#یاڪریم_آل_طاها❤️
حسن شدی که غریبی همیشه ناب بماند
رد دو دست ابالفضل روی آب بماند
حسن شدی که سوال غریب کیست در عالم
میان کوچه و گودال بی جواب بماند
#من_امام_حسنےام 💚
آيت الله بهجت:
ائمه عليهم السلام از حال ما غافل نيستند، اگرچه ما از آن ها غافل باشيم.
پا جای پای معصومين عليهم السلام بگذاريد نه اينکه هر وقت گره در کارتان افتاد يادشان کنيد
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
ایت الله #بهجت:
در هر حال با خدا باشید و خدا را فراموش نکنید تا اینکه خودمان، خودمان را فراموش نکنیم.
خداوند همیشه، همه ی مردان و زنان مؤمن را موفق بدارد تا از صراط مستقیم به چپ و راست منحرف نشوند و از خداوند همیشه سعادت خودشان را بخواهند و تا ابد از شرّ و آفت شیطان های انس و جن، دوری کنند و به خدا و انبیاء او و اوصیای انبیاء و ملائکه ی مقرب، نزدیک شوند.
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بالاترین ذکر از نظر آیت الله بهجت (ره)
#پیشنهاد_دانلود
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
ایت الله بهجت:
مقید بودن به نماز اول وقت
زمینه ساز توفیق الهی در کامل شدن نماز است
و هرچه نماز انسان کامل تر باشد،
دستیابی به قله یقین و شهود، آسان تر خواهد شد.
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
☘ شیخ جعفر شوشتری(ره):
👈 هر وقت شـیطان وسوسہ کرد و نتوانستید
حریف نفس بشوید، هفت مرتبہ بگوئید:
✅ «بِسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحِیمِ ،
لا حَولَ وَلا قُوَّة اِلّا بِاللهِ العَلےِّ العَظیم»
وقتے این ذکر را مےگوئید،هفت ملک بہ کمک شما مےآیند و آنها را دفع مےکنند...
بارها تجربہ شده است کہ انسان وقتے آن را مےخواند احساس قوّت مےکند.
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
✅خاطرهای کوتاه از سبک زندگی آیتالله بهجت (ره):
✍از آشپزخانه صدای تَقتَق بلند و نهیبی آمد. سریع خودش را به آشپزخانه رساند. دم آشپزخانه بوی سوختن را حس کرد. آقا هم خودشان را به آشپزخانه رساندند. وارد شدند و از نگاه پسر به یخچال، ماجرا را فهمیدند. لبخندی بر لبانشان نشست. رو به آقا کرد و با اطمینان به اینکه اینبار قبول خواهند کرد گفت: «آقا جان! این گدای سر کوچه یک فریزر خریده است، این بقال هم شاهد است، ولی ما یخچال عادی هم نداریم!» آقا گفت: «نه، ما هم مثل آنهایی که ندارند...» بر اساس خاطرۀ حجتالاسلام و المسلمین علی بهجت
📚 این بهشت، آن بهشت، ص۸۵
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
✨﷽✨
🌼تهذیب نفس، شرط درک خدمت امام زمان (عج)
✍آیت الله بهجت(ره) :در تهران استاد روحانیی بود که لُمْعَتَیْن را تدریس می کرد، مطّلع شد که گاهی یکی از طلاّب و شاگردانش که از لحاظ درس خیلی عالی نبود، کارهایی نسبتاً خارق العاده دیده و شنیده می شود. روزی چاقوی استاد (در زمان گذشته وسیله نوشتن قلم نی بود، و نویسندگان چاقوی کوچک ظریفی برای درست کردن قلم به همراه داشتند) که خیلی به آن علاقه داشت، گم می شود و وی هر چه می گردد آن را پیدا نمی کند و به تصور آنکه بچّه هایش برداشته و از بین برده اند نسبت به بچه ها و خانواده عصبانی می شود، مدتی بدین منوال می گذرد و چاقو پیدا نمی شود.
و عصبانیت آقا نیز تمام نمی شود. روزی آن شاگرد بعد از درس ابتداءً به استاد می گوید: «آقا، چاقویتان را در جیب جلیقه کهنه خود گذاشته اید و فراموش کرده اید، بچه ها چه گناهی دارند.» آقا یادش می آید و تعجّب می کند که آن طلبه چگونه از آن اطلاع داشته است. از اینجا دیگر یقین می کند که او با (اولیای خدا) سر و کار دارد، روزی به او می گوید: بعد از درس با شما کاری دارم. چون خلوت می شود می گوید: آقای عزیز، مسلّم است که شما با جایی ارتباط دارید، به من بگویید خدمت آقا امام زمان (عج) مشرف می شوید؟ استاد اصرار می کند و شاگرد ناچار می شود جریان تشرّف خود خدمت آقا را به او بگوید. استاد می گوید: عزیزم، این بار وقتی مشرّف شدید، سلام بنده را برسانید و بگویید: اگر صلاح می دانند چند دقیقه ای اجازه تشرّف به حقیر بدهند. مدتی می گذرد و آقای طلبه چیزی نمی گوید و آقای استاد هم از ترس اینکه نکند جواب، منفی باشد جرأت نمی کند از او سؤال کند ولی به جهت طولانی شدن مدّت، صبر آقا تمام می شود و روزی به وی می گوید: آقای عزیز، از عرض پیام من خبری نشد؟ می بیند که وی (به اصطلاح) این پا و آن پا می کند.
آقا می گوید: عزیزم، خجالت نکش آنچه فرموده اند به حقیر بگویید چون شما قاصد پیام بودی (وَ ما عَلَی الرَّسُولِ إِلا الْبَلاغُ الْمُبینُ) آن طلبه با نهایت ناراحتی می گوید: آقا فرمود: لازم نیست ما چند دقیقه به شما وقتِ ملاقات بدهیم، شما تهذیب نفس کنید من خودم نزد شما می آیم
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅
🔵آیت الله #مصباح_یزدی: این ماشین را انرژی به حرکت در میآورد. آن انرژی از درون خود انسان متولد میشود؛ یعنی انگیزهای باید در درون ما باشد تا بخواهیم کار خوبی را انجام بدهیم.
🔸کار #اخلاق این است که این انگیزه را میسازد، تقویت میکند و رشد میدهد تا آنهایی که متخلق شدند به اخلاق صحیح، انرژی کافی داشته باشند برای اینکه مسیر صحیح را پیش بروند.
🔹اما اگر این اخلاق ضعیف باشد، «یُقَدِمُ رِجلاً و یؤَخّرُ أخری» گاهی میرود، گاهی می ایستد، گاهی عقبگرد میکند. عامل قوی برای پیشبرد آن وجود ندارد.
آیت الله بهجت👇👇
✅✅ @bahjat88 ✅✅