#همایش «بسیجیان؛ افسران جنگ اقتصادی و جهاد خدمت رسانی»
#سردار_نوحی : یکی از اعضای کمیته جمهوری اسلامی در کاخ سفید، ترکی فیصل بوده است که سالیان متمادی مسئول سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی بوده و عربستان در این پروژه پذیرفته است که تمام حمایت های مالی این کمیته را بر عهده بگیرد و پول آن را پرداخت نماید.
سردار نوحی در جلسه مشترک مجمع نمایندگان طلاب و بسیج اساتید و نخبگان حوزه که با عنوان «بسیجیان، افسران جنگ اقتصادی و جهاد خدمت رسانی» و با موضوع «تبیین وقایع اخیر کشور» در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد، اظهار داشت: از سال ۹۱ و ۹۲ طراحی های جدیدی درباره جمهوری اسلامی شکل گرفت و پس از آن کمیته ای در مرکزیت کاخ سفید به نام جمهوری اسلامی شکل گرفت.
وی اظهار داشت: مایکل دی اندریا مسئول علمیات های ویژه سی آی ای بوده و به او لقب آیت الله مایکل را داده اند؛ همسر او هندی است و از متمولین به حساب می آید.
معاون سازمان اطلاعات سپاه ابراز داشت: شهادت حاج رضوان از جمله فعالیت های این شخص بوده است که در کارنامه او ثبت شده است.
سردار نوحی خاطرنشان ساخت: یکی از اعضای کمیته جمهوری اسلامی در کاخ سفید، ترکی فیصل بوده است که سالیان متمادی مسئول سرویس اطلاعاتی عربستان سعودی بوده و عربستان در این پروژه پذیرفته است که تمام حمایت های مالی این کمیته را بر عهده بگیرد و پول آن را پرداخت نماید.
وی تصریح کرد: عملیات عنکبوت یکی از برنامه هایی است که این کمیته در حال انجام آن است و از سال ۱۳۹۶، اولین مرحله اقدام آن آغاز شد که اولین اغتشاش را در دی ماه ۹۶ در این رابطه داشته ایم.
معاون سازمان اطلاعات سپاه در ادامه به تفاوت های جنبش های اجتماعی و ناجنبش های اجتماعی پرداخت و بیان داشت: جنبش های اجتماعی بر اساس عقلانیت شکل می گیرد؛ اما ناجنبش های اجتماعی بر اساس هیجان راه افتاده و اتقافات غیرعقلانی در آن زیاد است.
وی افزود: جنبش های اجتماعی سلسله مراتب داشته و در رأس آن رهبری و در قاعده آن عناصر میدانی وجود دارند که لیدرها حلقه ارتباطی میان رهبری و عناصر میدانی هستند؛ اما در ناجنبش ها شاهد این مسئله نیستیم.
سردار نوحی اظهار داشت: جنبش های اجتماعی مبتنی بر ایدئولوژی است؛ اما ناجنبش ها ایدئولوژی ندارد و می تواند بر اساس مطالبات قشری، صنفی و گروهی یا قومی و مذهبی باشد.
وی ابراز داشت: همچنین جنبش های اجتماعی در طولانی مدت شکل می گیرد؛ اما ناجنبش ها در کوتاه مدت شکل می گیرد.
معاون سازمان اطلاعات سپاه خاطرنشان ساخت: عناصر میدانی جنبش های میدانی عموما سازمان های سیاسی و احزاب و شرکت های بزرگ و چند ملیتی هستند؛ اما در ناجنبش های اجتماعی همه اینها حامی بوده و حمایت حقوقی و تبلیغاتی انجام می دهند.
سردار نوحی تصریح کرد: طراحی آنان به این ترتیب بود که در سال ۹۶ یک موج را پدید آورده که بنا بود ۶۰ روزه نظام را بر بیاندازند اما نتوانستند و برایان هوک با دستور رئیس جمهور آمریکا، جایگزین دی اندریا شد و در ادامه در سال ۹۷ موج های دیگر طراحی شد که به نتیجه نرسیدند؛ اما در سال ۹۸، سه موج راه اندازی شد که موج اول آن در خردادماه با عنوان مطالبات شکل گرفت؛ اما این موج خنثی شد.
وی بیان داشت: دومین موج در مهرماه ۹۸ طراحی شد؛ به صورتی که در ابتدای بازگشایی مدارس و دانشگاه ها، اعتصاب سراسری در کشور راه بیندازند اما این موج هم خنثی شد و اعتصابات فراگیر در کشور صورت نگرفت؛ اما موج سوم، در دی ماه امسال برنامه ریزی شد که اعتراضات و مطالبات سیاسی شود و منجر به درگیری و جنگ خیابانی صورت پذیرد
معاون سازمان اطلاعات سپاه اظهار داشت: سه سناریو با این هدف طراحی گردند؛ سناریوی اول این بود که چنانچه کشور در شرایط ورشکسته قرار بگیرد، توانایی برگزاری انتخابات مجلس در اسفندماه را نخواهد داشت و نظام زیر سوال قرار خواهد گرفت؛ دومین سناریو این بود که اگر جمهوری اسلامی توانست انتخابات برگزار کند، نخواهد توانست سیستم های نظارتی خود را فعال کند که نتیجه این سناریو، سناریوی سوم خواهد شد و این سناریو این است که مجلسی اصلاحی و انتقادی انتخاب خواهد شد که نظرات حاکمیت را اصلاح خواهد کرد و هسته مخالفت با نظام جمهوری اسلامی ایران خواهد شد.
سردار نوحی ابراز داشت: این سناریوها که بر پایه طرح عنکبوت بوده است، به شکست انجامید و طرح نمرود را راه انداختند که این طرح بر خلاف طرح عنکبوت که سه ساله بود، یک ساله است و می گویند همچنان که سال ۲۰۱۱ سال بهار عربی بود، سال ۲۰۱۹، سال زمستان شیعی خواهد بود.
#همایش «بسیجیان؛ افسران جنگ اقتصادی و جهاد خدمت رسانی»
حجت الاسلام والمسلمین #حاجی_صادقی گفت: این فتنه یک امتحانی برای ما هم بود و خوشبختانه بسیاری از حوزویان سربلند از این فتنه بیرون آمدند و البته برخی نیز هنوز نتوانستند بفهمند که چه خطر بزرگی از سر انقلاب و نظام گذشت.
به گزارش خبرنگار مجمع نمایندگان طلاب و فضلای حوزه علمیه قم، حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی در جلسه مشترک مجمع نمایندگان طلاب و بسیج اساتید و نخبگان حوزه که با عنوان «بسیجیان، افسران جنگ اقتصادی و جهاد خدمت رسانی» و با موضوع «تبیین وقایع اخیر کشور» در سالن اجتماعات مدرسه عالی دارالشفاء قم برگزار شد، اظهار داشت: حوادثی که پیش می آید و فتنه هایی که رخ می دهد، بدون آنکه بخواهم تقصیر و نقش خود را نادیده بگیریم، فلسفه پشت پرده ای نیز دارد و آن غربال شدن انسان هاست.
وی به آیه سه سوره مبارکه عنکبوت اشاره کرد و ابراز داشت: خداوند متعال در این آیه فرموده است: «وَ لَقَدْ فَتَنَّا الَّذِینَ مِنْ قَبْلِهِمْ ۖ فَلَیَعْلَمَنَّ اللَّهُ الَّذِینَ صَدَقُوا وَلَیَعْلَمَنَّ الْکَاذِبِینَ/ ما کسانی را که پیش از آنان بودند آزمودیم (و اینها را نیز امتحان میکنیم)؛ باید علم خدا درباره کسانی که راست میگویند و کسانی که دروغ میگویند تحقق یابد!».
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان ساخت: مسئله ای که در این فتنه ها برای ما زیباست، تجلی یافتن انسان های وفادار و انقلابی از دیگران است؛ در فتنه اخیر شاهد بودیم که برخی از افراد تا زمانی با ولایت هستند که موضعی همانند نظر آنان داشته باشد؛ اما قبولی بسیاری از افراد را هم مشاهده کردیم که بسیار زیبا بود.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی تصریح کرد: این فتنه یک امتحانی برای ما هم بود و خوشبختانه بسیاری از حوزویان سربلند از این فتنه بیرون آمدند و البته برخی نیز هنوز نتوانستند بفهمند که چه خطر بزرگی از سر انقلاب و نظام گذشت.
وی بیان داشت: اینکه ما فکر کنیم روزی فتنه نباشد، خیال خام است؛ اینکه فکر کنیم روزی بیاید و دشمنان علیه ما فتنه نکنند، نادرست است؛ ما همیشه در این چهل سال شاهد فتنه های گوناگون بوده ایم و در ادامه نیز شاهد آن خواهیم بود.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: فتنه دهه ۶۰، فتنه قائم مقامی، فتنه دهه ۷۰، فتنه احیاء سکولاریزم در ایران و فتنه دهه ۸۰ را نیز در این کشور داشتیم که که متأسفانه تکرار این فتنه ها این فرصت را به ما نمی دهد که زوایای گوناگون آن را برای جامعه بیان کنیم.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی ابراز داشت: دشمنان درباره فتنه ۸۸ گفته اند که ما در این فتنه، تمام تلاش خود را کردیم نقطه اتصال امت با ولایت را بزنیم و نقطه اتصال را خواص و حلقه وسط دیدیم؛ اما علت اینکه ما موفق نبودیم، این بود که خواص را خوب زدیم؛ ولی مشکل اینجا بود که امت مستقیما به ولایت وصل شد.
وی خاطرنشان ساخت: دشمن به این نتیجه رسید که یگانه راه از پای درآوردن انقلاب اسلامی، مردم انقلاب کرده هستند؛ انقلاب نابود نمی شود؛ مگر اینکه یک روزی ما بتوانیم مردم و جامعه را وارد این مسیر کنیم.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: برای این کار طراحی ها و اقداماتی نیز انجام شد؛ اما مهمترین راهی که مردم در برابر نظام قرار بگیرند، در کنار نفوذ فکری و تغییر ذائقه فکری مردم و تغییر ذائقه سیاسی مسئولین، بهره گیری از خلاف ها، اشتباه ها، دوقطبی ها و لغزش های داخلی است.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی بیان داشت: اولین استدلال آنان برای این استراتژی این نکته بود که تاریخ صدر اسلام نشان داده است که اسلام را جز مسلمان سر نمی بُرد که شاهد این مسئله در روز عاشورا بوده ایم.
وی اظهار داشت: جیسون رضائیان در نامه خود به رئیس جمهور آمریکا آورده است: «اینکه دل ببندیم به مردم شمال تهران یا نخبگان که انقلاب را بشکنند، خیال باطلی است؛ زمانی انقلاب می شکند که مادر شهید در جنوب تهران با عکس شهید خود در خیابان بر علیه انقلاب شعار بدهد».
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ابراز داشت: استدلال دوم آنان این بود که هرکجا سرمایه گذاری بر روی حرکت مردمی بوده است، قدم هایی توانستیم انجام دهیم؛ اما بدون مردم نمی توان کاری کرد.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی خاطرنشان ساخت: استدلال سوم، پروژه ها و تحقیقات علمی آنان بوده است و به این نتیجه رسیده اند که ایران باید از درون متلاشی شود و مردم پای کار بیایند و انقلاب را بشکنند.
وی تصریح کرد: بی اعتمادی به مسئولین، تقدس زدایی از دین و شخصیت های دینی و … از جمله استراتژی های دشمن در این سال ها بوده است که به سال ۹۶ رسیدند؛ اما موفق نبودند؛ ولی در ادامه به وسیله افراد نفوذی به این تحلیل رسیدند که هم دولتمردان، هم جناح مخالف، هم حوزویان و هم حوزویان را به نقطه انفجار برسانیم و این برنامه را برای قبل از انتخابات مجلس امسال داشتند؛ اما متأسفانه مسئولان در بدترین زمان و به بدترین شکل، مسئله بنزین را اجرا کردند که دشمن هم این موقعیت را از دست نداد و دست به کار شد.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بیان داشت: دشمن در این مسئله بر موج مردم به خشم آمده در حال انفجار استفاده کرد و آنان را به میدان آورد تا بتواند به اهداف خود دست پیدا کند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی اظهار داشت: سه گروه در این فتنه مشاهده شدند؛ گروه اول، لیدرهایی بودند که به عنوان کارگردان صحنه حضور پیدا کردند؛ گروه دوم حلقه میانی بودند که عمده آنان را اراذل و اوباش، افراد معتاد، افراد مست، جوانان هیجانی و … تشکیل می دادند و گروه سوم، مردم عادی ناراضی بودند که واقعا این مسئله برای آنان قابل حل نبود؛ ولی در شعارها علیه رهبری و نظام همراهی نمی کردند و پس از سخنان رهبر انقلاب، صحنه را خالی کردند.
وی ابراز داشت: بیشترین تخریب در این فتنه، به وسیله گروه دوم بوده است که به لحاظ فکری، اقتصادی، فرهنگی و … در سطح پایین ترین افراد جامعه بوده اند.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان ساخت: اولین فائده سخنان رهبری در روز یکشنبه این بود که تکلیف بر همگان مشخص شد و گروه های آشوب گر در روزهای بعد خود را نشان دادند.
حجت الاسلام والمسلمین حاجی صادقی با اشاره به تفاوت های فتنه ۹۶ و آبان ۹۸، تصریح کرد: هجم چشمگیر استفاده از سلاح گرم و برخی از سلاح های سرد همچون قمه و … در فتنه ۹۸ بسیار بالاتر از فتنه ۹۶ بوده است؛ همچنین گستردگی تخریب اموال عمومی و دولتی در این فتنه بسیار بالاتر بوده و حداقل سه و نیم برابر نسبت به فتنه ۹۶ بیشتر بوده است؛ همچنین حضور گسترده زنان میانسال و پراکندگی و حاشیه رفتن با جمعیت کم از دیگر تفاوت های این فتنه بوده است.
وی با اشاره به برخی فضاسازی ها بر علیه مقابله با اغتشاش گران، بیان داشت: ما با شهدا، امام و رهبر این انقلاب پیمان بسته ایم که سر می دهیم؛ اما مرگ انقلاب را شاهد نخواهیم بود و تا مرگ استکبار پیش خواهیم رفت؛ ما باید مراقب باشیم فضا و واقعیت را عوض نکنند؛ امروز برخی رسانه های داخلی و خارجی در حال فضاسازی هستند تا بگویند نظام برخورد بدی داشته است.
نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار داشت: استراتژی دشمنان این است که مردم انقلاب را بشکنند و این برنامه را در این فتنه داشتند؛ اما این فتنه از بین رفت؛ اما دشمن دست از استراتژی برنداشته و فتنه های بعدی در راه است؛ حوزه علمیه مقدسه قم باید مردم را بیدار کند که گرفتار فتنه نشوند.
همچنین حجت الاسلام والمسلمین #نبوی، رئیس بسیج اساتید و نخبگان حوزه نیز در ابتدای این جلسه اظهار داشت: در این تحول اخیر، با پدیده جدیدی مواجه شدیم و آن این بود که مقام معظم رهبری لایه های فتنه را به خوبی تشخیص دادند و با فاصله بسیار کمی از فتنه، اعلان موضع کردند.
وی ابراز داشت: برخی از دوستان حزب اللهی در این قضیه دچار دغدغه شدند که مصلحت نبود مقام معظم رهبری وارد صحنه شده و برخی از سوء تدبیرهای مسئولین را به گردن بگیرند؛ اما باید گفت اگر داستان موسی و خضر را مطالعه کنیم، به این مسئله خواهیم رسید که اگر خضری یافتید، سوال نکنید؛ وقتی رهبری مطلبی را می فرمایند، همه باید اطاعت کنند؛ البته همه اطاعت کردند؛ اما یک دغدغه ذهنی در همگان وجود داشت.
رئیس بسیج اساتید و نخبگان حوزه خاطرنشان ساخت: اگر نمی توانیم لایه های پنهان یک قضیه را تشخیص دهیم، نباید وارد شده و اظهار نظر داشته باشیم.
حجت الاسلام والمسلمین نبوی تصریح کرد: رهبر انقلاب در فتنه ۸۸ یک سخنرانی داشتند و سید حسن نصرالله بیان کرده بود که بسیاری از کشورهای عربی تماس گرفته و گفته بودند که تازه جایگاه و تأثیر ولایت فقیه را متوجه شده ایم.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
#اخباروتحلیلها
#حرف_روز
زمین سوخته جدید!
تحولات منطقه غرب آسیا همواره اهمیت داشته است. در سالهای گذشته، آمریکا با همراهی برخی کشورهای منطقه قصد آن را داشتند که با حمایت از گروههای تروریستی، نظیر داعش با از بین بردن محور مقاومت، نظم مورد نظر خود را در منطقه مستقر کنند؛ اما تفکر مقاومت با هوشمندی و درایت از دل تهدید پدید آمده، فرصتهای متعددی را تولید کرد. اتصال هویتی و جغرافیایی محور مقاومت مهمترین و راهبردیترین دستاورد ایجاد شده در سالها و دهههای گذشته تاکنون بوده است و جمهوری اسلامی ایران مرکز ثقل و گرانیگاه این وضعیت جدید تلقی میشود. این صورت-بندی و نظم تاریخی، بزرگترین نگرانی آمریکا و رژیم-های سعودی و صهیونیستی بهشمار میرود و از این زاویه است که حوادث پیچیده و دشوار این روزهای عراق معنا و مفهوم پیدا میکند.
این روزها رسانهها مینویسند: «حمله به اماکن دیپلماتیک در عراق، انتقامجویی ریاض از تهران است؛ بازی در زمین سوخته؛ یک زمین بهتر از سوریه نیاز است!» توضیح آنکه دولت آمریکا پس از شکست فشار حداکثری به همان طرح دیرینه برای براندازی ایران روی آورده است. بازی در زمینه سوخته و کشاندن ایران در این زمین با هدف کشاندن درگیریها به ایران نشان از عزم جدی آمریکا برای مقابله همهجانبه با جمهوری اسلامی دارد.
اعتراضات عراق اگر بر پایه مطالبات مردمی بود، با توجه به اصلاحات انجام شده از سوی دولت این کشور باید آرام گرفته باشد. حمله به اماکن دیپلماتیک یک کشور دیگر، واقعیت پنهان ماجراهای عراق را نمایان کرد. دو ماه از اعترضات عراق میگذرد و در این مدت مسئولان عراقی، مراجع تقلید و سیاستگذاران این کشور طرحهای بسیاری را برای ارائه به مردم عراق در نظر گرفتند تا جایی که پارلمان عراق این روزها به تغییر قانون انتخابات تن داده است! و در رخدادی مهم دیروز نخستوزیر عراق اعلام کرد، برای جلوگیری از ریخته شدن بیشتر خون فرزندان عراق، از مسئولیت خود استعفا خواهد داد. روند پیش روی تحولات عراق، بسیار حساس و سرنوشتساز پیشبینی میشود. یکی از مهمترین مشکلات ساختار سیاسی عراق در همه دورههای اخیر انتخاب نخستوزیر بوده است. روز گذشته «عادل عبدالمهدی» در پیام استعفایش، اشاره داشت به تبعیت از مرجعیت استعفای خود را تقدیم پارلمان خواهد کرد. انتظار آن است که فرایند انتخاب نخستوزیر نیز با تدبیر مرجعیت و با همراهی دیگر جریانها و گروههای سیاسی در کوتاهترین زمان ممکن صورت گیرد تا زمینهساز آرامش و ثبات در عراق شود.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#گزارش_روز
احساس خطر اروپا!
شش کشور اروپایی با صدور بیانیه مشترکی از پیوستن به سازوکار مالی اروپا (اینستکس) در آینده خبر دادند. «بلژیک، دانمارک، فنلاند، هلند، نروژ و سوئد برای حفظ و اجرای کامل برجام از سوی همه طرفهای ذیربط اهمیت بسیار زیادی قائل هستند. این توافق به اتفاق آرا مورد تأیید شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است و یکی از ابزارهای کلیدی برای (پیشبرد) رژیم منع تولید و تکثیر تسلیحات هستهای در جهان محسوب میشود و کمک مهمی به ثبات منطقه میکند. ما اکنون در حال سپری کردن فرایند پیوستن به اینستکس بعد از تکمیل روند آن در سطح ملی هستیم.»
این بیانیه در حالی منتشر میشود که از تصویب برجام نزدیک به سه سال میگذرد و اروپا نه تنها به تعهدات خود عمل نکرده است؛ بلکه در راستای اجرای سیاستهای آمریکا با عنوان فشار حداکثری بیشترین همکاری را با این کشور داشته است. این کشورها با نخریدن نفت ایرانـ که طبق برجام ملزم به خرید آن بودندـ عملاً به دنبال به صفر رساندن صادرات نفت بودند؛ سیاستی که البته با شکست روبهرو شد. از اینرو این پرسش مطرح میشود که چه چیزی سبب شده است اروپاییها در این برهه زمانی از اینستکس صحبت کنند؟
پاسخ بسیار روشن است: اول اینکه تصور غرب از به بنبست کشاندن جمهوری اسلامی ایران در حوزه اقتصادی از طریق مشغولسازی ایران به سراب برجام با تدابیری که نظام اتخاذ کرد با شکست روبهرو شده است. دوم اینکه ایران توانسته است در این مدت به سمت استقلال اقتصاد از نفت حرکت کند که این موضوع دلیل اصلی اروپا برای روی آوردن دوباره به اینستکس به منظور شرطی نگه داشتن اقتصاد کشورمان است. موضوعی که سردار سلامی، فرمانده کل سپاه در سخنرانی خود عملاً به آن اشاره میکند و میگوید: «سفیر یکی از کشورها، همه سفرا را جمع کرد و به آنها گفت، «به اروپاییها بگویید ایرانیها در حال بریدن وابستگی اقتصادی کشورشان به نفت هستند و به خودکفایی رسیدهاند، بجنبید، نفت را باز کنید.»
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#خبر_ویژه
مذاکرات سری در حال انجام است!
نشریه «الخلیج الجدید» نوشت: ایران بارها بر آمادگی خود برای مذاکره با عربستان سعودی در راستای پایان دادن به سوءتفاهمها بین دو کشور تأکید کرده است. همانطور که «عباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه ایران ماه گذشته اعلام کرد، جمهوری اسلامی آماده انجام مذاکرات مستقیم یا با واسطه، با همسایگان خود است. با اینکه رسانهها چندان به این مسئله نپرداختهاند؛ اما مذاکرات سری از طریق معاون وزیر خارجه کویت، «خالد الجارالله» در حال انجام است و وی تأکید کرده است، کشورش حامل پیامهای معینی از سوی ایران، برای عربستان و بحرین در رابطه با اوضاع منطقه است. تا کنون، طبق گزارش منابع آگاه سعودی، ریاض با دقت در حال بررسی پیشنهادهای تهران است، که با هدف عادیسازی روابط بین دو کشور ارائه شده است. از سوی دیگر، «جینا هاسپل» رئیس سیا به ریاض سفر کرد تا به پادشاه سعودی هشدار دهد سیاست سازش با ایران به نتیجه نمیرسد و تنها راه برای واداشتن تهران به ورود به مذاکره، وارد آوردن شدیدترین فشارها علیه آن است. به این ترتیب، مشخص میشود پادشاه سعودی در اتخاذ تصمیمات مستقل، بدون مشورت با واشنگتن، آزادی عمل ندارد.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#اخبار
از افسوس اروپا تا دعوت مقتدی صدر
1ـ اگر رهبری ورود نمیکردند حوادث ادامه مییافت
«سردار جوانی» معاون سیاسی سپاه با بیان اینکه دلسوزان و مدافعان انقلاب که میخواهند از تکرار این اتفاقات جلوگیری شود، باید یک نگاه همهجانبه و فراگیر داشته باشند، گفت: پس از فرمایشات رهبر معظم انقلاب در 26 آبان سؤالات و ابهامات و بعضاً گلایههایی از ایشان از سوی مردم و حتی نیروهای انقلابی و ولایتمدار رخ داد که آنها معتقد بودند رهبر معظم انقلاب باید از دولت میخواستند اجرای طرح را متوقف کنند. این گلایهها و اظهار نظرات خود نشانه این است که این مسئله را آن طور که باید و شاید درک نکردهایم و نظر خود را برتر از نظر رهبری میدانیم؛ در حالی که ایشان رهبر کشور هستند و تجربه 30 ساله در این زمینه دارند. وی افزود: اکنون که این غائله ختم شده، بیشتر نیروهای امنیتی و سیاسی و حتی دشمنان جمهوری اسلامی بر این باورند که اگر رهبر انقلاب به این مسئله ورود پیدا نمیکردند، این حوادث همچنان هم ادامه مییافت و کشور دچار بحرانهای سیاسی، دوگانگیها، بیاعتبار شدن سران سه قوه و مجموعهای از مشکلات مشابه میشد.
2ـ آه و افسوس اروپا برای یک اغتشاش ناکام
طی روزهای اخیر رسانههای بیگانه همچنان با صراحت تمام از اقدامات کور، خشن و خرابکارانه ستایش و اشرار آشوبگر را تشویق میکنند. در نمونهای تازه، وبگاه «رادیو زمانه» که با بودجه پارلمان اروپا فعالیت میکند، نوشته است: «اعتراضات هفته گذشته در ایران چنان رادیکال بود که از «مطالبهمحوری» و «شعارمحوری» عبور کرد و به یک رزم عملی و میدانی بدل شد؛ شورشی که آشکارا فاقد رهبری بود.» این رسانه اروپایی میافزاید: «آتش زدن بانکها، مؤسسات مالی و پاسگاههای کلانتری، فرازهایی درخشان از مبارزات بود.» گفتنی است، رسانههای دشمن بدون تفکیک میان اعتراض مدنی و جنگ خیابانی، در تلاشند افکار عمومی را بهسمت خشونت سوق دهند، ثبات داخلی را دچار خلل کرده و از این رهگذر، سیاستهای مطلوب خود را بر مردم ایران تحمیل کنند.
3ـ تحرکاتی برای ائتلاف صلح پس از ائتلاف جنگ!
روزنامه «الاخبار» چاپ بیروت نوشت: تا به امروز دیدار بین «بن زاید» و «بنسلمان» کم نبوده است؛ اما سفر اخیر ولیعهد سعودی به امارات و دیدار او با محمدبنزاید، یک اهمیت استثنایی دارد؛ چه از نظر زمانبندی و چه از حیث وجهه رسمی آن، از تجدید «معامله» دوجانبه براساس تفاهمهای تازه حکایت دارد؛ تفاهمهایی که به نظر میرسد مراد از آن ایجاد یک ائتلاف صلح، پس از ائتلافی است که برای جنگ یمن تشکیل شد. در سایه سرگرم شدن آمریکا به اوضاع داخلیاش در مرحله انتخابات، بنزاید قصد دارد بنسلمان را درباره ضرورت آتشبس با ایران قانع کرده و مسائل اقتصادی را در اولویت روابط بین امارات و عربستان قرار دهد؛ از این رو، تأکید میکند تنشزایی در منطقه میتواند به برنامههای بنسلمان در زمینه تحول اقتصادی آسیب بزند.
4ـ دعوت مقتدی صدر برای ادامه اعتراضات در عراق!
«مقتدی صدر» رهبر جریان الصدر عراق و رئیس ائتلاف سائرون این کشور، تصمیم عادل عبدالمهدی، نخستوزیر عراق برای استعفا از سمت خود را اولین میوه انقلاب در عراق و نه آخرین میوه آن دانست. او در واکنش به این استعفا طی بیانیهای معترضان را به ادامه اعتراضات دعوت کرده و گفته است: «بدانید که استعفای او به معنای پایان فساد نیست؛ لذا مواردی را پیشنهاد میکنم.» رئیس ائتلاف سائرون عراق که بیشترین کرسی پارلمان این کشور را در انتخابات گذشته به دست آورده، در ادامه پیشنهاد داد نامزدی برای تصدی پست نخستوزیر با همهپرسی مردمی برای انتخاب پنج نامزد باشد و صندوقهای رأی در میادن اعتراضها توزیع شود.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#اخبار_کوتاه
◄ «سیدعباس موسوی» سخنگوی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران گفت: «کشورهایی مانند انگلیس، ایالات متحده آمریکا و رژیم صهیونیستی عناصر، ابزار و امکاناتی در اختیار دارند که از آن علیه منافع و امنیت ملی ما به کار گرفته و استفاده میکنند و ما بر اساس وظایفی که داشتیم شکایتی را علیه این رسانهها تنظیم و اعلام کردیم که آنها از رسالت اصلی خودشان که اطلاعرسانی آزاد و شفاف است، دور شده و در حال آموزش تخریب، اغتشاش و اقدامات ضد امنیتی در کشور ما هستند.» در شرایطی که روشن است چنین بیانیهها و شکایتهایی به جایی نمیرسد، آیا واقعا نیاز به تحرک جدیدی در دستگاه دیپلماسی برای مقابله با تحرکات دشمنان وجود ندارد؟!
◄ روزنامه «جروزالمپست» گزارش داده است، «نفتالی بنت» وزیر جنگ رژیم صهیونیستی با اعتراف به اینکه توسعه نظامی ایران میتواند این رژیم را فلج کند، مدعی شده است اکنون فرصت مهار ایران و حتی وادار کردن این کشور به خروج از سوریه وجود دارد. او گفته است: «اگر امروز اقدام نکنیم و از این فرصت بهره نگیریم، در آینده مخاطرات بیشتر خواهد شد و آنها به دلیل توسعه توانمندیهای نظامیشان ما را فلج خواهند کرد.» بنت همچنین گفته است: «اقدامات تهاجمی بیشتر در کنار افزایش فشارهای اقتصادی و سیاسی عواملی هستند که میتوانند ایران را به خروج از سوریه وادار کنند.»
◄ «عطاءالله مهاجرانی» در واکنش به سفر غیر منتظره رئیسجمهور آمریکا به افغانستان، ترامپ را با تبهکار مشهور آمریکایی مقایسه کرد! وزیردولت اصلاحات در حساب توئیتری خود نوشت: «داستان غریبی است! رئیسجمهور آمریکا شبانه با چراغهای خاموش هواپیما، با بیخبری خبرنگاران همراه، با ضبط موبایلهای خبرنگاران حاضر در پایگاه نظامی بگرام، بدون اطلاع دولت افغانستان وارد افغانستان میشود. انگار سفر پدر خوانده یا آلکاپون! بعد هم میگوید: با طالبان به توافق میرسیم!»
◄ «مهرزاد بروجردی» استاد علوم سیاسی دانشگاه «سیراکیوز» در نیویورک در گفتوگو با «بیبیسی» گفته است: «اپوزیسیون توانایی فلج کردن اقتصاد را آن جور که آقای خمینی در زمان انقلاب شاه انجام داد، ندارد. نمیتوان جمهوری اسلامی را دچار فلج اقتصادی کرد؛ مخالفین چیزی در چنته ندارند.»
◄ «مجتبی واحدی» مشاور مهدی کروبی ضمن توهین بیشرمانه به حضرت امام خمینی(ره)، مدعی شد: «سخن گفتن از دین در ایران باید ممنوع و جنایت علیه بشریت تلقی شود و باید با کسانی که از دین سخن میگویند به عنوان «جانی و جنایتکار» برخورد شود»!
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#مصاحبه_اختصاصی بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با آیت الله محمود عبداللهی (عضو محترم هیئت رئیسه جامعه مدرسین حوزه علمیه قم)
بسیج اساتید: نظر حضرتعالی راجع به جریانات اخیر چیست؟
آیتالله عبداللهی: فتنه ها اصولا همانطور که مشکلاتی بوجود میآورد، مثبتات و فرصتهای مهمی هم پیش روی ما میگذارد. از جمله همین فتنه اخیر که مثل فتنه های قبلی، نکات، فرصتها، و ابعاد گوناگونی از ماهیت و هویت انقلاب را برای ما ترسیم کرد.
در بیانیه گام دوم مقام معظم رهبری از دوگانه اسلام و استکبار یاد کردند. بنابراین یک جهت قدرتهای بزرگ و استکباری هستند که به وضوح خودشان را در جریانات اخیر نشان دادند که در این جریانات اشرار، منافقین، سلطنت طلبها یا بعضی از احزابی که وابسته به آنها بودند که پشتیبانی خود را علنا اعلام می کردند و حوادث اخیر این هویت ستیز آنها با انقلاب را بیشتر نشان داد. تمام هدف آنها، نابودی، ویرانگری، از بین بردن، تخریب، کوبیدن و به عبارتی از بین بردن طرف مقابل به هر شکل و شیوه ای است و این هویت واقعی استکبار است.
در نقطه مقابل استکبار، اقتدار، استکبار ستیزی و حمایت از واقعیت ها و ارزشهای الهی است این فتنهها، فرصت بسیار خوبی است که بیداری بیشتری برای ما بوجود میآورد. مقام معظم رهبری پیوسته این واقعیت را القا می کردند و می کنند که همیشه دشمن خود را بشناسید؛ دشمنشناسی شرط تداوم انقلاب است و مردم ما به خوبی این را در جریانات اخیر لمس کردند.
در این جریانات، نه تنها هویت استکباری آمریکا بیشتر نمایان شد، بلکه اروپا هم رسما از آنها حمایت و دفاع کردند.
وزارت خارجه دولت فرانسه بیانیه صادر کرد و سخنگوی دولت آلمان گفت:«وقتی مردم مطالبات سیاسی و اقتصادی خود را مطرح می کنند مانند آنچه اکنون در ایران اتفاق می افتد ما آن را یک حق قانونی و مورد احترام می دانیم.»
یعنی از ویرانگری، اتوبوس آتش زدن، تخریب بانکها، حمله به مردم مستضعف، خراب کردن خانه های مردم دفاع می کنند و حق قانونی می دانند .
خب ما باید این دشمن را بشناسیم مقام معظم رهبری پیوسته تأکیید میکنند نگاهتان به خارج تعبیر شود و دشمن خود را بشناسید ایشان از اروپاییها تعبیر به «خبیث» کردند ولی نه اینکه تعامل نداشته باشیم و ارتباط قطع باشد بلکه ارتباط باشد ولی بدانیم این چه جور ارتباطی است و ارتباط با چه کسانی است.
قرآن می فرماید: يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا لَا تَتَّخِذُوا بِطَانَةً مِّن دُونِكُمْ لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ قَدْ بَيَّنَّا لَكُمُ الْآيَاتِ إِن كُنتُمْ تَعْقِلُونَ (118- آل عمران)
لَا يَأْلُونَكُمْ خَبَالًا یعنی اینها در اخلال و اضرار به شما هیچ کوتاهی نمی کنند .
وَدُّوا مَا عَنِتُّمْ یعنی اینها به صدمه زدن به شما علاقه دارند و آنچه به شما صدمه می زند و به زحمت می اندازد این تخریب و نابودی را دوست دارند.
قَدْ بَدَتِ الْبَغْضَاءُ مِنْ أَفْوَاهِهِمْ یعنی از چهره آنها خشمشان و ناراحتیشان آشکار است
وَمَا تُخْفِي صُدُورُهُمْ أَكْبَرُ یعنی آنچه در دل و درون دارند بیشتر از این است
وقتی هویت مشخص باشد و دشمن شناس باشیم، این وسیله مهمی است برای اینکه کیفیت تداوم مقابله آن چگونه باید باشد.
✔️ریشه مشکلات، تعامل غلط با دنیا است.
متاسفانه اشکال مهمی که تاکنون بوده و منشا همه این فتنه هاست: تعامل غلط و نگاه مثبت به غرب و شرطی کردن اقتصاد و سیاست به بیگانگان است. توجه نکردن به اینکه این تعامل چگونه باید باشد و عدم توجه به مقام معظم رهبری که فرمودند مذاکره نه اینکه ارتباط قطع باشد بلکه با شناخت آنها، با آنها مذاکره کنید.
یکی از مشکلات مهم ما این بود که به جای تکیه به منابع خود، پیوسته اعتماد به خارج و کسانی شد که روحیه استکباری دارند و خیرخواه ما نیستند و به هویت آنها توجه نشد.
این مساله مهمی است لذا مقام معظم رهبری در همین جریان فتنه در جمع تولید کنندگان و منشا فعالیتهای اقتصادی مثبت بودند بر تولید و نیروهای داخلی و انسانی تکیه می کنند؛ این بیانگر این است که بسیاری از مشکلات ما برمی گردد به مسائل اقتصادی به خلاهای اقتصادی که متاسفانه همه را به برجام مربوط کردند و شعارهای عمده دولت در این شش سال اخیر تعامل و روابط خارجی بود.
مساله مهم دیگر و یکی از امتیازات جامعه ما که فرموده مقام معظم رهبری در ذیل مثبتات و ثمرات انقلاب در بیانیه گام دوم اشاره میکنند؛ بیداری مردم و دشمن شناسی مردم است
در آیات 204 و 205 بقره خداوند میفرماید: مَنْ يُعْجِبُكَ قَوْلُهُ فِي الْحَياةِ الدُّنْيا وَ يُشْهِدُ اللَّهَ عَلى ما فِي قَلْبِهِ وَ هُوَ أَلَدُّ الْخِصامِ* وَإِذَا تَوَلَّی سَعَی فِی الأَرْضِ لِیُفْسدَ فِیِهَا وَیُهْلِکَ الْحَرْثَ وَالنَّسْلَ وَاللّهُ لاَ یُحِبُّ الفَسَادَ.
هُوَ أَلَدُّ الْخِصامِ یعنی دشمنان ما کسانی هستند و لو اینکه تظاهر به روابط دوستانه کنند ولی أَلَدُّ الْخِصامِ هستند .
وَإِذَا تَوَلَّی یعنی اگه اینها قدرت پیدا کنند هر حرث و نسل و سرمایه هست همه را نابود میکنند در اینهایی که دم از روابط و ظواهر میکنند.
یکی دیگر از مشکلات، زمینههای فرهنگی است دشمن در این فتنهها از چه استفاده میکند و از چه ابزاری استفاده میکند؟
روشن شد مهمترین ابزارهای دشمن شبکه های خارجی و فضای مجازی است.
یکی از سردمداران این جریان در رادیو بیبیسی که گزارش آن را رادیو ایران پخش کرد، گفته است: «این کار دوسه سال برنامه ریزی شده هم رهبر ملی و هم فرمانده میدانی دارد » فتنه 96 هم همین بود.
تذکری ضروری است: در فتنه 96 بالاخره با فشار قوه قضائیه، تلگرام را بستند ولی همان عامل شد که کاربران ما در فضای مجازی به شبکه های داخلی رو بیاورند ولی باز متاسفانه به بهانه همان تسامح قبلی و به خاطر ندادن امکانات و ابزار و سرمایه ندادن به پیام رسانان داخلی مشکلاتی برای مردم در استفاده از فضای مجازی پیش آمد باعث شد مردم مجددا هجوم به شبکه های خارجی آورند.
این یک مساله مهم است که مسئولین ما بعضی از آنها تسریح کردند که نه تنها اراده جدی در این زمینه ندارند بلکه اراده معکوس دارند و با یک مدل روشنفکری می خواهند تریبون آزاد برای زمانها و شرایط خاص داشته باشند. ولو اینکه به بحران ملی منتهی بشود این بحران ملی در مورد مساله امنیتی است . بحرانهای فرهنگی از این بدتر است ولی مثل دود اتوبوس، تخریب بانک و اموال مردم و... نیست که معلوم باشد ولی دود تخریبها، روابط نامشروع، اشاعه موارد ضد اخلاق، بمباران کردن مسائل سکسی و جهنمی و حاکم کردن آنها خیلی مشخص نیست.
بحرانهای سیاسی نیز مثل مساله ارز و تردیدها و تشکیکها و مشکلاتی که در مساله اقتصادی است که پیش میآید؛ مسئولین اقتصادی و انتظامی مکرر اعلام کردند؛ بسیاری از جرائم و بحرانهای اقتصادی حساس و کلان در این کانالهای تلگرامی بود. مقام معظم رهبری هم مکرر هشدار دادند ولی چرا مسئولین هشیار نمی شوند؟
با بررسیهای زیادی که انجام دادیم، کارشناسان زیادی می گویند ما کمبودی نداریم و اگر امکانات به شرکتهای داخلی داده شود همه نیازهای کشور را می توانیم تأمین کنیم خب امکانات داده نمیشه و زندگی مردم وابسته به شبکه های خارجی می شود.
آیا فتنه تمام شد؟ خیر! چون استکبار جهانی دست از استکبارش بر نمی دارد تهاجم ها و شبیهخونهای فرهنگی و امنیتی، سیاسی جوسازی ها و... ادامه دارد جنگ اقتصادی، سیاسی، امنیتی و فرهنگی داریم؛ میدان، میدان جنگ است. و مقام معظم رهبری فرمودند ما مدیریت جهادی و ستاد می خواهیم که افسر و نیروی جهادی داشته باشد و آمادگی در همه نهادها را فرا گرفته باشد.
بسیج اساتید: با تشکر از فرصتی که در اختیار ما و خوانندگان ما گذاشتید.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#مصاحبه_اختصاصی بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با استاد علی احتشام
بسیج اساتید: شبههای در مورد فرمایش مقام معظم رهبریحفظه الله که فرمودند: «در این قضایا من صاحبنظر نیستم» را چگونه پاسخ میدهید؟
استاد احتشام: تقریباً همه دولتها بعد از انقلاب اذعان داشتند که مصرف انرژی در کشور ما باید ساماندهی شود، ازجمله بنزین اهتمام به مسئله بنزین ازآنجا معلوم میشود که جزو اولین تحریمها، تحریم بنزین بود در دولت قبل که توانستیم بنزین محصول پتروشیمی داخل را تولید کنیم ولی با این شکل بنزین سهمیهبندی را هیچ دولتی توصیه نکرده و نمیکند و اصل ساماندهی بنزین را مقام معظم رهبری قبول داشتند مثل بقیه کارشناسان اما اینکه پلهای باشد و تدریجی؛ چنانچه مصوبه مجلس هم همین بود و دولت باید در این چند سال این کار را انجام میداد و این کار را نکردند.
آیا زمان اجرای این طرح مناسب بود؟ چون در آستانه انتخابات مجلس شورای اسلامی پادوهای استکبار جهانی آماده فتنه بودند و آیا کیفیت اعلان را محرمانه نگه داریم و اعلام نکنیم و یکباره اعلام کنیم؟ یا زمینهسازی کنیم؟ همانطوری که رئیس محترم قوه قضاییه با قید تمهیدات لازمه امضا کردند و مقام معظم رهبری با انصاف تمام و کارشناسی خودشان فرمودند من صاحبنظر نیستم و گروهی از کارشناسان باید بررسی کنند و این هیچ عیبی ندارد و امام راحل عظیمالشأن هم مجمع تشخیص مصلحت نظام را تشکیل دادند و در متن قانون اساسی آمد برای همین بود که فقیه نمیتواند در همه موضوعات خود به عنوان کارشناس وارد شود و این نقصی نیست.
وقتی خداوند متعال به پیامبرش که عقل کل است و علم او متصل به علم الهی است میفرماید: «و شاورهم فی الامر» در امور مردم با دیگران مشورت کن معلوم است که امامین انقلاب از این رویکرد مشورت در مدیریت جامعه استفاده خواهند کرد
و الا شائبه دیکتاتوری و تک صدایی مطرح خواهد بود.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#مصاحبه#اختصاصی بسیج اساتید و نخبگان حوزه علمیه قم با استاد عبدالمجید مقامی
بسیج اساتید: نظر شما در باره جریانات اخیر چیست؟
استاد مقامی: هدایت انسانها و امتها همیشه از جانب خداوند است منتها این هدایتها منوط به شرایطی است که مهمترین آنها دوشرط است؛
1- رهبری که داعی الی الله باشد
2- امت ناصر و حاضر در صحنه
هرگاه این امت چنین رهبری را یاری دادن ذات اقدس الهی یاری و هدایت خود را شامل این امت میکند.
در عصر پیامبر, ایشان به عنوان داعی بود، امت هم تا زمان خاصی ناصر پیامبر, بودند و هدایت الهی هم دائماً به این امت افاضه میشد.
ولی بعد از پیامبر,، رهبر داعی الی الله وجود داشت ولی امتی به عنوان ناصر و حاضر در صحنه نبودند اینجا بود که هدایت الهی از آنها برداشته شد.
در زمان انقلاب مرحوم امام رحمه الله، به عنوان رهبر داعی الله بود مردم هم ناصر و حاضر در کنار امام بودند که خداوند این امت را یاری کرد و انقلاب پیروز شد. بعد از انقلاب نیز به دلیل رشد فکری که مردم ایران به برکت انقلاب پیدا کرده بودند، این ناصریت را نسبت به رهبر بعدی هم انتقال دادند
مقام معظم رهبری به عنوان رهبر داعی الی الله حاضر هستند که بعضی از این ویژگیهای خاص ایشان از زمان ریاست جمهوری ایشان هم وجود داشت و امت هم ناصر بودن خود را بارها و بارها در طول این 40 سال نشان دادهاند.
فتنه اخیر برای انتخابات پیشرو طراحی شده بود ولی در اثر سهل انگاری بعضی مسئولین که همان اعلام بی موقع، سهمیه بندی و عدم آمادگی اعلام بنزین با آن قیمت باعث شد، این فتنه جلوتر اتفاق بیافتد.
این جلوتر افتادن توطئه باعث غافلگیری بعضی مسئولین شد ولی از آنجا که از ویژگی های منحصر به فرد مقام معظم رهبری، پیشبینی جریانات آینده است، سخنرانی و موضع ایشان، از جمله آن پیشبینی هاست که اگر نبود آشوب در کشور اتفاق میافتاد. و امت هم دو خط قرمزی را که همیشه رعایت میکنند یعنی «حمایت از رهبری به عنوان داعی الی الله و خدشه دار نشدن امنیت مردم» وظیفه خودش را انجام داد و تشخیص داد اگر سخن ایشان زمین بماند داعش و سرآمد آنها به جان و اموال مردم میافتاد.
من اعتقاد دارم نعمت ولایت را نباید نادیده بگیریم و قرآن در این خصوص میفرماید «وَإِذْ قَالَ مُوسَى لِقَوْمِهِ يَا قَوْمِ اذْكُرُوا نِعْمَةَ اللَّهِ عَلَيْكُمْ»
بسیج اساتید: نظرتان نسبت به جریان اصلاح طلب و اصولگرا و تصفیه حساب در جریان اخیر چیست؟
استاد مقامی: اصلاحطلبی و اصولگرایی، چیزی جز منحرف کردن مردم از انقلاب نیست و هرگروه هم باعث جدایی مردم از انقلاب باشد قابل پذیرش نیست؛ در این جریانات نیز نفوذیهای دشمن که در این گروهها تأثیر گذار بودند.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
سومين فراخوان آثار علمي پژوهشي (كتاب، مقاله و پاياننامه) ناظر به بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي با هدايا و جوايز نفيس
آگاهي از جزئيات فراخوان و نشاني ارسال آثار در كانال ايتاي : eitaa.com/pajoohesh_basij_asatid
📍 نشانی تحویل حضوری آثار: قم، خ دورشهر، ک۴
مرکز بسیج اساتید و نخبگان، معاونت پژوهش
تحویل فایل در ایتا : ↙️
🆔 @afzali53 فراخوان گام دوم
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
تلفن : 02531120902
معاونت پژوهش بسيج اساتيد و نخبگان حوزه
🔻سومين فراخوان آثار علمي پژوهشی
(در سه عرصه کتاب، مقاله و پاياننامه)
🇮🇷 ناظر به بيانيه گام دوم انقلاب اسلامي
👈 با هدايا و جوايز نفيس
🔴موضوعات محوري فراخوان👇👇
🔰الف)مدیریتی:
1. مديريت جهادي؛ مختصات و ضرورتها
2. راههاي تقويت و حمايت از جريانهاي انقلابي
3. مثلث جوانگرايي؛ تجربه گرايي و نوگرايي در اداره کشور
4. شاخصههاي سيستم اداري کارآمد
5. شاخصههاي مديران مردمي و انقلابي
🔰ب)سیاسی اجتماعی
6. پيشگيري از انحراف در حوزه انقلابي
7. انقلاب اسلامي و مدرنيته
8. انقلابيگري و افراطيگري؛ مرزها و شاخصهها
9. مولفههاي اقتدار جريان مقاومت در عرصه بينالملل
10. مرزبندي جبهه خودي و غيرخودي؛ معايرها و شاخصهها
🔰ج)اقتصادی
11. ما ميتوانيم؛ موانع و اقتضائات
12. تروريسم اقتصادي؛ نشانهها، چالشها و راهکارهاي مقابله
13. راهحلهاي مردمي سازي اقتصاد؛ بر پايه اقتصاد مقاومتي
14. جايگاه توکل در تحولات اقتصادي و رونق توليد
🔰 د)فرهنگی تربیتی
15. راههاي نهادينه سازي مفاهيم و مباني انقلاب اسلامي در کتب درسي و ديگر عناصر نظام آموزش کشور
16. راههاي جبران کاستيهاي علمي و عبور از مرزهاي کنوني دانش
17. سبک زندگي اسلامي و غربي؛ مباني و رويکردها
18. انتقال انقلاب و ارزشهاي انقلابي به نسل نو؛ راهکارها و شيوهها
📍 نشانی تحویل حضوری آثار: قم، خ دورشهر، ک۴
مرکز بسیج اساتید و نخبگان، معاونت پژوهش
تحویل فایل در ایتا : ↙️
🆔 @afzali53 فراخوان گام دوم
•┈┈┈┈┈••✾••┈┈┈┈┈•
◽️@pajoohesh_basij_asatid
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کارد، مهمان استخوان شده است!
اشعری هم #حقوقدان شده است
ای بت عافیت، به هر علت ...
از تو ناراضی اند، این ملت ...
شعر خوانی ا#حمد_بابائی
نشست تخصصی نقد و بررسی «طرح جدید بانکداری در مجلس شورای اسلامی» در قمhttp://www.hawzahnews.com/news/874043
هدایت شده از KHAMENEI.IR
🔍 #تبیین_و_تحلیل | گفتوگوی تفصیلی با آیتالله مصباح یزدی پیرامون تبیینِ بیانیه #گام_دوم_انقلاب؛
👈 «آفتزُدایی از انقلاب» مأموریت جوانان در گام دوم
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در بیانیهی «گام دوم انقلاب» با مرور تجربهی ۴۰ سالهی انقلاب اسلامی اعلام کردند: انقلاب «وارد دوّمین مرحلهی خودسازی و جامعهپردازی و تمدّنسازی شده است». گام دومی که باید در چارچوب «نظریهی نظام انقلابی» و با «تلاش و مجاهدت جوانان ایران اسلامی» بهسوی تحقق آرمانِ «ایجاد تمدّن نوین اسلامی و آمادگی برای طلوع خورشید ولایت عظمی (ارواحنافداه)» برداشته شود.
🔸️ به همین مناسبت پایگاه اطلاعرسانی KHAMENEI.IR در سلسله مطالب جدیدی به تبیین و تحلیل مبانی، جهتگیریها و ابعاد گوناگون این بیانیه میپردازد. در گفتوگوی پیشرو، آیتالله آقای مصباح یزدی از چهرههای برجسته و باسابقهی انقلاب، عضو سابق مجلس خبرگان رهبری و استاد حوزه در گفتگویی تفصیلی به تحلیل کلانِ این بیانیه و ابعا مختلف آن پرداخته است.
🔹️ موضوعاتی چون: تحلیل مسئلهی رهبری در انقلاب اسلامی، زمینهها و ضرورتهای صدور بیانیه در این مقطع زمانی، خصوصیات انقلاب اسلامی در مقایسه با سایر انقلابها، نسبت تبیینِ انقلاب در قالب دو گام با نظریهی فرآیند تحقق تمدن نوین اسلامی، اهمیت تربیتِ اسلامی نسل جوان و چگونگی آن، خطرِ افراط، مسئولیتپذیری و نقشآفرینی جوانان در گام دوم و اهمیت اطاعت از ولیفقیه از جملات موضوعات خواندنی مطرح شده در این گفتوگوی تفصیلی است.
🔍 متن کامل گفتگو و ارسال نظر👇
http://farsi.khamenei.ir/others-dialog?id=43346
#اخباروتحلیلها
#حرف_روز
انتخابات برنامهمحور
طبق اعلام رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، از ساعت هشت امروز زنگ انتخابات مجلس یازدهم و میاندورهای مجلس خبرگان رهبریـ در پنج استان برای انتخاب هفت نفرـ در وزارت کشور به صدا در میآید. نامزدهای انتخابات که باید طبق ماده ۲۹ بند «الف» و «ب» شش ماه پیش از نامنویسی استعفا میدادند، یک هفته فرصت دارند برای نامنویسی مراجعه کنند.
انتخابات دوم اسفند امسال ویژه بوده و از زوایای گوناگون حائز اهمیت است. به تعبیر رهبر معظم انقلاب، هم دشمنان انقلاب و هم خودیها و طرفداران انقلاب و نظام اسلامی همواره با بیم و امیدهایی به انتخاباتها در جمهوری اسلامی نظر دوختهاند. به طور مسلم این 82 روز باقیمانده تا انتخابات مجلس فرصت ذیقیمتی است تا شخصیتهای تأثیرگذار، احزاب و گروههای سیاسی فعال، گروههای مرجع و نخبگان، رسانهها و مسئولان به گونهای وظایف خودشان را به درستی سامان بدهند تا اهداف راهبردی نظام جمهوری اسلامی ایران در این شرایط خطیر و حساس برای مردم به عنوان بازیگران اصلی انتخابات اولاً خوب تبیین شود و ثانیاً، زمینههای حضور حداکثری آنها در پای صندوقهای انتخابات فراهم شود.
دشمنان انقلاب از الآن از کم رونقی انتخابات با توجه به حوادث اخیر در زمینه مسائل اقتصادی و سهمیهبندی و افزایش قیمت بنزین سخن میگویند که متأسفانه این خط تحلیلی و تبلیغی از سوی برخیها در داخل نیز تکرار میشود. در حالی که نگاهی به انتخاباتهای جمهوری اسلامی و رفتار مردم در چهار دهه گذشته نشان میدهد، انتخاباتهای جمهوری اسلامی همواره موجب غافلگیری دشمنان شده است و از قضا مردم در بزنگاههای حساسی که بوی خیانت و گستاخی دشمنان بیگانه در ایجاد اختلاف و دوقطبی در جامعه را با شامه سیاسی تیز خود استشمام کردهاند، بیشتر میل به نمایش اقتدار، اتحاد و انسجام ملی از خود بروز دادهاند.
از سوی دیگر، مردم به درستی این نکته مهم را دریافتهاند که شیوه درست و مسالمتآمیزی که در پرتو آن میتوانند مشکلات و معضلات اقتصادی و فرهنگی خود را سامان بدهند، از مسیر انتخاباتی هوشمند و با امنیت کامل میگذرد. به طور مسلم این انتخابات هر چقدر باشکوهتر باشد و با مشارکت حداکثری رقم بخورد و به انتخابهای خوب منجر شود، بهتر میتواند خواستهها و مطالبات مردم را پوشش دهد.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#اخبار_کوتاه
◄ «جمال عرف» معاون سیاسیـ امنیتی وزارت کشور درباره سخنان رئيسجمهور که گفته است تا صبح جمعه از زمان افزایش قیمت بنزین خبر نداشته است، گفت: روز سهشنبه ساعت ۱۰ صبح جلسه شورای امنیت کشور برگزار و در همان جلسه زمان سهمیهبندی مطرح شد و پس از جلسه، صورتجلسه آن در اختیار رئیسجمهور قرار گرفت. معاون وزیر کشور افزود: روز چهارشنبه نیز وزیر کشور در دولت گزارش داد؛ بنابراین تلقی من این است که رئيسجمهور خواسته بگوید به وزیر کشور اعتماد دارم، اما شما خوشبین باشید!
◄ «فرهاد دژپسند» وزیر امور اقتصادی و دارایی در مراسم رونمایی از سامانه اموال مازاد بانکها گفت: در مرحله نخست ۱۷ هزار میلیارد تومان از اموال بانکها در این سامانه ثبت شده که امکان حراج این اموال با همکاری بورس نیز وجود دارد. وی افزود: از ۱۸ بانکی که در این طرح قرار دارد، چهار بانک ملی، ملت، کشاورزی و صادرات ۵۰ درصد مسئولیت واگذاری را برعهده دارند و بیشترین اموال مازاد با ۱۴ درصد مربوط به بانک ملی است.
◄ «بنی گانتس» رئیس حزب «آبیـ سفید» در رژیم صهیونیستی تأکید کرد، اعضای حزب وابسته به نخستوزیر این رژیم خواهان تشکیل کابینه جدید بدون وی هستند. وی تأکید کرد: نتانیاهو به باری بر دوش اعضای حزب لیکود تبدیل شده است. آنان در گفتوگوهای جداگانه بین خودشان و با من، درباره تشکیل کابینه بدون نتانیاهو صحبت میکنند.
◄ «شیرین هانتر» کارشناس روابط بینالملل دانشگاه «جرج تاون» آمریکا با اشاره به نقش آمریکا در اغتشاشات و ناآرامیهای عراق، اظهار داشت: حمله به کنسولگری ایران در نجف پس از سفر مایک پنس، معاون دونالد ترامپ به اربیل عراق صورت گرفته است.
◄ «سردار حسین نجات» معاون فرهنگی و اجتماعی سپاه گفت: گروههای ضد انقلاب قصد داشتند با موجسواری بر روی مطالبات اقتصادی، امنیت مردم را از بین ببرند و هدف اصلی آنها استعفای رئیسجمهور بود.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#اخبار
از مدیران پاورپوینتی تا درسهای فراموشنشدنی
1ـ صبح، یک شکل حرف میزد بعدازظهر یک شکل!
«غلامرضا حیدری» نماینده عضو فراکسیون امید مجلس گفت: «ما ترامپ را همیشه پدیده خاصی میدانستیم و میگفتیم باید روانشناسان و جامعهشناسان بر روی واکنشها و رفتارهای او کار کنند. امروز باید در مورد آقای روحانی هم این را بگوییم. روحانی در فراز و نشیبهایش حتی قبل از ریاستجمهوریاش پدیده خیلی پیچیدهای بود و باید چند وجهی مورد کندوکاو قرار بگیرد، اما در هر صورت ایشان به ملت ایران خیلی کملطفی کرد. به وعدههایی که داد، کمتر دیدیم که عمل کرده باشد. صبح، یک شکل حرف میزد، بعدازظهر یک شکل دیگر... به نظر من، مرحوم هاشمی هم همینطور بود.» در سالهای اخیر، هر وقت روحانی اظهارات تند و جنجالی مطرح میکرد، اصلاحطلبان به وجد آمده و سوت و کف و هورا میکشیدند، حالا و در آستانه انتخابات مجلس یازدهم، اصلاحطلبان به صف اول انتقاد از دولت آمده و فریاد وامصیبتا سر میدهند!
2ـ مدیران پاورپوینتی در برنامه و بودجه!
«حسین صمصامی» سرپرست اسبق وزارت اقتصاد گفت: افرادی که اکنون در وزارت اقتصاد هستند، قبلاً در سازمان برنامه و بودجه بودند که استاد گزارشنویسی هستند، مدیران پاورپوینتی هستند... نه سواد دارند و نه توان اجرایی دارند. دقیقاً جملات و کلیدواژههای کلیشهای دارند و هر جایی که بحث میشود از این جملات استفاده میکنند. وی افزود: اگر واقعاً سیاستهای اقتصاد مقاومتی از سال 1393 اجرا میشد، این مسائل و تحریمهایی که ترامپ سالهای 1396 و 1397 اعمال کرد، اثر نداشت و حتی تحریم نمیکردند. بنزین را چرا تحریم نمیکنند، چون تولید داخل دارد. شک نکنید. اگر اقتصاد مقاومتی اجرا میشد به برجام هم نیاز نبود، چون مجبور بودند تحریمها را با دست خود بردارند؛ زیرا منابع نفتی در بودجه وجود نداشت. راه رفع تحریم، برجام نبود، اجرای سیاستهای اقتصاد مقاومتی بود.
3ـ درسهای فراموشنشدنی
«عباس عراقچی» معاون سیاسی وزیر امور خارجه در مصاحبه با وبگاه هلندی «اِنآرسی» گفت: «میخواهم تأکید کنم یکی از درسهایی که ما از مسئله برجام گرفتیم، این است که نتیجه این توافق و پایبندی به آن، ظاهراً اعمال تحریمهای جدید بود...» وی افزود: «درس دیگر برجام آن بود که مقاومت، بیش از تمایل برای همکاری جواب میدهد.» این اولین بار نیست که یک مقام ارشد دولت، به بیدستاوردی برجام اذعان کرده است. پیش از این روحانی با اشاره به تجربه برجام، مذاکره با آمریکا را «دیوانگی» نامید. ظریف نیز گفته بود «توافق با آمریکا به اندازه جوهر روی کاغذ هم ارزش ندارد.» این در حالی است که روزنامههای اصلاحطلب در شماره دیروز، این اظهارات مهم عراقچی را سانسور کردند و تنها روزنامه شرق، در صفحه اول، آن هم با چاشنی حمله به او نوشته است: «آقای عراقچی به دلواپسان پیوسته!؟»
4ـ روح دیکتاتور عراق در میان اغتشاشگران!
همزمان با هشدار مرجعیت دینی در عراق درباره حضور نفوذیها در میان معترضان، «رغد صدام» دختر دیکتاتور معدوم عراق، صوتی منتسب به پدرش منتشر کرد که در آن گفته میشود: «فکر میکردند میتوانند شما را ببرند تهران. میخواهند عراق را روستایی از توابع سرزمین فارس کنند. اما شما امیدشان را ناامید کردید و درسی به آنان خواهید داد که شایستهاش هستند.» روشن نیست صدا، صدای دیکتاتور معدوم است یا خیر و اینکه چه زمانی بیان شده یا خطاب به چه کسانی و درباره چه موضوعی مطرح شده است؛ اما حساب توئیتری دختر صدام با انتشار آن در این روزها که عراق شاهد تظاهرات است، تلاش کرده فضا را که اعتراض به بیکاری، وضعیت بد معیشتی و فساد است، اعتراض به ایران نشان بدهد.
🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#حرف_روز
بایستههای مسئولیتپذیری
حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه دیروز خود با شرح روایتی درباره توصیه پیامبر اعظم(ص) خطاب به جناب ابوذر، ضمن انتقاد به نامنویسی بیمحابای برخی افراد در انتخابات مجلس، تأکید کردند: «هر مسئولیّتی، هر سِمَتی، هر تواناییای، در کنارش یک مسئولیّتی دارد، یک تعهّدی وجود دارد. باید دید که آیا میتوانید آن تعهّد را انجام بدهید یا نه؟ این خیلی درسِ بزرگی است.» این سخنان از آن رو اهمیت دارد که در روزهای گذشته دیده شده است بسیاری از افراد مسئول در مدیریت راهبردی جامعه توانایی و تعهد کافی نداشتهاند و زیانهای عظیمی به جامعه اسلامی ما وارد کردهاند که اگر هدایت و تدبیر رهبری نبود، مسئولیتنپذیری برخی مدیران حوادث سنگینتر و بیشتری را برای انقلاب اسلامی رقم میزد. در زمینه مسئولیتپذیری سفارشهای مکرری از رهبر معظم انقلاب وجود دارد که قابل تعمیم و تطبیق به همه افراد مسئول جامعه اسلامی است و در ادامه به برخی از آنها اشاره میشود:
1ـ پرهیز از كامجویی از قدرت: در نظام جمهوری اسلامی، پذیرش مسئولیت به معنای كامجویی از قدرت نیست؛ به معنای قبول زحمات خدمت به مردم است؛ مسئولیت را با سختیها و دغدغههایش و با مجاهدتی كه باید برای ادای آن كرد، قبول كنیم.
2ـ احساس مسئولیت همگانی: احساس مسئولیت امری ملی است و رهبر معظم انقلاب در این زمینه میفرمایند: ما هر كداممان در هر جایی كه هستیم، باید برای سرنوشت كشور و برای آینده كشور، احساس مسئولیت و تعهد كنیم و بدانیم كه میتوانیم نقش ایفا كنیم.
3ـ مسئولیتپذیری: همه ما نسبت به آنچه انجام میدهیم، مسئولیم؛ منتها مسئولیتها غالباً با پایان دوره مسئولیت تمام نمیشود؛ چون کارهای ما در کارهای افراد بعد از ما تأثیر میگذارد.
4ـ شناخت موانع راه: احساس مسئولیت و تعهد باید آگاهانه باشد. فرد باید بداند به دنبال چه چیزی است و موانع راه را بشناسد.
5ـ آشنایی با نیازهای مردم: هنر یک مدیر این است که مسئولیتپذیری داشته باشد. مسئولان باید به وظایف خودشان عمل كنند؛ نیازهای مردم را بفهمند، درك کرده و تأمین كنند.
6ـ افتخار به امانت: مسئولیتهایی که من و شما داریم، امانتهایی در دست ماست؛ به مسئولیت در این نظام، احساس افتخار كنیم.
🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.
#اخباروتحلیلها
#گزارش_روز
نظام اسلامی در کنار مردم
بازی با اعداد و اعلام آمار عجیب و غریب درباره تعداد کشتهشدگان در حوادث اخیر یکی از برنامهها و راهبردهای رسانهها و جریانهای ضد ایرانی پس از پایان آشوبهای آبان 98 است! «بیبیسی فارسی» و «ایران اینترنشنال» هر ساعت عددی تازه میسازند و رسانهها و سران فتنه 88 که با اغتشاش و ریخته شدن خون تعدادی از مردم عزیز ایران در سودای کسب قدرت بودند، پس از گذشت 10 سال از آن روزهای شوم بار دیگر امیدوار شدهاند و به دنبال مصادره به مطلوب اتفاقات اخیر هستند و لذا آمارهای عجیب و غریب میسازند! چنانکه پایگاه «کلمه» نزدیک به سران فتنه مدعی آمار 100 کشته فقط در شهریار شده است! اما آیا جمهوری اسلامی مدعی است هیچکس کشته نشده و هیچ تیری از سوی نیروهای امنیتی شلیک نشده است؟ پاسخ منفی است! در حوادث اخیر تعدادی از معترضان و آشوبگران جانشان را از دست دادند؛ اما نکته مهم این است که این افراد چرا و چگونه کشته شدند؟ بر اساس اخبار میدانی و گزارشهای امنیتی و نظامی تقریباً تمامی این حوادث در دو بستر رخ داده است؛ دسته اول مهاجمانی هستند که به مراکز مهم حمله کردند! در یک نمونه در سیرجان تعدادی با حمله به یکی از ذخایر بنزین کشور قصد آتش زدن آنها را داشتند. تصور کنید نیروهای امنیتی مانع آنها نمیشدند و مهاجمان موفق به منفجر کردن ذخایر میشدند، آنگاه چه حادثه هولناکی رخ میداد و چند نفر بیگناه جان میباختند؟ همچنین طبق همه پروتکلهای بینالمللی زمانی که عدهای قصد ورود به مناطق نظامی و تلاش برای دسترسی به سلاح گرم را داشته باشند، اجازه تیراندازی صادر میشود! یا افرادی که با سلاح گرم یکی از مهمترین مسیرهای انرژی کشور را بسته و به نیروهای امنیتی شلیک میکنند، پس از اولتیماتوم 48 ساعته چارهای جز شلیک برای دستگاه امنیتی باقی نگذاشتند!
دسته دوم از کشتهشدگان افرادی هستند که گروههای سازماندهی شده وابسته به گروهک نفاق و... در میان تجمعات با هدف تحریک جامعه و شعلهور کردن آشوبها با سلاح گرم آنها را هدف قرار دادند؛ افرادی که در روزهای ابتدایی به خیابان آمده بودند تا نسبت به افزایش قیمت بنزین اعتراض کنند؛ اما قربانی اهداف سیاسی و منافع دشمنان ملت ایران شدند. افرادی که نظام اسلامی در کنار آنها قرار دارد و خود را موظف به دلجویی از خانواده آنها و دستگیری و مجازات قاتلان آنها میداند.
🌹🌹🌹🌹🌹
لینک کانال: @basij_asatid_qom
لینک ادمین کانال: @ostad_basiji
.