#اختصاصی_یلوطستان
نامه سرگشاده دکتر فريبا غضنفری به بانوان و دختران دیار طرهان بزرگ
بعد از ذکر یاد و نام خداوند باری تعالی، سلام عرض میکنم به محضر تک تک بانوان، مادران و دختران طرهان بزرگ!
دختران دیار سربرز دیار بلوط و انار! آنچه موجب شده است بعنوان یک مادر احساس دغدغه کنم و برای فردای جامعهی بانوان و زنان و دختران زادگاهم آغاز سخن کنم، بزنگاه انتخاباتی دیگر است. و دست بر قضا یک مرحلهی گذار بوجود آمده است. که نیازمند تدبیر و تصمیم خردمندانه است. بلکه بتوانیم با نیروی جوانان خون تازهای در رگهای این دیار تزریق کنیم.
بلکه بتوانیم گرد فقر و نداری را از چهرهی این دیار تاریخدار بزداییم
بلکه بتوانیم از مهاجرتهای ناگزیر مانع شویم
بلکه آمار بزه و خودکشی را در این دیار کمرنگ کنیم.
همگان واقفید همچنان تصمیمات سیاستورزان در مناطق ما، در جزئیترین موضوعات زندگی مردم نقش موثر و معناداری ایفا میکند. و همچنان سهم دختران و بانوان کمتر دیده میشود.
امروزه جامعه نسوان نیازمند تفکر و تعمق در موضوعات روز هستیم بلکه بتوانیم نشانگان آنرا در زندگی خود و خانواده هایمان احساس کنیم. شما نیز همچون دیگر بانوان و دختران ایران عزیز، حق دارید در تصمیماتی که آثارش جامعه را در مینوردد سهم خود را مطالبه کنید.
بر این اساس؛ به عنوان یک مادر، شما را دعوت می کنم، جهت یک همراهی و همدلی برای گذار از تفکرات ناکارآمد سیاسی به یک هوای تازه، برای ساختن یک جریان مردمی، صادقانه و خدمتگزار، بلکه بتوانیم در این دیار، سوت قطار توسعه را بصدا در بیاوریم.
این جانب گواهی میدهم محمدرضا مبلغی در طی دوره خدمتگزاری خود بعنوان نماینده مردم، کاملا مردمی عمل کرد و تمام توان خود را به کار بست تا وظیفهی خود را به عنوان خادم مردم به سرانجام برساند. رویکردی که به مذاق عدهای خوش نیامد و تداوم محمدرضا مبلغی را مغایر با منافع خود میدانستند.
گواهی میدهم مبلغی در حوزهی راه، بهداشت، مخابرات، آب، برق و گاز رسانی بعنوان زیرساختهای اولیهی توسعه گامهای مهمی برداشت. و تا زمانی که زیرساختها به سطح مطلوبی نرسد، توسعه راستین تداوم و تحقق نخواهد یافت.
مبلغی برخلاف قضاوتهای مسئلهدار، راه مطالبه گری و جلب و جذب اعتبارات را بدرستی شناخت و بدون تردید فرصت دوباره دادن به ایشان میتواند جامعه را در مسیر درست خود قرار دهد.
مبلغی خدمت به مردم را برای خود عبادت میپندارد.
مبلغی جایگاه خدمت را واقعا جایگاه نوکری مردم میداند.
مبلغی بدنبال کیسه دوختن و مال اندوزی نبوده، نیست و نخواهد بود.
مبلغی ثابت کرده است که میتواند از حقوق بانوان دفاع کند.
بدینوسیله از جامعه بانوان، بویژه دختران عزیز طرهان بزرگ دعوت میکنم جهت رسیدن به فردایی بهتر، این بار دست در دست هم مسیر جامعه را با همراهی و حمایت از محمدرضا مبلغی، مدد کنیم باشد که دستان سیاست ورزان ناکارآمد را از حقوق مردم کوتاه کنیم.
تردید ندارم طرهان امروز میتواند با حضور فعال بانوان و دخترانش فردای روشنتری را ترسیم کند
✍با احترام فریبا غضنفری
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
📣 اطلاعیه:
🟢 همایش بزرگ (طوایف کوهدشت شمالی) حاميان حجتالاسلام والمسلمین مبلغی
به پاس خدمت خالصانه و توجه به زیر ساختهای انجام نشده و محرومین
🗓 زمان: جمعه ۱۴۰۲/۱۲/۰۴
⏱ ساعت: ۱۵:۳۰ (۳:۳۰بعد از ظهر)
🏫 مکان: خیابان بوعلی- تقاطع بصیرت
با حضور خواهران برادران
❇️ سخنرانان
🔸دکتر مبلغی
🔸دکتر مراد ویسی
ستاد انتخاباتی دکتر مبلغی
🅱 eitaa.com/baloutestan
19.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 سخنان تند دکتر یحیی ابراهیمی علیه محمدی دیگر کاندیدای سلسله و دلفان در جمع حامیانش در مراسم افتتاحیه ستاد انتخاباتی
از #سید_محمود_میرزایی_عذرخواهی_کن
از #رستمیان_عذرخواهی_کن
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
راه شکست حمیدرضا کاظمی در انتخابات پلدختر چیست؟
✍ احسان چراغی؛ بلوطستان
سیدحمیدرضا کاظمی حالا ۸ سال است که نماینده پلدختر است و قصد دارد با پیروزی در انتخابات مجلس دوازدهم در یازدهم اسفند ۱۴۰۲ برای سومین بار به مجلس راه یابد. در مقابل او، منتقدینش هستند که میخواهند از پیروزیِ سهباره او جلوگیری کنند. سوال اصلیِ این روزهای کسانی که انتخابات پلدختر را دنبال میکنند این است که چگونه میتوان حمیدرضا کاظمی را شکست داد و راه شکست او چیست؟
در ابتدا لازم به ذکر این مقدمهی کلی است که برای دستیافتن به پیروزی بر حمیدرضا کاظمی، باید این نکته را مد نظر داشت که شرایط و اوضاع نباید مشابه انتخابات دوره قبل باشد. به طور مثال اگر در این دوره نیز انتخابات پلدختر دو قطبیای از جنس دوقطبیِ انتخاباتِ سابق باشد و دو کاندیدای اصلی نیز فرضاً همان کاندیداهای سابق باشند چیزی تغییر نخواهد کرد. نتیجهی ۲+۲ میشود ۴. ده سال دیگر هم ۴ است. نتیجه فقط در صورتی ۵ میشود که تغییری در مقدمه به وجود آید، مثلا یکی از ۲ها تبدیل به ۳ شود. در این صورت نتیجه میشود ۵. پس بدون تغییر در مقدمه، نتیجه تغییری نخواهد داشت. بنابراین برای تغییر در نتیجه باید تغییری در مقدمه ایجاد شود.
برای پیداکردن راه شکست سید حمیدرضا کاظمی، لازم است انتخابات پیشین پلدختر و معمولان بررسی شود. در انتخابات پیشین، مردم حوزهی انتخابیه پلدختر و معمولان به سه دسته تقسیم شدند. دسته اول حدود ۲۵ هزار نفر بودند که به حمیدرضا کاظمی رای دادند، دسته دوم حدوداً ۲۲/۵ هزار نفر بودند که به رقبای سید حمیدرضا کاظمی رای دادند، و دسته سوم بیش از ۱۵ هزار نفر بودند که به هر دلیلی پای صندوق های رای نرفتند. بر این اساس، مردم پلدختر و معمولان سه کنش انتخاباتی متفاوت داشتند. در انتخاباتِ هفتهی بعد نیز، قاعدتاً همهی مردم پلدختر و معمولان، یکی از این سه کنش را خواهند داشت. یا به حمیدرضا کاظمی رای خواهند داد، یا رای خود را به رقبای کاظمی خواهند داد، و یا در انتخابات شرکت نخواهند کرد. برای پیروزی بر حمیدرضا کاظمی باید میزان آراء هر یک از این سه دسته تغییر کند و کفهی ترازو به سمت رقبای حمیدرضا کاظمی سنگین شود. یعنی از دسته اول (حامیان حمیدرضا کاظمی) و دسته سوم (کسانی که در انتخابات شرکت نمیکنند) یا حداقل از یکی از این دستهها کم شود و به دسته دوم (به رقبای سیدحمیدرضا کاظمی) اضافه شود.
ریزش رأی از دسته اول و دسته سوم، و افزایش رأیِ دسته سوم گرچه راحت نیست ولی کار خیلی سختی هم نیست. لازمهی این ریزش و رویش، همانطور که گفته شد تغییر در مقدمات است. یعنی آنچه که باعث شده برخی از مردم به سید حمیدرضا کاظمی رای دهند یا موجب شده در انتخابات شرکت نکنند باید مورد توجه قرار گیرد و رفع شود.
شاید مهمترین یا دستکم یکی از مهمترین عوامل موثر در جابجایی این سه دسته رای و سنگین کردن توازن به نفع منتقدین، وجود کاندیدایی باشد که بتواند بخشی از آرای دسته اول و دسته سوم را جذب کند و این مستلزم حضور کسی است که رای ایجابی بالایی داشته باشد. یعنی کاندیدایی باشد که همهی آرای وی فقط آرای رای دهندگانی که هدفشان شکست حمیدرضا کاظمی است نباشد بلکه حداقل بخشی از مردم به او به خاطر خود او رای دهند. به صِرف رأی سلبی نمیتوان پیروز شد.
رای سلبی و ایجابی به چه معناست؟
بخشی زیادی از مردم، هدفشان شکست حمیدرضا کاظمی است به همین خاطر از هر کاندیدای مخالفِ کاظمی حمایت میکنند و تا پای جان حضور دارند. به این آرا، رای سلبی میگویند. اما واقعیت این است که بخش زیادی از مردم نیز اصراری به شکست حمیدرضا کاظمی ندارند و با هدف شکست کاظمی به میدان نمیآیند و دنبال این آرمان که «هر طور شده کاظمی شکست بخورد» نیستند و صرفاً به کاندیدای بهتر و کاندیدای خوب رای میدهند. به این آرا، رای ایجابی میگویند. لذا این بخش از مردم را نمیتوان صرفاً با تحریک احساساتش و با چند شعار هیجانانگیز و یا با دوقطبیکردن فضا جذب کرد چرا که همانطور که گفته شد رأیاش سلبی نیست بلکه ایجابی است، یعنی هدفش «انتخاب هرکسی غیر از حمیدرضا کاظمی» نیست. فلذا باید آنها را به نحو دیگری جذب و راضی کرد. در واقع آنها را باید با خصوصیات برجسته و محاسن کاندیدای خودی جذب کرد. همچنین برای داشتن رای ایجابی بالا، یک کاندیدا میبایست از جمله رأی طایفهای، رای سیاسی و رای صنفی نسبتا بالایی داشته باشد و در میان قشر خاکستری نیز از محبوبیتی نسبی برخوردار باشد.
از دلایل شکست منتقدین کاظمی در دو دوره قبل نیز عدم وجود کاندیدای با این مشخصات بود.
با نبود یک کاندیدا با رای ایجابی بالا شکست منتقدین کاظمی در ادوار گذشته، چیز عجیبی نبود. بنابراین وجود یک کاندیدا با رای ایجابی بالا میتواند معادلات را بر هم بزند.
👇👇👇
البته نباید از نقش عوامل دیگر نیز چشمپوشی کرد. به طور مثال عدم تغییر در اوضاع مردم و نیز وضع نابسامان اقتصادی و مشکلات عدیدهای که مردم را با آن دست به گریبان کرده (مشکلاتی که خود حمیدرضا کاظمی به عنوان نمایندهی مجلس در بروز آن نقش بسزایی داشته) باعث شده بخشی از مردم رغبتی به حضور در انتخابات نداشته باشند و شعارها و درخواست های منتقدین نیز نتواند آتش اشتیاق آنان را برانگیزد و انگیزهی خفتهی آنان را بیدار کند. وضعیت برای برخی از مردم به گونهای شده که حتی اگر به آنها گفته شود که عامل بخشی از این مشکلات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی که امروز با آن دست و پنجه نرم میکنند شخص حمیدرضا کاظمی است باز هم بخشی از آنان اشتیاق زیادی برای شکستدادن حمیدرضا کاظمی ندارند.
فراموش نکنیم که در سال ۸۶ که دکتر علی کائیدی توانست سید مهدی شاهرخی را شکست دهد میزان مشارکت در انتخابات، ۹۶ درصد بود. در حالی که میزان مشارکت در آخرین انتخابات مجلس در پلدختر (در سال ۹۸) ۷۷ درصد بود. بدیهی است که با مشارکت ۷۷ درصدی شکست حمیدرضا کاظمی سختتر باشد.
همچنین شایان ذکر است که نرخ تورم در سال ۸۶ نزدیک به تورم یکرقمی بود و نرخ تورم امروز حوالیِ ۵۰ درصد است. در آن دوره اوضاع اقتصادی مردم به مراتب بهتر از امروز بود. چنانکه مردم کمتر دغدغهی اقتصادی داشتند و با فارغبودن از دغدغههای اقتصادی، میل به مشارکت سیاسیشان بیشتر شده بود و برای بسیاری از مردم دغدغههای سیاسی اولویت پیدا کرده بود. علاوه بر این، در آن دوران مردم با چالشها و مسائلی همچون فیلترینگ گسترده و امثال اینها مواجه نبودند. آیا امروز وجود این مشکلات و به ویژه مسائل اقتصادی و تورم ۵۰ درصدی نمیتواند دلیلی برای بیانگیزگی مردم برای شرکت در انتخابات باشد؟
همچنین عدم تغییر محسوس در وضعیت شهرستان با وجود مشارکت های قبلی در انتخابات، و تردید در وجود تفاوت واقعی بین طیف حاکم و طیف منتقدین، گروهی از مردم را برای شرکت در انتخابات کمانگیزه کرده است. این گروه از خود میپرسند آیا واقعاً تفاوتی بین این دو طیف است که ما خود را به آب و آتش بزنیم؟ چه چیز این تفاوت را نشان میدهد؟ آیا پس از پیروزیِ منتقدین، دیگر شاهد دخالت در عزل و نصبها، استخدامهای سفارشی، وامهای تبعیضآمیز و ... نخواهیم بود؟ این سوالها و ابهامات حتی اگر غلط و در این برهه مُهلک باشد، که احتمالاّ تا حدود زیادی هست، حقیقتی غیرقابل انکار است.
از آنجا که دلایل شکست طیف منتقدینِ کاظمی در انتخابات پیشین، به همین موارد محدود نمیشود، لذا اقداماتی که برای شکستدادن کاظمی نیز لازم است محدود به همین موارد نیست و به ذکر مهمترینها بسنده شد.
نکته دیگری که میبایست در اینجا به آن اشاره شود مسئلهی ترجیح دوقطبیبودن یا چندقطبیبودن انتخابات است. اگرچه حضور چند کاندیدا میتواند آرای بیشتری از حمیدرضا کاظمی را اصطلاحاً بشکند ولی باید توجه داشت که در یک انتخابات دوقطبی حمیدرضا کاظمی برای پیروزی میبایست اکثریت مطلق آرا (بیش از ۵۰ درصد آرا) را کسب کند اما در یک انتخاب چند قطبی، کاظمی نیازی به کسب اکثریت مطلق ندارد و با یک اکثریت نسبی نیز (به شرط اینکه بالای ۲۰ درصد باشد) میتواند پیروز شود. به طور مثال اگر کاندیداهای اصلی را سه نفر فرض کنیم و میزان مشارکت را همچون انتخابات پیشین در نظر بگیریم یک کاندیدا با فقط ۱۶ هزار رأی هم میتواند پیروز انتخابات شود.
افزون بر آنچه که در بندهای فوق گفته شد، برخی معتقدند تعدادی از آرای حمیدرضا کاظمی، آرایی ناصحیح و به عبارتی نتیجهی تخلفات انتخاباتی بوده که با توجه به اینکه تحلیل یک انتخابات میبایست بر اساس فکتها و گزارههای مستدل و مستند باشد یا قراینی بر تایید آنها وجود داشته باشد، از درنظرگرفتن آنها در این نوشته خوددداری شد ولی اگر فرضاً چنین چیزی درست باشد باید یکی دیگر از عواملی که به شکست حمیدرضا کاظمی کمک میکند را بستن راههای این تخلفات دانست.
علیایحال منتقدین حمیدرضا کاظمی باید بپذیرند حتی با وجود برخی تخلفات [حتی اگر آن تخلفات در نتیجهی انتخابات تاثیرگذار بوده باشد] سید حمیدرضا کاظمی هواداران پُرشماری دارد. و ادعاهای فضای مجازی مبنی بر اینکه حمیدرضا کاظمی در انتخابات گذشته فقط ۱۰ هزار یا ۱۵ هزار رای داشته، ادعاهایی بیاساس و اشتباهاتی بزرگ است.
✍احسان چراغی؛ بلوطستان
🅱 @baloutestan
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
🎥 هنرمندان همیشه پیشرو در روشنگری
ستار نیازی بلاگر فهیم، طناز و مردمی کوهدشت با انتشار یک کلیپ تمام فلسفه انتخابات را ساده و صمیمی در دو جمله معنا کرد
«نمیخواهم سرم زیر برف کنم و ندانم دور و برم چه خبر است ...»
#مردم_هشیار_شدهاند
🅱 eitaa.com/baloutestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
💢لا به لای این همه خبر سیاسی و انتخاباتی راهکار هادی صادقی رییس مرکز توسعه حل اختلاف کشور را با هم ببینیم: 👇
"به یک زوج در آستانه طلاق گفتم بروید در اتاق و به شیوهای که من گفتم گفتگو کنید؛ گفتگو چنان گرم شد که منجر به ولادت یک نوزاد در ۹ ماه بعد شد!"
🅱 eitaa.com/baloutestan
بلوطستان
. 🎥 هنرمندان همیشه پیشرو در روشنگری ستار نیازی بلاگر فهیم، طناز و مردمی کوهدشت با انتشار یک کلیپ تم
.
✍برزو بابایی فرهنگی خوشنام نوشت؛
از این بلاگر محترم کوهدشتی کمال تشکر را دارم که به بیان واقعیت پرداخت، راستش دیروز دلم گرفت وقتی که دیدم آقای مبلغی فقط چند بنر بیشتر ندارد با خود گفتم خدایا گله دارم نکند صداقت و درستکاری را تنها بگذاری اما فردایش دیدم مردم چه زیبا موضع گیری کردن و بر صداقت و درستکاری مبلغی درود می فرستند.
🅱 eitaa.com/baloutestan
31.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
افتتاح ستاد دکتر حیات سرلک در الیگودرز با استقبال پرشور طرفدارانش تبلیغات رسمی خودرا آغاز کرد.
🅱 eitaa.com/baloutestan
#اطلاعیه
#مبلغی_منادی_مودت_همبستگی_برادری_و_برابری
همایش بزرگ بانوان حامی محمدرضا مبلغی
📑 شنبه؛ پنجم، بهمن ماه، ۱۴۰۲
🕰ساعت۱۵ (۳بعدازظهر)
🏘مکان: میدان معلم، گلزار شهدای گمنام کوهدشت
🅱 eitaa.com/baloutestan
.
ترافیک بنرهای تبلیغاتی و جای خالی یک
سوال؛
#از_کجا_آوردهاید؟
✍هاویر
🔹باز انتخابات شد و باز مدعیان نجات مردم با سماجت از در و دیوار خلوت مردم بالا میروند.
نیازی به تحلیل شرایط پرفشار اقتصادی مردم نمیبینم چرا که مردم با پوست و گوشت و استخوان خود درک کردهاند که گوشت قرمز و ... از سفرهی اکثریتمان رخت بر بسته و به دیار باقی شتافته است. (بعبارتی ما و گوشت قرمز دیدارمان افتاد به قیامت)
بگذاریم و بگذریم شهر را که نظاره میکنی زیر آواری از بنر کاندیداها مدفون شده است؟
کافی است اهل خرد، همین نکته را جهت انتخاب کاندیدای اصلح مدنظر قرار دهند. براستی بپرسیم از #کجا_آوردهاید؟
#پول_این_همه_بنر_را_از_کجا_آوردهاید؟
🅱 eitaa.com/baloutestan
13.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
شهر به پا خواسته است
درود بر شرف کسانیکه دغدغهشان مردم است
ببینید دیگر بلاگر مردمی و محبوب شهر کوهدشت #فرضی_قنبری چگونه مبلغی را برای خدمت به مردم فرا میخواند
#ما_مردمیم
🅱 eitaa.com/baloutestan