فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مقایسه مواضع رهبر جهان اسلام با وزیر خارجه دولت پزشکیان جالب است
▪️مقام معظم رهبری:
جوان سوری چیزی برای از دست دادن ندارد. دانشگاهش ناامن است، مدرسهاش ناامن است، خانهش ناامن است، خیابانش ناامن است، زندگیاش ناامن است، چه کار کند؟ بایستی با قوت و اراده در مقابل آن کسانی که این ناامنی را طراحی کردهاند و آن کسانی که آن را اجرا کردهاند باید بایستد و ان شاءالله بر آنها فائق خواهد آمد.
فردای منطقه از امروز منطقه به لطف الهی بهتر خواهد بود. ۱۴۰۳/۱۰/۲
▪️وزیر دولت آقای پزشکیان، دکتر عراقچی:
انتظار داریم دولت جدید در سوریه مانند هر کشوری؛ حاکمیتی منطبق بر آرای مردم خود و در برگیرنده همه افراد و اقشار صالح که بتواند جامعه سوریه را نمایندگی کند. مسیر گفتگوی ملی را هموار سازد و مسیر ساخت یک سوریه متحد و مجتمع در مرزهای سیاسی خود را فراهم آورد.
◀️هر چقدر که رهبر انقلاب تاکید به شکست و خروج جولانی و گروهش از سوریه و آزاد سازی مناطق اشغال شدهی کشور سوریه توسط جوانان سوری را دارد، دکتر عراقچی خبر از سازش و پذیرش ابر تروریستهای اشغالگر به عنوان یک دولت اتحاد آفرین در سوریه میدهد.
🔺رهبر انقلاب: یکی از عناصر آمریکایی میگوید «هر کسی در ایران اغتشاش کند، ما کمکش کنیم.» احمقها بوی کباب شنیدهاند!
هر کسی در این زمینه مزدوری آمریکا را قبول کند ملت ایران او را زیر گامهای محکم خود لگدمال خواهد کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جبران نمیشوی 💔🥀
حتی باگریه های فراوان 😭😭😭
10.68M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راز پنهان حضرت زهرا سلام الله علیها (و سرّالمستودع فیها) در ۳دقیقه
استاد شجاعی
اذان ظهـــــــــــــــــــــــــــــــــــر به افق تهــــــــــــــــــــــــــران ٠٠٠٠٠٠
الله اکبــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــر.٠٠٠٠٠٠
اللهم عجــــــــــــــــــــل لولیک الفرج٠٠٠٠٠٠
سلاااااااااام و درود خدا و پیامبر خدا بر مهــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــدی موعود٠٠٠٠٠٠
التماس دعای فـــــــــــــــــــــــــــــــرج٠٠٠٠٠٠
🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃🤲🍃
برایتاناینگونہ آرزومیکنم:
آنزمانکہ درمحشرخدابگوید:
چہ داشتۍ؟
حسینسربلندکندوبگویدحسابشد.!
مهمانمناست🥲💛
اَلسَّلامُعَلَیْکَیااَباعَبْدِاللَّهِ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️
🔴متن کامل اظهارات آنتونی بلینکن درباره ی مسئله و چگونگی تغییر رژیم در ایران
آنتونی بلینکن ، وزیرخارجه ایالات متحده آمریکا ، 18 دسامبر 2024 در نشستی در اندیشکده شورای روابط خارجی آمریکا شرکت کرده است.
در بخشی از نشست یکی از کارشناسان از او این سوال را پرسیده است:
رژیم ایران معمولاً در داخل ایران بسیار نامحبوب تلقی می شود. نمیدانم که آیا میتوانید در مورد اینکه آیا ایالات متحده باید سیاست تغییر رژیم را در ایران، توسط مردم ایران اتخاذ کند، صحبت کنید . اگر چنین است، ما باید چه کار کنیم تا از اپوزیسیون ایران بیشتر حمایت کنیم تا این اتفاق بیفتد؟
🔻آنتونی بلینکن اینگونه به این سوال پاسخ داده است :
از دیدگاه من، اولاً، پویایی داخلی جامعه ایران پیچیده است و ما از بسیاری جهات لزوماً بهترین منبع برای دیدگاهی روشن در این مورد نیستیم، دقیقاً به این دلیل که ما با ایران روابط دیپلماتیک نداریم و اینکه ما (از جامعه ایران )جدا شده ایم.
من فکر میکنم که ادعای اینکه دقیقاً میدانیم پویاییهای جامعه ایران چیست، نوعی تظاهر خواهد بود ، البته تا جایی که بتوانیم اطلاعات به دست می آوریم. ما دوستان و شرکای داریم که درک واضحتر و بهتری از ایران دارند. ما همه این موارد را کنار هم قرار میدهیم
همانطور که من می بینم، فکر می کنم ایران یک کشور قطبی شده است. من فکر می کنم آنچه که شما توصیف کردید قطعا بازتاب حداقل نیمی از جمعیت ایران است، اما نه کل آن. و همانطور که می دانید تفاوت های عمیقی بین جوامع شهری و روستایی وجود دارد. و یک نیروی بسیار محافظه کار در ایران وجود دارد که از نظر تعداد قابل توجه است و احتمالاً وابسته به نظام است.
بنابراین فکر نمیکنم ( جامعه ایران) به این وضوح باشد( که شما توصیف کرده اید)
اما شکی نیست که درصد زیادی از مردم خواهان آینده ای متفاوت برای کشور خود هستند. شکی نیست که آن آینده متفاوت برای همه بهتر خواهد بود. بنابراین سؤال این است:
برای ( رسیدن به این آینده) و پیشبرد آن چه کاری می توانیم انجام دهیم؟
من فکر می کنم اگر به 20 سال گذشته نگاه کنیم، آزمایش های ما در تغییر رژیم دقیقاً موفقیت چشمگیری نداشته است. (خنده حضار.) بنابراین من فکر می کنم که ما باید اینطور باشیم - در تمرکز به این روش روی یک مشکل، درجه مناسبی از فروتنی داشته باشیم. اما باید تمرکزمان را بر هر کاری قرار دهیم که منجر به تغییر سیاست در ایران شود، تا این کشور را از انجام کارهایی که منافع و ارزشهای ما را تهدید میکند، بازداریم . این موضوع باید محور کار ما قرار گیرد.
و ما تهدیدات امنیتی واضحی داریم که از ایران سرچشمه میگیرد، و ما تهدیدات ارزشی روشنی داریم که از ایران سرچشمه میگیرد.
کاری که ما در مقاطع زمانی مختلف سعی کردهایم انجام دهیم این است که به بهترین شکل ممکن، افرادی را در داخل ایران که خواهان آیندهای متفاوت برای کشور هستند، بیشتر توانمند کنیم. تا بتوانند ارتباط برقرار کنند، بتوانند ایستادگی کنند و بتوانند برخی منابع لازم برای این کار را در اختیار داشته باشند
اما من اولین کسی خواهم بود که اذعان می کنم انجام این کار از بیرون واقعا سخت است. من فکر میکنم آنچه در نهایت محتملترین موفقیت است این است که مردم ایران تصمیم بگیرند که جهتگیری، مدیریت کشورشان نتایجی را که میخواهند، آیندهای را که میخواهند برایشان به ارمغان نمیآورد.
و در مقطعی، به نظر من، این امر ( رسیدن به چنین ادراکی از سوی مردم ایران) مسیر کشور را تغییر خواهد داد.
من - حداقل از دیدگاه و بر اساس تجربه خودم، فکر می کنم مهندسی کردن چنین کاری از بیرون دشوار است. و شما به ناچار با عواقب ناخواسته، اثرات درجه دوم و سوم روبرو می شوید که باید بسیار مراقب آنها باشید.
بنابراین من فکر می کنم که ما باید به دفاع از آنچه که به آن اعتقاد داریم ادامه دهیم. ما باید به شدت در برابر مظاهر رفتار ایران که در تضاد با منافع ما یا منافع متحدان و شرکای ما است، ایستادگی کنیم. ما باید قویاً در کنار کسانی در ایران باشیم که خواهان آینده ای متفاوت هستند. اما من در مورد تلاش برای مهندسی هر چیزی از بیرون بسیار محتاط خواهم بود.
🆔 @USfacts 🇺🇸
افشای جزئیاتی از انفجار پیجرها در لبنان از زبان موساد
شبکه «سیبیاس» آمریکا با ۲ مأمور بازنشستهٔ موساد که مدعی هستند نقش مهمی در عملیات تروریستیِ انفجار دستگاههای ارتباطی در لبنان داشتهاند، مصاحبه کرده است.
یکی از این مأموران که با نام مستعار «مایکل» معرفی شده و مدعی است فرمانده این عملیات تروریستی بوده، در خصوص انفجار پیجرها در لبنان گفته: این عملیات ۱۰ سال پیش و نه با پیجرها، بلکه با واکیتاکیهای تسلیحشده آغاز شد. واکیتاکیها سلاحی شبیه گلوله یا موشک یا یک خمپاره بود. داخل باتری، یک وسیلهٔ انفجاری ساخت اسرائیل در موساد بود. ما با قیمت خوبی که خیلی پایین نباشد یا اینکه آنها مشکوک نشوند، این وسیله را به حزبالله فروختیم.
مأمور دوم سیا که با نام مستعار «گابریل» معرفی شده، در خصوص این عملیات تروریستی گفت: امکان ردیابی اعضای حزبالله از طریق پیجرها نبود؛ این دستگاه بسیار احمقانه است و به همین دلیل از آن استفاده میکنند. تقریباً هیچ راهی برای ضربهزدن به آن نبود؛ فقط دریافت پیام و چند گرم مواد انفجاری بود.
گابریل همچنین دربارهٔ هدف این عملیات تروریستی گفت: هدف، کشتن نیروهای حزبالله نبود. اگر میمردند که مرده بودند اما اگر زخمی میشدند، باید به بیمارستان منتقل میشدند، از آنها مراقبت میشد، پول، وقت و تلاش زیادی صرف آنها میشد. آنهایی که دستانشان قطع میشد و چشمانشان را از دست میدادند هم مدرک بودند و به آنها ثابت میشد که با ما درنیفتند.
این مأمور پیشین موساد در پاسخ به این سؤال که «آیا اسرائیل موفق شده بهطور کامل حزبالله را نابود کند؟» اعتراف کرد: فکر میکنم سؤال بزرگی باشد و پاسخ صادقانه به این سوال «خیر» است.