فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گیلانه و جنگلهاش...
👈 شمال را بیشتر به خاطر جنگلهایش دوست دارم تا دریایش. راستش را بخواهید اصلا رغبتی برای رفتن به دریای شمال ندارم. چرخیدن داخل جنگلها و دیدن گیاهان و حیوانات مختلف بیشتر برایم جذاب است.
این سری که قسمت نشد برویم داخل جنگل ها و جوج بزنیم!
منظورم از جوج همان چای آتشی خودمان است. ما اوج عشق و حالمان کباب کردن بادمجان در وسط جنگل است. ما را چه به جوج؟!
🔻بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
بارنامه | محمد دارینی
گیلانه و جنگلهاش... 👈 شمال را بیشتر به خاطر جنگلهایش دوست دارم تا دریایش. راستش را بخواهید اصلا ر
از اینکه یک دفعه از گیلان شروع کردم و سفرنامهٔ دو سه روز قبلم را که از شهرهای تهران و قم و قزوین گذشته ام، برایتان نذاشتم تعجب نکنید.
به قول #سید_جلیل این مسئله دو علت دارد: یکی اینکه همیشه در اوایل سفر نوشتنم نمیآید. دوم هم اینکه تنبلی کردهام همین روزمرگی های ساده را هم ننوشتهام.
البته شاید آیندگان از این اتفاق برداشتِ یک خلاقیت هنری کنند و تصور نُمایند که شاهکاری ادبی خلق شده. ولی شما باور نکنید!
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❗️همه برنج را به قد بلندش میشناسیم. اما...
👈 از ویژگی های سفر این است که با اقلیمهای مختلف و محصولاتش آشنا میشوی و گاهی چیزهایی میبینی که تا به حال از وجودش بی خبر بودهای.
📌 امشب بعد از پشت سر گذاشتن جاده عجیب و غریب بین فومن و #زنجان بالاخره به خانه آقای نصیری رسیدیم.
از آقای نصیری همینقدر برایتان بگویم که برنجکار هستند و مشغول در تعاون روستایی.
🔺 «گِرده برنج» را آقای نصیری بهمان معرفی کرد. این محصول ذاتش این است که قد نمیکشد و همینطور گرد میماند. منظورم این است که ظاهراً دستکاری نشده است. خدا خواسته همینجور گرد و ریز باشد.
🔺عطر و طعمش ظاهراً خوب است و ترکیبش با شیر هم خوشمزه.
🔻شما نظرتون دربارهٔ «گِرده برنج» چیه؟!
@darbast313
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
بارنامه | محمد دارینی
❗️همه برنج را به قد بلندش میشناسیم. اما... 👈 از ویژگی های سفر این است که با اقلیمهای مختلف و محصو
#ارسالی_مخاطبین
🍲 کماج
👈 دستور پخت کماج رو کی میدونه؟!
🔻اینجا بفرستید
@darbast313
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
#ارسالی_مخاطبین
🔰 دستور مصرف #کماج
کماج این شکلی هست: برنج گرده را خیس می کردند بعد میذاشتند آبش بره و یک مقدار نم داشته باشه. با دستگاه یک دو سهٔ قدیم یکی دو تا میزدند تا نرم بشه ولی به آرد نرسه و تقریبا برنج درشتی هست. با زردچوبه درون تابه تفت میدادند و این برنج و درون کیسه نخی نگه میداشتند برای وقتی که می خواستند کماج درست کنند.
بعد با شیر گرم خیس میدادند و میذاشتند یک مقدار نرم بشه و نمک و تخم مرغ میزدند. درون تابهٔ خاصی که داشتند سرخ می کردند و یادمه ماه رمضون ها مادرم کماج درست می کرد با فرنی و در طول سال خیلی کم پیش می آمد که کماج بخوریم. طعمش رو ما خیلی دوست داشتیم و مزهٔ نمکی کماج و با فرنی عالی بود. هر چند گویا هر شهر شمال یک مدل کماج رو دست می کنند ولی مادر من اهل بهشهر بودند و این مدلی درست می کردند. فقط سرخ کردنش مثل کوکو زمان بر هست.
برنج گرده برای خود مازندرانیها مصرف خاص خودشون و داشته.
🔻 شما هم اگر دستور پخت دیگری از کماج بلدید، برای من بفرستید:
@darbast313
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
🔺یکی از برکات سفر #کسب_علم است.
👈 امروز رسیدیم محضر آیت الله بنابی. ایشون و برادرهاشون شهر بنابِ آذربایجان شرقی نورانی کرده اند. از حوزهٔ علمیهٔ بناب گرفته تا امامت جمعه و...
👈 مکتب اسلامی را برایشان توضیح دادیم و از ایشان توصیه خواستیم.
ایشان هم لطف کردند و صحبتهای عمیقی فرمودند که استفاده کردیم.
👈 وقتی از خانوادهمحوری، نقش خانواده در تعلیم و تربیت و اهمیت این موضوع در مکتب اسلامی برایشان گفتیم جملهای فرمودند که بر جانهایمان نشست.
فرمودند: «بچهها را یتیم تربیت کردهایم. بدون پدر و مادر!»
#سفر
#بناب
🔻صوت این جلسه را بزودی همینجا منتشر میکنم.
@baarname
اوایل شروع کار مکتب بود که سفری همراه دوستان به قم داشتیم و در حرم مطهر حضرت معصومه سلام الله علیها برای اولین و آخرین بار ایشان را دیدم.
#حاجی کار مکتب اسلامی را برای استادش توضیح داده و از مبانی علمی و شیوهٔ حرکتی آن برایشان گفتند.
هنوز تحسینهایشان را که با لحن شیرینی بیان میکردند، خاطرم هست.
مرحوم حاج شیخ حسنعلی رحیقی، عالمی پارسا و استاد عرفان و فلسفه در حوزه و دانشگاه بودند که در سفرمان به #تبریز توفیق زیارت مزارشان را داشتیم. حجتالاسلام والمسلمین محمد اسماعیل زاده که مسئول جریان مکتب اسلامی هستند سالها از محضر این عالم بزرگوار بهرهمند شدهاند.
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname
❗️ضایعات خریداریم!
👈 یک ضایعاتی با معرفت...
#جملات_پشت_کامیونی
🔻 بارنامه | یادداشتهای محمد دارینی
@baarname