💠 مدیریت فعال امام زمان (عج)
🔶 اگرچه امام زمان قرنهاست که غائب است اما این غیبت به معنای کناره گیری و گوشه نشینی آن حضرت نیست. در تمام این مدت حضرت همانند مدیری دلسوز در حال مدیریت فعال جامعه به ویژه جامعه شیعیان است.
🔶 اقلیت شیعه در طول تاریخ همواره مورد هجمه دشمنان بوده و اگر مدیریت مدبرانه امام عصر نبود اقلیت شیعه روز به روز کوچکتر می شد
🔶 اما با مدیریت امام زمان تفکر شیعی روزبهروز عالمگیر میشود و گفتمان مهدویت و فرهنگ تشیع در قالب انقلاب اسلامی آنقدر رشد کرده که قدرت ابرقدرتهای عالم را به چالش کشیده است.
✳️ @bahjat_alabd
5.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
👌🏼قدر
🔻 اینقدر غصه خودت رو نخور!
🎤 حجت الاسلام #پناهیان
✳️ @bahjat_alabd
🌹هرگاه دلتنگ شدی قرآن بخوان
#نهج_البلاغه
✨اعلموا! أنه ليس على أحد بعد القرآن من فاقة و لا لاحد قبل القرآن من غنى، فاستشفوه من أدوائكم، و استعينوا به على لأوائكم
🌸آگاه باشید! کسی با داشتن قرآن، نیازی ندارد و بدون قرآن بی نیاز نخواهد بود .پس درمان خود را از قرآن بخواهید، و در سختی ها از قرآن یاری بطلبید.
📚 #خطبه ۱۷۶
✳️ @bahjat_alabd
🔹آیت الله حائری شیرازی🔹
🔸 نسبت بین «عمل» و «ولایت»/ مسافت بین ظلمت و نور، با «عمل» انسان طی نمی شود🔸
خروج از ظلمات و رسیدن به نور، بوسیلۀ #ولایت محقق می شود؛ می گوییم: «الله ولی الذین آمنوا یخرجهم من الظلمات الی النور». اول می گوییم «الله ولی الذین آمنوا»، بعد از آن: «یخرجهم من الظلمات الی النور»؛ یعنی اوّل «تحقق ولایت الله» و سپس «خروج از ظلمت به سوی نور».
ولایت کشتی ای است که انسان باید سوار شود و این کشتی حرکت کند و بعد از آن، حرکت از ظلمت به نور انجام می شود. میزان خروج از ظلمت به سوی نور، به اندازۀ مقدار مسیری است که انسان به وسیلة کشتی طی می کند، نه آن مقداری که با پای خودش حرکت میکند.
اوّلین کار، مستقر شدن در کشتی ولایت است، بعد خود کشتی انسان را از ظلمت به سوی نور می برد. مسافت بین ظلمت و نور، با «عمل» انسان طی نمی شود. بلکه با «ولایتی» که انسان در آن قرار دارد، طی می شود؛ به #کاروان ولایتش بستگی دارد.
پس نقش این اعمال و رفتار و نماز و اینها چیست؟! اینها جزء دستورات حضور در کشتی است. میگویند تو اگر نماز نخواندی، اِخراجت میکنیم. پس نماز، روزه، حج، جهاد، امر به معروف و نهی از منکر، جزء مقدمات و ادب حضور در کشتی است؛ نه راهی برای طی مسیر ظلمت به نور. طی مسافت، فقط به وسیله ولایت است.
یعنی این طور نیست که هر کسی بیشتر نماز خواند، مسافت بیشتری را از ظلمت به سوی نور طی می کند. اصلاً طی مسافت به وسیله عمل انسان انجام نمیشود. اصلاً خود انسان، خودش را خارج نمی کند از ظلمات به سوی نور. آیه میگوید: «الله»، خارجت میکند. «تو» مُخرِج نیستی؛ «خدا» مُخرِج است. خدا با «سازمان ولایت»، این مسأله اخراج را صورت میدهد.
✳️ @bahjat_alabd
📚مهماننوازی امام علی(ع)📚
موضوع: حرمت پدر
امام عسکری علیهالسلام فرمودند:
روزی پدر و پسری خدمت امیرالمؤمنین علیهالسلام رسیدند.
حضرت جلوی پای آنها بلند شدند، احترامشان كرد، آنها را در صدر مجلس نشاندند و خود، روبه رويشان نشستند.
آن گاه دستور غذا داد، غذا آوردند و از آن خوردند.
سپس قنبر، طشت، آفتابهاى چوبى و حولهاى براى خشك كردن آورد و خواست كه بر روى دست مرد، آب بريزد.
اميرمؤمنان برخاست و آفتابه را گرفت تا خود، آب روى دست مرد بريزد.
آن مرد، خود را به خاک انداخت و گفت: اى اميرمؤمنان! خداوند مرا در حالى كه تو بر دستم آب مىريزى، بنگرد؟!
حضرت فرمودند: بنشين و دستت را بشوى. خداوند عزوجل تو را مى بيند، در حالى كه برادر تو ـكه امتيازى بر تو ندارد و بر تو برترى ندارد دارد به تو خدمت مىكند و با اين كار، ده برابر خدمت اهل دنيا را در بهشت مىجويد و به همين نسبت، در دارايىهايش در بهشت.
مرد، نشست.
على عليهالسلام به وى فرمود:
تو را به حق بزرگ من كه تو آن را مى شناسى و حرمتش را حفظ می کنی و به تواضع تو براى خداوند كه خداوند به سبب آن، جزایت داد، بگذار من در خدمتى که (اگر تو آن را انجام میدادی) به تو شرافت مىدهد، اقدام كنم.
تو را به خدا قسم، دستت را چنان مطمئن بشوى كه اگر قنبر آب بر دستت مىريخت، مىشستى.
مرد، چنين كرد.
پس از آن كه حضرت از شستن دست [مرد ميهمان] فارغ شد، آفتابه را به محمد بن حنفيه داد و فرمود:
پسرم! اگر اين پسر، بدون همراهى پدرش مى آمد، من خودم آب بر دستش مى ريختم؛ ولى خداوند عز و جل روا نمى دارد كه هرگاه پدر و پسر در يك جا گِرد آمدند، بينشان تساوى برقرار شود. پدر به دست پدر، آب ريخت و پسر بايد به دست پسر، آب بريزد.
سپس محمّد بن حنفيه، آب بر دست پسر ريخت.
📚منبع:
کتاب احتجاج، ج ۲، ص ۵۱۸
✳️ @bahjat_alabd
علامه #طباطبایی و خانواده:
✍️ روحیه سپاسگزاری از همسر، همیشه در علامه طباطبایی قدس سره وجود داشت به گونه ای که دختر ایشان نقل می کند:
پدرم پیوسته می فرمود:
این زن بود که مرا به اینجا رساند. او شریک من بوده است و هرچه کتاب نوشته ام، نصفش مال این خانم است.
رفتارشان با مادرم بسیار احترام آمیز و دوستانه بود. همیشه طوری رفتار می کردند که گویی مشتاق دیدار مادرم هستند.
📖الگوهای خانواده اخلاقی ص32
✳️ @bahjat_alabd