12.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
من اومدم با یک #کتلت_کدو پنیری
۳ عدد کدو سبز متوسط( برای من خیلی کوچک بود ، من تعداد بیشتری رو اضافه کردم)
۲ عدد هویج
۲ فلفل سبز ریز خورد شده
۱ الی ۲ عدد تخم مرغ
۶ق غ آرد سفید
پنیر چدار
فلفل قرمز ۱ عدد
فلفل و نمک
کدو سبز و هویج خام رو رنده میکنیم و فلفل قرمز و سبز و تخم مرغ و نمکو فلفل سیاه وقرمز اضافه وآرد و میریزیم و داخل روغن سرخ میکنیم و پنیر چدار گذاشته و روش رو میپوشونیم و از دو ور سرخ کرده و روی دستمال کاغذی میذاریم تا روغن جذب دستمال شه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•بستنی هندونهای🍉•
تو این گرما فقط بستنی می چسبه اونم خونگی باشه، از نوع یخی و با میوه ی تازه😋
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
7.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#میرزاقاسمی
مگه میشه کسی میرزاقاسمی اصیل گیلانی رو بخوره و از طعم لذیذش خوشش نیاد؟🤤
من که میگم میرزاقاسمی چه با نون و چه با برنج واقعا خوشمزه ست؛ ولی خب ترجیح منِ گیلانی رو که میدونین چیه دیگه؟😉
مقدار مواد لازم میرزا قاسمی برای 4 نفر:
بادمجان: یک کیلوگرم
سیر متوسط : 7 حبه
گوجه فرنگی ( اختیاری ) : 3 عدد روغن : 6 قاشق غذاخوری
کره : 20 گرم (اختیاری)
تخم مرغ : 2 عدد
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار دلخواه.
اضافه کردن کره در اواخر پخت طعم خیلی بهتری به میرزاقاسمی میده، پس میتونین کمی کره به غذاتون اضافه کنین.
اضافه کردن رب و گوجه فرنگی به میرزاقاسمی اختیاریه و گیلانی های قدیمی اضافه ش نمیکنن ولی مخصوصا گوجه ی کبابی طعم خیلی فوق العاده ای به غذاتون میده پس اصلا ازش غافل نشین.
در آخر این رو هم بگم که گیلانی ها میرزاقاسمی رو با برنج کته میخورن و منم ترجیحم برنج بود ولی چون برنجم تموم شده بود، مجبور شدم با نون سرو کنم؛ باز هم خیلی خوشمزه ست ولی میرزاقاسمی اصیل گیلانی با برنج محلی گیلان یه چیز دیگهست😍
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
12.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته مرغ🤤
مواد لازم:
سینه مرغ ۱ عدد
ران مرغ ۱ عدد
پیاز ۱ عدد
نصف فلفل دلمه
جعفری ۱/۲ پ
روغن ۳ ق غ
پاپریکا
سیر ۳ حبه
پودر سوخاری ۳ ق غ
مواد سس :
پیاز ۱ عدد
زردچوبه
رب گوجه ۱ ق غ
آبجوش
زرشک
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش کوکو عدس🥰
این کتلتها ساندویچیش معرکه است
مواد لازم :
۱ پیمانه عدس شسته شده
۲ عدد سیب زمینی متوسط
۲ عدد تخم مرغ
۳-۴ ق پودر سوخاری
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یه ترفند عالی با بطری خالی یادبگیر
۳ عدد تخم
۱.۵ لیوان شکر
نصف قاشق چایخوری وانیل رو هم بزنین تا کرم رنگ و کشدار بشه
۱ لیوان شیر و ⅓سوم لیوان روغن مایع رو اضافه، ۱دقیقه بزنین تا مخلوط شه
به ۲ لیوان آرد قنادی دو قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و هم بزنین
بعد آرد رو در دو مرحله روی مواد الک و یکدست کنین
محتوای ظرف رو به ۲قسمت مساوی تقسیم کنین
به یه قسمت
۲قاشق غذاخوری پودر کاکائو
و به قسمت دیگه
۲قاشق غذاخوری آرد اضافه کنین
کف تابه رو چرب کنین، کمی آرد بپاشین و یه لیوان فلزی وسطش قرار بدین
یه بطری رو نصف و روی لیوان بذارین
حالا از موادمون یه ملاقه ساده و یه ملاقه شکلاتی رو به ترتیب
روی بطری بریزین
همینطوری ادامه بدین تا جایی که موادتون تموم شه
بطری رو آروم بردارین،داخل لیوان فلزی مقداری آب بریزین
با شعله پخش کن روی حرارت متوسط بذارین ،درشو ببندین و۴۰دقیقه زمان بدین تا بپزه
با سیخ چوبی تست کنین اگه به سیخ نچسبید،آماده س
بعد ازینکه سرد شد، لیوان رو دربیارین و کیک رو به این شکل برگردونین
اینم از کیک دورنگمون میتونی برای تزیین روش پودر قند الک کنین
نوش جان 😍
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
5.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پنکیک شکلاتی 🥞🍫
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
10.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همبرگر رستورانی😋
درست کن توی فریزر آماده داشته باش واسه مبادااا🍔☺️
من که همش مباداااا دارم🥴
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
8.09M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شربت سبز نعنایی🌱
از خوشمزگیش هر چی بگم کمه ،
از خواصش که دیگه نگم ، همگی مطلع هستین 👌😍
این شربت برای تمام فصول ومخصوصا نذری های این ایام ومهمونی ها خیلی عاالیههه 👌😍
جیگرت حال میاد 😋
نعنا تازه ۲۵۰ گرم
شکر نیم کیلوگرم
آب لیمو ترش یک قاشق غذاخوری
آب دو لیوان
عرق نعنا یک قاشق غذاخوری
رنگ خوراکی (دلخواه) یک الی دو قطره
✅ شربت نعناع
نعنا ها را پس از شستشو کنار می گذاریم تا آب اضافی شان برود کمی خرد میکنیم . شکر و آب داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا به آرامی بجوشد و شکر در آب حل شود سپس نعنا خرد شده و ابلیمو و عرق نعنا و رنگ خوراکی دوسه قطره اضافه میکنیم، بیست دقیقه با حرارت کم قل بزنه سپس شعله را خاموش کرده دم کنی میزاریم تا دوازده ساعت بمونه از صافی رد میکنیم و داخل ظرف شیشه ای نگهداری می کنیم.
اگر بخواهید این شربت را مدت طولانی نگهداری کنید حتما انرا فریز کنید تا با کیفیت خوب باقی بماند. شربت نعنا به صورت فریز شده حدودا تا یک سال سالم باقی می ماند. برای استفاده هم کمی شربن داخل لیوان می ریزیم و روی انرا با آب یخ یا یخ تزیینی تخم شریتی پر می کنیم.
بسیار مفیده
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰
12.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌❌فسنجون ترش یا شیرین❌❌
✅اگه این نکته رو رعایت کنی فسنجونت یه وجب روغن میندازه✅
❌✅ گردو فسنجون به حدی باید چرخ کنی که حالت خمیری پیدا کنه همونجور که تو ویدئو مشخصه با این کار دیگه نیاز به یخ ریختن هم نیست✅❌
⛔️کپی جایز نیست فقط فور وارد کنید⛔️
🌮 @bahuuneh 🍰