فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 جلسات تفسیر رهبر معظم انقلاب
📍قسمت چهارم
📚 عنوان: ضعف فکری و عقلی، علت اصلی اختلاف درونی منافقان
📖 تفسیر سوره حشر
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سوره_حشر
✳️ @bahjat_alabd
📌 درگذشت میرزا محمد بن سلیمان تنکابنی
🔹 محمد بن سلیمان تنکابنی از عالمان شیعه قرن سیزدهم و چهاردهم قمری است که در حدودسالهای ۱۲۳۰ قمری به دنیا آمد. خاندان او از علما بودند. شاید اشتهار او به "تنکابنی" حاکی از محل تولدش باشد.
🔸 وی کودکی و نوجوانی را در تنکابن سپری کرد و ادبیات عربی و منطق را نزد پدر و دو دایی خود فراگرفت. سپس برای ادامه تحصیل به عراق رفت و فقه، اصول و رجال را عمدتاً نزد اساتید مشهور نجف آموخت. او همچنین در درس استادانی چون صاحب جواهرالکلام، سید محمدباقر شفتی و ... حاضر شد و از این اساتید اجازه روایت گرفت.
🔹 تنکابنی در زمینههای علمی متعددی چون ادبیات عربی، شعر، اصول فقه، فقه، درایه، تفسیر، کلام و فلسفه آثاری شامل تألیف، شرح، حاشیه و ترجمه دارد. به گفته خود او، تعداد آثارش به بیش از ۱۷۱ اثر میرسد.
🔸 مشهورترین اثر تنکابنی کتاب "قصص العلماء" است. این کتاب به زبان فارسی نگاشته شده و زندگینامه ۱۵۳ تن از علمای شیعه را دربر دارد. بیشتر این علما از مشایخ اجازه و اصحاب تألیف قرن ۳ تا ۱۳ قمری هستند و اکثرا به دوره صفویه و پس از آن تعلق دارند. آیت الله تنکابنی در ۲۸ جمادیالثانی ۱۳۰۲ درگذشت و در تنکابن به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۲۸
#تنکابنی
✳️ @bahjat_alabd
📌 نامه تاریخی امام خمینی (ره) به میخائیل گورباچف، رهبر شوروی سابق
🔸 میخائیل گورباچف، آخرین رهبر اتحاد جماهیر شوروی، از سال ۱۳۶۶ تا ۱۳۷۰ رئیس دولت اتحاد جماهیر شوروی بود.در دوران او، اتفاقات مهمی مانند شکست ارتش سرخ در افغانستان، حادثه چرنوبیل و فروپاشی دیوار برلین رخ داد.
🔹 نامه تاریخی امام خمینی(ره) توسط هیأتی منتخب شامل آیتالله جوادی آملی، محمدجواد لاریجانی و خانم مرضیه حدیدهچی دباغ، به همراه سفیر جمهوری اسلامی ایران در مسکو، به گورباچف تحویل شد. این نامه که با خط امام نوشته شده بود، پس از قرائت برای گورباچف، همراه با ترجمه انگلیسی، در تاریخ ۱۱ دیماه ۱۳۶۷ به او تحویل داده شد
🔸 امام خمینی در شرایطی در این نامه از صدای شکستهشدن استخوانهای مارکسیسم سخن گفتند که اتحاد جماهیر شوروی همچنان یکی از قدرتهای برتر جهان بود در آن زمان، جنگ سرد پایان نیافته بود،دیوار برلین همچنان بهعنوان نماد جدایی شرق و غرب پابرجا بود،و حاکمیت کمونیسم بر قانون اساسی شوروی و زندگی مردم جمهوریهای این کشور برقرار بود
🔹هدف امام خمینی از ارسال این نامه، دعوت رهبر شوروی به توحید و رهایی از قید مادیگرایی بود.از دیگر اهداف ایشان میتوان به افزایش تأثیر ایران در روابط منطقهای، بهویژه با شوروی، و گحمایت از مسلمانان روسیه اشاره کرد
🔸 امام خمینی با تأکید بر نقش مذهب در پیروزی بر امپریالیسم و قدرت آن،به گورباچف اعلام کرد که ایران میتواند خلأ اعتقادی کشور شوروی را برطرف کند. ایشان در پایان بر حُسن همجواری و روابط متقابل ایران و شوروی تأکید کرد
#تقویم_تاریخ
#دی_۱۱
#گورباچف
✳️ @bahjat_alabd
🍃 امیرالمؤمنین عـلــے عليهالسلام
طُوبى لِمَن أخْلَصَ للّهِ عَمَلَهُ و عِلْمَهُ، و حُبَّهُ و بُغْضَهُ، و أخْذَهُ و تَرْكَهُ، و كَلامَهُ و صَمْتَهُ، و فِعْلَهُ و قَولَهُ.
خوشا آن كه عمل و علمش، دوستى و دشمنيش، انجام دادن و ترك كردنش، سخن و سكوتش، و كردار و گفتارش فقط براى خدا باشد.
🌷
📚 تحف العقول، ص۱۰۰
#حدیث
✳️ @bahjat_alabd
.
✅ آیتالله بهجت (قدس سره) :
🔹 به خدا پناه میبریم!
🔸 خدا تنبه بدهد که از ثقلین (قرآن و عترت) دست برنداریم ، چون از آنها دست برداشتیم، این بلاها بر سرمان آمد.
🔹 ما باید دایرهای از قرآن و توسلات وضع کنیم که محیط بر اهل ایمان گردد و آنها را حفظ کند.
⚠️ مبادا راه را گم کنیم، به خدا پناه میبریم!
🔻 تمام بلاها از اهل کفر است، [ولی] باز هم برای نجات به آنها پناه میبریم! به دشمنهای خدا پناه میبریم!
📚 در محضر بهجت ، جزء ۲ ، صفحه ۲۳۸ .
✳️ @bahjat_alabd
13.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت پنجم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
موضوع: امید به رحمت الهی لازم است
🗓۱۳۹۳/۰۲/۰۸
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
🔴 اهل کدوم استان هستید ⁉️⁉️
✅ استان و کانال اختصاصی خودت رو انتخاب کن و بیا ببین چه خبره 👇😍
🔺۱- خراسانرضوی
🔺۲- قم
🔺۳- فارس
🔺۴- کرمان
🔺۵- تهران
🔺۶- گیلان
🔺۷- خراسان جنوبی
🔺۸- اردبیل
🔺۹- یزد
🔺۱۰- اصفهان
🔺۱۱- مازندران
🔺۱۲- کهگیلویه و بویراحمد
🔺۱۳- گلستان
🔺۱۴- آذربایجان شرقی
🔺۱۵- آذربایجان غربی
🔺۱۶- چهارمحالوبختیاری
🔺۱۷- کردستان
🔺۱۸- خراسان شمالی
🔺۱۹- قزوین
🔺۲۰- خوزستان
🔺۲۱- سمنان
🔺۲۲- هرمزگان
🔺۲۳- البرز
🔺٢۴- مرکزی
🔺۲۵- زنجان
🔺۲۶- همدان
🔺۲۷- ایلام
🔺۲۸- لرستان
🔺۲۹- کرمانشاه
🔺۳۰- بوشهر
🔺۳۱- سیستان و بلوچستان
🔺٣٢_جارچی ایران و جهان در ایتا 🇮🇷
🔺٣٣_ جارچی عراق 🇮🇶
🔺٣۴_ جارچی افغانستان 🇦🇫
🔺۳۵_جارچی نوجوانان🧑🏻🦱
🔺۳۶_جارچی بانوان 🧕
🔺۳۷_جارچی جوانان🧔🏻
🔺۳۸_ بزک پهلوی 🤥
🔺۳۹_ کانال Islamic Republic of Iran 🇮🇷
🔺۴۰_ ریشه مشکلات ایران
🔺۴۱_ امام امت ❤️
✍ ۴۲_ شبکه جارچی در ویراستی
#جارچی🔻
https://eitaa.com/jaarchi
📣گسترده ترین شبکه خبریِ مردمیِ ایتا👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازیگر معروف تلویزیون: برای تشکر از امام حسین علیه السلام به کربلا رفتم/ اربعین انرژی خاصی دارد
✳️ @bahjat_alabd
لطفا در ایتا مطلب را دنبال کنید
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌺 از علامه طباطبائی پرسیدند: "اگر برای شما اتفاقی افتاد و نتوانستید المیزان را به پایان برسانید، چه کسی آن را تکمیل کند؟"
فرمود: "آقا محمدتقی مصباح."
✳️ @bahjat_alabd
🔰 «درگذشت محمد بن علی الهادی(علیهالسلام) مشهور به سید محمد»
🔸سید محمد در حدود سال ۲۲۸ق در صریا، نزدیکی مدینه، متولد شد. در سال ۲۳۳ق، هنگامی که امام هادی(علیهالسلام) به دستور متوکل عباسی به سامرا احضار شد، سید محمد در صریا باقی ماند. او القاب و کنیههایی مانند ابوجعفر، ابوعلی، سید محمد بعاج، سَبع الدُّجَیل و سَبع الجزیره داشت.
🔹 سید محمد نزد مردم عراق احترام ویژهای دارد. کرامات او مشهور است و به نام او سوگند یاد نمیکنند. زائرانی که به حرم عسکریین در سامرا میروند، معمولاً به زیارت او نیز مشرف میشوند.
🔸 بنا به گفته باقر شریف قرشی، سید محمد به دلیل اخلاق و ادب برجستهاش از دیگران متمایز بود. برخی شیعیان تصور میکردند امامت پس از امام هادی(علیهالسلام) به او خواهد رسید. او همواره همراه برادرش، امام حسن عسکری(علیهالسلام)، بود و تربیت و آموزش او بر عهده امام عسکری قرار داشت.
🔹 برخی از فرقهنگاران شیعه قرون سوم و چهارم گزارش دادهاند که پس از شهادت امام هادی(علیهالسلام)، گروهی وفات سید محمد را انکار کرده و او را جانشین پدرش و مهدی موعود دانستند. اما در واقع، سید محمد در زمان حیات امام هادی (علیهالسلام) از دنیا رفته بود.
🔸در سال ۲۵۲ق، سید محمد تصمیم گرفت خانه خدا را زیارت کند. هنگامی که به بلد (نزدیک سامرا) رسید، بیمار شد و در ۲۹ جمادی الثانی درگذشت.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۲۹
#محمد_بن_علی_الهادی
✳️ @bahjat_alabd
📌 تعطیلی حوزه علمیه نجف و اخراج عالمان ایرانی از عراق
🔹 تصرف اصفهان به دست افغانها و سقوط صفویان، موجب شد تعدادی از شیعیان، بهویژه عالمان، در اوایل قرن ۱۲ش به شهرهای کربلا، نجف، بغداد و بصره مهاجرت کنند. بهتدریج، زبان فارسی در این مناطق رواج یافت. در آغاز قرن ۱۳ش، دولت عثمانی تسهیلاتی برای ادامه حضور ایرانیان در عراق فراهم کرد.
🔸 اما با جدا شدن ایالت عراق از دولت عثمانی در سال ۱۲۹۹ش و تشکیل کشور پادشاهی عراق در سال ۱۳۱۱ش، شرایط برای حضور ایرانیان سختتر شد. دولت عراق که بهدنبال کاهش نفوذ ایرانیان در این کشور بود، قوانینی برای محدودیت حضور اتباع ایرانی تصویب کرد.
🔹 اولین دور اخراج ایرانیان از عراق، پس از تشدید درگیریهای مرزی بین دو کشور آغاز شد. در تاریخ ۹ اردیبهشت ۱۳۴۸ش، دولت عراق با شکایتی به شورای امنیت، ایران را به اعمال زور در اروندرود متهم کرد و در پی آن، اقدام به اخراج ایرانیان نمود.
🔸 ایرانیان اخراجشده، که به «معاودین» معروف بودند، در مناطق مرزی اسکان داده شدند. گزارشها، وضعیت این افراد را بسیار وخیم توصیف کردهاند. بخش عمدهای از اخراجیها، طلاب و روحانیان ساکن نجف بودند.
🔹 با تعطیلی حوزه علمیه نجف توسط دولت عراق و اخراج عالمان ایرانی در تاریخ ۱۱ دی ۱۳۵۰ش، بسیاری از آنان تنها شش روز فرصت یافتند تا مقدمات خروج خود را فراهم کنند. پس از این مهلت، نیروهای دولتی عراق مجاز بودند آنها را دستگیر کرده و در هر نقطهای از مرز رها کنند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۱۱
#اخراج_ایرانیان
✳️ @bahjat_alabd
📌درگذشت سید محمد دهلوی، اولین رهبر شیعیان پاکستان
🔸 سید محمد دهلوی، عالم و نویسنده شیعه، در سال ۱۳۱۷ق در هندوستان متولد شد. او در کودکی والدینش را از دست داد و زیر نظر شخصیتهای مذهبی تربیت شد. از سال ۱۳۶۲ق به مدت هفت سال در رامپور مدیریت «اداره تفسیر القرآن» را بر عهده داشت و پس از استقلال پاکستان در سال ۱۳۶۹ق به این کشور مهاجرت کرد.
🔹 از جمله فعالیتهای اجتماعی وی تأسیس خوابگاههای دانشجویی و خانههای ایتام، ایجاد کتابخانه «مکتبة العلوم کراچی» با بیش از ۸۰۰۰ کتاب نادر، تشکیل «مجلس علمای شیعه» و «کمیته مطالبات شیعه» بود.
🔸 او برای رفع محدودیتهای شیعیان پس از استقلال پاکستان، «مؤسسه تحفظ حقوق شیعه» را تأسیس کرد.
🔹 از ایشان آثار مهمی از جمله مقدمه تفسیر قرآن، معجزات ائمه اطهار و ترجمه رساله وجوب نماز جمعه را به جای ماند. سید محمد دهلوی در ۲۹ جمادیالثانی ۱۳۹۱ق درگذشت و در باغ خراسان کراچی به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#جمادی_الثانی_۲۹
#سید_محمد_دهلوی
✳️ @bahjat_alabd
📌 درگذشت محمدباقر فشارکی
🔸 ملا محمدباقر فشارکی در سال ۱۲۲۶ش در اصفهان به دنیا آمد. او ابتدا در اصفهان تحصیل کرد و سپس برای ادامه تحصیلات به نجف اشرف رفت. در آنجا نزد استادان برجسته علم آموخت و از میرزا محمدحسن شیرازی اجازه اجتهاد دریافت نمود. پس از بازگشت به اصفهان، در مسجد محله نو و مسجد قطبیه به اقامه جماعت و تدریس پرداخت. درس او مورد استقبال قرار گرفت و بسیاری از شاگردانش به مقام اجتهاد و استادی رسیدند.
🔹 ملا محمدباقر، عالمی خوشمحضر بود که سخنانش مورد توجه عام و خاص قرار میگرفت. او اولین کسی بود که احیای شبهای جمعه و دعای کمیل را در اصفهان آغاز کرد. مراسم او با حالتی پر از سوز و گداز در مسجد مصلای تخت فولاد برگزار میشد و این سنت را به یک رسم ماندگار در اصفهان تبدیل کرد.
🔸 ملا محمدباقر در عرصه سیاست نیز فعال بود. در جریان قرارداد تنباکو در سال ۱۲۶۸ش، که انحصار خرید و فروش توتون و تنباکوی ایران به کمپانی رژی واگذار شد، او یکی از علمایی بود که فتوای تحریم استعمال توتون و تنباکو را در اصفهان صادر کرد. این اقدام در کنار تلاش سایر علما موجب تقویت جنبش ضد استعماری شد.
🔹ملا محمدباقر فشارکی حدود ۳۰ اثر در علوم مختلف اسلامی به نگارش درآورد. از جمله: آداب الشریعه، آداب نماز شب، اسباب الفقر و الغنی و المغفره. وی در شب یکشنبه ۱۱ دی ۱۲۷۵ش در اصفهان وفات یافت و در تخت فولاد اصفهان، در تکیه خوانساری به خاک سپرده شد.
#تقویم_تاریخ
#دی_۱۱
#محمد_باقر_فشارکی
✳️ @bahjat_alabd
🌸قال الامام العسکری علیه السلام:
فأما من قويت بصيرته و حسنت بالولاية لأوليائه والبرائة من أعدائه معرفته، فذلك أخوكم في الدين أمس بكم رحماً من الآباء والامهات.
♦️ امام حسن عسکری علیه السلام فرمودند:
کسی که بصیرت قوی و معرفت نیکو به ولایت أهل بیت علیهم السلام و برائت از دشمنان آنها داشته باشد،چنین کسی برادر دینی شماست واز پدران و مادران،به شما نزدیکتر است.
📚 وسائل الشیعه،جلد ۹، صفحه ۲۲۹
✳️ @bahjat_alabd
☫بِسْـــــمِالـلَّـهِالرَّحْـمَنِالرَّحِیـــــمِ☫
کلمه هفتاد و نه
آن كه با ياد خدا همدم نيست
آدم نيست
📔صد کلمه
عـــــلامه ذوالفنـــون#حســـن#زاده_آمــلی
📚متن دروس و شرح دستورالعملهای عرفانی و اخلاقیِ سیر و سلوک علامه ذوالفنون
✳️ @bahjat_alabd
12.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🏠 پنجره متفاوتی به چند حضور شهید حاج قاسم سلیمانی در برخی دیدارها و برنامههای خاطرهانگیز با رهبر انقلاب
👆 از اهدای درجه سرتیپی در دهه ۶۰ تا نشان ذوالفقار در سال قبل از شهادت؛ از لبخند در نماز عید فطر تا اشکهای فراق به یاد شهدای دفاع مقدس
✳️ @bahjat_alabd
✅گزارش
حال و هوای کشور
استاد جواد محدّثی
🌩آب و هوای کشور، نامناسب است.
ریزگردهای دروغ و تهمت و شایعه، سبب کاهش دید شده است.
تابلوهای راهنما را جابهجا کردهاند و مردم را به بیراهه میفرستند.
🌨دریای ارز و دلار، موّاج است و غیر قابل اطمینان.
ذخیرۂ آب و آبرو در پشت سدّ بعضی مسئولان به کمترین میزان رسیده، و بیشترین گزارشها از بارش فساد و تبعیض و گناه، از مناطق مرکزی و شمال و سواحل و جنگلهاست.
نزولات بانکی، موجب آبگرفتگی در مسیرهای تولید شده است.
هوای آلوده هم، تنفس را برای افراد سالم مشکل ساخته است.
❄️تردد در بزرگراه «تقوا» به کندی صورت میگیرد و گذرگاههای ایمان، لغزنده است.
با ریزش بهمنهای تزویر، راه صداقت و صراحت، مسدود شده و افراد عجول، از مسیرهای قابل دسترسیِ دیگری مثل پارتی، رانت، توصیه و تملّق به مقصد و مقصود میرسند.
☀️گرمترین نقطه، «بازار شایعات» و جزایر سهگانهٔ «طمع»، «تزویر» و «تکاثر» است.
زبالههای «فساد اداری» مشام همه را میآزارد.
ساخت و سازهای غیر مجاز روی «گسل نفاق»، بالاخره روزی نشست خواهد کرد.
«زمستان تخریب» میگذرد، ولی روسیاهی برای ذغالهای حزبی و جناحی و باندی میماند!
🌦جادۂ انقلاب، بنبست نیست.
کفها و زبالهها مثل چهار دههٔ گذشته از بین خواهد رفت.
حفظ محیط زیست انقلاب، وظیفه همه است.
«عطر خدمت خالصانه» مشام جان را معطّر میکند.
ما امیدواریم و آیا صبح زیبا و روشن مهدوی نزدیک نیست:
ألیس الصبح بقریب؟
✳️ @bahjat_alabd
14.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شرح حدیث زندگی
📍قسمت ششم
🔹شرح حدیث ابتدای درس خارج فقه مقام معظم رهبری (مدظله العالی)
موضوع: روزها با ما حرف میزنند و بر ما گواهی میدهند.
🗓۱۳۹۳/۰۹/۱۷
#حدیث_زندگی
#کلام_معصوم
✳️ @bahjat_alabd
نامه معنوی مرحوم علامه آقاسیدعلی قاضی به شاگردانش در آغاز ماه رجب المرجب
🔹۸۶ سال پیش، در روز شنبه پنجم شهریورماه ۱۳۱۷ و یک روز مانده به آغاز ماه رجب، مرحوم قاضی (آیتالله سیدعلی قاضی استاد علامه طباطبایی) نامهای معنوی به شاگردان خود نوشت و در آن به اهمیت، عظمت و معنویت ماه رجب( ماه امیرالمؤمنین علیه السلام) پرداخت. او در قالب دستوراتی عملی، شاگردان را به بهرهگیری از این فرصت گرانبها فراخواند.
بسم الله الرحمن الرحیم
الحمد للّٰه رب العالمین، و الصلوة و السلام علی الرسول المبین، و وزیره الوصیّ الأمین، و أبناءهما الخلفاء الراشدین و الذریة الطاهرین، و الخلف الصالح و الماء المعین. صلّی الله و سلّم علیهم أجمعین.
🔸هشدار: اکنون در ماههای حرام هستید
تیقّظ کن! تا زاد و توشهات بیفزاید و این فرصت را غنیمت شمار.
شبهایش را اقامه بدار و روزهایش را روزه بگیر،
تا شاکر پروردگاری باشی که در فضل و لطفش کامل و سرشار است.
در شبها بسیار کم بخواب، بلکه بیدار بمان و شبزندهداری کن.
چه بسیار عاشقانی که شب را در بیداری میگذرانند و نمیخوابند.
قرآن کتاب حقیقت را با صوتی نیکو و حزین بخوان،
که نورش تاریکیها را روشن میکند.
و هیچ محتوایی نمیتواند مانند آن باشد.
کسی که غیر از این ادعا کند، خطا کرده است.
▪️۱. توبه کنید:
بهویژه شب جمعه یا روز یکشنبه پیش از شروع ماه رجب، نماز توبه را بهجای آورید. پس از توبه، باید از گناهان کبیره و صغیره اجتناب کنید. بر اساس شرایط، بار دیگر نماز توبه را در دومین روز ماه رجب بخوانید.
▪️۲. محاسبه و مراقبه:
هماهنگ با شرایط، بر مراقبهی کوچک و بزرگ، محاسبه اعمال و معاقبه (خودتنبیهی برای لغزشها) همت گمارید، چراکه این زمینهساز رشد برای کسانی است که میخواهند بیدار شوند و خشیتی در دل داشته باشند.
▪️۳. اقامه نماز و نوافل همراه با حضور قلب:
نمازهای واجب را در بهترین اوقات خود بهجا آورید (به همراه نوافل، که در مجموع ۵۱ رکعت است). اگر توان انجام همهٔ آنها را ندارید، ۴۴ رکعت را به جا آورید و اگر باز هم موانع اجازه نمیدهند، به نماز «اوّابین» اکتفا کنید.
▪️۴. نماز شب:
هیچ راه گریزی برای مؤمنان از نماز شب وجود ندارد. عجیب است اینکه کسی کمالات را جستوجو کند، اما شبزندهداری نکند. هیچکس بدون شبزندهداری به مرتبهای از کمال نرسیده است.
▪️۵. تلاوت قرآن:
قرآن را شبها با صدایی حزین و بهگونهای نیکو بخوانید، زیرا این شراب مؤمنان است.
▪️۶. دعای فرج و استغفار:
دعای فرج حضرت ولیعصر (عج) را در قنوت نماز وتر یا هر روز بخوانید. همچنین بر استغفار تمرکز داشته باشید تا عیوب و گناهانتان را جبران کنید.
▪️۷. ذکر بعد از نماز:
پس از نمازهای واجب، تسبیحات حضرت فاطمة الزهرا (س) را ترک نکنید. این یکی از بزرگترین ذکرهاست و باید حداقل در هر مجلس یک دور آن را انجام دهید.
▪️۸. زیارت اهل قبور:
قبور مؤمنان را مرتب زیارت کنید، اما زیارت در شب را ترک کنید و فقط روزانه انجام دهید.
▪️۹. ارتباط با مؤمنان و اهل خیر:
ارتباط خود را با برادران مؤمن و نیکوکار حفظ کنید و این روابط را غنیمت شمارید، زیرا آنها یارانی در مسیر سخت هستند.
▪️۱۰. زیارت مساجد و اماکن مقدسه:
مسیر خود را برای زیارت مشاهد مشرفه یا مساجد مقدس تغییر دهید. شخص مؤمن در مسجد همچون ماهی در آب است.
🔸هشدار درباره دنیا:
خود را فریب ندهید! دنیا ما را به خود مشغول ساخته، ما را فریفته و به بیراهه کشانده است. امّا دنیا از آنِ ما نیست؛ خوشا به حال مردانی که وجودشان در ناسوت است، ولی دلهایشان در ملکوت! اینان همانهایند که در ظاهر کمشمارند، ولی در حقیقت بسیارند.
📚 منبع:
(صفحاتٌ من تاریخ الأعلام فی النجف الأشرف، ج۱، ص۱۸۵–۱۸۸)
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از قاصدک
💠اعتکاف ایرانیان در نجفاشرف
🔹 با افتخار اعلام میکنیم که بحمدالله پس از مدتها پیگیری، بالاخره امکان اعتکاف در نجف اشرف برای ایرانیان و مخصوصاً بانوان ایرانی فراهم شد.
✅برای ثبتنام در اعتکاف نجف، اینجا را کلیک کنید و فرم ثبتنام را پر کنید:
https://Ghadirshenasi.ir/EtekafNajaf
#اعتکاف_رجبیه_1403
@PejvakGhadir
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
ما در دریای زندگی در معرض غرق شدن هستیم. دستگیری ولیّ خدا لازم است تا سالم به مقصد برسیم. باید به ولیعصر علیهالسلام استغاثه کنیم که مسیر را روشن سازد و ما را تا مقصد، همراه خود ببرد.
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣١١
✳️ @bahjat_alabd
هدایت شده از جارچی 🇮🇷
💬 لزوم نظاممند شدن فضایمجازی
در کلام رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی»
🔹رهبر معظم انقلاب اسلامی «مدظلهالعالی» بارها و به مناسبتهای مختلف بر مسئله لزوم مدیریت فضای مجازی تأکید کردهاند.
🔹لذا با توجه به داغ شدن موضوع #رفع_فیلترینگ در مجامع خبری و اظهار نظرهای متعدد و متفاوتی که نسبت به این موضوع شده است، بنا داریم توجه شما را به مجموعهای از سخنان مقام معظم رهبری «مدظلهالعالی» که ناظر بر این مسئله است، جلب کنیم.
➕ بسته لزوم نظاممند شدن فضایمجازی در کلام رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی» را با هشتگ #نظام_مند_شدن_فضای_مجازی در کانال بزرگ جارچی دنبال کنید:
1⃣ شماره یک
2⃣ شماره دو
3⃣ شماره سه
4⃣ شماره چهار
5⃣ شماره پنج
6⃣ شماره شش
*⃣ ادامه دارد...
#جارچی🔻
https://eitaa.com/jaarchi
گسترده ترین شبکه خبری مردمی در ایتا🔺
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📌 درگذشت آیتالله «محمدتقی مصباح یزدی»
🔹 محمدتقی مصباح یزدی، در سال ۱۳۱۳ شمسی در یزد متولد شد. پس از اتمام تحصیلات ابتدایی، وارد حوزه علمیه شد و علاوه بر علوم حوزوی، در رشتههایی مانند فیزیک، شیمی، فیزیولوژی و زبان فرانسه نیز آموزش دید. در قم از محضر استادانی همچون آیتالله بروجردی، امام خمینی، آیتالله اراکی و آیتالله بهجت در فقه و اصول و از علامه طباطبایی در تفسیر و فلسفه بهره برد. وی در ۲۷ سالگی به درجه اجتهاد نائل آمد.
🔸 مصباح یزدی با همکاری مؤسسه «در راه حق»، فعالیتهای علمی خود را آغاز کرد و سپس اداره «بنیاد فرهنگی باقرالعلوم(ع)» را بر عهده گرفت. در سال ۱۳۷۴ شمسی، مؤسسه «امام خمینی(ره)» را با هدف تبیین و بهکارگیری معارف اسلامی در رشتههای مختلف علوم انسانی تأسیس کرد. همچنین در تابستان ۱۳۷۵، طرح «ولایت» را با هدف آشنایی نسل جوان با مبانی اندیشه اسلامی پایهگذاری نمود.
🔹 ایشان در سال ۱۳۶۰ و همزمان با اوجگیری فعالیت گروههای مارکسیستی، در مناظرهای با حضور احسان طبری، فرخ نگهدار و عبدالکریم سروش شرکت کرد و دیدگاههای مارکسیستی را به نقد کشید. کتاب ششجلدی «پاسداری از سنگرهای ایدئولوژیک» حاصل این نقدهاست.
🔸 آثار علمی او شامل دهها جلد کتاب با موضوعاتی در تفسیر قرآن، فلسفه اسلامی، عقاید و کلام، اخلاق و اندیشه سیاسی اسلام است.
🔹این عالم مجاهد در ۱۲ دی ۱۳۹۹ درگذشت. آیتالله خامنهای در پیامی ایشان را «فقیه و حکیم مجاهد، متفکری برجسته، مدیری شایسته، دارای زبان گویا در اظهار حق و استقامت در صراط مستقیم» توصیف کردند.
#تقویم_تاریخ
#دی_۱۲
#آیتالله_مصباح
✳️ @bahjat_alabd
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 فضیلت و اهمیت ماه رجب
🔸آیت الله مجتبی #تهرانی (ره)
✳️ @bahjat_alabd
✅ اعمال عبادی شب اول ماه رجب
🔹در کتاب شریف مفاتیح الجنان آمده است:
1️⃣ هنگام دیدن هلال ماه بگوید: "اللَّهُمَّ أَهِلَّهُ عَلَیْنَا بِالْأَمْنِ وَ الْإِیمَانِ وَ السَّلامَةِ وَ الْإِسْلامِ رَبِّى وَ رَبُّكَ اللهُ عَزَّ وَ جَلَّ."
2️⃣غسل کردن
3️⃣زیارت امام حسین(ع)
4️⃣شب زنده دارى
5️⃣خواندن دعاى امام زمان علیه السلام.
6️⃣خواندن ده نماز دو رکعتی، بعد از نماز مغرب
7️⃣بعد از نماز عشاء دو ركعت نماز گزارده شود: در ركعت اول حمد و ألم نشرح یك مرتبه و توحید سه مرتبه و در ركعت دوم حمد و ألم نشرح و توحید و معوذتین خوانده شود و پس از سلام، سى مرتبه لا إِلَهَ إِلا اللهُ بگوید و سى مرتبه صلوات بفرستد.
#اعمال_عبادی_رجب
#شب_اول
✳️ @bahjat_alabd
🔻فضیلت شب اول ماه رجب
❇️شب اول اين ماه يكى از چهار شبى است كه شب زنده دارى در آن تأكيد شده است. و يكى از مراقبت ها اين است كه در هنگام ديدن ماه در شب اول دعايى كه روايت شده است را بخواند. و سزاوار است موقعى كه در اين دعا، به دعاى آمادگى براى آمادگى در شعبان و رمضان مى رسد آن را با توجه بخواند و در اوقات دعايش نيز آن را زياد بخواند تا با اين دعا آمادگى كاملى براى ورود به اين دو ماه پيدا كند. و مستحب است بعد از نماز عشا دعاهاى روايت شده در اقبال را بخواند.
در كتاب اقبال نمازهايى براى اين شب نقل شده كه من آسانترين آنها را براى افراد ضعيفى مانند خود مى گويم. در آن كتاب از پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم روايت شده است كه فرمودند: كسى كه بعد از بجا آوردن نماز مغرب شب اول رجب، بيست ركعت نماز بجا آورده كه در هر ركعتى سوره «فاتحه» و «اخلاص» را يك مرتبه خوانده و براى هر دو ركعتى يك سلام بدهد - در اينجا رسول خدا صلّى اللّه عليه و آله و سلّم فرمود: آيا ثواب اين نماز را مى دانيد؟ اصحاب عرض كردند: خدا و رسولش داناترند.
پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم فرمودند: روح الامين اين نماز را به من ياد دادند. و آستينهاى خود را بالا زدند - خود و خانواده و مال و فرزندانش محفوظ مانده و از عذاب قبر پناه داده مى شود و از صراط، بدون حساب، مانند برق مى گذرد.
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
نماز آسانترى نيز در اين كتاب از پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم روايت شده است:
پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم فرمود: كسى كه دو ركعت نماز در شب اول ماه رجب بعد از نماز عشا بخواند و در ركعت اول آن سوره «فاتحه» و «الم نشرح» را يك بار و «قل هو اللّه احد» را سه بار و در ركعت دوم سوره «فاتحه» و «الم نشرح» و «قل هو اللّه احد» و «معوذتين» را هر كدام يك بار بخواند سپس تشهد خوانده و سلام دهد و بعد از آن سى بار«لا اله إلا اللّه» گفته و سپس سى بار بر پيامبر صلّى اللّه عليه و آله و سلّم صلوات فرستد، گناهان گذشته او آمرزيده شده و او را مانند روزى كه از مادر متولد شده از گناهان بيرون مى برد.
✳️ @bahjat_alabd