هدایت شده از KHAMENEI.IR
13991115_40552_128k.mp3
9.93M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات رهبر انقلاب در ارتباط تصویری با مداحان بهمناسبت سالروز میلاد حضرت فاطمهی زهرا سلاماللهعلیها. ۹۹/۱۱/۱۵
💻 @Khamenei_ir
🔴 زنبور عسل #گفتمان_ولی باشیم.
#بمناسبت_دهه_مبارک_فجر
#یادداشت_وارده
دربین خاطراتی که حضرت آقا
تا بحال بیان فرموده خاطره ای
با 5بار تکرار از سال 68 تا آخرینش در تاریخ 98/2/18 بیشترین تکرار تو تعریف یه خاطره از جانب این عزیز فرزانه ست؛
که نشان از اهمیتش داره...
باهم این خاطره رو بخونیم :
{ بنده یک وقتی در اوائل انقلاب، این آیهی شریفهی سورهی نحل را خواندم: «اعوذ باللّه من الشّیطان الرّجیم. و اوحی ربّک الی النّحل ان اتّخذی من الجبال بیوتا و من الشّجر و ممّا یعرشون. ثمّ کلی من کلّ الثّمرات فاسلکی سبل ربّک ذللا یخرج من بطونها شراب مختلف الوانه فیه شفاء للنّاس». گفتم بله، این جوانهای طلبه مثل زنبورهای عسل رفتند بر روی گلهای معرفتی که از بیان امام روئیده بود، نشستند تغذیه شدند، بعد راه افتادند به سرتاسر کشور، به مردم عسل دادند، به دشمنان نیش زدند؛ هم عسل، هم نیش؛ نیش و نوش با هم. از هیچ دستهای، از هیچ حزبی، از هیچ جمعیت دیگری غیر از روحانیت، این کار برنمیآمد. و اگر این نمیشد، این انقلاب اجتماعی به وقوع نمیپیوست؛ انقلابی که همان شعاری که در تهران روز عاشورا داده میشود، در فلان کورهدهِ یک استان دورافتاده هم مردم راهپیمائی میکنند، همان شعار را میدهند، همان حرف را میزنند، همان درخواست را میکنند. این میشود انقلاب اجتماعی؛ که نتیجهاش سقوط آنچنان حکومتی است، و تشکیل اینچنین نظامی. استقامت و استحکام و ریشهداری این نظام به گونهای است که به توفیق الهی، قرنها این نظام پابرجا خواهد بود.}
❓چند بار دیگه ولی امرمان غیر مستقیم و بدون امر، در پس بیان این خاطره ، باید تلاش کنه تا به ما طلبه ها این مطلب👇 رو برسونه؟
🔹 اگر کلام مرحوم امام در جامعه پیش میرفت بخاطر انتشارش توسط شما طلاب بود...
🔹 و اگر کلام من در جامعه گفتمان نمیشه
بخاطر عدم انتشارش توسط شماست...
✅ برای من که خیلی پیش آمده
❓برای هرکدوم از شما چند بار پیش آمده که تو صحبت با مردم یا نخبگان
اونا راهی برای حل مشکلات ارائه کردن که حضرت آقا سالها قبل اون راه حل رو فرمودن
ولی اونا بی خبر بودن ؟
#أینَ_عمار_أینَ_مالک
@bahaneee
🔴 نقدی بر شماره اخیر دوهفتهنامه #عهد
1/n
🔸اخیرا یکی از شماره های نشریه مفید و قابل استفاده #عهد به واکاوی شخصیت و اندیشه حجتالاسلام آقا سید موسی صدر پرداخته که با کمی دقت #اشکالات_متعدد_تاریخی در یادداشتهای موجود در این نشریه به چشم میخورد.
https://eitaa.com/nashriyeahd/183
تلاش همه جانبه برای معرفی آقا سید موسی صدر به عنوان شخصیتی #تالی_تلو_امام (ره) و بعد از آن استناد به سیرهی همراه با تساهل و تسامح ایشان در طی این سالها توسط #اصلاحطلبان و #دگراندیشان سابقه ای طولانی دارد. در این میان برخی از انقلابیون و خوبان عرصه قلم هم به اشتباه افتادهاند.
قطعا انکار خدمات ارزشمند افراد و شخصیتها به دور از انصاف است اما عنوان «دو امام با یک انقلاب» بلاشک اشتباه و #تحریف_آمیز میباشد.
🔹در این دوهفتهنامه فرهنگی یادداشتی با عنوان «امام موسی با شاه ملاقات کرده است!» درج شده که قاعدتا طبق موضوع و رسالت انتخاب شده برای آن متن باید به زوایای مسأله ملاقات ایشان با شاه میپرداخت؛ حال آنکه نویسنده در این یادداشت با #کوچکترین_اشاره ای از کنار این مسأله عبور میکند و به مباحث دیگر میپردازد. آن تنها اشاره هم کذب خواندن اتهاماتی(!)ست که درباره ایشان مطرح شده که از جمله آنان، ملاقات با شاه است.
🔸با اندک بررسی تاریخی مییابیم که ملاقات و دیدار ایشان با شاه یک مسأله واضح و #غیر_قابل_انکار است. مخاطبین این نشریه باید بدانند حتی موافقین و نزدیکان ایشان ازجمله مرحوم خسروشاهی و حجتی کرمانی هم اصل #ملاقات_ایشان_با_شاه را انکار نکرده اند. حال چرا در نوشته، بدون دلیل این مساله نادیده بلکه انکار شده است؟
🔻حجتالاسلام سیدحمید روحانی تاریخنگار انقلاب اسلامی در این باره مینویسد:
... سوم اینکه #ارتباط آقای سیدموسی صدر با #رژیم_شاه تنها به دیدار او با شاه محدود نمیشد؛ او در لبنان و ایران با مقامات دولتی و درباری ارتباطهایی داشت و حتی یک بار ملکه پهلوی (مادرشاه)- بنابر گفته برخی از ایرانیها- شبی در لبنان میهمان آقای موسی صدر بود و روابط نزدیک او با دیکتاتورها و ارتجاع منطقه مایه بدبینی و ذهنیت منفی آزادیخواهان منطقه شده بود.
مرحوم موسوی شاهعبدالعظیمی از منبریهایی بود که با دربار و حکومت جبار در ارتباط بود. در سفری به نجف اشرف و در دیداری با امام اظهار کرده بود: علت و سبب ارتباط من با دستگاه دولتی برای گشودن گره از مشکلات مردم و مبارزان اسلامی است؛ از جمله آن روز که حاج سیدمصطفی خمینی دستگیر و به زندان قزلقلعه گسیل شد، این من بودم که با تلاش شبانهروزی زمینه استخلاص ایشان را از زندان فراهم کردم. امام بیدرنگ پاسخ داده بود: من راضی بودم مصطفی در زندان بماند و بمیرد، لیکن شما با این جباران ارتباط نداشته باشید. (نزدیک به این مضامین)
https://b2n.ir/183749
@bahaneee
🔴نقدی بر شماره اخیر دوهفتهنامه #عهد
2/n
🔸در جایی دیگر از این نشریه توسط داماد ایشان بیان شده: امام موسی صدر نه تنها #مخالف_وحدت نبودند بلکه ایشان متهم بودند که چرا تا این اندازه برای ایجاد وحدت بین شیعه و سنی کار میکنند، تاکتیک امام موسی صدر وحدت نبود بلکه #اعتقادش_وحدت_بود...
در پاسخ به این ادعا میتوان به نقلی از نامه ای که ایشان در جواب #گلایه_امام فرستاده اند اشاره کرد که «... فکر نکنید وحدت با اینها جهان اسلام را دگرگون میکند. »
… یک نامه دیگری [از آقای صدر برای امام] بردم که فکر میکنم در سال ۵۳ یا ۵۴ بود؛ البته نامه را شخصاً نخواندم ولی از محتوای آن اطلاع دارم. آقای صدر در این نامه اشاره به گله امام از ایشان کرده بود. ظاهراً از قول امام برای ایشان نقل کرده بودند که چرا آقای صدر فقط برای ارتقای سطح زندگی شیعیان تلاش میکند؛ این قضیه به وحدت شیعه و سنی آسیب میرساند. آقای صدر نوشته بود این سنیها، مسلمان شناسنامهای به اصطلاح امروز هستند و فکر نکنید وحدت با اینها جهان اسلام را دگرگون میکند. برای امام توضیح داده بود که در لبنان، شیعه یک طایفه عقبمانده و درجه سوم است. از تمامی حقوق اجتماعیاش محرومش کردهاند… وحدت یک گروه ضعیف با یک قوم قوی چگونه و به مصلحت کدام است؟!!…
خاطرات سیاسی صادق طباطبایی/ج1/ ص175
🔻حجتالاسلام سیدحمید روحانی تاریخنگار انقلاب اسلامی به تحلیل و نقد این بخش از خاطرات #صادق_طباطبایی (خواهرزاده آقاسید موسی صدر) پرداخته و مینویسد:
جان کلام و نقطه مرکزی اختلاف #امام، #شهید_حاج_سید_مصطفی و یاران و پیروان امام با آقای صدر در این نکتهای نهفته بود که از زیر قلم جناب آقا صادق در رفته و مطرح شده است. امام و یاران او از #کارشکنی_آقای_صدر با اتحاد اسلامی و #وحدت_شیعه_و_سنی رنج میبردند. البته آقا صادق در آوردن این روایت، امانت را رعایت نکرده و روی حقد از امام یا به هر علت دیگر به تحریف دیدگاه امام پرداخته است. امام هرگز و هیچگاه نمیگفت که «چرا آقای صدر برای ارتقای سطح زندگی شیعیان تلاش میکند؟!»
خدمت به شیعیان و بالا بردن سطح زندگی آنان در هر کجای جهان از آرزوهای قلبی و از اهداف اصلی و ریشهای امام بود لیکن آنچه امام را نسبت به آقای صدر آزردهخاطر و متأثر میکرد، #مخالفت او با وحدت شیعه و سنی در لبنان و پدید آمدن اتحاد اسلامی بود.
در آن دوران سرنوشتساز که سیاستمداران ضد استعماری منطقه خاورمیانه مانند جمال عبدالناصر در راه رهانیدن لبنان از چنگ مسیحیهای مارونی و خطرناکتر از صهیونیسم، موضوع وحدت شیعه و سنی را مطرح کردند تا طبق قانون اساسی نانوشته لبنان، مسلمانان آن کشور به عنوان اکثریت بتوانند مقام ریاستجمهوری را به دست آورند و دست تبهکار عناصر خونآشام فالانژها، حراس الارز و دیگر مزدورانی که زیر نام مسیحیت در خدمت امریکا و صهیونیستها بودند، از سرنوشت لبنان کوتاه کنند، آقای صدر به مخالفت برخاست و با مطرح کردن #حقوق_شیعه و جایگاه شیعه در لبنان، از اتحاد مسلمانان پیشگیری کرد.
https://b2n.ir/040639
@bahaneee
هدایت شده از KHAMENEI.IR
13991119_40554_128k.mp3
9.14M
🎙 بشنوید | صوت کامل بیانات فرمانده کل قوا در دیدار فرماندهان نیروی هوایی و پدافند هوایی ارتش. ۹۹/۱۱/۱۹
💻 @Khamenei_ir
ای باد اگر به گلشن احباب بگذری
زنهار عرضه ده بر جانان پیام ما
گو نام ما ز یاد به عمدا چه میبری
خود آید آن که یاد نیاری ز نام ما
#حافظ_خوانی_شبانه
از ماشین پیاده شدم و سجده کردم!...
👈 خاطرهی رهبر معظّم انقلاب از روز ۲۲ بهمن سال ۱۳۵۷
🔺 حضرت آیتالله خامنهای صبح روز ۲۲ بهمن را در کارخانهی جنرال گذراندند. از چند روز قبل برای مقابله با غائله کمونیستها به آنجا رفته بودند و با جلب نظر کارگران به انقلاب، آنها را ناامید کرده بودند.
🔸 هنگام ظهر کارخانه را به سمت مدرسهی علوی ترک کردند. رادیوی ماشین روشن بود که ناگهان صدای آشنایی شنیده شد؛ صدای حجتالاسلام فضلالله محلاتی بود. موج را دقیق تنظیم کرد.
صدا گفت: «توجه بفرمایید! توجه بفرمایید! اینجا طهران است، صدای راستین ملت ایران؛ صدای انقلاب است!» آرزویی که سالها برایش مبارزه کرده بودند، زندان رفته و تبعید شده بودند محقق شده بود. رژیم شاهنشاهی ساقط شده بود و همهی اینها ممکن نبود مگر با لطف و توفیق الهی. پس باید فقط از او تشکر میکرد و سر بر آستان او میسایید.
🔹 «در راه بازگشت از آن کارخانه بود که دیدم که رادیو گفت که صداى انقلاب اسلامى ایران؛ ماشین را نگه داشتم، از ماشین آمدم پایین روى زمین خیابان افتادم زمین و سجده کردم، یعنى بهقدرى براى من عجیب بود این حادثه. اگرچه بعد از آمدن امام خب معلوم بود که حادثه اتفاق افتاده، اما اینکه از صداى ایران، از فرستندهى رسمى کشور این صدا به گوش من برسد، این براى من یک چیز اصلاً باورنکردنى بود» ۱۳۶۱/۱۱/۱۹
@qom_khamenei_ir
@bahaneee
سه ماه باهم،
تا بندگی خداوند
✅بررسی روایات و اعمال و ادعیه و سیره و سخنان علما و... درباره
1️⃣#ماه_رجب
2️⃣#ماه_شعبان
3️⃣#ماه_مبارک_رمضان
@RajabTaRamazan
🔴 خط رسانهای تفرقهافکنانه!
به تازگی فرید مدرسی خبرنگار بدسابقه در نوشته ای به #اختلاف_افکنی و دوگانه سازی در بین اعضای موسسه امام خمینی (ره) پرداخته.
پیش از این هم سایت #مباحثات به همین کار دست زده بود و با #دوگانه_سازی بین آقایان کعبی و رهنمایی و آیت الله رجبی، به این عمل زشت اقدام کرده بود.
چندی قبل در بهانه به #خط_رسانهای_مشابه این رسانه اختلاف افکن و این خبرنگار بدسابقه اشاره کرده بودیم.
https://eitaa.com/bahaneee/1175
@bahaneee
هدایت شده از محمد استوار میمندی
🔰 الگوی موفق #خنثی_کردن_تحریم
✍ امروز در حاشیه اجلاسیه منطقه ای مدیران حوزه های علمیه استان های جنوب کشور بازدیدی از شرکت isoico (مجتمع کشتی سازی و صنایع فراساحل ایران) داشتیم.
پیشرفت در فناوری های نوین ساخت و تعمیر کشتی های اقیانوس پیمای غول پیکر، ساخت سکوهای نفتی و تجهیزات استخراج نفت، آن هم با وجود تحریم های شدید اعجاب آور بود.
مهندس حمید رضائیان اصل، مدیر این مجموعه که قطعا یکی از مدیران فنی موفق کشور است با تواضع و حوصله، چند ساعت برای ما دستاوردها و ظرفیت های این مجموعه را توضیح داد، می گفت: «من آدم فنی هستم و سیاسی نیستم تحریم ها با اینکه خیلی به ما فشار آورد و زجر آور بود اما در عین حال برای ما پر برکت بود چون اگر تحریم نبود صنعت کشتی سازی به این نقطه از پیشرفت نمی رسید، ما امروز موفق شده ایم به استانداردهای جهانی ساخت، نگهداری و تعمیر کشتی برسیم».
می گفت:«پیشرفت این صنعت به اندازه ای بود که ما را در ساخت و تعمیر ریگ های حفاری(دکل های حفاری نفت) که تا قبل از سال ۹۲ در ایران نبود و در انحصار کشورهایی مثل انگلیس و فرانسه بود خودکفا کرد. همانطور که در دانش بلند کردن انواع سکوهای نفتی نیز تعجب رقبای منطقه ای را برانگیخته ایم».
و امروز این مجموعه به عنوان الگوئی موفق در به کارگیری نخبگان وطنی و اعتماد به نفس ملی، الگوی خوبی برای #خنثی_کردن_تحریم ها به همه مجموعه ها ارائه کرده است که البته حمایت دولت، ملت و همه دستگاه های مربوطه در دلگرمی و موفقیت آنها ضروری است.
#ما_می_توانیم...
📝محمد استوار میمندی
http://eitaa.com/joinchat/839385090C17be5777cc
پرسش و پاسخ ازحضرت آیت اللَّه خوشوقت ره
🌺 قالَ رَسُولُ اللَّهِ ص: سَافِرُوا تَغْنَمُوا وَ #صُومُوا #تَصِحُّوا وَ اغْزُوا تَغْنَمُوا وَ حُجُّوا تَسْتَغْنُوا 🌺
❓آیا همه ائمه معصومین #ماه_رجب و #شعبان را #روزه میگرفتند؟
✅ بله، ظاهراً همه آنها میگرفتند. ماهی سه روز در ماههای دیگر را هم میگرفتند، آنها زیاد روزه میگرفتند چون #دو_وعده_غذا بیشتر نمیخوردند دیگر، این خودش میشود روزه. بنابراین آدمی که روزی دو وعده غذا میخورد روزه گرفتن برای او #خیلی_آسان است، آن دو وعده را #سحر و #افطار که بکند میشود روزه اما سه وعدهایها باید #کمر_ببندند به #زحمت بیفتند و یک وعده کم کنند.
⬅️ وقتی انسان #عادت کند به خوردن، نفس أماره #ترس ایجاد میکند، هرچه آدم بیشتر #مصرفگرا باشد #ضعیف تر میشود #ترسوتر میشود #سلامت بدنش از بین میرود، لذا وارد شده که «صوموا تصحّوا برای این که سلامت و #صحت_بدن پیدا کنید روزه بگیرید»، #سه_وعده_خوردن و #دم_به_دم خوردن #مشکلات ایجاد می کند.
@Khoshvaght_ir
@bahaneee
جا دارد اگر که شیعه خون گریه کند
چون مهدی صاحبالزمان میگرید
#شهادت_حضرت_صاحب_جامعه_کبیره (ع)
@bahaneee
🔴 پلورالیسم حوزوی و تفسیرهای غیرمنصفانه از رابطه حوزه و انقلاب اسلامی
🔸ماجرای نفوذ سکولاریسم در حوزه، امری نیست که برخی بتوانند با لفاظی و ژست پلورالیسم حوزوی آن را منکر شوند یا خطر آن را کمرنگ جلوه دهند!
در یادداشت اخیر مباحثات که به ظاهر در نقد #مهدی_نصیری نوشته شده اما به نظر می آيد در واقع به دنبال #تهاجم علیه #جریان_انقلابی_حوزه است، به دنبال القای #هیجانی_بودن تلاش های حوزویان برای تذکر نسبت به خطر #سکولاریسم_حوزوی است.
🔹خطری بس بزرگ که هم در #منشور_روحانیت امام خمینی نسبت به وجود آن در حوزه، آنهم در اوج تجلی انقلابی گری حوزه در دهه شصت، تصریح شده است
و هم مقام معظم رهبری بارها نسبت به این پديده به عنوان یک #واقعیت_عینی، هشدار و انذار داده اند.
🔸لذا اگرچه بدنه و بزرگان حوزه مقدسه قم، همچنان و همیشه، همگام و همراه انقلاب اسلامی بودهاند اما حوزه هرگز از لوث وجود #سکولارها خالی نبوده است.
از این رو، جناب #مباحثات به جای #کمرنگ_نمایاندن خطری که امام و رهبری نسبت به وجود آن هشدار داده اند، و بهجای هجمه به تلاشگرانی که در نقد و نفی سکولاریسم حوزوی مجاهدت میکنند، بهتر است مسیر غلط خود را اصلاح کرده و کنار بگذارد.
🔷حوزه قم که مباحثات نیز علی الظاهر به انقلابی بودن حداکثری آن اقرار میکند، تمام تحولات را به دقت و هوشمندانه زیر نظر دارد و تفاوت #نزاعهای_زرگری و نعل وارونه و انقلابینمایی را با انقلابیگری واقعی و وفاداری به آرمانهای امام به خوبي میشناسد.
@bahaneee
May 11
علت دشمنی ها با ایران:
صرفا علتش این بود که نظام اسلامی هنجارهای #نظام_سلطه را رد کرده بود.
جمهوری اسلامی
انقلاب اسلامی
نظام اسلامی
این رگ حیات استکبار که همان هنجارهای آن بود و قوام استکبار به آن بود، را قطع کرد.
البته #بهانه_هایی میآورند یک روز هسته ای و یک روز موشکی و...
اما اینها بهانه است
اصل ماجرا این است که ...
آنچه به یک ملت و نهضت هویت میدهد:
1- دارا بودن یک زیربنای فکری مستحکم
دشمن اصلی برای سلطه گران هم زیربنای فکری اسلامی و عقیدتی است.
اعتقاد راسخ دارم که نیروهای فکری انقلاب هنوز باید این راه را طی کنند و ادامه بدهند.
2-در مقام عمل هم :
#نترسیدن
#خسته_نشدن
#ناامید_نشدن
#تنبلی_نکردن
#ندانسته_در_نقشه_دشمن_بازی_نکردن
در جای خود هم #آماده_فداکاری_کردن
#بیکاری و #بیعملی را در زندگی خود نفی کنیم.
البته مردم ایران از این موارد (نترسیدن و خسته نشدن و...) برخوردار هستند. شاهدش : تشییع شهید سلیمانی/ راهپیمایی خلاقانه 22بهمن امسال/ ...
اگر امام ناامید و خسته میشد و تنبلی میکرد و شجاع نبود، این قضایا اتفاق نمی افتاد.
لحظه به لحظه مراقب جریانات بود.
مردم هم وارد میدان شدند و #حضور پیدا کردند
✅هر گاه این #مجاهدت باشد #هدایت الهی هم هست.
امروز حاکم بر سرنوشت مردم، خود مردم هستند.
ممکن است خوب انتخاب کنند و ممکن است بد انتخاب کنند.
اما مردم خودشان انتخاب میکنند.
قبل از انقلاب اما مردم هیچ کاره محض بودند.
اینکه امروز توطئه های گوناگون و جدید ساز میکنند علیه این ملت، این است که ما داریم پیش میرویم.
در بخشهایی هم عقب ماندگی هایی داریم
هر جا انقلابی عمل کردیم عقب ماندگی نداشتیم
هرجا حرکت غیر انقلابی و ناشی از خستگی بوده، عقب ماندگی داشتیم.
در همین زمینه معیشت هم که الان عقب ماندگی داریم باز هم از قبل از انقلاب بسیار جلوتریم.
اما این که امروز هستیم باب شأن انقلاب نیست. شکاف طبقاتی باید از بین برود و عدالت اقتصادی باید مستقر بشود. این وظیفه ماست.
جمعیت کشور 35 میلیون بود و الان 85 میلیون.
چند برابر امروز از درآمد نفت استفاده میکردیم.