فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم برای اون وقتایی که بچهها حوصلهشون سر رفته؛ سریع و راحت و قشنگ
#امتحان_کن
🆔@mahya_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محبت خواهربرادری یه چیز دیگهس❣
#حال_خوب
🆔@mahya_family
اگر هر نسل به صورت بردهوار و کورکورانه دقیقا آنچه را که نسل پیش انجام میداده تکرار میکرد، ما هرگز پیشرفتی نمیکردیم.
📚 علیه تربیت فرزند
🆔@mahya_family
🔸برای درک لذت زندگی نباید برنامههای سنگین رو به فرزندمون تحمیل کنیم.
🔸سالهای اولیه رشد، زمان بازی و وقت گذرونیه... اگر قرار باشه بچه تو ۵ سالِ اول زندگیش همش از این کلاس به اون کلاس بره پس کِی فرصت ارتباط با خودش رو پیدا میکنه؟!
🔸ما بزرگترها اینجوری بار اومدیم که همش باید مشغول باشیم، ذهنهامونم هزار راه میره و انقدر مشغولیتهامون زیاده که اصلاً واویلا!
🔸همین باعث میشه که فکر کنیم برنامههای سنگین و شلوغ، روی بچهها هم جواب میده. اما نباید این رو یادمون بره که اگر بچهها یاد بگیرند که تمامِ هویت و معنای زندگی خودشون رو با میزان انجام کارها و فعالیتهای فوق برنامه بسنجن، ممکنه تو طولانیمدت و تو ناملایمات زندگی، احساس نارضایتی و شکست بیشتری پیدا کنن.
#تلنگر
✍محیا
🆔 @mahya_family
مامانا چه.جوری تو یه روز اینهمه کار انجام میدن؟
من یکم بیشتر گوشی دستم باشه یه هفته از زندگی غافل میشم.
✍محیا
🆔 @mahya_family
🔹دو شرکت بزرگ «سی وی اس» و «وال گرینز» در تازهترین گزارش خودشون، همزمان با آغاز موج جدیدی از کووید 19 و شیوع آنفلوآنزا و بیماریهای ویروسی، اعلام کردن که تقاضا برای خرید داروهای ضد درد و تببر کودکان در داروخانهها به شدت افزایش داشته و همین امر باعث جیرهبندی و محدود شدن فروش اونها شده.
🔹همچنین با افزایش تقاضا، تولیدکنندگان این داروها با چالش بزرگی مواجه شدن و تولید داروهای تب بر در سراسر کشور با محدودیت روبرو شده.
🔹سخنگوی شرکت وال گرینز در این باره گفت: ما به منظور در دسترس نگه داشتن این داروها و مقابله با خرید بیش از حد آن، طرح محدودیت فروش آنلاین آنها را اجرا کردهایم و در هر نسخه آنلاین تنها 6 عدد از داروهای تببر داده می شود.
🔹سخنگوی سی وی اس هم تاکید کرد که داروخانهها برای اطمینان از در دسترس بودن این داروها برای تمام مشتریان، طرح محدودیت فروش رو اجرا کردن. و فعلا تنها در مورد دو محصول ضد درد کودکان تولیدی این شرکت محدودیت وجود داره!
✍گروه #پژوهش محیا
🆔@mahya_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جوری که بچهها به باباها نگاه میکنن 😀
🆔 @mahya_family
▪️اگر شکافهای اطلاعاتی، بذرهای کنجکاوی باشن، اکتشاف مساوی با نور خورشیده! صدها مطالعه با هزاران دانش آموز اثبات میکنه، وقتی درسهایی مثل علوم یا ریاضی، شامل یادگیری فعالانه خود دانش آموز باشه، احتمال موفقیت به طور چشمگیری بالا میره. ویژگی اصلی یک یادگیری فعال، وجود تعامل بین دانشآموز با معلم و سایر همکلاسیهاست. باید بچهها رو برای شرکت در گفتگو ترغیب و از مونولوگهای یکطرفه، اجتناب کرد.
✍گروه #روانشناسی محیا
🆔 @mahya_family
مامانبزرگ عین معجون هفتگیاه میمونه.
میلیونها حبه معلمه، هزاران قاشق رفیقه، صدها لیتر رازنگهداریه ، هزار کیلو سنگ صبور بودنه، دهها قاشقِ غذاخوری قصه بلده، اندازهی سامان گلریز غذا و دمنوش درست میکنه و در نهایت هزاران هزار پیمانه، مادره!
✍محیا
🆔@mahya_family
▪️ درسته که امروز، امکان سفر و اردو رفتن وجود نداره، اما هنوزم میشه از بچهها خواست که خودشون دست به کار بشن و پروژههای عملی انجام بدن. پس بد نیست که گهگاهی، به جای لقمه گرفتن همه جوابها، وادارشون کنید از سر میزشون بلند شن و خودشون، برای یافتن پاسخ، تو دنیا جست و جو کنن.
▪️آخرین قطعه پازل هم معناست! این یعنی، بچهها باید کاربرد و دلیل اونچه که یاد میگیرن رو بدونن. طبیعتا، همه درسها نمیتونن جذاب باشن، اما اگر هدفی فراتر از خود یادگیری صرف، وجود داشته باشه، وقت بیشتری صرف حل مسئلههای پیچیده ریاضی میشه. بنابراین به بچهها مدام توضیح بدید که هدف از یادگیری این مطالب چیه؟ این درسها قراره چه دردی از آدمها دوا کنه؟ با خوندن اینها چطور قرار دنیا رو به جای بهتری تبدیل کنن؟ بچه تشنه پاسخ این پرسشها هستن، به محض روشن شدن پاسخ این سوالها، احتمال چرت زدن بچهها در طول کلاسها، خیلی کمتر میشه…
✍ گروه #روانشناسی محیا
🆔 @mahya_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همینجوری که بچهها رو به کتاب خوندن علاقهمند میکنید، بد نیست باهم بشینید و یه نشانک کتابخوانی هم درست کنید😉
#امتحان_کن
🆔 @mahya_family
❇️تخصص ، تقسیم کار و وابستگی متقابل
برای اینکه بچههای 6 تا 9 ساله به این پی ببرن که انسانها با هم تفاوت دارن و هر کدوم برای کاری ساخته شدن ، بهتره اول از تفاوتهای بینِ درختها و حیوونها شروع کنید به آموزش دادن. مثلاً وقتی میرید تو طبیعت ، درختهای مختلف رو به بچه نشون بدید و تفاوتشون رو بگید ، بعضی از درختها رو فقط از سایهشون میشه استفاده کرد ، بعضی درختها میوه میدن ، میوههای درختها هم متفاوته . با استفاده از عکس حیوانات مختلف یا پازل حیوانات و یا عروسکشون به بچهها بگید که حیوونها با هم چه تفاوتهایی دارن . تا با تفاوتها توی این دنیا و خلقت آشنا بشه . این بحث هنوز ادامه داره با ما همراه باشید لطفاً
✍ الهه ریوندی| گروه #اقتصادی محیا
🆔 @mahya_family
وقتی بچه روی دستت خوابش برده و داری سعی میکنی بذاریش روی تختش :
💡محیا
🆔@mahya_family
تا آنجا که امکان دارد به بچه آزادی بده خودش تصمیم بگیرد. اما، وقتی لازم است که آزادی او را محدود کنید، این کار را با احترام و مهربانی انجام بده و دلایل انتخاب خود را برای او کاملاً روشن کن. حتی اگر تصمیم بچه یا پرسوجوی او به
نظر شما ناپسند و ناخوشایند باشد، اگر آسیبی نمیرساند، واکنش غریزی و نسنجیده در مقابل آن نشان نده.
📚 تربیت بچهها، تربیت خود ماست
🖊نائومی آلدورت
🆔 @mahya_family
سر یه دوراهی گیر کرده بودم، با مامانم مشورت کردم و الان سر دو سه تا چهار راهی گیر کردم.
✍محیا
🆔 @mahya_family
🦊🐰زوتوپیا، انیمیشنیه که خیلی زود جای خودشو توی دل بچهها و بزرگترها باز میکنه. مثل خیلی از انیمیشنهای محبوب، شخصیتهای اصلی حیوانات هستن و تو دنیایی شبیه آدمها زندگی میکنن. به اینا، طنز و شوخیهای فراوون رو هم اضافه کنید که کلی میخندونتشون.
🌞توی این انیمیشن دو تا مفهوم نژادپرستی و تبعیض جنسیتی برای بچهها نمایش داده میشه. هردوی اینها ناپسند بودنش پررنگ میشه و انگیزه برای مخالفت و مبارزه و رد شدن ازش به بچهها منتقل میشه.
☄شعار این انیمیشن اینه که "هرکسی میتونه هرکی میخواد بشه" و قهرمان اصلی برای تحقق این هدف دائم داره تلاش میکنه، چندینبار به درِ بسته میخوره ولی جای ناامیدی و بیخیالی و کوتاه اومدن، بیشتر و سختتر تلاش میکنه و آخرش به هدفش میرسه.
🌟این انیمیشن اسکار بهترین انیمیشن رو هم تو سال ۲۰۱۷ گرفته.
⛔️برای بچههای زیر ۱۰ سال هم یکم ملاحظه داره. خشونتایی مثل وحشی شدن حیوونا میتونه برای روحیهشون نامناسب باشه.
🆘حتما از لینک امن تماشاش کنید چون تو نسخه اصلی یه بخشی هم داره که حیوونا توش عریان هستن و مثلا انجمن طرفداران برهنگی و اینان که خب حواستون باشه!
#پیشنهاد_انیمیشن
🆔 @mahya_family
▪️مسیر رشد و خلاقیت بچهها رو با تذکر دادنهای اضافی، خراب نکنیم.
بچهتون بلد نیس خمیربازی کنه؟ خورشید نقاشیش رو آبی میکنه؟ برای گاوی که کشیده چهار تا دم گذاشته؟ لباسهایی که میخواد بپوشه هیچ ربطی بهم ندارن؟ چه اهمیتی داره؟
اجازه بدید خودش ببینه، تجربه کنه، اشتباه کنه ولی خلاقیتش رو به بهانه قشنگ و مرتب و شیک بودن نکشید.
بچهها خودشون خیلی چیزا رو یاد میگیرن، چیزی که ما باید بهشون یاد بدیم اینه که اگه کمکی خواستن میتونن از ما استفاده کنن. تازه اون موقع هم به جای اینکه زود مداد رو ازشون بگیریم و یه خورشید زرد براق بکشیم باید بگیم بیا ببینیم چه رنگیه، بیا با هم کشف کنیم.
▪️این دانشمندهای کوچیک رو با قواعد خودمون تبدیل به ربات نکنیم.
✍ گروه #روانشناسی محیا
🆔 @mahya_family
#شمافرستادید
میرفتیم خونه همسایه با بچهشون بازی کنیم، مادرشون برای اینکه راهیمون کنه بریم خونه صداشو عوض میکرد مثلاً مادرمون داره صدامون میزنه، ما هم پررو از رو نمیرفتیم. انقدر نمیرفتیم تا آخر یه سیر بچهٔ خودشون رو میزدن بعد ما از ترس فرار میکردیم. 😂😂😂
🤔شما ازین خاطرات دارید از بچگیتون؟! از همسایهها؟:))
😉بفرستید برامون!
#تجربه_نگاری
🆔 @mahya_family
من: مامان یهچیز میگم بین خودمون بمونه.
مامان: خیالت راحت، نشود فاش کسی آنچه میان من و توست( به غیر از خالههات ).
✍محیا
به عشق مامانا قلب قرمز بذارید❤️
🆔@mahya_family
🔰کودکان از چه سنی مجاز به تماشای برنامههای تلویزیونی هستند؟
🔸براساس تحقیقات و آمار، ۹۲.۲ درصد از کودکانیاز یک سالگی و برخی از ۴ ماهگی، از تلفنهای همراه و تلویزیون استفاده میکنند در حالیکه قبل از ۱۸ ماهگی تلویزیون و موبایل برای کودک خطرناک است.
🔸شواهد نشان میدهد که تماشای تلویزیون قبل از ۱۸ ماهگی تاثیرات منفی و پایداری بر رشد زبان، مهارت خواندن و حافظه کوتاه مدت کودکان دارد که این می تواند منجر به مشکلات خواب، توجه و تمرکز او شود.
🔸آنچه نوزادان و کودکان نوپا بیشتر از هر چیز بدان نیاز دارند تعامل با اطرافیانشان است. کودک در دنیای واقعی باید اشیا را لمس کند، تکان دهد یا پرتاب کند و با صدای افرادی که نزدیکش هستند آشنا شود. بر اساس مطالعات، تماشای تلویزیون و لمس صفحات الکترونیکی منجر به یادگیری مهارتها در دنیای واقعی نخواهد شد.
✍ گروه #پژوهش محیا
🆔 @mahya_family
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنها راهی که ممکنه کمک کنه به جمع شدن موقت اتاق بچه: 🤦♀🤦
🆔@mahya_family
• کنترل خشم کودکان
خشم و عصبانیت میتواند به راحتی منجر به بیاحترامی، رفتارهای ناهنجار و پرخاشگری شود. کودکان هم مثل بزرگسالان خشمگین میشوند و بهتر است که در همان سن کم مهارتهای کنترل خشم را یاد بگیرند و اگر نه در بزرگسالی دچار مشکل خواهند شد.
اگر خشم در دوران کودکی رها شود و به رفتارهایی مثل دعوا کردن و حمله به هم سالان بیتوجهی شود، مشکلات تحصیلی، طرد شدن از جانب دیگران و اختلالات روانی در دوران بزرگسالی اتفاقات عجیبی نیستند.
💡بین احساس و رفتار تفاوت قائل شوید.
خشم یک احساس سالم و عادی است. اما بسیاری از کودکان برای درک تفاوت میان احساس خشم و رفتارهای خشن دچار مشکل میشوند.
به او بگویید که خشمگین شدن عادی است اما کتک زدن دیگران عادی نیست. گاهی اوقات رفتارهای پرخاشگرانه نتیجه احساسات آزار دهندهای مثل غم و خجالت هستند. در مورد احساسات با فرزندتان صحبت کنید تا او شناخت احساساتش را یاد بگیرد و درک کند که میتواند عصبانی شود اما به کسی یا چیزی صدمه نزند.
#روانشناسی
🆔@mahya_family
امروز روز لوله کشیه.
لوله کشی خونهی ما واقعا پیشرفته است.
به این صورت که مثلاً داری از آب گرم استفاده میکنی و یهو سرد میشه، وقتی میپرسی کی آبو باز کرد؟ مامانم میگه هیچکس.
و آب به اذن خدا دوباره گرم میشه.
✍محیا
🆔@mahya_family