفت که در تاریخِ صد و بیست سی سالهی اخیر کشور ما، خوزستان یکی از اصلیترین و مهمترین مراکز مقاومت ملّت ایران بوده و مظهر مقاومت ملّت ایران در طول این مدّت، مردم خوزستان بودند. اگر جوانهای ما با تاریخ آشنا باشند، میدانند که حدود صد و اندی سال قبل، در دنبالههای جنگ اوّل جهانی که انگلیسها آمدند به این منطقه از ایران و عراق حمله کردند، مدافعهی مردم خوزستان بود که انگلیسیها را عقب زد. فتوای علمای نجف را مردم غیور خوزستان در دست گرفتند، پرچم بلند کردند، مقابل انگلیسها ایستادند. آنجا انگلیسها با لشکر و تواناییهای نظامی وارد شده بودند، بحث تبلیغات و مانند اینها دیگر نبود؛ بر عراق مسلّط شده بودند، میخواستند بر این منطقهی از ایران هم مسلّط بشوند؛ مردم خوزستان طبق فتوای علمای نجف ــ مرحوم آمیرزا محمّدتقی شیرازی و دیگران ــ در مقابل انگلیسها ایستادند. در سفری که بنده چندین سال پیش به خوزستان داشتم،(۲) پرچم آن مبارزهی بزرگ را آوردند و ما [هم] آن پرچم را هدیه کردیم به آستان قدس رضوی؛ آن پرچم که مال مردم خوزستان است، الان موجود است. در تاریخ، اینها مهم است، اینها خیلی باارزش است. خوزستان سینه سپر کرد در مقابل انگلیسها، نه فقط برای دفاع از خوزستان، [بلکه برای] دفاع از ایران.
در قضیّهی نهضت ملّی نفت، در سالهای آخر دههی ۲۰، خوزستان محلّ برخورد میدانی ایران و انگلیس بود، به شکل تصرّف پالایشگاه آبادان ــ که در اختیار انگلیسها بود ــ و تصرّف مناطقی و مراکزی که انگلیسها برای خودشان درست کرده بودند. خوزستانیها اینجا هم صف جلو و در صف مقدّم بودند.
از همهی اینها مهمتر، ایستادگی مردم خوزستان بود در مقابل تهاجم صدّام در سال ۵۹. اوّلین گروه دفاع، از خود خوزستانیها بود. یک محاسبهی غلطی را صدّام کرده بود و آن، این بود که فکر میکرد اگر حمله کند به طرف شهرهای خوزستان ــ آبادان و خرّمشهر و اهواز و غیره ــ مردم عربی که در این مناطق هستند، علیه کشور خودشان با او همراه و همدست خواهند شد! این اشتباه غلط را صدّام کرد؛ خیال میکرد خوزستان در اختیار او قرار خواهد گرفت و مردمِ عربِ ایرانیِ خوزستان به او کمک خواهند کرد. اوّلین کسانی که سینه سپر کردند، همین مردمی بودند که او به آنها امید داشت. سردار شهید عزیز علی هاشمی (رضوان الله علیه) یک نمونه است. در اوایل جنگ، آوازهی او را صدّامیها شنیده بودند و چند سال دنبالش میگشتند؛ هر کس را اسیر میکردند میپرسیدند «علی هاشمی کجا است؟» دنبال علی هاشمی بودند. مادر شهید تا [این] اواخر زنده بود. اقوام خوزستانی، از عرب و غیر عرب، لُر و بختیاری و دیگران، اوّلین کسانی بودند که در مقابل صدّام ایستادند و یک صفی را تشکیل دادند؛ این افتخار بزرگی است، این منقبت بزرگی است، این چیز کمی نیست.
از یک جهت دیگر هم خوزستان یک استان ممتاز است و آن، این است که خونِ شهیدانِ همهی استانهای کشور بر روی خاک خوزستان ریخته شده؛ این یعنی چه؟ یعنی خوزستان نماد همدلی و همبستگی همهی ملّت ایران است. جوانها، پیشقراولان، فداکاران، از همهی نقاط کشور آمدند در آنجا، با ایمانشان و با انگیزهشان جنگیدند و جان خودشان را در راه اسلام و ایران و جمهوری اسلامی فدا کردند؛ خوزستان نماد همبستگی ملّت ایران شد.
ما هرچه در طول تاریخ از قهرمانیهای ملّت ایران شنیده بودیم ــ از فداکاریها، از گذشتها، از ایستادگیها ــ در دوران دفاع مقدّس به چشم خودمان در خوزستان مشاهده کردیم. بنابراین، خوزستان مظهر ویژگیهای برجستهی ملّت ایران شد. این دربارهی خوزستان؛ جوانهای عزیزمان این چند کلمه را همراه کنند با دهها برابر یا صدها برابرِ این، از مناقبِ آن منطقهی مهمّ کشور.
و امّا کرمان. بنده در طول سالها اُنس با کرمان و کرمانیها، نقاط درخشانی را در این استان و در مردم این استان، بالعیان مشاهده کردهام؛ شنیدنی نیست، دیدنی است، حسکردنی است. اگر بخواهیم در چند جمله از مهمترینِ این ویژگیها اسم بیاوریم، من باید عرض کنم که اوّلاً هویّت عمیق فرهنگی کرمان، ثانیاً نخبهپروری کرمان ــ از خصوصیّات این استان پرورش نخبگان است ــ [همچنین] نجابت اخلاقی و ایمان صادقانهی مردم کرمان، و پیشگامی مردم کرمان در پیوستن به نهضت اسلامی و انقلابی. بنده فراموش نمیکنم در سال ۴۲ در مدرسهی معصومیّهی کرمان ــ اگر این اسم درست یادم مانده باشد ــ این جوانها و نوجوانهای کرمانی، مثل یک زنجیره، با عناصر مبارز و با طلّاب و فضلای مبارزی که در آنجا بودند، مرتّب میآمدند در این مدرسه و میرفتند، اعلامیّه میدادند، اعلامیّه میگرفتند، پیام میگرفتند، درس میگرفتند و میرفتند در سطح استان پخش میکردند. زمینهی بُروز شخصیّت بزرگی مثل حاج قاسم سلیمانی اینها است. نخبهپروری و اتّصال و ارتباط با مفاهیم اسلامی برجسته و مبارزهی در راه آنها خصوصیّت بزرگی است که بنده آن را به چشم در مردم کرمان مشاهده کردهام.
بله، یک قاسم سلیمانی کافی است که نه فقط استان کرمان، بلکه ملّت ایران به او افتخار کند و مباهات کند؛ این درست، امّا مطلب مهمّ دیگر در کنار این، آن است که آن زمینهی فرهنگیای که قاسم سلیمانی را تربیت میکند چیست؛ به این زمینهی فرهنگی باید تکیه کرد. آن ایمان صادقانه، آن گذشتها، آن سلامت فکری و هدایت الهیای که خدای متعال به مردمی عنایت میکند، زمینههای فرهنگی است. البتّه این زمینهها همیشه هست، منتها وقتی انقلاب اسلامی و جمهوری اسلامی نیست، این ظرفیّتها بُروز پیدا نمیکند؛ وقتی جمهوری اسلامی به وجود میآید، آنوقت این شخصیّتها یکییکی ظهور میکنند، بُروز پیدا میکنند: آن، شهید حسین علمالهدیٰ است، آن شهید علی هاشمی است، آن شهید همّت است، آن شهید حاج قاسم سلیمانی است.
من میخواهم به شما جوانهای عزیز، جوانهای خوزستان و کرمان، عرض کنم که به این ویژگیها ببالید، افتخار کنید، مباهات کنید، این میراث نسلی و تاریخی را قدر بدانید، از این خصوصیّات برای ساختن آیندهی کشورتان استفاده کنید. این کشور باید ساخته بشود؛ ما خیلی نقص داریم، ما خیلی عقبماندگی داریم. دهها سال، بلکه صدها سال حاکمیّت جبّاران، کشور ما را در خیلی از چیزها عقب نگه داشته. با توجّه به سابقهی تاریخی، ما امروز باید در علم، پیشروِ قافلهی علمِ دنیا میبودیم ــ که نیستیم ــ ما امروز باید احکام اسلام و معارف اسلام را در جزءجزء زندگی کشور خودمان بالعیان نشان میدادیم؛ سازندگی اسلام را، توانایی اسلام را در ادارهی کشور باید نشان میدادیم؛ نتوانستیم بکنیم و عقبیم؛ این عقبماندگیها باید جبران بشود. شما جوانها میتوانید، ملّت ایران میتواند.(۳) خداوند انشاءالله شماها را حفظ کند، این آمادگیها را خدا افزایش بدهد و در بخشهای مختلف به مرحلهی عمل دربیاید. خب، حالا این چند جمله راجع به خوزستان و راجع به کرمان.
و امّا مسئلهی مهمّ انتخابات، مسئلهی تعیینکنندهی انتخابات. ما حدود دو ماه دیگر، در کشور دو انتخابات مهم داریم. من اوایل سال به این انتخابات اشاره کردم؛(۴) [آن موقع] فاصله زیاد بود، حالا فاصله کم شده. ملّت ایران برای انجام این دو انتخابات باید به بهترین شکل آماده باشد. یک انتخابات، انتخابات مجلس خبرگان رهبری است. اهمّیّت مجلس خبرگان رهبری در آنجا است که در موقع لازم میتواند رهبر مناسب را برای کشور انتخاب کند، و در طول زمان هم میتواند و میباید مراقب حفظ شرایط حیاتی رهبری در شخصِ رهبرِ موجود باشد. این اهمّیّت مجلس خبرگان رهبری است که بایستی ملّت ایران، مردم استانها، دقّت کنند، مراقبت کنند و این انتخابات را به بهترین وجهی برگزار کنند. و امّا انتخابات مجلس شورای اسلامی ــ که این دو [انتخابات] با هم انجام میگیرد ــ بسیار مهم است. مجلس شورای اسلامی، طبق قانون اساسی، ریلگذاریکنندهی آیندهی کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد، برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدبّرانهی مجلس شورای اسلامی است؛ اهمّیّت این انتخابات در این است. این دو انتخابات بایستی باشکوه برگزار بشود.
بنده چهار خصوصیّت را در اوّل امسال راجع به این انتخابات به ملّت ایران عرض کردم: اوّلاً مشارکت قوی، ثانیاً رقابت واقعی، ثالثاً سلامت به معنای حقیقی کلمه، و رابعاً امنیّت انتخابات؛ این چهار خصوصیّت باید انجام بگیرد. قبل از اینکه راجع به این چهار خصوصیّت صحبت بکنیم ــ که من حالا امروز چند جمله عرض میکنم، بعد باز در فاصلهی این دو ماه اگر زنده بودیم و توفیقی بود، با مردم عزیزمان مجدّداً صحبت خواهم کرد ــ بایستی اصل منطق انتخابات در جمهوری اسلامی روشن بشود. چرا انتخابات [برگزار] میکنیم؟ من عرض میکنم هر دو کلمهی «جمهوری» و «اسلامی» وابستهی به انتخابات است. «جمهوری» یعنی مردمسالاری، یعنی حاکمیّت کشور به دست مردم. خب مردم چه جوری در حاکمیّت دخالت کنند؟ هیچ راهی بجز انتخابات وجود ندارد. بعضیها در مورد لزوم انتخابات اشکالتراشی میکنند، [مردم را] دلسرد میکنند، توجّه نمیکنند که اگر انتخابات در کشور نباشد، یا دیکتاتوری است یا هرجومرج و ناامنی است. آن چیزی که جلوی بُروز دیکتاتوری را در کشور میگیرد انتخابات است؛ آن چیزی که جلوی هرجومرج و اغتشاش و ناامنی را میگیرد انتخابات است. انتخابات آن مسیر صحیحی است که مردم میتوانند به وسیلهی آن و از آن مسیر، حاکمیّت ملّی را، مردمسالاری را، جمهوریّت را در کشور تأمین کنند. این، مسئلهی جمهوریّت. انتخابات میتواند ولیّفقیه در کشور انتخاب بکند و به وجود بیاورد، یعنی اسلامیّت را تأمین کند. انتخابات میتواند نمایندگانی را در مجلس شورای اسلامی مستقر کند که طبق مقرّرات اسلامی و معارف اسلامی، برای مدیریّت کشور قوانین تدوین کنند. پس بنابراین، هم جمهوریّت و هم اسلامیّت، متّکی به انتخابات است. بنابراین، در نظام جمهوری اسلامی، انتخابات ضروری است.
در این انتخابات، قهراً آن چهار نقطهای که گفتیم مهم است. اوّل، مشارکت؛ مشارکت یعنی حضور پُرشور مردم در انتخابات. اگر حضور پُرشور مردم در انتخابات باشد، این وحدت ملّی را نشان میدهد، این انگیزهی ملّت ایران را برای حضور در صحنه نشان میدهد؛ انگیزهی ملّت ایران و وحدت ملّی، قدرت ملّی به وجود میآورد؛ قدرت ملّی موجب امنیّت کشور میشود؛ وقتی کشور امنیّت پیدا کرد، آنوقت علم در آن کشور پیشرفت میکند، اقتصاد در آن کشور به شکوفایی میرسد، مشکلات گوناگون فرهنگی و اقتصادی و سیاسی در کشور قابل حل میشود؛ مشارکت یک چنین معجزهای میکند. انتخابات در کشور تحوّل ایجاد میکند. بعضیها اسم تحوّل را میآورند، اظهار طرفداری از تحوّل میکنند، امّا عملاً آن چیزی که مقدّمهی حتمی تحوّل است، مورد بیاعتنائیشان قرار میگیرد؛ یعنی انتخابات. با انتخابات میشود در کشور تحوّل ایجاد کرد. صاحبان دیدگاههای گوناگون سیاسی و اقتصادی و فرهنگی میخواهند تحوّل ایجاد کنند به نفع دیدگاه سیاسی یا فرهنگی یا اقتصادی خودشان؛ خیلی خب، راهش چیست؟ راهش این است که با انتخابات ــ حالا چه انتخابات مجلس، چه انتخابات مجلس خبرگان، چه انتخابات ریاست جمهوری، چه انتخابات شوراها ــ کسانی را که با آن فکر سیاسی آنها و جهتگیری سیاسی یا اقتصادی یا فرهنگی آنها همراهند، سر کار بیاورند؛ این میشود تحوّل. بنابراین، پایهی تحوّل انتخابات است.
همهی کسانی که مخاطبانی دارند، وظیفه دارند مردم را به انتخابات دعوت کنند. علمای اَعلام، اساتید دانشگاه، اساتید حوزه، صداوسیما، مطبوعاتیها، جوانها، افراد در داخل خانواده، اینها همه میتوانند منادی انتخابات باشند و مخاطبان خودشان را به انتخابات دعوت کنند؛ آنوقت انتخابات، انتخابات پُرشوری خواهد شد. اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفهی همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است. این، مسئلهی مشارکت. البتّه اگر در آینده عمر و فرصت بود، من باز [مطالبی را در این باره] عرض خواهم کرد.
امّا مسئلهی رقابت؛ رقابت یعنی چه؟ رقابت یعنی جناحهای سیاسی برای شرکت در انتخابات با هم مسابقه بگذارند؛ گرایشهای گوناگون سیاسی و اقتصادی، در انتخابات با هم مسابقه بگذارند؛ میدان باز باشد برای مسابقهی جناحهای سیاسی و نگاههای سیاسی و نظرات سیاسی، همچنین اقتصادی، همچنین فرهنگی؛ این معنای رقابت است. رقابت یعنی جوانهایی که میخواهند وارد میدان انتخابات بشوند، با افراد سابقهدار و باتجربه مسابقه بگذارند؛ اینها تلاش کنند، آنها هم تلاش کنند. و یک مجلس خوب و قوی آن مجلسی است که هم از این جوانها داخلش باشند، هم از آن مجرّبها و باسابقهها داخلش باشند. رقابت یعنی این؛ یکی از مهمترین مسائل در باب انتخابات، این مسابقه گذاشتن است. رقابت یعنی همه بتوانند تبلیغات کنند، منتها تبلیغات درست. من دربارهی تبلیغات هم انشاءالله اگر عمری بود، بعداً عرض خواهم کرد.
تبلیغات بایستی همراه با اخلاق و دیانت باشد. تبلیغات غیر از تهمت زدن است، غیر از دروغ گفتن است، غیر از وعدهی خلاف دادن است. تبلیغات یعنی انسان نظرات خودش را برای مردم بیان کند؛ تبلیغات این است و باید انشاءالله برای همه فراهم باشد. خب حالا در این زمینه حرف زیاد است. در مورد سلامت انتخابات و امنیّت انتخابات هم اگر عمری بود، انشاءالله بعدها مطالبی عرض خواهم کرد.
بنابراین، مسئلهی انتخابات را به یاد داشته باشید. بعضیها مردم را از انتخابات دلسرد میکنند؛ این کار غلطی است، این اشتباه است، این به ضرر کشور است. به ضرر «کشور» است؛ به ضرر فلان شخص و فلان آدم نیست، به ضرر کشور است. بعضیها برای اینکه مردم را از انتخابات دلسرد کنند، مدام مشکلات کشور را جلوی چشم میآورند. خب اگر مشکلات وجود دارد، راه حلّ مشکلات چیست؟ راه حلّ مشکلات انتخابات است. اتّفاقاً برای اینکه مشکلات برطرف بشود، بایستی در انتخابات شرکت کرد. این راجع به انتخابات.
امّا راجع به مسئلهی بینالمللی و اسلامی غزّه. دو ماه و نیم از شروع حادثهی غزّه دارد میگذرد. این حادثه یک پدیدهی بینظیری در تاریخ اخیر دنیای اسلام است؛ در تاریخ اخیر ــ شاید در این یک قرن اخیر ــ ما دیگر شبیه این حادثه نداریم؛ حادثهی فوقالعادهای است، حادثهی بینظیری است. چطور بینظیر است؟ از دو سو، از دو سمت، این حادثه بینظیر است. از سمت رژیم صهیونیستی این حادثه بینظیر است؛ چرا؟ برای اینکه هرگز اینجور سفّاکی، اینجور جنایتگری، اینجور خونخواری در این دورهی تاریخیای که اشاره کردم دیده نشده؛ اینجور کودککشی، اینجور بمبِ سنگرشکن را روی سر بیماران بیمارستانها انداختن، اینجور بیرحمی، اینجور خباثت، بینظیر است و دیده نشده؛ این از طرف رژیم صهیونیستی. از طرف مقابل، از طرف مردم فلسطین و مبارزان فلسطینی [هم] اینجور ایستادگی، اینجور صبر، اینجور مقاومت، اینجور دشمن را دیوانه کردن دیده نشده. مردم غزّه، مبارزان غزّه، مثل صخره، مثل کوه، ایستادهاند؛ این چیز مهمّی است. آب نمیرسد، غذا نمیرسد، دارو نمیرسد، سوخت نمیرسد ــ آب نمیرسد! ــ [امّا] ایستادهاند و تسلیم نمیشوند؛ خیلی مهم است. همین تسلیم نشدن آنها را پیروز میکند، کمااینکه نشانههای پیروزی امروز دیده میشود. اِنَّ اللهَ مَعَ الصّابِرین؛(۵) خدا با صبرکنندگان است. رژیم صهیونیست، با آنهمه تجهیزات، با آنهمه امکانات، در مقابل مبارزان فلسطینی ــ که تقریباً میشود گفت تجهیزاتشان قابل مقایسهی با تجهیزات رژیم صهیونیستی نیست ــ ناتوان مانده. شنیدید، بخشهای مهم و فعّالِ لشکرِ خودش را از میدان خارج کرد،(۶) چون دیده نمیتوانند کاری بکنند و فقط تلفات تحمّل میکنند؛ اینها مهم است، اینها پدیدههای بینظیری است.
یک نکتهی اساسی این است که شکست رژیم صهیونیستی در این حادثه فقط شکست رژیم صهیونیستی نیست، شکست آمریکا است. امروز در دنیا هیچکس تفاوتی میان رژیم صهیونیستی و آمریکا یا انگلیس نمیگذارد؛ همه میدانند که اینها یکیاند. آمریکا بیشرمانه قطعنامهی شورای امنیّت را برای قطع بمباران و آتشبس وتو میکند!(۷) اینها با هم فرقی ندارند، اینها یکیاند. «وتو میکند» یعنی چه؟ یعنی همدستی میکند در ریختن بمب بر روی کودک و زن و بیمار و پیر و مردم بیدفاع. در این حادثه آبروی آمریکا رفت، نقاب از چهرهی تمدّن غربی افتاد. پیروزی بزرگ ملّت فلسطین در این است که غرب را، آمریکا را، ادّعاهای دروغین حقوق بشری را بیآبرو کردند. امروز دیگر همه میدانند که این ظاهرسازیها، اسم حقوق بشر و انسان و مانند اینها را بردن، باطنش چیست. چهرهی زشتِ هیولای منحوسِ آمریکا و انگلیس روشن شد، برای همهی مردم دنیا آشکار شد. اسرائیل بدون آمریکا نمیتوانست دست به این سفّاکی بزند؛ اگر آمریکا موافق نبود، اسرائیل جرئت نمیکرد. رژیم صهیونیستی به پشتگرمیِ آمریکا بود که توانست اینهمه جنایت در طول مدّت دو ماه و نیم انجام بدهد؛ این را همه میدانند در دنیا. آبروی آمریکا رفت؛ خود این بزرگترین موفّقیّت است؛ این بزرگترین پیروزی است برای جبههی حق و جبههی مقاومت. در میدان که نشانههای شکست این جنایتکاران دارد یکی پس از دیگری پدیدار میشود، در عرصهی انسانی هم بکلّی شکست خوردند؛ این واقعیّتِ این صحنه است. ذات کاخ سفید برملا شد، باطن حکومت آمریکا و انگلیس آشکار شد.
خب، امروز وظیفه چیست؟ کمک به مقاومت. هر کسی هر جور میتواند باید به مقاومت کمک کند. کمک به مقاومت وظیفه است، کمک به رژیم صهیونیستی جنایت و خیانت است. بعضی از دولتهای مسلمان متأسّفانه این جنایت را مرتکب میشوند، [امّا] بدانند که ملّتهای مسلمان این را فراموش نخواهند کرد. امروز وظیفه است که دولتهای مسلمان نگذارند کالا و نفت و سوخت و مانند اینها به رژیم صهیونیستی برسد، همچنان که او نمیگذارد آب به مردم غزّه برسد؛ این وظیفهی دولتهای مسلمان است.
وظیفهی ملّتهای مسلمان [هم این] است که از دولتهای خودشان بخواهند هر گونه کمکی [به رژیم صهیونیستی] را قطع کنند، بلکه رابطههای خود را قطع کنند؛ اگر قادر نیستند رابطهی خود را به طور دائم قطع کنند، لااقل به طور موقّت قطع کنند روابط خودشان را، فشار بگذارند روی این عنصر خبیث ظالم خونخوار سفّاک.
میبینید امروز وجدان دنیا به درد آمده، احساس درد میکند. در آمریکا، در کشورهای اروپایی، مردم به خیابانها میآیند؛ این شوخی نیست. شخصیّتهای سیاسی در بعضی از این دولتها و کشورها به خاطر کمک دولتهایشان استعفا میکنند؛ رؤسای دانشگاهها استعفا میکنند؛ دانشمندان، افراد سرشناس، انتقاد میکنند، اعتراض میکنند. وجدان دنیا به درد آمده، در عین حال بعضیها باز همان کمکها را دارند به این رژیم ظالم و سفّاک انجام میدهند.
بنده عرض بکنم تردیدی نداشته باشید که پیروزی با جبههی حق است. تردیدی نداشته باشید که رژیم غاصب صهیونیستی یک روز از روی زمین ریشهکن خواهد شد و این انشاءالله جزو آیندههای حتمی است؛ بعون الله و قوّته و باذن الله و عزّته این کار خواهد شد و امیدواریم انشاءالله شما جوانها آن روز را به چشم خودتان ببینید.
والسّلام علیکم و رحمة الله و برکاته
(۱ انتخابات دوازدهمین دورهی مجلس شورای اسلامی و ششمین دورهی مجلس خبرگان رهبری در تاریخ یازدهم اسفند ۱۴۰۲ برگزار میشود.
(۲ سفر هشتروزه به استان خوزستان در تاریخ ۱۳۷۵/۱۲/۱۸
(۳ شعار حضّار: «ای رهبر آزاده! آمادهایم آماده.»
(۴ بیانات در دیدار مسئولان و کارگزاران نظام (۱۴۰۲/۱/۱۵)
(۵ از جمله سورهی بقره، آیهی ۱۵۳
(۶ اشاره به عقبنشینی تیپ گولانی از نوار غزّه
(۷ از جمله، وتوی قطعنامهی پیشنهادی شورای امنیّت سازمان ملل متّحد برای برقراری آتشبس در نوار غزّه توسّط آمریکا
هدایت شده از یامولای یاصاحب الزمان (عج)ادرکنی
با نوشیدن آب عفونت کلیه رو از بین ببرید.افرادی که روزانه 8الی13 لیوان آب مینوشند از ابتلابه عفونت کلیوی درامان هستندوهمچنین باعث بهبودی عفونت میشود.
قهوه و الکل دشمنان کلیه هستند.
#دانستنی
🍏
هدایت شده از مقدم
🔰 حکمت و فایدهی نماز
🔹بهترین وسیلهی یاد خدا
... وَأَقِمِ الصَّلَوَةَ لِذِكْرِى
نماز را برای یاد من برپا دار (طه)، (۱۴)
توضیح: نماز دارای حکمتها و فواید بسیاری است. یاد خدا دوری از گناه و فحشاء، پاکی روح، تقویت اراده، از بین رفتن تکبر و غرور و ... از جملهی آنهاست. در این میان، مهمترین حکمت نماز یاد مداوم خداوند است و چون یاد خداوند مایهی آرامش دلها و بیداری بندگان است، نماز نیز وسیلهی آرامش و بیداری از خواب غفلت است. اگر نماز را مصداق بارز ذکر خداوند بدانیم- که هست- ترک آن به معنای رویگردانی از یاد خداست و آثاری چون تنگی معیشت، عدم بصیرت در دنیا و آخرت را به دنبال دارد.
حدیث؛ امام صادق علیهالسّلام- در پاسخ به سؤال از حکمت - نماز چون اگر فقط به آمدنِ دین و وجود کتاب (قرآن) در میان مردم اکتفا میشد و عاملی نمیبود که یاد و خاطره پیامبر را در میانشان نگه دارد، به همان سرنوشت پیروان ادیان پیشین دچار میشدند.
📗علل الشرايع: ص ۳۱۷ ح ۱
📗هر روز با قرآن و عترت ، ص۳۳۷
#درس_اخلاق
#دعوت_به_نماز
═✧❁🌸❁✧═
@besamt_khoda
═✧❁🌸❁✧═
#پندانه
✍️ امضای خدا پای تمام آرزوهاتون
🔹بعضی چکﻫﺎ ﺩﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﺩﺍﺭﻧﺪ؛ ﺗﺎ ﺍﻣﻀﺎی ﺩﻭﻡ ﻧﺒﺎﺷﺪ نقد نمیﺷﻮﻧﺪ، ﺣﺘﯽ ﺍﮔﺮ ﺑﻪﺟﺎی ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻭﻡ، ﺗﻤﺎﻡ ﺍﻫﻞ ﺑﺎﺯﺍﺭ ﻫﻢ ﺍﻣﻀﺎ ﻛﻨﻨﺪ، ﻫﻴﭻ ﻓﺎﻳﺪﻩﺍﯼ ﻧﺪﺍﺭﺩ! ﺑﺎنک ﻓﻘﻂ ﺻﺎﺣﺐ ﺍﻣﻀﺎ ﺭﺍ میﺷﻨﺎﺳﺪ.
🔸ﺣﺎﻝ، ﺍﺗﻔﺎﻗﺎﺗﯽ ﻛﻪ ﺑﺮﺍی ﻣﻦﻭﺗﻮ ﺩﺭ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﻗﺮﺍﺭ ﺍﺳﺖ ﺑﻴﻔﺘﺪ، ﻣﺜﻞ چک دﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ! یک ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺁﻥ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﺎﺳﺖ ﻭ یک ﺍﻣﻀﺎﯼ ﺩﻳﮕﺮﺵ ﺧﻮﺍﺳﺖ خدﺍﺳﺖ.
🔹ﺗﺎ ﺍﻭ ﻧﺨﻮﺍﻫﺪ ﻫﻴﭻ ﺍﻣﻜﺎﻥ ﻧﺪﺍﺭﺩ، ﻫﺮﭼﻨﺪ ﻫﻤﻪ ﺑﺨﻮﺍﻫﻨﺪ.
🔸ﭘﺲ ﺍﮔﺮ کسی ﺗﻮ ﺭﺍ ﺗﻬﺪﻳﺪ ﻛﺮﺩ و خواست تو را زمین بزند؛ ﻫﻴﭻ ﻧﺘﺮﺱ! ﭼﻮﻥ ﺍﻳﻦ چک ﺩﻭ ﺍﻣﻀﺎ ﺩﺍﺭﺩ ﻭ ﺍﻣﻀﺎی ﺩﻭﻡ ﻣﺎﻝ ﺧﺪﺍﺳﺖ.
🔹ﻳﻌﻨﯽ ﺍﻭ ﻫﻢ ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ ﺗﺎ ﺁﺑﺮﻭﯼ ﺗﻮ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺷﻮﺩ، ﻭ ﺍﻭ ﻳﺎ نمیﺧﻮﺍﻫﺪ ﻳﺎ ﺍﮔﺮ ﻫﻢ ﺑﺨﻮﺍﻫﺪ، ﻫﺮﭼﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﺑﻪﺳﻮﺩ ﺗﻮﺳﺖ.
◽اگر تیغ عالم بجنبد زجای
◽نبرّد رگی تا نخواهد خدای
✨
هدایت شده از یاران وفادار
.
🔴🔹ضربه سپاه به امارات که هیچگاه رسانه ای نشد ...
#بازنشر
🔸️از بین شیخ نشین های حاشیه جنوبی خلیج فارس هیچ کشوری به اندازه امارات متحده عربی نسبت به ایران ادعاهای ارضی نداشته است.
🔸️همچنین این کشور کوچک با جمعیت حدود ۲ میلیون بومی ، همواره مواضع متخاصمانه ای نسبت به جمهوری اسلامی داشته و در موارد متعدد خاک خود را از لحاظ سیاسی ، امنیتی و نظامی در اختیار کشورهایی قرار داده که نسبت به جمهوری اسلامی دشمنی ورزیده اند.
🔸️آخرین عمل نامطلوب ابوظبی در رابطه با ایران ، به رسمیت شناختن دولت اسرائیل است که حساسیت بسیار زیادی را در سران تهران برانگیخت.
🔸️میان نیروهای نظامی ۲ کشور نیز بارها در خلیج فارس تنش هایی به وقوع پیوسته که بسیاری از آنها به علت رعایت حسن همجواری هیچگاه رسانه ای نشد.
🔸️در یکی از این موارد نیروی دریایی سپاه پاسداران حدود ۱۰ سال پیش حاکمیت ایران را بر سکوهای نفتی مبارک تثبیت نمود .
🔸️ریشه این اختلاف به سال ۱۹۶۹ برمی گشت که حاکم وقت شارجه مجوز اکتشاف و بهره برداری از منابع نفتی اطراف خود را به کمپانی آمریکایی BUTTES واگذار کرد.
🔸️مدت این قرارداد ۴۰ ساله بود و شرکت نفتی مزبور در ۹ مایلی جزیره بوموسی میدان نفتی جدیدی را کشف کرد که نام مبارک را بر آن نهادند.
🔸️در سال ۱۹۷۱ نیروی دریایی شاهنشاهی ، حاکمیت ایران را بر جزایر ۳ گانه بوموسی ، تنب بزرگ و کوچک تثبیت کرد و از آنجا که طبق قوانین حقوق دریاها تا شعاع ۱۲ مایلی اطراف جزایر ، جزو آبهای سرزمینی ایران بود مناقشه بر سر حاکمیت این میدان آغاز شد .
🔸️ در نهایت در مصالحه ای ، ایران از مخالفت خود با برداشت شرکت آمریکایی از این منابع صرفنظر کرد، به شرطی که نیمی از عواید آن بین ایران و امیرنشین شارجه تقسیم گردد.
🔸️ این قرارداد ژانویه سال ۲۰۰۹ پایان می یافت اما امارات متحده عربی که از پشتیبانی ایالات متحده برخوردار بود و با ملاحظه به این که کارمندان شرکت های نفتی آمریکایی همچنان بر روی تاسیسات میدان نفتی مبارک کار می کردند به خود این حق را داد تا سکوها را تخلیه نکرده و تولید نفت را از این منابع ادامه دهد.
🔸️سران اماراتی به اخطارهای متعدد ایران بی توجهی کردند تا این که در نهایت نیروی دریایی سپاه پاسداران در یک عمل بسیار سریع و غافلگیر کننده هنگام تعویض شیفت کارکنان سکوها که از طریق شناور انجام می گرفت ، به آنجا حمله کرده و تمام کارگران و کارکنان را سوار شناور مزبور نموده و همراه با نفراتی که قرار بود جایگزین شوند، به ساحل امارات فرستادند و روی سکوهای مبارک مستقر شدند.
🔸️از آنجا که احتمال واکنش متقابل می رفت بلافاصله به تمام واحدها در خلیج فارس آماده باش داده شد اما طرف اماراتی جرات عکس العمل به خود نداد و از آن روز پرچم جمهوری اسلامی بر روی این سکوها به اهتزار درآمد و سیطره ایران بر این منابع نفتی تحکیم شد .
📌لازم به ذکر است این عملیات تا امروز با توجه به لزوم حفظ رابطه حسنه با همسایگان و اصل حسن همجواری رسانه ای نشده بود .
#علیرضا_تقوی_نیا
📡 نبرد اراده ها
هدایت شده از گزیده های ایران بانو
🔅#پندانه
✍️ بزرگترین اشتباه آدمها در رابطههایشان
🔹شطرنجباز معروف در بازی شطرنج به یک آماتور باخت!
🔸همه تعجب کردند و علت را جویا شدند.
🔹او گفت:
اصلاً در بازی با او نمیدانستم که آماتور است. با هر حرکتش دنبال نقشهای که در سر داشت، بودم.
🔸گاهی بیخیال خود نقشهاش را خوانده و حرکت بعدی را پیشبینی میکردم، اما در کمال تعجب حرکت ساده دیگری میدیدم. تمرکز میکردم که شاید نقشه جدیدش را کشف کنم.
🔹آنقدر در پی حرکتهای او بودم که مهرههای خودم را گم کردم. بعد که مات شدم فهمیدم حرکتهای او از سر بیمهارتی بود!
🔸بازی را باختم اما درس بزرگی گرفتم؛ اینکه تمام حرکتها از سر حیله نیست. آنقدر فریب دیدهایم و نقشه کشیدهایم که حرکت صادقانه را باور نداریم و مسیر را گم میکنیم و میبازیم!
💢بزرگترین اشتباهی که ما آدمها در رابطههایمان میکنیم این است که نیمه میشنویم، یکچهارم میفهمیم، هیچی فکر نمیکنیم، و دو برابر واکنش نشان میدهیم.
هدایت شده از گزیده های ایران بانو
🔅#پندانه
✍️ هرگز نگویید «او شکست خورد»، بگویید «او هنوز موفق نشده است»
🔹تاجری ورشکست شده بود. روزی یکی از بزرگان برای تصمیمگیری درمورد یک موضوع تجاری نیاز به مشاور داشت. از خدمتکاران خود خواست تا آن مرد تاجر را نزد او بیاورند.
🔸یکی از خدمتکاران به اعتراض گفت:
اما او یک تاجر ورشکسته است و نمیتوان به مشورتش اعتماد کرد.
🔹وی پاسخ داد:
شکست یک اتفاق است، یک شخص نیست! کسی که شکست خورده در مقایسه با کسی که چنین تجربهای نداشته است، هزاران قدم جلوتر است.
🔸او روی دیگر موفقیت را بهوضوح لمس کرده و تارهای متصل به شکست را میشناسد. او بهتر از هر کس دیگری میتواند سیاهچالههای منجر به شکست را به ما نشان دهد.
🔹بدانید وقتی کسی موفق میشود چیزی یاد نگرفته است! اما وقتی کسی شکست میخورد هزاران چیز یاد گرفته است که اگر شجاعت خود را از دست نداده باشد میتواند به دیگران منتقل کند.
🔸وقتی کسی شکست میخورد هرگز نگویید او تا ابد شکست خورده است، بلکه بگویید او هنوز موفق نشده است.
هدایت شده از گزیده های ایران بانو
مادربزرگمو بردم سر خاک پدر بزرگم، ۵ دقیقه نشست و گفت :
دیگه پاشیم بریم، این وقتی زنده بود هم حوصله کسی رو نداشت😆😆😄😄😃😃😂😂😂😂
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
🌸تا خــــدا هست ...
به مخلوق دمی تکیه نکن !!!
که خدا کوه ثبات است
وبشر عین نیاز ...
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
⛔️🚫فوری.
لینکی آلوده در فضای مجازی با ماهیت سهام عدالت در حال گسترش و خالی کردن حساب بانکی می باشد.درصورت دریافت حذف نمایید.
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از حمید مظلوم خداشهری
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
جوانی که صادق زیبا کلام را ساکت میکند!
برای جهاد تبیین باید به تاریخ آگاه باشیم. سواد رسانه ای از ابزاری است که همه ما نیازمند آن میباشیم.
همه ببینید
هدایت شده از به کانال دفاع از خوبان بپیوندید ...
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🧡
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🧡
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🧡
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
🌼صبح سه شنبه تـون زیبـااا🍀
🌕صبح سه شنبه تـون شـااااد🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر امید🍀
🌕صبح سه شنبه تون پربرکت🌸
🌼صبح سه شنبه تون پر انرژی🍀
🌕صبح سه شنبه تون پر رونق 🌸
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
درود خداوند و سلام پاکان بر روح بلند بانویی که دلش تا همیشه در کنار نهر علقمه سوگ نشین است.
سالروز وفات حضرت ام البنین علیهاالسلام تسلیت باد.🥀
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از سیاست و فرهنگ / شعبانی سارویی
💢مجلس قوی
🔹دو ماه دیگر تا برگزاری انتخابات مجلس باقی مانده است و کشور آماده برگزاری انتخابات میشود. بازیگران عرصه انتخابات همگی در حال آماده شدن هستند تا نقشآفرین این میدان باشند. بازیگر اصلی میدان انتخابات بدون شک «مردم» هستند. انتخابات طراحی شده است تا اراده آنها ظهور و بروز بیابد. مردم اما به این میدان رقابت از منظر حل مشکلات مینگرند! مسئله آنان حل مشکلاتی است که با آن دست و پنجره نرم میکنند و انتظار دارند تا مسئولان بر این مشکلات فائق آیند. حقیقتی که رهبر حکیم و فرزانه انقلاب اسلامی در دیدار با مردم استان کرمان و خوزستان بر آن چنین تأکید فرمودند: «اگر مشکلات وجود دارد، راه حل مشکلات چیست؟ راه حل مشکلات انتخابات است. اتفاقاً برای اینکه مشکلات برطرف بشود، بایستی در انتخابات شرکت کرد.»
🔸دشمنان این ملت البته تلاش دارند تا توجه افکار عمومی را از این حقیقت دور نگه دارند و نسخه غلط برای درمان مشکلات بپیچند! آنان مردم را به تحریم انتخابات و قهر با صندوق دعوت میکنند و امیدوارند در دل این قهر بستری برای اغتشاش و ناآرامی فراهم آید. در این صورت است که مشکلات کشور روی هم تلنبار میشود و بخش عمدهای از توان مسئولان به مهار بلوا میگذرد!
🔹حقیقت آن است که کشور دچار مشکلات متعددی است که باید برای آن راهکار ارائه شود. داشتن مجلس قوی، بدون شک یکی از مهمترین اهرمهای حل مشکلات کشور است. مجلس قوی، مجلسی توانمند در قانونگذاری و نظارت است. مجلسی که نمایندگان آن اشراف کامل به تواناییها و ناتوانیها و تهدیدات و فرصتها دارند و محیط بینالمللی و شرایط کشور را به خوبی درک میکنند و با تدبیر و تدبیر بهترین تصمیمات را قانونی میکنند. فراموش نکنیم که به فرموده رهبری: «مجلس شورای اسلامی، طبق قانون اساسی، ریلگذاریکننده آینده کشور است. اگر کشور مشکلاتی دارد، برای رفع این مشکلات نیاز به قانونگذاری و حضور مدبرانه مجلس شورای اسلامی است»
🔸مجلس قوی محصول کمیت و کیفیت آرای مردم است. هر چقدر مردم بیشتر در پای صندوق رأی حاضر شوند و هر چه با دقت نظر و چشمانی باز بر کیفیت آرایشان بیفزایند، بدون شک مجلس قویتری شکل خواهد گرفت؛ اما اگر مسیر مشارکت ناهموار شده و از حضور پرتعداد مردم کاسته شود و به تعبیر رهبری «اگر مشارکت ضعیف باشد، مجلس ضعیف خواهد شد و مجلس ضعیف توانایی کامل برای رفع مشکلات نخواهد داشت. اگر میخواهیم مشکلات برطرف بشود، باید مشارکت را بالا ببریم؛ این وظیفه همه است. هر که میخواهد مشکلات کشور برطرف بشود، راهش این است.» بنابراین از دل مجلس قوی، قوانین قوی و نظارت درست و دولت قوی پدیدار میشود.
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
خوشحال میشم شما بزرگواران دوستان خودتان را برای حضور در کانال آینده روشن است دعوت کنید👇👇
لینک کانالآینده روشن است...🌱
در ایتا👈
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از الهی ما به قَلَم رَحمَتت ایمان داریم،عطری برای پرواز
هدایت شده از الهی ما به قَلَم رَحمَتت ایمان داریم،عطری برای پرواز
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
.
✅ چرا «رئیسی» بهترین رئیس جمهور ایران بعد از اصلاح قانون اساسی است؟
🟢 از غوغاسالاری خاتمی
🔵 و فرزندسالاری هاشمی
🔴 تا رفیق سالاری احمدی نژاد
🟣 و آمریکاسالاری روحانی
امروز فصل دولت مردم است...
🔵 هاشمی! رئیس جمهوری که قطعا تلاشهای زیادی را در کارنامه خود برای سازندگی بعد از جنگ دارد و از چهره های شاخص دوران مبارزات است. اما نگاه های متفاوت او به حوزه عدالت اجتماعی و مردم سالاری و اظهار نظر های خاصی مانند «ممکن است در مسیر توسعه عده ای هم له شوند» یا «با نظر ده درصد مردم هم می شود کشور را اداره کرد» عملا مردم را به سطح بالای نارضایتی از خود رساند. روحیه اشرافی گری و خاندان سالاری هاشمی از فرزندان او نمادهایی از خودشیفتگی خانوادگی، فساد اقتصادی و روابط و اظهارات ناسالم سیاسی در ذهن مردم ساخت. تا جایی که مهدی هاشمی هنوز در حال گذراندن دوران محکومیت خود به جرم رشوه و اختلاس است و فائزه هاشمی اوضاع بهتری از او ندارد.
🟢 خاتمی! چهره ای محبوب در سالهای ابتدایی ریاست جمهوری اش که شعارهایی بر پایه آزادی های اجتماعی سرداد. اما کابینه ای متشکل زنگنه ها، جهانگیری ها و... از دولت او کابینه ای در امتداد هاشمی ساخت. این باعث شد هم مردمی که با «نه به هاشمی» به او رای داده بودند احساس فریب خوردگی کنند و هم جریان اصلاح طلبی که می خواست سر به تن هاشمی نباشد از او کینه دار شود! دوره ریاست جمهوری خاتمی پر بود ازآشوبهای خیابانی هوادارانش و بحران سازی های دوستان او مثل قتل های زنجیره ای و... و البته فسادهایی مانند کرسنت و... اوج نارضایتی از خاتمی در رای های انگشت شمار به هاشمی و معین و ریاست جمهوری احمدی نژاد انجامید.
🔴 احمدی نژاد! برخلاف هاشمی و خاتمی در ابتدا با شعارهای انقلابی و ساختن دوباره ایران به میدان آمد و وابسته به جناح سیاسی خاصی نبود. نهضت مسکن سازی، یارانه های عمومی، ساماندهی هایی مانند سوخت و... برای او کارنامه خوبی ساخته بود، اما احمدی نژاد مسحور شد و مقهور. هم سحر چند نفر از اطرافیانش و هم قهر رقبایش.
از بی اخلاقی های سیاسی تا قهر و خانه نشینی نشان داد که او اصالت اخلاقی و بزرگمنشی سیاسی را در خود ندارد و هوادارانش را برای همیشه نا امید کرد.
🟣 روحانی! شاید در وصف او فقط چند کلمه کافی باشد. «دولت تعطیل و منتظر برجام». او وعده داد ظرف ١٠٠ روز مشکلات کشور را حل می کند اما بعد از برجام او، دلار سه هزار تومانی ٣٠ هزارتومان و روزانه ٧٠٠ کشته کرونایی با واکسنی که گروگان برجام بود برجای ماند. تعدد عملیاتهای تروریستی از حمله داعش به مجلس تا ترور فخری زاده و شهادت حاج قاسم درست بعد از توافق او با آمریکا اتفاق افتاد. آشوب های بنزینی و دروغ تاریخی منم صبح جمعه فهمیدم و تفریحات کیش و قشم و توچال او در روزهای سیل و زلزله و گرانی، از ایران کشوری عصبانی و زخم خورده ساخت و از روحانی منفور ترین رئیس جمهور تاریخ ایران.
✅ اما رئیسی! شروع مناظره های انتخاباتیش اینگونه بود: خسته نشدید از این همه تهمت و عملیات روانی روی مردم؟
بی پاسخ گذاشتن توهین ها بر خلاف رسم مناظره ها و پرداختن او به وعده هایی برای بازگرداندن دولت به مردم محبوبیت خاصی به او داد. ١۶ میلیون رای سال ٩۶ او به ١٨ میلیون ارتقا پیدا کرد. آرایی که اگر مشارکت کلی تا ٨٠ درصد هم بالا می رفت باز رای او اکثریت بود. شروع کار او مصادف بود با روزی ٧٠٠ کشته و واکسنی که می گفتند لنگ برجام است. جان مردم را با مدیریت بزرگترین بحران ۵٠ سال اخیر یعنی کرونا، تضمین کرد.
ظرف یک سال به تمام ایران سر زد، ایرانی که سالها ريیس جمهور را از نزدیک ندیده بود. پیمان شانگهای و سایر روابط راهبردی با شرق توسط رییسی باعث شد تا غرب به میز مذاکره برای اصلاح برجام بازگردد. روابط با منطقه و کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس از قطر تا عربستان، هژمونی منطقه ای ایران را احیا کرد.
اصلاحات اقتصادی و حذف ارز ترجیحی با سناریوی منم صبح جمعه فهمیدم نبود، او با مردم حرف زد و از تصمیمش گفت و یارانه های فریز شده در دولت روحانی را تا ١٠ برابر برای مردم اضافه کرد. حالا بسیاری از اقدامات زیرساختی برای آواربرداری ده سال اخیر را آغاز کرده و رگه های بهبود و آثار این اصلاح دیده می شود. او کشور را وارد چالش و دعواهای سیاسی نکرده و هر هفته با یک حمله به منتقدان کشور را متشنج نمی کند.
او فرزندان لاکچری و آقازاده های بهره مند از رانت ندارد.
نه فرزند سالار است،
نه غوغاسالار نه حزب سالار.
او رئیسجمهور مردم سالار است.
#دولت_مردمی
✔️ جامعه نیازمند تبیین و آگاهیست
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
📣 رهبر انقلاب پس از سخنان خانم زینا ابراهیم همسر شیخ زکزاکی: این زن مثل کوه صبر کرده است
✏️ رهبر انقلاب صبح امروز در دیدار زنان و دختران، پس از سخنان خانم زینا ابراهیم همسر شیخ زکزاکی:
از خانم زکزاکی که اینجا صحبت کردند، تشکر میکنم. ایشان مادر شش شهیدند. سه پسرشان در یک حادثه، سه پسرشان در یک حادثه دیگر به شهادت رسیده و این زن مثل کوه صبر کرده و مدتها زندان و سختیهای فراوان را تحمل کرده است.
۱۴۰۲/۱۰/۰۶ | #دیدار_بانوان۱۴۰۲
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan
هدایت شده از آیندهروشناست...🌱
📝 در دیدار امروز زنان و دختران با رهبر انقلاب چه کسانی سخنرانی کردند؟
🔹در ابتدای دیدار امروز جمعی از زنان و دختران با رهبر انقلاب، خانمها:
زینا ابراهیم همسر شیخ ابراهیم زکزاکی رهبر شیعیان نیجریه و مادر شش شهید،
مریم شعبانی کارگردان و نویسنده تئاتر،
رقیه سادات مؤمن کارشناس مطالعات زنان،
فاطمه شریف نوقابی خانمگل و مریم سابق تیم ملی فوتسال،
مینا مهرنوش کارشناس اقتصاد،
شقایق حقجو استاد علوم پزشکی و فیزیولوژی کاربردی،
فائضه غفارحدادی نویسنده حوزه ادبیات،
ریحانه سادات محمودی دانشآموز استعدادهای درخشان
و زهرا موحدنیا عضو کانون جمیعت و فرزندآوری
در سخنانی به طرح دیدگاههای در مورد مسائل مختلف حوزه زنان پرداختند.
🔹همچنین پیام ویدئویی خانم اِسراء البُحَیصی خبرنگار زن اهل غزه خطاب به حاضران و رهبر انقلاب نیز در حسینیه امام خمینی پخش شد. ۱۴۰۲/۱۰/۰۶
🗓 #دیدار_بانوان۱۴۰۲
الـٰلّهُمَ؏َجــِّلِلوَلــیِّڪَاَلْفــَرَجْ🌱
عضوشوید👇
#آیندهروشناست...🌱
@Ayandeye_Roshan