علامه #طباطبایی ره: چون به نجف اشرف برای تحصیل مشرف شدم، از نقطه نظر قرابت و خویشاوندی گاهگاهی به محضر مرحوم قاضی شرفیاب می شدم، یک روز در نجف { درکنار } در مدرسه ای ایستاده بودم که مرحوم آیت الله قاضی از آنجا عبور می کردند، چون به من رسیدند دست خود را به روی شانه ام گذاردند و گفتند: ای فرزند، دنیا می خواهی نماز شب بخوان ، آخرت می خواهی نماز شب بخوان!
✳️ @bahjat_alabd
🔴 آیت الله #کشمیری(ره):
🔵 روزی یک ساعت با حضرت خلوت کنید،متوجه حضرت بشوید.«زیارت آل یاسین»را بخوانید،سپس بگویید یا صاحب الزمان ادرکنی،توسل بکنید به ایشان، یک خرده یک خرده رفاقت پیدا میشود.
✳️ @bahjat_alabd
بازی.mp3
4.45M
💢 دنیا و روزگار رو بپذیر‼️
♦️میپرسی چطوری؟👇
♦️بیا صوت رو گوش کن
[ حجت الاسلام #عالی ]
✳️ @bahjat_alabd
✍️پیامبر مهربانی ها (ص)
✅هرگاه خداوند عزوجل، بنده اى را دوست بدارد، بلا را سخت بر سر او سرازير مى كند و آن را سخت بر او مى بارد. پس چون بنده دعا كند، جبرئيل مى گويد : «پروردگارا! حاجتش را برآورم؟»امّا خداوند متعال مى گويد: «او را رها كن كه من دوست دارم صدايش را بشنوم»
و چون دعا كند، خداوند عز و جل مى گويد:
💥«بنده ام، لبّيك! به عزّتم سوگند كه هرچه از من بخواهى، به تو عطا مى كنم و هرچه دعاء كنى، اجابت مى نمايم، [بدين معنا كه] يا آن را زود برايت برمى آورم و يا بهتر از آن را برايت ذخيره مى كنم».
📚الفردوس: ۱ ،۲۵۱ ،۹۷۲
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎤آیت الله #مجتهدی_تهرانے
🤲"الكَریمَ إذا قَدَرَ عَفا"🤲
در یکی از روزهای حیات رسول خدا (ص) مردی عرب خدمت ایشان رسید و گفت: یا رسول الله روز قیامت حساب بنده ها با کیست؟
حضرت فرمودند: با خود خدا مرد عرب خوشحال شد و گفت: خیالم راحت شد و رفت.
سپس حضرت به صحابه خود فرمود: این مرد حقیقت مطلب را فهمید.
اصحاب به دنبال آن مرد عرب رفتند و از او پرسیدند: چرا وقتی فهمیدی حساب بنده ها با خود خداست گفتی خیالم راحت شد؟
مرد عرب پاسخ جالبی داد،گفت: برای اینکه کریم وقتی بر انتقام گرفتن قدرت پیدا می کند،می بخشد و عفو می کند!
✳️ @bahjat_alabd
🌷 امیرالمومنین (علیه السلام) فرمودند :
✍️ أوصِيكُمْ بِخَمْسٍ لَوْ ضَرَبْتُمْ إِلَيْهَا آبَاطَ الْإِبِلِ لَكَانَتْ لِذَلِكَ أَهْلًا . لَا يَرْجُوَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِلَّا رَبَّهُ. وَ لَا يَخَافَنَّ إِلَّا ذَنْبَهُ .وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ مِنْكُمْ إِذَا سُئِلَ عَمَّا. لَا يَعْلَمُ أَنْ يَقُولَ لَا أَعْلَمُ. وَ لَا يَسْتَحِيَنَّ أَحَدٌ إِذَا لَمْ يَعْلَمِ الشَّيْءَ أَنْ يَتَعَلَّمَهُ. وَ عَلَيْكُمْ بِالصَّبْرِ فَإِنَّ الصَّبْرَ مِنَ الْإِيمَانِ كَالرَّأْسِ مِنَ الْجَسَدِ وَ لَا خَيْرَ فِي جَسَدٍ لَا رَأْسَ مَعَهُ وَ لَا [خَيْرَ] فِي إِيمَانٍ لَا صَبْرَ مَعَه
☘️ شما را به پنج چیز سفارش می کنم که اگر در طلب آنها متحمل رنج زیاد شوید سزاوار است :
1️⃣ جز به خدا امیدوار نباشید
2️⃣ غیر گناه خود از چیزی نترسید
3️⃣ اگر چیزی را بلد نیستید از گفتن نمی دانم خجالت نکشید
4️⃣ اگر چیزی را نمیدانید در یادگیری آن خجالت به خود راه ندهید
5️⃣ همواره صبر پیشه کنید که صبر در ایمان مانند سر در بدن است. بدنی که سر نداشته باشد خیری در آن نیست و ایمانی که صبر نداشته باشد نیز خیر ندارد
📚 نهج البلاغه حکمت ۸۲
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎬 کلیپ : نشانه های تکبر
#حجت_الاسلام_والمسلمین_حسینی_قمی
✳️ @bahjat_alabd
نیازبه موعظه.mp3
1.56M
🔹نیاز به موعظه
🔸آیت الله #حق_شناس ره
✳️ @bahjat_alabd
آیت الله #سعادت_پرور ره: [همچنین] جمله ى «قَلَّتْ حيلَتى.» ممكن است اشاره به ممكن نبودن حمل پيكر مطهّر وى به خيمه باشد. و يا اين كه بخواهد بفرمايد: من ديگر حامى و پشتگرمى ندارم. و يا اشاره به همان جمله اى باشد كه هنگام اجازه خواستن حضرت عبّاس- ع- فرمود:
«يا أَخى، أَنْتَ صاحِبُ لِوائى، وَ إِذا مَضَيْتَ، تَفَرَّقَ عَسْكَرى.»
🔸️در نتيجه، ريشه ى اصلى صدور امورى از اين گونه از سوى سيّدالشّهدا- ع- همان ديد معنوى آن بزرگوار نسبت به ياران و عظمت مقام و منزلت معنوى آن هاست. مردم عادى هم اگر گوشه اى از آن ديد امام را دارا شوند و يا حداقل به خصوصيّات اشخاص، بهتر عنايت داشته باشند، گريه و سخنان آنان در فقدان اشخاص، به حساب منزلت آن ها در شدّت و ضعف، و كمى و زيادى، متفاوت خواهد بود.
✳️ @bahjat_alabd
Sharhe Hadithe Meraj, 99.09.14.mp3
26.75M
🔰«لا أَرىٰ فِي قَلبِه شُغلاً بِمَخلُوقٍ؛ فَوَ عِزَّتِي وَ جَلالِي لَأُحيِيَنَّه حَياةً طَيِّبَةً»
🔸شرح حدیث معراج
🔹استاد #وطن_خواه
✳️ @bahjat_alabd
💢چرا خدا به ستمگران و گنهكاران مهلت مىدهد؟
✍️حاج آقا #قرائتی:
سازمان آب و برق، به تمام منازل آب و برق مى رساند، این صاحبان منازلند كه مى توانند از این آب و برق استفاده صحیح كنند یا نادرست. خداوند انسان را آزاد و مختار آفرید و همه گونه امكان رشد را در اختیار او گذاشت، اگر انسان با علم و آگاهى راه بدى را انتخاب كرد، مقصّر خود اوست.
امّا چرا خداوند جلوى چنین انسان هایى را نمى گیرد، زیرا: اگر همین كه انسان بناى ناسزا و دروغ گفتن داشت، خداوند او را لال كند و همین كه بناى سیلى زدن به مظلوم داشت، دست او فلج شود، همین كه بناى نگاه بد داشت چشمش كور شود و... آیا این انسان كه از روى ناچارى خلاف نكرده، قابل ستایش است؟ ارزش انسان زمانى است كه با اختیار خودش، آزادانه و آگاهانه كارى را انجام دهد و یا از خلافى دست بردارد. اگر دست انسانى را با طناب بستند و از جیب او پول درآوردند و خرج كردند، نمى توان گفت آن دست بسته، مرد سخاوتمندى است و اگر مرد نابینایى، به نامحرم نگاه نكرد، نمى گویند چه انسان پاكى.
💥آرى، خداوند مى خواهد انسان ها آزاد باشند تا خود راه خیر و خوبى یا راه شرّ و بدى را انتخاب نمایند و عمل كنند.
✳️ @bahjat_alabd
🔰حضرت آیت الله العظمی #جوادی_آملی مدظله العالی:
💠 دل شکسته
🔸 خدای سبحان گاهی مهمان پذیر است، گاهی مهمان می شود و گاهی هر دو.
▫️ گاهی مهمان پذیر است، مثل اینكه ماه مبارك رمضان تمام روزه دار ها به عنوان ضیوف الرحمان مطرح اند؛ یعنی مهمانان الهی اند یا در سرزمین وحی حاجیان و معتمران اینها جزء ضیوف الرحمان و مهمانان الهی هستند.
▫️ گاهی خدا مهمان می شود و افراد میزبان، فرمود: «أَنَا عِنْدَ الْمُنْكَسِرَةِ قُلُوبُهُمْ»من مهمان هر #دل_شكسته ام، چون این دل شكسته به غیر خدا تكیه نمی كند و هیچ پناهگاهی ندارد. فرمود: «أَنَا عِنْدَ الْمُنْكَسِرَةِ قُلُوبُهُمْ» هر كسی دلش شكست ـ چون واقعاً انسان دل شكسته هیچ پناهگاهی ندارد جز اینكه «یا الله» بگوید ـ فرمود من آن جا حضور دارم و من مهمان آن دل هستم.
▫️ اگر كسی بیمار بود و #دل_شكسته بود و در سرزمین وحی بود یا شب قدر بود یا ماه مبارك رمضان بود هم از طرفی مهمان است و هم از طرفی مهماندار، بگوید «یا الله» می شنود!
🔹 دیدار اعضای فرهنگستان علوم پزشکی با معظم له
تاریخ: 1392/08/30
✳️ @bahjat_alabd
❇️حفظ کل قرآن به عنایت امیرالمؤمنین علیه السلام
📜جوانی میگفت: حضرت #امیر علیه السلام چند کلمه در گوشم فرمود و من نمی دانستم که چه می فرماید ، ولی بعد دیدم که حافظ کل قرآن هستم!
در محضر بهجت ج۱،ص۱۷
✳️ @bahjat_alabd
پسرک پدربزرگش را که نامهای مینوشت تماشا میکرد. بالاخره پرسید: پدربزرگ چه مینویسید؟ پدربزرگ از نوشتن دست کشید و لبخندزنان به نوهاش گفت: درباره تو مینویسم؛ اما مهمتر از نوشتههایم مدادی است که با آن مینویسم. میخواهم وقتی بزرگ شدی مانند این مداد شوی. پسرک با تعجب به مداد نگاه کرد و چیز خاصی در آن ندید و گفت: اما این هم مثل بقیه مدادهایی است که دیدهام.
پدربزرگ گفت: بستگی دارد چطور به آن نگاه کنی. در این مداد 5 خاصیت است که اگر به دستشان بیاوری، تا آخر عمرت با آرامش زندگی میکنی.
صفت اول: میتوانی کارهای بزرگ کنی؛ اما نباید هرگز فراموش کنی که دستی وجود دارد که حرکتت را هدایت میکند. اسم این دست خداست. او همیشه باید تو را در مسیر ارادهاش حرکت دهد.
صفت دوم: گاهی باید از آنچه مینویسی دست بکشی و از مدادتراش استفاده کنی این باعث میشود مداد کمی رنج بکشد اما آخر کار، نوکش تیزتر میشود. پس بدان که باید رنجهایی را تحمل کنی چراکه این رنج باعث میشود انسان بهتری شوی.
صفت سوم: مداد همیشه اجازه میدهد برای پاک کردن یک اشتباه از پاککن استفاده کنیم. بدانکه تصحیح یک کار خطا، کار بدی نیست. در واقع برای اینکه خودت را در مسیر درست نگهداری مهم است.
صفت چهارم: چوب یا شکل خارجی مداد مهم نیست، زغالی اهمیت دارد که داخل چوب است. پس همیشه مراقبت درونت باش که چه خبر است.
صفت پنجم: مداد همیشه اثری از خود بهجا میگذارد. بدان هر کار که در زندگیات میکنی، ردی بهجا میگذارد و سعی کن نسبت به هر کاری که میکنی هوشیار باشی و بدانی چه میکنی.
✳️ @bahjat_alabd
امام #خمینی (ره)
تفرقه از شیطان است و وحدت کلمه و اتحاد از رحمان است. وقتی که شما الهی شدید، رحمانی شدید، توجه به خدا داشتید، دنبال او دیگر تفرقه حاصل نمیشود، اختلاف حاصل نمیشود... امروز هر مطلب که موجب انحراف ملت شریف از مسیر اصلی است ، شیطانی است و با نقشه شیاطین طرح میشود.
صحیفه امام خمینی، جلدهای 3 و 17
✳️ @bahjat_alabd
علامه #طباطبایی قدس سره
سالک راه خدا در عین اشتغال به امور طبیعی «تجارت، زراعت، نکاح و ..» یک رشته ارتباطات و...
اتصالی با خدای خود دارد، دریائی از شوق در دل او موج میزند، آتشی از عشق و محبت درون او را میسوزاند، غم و اندوه و هجران دل او را آب میکند؛ از این انقلاب درونی او جز خدا کسی خبر ندارد.
رساله لباللباب، ص ۹۸
✳️ @bahjat_alabd
ツ
🌷شیـــخ عــباس #قـــمی(ره):
هان ای بــــرادر!!
وقت تهــــیه سفر عقبی از آن
تنگتر است که ما مسافـــران را
فــــرصت بار بستن باشد.
✳️ @bahjat_alabd
🔴 آثار شوم گناهان
✨ خدای عزوجل در قرآن ميفرمايد :
هر مصيبتی که به شما مي رسد برای کاری است که به دست خود کرده ايد و خدا از بسياری ( از معصيت ها ) هم گذشت ميکند.
📚 سوره شوری ،آیه۳۰
❤️ امام صادق علیه السلام :
هيچ رگی نزند و پائی به سنگ نخورد و سر درد و مرضي پيش نيايدمگر به جهت گناهی که انسان مرتکب شده است. امام (ع) فرمودند : آنچه خدا از آن مي گذرد از آنچه از آن مواخذه ميکند بيشتر است. يعنی آن گناهاني که خدا از آن ميگذرد بيشتر است از آن گناهانی که خدا بوسيله آن گناه عذاب ميکند.
مجازات کردن در همین دنیا،نشانه لطف و رحمت خداوند به بندگانش هست که با مجازاتهای دنیایی مارا تنبیه و گناهانمان را ذوب میکند تا بار پرونده برای قیامت سنگین نباشد.
📚اصول کافي،ج۳،ص۳۷۰
✳️ @bahjat_alabd
💠سبک زندگی
🔰 پاداش غم خواری برای خانواده :
🔹 حضرت امیر مومنان سلام الله علیه فرمودند: روزی بر رسول خدا ( صل الله علیه و آله و سلم ) وارد شدم و پرسید : ای علی ! چگونه صبح کرده ای ! گفتم : در حالی که در دستانم چیزی جز آب نیست و من برای حسن و حسین ناراحتم . گفتند : ای علی ! غم خواری برای خانواده حجابی در برابر آتش جهنم است.
📚 مفاتیح الحیاه حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی مدظله العالی _ ص ۲۳۹
✳️ @bahjat_alabd
حضرت آیةالله شیخ حسنعلی #اصفهانی «نخودکی»:
تمام همّ من بر نماز است که معراج مؤمن است. اینکه انسان دو سه خواب ببیند یا وقت ذکر، نوری مشاهده کند، به هیچوجه مورد نظر حقیر نیست. عمده نظر در دو مطلب است: یکی غذای حلال، دوم توجه در نماز و اصلاح آن. اگر این دو درست باشد، باقی درست است.
منبع: نشان از بینشانها
✳️ @bahjat_alabd