📝 انسجام در نگارش مقاله علمی: نگارش شفاف چگونه پذیرش آن را تسهیل میکند
انسجام در نگارش مقاله (Coherence) یکی از ویژگیهای ضروری نگارش آکادمیکِ خوب است. در نگارش آکادمیک، جریان ایدهها از جملهای به جملهای دیگر، باید منطقی و روان باشد. بدون بههمپیوستگی (Cohesion)، خواننده اصلیترین نکته مقالهتان را درک نخواهد کرد. همچنین خوانایی متن مختل میشود. بههمپیوستگی لزوماً پیشنیاز انسجام است. این دو اصطلاح با هم متفاوتند: بههمپیوستگی زمانی ایجاد میشود که جملهها در سطح جمله با هم پیوستگی دارند، درحالیکه انسجام زمانی ایجاد میشود که ایدهها پیوسته باشند. بهعلاوه، بههمپیوستگی بر دستور زمان و سبک مقالهتان تمرکز میکند.
انسجام در نگارش مقاله چیست؟
▫️انسجام در نگارش مقاله به معنای «شفافیتِ ایده» است و زمانی ایجاد میشود که از گرامر و مجموعه لغات صحیح استفاده شده باشد. هدف از نوشتن، بیش از هر چیز، سود رساندن به خواننده است. بدون انسجام و بههمپیوستگی، خوانندگانتان با متنی ازهمگسسته مواجه میشوند و شکافهای متعددی را در ایدهی ارائهشده احساس میکنند. قاعدتاً خواندن و درک متنِ فاقد انسجام مشکل است. این مشکل مانع از تحقق هدف نهایی نگارش میشود که انتقال روشن و کارآمد ایده نویسنده است. برای اطمینان از انسجام و بههمپیوستگی در نگارش آکادمیک، راهبردهایی وجود دارد.
@babolelmresearch
📌چگونه بفهمیم که از بین مقالات مختلف، کدام یک از آنها اعتبار بیشتری برای رفرنس دادن دارد؟
1. مقالات انگلیسی معمولا از مقالات فارسی رتبه بالاتری دارند.
2. مقالات ژورنالی معمولا از مقالات کنفرانسی جایگاه بهتری دارند.
3. محل نمایه شدن مقاله بسیار مهم است. اگر ژورنالی بوده به اعتبار مجله نگاه کنید، از جمله ایمپکت فکتور مجله و پایگاه نمایه کننده. اگر مقاله کنفراسی بوده به جایگاه و رتبه همایش در سطح بین المللی نگاه کنید و همچنین پایگاه نمایه کننده مقالات آن همایش.
4. تعداد ارجاعات به آن مقاله بسیار مهم است. هر چه تعداد ارجاعات مقالات دیگر به آن مقاله بالاتر باشد، نشان از اهمیت و اعتبار آن مقاله دارد و نشان دهنده آن است که شما هم می توانید به مطالب آن مقاله با آسودگی بیشتری استناد کنید.
👈 این نکته را فراموش نکنید که هر چه مراجع قوی تری را در انتهای مقاله یا پایان نامه خود بنویسید، اعتبار کار خودتان را بیشتر افزایش می دهید. بسیاری از داوران در جلسه دفاع از پایان نامه به این نکته دقیقا توجه دارند که سطح اعتبار رفرنس های استفاده شده چقدر است. استفاده از رفرنس های ضعیف، ارزش کار شما را کاهش می دهد.
............................................................
معاونت پژوهش حوزه علمیه باب العلم کاشان 👇👇
@babolelmresearch
🔴 چگونه امنیت لینکها را بررسی کنیم؟
یکی از مشکلات امنیتی دیجیتال که روزبهروز و با سرعت دامنه وسیعتری پیدا میکند، انتشار لینکهای آلوده است. لینکهای آلودهای که از طریق ایمیل، شبکههای اجتماعی و پیامرسانها بین کاربران منتشر میشوند و حاوی بدافزارها و سایتهای آلوده یا فیشینگ هستند.
بسیاری از لینکهایی که شما دریافت میکنید، بهظاهر استاندارد هستند یا لینکهای کوتاهشدهای هستند که اصلا از ظاهر آنها نمیشود تشخیص داد که آلودهاند یا سالم. بنابراین هرگز سعی نکنید امنیت سایتها را از ظاهر لینکها تشخیص دهید.
زمانی که لینکی را دریافت میکنید - حالا از هر طریقی - پیش از آنکه روی آن کلیک کنید و مشکل امنیتی برای خودتان درست کنید، ابتدا امنیت آن را چک کنید.
برای بررسی امنیت لینکها میتوانید از سرویسهای آنلاین رایگان در این زمینه استفاده کنید. استفاده از این سایتها بسیار ساده است. کافی ست لینک را در قسمت جستجوی این سایتها قرار دهید و دکمه Enter را بزنید تا جستجو آغاز شود. در نهایت اگر نتیجه خوب بود، میتوانید روی لینک مورد نظر کلیک کنید.
لیست سایتهای معتبر برای بررسی امنیت لینکها:
- Norton Safe Web
- ScanURL
- PhishTank
- Google Transparency Report
- VirusTotal Safe
- PSafe Dfndr Lab
- URLVoid
این سایتها از شما در مقابل تروجانها، باجافزارها (Ransomware)، ویروسها و حملات فیشینگ از طریق لینکهای آلوده محافظت میکنند.
معاونت پژوهش حوزه علمیه باب العلم کاشان 👇👇
@babolelmresearch
28.33M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌺 سال "مهار تورم، رشد تولید"🌺
📹 ببینید | فیلم کامل پیام نوروزی رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت آغاز سال ۱۴۰۲
💫 #مهارتورم_رشدتولید
🔍 متن کامل پیام👇
https://khl.ink/f/52249