📚#معرفی_کتاب
🌟عنوان:پشت درهای بهشت🌟
✍به قلم:رضا کاشانی اسدی
🖨ناشر:انتشارات جمکران
🖋📓🖋📓🖋📓🖋📓🖋📓
پشت درهای بهشت" رمانی است دویست و یازده صفحهای به قلم "رضا کاشانی اسدی" که با قلم گیرای خود، خوانندگان را به یکی از وقایع تاثیرگذار تاریخی خواهد برد. این کتاب که به تازگی توسط انتشارات کتاب جمکران منتشر شده است، پیرامون وقایع منتهی به عاشورا و اتفاقات پس از آن حادثه و همچنین جامعهی کوفه در آن زمان میباشد.
"رضا کاشانی اسدی" در "پشت درهای بهشت"، خوانندگان خود را به کوفه میبرد، جایی که امام حسین (علیه السلام) پس از دریافت ده هزار نامه که او را برای امامت به کوفه دعوت میکرد، راهی آن دیار شد. اما هنگامی که عبیدالله بن زیاد وارد کوفه میشود، بازی زیر و رو میگردد و کوفه و مردمش در سمت مقابل قرار میگیرند. نتیجه این شد که ابن زیاد اختیار کوفه را در دست گرفت و مردم شهر و قبیلههای مختلف برای بیعت با او و پشت کردن به پیمان قبلی خود، شتاب ورزیدند.
داستان "پشت درهای بهشت" پیرامون زندگی پسر جوانی است که "موقع" نام دارد. در بحبوحهی این اتفاقات، موقع در برابر پدرش ایستاده و آرزو دارد به سپاه امام حسین(علیه السلام) بپیوندد. وی در عین حال یکی از شاگردان خاص حبیب بن مظاهر(علیه السلام) است و زمانی که حبیب برای ملحق شدن به امام حسین (علیه السلام) تصمیم به ترک کوفه می گیرد، موقع با واقعیت رو به رو میگردد.
🖋📓🖋📓🖋📓🖋📓🖋📓
#کتاب_عاشورایی
✳️ @bahjat_alabd
☫بِسْـــــمِالـلَّـهِالرَّحْـمَنِالرَّحِیـــــمِ☫
هو
آن کس که تعلق دارد تا از تعلقات دست نکشد و توحد پيدا نکند به حقايق و شهود آنها راه نمی يابد.
📔شرح فصوص الحکم قیصری
علامه#حســـن_زاده_آمــلی
📚متن دروس و شرح دستورالعملهای عرفانی و اخلاقیِ سیر و سلوک علامه ذوالفنون
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از اکران مردمی عمار
7.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💢 حاج مهدی رسولی: از هیئات و حسینیهها و مردم میخوام پای کار این فیلم بیان
... کمکی است برای آینده که ما از این تولیدات خیلی خیلی زیاد داشته باشیم که (بهش) احتیاج داریم
🔸 ثبتنام اکران فیلم سینمایی شور عاشقی، روایتی از کاروان اسرای کربلا از کوفه تا شام، در هیئات، مساجد و... :
🌐 ekranmardomi.ir/movie/love-passion
☎️ 02142795050
#شور_عاشقی
🎬 سینما انقلاب میخواهد🔻
eitaa.com/joinchat/1112277110C952842dfba
⭕️رحلت عالم و فقیه بزرگ اسلام "علامه حلی"
🔹حسن بن یوسف معروف به علامه حلی در ۶۴۸ ق در شهر حلّه عراق به دنیا آمد. سال های اولیه زندگی او با حملات وحشیانه مغولان به سرزمین های اسلامی همراه بود. او از محضر محقق حلی، خواجه نصیرالدین طوسی، سیدبن طاووس و ... استفاده کرد. سالها بعد او توانست با ارایه تصویری صحیح از تشیع، حاکم مغولیِ ایران، سلطان محمد خدابنده را به این مذهب مجذوب و باعث نشر مذهب اهل بیت علیهم السلام در سراسر ایران شود.
🔸دو بار دیدار علامه حلی با امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف جزو داستانهای مشهور درباره او است:۱) روزی علامه حلی کتابی از یکی از علمای اهل سنت امانت گرفته بود تا از آن نسخه برداری کند، ولی نیمه شب خواب مانع نوشتن میشد. در حالت خواب و بیداری، امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) از علامه میخواهد که ادامه کار استنساخ را به او واگذار کند.علامه حلی پس از بیداری میبیند که نسخهبرداری کتاب تمام شده است
♦️۲) در یکی از سفرهای علامه حلی به کربلا، او در میان راه با سیّد عالمی همراه میشود. پس از مدتی گفتگو، از او سوال میکند که آیا در زمان غیبت کبری امکان ملاقات با امام عصر(عج) وجود دارد؟و همزمان تازیانه از دستش میافتد. آن سید تازیانه را از زمین برداشته به علامه میدهد و جواب میدهد که چگونه ممکن نباشد در حالی که دست او هماکنون در دست توست
💠 شاگردان و آثار قلمی علامه بسیار زیاد است. سرانجام علامه حلی در۲۱محرم ۷۲۶ق در ۷۸ سالگی بدرودحیات گفت و در حرم مطهر امام علی(ع) مدفون گشت.
#تقویم_تاریخ
#علامه_حلی
(شوشتری، مجالس المؤمنین، ج۱، ص۵۷۱)
✳️ @bahjat_alabd
🔸 خواص عاشورایی:
عبد اللّه بن مُسلم بن عقيل
💠عبد اللّه ، فرزند مسلم بن عقيل و مادرش رُقَيّه دختر امام على عليه السلام بود. سنّ او هنگام شهادت ، ۲۶ سال گفته شده است. روز عاشورا عبدالله نزد امام حسین آمد و اجازه میدان خواست. آن حضرت فرمود: هنوز از شهادت مسلم زمان زیادی سپری نشده و مصیبت او از خاطرهها فراموش نشده. دست مادرت را بگیر و از این صحنه دشوار بیرون برو.
🔺عبدالله عرض کرد: پدر و مادرم به فدایت! من آن کسی نیستم که زندگی دنیای پست را بر حیات جاودانی ترجیح بدهم. تقاضای من این است که این جان ناقابلم را برای قربانیات بپذیری! آن حضرت تقاضای او را پذیرفت و عبدالله قبل یا بعد از علی اکبر علیه السلام عازم میدان شد.
♦️او در سه مرحله نزدیک به صد نفر را به هلاکت رساند. سپس عمرو بن صبیح، تیری به سوی وی پرتاب کرد. او دست خویش را بر پیشانی نهاد؛ آن تیر دست و پیشانی او را به هم دوخت که نتوانست از هم جدا کند. تیر دیگری به قلب وی زد و قلبش را شکافت. فردی دیگر نیزهای به قلبش زد و او را به شهادت رساند.
#امام_حسین_علیه_السلام
#خواص_عاشورایی
#عبدالله_بن_مُسلم_بن_عقيل
#بصیرت
(دانشنامه امام حسین علیه السلام، ص۱۶۰-۱۶۱)
✳️ @bahjat_alabd
12.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✳️ #ویدئو
💠 خداوند عمل نیک انسانی را که آن را بازگو کند، پاک میکند...
#اعمال
#اخلاص
آیت الله#تقوایی
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آیتالله علوی گرگانی: ای جوان ۴ روز بیشتر زنده نیستی در عزای امام حسین(علیه السلام) تماشاچی نباش
🔹بروید در جمعیت و به سینه و سر بزنید و مجالس عزا را گرم کنید.
✳️ @bahjat_alabd
«چرا امام زمان نمی آیند؟»
💠آیت الله ضیاءآبادی(ره):
🔸در كتابی خواندم، شايد در حدود دويست، سيصد سال پيش جمعي از صلحا در نجف اشرف مجتمع بودند. از آدم هاي بسيار خوب و مقدّس.
روزي با خودشان نشستند و گفتند: چرا امام نمي آيد؟ در صورتي كه ما بيش از سيصد و سيزده نفر كه او لازم دارد هستيم. به اين فكر افتادند كه سرّ تأخير در ظهور را به دست آورند. تصميمشان بر اين شد كه از بين خودشان يك نفر را كه به تأييد همه خوبترينشان هست، انتخاب كنند و او را بفرستند در مسجد كوفه يا سهله تا اعتكاف كند و از خود امام بخواهد كه سرّ تأخير در ظهور را بيان بفرمايد.جمعيّت خودشان را به دو قسمت تقسيم كردند و قسمت بهتر را باز به دو قسمت و همچنين تا آن فرد آخر را كه از همه بهتر و مقدّس تر و زاهد تر بود انتخاب كردند كه او به مسجد سهله يا مسجد كوفه برود.
🔸او هم رفت و بعد از دو سه روزي برگشت. پرسيدند چه طور شد؟ گفت: راست مطلب اين كه من وقتي از نجف بيرون رفتم و رو به مسجد سهله راه افتادم با كمال تعجّب ديدم شهري بسيار آباد و خرّم در مقابل من ظاهر شد. جلو
جلو رفتم. پرسيدم: اينجا كجاست؟ گفتند: اين شهر صاحب الزمان است و امام ظهور كرده است. بسيار خوشحال شدم و شتابان به در خانهي امام رفتم. كسي آمد و گفتم: به امام بگو فلاني آمده و اذن ملاقات مي خواهد. او رفت و برگشت و گفت: آقا مي فرمايند: شما فعلاً خسته اي، از راه رسيدهاي. برو فلان خانه (نشاني دادند) آنجا مرد بزرگي هست.
🔸ما دختر او را براي شما تزويج كرديم. آنجا باش و هر وقت احضار كرديم، بيا. من خوشحال شدم. به آن آدرس رفتم و خانه را پيدا كردم. از من خيلي پذيرايي كردند و آن دختر را به اتاق من آوردند، هنوز ننشسته بودم كه درِ اتاق را زدند. گفتم: كيست؟ گفت: مأمور از طرف امام. مي فرمايند: بيا! مي خواهيم قيام كنيم و شما را به جايي بفرستيم. گفتم: به امام بگو امشب را صبر كنيد. گفت: فرموده اند: همين الآن بيا. گفتم: بگو من امشب نميآيم تا اين را گفتم ديدم هيچ خبري نيست. نه شهري هست، نه خانهاي هست و نه عروسي. من هستم و صحراي نجف ؛معلوم شد مكاشفه اي بوده و خواستهاند به ما بفهمانند كه ما هنوز آمادگي براي آمدن امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)نداريم.
✳️ @bahjat_alabd
.
راز حجرهٔ عجیب آیتالله شیخ عبدالرّحیم قمی در کربلا
.
«مرحوم شیخ عبدالرّحیم قمی را میشناختم. او بسیار خوب بود. در مدرسهٔ حسنخان کربلا حجره داشت؛ آن حجره هم حجرهٔ عجیبی بود. معروف بود که آنجا محلّ افتادن حضرت سیّدالشّهداء - علیه السّلام - از اسب بر روی زمین بوده است!
کسی از طلّاب حاضر نمیشد در آن حجره زندگی کند. علّتش هم این بود که نیمهٔ هرشب، صدای ضجّه، گریه و نوحه در آنجا به گوش میرسید؛ بدون آنکه کسی در آنجا دیده شود!
ولی مرحوم شیخ عبدالرّحيم قمی در آن حجره استقرار یافت. هرشب وقتی صدای نوحه و گریه بر امام حسین - علیه السّلام - را در آن حجره میشنید، او هم برمیخاست و همنوای با ایشان میشد، و خودش هم نوحه و روضه و چند بيت شعر در عزای حضرت اباعبدالله الحسین - علیه السّلام - میخواند. وقتی چنین میکرد، دیگر صداها خاموش میشد.
شیخ عبدالرّحیم قمی اجازه نمیداد کسی در آن حجره شوخی و خنده کند، و اگر کسی رعایت نمیکرد، او را با عصای خود از حجره بیرون میراند!».
📗 نقل توسط مرحوم حاج محمّد علامه/تهران، ۱۳۵۴ش
✳️ @bahjat_alabd
◾️ ثوابی برابر ثواب شهدای کربلا
امام رضا علیهالسلام:
«اگر دوست داری ثوابی همسان با ثواب کسانی که با حسین (علیه السلام) به شهادت رسیدند، برای تو باشد، هرگاه که به یاد او میافتی بگو:
«یا لیتنی کنت معهم فافوز فوزاً عظیماً»
[ای کاش من با ایشان بودم تا به فوز و پیروزی بزرگ نائل میشدم]»
📚 عیون أخبارالرضا(علیه السلام)، ج۱ ص ۲۹۹
✳️ @bahjat_alabd