eitaa logo
باب جهاد
190 دنبال‌کننده
236 عکس
122 ویدیو
2 فایل
جنگ جنگ تا رفع فتنه از کل جهان
مشاهده در ایتا
دانلود
پخش زنده
فعلا قابلیت پخش زنده در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آیامحصول فرهنگ سازی کنونی ما تربیت "انقلابی های فصلی" است؟ راهپیمایی۲۲بهمن امسال یقینا بسیار پر شورتر از سالهای گذشته بود و این در شرایطی بود که ماه های گذشته زیر فشار بسیار سنگین و گسترده جنگ ترکیبی دشمن قرار داشتیم تا دست از حمایت انقلاب بر داریم. تحلیل این مساله کاملا حیاتی است و اجمالا میتوان گفت این حضور معلول مردمی بودن "و البته مردمی ماندن" ذات انقلاب است. اما چرا گاهی خود ما هم توهم میکنیم که انقلاب مردمی بود و اکنون اینگونه نیست؟ در پاسخ این سوال دلایل گوناگونی را می توان گفت که شاید مهمترین آن تعریف اشتباه ما از انقلاب و سپس در پی آن تعریف غلط از انسان انقلابی است. ما انقلاب را پدیده ای می دانیم که در ۲۲ بهمن اتفاق افتاده است و پس از آن ما یادش را هر ساله گرامی می داریم اما حقیقت آن است که انقلاب پدیده است که از ۲۲ بهمن آغاز شد و تا همین امروز هر روز و هر ساعت اتفاق افتاده است و باید پس از این هم همینطور باشد. مگر ظلم ریشه کن شد یا عدالت کاملا مستقر شد؟ مگر سیستم آموزش و پرورش ما اسلامی شد؟ مگر اقتصاد و بانک ما کاملا از حالت طاغوتی بیرون آمد؟ و .... بله حرکت رو به رشد آغاز شده است، رویکردها اصلاح شده و همینقدر انقلاب شدن هم آنقدر اعجاب آور بوده است که دلهای میلیونها ایرانی و حتی غیر ایرانی را به شدت واله و دلبسته خود کرده است. اما آیا این همه انقلاب است؟ روشن است که خیر! انقلاب یعنی دگرگون شدن شرایط و تبدیل به چیز دیگری. دگرگونی اتفاق افتاده است اما کامل تبدیل به چیزی غیر از طاغوت نشده ایم. ولی فقیه داریم اما مگر سرتاسر حکمرانی ما و حاکمان مان تابع ولایت هستند؟( ادامه👈)
که اگر اینگونه بود حوزه علمیه مان ، آموزش و پرورش مان، مدیران مان، بانک مان و... حتی فرهنگ کارمندی مان این نبود! حال که انقلاب شروع شده است و هنوز هم در حال انجام است چگونه میشود ادعا کرد که بدون نفش آفرینی مستمر و بدون وقفه مردم این مهم امکانپذیر است؟ امروز در تمامی عدم موفقیت ها و ناکامی های مان در نیل به اهداف انقلاب همه ما مردم مقصر هستیم چرا که رفته ایم به خیال خوشِ پیروزی انقلاب در کنج عافیت خانه هامان نشسته ایم و به مسئولین می گوییم لنگش کن! باید برای همیشه این گزاره اشتباه که خیلی وقتها خصوصا بعد از حماسه هایی چون راهپیمایی امسال ۲۲ بهمن تکرار می کنیم و می گوییم" مردم کار خودشان را کردند و حالا نوبت مسئولین است" را کنار بگذاریم. قرار نیست انقلاب را کسی جز مردم انجام دهند و البته روشن است که مسئولین هم باید خود را از مردم و مردم هم آنها را جزو خود بدانند. که اگر اینگونه شد هر کدام مان به نسبت توانایی یا به تعبیر دقیقتر قرآن به اندازه وسع مان نقش ایفا خواهیم کرد. خواهش میکنم رجوع کنید به سخنان نایب امام زمان در دیدار با فعالین اقتصادی و ببینید که ایشان هم مشکلات کنونی اقتصادی را حاصل رفتار همه ما می دانند و هم حل آن را در گرو انجام وظیفه همگانی ما مردم! باید نگاهی دوباره به مفهوم انقلاب و انقلابی داشته باشیم و از یک انقلابیِ فصلی خود را به یک انقلابی تمام عیار و همیشگی تبدیل کنیم. پ.ن: برای همین انقلابی فصلی بودن هم خدا را هزاران بار شکر میکنم و به هیچ رو خود را لایقش نمی دانم. خدا ان شاالله ما را در راه انقلاب ثابت قدم کند و روز محشر همه مان را انقلابی انقلاب خمینی و خامنه ای محشور کند. دورادور دست و پای همه انقلابی های دنیا را چه فصلی و چه همیشگی میبوسم.
مناجات عاشقانه شعبانیه از خدای بزرگم میخواهم زندگی ام را به کرم خودش کاملا رنگ مناجات شعبانیه بدهد به حق عزیزش. می دانم که روسیاهم و این آرزوها حتی کمتر رنگ حقیقت دارد اما از او میخواهم در خور خودش با این آرزو برخورد کنه نه آنچنان که مستحقم.
نشسته ایم توی یک سنگر که از همه طرفش مورد هجمه دشمن های مختلف است. هر گوشه ای از سنگر که تیر یا خمپاره میخورد همه مان حمله میکنیم به مسئول تدارکات که چرا سنگر بهتری نساخته است! دست آخر علیرغم فریادها و هشدارهای ممتد فرمانده، تفنگها را از سمت دشمن میچرخانیم سمت مسئول تدارکات. چند لحظه بعد دور تا دور سنگر در محاصره ۳۶۰ درجه ای دشمن است و ما مشغول محاکمه مسئول تدارکات!
اگه شده یک دکمه از خودت به جا بذار! پرده توی عکس، حائل بین آقایان و خانمها در مراسمهای مذهبی خانگی ای است که توفیق برگزاری اش در منزل به اهل خانه عطا شده است الحمدلله. روزی که این پرده را داشتیم آماده می کردیم برای محل وصلش به میله سقفی دکمه کم آوردیم. یک کت قدیمی پدرم داشت، دکمه های آن را شکافتیم و دوختیم بالای پرده. حالا که پدر بزرگوارم مرحوم شده، هربار-سالی دو سه بار- که این پرده را نصب میکنیم، با دیدن دکمه ها یاد او می افتم و صلوات و خیراتی را همراه اهدا ثواب احتمالی مراسم به روح ایشان که به جز حق پدری خیلی حق های دیگری بر گردنم دارد، نثار میکنم. پ.ن: این برای همه ما درس بزرگی می تواند باشد
هدایت شده از حاج مهدی سلحشور
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
﷽ 🏳️ 🏳️ (سلام بانوی خونه امام) بانوای: حاج مهدی سلحشور زمان: چهارشنبه ۲۵ اسفندماه ۱۴۰۰ مکان: میدان بسیج، خیابان ایرانی،حسینیه فاطمیون قم 🔹کیفیت های مختلف(برای دانلود با حجم مختلف) https://aparat.com/v/w75On [ @mahdisalahshuor ]
قطره قطره حرف را توی گوش آبشارها چکانده است توی سینه اش هزار راز سر به مهر مانده است بی سرو صدا ظاهرا فقط نگاه می کند هر کسی که گفته کوه ساکت است اشتباه می کند!
19.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
امروز آغازی بود بر یک پایان. همه چیز به عیدغدیر گذشته برمیگردد. یک دوست برای هدیه عید غدیر دنبال کتاب مناسب برای بچه ها بود، از او پرسیدم آیا اگر کتابی در این زمینه تولید شود حمایت خواهد کرد؟و او پاسخ داد بله! از روز بعد طرح جلسه ایده داستان را به همت مسئول دفتر آفرینش های ادبی حوزه طراحی کردیم و به فاصله ای کوتاه اولین جلسه با حضور ۴نویسنده کودک ونوجوان همدانی برگزار گردید. انگیزه تشکیل جلسه، بیان و از نویسندگان گرامی درخواست شد تا طرح داستان های خود را در جلسه بعد ارائه دهند. همینگونه شد و در جلسات بعدی ایده ها بررسی، چکش کاری و نوشته شد. پس از برگزاری حدود۱۰جلسه ۴ داستان آماده گردید. نوبت تصویرگری کتابها و آماده کردن آنها برای چاپ شد. چند ماهی هم در گیر و دار این کارها بودیم که انصافا کار طاقت فرسایی هم بود. به عنوان اولین کتاب، برای "من صبر ندارم" درخواست فیپا و شابک داده شد و به علت تراکم کارهای آخر سال و در شرف برگزاری نمایشگاه کتاب بودن، مجوز چاپ کمی دیر به دستمان رسید. در این میان حتی دوستان عزیز مجموعه حوزه هنری از ارتباطات شخصی خودشان هم استفاده کردند. به هرحال مجوز رسید و کتاب را روانه چاپخانه کردیم، روز قبل از عید نیمه شعبان کتاب به دست مان رسید و همان ابتدا یک خیر گرامی۵۰جلد خرید. امروز پایان طرح تولید اولین کتاب از چهار عنوان کتاب تولیدی جلسه ایده داستان بود و آغاز عملیات ترویج و توزیع آن. رفتیم مدرسه ابتدایی علمی و در حضور مخاطبین گروه سنی ج کتاب " من صبر ندارم" را رونمایی کردیم. امروز از تشکیل اولین جلسه ایده داستان حوزه هنری انقلاب اسلامی استان فقط حدود۷ماه میگذرد.
باب جهاد
امروز آغازی بود بر یک پایان. همه چیز به عیدغدیر گذشته برمیگردد. یک دوست برای هدیه عید غدیر دنبال کتا
ان شاالله سه کتاب دیگر هم در فرصت مناسب رونمایی خواهد شد. حالا نوبت همه کسانی است که دغدغه فرهنگ و هنر انقلاب اسلامی را دارند، این گوی و این میدان. به عنوان اولین قدم پیشنهاد می کنم برای نوروز روبرو کتاب من صبر ندارم را بخرید و به بچه ها عیدی بدهید. کار سختی هم نیست. برای سفارش این کتاب و خرید آن با ۲۰٪ تخفیف می توانید به نام کاربری @Arthamedan1 در ایتا پیام بدهید یا با شماره تلفن 09019656545 تماس بگیرید.