فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رئیسی: سلاح هستهای هیچ جایگاهی در دکترینِ دفاعی ایران ندارد اما تنها مجرم اتمیِ جهان نهتنها به تعهداتش برای خلع سلاح اتمی عمل نمیکند بلکه با تحریم حقوق ملتها را پایمال میکند
🔹وقتش رسیده که آمریکا به بحران تصمیمگیریاش پایان دهد و مسیر صحیح را انتخاب کند.
🇮🇷
🎥 تا دقایقی دیگر سخنرانی مقام معظم رهبری امام خامنهای مدظلهالعالی با جمعی از خانوادههای شهدا، هنرمندان و پیشکسوتان دفاع مقدس بهصورت زنده از رسانۀ KHAMENEI.IR و شبکههای صداوسیما پخش خواهد شد.
🇮🇷
📝 سال گذشته معصومه علی نژاد یکی از پایههای کمپین علیه سفر نیویورک بود. خودش امد مقابل سازمان ملل سخنرانی کرد آدم آورد، تبلیغات کرد و …
🔹امسال حتی یک توییت هم نزده در قبال سفر نیویورک رییس جمهورمان!
🔸این موجود منفور، چند روز قبل در کنگره تلویحا گفته بود دولت امریکا حمایتش را از من برداشته و حتی گفته اند هویتت را تغییر بده.
🔺شاید بتوان گفت که دولت امریکا اجازه سفر به نیویورک را هم به او نداده. انتخابات امریکا نزدیک است و توافقاتش با ایران برایش اهمیت بیشتری دارد.
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روایتی از تجمع ضدانقلاب در نیویورک
🍃🌹🍃
✅ یوسف سلامی که به عنوان خبرنگار صداوسیما در نیویورک حضور دارد، امروز به میان تجمع ضدانقلاب رفت و با صحنههای جالبی روبرو شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 #سیمین_بهبهانی میگه: از #شهریار پرسیدن: بهترین شعری که شنیدی چی بوده؟
🍃🌹🍃
✅شهریار هم گفته: #خدایا_خدایا_تا_انقلاب_مهدی #خمینی_را_نگهدار
❌ سیمین بهبهانی هنگ کرده😂 میگه از استاد و پیشوای خودم چنین توقعی نداشتم...
✅ استاد شهریار با همین چیزاش دوست داشتنی شد، معنی و مفهوم این مدل شعر رو هر کسی نمیفهمه...
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖥 اعتراف امریکایی ها به دشمنی با ایران
این ویدئو رو حتمن ببینید و در کنار سخنان رهبری بذارید...
رهبر انقلاب: "رایج و شایع بود که آمریکایی ها مشوق اصلی حمله صدام بودند
🔻 آمریکایی ها مهمترین کمک که کمک اطلاعاتی است را به صدام می کردند.
🔻 آمریکایی ها نقشه های هوایی و شیوه های تاکتیکی را در اختیار دشمن قرار میدادند".
💰آینده قیمت دلار، امیدها و نگرانیها
✍علی محمدی
🔰رصد شش ماه اخیر قیمت دلار نشان میدهد، در این مدت قیمت ارز زیر کانال 50 هزار تومان ثبات نسبی داشته و از این قیمتها فاصله نگرفته است. با این وجود امیدهایی برای ادامه ثبات در نرخ ارز و همچنین نگرانی هایی نیز در این زمینه وجود دارد. در این مجال، آینده دلار و فراز و فرود آن را بررسی خواهیم کرد.
1⃣قیمت ارز در ایران پیش از اینکه انعکاسدهنده تعامل نیروهای اقتصادی باشد یا حداقل عوامل اقتصادی، وزن و تأثیرگذاری بیشتری داشته باشند، متأسفانه غالباً به درآمدهای نفتی و مشتقات آن و همچنین فضای سیاسی وابسته است. با این وجود، رویکرد دولت سیزدهم در ایجاد توازن در سیاست خارجه و استفاده از همه ظرفیتهای موجود در عرصه روابط بینالملل در کنار کاهش تولید نفت از سوی روسیه و عربستان و همچنین برخی شوک های امنیتی و اقتصادی در روابط بین الملل مثل جنگ اوکراین، منجر به گسترش تجارت نفتی کشور شده است که بازخورد آن را میتوان در افزایش درآمدهای کشور مشاهده کرد. این مهم سبب شده است تا دست بازارگردان، یعنی بانک مرکزی در مدیریت بازار ارز و تأمین تقاضای وارداتی بازتر باشد.
2⃣درصدی از تلاطمهای ارزی در کشور نتیجه انتظارات سیاسی است که از کانال افزایش انتظارات تورمی موجب ایجاد تقاضای اضافه و فشار تقاضای ارز میشود. انتظارت سیاسی نیز بیشتر محصول تحولات پیرامون مذاکرات هستهای و گفتوگوهای سیاسی ایران و کشورهای غربی است. در این زمینه، اقدام دولت در مدیریت این فضا و ممانعت از تأثیر گرفتن اقتصاد کشور از تحولات سیاست خارجی، به ویژه جلوگیری از متأثر شدن محیط داخلی کشور از عملکرد و بیانیههای کشورهای غربی قابل توجه بوده است. نکته مهم، دورنمای مثبتی است که تحولات مربوط به تبادل زندانیان بین ایران و آمریکا بر مذاکرات بین ایران و غرب و حتی کشورهای منطقهای سایه انداخته است و میتواند کانونهای امید برای ثبات انتظارات سیاسی را روشن نگه دارد. اخبار مثبتی که از ادامهدار بودن آزادسازی داراییهای ایران در کشورهای دیگر مخابره میشود و تغییر آن داراییها به ارز مورد علاقه ایران در بانکهای مورد نظر نیز حائز اهمیت است و موجب شده تا بازار ارز در داخل کشور با ثبات باشد.
3⃣کنترل ترازنامه بانکها و نظارت دقیق بر عملکرد آنها همراه با ممانعت از خلق پول نامولد، که در دستور کار بانک مرکزی است و در راستای کنترل نقدینگی در کشور برنامهریزی میشود، از جمله عوامل دیگری است که چشمانداز مثبتی را از کنترل انتظارات و در نتیجه ثبات قیمت دلار به نمایش میگذارد.
4⃣نکته بعدی اجرای کامل پیمانسپاری ارزی و قوانین مربوطه است تا موجبات نظارت کامل بانک مرکزی بر جریان ارز در کشور فراهم شود. در این زمینه هرچند نگرانیهای جدی وجود دارد و هنوز مرجعیت کامل و لازم به بانک مرکزی تعلق نگرفته است؛ اما لایحه تقویت اختیارات بانک مرکزی که در چارچوب کنترل صرافیها، تراستیها و شرکتهای صادر کننده تصویب شد، توانست بخشی از موانع نظارت بانک مرکزی بر زنجیره ارزی در اقتصاد کشور را برطرف کند.
5⃣آرامش فضای داخلی کشور و تداوم آن، که حاصل زحمات نهادهای امنیتی است، بسیار اهمیت دارد. ماندگاری ثبات، امنیت و آرامش فعلی در جامعه و برهم خوردن نقشه های دشمن در سالگرد اغتشاشات سال گذشته، موجب بهبود فضای سرمایه گذاری و ممانعت از فرار سرمایه و در نتیجه کاهش التهابات نرخ ارز خواهد شد.
6⃣با وجود نکات مثبتی که در بالا اشاره شد و میتواند دورنمای مثبتی از ثبات قیمت ارز در ماههای آینده را به نمایش بگذارد، مسائل نگرانکنندهای همچون نوع نظام ارزی کشور (دلاریزه بودن اقتصاد) و ساختار بودجه و دخل و خرج دولت نیز وجود دارد و عموماً در فصل بودجهبندی تأثیر آن را بر قیمت ارز مشاهده میکنیم که قوای مقننه و مجریه باید پس از اصلاح قوانین مربوطه، در این زمینه ها برنامهریزی و اقدامات لازم را عملیاتی کنند.