12.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این فوت کوزه گری، معرکه ترین زرشک پلوی دنیا رو بپز😍😋
از ظاهرش هم مشخصه که چه چیییزیه
روی ران های مرغ چند عدد شیار ایجاد کنید و با نمک و زعفرون دم شده مزه دارشون کنید
مرغ هارو داخل کره و ۱ ق روغن دو طرفش رو سرخ و از تابه خارج کنید
۱ عدد پیاز تفت داده شده رو به همراه
۱ ق غ رب گوجه
نمک،فلفل سیاه، زردچوبه داخل تابه تفت بدید
۱ عدد هویج خرد شده
۳-۴ عدد آلو (ترجیحا آلو سیاه که ترش باشد)
۱ دسته کوچک جعفری
آب بریزید
و مرغ هارو داخلش بزارید و اجازه بدید تا مرغ ها بپزه
۱ ق رب انار
۱ ق مربا آلبالو بدون میوه
کمی آب و در آخر ۱ ق زعفرون ترکیب کنید سس روی مرغ های پخته شده بریزید
درش رو ببنید تا حسابی سس به خورد مرغ بره با زرشک پلو هم سروش کنید
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
11.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍷روشی عالی برای ته نشین نشدن تخم شربتی
😍بفرست برای خانومایی که دوست دارن این روش رو یاد بگیرن 🙂
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
😍با هزینه دوتا ظرف فالوه شیرازی بیرون خودت تو خونه براحتی برای ده نفر فالوده درست کن😋
❤خیلی آسونه و کم هزینه👌
❤ذخیرش کن تا تو این روزهای گرم درستش کنی😋
✅مواد لازم👇
سه لیوان شکر
نصف لیوان گلاب
۴ لیوان آب
یه بسته رشته فالوه
(برای زعفرانی کردن سه قاشق زعفران دم شده )
✅دستور تهیه👇
آب گرم شکر و گلاب باهم ترکیب میکنیم تا شکر حل بشه.
من به دوقسمت کردم به یکیش زعفران دم رو شده اضافه کردم.
حدود ۸ تا ۱۰ ساعت میزاریم فریزر تا یخ بزنه.
رشته فالوده رو میریزیم تو آب درحال جوش ۱۵ دقیقه میزاریم بپزه و نرم بشه بعد با آب سرد آبکش میکنیم میریزیم تو آب و یخ ۱۵ دقیقه دیگه میزاریم تا کاملا سرد بشه آبکش میکنیم شربت یخی رو میتراشیم و با فالوده ترکیب میکنیم تا فالوده کاملا سفید سفت و یخی بشه. به همین راحتی😍بعد هم با شربت دلخواه و آبلیمو یا بستنی سرو میکنیم .
❤به جرات میتونم بگم از بیرونی ها خوشمزه تر و سالم تره🤌
✅نکته ها👇
❤هرچقدر شربت یخی تر باشه فالوده سریع تر سفید سفت و یخی میشه.
❤اگه از فالوده اضافه موند بزارین فریزر یه ساعت قبل از سرو بزارین بیرون.
❤میتونین شربت با هر اسانس یا میوه ای درست کنین.
❤اگه شربت آماده داخل فریزر داشته باشین موقعی که دلتون میخواد در عرض نیم ساعت میتونین درست کنین و لذت ببرید 😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
6.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#قیمه_بادمجان
قیمه بادمجان برای دو نفر
گوشت ۱۵۰ گرم
بادمجان سه عدد
لپه صد گرم
پیاز متوسط یک عدد
زعفران دم کرده دو قاشق غذاخوری
روغن
رب گوجه فرنگی دو قاشق غذاخوری
آبغوره سه قاشق غذا خوری
سیب زمینی
گوجه فرنگی
ادویه های لازم
زردچوبه
فلفل سیاه
نمک
دارچین
پودرسیر
نوش جونتون 🤍🤍
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كباب_لقمه 😍😋
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم.
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه.
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره.
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
19.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک شکلاتی یخچالی😍
مواد لازم:
شکلات ۱۲۰ گرم
شیر ۱۶۰ گرم
پودر کاکائو ۵۰ گرم
بیسکوییت ۶۰۰ گرم
عسل
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#كباب_لقمه 😍😋
۴۰۰ گرم گوشت چرخ شده
یک عدد پیاز متوسط
نصف فلفل دلمه ی سبز
۱۰ شاخه جعفری تازه
ادویه ها شامل(نصف ق م نمک،نصف ق م فلفل سیاه و یک ق غ سماق ،دو ق غ آرد سوخاری)
*این میزان مواد برای ۵ تا ۶ نفر کافیه
*آرد سوخاری رو برای اینکه گوشت داخل تابه خیلی جمع نشه اضافه میکنیم.
*حتما باید شعله ملایم باشه که گوشت مغز پخت شه.
*کره یا روغن رو فقط در حدی که کف تابه کمی چرب شه اضافه کنید نیاز به روغن بیشتری نداره
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
8.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#بستنی_فالوده_ای😍😋
بستنی فالوده ای
طعم موهیتو🌱🍋
آب نصف لیوان
شکر نصف لیوان
عرق نعنا ۱ قاشق غذا خوری
لیمو ترش ۱ عدد
طعم پرتقال🍊
آب پرتقال نصف لیوان
شکر نصف لیوان
فالوده نصف بسته
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
9.34M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
•
آمورش یه تاس کباب خوشمزه 😍😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰