eitaa logo
مرکز بسیج اساتید، مدیران و نخبگان حوزه علمیه قم
1.3هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
1.6هزار ویدیو
435 فایل
ارتباط با مرکز: @ostad_basiji
مشاهده در ایتا
دانلود
اعضای هیات امنای پژوهشگاه قوه قضاییه منصوب شدند 🔹رئیس قوه قضاییه در احکام جداگانه‌ای، آیت‌الله عباس کعبی، حجت‌الاسلام‌ علیرضا امینی، حجت‌الاسلام‌محمد مصدق و غلامعلی صدقی را به عنوان اعضای حقیقی هیات ‌امنای پژوهشگاه قوه قضاییه منصوب کرد.
⁉️یک بام و دو هوای دعا برای رهایی از کرونا آمریکا برای عبور از کرونا، راهکار دعا را در پیش گرفته است. دونالد ترامپ که تا پیش از این سعی می‌کرد خطر شیوع ویروس کرونا را بی‌اهمیت جلوه دهد نوشت: افتخار بزرگی برای من است که یکشنبه 15 مارس (25 اسفند) را به ‌عنوان روز ملی دعا و نیایش اعلام کنم. ما کشوری هستیم که در طول تاریخ در زمان‌هایی مانند الآن برای محافظت به قدرت خداوند روی آورده‌ایم. در همین حال کنث کوپلند، کشیش اوانجلیست آمریکایی که با بیش از ۸۵۰ میلیون دلار ثروت خالص (سال ۲۰۲۰)، یکی از ۱۰ چهره مذهبی ثروتمند دنیا لقب گرفته است، طی برنامه زنده از مخاطبانش خواست دست روی صفحه تلویزیون بگذارند و همخوان با او از بیماری کرونا شفا پیدا کنند. این کشیش آمریکایی در کانال تلویزیونی خود به نام کانال ویکتوری برنامه‌ای به نام «ایستادگی در برابر کروناویروس» را اجرا کرد. این کشیش از بیننده‌ها خواست تکرار کرده و بگویند: «من آن(شفا) را دریافت می‌کنم. من آن را دارم. آن مال من است. من از شما به خاطر آن تشکر می‌کنم و شما را ستایش می‌کنم.» در همین حال شبکه‌های خارجی و ضدانقلاب با حمله به اعتقادات مذهبی مردم ایران و تمسخر دعا و تمسک جستن از خداوند و اهل‌بیت(علیهم‌السلام) برای ریشه‌کنی این بیماری را در دستور کار خود قرار داده‌اند و برای رسیدن به این هدف از هیچ تلاشی فروگذار نمی‌کنند. 🌹🌹🌹🌹🌹 ✳️مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
اعتراض مردم قم نسبت به هتک حرمت حریم آستان مقدس حضرت معصومه(س) 🔹در پی اعلام تعطیلی حرم حضرت معصومه(س) و مسجد مقدس جمکران با تایید تولیت های این دو مکان مقدس، عده ای افراد معلوم الحال با تجمع در مقابل درب های حرم مطهر، اقدام به شکستن بخشی از درب ساعت حرم مطهر کردند. 🔹در حالی که این اقدام با انتقاد و اعتراض مردم قم همراه بود، نیروهای انتظامی اقدام به متفرق کردن این افراد کردند. 🔹هتک حریم آستان مقدس حضرت معصومه(س) در حالی از سوی عده ای معلوم الحال صورت گرفت که قطعا هیچ فرد منتقدی نسبت به تصمیم بسته شدن درب های حرم، حاضر به وارد شدن آسیب به حرم مطهر نیست. 🔹بسیاری از مردم قم در حالی که از بسته شدن درب های حرم مطهر به عنوان ملجاء و ماوای شیعیان ناراحت هستند ولی در پیام هایی از این تصمیم که در راستای حفظ سلامت زائران بارگاه ملکوتی کریمه اهل بیت بوده است ، حمایت کرده و خواستار برخورد قاطع با مسببان این اقدام شدند.
🚫نسخه برجامی کرونا هم از راه رسید «سیدحسین موسویان» از اعضای تیم مذاکره‌کننده توافق سعدآباد (در دولت اصلاحات) که اکنون در آمریکا اقامت دارد، در مصاحبه با روزنامه شرق گفت: «با برجام مشکلات اساسی فنی و حقوقی پرونده حل شد؛ چون در مقطع ریاست‌جمهوری اوباما، وی سیاست «تعامل با ایران» را داشت و بنابراین روند تخاصمات سیاسی‌ـ امنیتی بین ایران و آمریکا رو به کاهش رفت و پرونده هم در آژانس از حالت بحرانی خارج شد موضوعات نظامی (پی‌ام‌دی) هم حل شد. با آمدن ترامپ و تشدید روند خصومت آمریکا با ایران، مجدداً کلید بحرانی‌شدن پرونده هسته‌ای ایران در آژانس هم زده شده و ممکن است این روند تشدید هم بشود». موسویان در ادامه گفت: «تا زمانی که دشمنی آمریکا و ایران همین روند را طی کند، بحران هسته‌ای ایران را کش خواهند داد و اگر موضوع هسته‌ای هم حل شود، باز بحران دیگری خلق خواهند کرد... به نظر من مسئله اصلی برجام نیست، بلکه اصل مسئله نوع رابطه آمریکا و ایران است. با این نوع رابطه، در آمریکا چه دموکرات قدرت را در دست داشته باشد چه جمهوری‌خواه، در ایران چه اصولگرا پیروز انتخابات باشد، چه اصلاح‌طلب یا اعتدال‌گرا، اساس مشکل باقی خواهد بود؛ همان‌طور که در ۴۰ سال بعد از انقلاب بوده است». نگاه طیف اصلاح‌طلب به آمریکا، نگاه «ارباب‌ـ رعیتی» است. برای همین است که این طیف صراحتاً آمریکا را کدخدای جهان نامیده و مدعی است تا با کدخدا نبندیم، نمی‌توانیم بر مشکلات غلبه کنیم. 🌹🌹🌹🌹🌹 ✳️مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji .
یادداشت جالب نویسنده آمریکایی درباره حال و اوضاع این روزهای ایران «جینفر گرین» یک نویسنده آمریکایی است که به دلیل شغل همسرش مجبور شده در ایران ساکن شود. او و همسرش قرار بود آخر سال ۲۰۱۹ به آمریکا بازگردند. دو بار لغو پرواز آنها و بعد هم شیوع کرونا سبب شد آنان همچنان در ایران ماندگار شوند. آنان در ابتدا فکر می‌کردند بدشانسی آورده‌اند، اما اکنون گرین در یادداشتی، ضمن برشمردن ویژگی‌های ممتاز اخلاقی ایرانیان، از ماندن در ایران در این اوضاع کرونایی بسیار خوشحال است و می‌گوید چه خوب که بازنگشتیم به آمریکا! گرین می‌گوید ابتدا خیلی ترسیده بودیم. چون فکر می‌کردیم با وجود تحریم‌ها ممکن است نارسایی‌هایی در تأمین مایحتاج عمومی پیش آید. همچنین به خاطر اتفاقات تلخی که در اعتراضات آبان‌ماه پدید آمده بود، او و همسرش به شدت نگران بوده‌اند. اما او می‌گوید هر چه گذشت، فهمیدیم هیچ جا امن‌تر از ایران نیست. گرین می‌نویسد: «با دیدن تصاویر و ویدئوهای عجیب از حمله به فروشگاه‌ها و تمام شدن دستمال توالت، مواد ضدعفونی‌کننده و کمبود ماسک، حیرت‌زده می‌شوم. اینجا در ایران، همه فروشگاه‌ها و سوپرمارکت‌ها پر از کالاست و قفسه‌ها هیچ وقت خالی نمی‌ماند. من هر آنچه لازم داشته باشم، به راحتی تهیه می‌کنم». او سپس به تفاوت‌های فرهنگی دو جامعه ایران و آمریکا اشاره می‌کند و می‌گوید در ایران هیچ گاه دستمال توالت کم نمی‌آید، زیرا مردم از آب برای شستشو استفاده می‌کنند. گرین می‌گوید در ایران هم در ابتدا لیمو، زنجبیل، ماسک و مواد ضدعفونی‌کننده کمیاب یا گران شد و افراد سودجو و فرصت‌طلب سعی کردند کالاهای مورد نیاز را چند برابر گران‌تر کنند، اما با حضور گروه‌های داوطلب، اندک اندک فراوانی بازگشت. جینفر گرین در ادامه به پیامدها و نتایج فرهنگی شیوع کرونا در ایران پرداخته و از اتفاقات بسیار خوشحال‌کننده‌ای مانند بخشیدن اجاره‌بهای مستأجرین نوشته است. گرین علاوه بر این، کارهایی همچون اعطای صد گیگ اینترنت یا کار ارزشمند کتابخانه ملی برای کودکان و در دسترس قرار دادن ۲۳۰۰۰ جلد کتاب برای کودکان در این روزهای کرونایی را تمجید کرده است. گرین همچنین موج طنزی که بعد از کرونا در شبکه‌های اجتماعی راه افتاده تا تاب‌آوری مردم را بالا ببرد، از قلم نینداخته است. او همچنین یک فهرست کلی از همه اقدامات مردمی کوچک و بزرگ در مقابله با کرونا ارائه کرده. از کار خوب دانشجویان دانشگاه تهران در ترجمه دستورالعمل پزشکان چینی تا بازدید خانه به خانه مردم شهر کاخ در استان خراسان رضوی برای تحویل مواد ضدعفونی‌کننده و توزیع شیرینی توسط یک قنادی در گرگان میان پرستاران و پزشکان درگیر کرونا در بیمارستان‌ها و ... این نویسنده آمریکایی در پایان نوشته جهان باید از ایران بیاموزد که در اوج تحریم‌ها و ناکافی بودن دارو و کالاهای بهداشتی برای ایرانیان، مردم این کشور چگونه از خودگذشتگی می‌کنند و تلاش دارند همه با هم مراقبت‌های عمومی را بالا ببرند. او نوشته اینجا در ایران، از هرج و مرج، خشونت و خودخواهی خبری نیست. کرونا میان ثروتمند و فقیر تفاوتی قائل نمی‌شود و برایش تفاوتی نمی‌کند شما کجای جهان باشید. در نتیجه گرین می‌گوید من ترجیح می‌دهم در ایران باشم تا این ماجراهای شیرین و درس‌های زیبا را ببینم و با آنها زندگی کنم. 🌹🌹🌹🌹🌹 ✳️مرکز بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم🇮🇷 لینک کانال: @basij_asatid_qom لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
📰صفحه نخست روزنامه های امروز سه شنبه ۲۷ اسفند👇