🇮🇷
📝#گزارش_تحلیلی | گلوگاههای فساد
🍃🌹🍃
🔻 «جوان» به مناسبت هفته دولت در شماره امروز خود گفتوگوی مفصلی دارد با علی بهادری جهرمی، سخنگوی دولت.
🔹 او میگوید: «یکی از مهمترین اقدامات دولت سیزدهم عمل به شعار محوری آن، یعنی «دولت مردم» است».
🔸 این عضو کابینه درباره چالشهای دولت نیز میگوید: «علاوه بر مسائل اقتصادی و معیشتی که یکی از مهمترین چالشهای دولت سیزدهم بود، وقایع دیگری وجود داشت که از مرحله چالش فراتر رفته و میتوانست به بحران تبدیل شود. در شرایطی که کشور درگیر شدیدترین چالشهای اقتصادی با بالاترین رکوردهای تورمی هم از حیث طول مدت تورم و هم از حیث شدت تورم بود، همهگیری کرونا و وجود نداشتن واکسن به میزان نیاز، باعث شده بود مردم سختیها و نگرانیهای بسیاری را متحمل شوند.»
🔺 وی با تاکید بر تلاشهای دولت در حوزه مقابله با فساد، میگوید: «بنای دولت سیزدهم از ابتدا بر این بوده است که گلوگاههای فساد را شناسایی کند و مدیران دستگاههای مختلف به نحوی نسبت به اصلاح و برطرف کردن این گلوگاهها اقدام کنند.»
#روشنگری | #ثامن | #محرم
🔆 زنگ عبرت:
🔴شگـرد جدید مخالفان حجـاب
♦️ کسانی که اصلٍ حجاب و اصلٍ استناد به رهبر را قبول ندارند، روزهای اخیر، برای مقابله با حجاب، به رهبر معظم انقلاب استناد می کنند!!!
🔸 رهبر معظم انقلاب در موارد متعددی، حجاب را از مهمترین ارزش های اسلامی بیان فرموده و به هیچ عنوان عقب نشینی مسئولان به خصوص نهادهای حکومتی و مومنین را از حجاب، جایز نمی دانند.
🔸 این در حالی است که این نگاه رهبر معظم انقلاب، ناظر به خود رعایت حجاب است؛ در این سالها که شدت تمرکز صهیونیست و دشمنان اسلام بر مقوله حجاب بیشتر شده و تلاش جهت ترویج بی بندوباری کاملاً مشهود است و همچنین با توجه به رها بودن فضای مجازی و اختیار آن در دست دشمنان اسلام، این موضوع یعنی مقابله با بی بندوبای، بسیار ضروری تر است.
🔸 بنابراین مواظب باشید شگرد جدید مخالفان حجاب (که در واقع غالباً مخالف و پوشش اسلامی هستند) کسی را فریب ندهد.
بعد از اینکه راه های متعددی را امتحان کردند
و دیدند در ماههای اخیر اراده جریان حزب اللهی بر لزوم ورود حکومت در قضیه حجاب، جدی تر شده است، حال برای فریب بخش بی تحلیل جامعه دینی، میخواهند به رهبر انقلاب استناد می کنند!
🔸 غالب اینها هم کسانی هستند که
اولاً بیانات آقا را قبول ندارند
ثانیاً از قبل، خود را لو داده اند و ماهیت آنها برای افراد آشکار است چرا که از سالها پیش علیه حجاب فعالیت داشته اند.
🔸 هجمه های چند روز اخیر به ستاد امر به معروف و نهی از منکر، برای حمایت از رهبر انقلاب نیست بلکه برای مقابله با پیشرفت ها در موضوع حجاب است.
🔸 همین افرادی که می خواهند دلیل مخالفت با حجاب را اولویت مبارزه با فساد جلوه دهند یک قدم در راه مبارزه با فساد برنداشته اند.
💠 هوشـیـار باشـیـــم
#شگرد_جدید_مخالفان_حجاب
#جهاد_تبیین
#بصیـرت
#ثامن | #روشنگری | #محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🖼 #پوستر| طرح روی جلد «ایندیپندنت» برای زمستان سخت انگلیس
🍃🌹🍃
🔻روزنامه ایندیپندنت در تصویر روی جلد نسخه روز یکشنبه ۲۷ آگوست نوشت: انگلیس با زمستانی تاریک مواجه خواهد شد.
🔹 قبوض حاملهای انرژی، نیمی از درآمد قشر فقیر را به خود اختصاص میدهد.
🔺 وزرای کابینه انگلیس درباره در خطر بودن جان مردم هشدار میدهند.
#ثامن | #روشنگری | #محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴امام خامنه ای ( مد ظله العالی )
♦️امر به معروف فقط این نیست که ما برای اسقاط تکلیف در کلمه بگوییم آنهم در مقابل منکراتی که معلوم نیست از مهمترین منکرات باشد ... چه وقت ممکن است آحاد یک ملت، آمر به معروف و ناهی از منکر باشند؟ وقتی که همه به معنای واقعی در متن مسائل کشور حضور داشته باشند همه کار داشته باشند به کارهای جامعه، همه اهتمام داشته باشند همه آگاه باشند همه معروف شناس و منکر شناس باشند این به معنای یک نظارت عمومی است یک حضور عمومی است یک همکاری عمومی است یک معرفت بالادر همه است .
#ثامن | #روشنگری | #محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آفاق_1057_چهره_پنهان_سياست_49_نفوذ_در_نظام_نيازها.mp3
2.87M
📢#صدای_انقلاب شماره ۴۲۴
💠چهره پنهان سیاست
🎙آفاق
💠نفوذ در نظام نیازها
نیاز نیروی درونی است که موجب انگیزش و سرزدن رفتار خاصی از انسان میشود. در تعریف نیاز گفته شد نیرویی که از ذهنیات و ادراک آدمی سرچشمه میگیرد و اندیشه و عمل را چنان تنظیم میکند که فرد رفتاری را انجام میدهد تا وضع نامطلوب را در جهتی معین تغییر دهد و حالت نارضایتی را به رضایت و ارضای نیاز تبدیل کند.
#اخبار
#نفوذ
#دکترسیامک_باقری
#صبح_صادق
#صدای_انقلاب
#ثامن | #روشنگری | #محرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰حرف روز
📌دولت و جنگ روایتها
فردا آخرین روز از هفته دولت و مصادف با سالروز شهادت شهیدان رجایی و باهنر است. با پایان هفته دولت فیتیله کار تبیین دستاوردهای دولت سیزدهم نباید پایین کشیده شود؛ چرا که امروز دولت مهمترین آماج جنگ روایتها و بدون اغراق در کانون آن قرار دارد؛ بیدستاورد جلوه دادن دولت، بنبستنمایی و بینتیجه نشان دادن اقدامات و برنامههای آن، ناقص و شعاری نامیدن رویکردهای دولت، ضعیف و... بخشی از این جنگ روایتها علیه دولت سیزدهم است که در طیفی از اظهارات و تحلیلها و اخبار از رسانههای عبریـ عربیـ غربی تا برخی رسانههای داخلی صورت میگیرد.
اما سؤال این است که چرا این حجم از سیاهنمایی درباره دولت به منصه ظهور و بروز میرسد در حالی که همه میدانیم دولت با چه وضعیتی کشور را تحویل گرفته و در زمان محدود یک ساله از حیات خود و لااقل در مقایسه با مدت مشابه دولتهای گذشته کارنامه نسبتا خوب و مناسبی ارائه کرده است؟ اساسا، با چه شاخصهایی باید به تبیین دستاوردهای دولت پرداخت؟ و چرا با وجود اقدامات خوب و ریلگذاری مناسب، این خدمات دولت کمتر مشهود و محسوس جامعه است؟ پاسخهای اقناعی به این سؤالات و دهها سؤال مهم دیگر درباره دولت مستلزم فهم و ادراک عمیق نسبت به رویکرد تحولی دولت و تمایزهای اساسی این دولت با همتایان سابق خود است. اگر این چارچوب تحلیلی را به عنوان شاهکلید نداشته باشیم چه بسا ما نیروهای انقلابی نیز دچار انحراف در تحلیل و ضعیفنمایی «دولت در میدان» شویم و این، آن غایت هدفی است که دشمنان انقلاب دنبال میکنند. زیرا دشمنان دانا بر خلاف برخی دوستان نادان این دولت را به سبب رویکرد تحولی آن و این که برنامهها و اقداماتش به معنای اتم کلمه در راستای سربازی نظام ولایی و پیادهسازی راهبردهای امامین انقلاب در خدمترسانی خستگیناپذیر به ملت تحلیل میکنند، برای منافع خود و برنامههایی که برای برگرداندن ایران به مدار غرب انجام داده و میدهند مانع و خطرناک میدانند؛ حتی در همین راستا برنامهریزی میکنند با انتخابات مجلس سنگرهای خدمت را به زعم واهی خود یکی یکی از نیروهای خدوم و انقلابی پس بگیرند.
اما این نکته باید تبیین گردد که دولت برنامهها و اقدامات زیربنایی و مبنایی مهمی را کلید زده و با تمام آبروی خود در میدان ساخت قدرت ملت ایران ایستاده و به شدت کار میکند لذا در پرتو این فهم صبوری میکنند تا با مرور زمان به ثمر نشستن این دستاوردها و وارد شدن ایران به مرحله تازهای از شکوفایی را به تماشا بنشینند.
✍️ #فتحالله_پریشان
🔰گزارش روز
💢ادامه بنبست سیاسی در عراق
بنبست سیاسی عراق همچنان پابرجا است و جریانها و اشخاص مختلف برای خروج از آن همچنان مشغول رایزنی و ارائه پیشنهادها هستند. در این میان جریان صدر همچنان بر مواضع قبلی خود تأکید میکند و تمایلی به انجام گفتوگو و مصالحه ندارد. باتوجه به وضعیت فعلی و ارائه طرحهای ابتکاری برای خروج از بنبست موجود ذکر چند نکته لازم و ضروری است:
🔸️گزارههایتحلیلی:
1️⃣شرایط سیاسی عراق باید از مسیر سیاسی و بدون اردوکشیهای خیابانی حل شود. اقدامات جریان صدر در تحصن و تجمعات مختلف از پارلمان تا دادگاه فدرال ممکن است منجر به تکرار اعتراضات سال 2019 شود و در این شرایط عراق را وارد مرحلهای از بیثباتی و بحران کند.
2️⃣رویکرد چارچوب هماهنگی همچنان بر اصول اساسی یعنی گفتوگو، احترام به قانون اساسی و التزام به آن است. این جریان باهرگونه حرکت اعتراضی و تحصنی برای ایجاد بنبست در عراق مخالف است و معتقد است که شرایط عراق تنها از مسیر سیاسی و روند طبیعی خود قابل حل است. یعنی جلسات پارلمان تشکیل شود و سپس گزینههای نخستوزیری و رئیسجمهوری نیز در جلسات آتی تعیین شوند.
3️⃣ یکی از مسائلی که چارچوب هماهنگی بر روی آن تأکید ویژه دارد و برای خروج عراق از بنبست امیدوار به حل آن است، انتخاب رئیسجمهور است. زیرا در صورت انتخاب رئیسجمهور شرایط برای انتخاب نخستوزیر نیز فراهم خواهد شد. در واقع چنانچه کردها بر روی گزینه واحدی برای ریاستجمهوری اجماع کنند، شرایط برای انتخاب نخستوزیر نیز فراهم خواهد شد و شاید به نوعی این بنبست موجود نیز رفع شود.
4️⃣در عرصه سیاسی چنانچه وضعیت فعلی ادامه داشته باشد، این احتمال وجود دارد که به سایر عرصهها نیز کشیده شود. امری که در قالب سناریویی آمریکایی و درجهت ایجاد بیثباتی گسترده در عراق بر مبنای رویکرد هرج و مرج خلاق است. یعنی از یکسو بیثباتی در همه عرصهها و بین جریانهای مختلف به وجود آید و از سوی دیگر یک نوع بیثباتی کنترل شده برای تشکیل دولتی مدیریت شده به وجود آید. درمجموع باید گفت که راهکار مناسب برای عبور از وضعیت فعلی عراق همان گفتوگوهای ملی با حضور همه احزاب و شخصیتها است. این امر چنانچه در کوتاهمدت اتفاق بیفتد شرایط را برای عبور از بحران موجود فراهم خواهد کرد.
✅ تجربه نان و پازل گمشده برنامه ریزی
🔻دو روز قبل این جمله به نقل از وزیر اقتصاد در برخی صفحات فضای مجازی بازنشر شده بود: «امروز می دانیم چه کسی از چه نانوایی و چه تعداد نان می خرد.» بازنشر این جمله، واکنش های فراوانی به دنبال داشت
🔹 بسیاری از افراد از آن به سرک کشیدن در زندگی مردم و اطلاعات بدون فایده دولت درباره زندگی مردم تعبیر کردند. با این حال اگر اطلاع دقیقی از جزئیات طرحی که دولت در زمینه یارانه آرد و نان انجام داد، داشته باشیم، می بینیم که مسئله با آن چه در قالب یک جمله، بدون توضیحات قبل و بعد از آن در فضای مجازی بازنشر شده تفاوت می کند.
📌نکته و تحلیل:
1⃣روزانه معادل 23 هزار تن آرد نانوایی در کشور توزیع می شود، اما فقط 17 هزار تن آن به دست مردم می رسد. در شرایطی که به دلیل افت ارزش پول ملی، جهش قیمت های جهانی مواد غذایی و گندم و ثابت ماندن قیمت داخلی این محصول، هر کیسه آرد نانوایی که با قیمت حدود 45 هزار تومان به نانوایی تحویل داده می شد، با قیمتی بالاتر به دست کارخانه های تولید مواد غذایی می رسید یا در مرز تا 700 هزار تومان نیز فروش می رفت و به عبارتی یارانه ای که قرار بود به دست مردم برسد به آن طرف مرز قاچاق می شد و افرادی درآمدهای گزاف از این راه به جیب می زدند.
2⃣در شرایطی که با آزادسازی قیمت آرد صنعتی و حذف ارز 4200 تومانی قیمت مرغ، تخم مرغ، روغن خوراکی، لبنیات، ماکارونی و نان های صنعتی به شدت افزایش یافت و بعضا چند برابر شد، تغییر قیمتی در نان اتفاق نیفتاد، چرا که برخلاف کالاهای مشمول ارز 4200، قرار نشد قیمت آزاد شود و معادل آن یارانه نقدی پرداخت شود، بلکه در موضوع حساس نان که قوت غالب مردم است و به ویژه در دو دهک پایین بیش از هر ماده غذایی دیگر استفاده می شود، تدبیری متفاوت اندیشیده شد و صرفا با استفاده از کارت خوانی مجزا و الزام به فروش نان با کارت بانکی، سعی شد از تجمیع داده ها و اطلاعات تراکنش های بانکی، یارانه آرد و نان مدیریت شود و جلوی فروش آن به خارج از شبکه گرفته شود.
3⃣واقعیت این است که دنیای فضای مجازی و اینترنت، داده های بسیاری از رفتار عموم مردم در حوزه های مختلف از جمله اقتصاد و خرید و فروش به دست می دهد که می تواند مبنای سیاست گذاری قرار گیرد. در حقیقت این جا تک تک داده ها به تنهایی مهم نیست و حتی هدف این نیست که رفتار مصرفی یک فرد یا افرادی خاص رصد شود ، مهم تجمیع این اطلاعات و رصد رفتار نانوایی ها برای جلوگیری از هدررفت یارانه آرد و نان است.
4⃣ این یک کار بزرگ و جدید در اقتصاد ایران است که قدرت نظارت بر فرایند توزیع و هدفمندسازی یارانه را امکان پذیر می سازد پازلی گمشده از برنامه ریزی در کشور که همواره ،نبود آن به طور مشخصی حس میشده است .
♦️سود سهام عدالت امسال دو برابر میشود
رئیس سازمان خصوصی سازی:
🔹این نوید را میدهم که تاکنون با توجه به اینکه برخی شرکتها مجامع خود را برگزار نکردهاند قریب به دو برابر سود ایجاد شده و دو برابر و نیم سود نسبت به سود ۱۳۹۹ پیشبینی شده است.
🔹قانون میگوید که افراد تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی باید سهام عدالت داشته باشند، اما حدود سه و نیم میلیون نفر از آنها سهام عدالت ندارند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #کلیپ | طرح تحول جگر می خواهد‼️
🍃🌹🍃
🌺 حجت الاسلام قرائتی، رئیس ستاد اقامه نماز کشور در سی و ششمین اجلاس مدیران و رؤسای آموزش و پرورش کشور: رئیس دانشگاه فرهنگیان گفت ۴۰هزار نفر آمدهاند گزینش شدهاند میخواهند معلم بشوند ولی خوابگاه نداریم. طرح تحول یعنی کسی مثل شهید رجایی می خواهیم که بیاید و همین سالنی را که داخل آن هستیم به دانشگاه فرهنگیان بدهد. تمام سالنهای وزارتخانهها، بانکها و باشگاهها تعطیل شوند. طرح تحول چنین جگری میخواهد.
#روشنگری | #ثامن | #اربعین
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️فرمایشات حضرت آقا در سال ۹۳ که عیناً در حال تحقق است
تمام فرمایشات این پیر فرزانه ارواحنا له الفدا یا محقق شده و یا محقق خواهد شد ان شاءالله
🇮🇷
🎥 نشست تخصصی جمعیت و #فرزند_آوری
🍃🌹🍃
✅ موضوع: نگاهی کارشناسانه به موضوع کاهش جمعیت و ابعاد اجتماعی اقتصادی آن
🎙سخنران: حجت الاسلام سیفی پور- استاد طرح ملی جمعیت و مبلغ شبکه روشنگری بسیج
📆 زمان: فردا- سه شنبه ۱۴۰۱/۰۶/۰۸- ساعت: ۱۸عصر
🌐 لینک ورود به نشست👇👇
🆔https://rubika.ir/fanoosebameiran
🆔https://rubika.ir/markazedonya1399