🔴آنچه در ادامه سریال حوادث اخیر خواهید دید
سجاد بلوکات نوشت:
🔹همه چیز قابل پیش بینی است. آنچه پیداست این است که از کشته سازی های چند وقت اخیر قرار است یک عددبزرگی را ایجاد کنند. شبیه عددی که رویترز بعد از ابان ۹۸ از ان رونمایی کرد: ۱۸۰۰ کشته!
حالا همین این اتفاق در حال چیده شدن است. یک عدد نجومی با تعداد زیادی از افرادی که در این مدت یا خودکشی کردند یا تصادف یا سکته و مسمومیت. از بدحادثه در این دوران تصمیم اشتباه خود را گرفتند یا در جاده ها ایمنی را رعایت نکردند یا قربانی یک بی احتیاطی راننده دیگری شدند. این لشکر مرحومان با یک جمله کلیشه ای همگی زیر مجموعه کشته شدگان حوادث اخیر خواهند رفت.
🔹همان جمله معروف بی بی سی فارسی و ایران اینترنشنال در پایان اخبار این دوماه اخیر: «طبق گفته یک منبع اگاه، نیروهای امنیتی به این خانواده گفته اند علت مرگ را خودکشی یا تصادف اعلام کنند مگرنه بقیه اعضای خانواده هم کشته می شوند» با گفتن این جمله همه دلایل و اسناد و حتی عکس و ویدیو و شاهد غیر قابل قبول تلقی میشود. شما هم شاید شک کنید و بگویید مگر می شود این همه دختر و پسر جوان همه تصمیم به خودکشی کرده باشند یا تصادف و قص علی هذا؟
🔹باید بگویم بله! تعداد افرادی که در یک روز خودکشی میکنند یا اور دوز میشوند یا تصادف، بسیار بالاتر از این عددهاست. طبق امار سازمان جهانی در سال ۲۰۱۸، میانگین تلفات جاده ای ایران از هر ۱۰۰ هزار نفر، بیست فوت شده است. یعنی در مقیاس ۸۰ میلیون، می شود حدود ۱۶ هزار نفر، به عبارتی روزی ۴۳ نفر! به این آمار تعداد خودکشی های کشور را هم اضافه کنید.
🔹سازمان بهداشت جهانی عدد خودکشی در ایران را به ازای هر ۱۰۰ هزار نفر، ۴ فوت شده اعلام کرده البته طبق اخرین امار در سال۲۰۱۶. یعنی در مقیاس ۸۰ میلیون، ۳۲۰۰ جوان و نوجوان متاسفانه خودکشی موفق داشتند. یعنی تقریبا روزی ۸ نفر. اگر از هر اتفاق دیگری در کشور پهناور ایران فاکتور بگیریم همین امروز جمع افراد حادثه دیده در جاده ها و خودکشی کرده ها، میشوند ۵۱ هموطن که دار فانی را وداع گفتند. این عدد یعنی هنوز سوژه های فراوان دیگری برای رسانه های تجزیه طلب برای افزایش امار کشته سازی وجود دارد.
🔹اما چرا بخشی از جامعه این امار جهانی را باور نمی کند. برساخت ذهنی تصاویر و اخبار و تولیدات هنری و جملات فانتزی و ماتم باری که برای این افراد از دنیا رفته در رسانه ها و فیک نیوزها به کار می رود به شکلی کنار هم چیده می شود که مخاطب حس میکند همه این مرحومان در یک تیم و گروه مسنجم کنار هم حضور داشتند. انگار یک نیکا شاکرمی بوده که دوست سارینا و حدیث بوده و با مهرشاد و خدانور هم اکیپی بودند و یکی یکی با حمله به این بچه ها، انها را قلع و قمع کرده اند. اقای فوتسالیست فلان تیم در فلان شهر هم که نمادین یاد آنها را زنده نگه داشته است پس همه این سناریو درست است! درصورتیکه در واقعیت و انچه اتفاق افتاده این افراد پس از مرگشان، در کنار هم و در رسانه ها چیده شده اند.
🔹اما این تعداد کشته سازی های اخیر، در دوران پسا خیابان، چه آورده ای دارد؟
شبیه آن اتفاقی که در سال ۹۸ افتاد. تثبیت یک عدد بزرگ بدون سند و مدرک بر پایه تعدادی جمله و حروف و کلمه. پس از آن پیدا کردن تصاویر افرادی که گفته می شود کشته شدگان آن دوران بودند. شبیه همین تصاویر حوادث اخیر. چرا این عدد و شعار ۱۵۰۰ تصویر، تثبیت شد؟ چون بر خلاف امروز که رسانه ها میتوانند یک به یک، صحت سنجی هر فردی که ادعا شده در این حوادث کشته شده را ارزیابی کنند و دروغ فیک نیوز ها را برملا کنند، در ماجرای آبان ۹۸، بر خلاف امروز که قطره چکانی اسم ها منتشر شد به یک باره عدد بزرگ اعلام شده و تصاویر فراوان با سناریویی شبیه همین کشته سازی های اخیر، فضای رسانه ای را بمباران کرد. مطمئن باشید با یک کارگردانی مشابهی شبیه ۹۸ در ادامه وقایع رو به رو خواهیم شد. یک عدد بزرگ، یک دروغ بزرگ؛ برای افزایش و چالش حقوق بشری ایران در عرصه بین الملل.
🔹در ادامه این سریال یک مسئله مهم دیگر هم شاهد خواهیم بود؛ آن هم جابجایی جلاد و شهید و تظلم خواهی از ایجاد کنندگان فجایع خون باری مثل اکباتان و کرج. با این استدلال که این متهمان بی گناه هستند و چرا اعدام میکنید و حالا مگه چی شده، قرار است برای جلادها وقت و امتیاز بخرند.
🔹 با این سناریو و بازی «دو سر برد» که اگر جمهوری اسلامی موفق به اجرای عدالت شد که میگوییم چرا مردم بی گناه را اعدام میکنی؟ و اگرم فشارها جواب داد و برای قاتلان شهید علی وردی و عجمیان، حکم های ضعیف تر بریده شد که شکر خدا یک قاتل و جلاد را نجات دادیم. این دو سناریو یادتان باشد، اولی عدد بزرگی که قرار است حکم چک سفید امضای تحریم ها را بازی کند و دومی تلاش از داخل و خارج، برای جنایت کاران حوادث اخیر با اسم رمز، به اعدام هموطنان پایان بدهید.
@bank_mohtava
هدایت شده از ..: برای ایران :..
📜 تصویرسازی
🇮🇷 برای شهید آرمان علی وردی
اثر هنرمند: فروغ السادات شفیعی
#برای_ایران
@foriran1401
هدایت شده از ..: برای ایران :..
📜 تصویرسازی
📌 تا پای جان برای ایران . جام جهانی
اثر هنرمند: مهدی رمضان نژاد
#برای_ایران
@foriran1401
هدایت شده از ..: برای ایران :..
📜 تصویرسازی
📌 تا پای جان برای ایران
اثر هنرمند: مریم طهرانی
#برای_ایران
@foriran1401
نگاه با کرامت امام روح الله(ره) به زن و نگاه محقرانه شاه پهلوی به زن
@bank_mohtava
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این فیلم مربوط به اقدامات وحشیانه سربازان نظامی انگلیسی در جنگ عراق است.
امروز هم شاهد اقدامات وحشیانه سربازان جنگ رسانهای انگلیس در جنگ ترکیبی علیه ایران هستیم که به همین انداز،شاید حتی وحشیانهتر در حال جنگیدن با مردم ایران هستند.
#BBC
@bank_mohtava
16.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حجم عظیم دروغها
@bank_mohtava
👆👆👆
🛑 تبلیغ صفحه وزارت خارجه رژیمصهیونیستی برای سه روز اعتصاب‼️
❌ بله خب! رژیم کودک کش صهیونیستی از دیرباز حامی، دلسوز و نگران مردم ایران بوده و هست و خواهد بود...
@bank_mohtava
سومین هشدار به متولیان فرهنگی کشور
بسم الله الرحمن الرحیم
«إِنّما وَلیُّکُمُ اللهُ و رَسولُهُ والَّذینَ ءَامَنوا الَّذینَ یُقِیمُونَ الصَّلوةَ و یُؤتُونَ الزَّکوة و هُم راکِعونَ»
این کمترین در دو هشدار پیشین به متولیان فرهنگی و فضای مجازی نشان داد که وضعیت کشور چیست و دشمن به دنبال چه هدفی است. اینک در سومین هشدار، قصد آن است که با تبیین فرایند حکمرانی در غرب و بدیل آن در حکمت اسلامی به ضرورت حکمرانی ولایی اشاره شود.
غرب پنج مرحله حکمرانی را طی کرد:
اول: حکمرانی هرمی با رویکردی مستبدانه و ارباب و رعیتی و اقتدار مطلق و بی قید و شرط که منجر به توزیع ظلم و جور در مردم شد.
دوم: حکمرانی بازاری از طریق تفکیک قوا؛ گرچه تقسیم قدرت با این الگوی حکمرانی شکل گرفت؛ اما اختاپوس قدرتها، جایگزین حکمرانی هرمی شد و در واقع اقتدار ظلم و جور توزیع گردید.
سوم: حکمرانی حزبی؛ این الگو توانست احزاب متعدد و شفاف را با اساس نامه و مرام نامه و برنامه ریزی های تعریف شده در جامعه تشکیل دهد و مردم با تفکر و اراده به انتخاب حزب محبوب خود اقدام کنند؛ لکن قدرت اقتصادی در مدیریت احزاب، دوباره توزیع ظلم و جور را به شکل دیگری رهبری کرد.
چهارم: حکمرانی با رویکرد جامعه مدنی؛ در این الگو، علاوه بر احزاب، تشکل های دیگر و مستقل از دولت مانند ngo ها و سندیکاها شکل گرفت و توزیع قدرت های سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و مشارکت مردمی توسعه یافت؛ لکن نقش اختاپوس اقتصادی و سیاسی و فرهنگی در مدیریت تشکلهای مستقل از دولت، نقش مشارکت واقعی مردم را کاهش داد.
پنجم: حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای؛ این الگو به نوعی بازگشت به حکمرانی هرمی اقتدارگرای ظالمانه است؛ اما با ابزار رسانه و فضای مجازی و هوش مصنوعی که می تواند هم نیازسنجی کند و هم نیازسازی انسانها را به دست گیرد و با مدد هوش مصنوعی به مدیریت هوش طبیعی انسانها بپردازد و آدمیان را چون خیمه شب بازی، مختال فخور سازد و جبر اجتماعی رسانه ای پدید آورد. مردم در این الگو مشارکت دارند و حتا مشارکت حداکثری، اما با میل خود، ظلم و جور و فساد و اسارت را پذیرا می شوند. فرهنگ برهنگی و برده داری مدرن را با تخیل و نسبی گرایی و تناسخ هویتی می پذیرند.
بشر امروز گرفتار چنین حکمرانی گردید. این حکمرانی، مسلمان و غیرمسلمان و انقلابی و غیرانقلابی و اصول گرا و اصلاح طلب و رزمنده و شرمنده نمی شناسد و همه را اسیر حکمرانی رسانه ای می کند.
حکمرانی مطلوب در اسلام، حکمرانی ولایی است. ولایت یعنی پیوند ناگسستنی ولی با مردم (مولی علیهم) و مردم با یکدیگر و مردم با ولی که از طریق بینش توحیدی، محبت اخوتی، تدبیر تعاونی و تلاش جهادی ممکن خواهد بود. این الگوی حکمرانی، چتر محبت و اخوت و تعاون را بر سر همگان حتا غیر مسلمان می گستراند و مقاصد اصلی خود را عقلانیت و معنویت و عدالت در راستای حیات طیبه می داند.
حکمرانی ولایی در حکومت نبوی و علوی و قیام حسنی و حسینی علیهم السلام نمایان و درس آموز است.
حکمرانی ولایی در زمانه ما باید با ابزار هوش حکیمانه(نه هوش مصنوعی) و رسانه و فضای مجازی (از زیرساختها و سخت افزار تا مدیریت و برنامه ریزی) همراه باشد.
به همین دلیل است که گفته میشود اولویت اول در نظام اسلامی، حکمرانی فضای مجازی و رسانه ای است که البته با حکمرانی رسانه تفاوت دارد. حکمرانی رسانه ای یک رویکرد حاکم بر حکمرانی سیاسی و اقتصادی و فرهنگی و صنعتی و کشاورزی و غیره است.
تحقق این ایده نشاید مگر با بر کنار شدن متولیان فرهنگی بی تدبیر و خسته و فرسوده از صدر تا ذیل و جایگزینی مدیران فکور و عالم و معتقد به حکمرانی ولایی و نیز بکارگیری منظومه فکری امامین انقلاب در الگوی حکمرانی ولایی با هوش حکیمانه.
امیدوارم حکمرانان و متولیان فرهنگی و فضای مجازی کشور، این هشدار و راهکار را جدی بگیرند و از خواب تخیلی بیدار گردند و شبکه مردمی را در ذیل حکمرانی ولایی تشکیل دهند و مشارکت حداکثری نخبگانی و مردمی را در سیاستگذاری و تنظیم گری و خدمات عمومی و منطقه ای و بین المللی جاری سازند.
بی شک، مسئولیت حوزه های علمیه از بقیه سازمانهای فرهنگی در تحقق این رسالت بیشتر خواهد بود.
والسلام علیکم و رحمة الله و برکاته
عبدالحسین خسروپناه دزفولی
طلبه حوزه علمیه قم
۲۴ آبان ۱۴۰۱
@Khosropanah_ir
@bank_mohtava
16.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دقت کردهاید که بعضی وقتها با موجی در شبکههای اجتماعی مخالف هستیم اما جسارت ابراز نظر خودمان را نداریم؟
اینجور وقتها فکر میکنیم که در اقلیت هستیم و اکثریت مقابل، به سرعت ما را متهم خواهند کرد.
یعنی حتی ممکن است که ما و همفکرانمان در موضوعی خاص، تعدادمان از بقیه بیشتر باشد، اما چون همه سکوت کردهایم، هیچکس جسارت ابراز نظر را ندارد.
در این شرایط گرفتار «مارپیچ سکوت» شدهایم.
مارپیچ سکوت، یکی از نظریههای حوزه سواد رسانهای است که این روزها خیلیها آگاهانه از آن علیه «آگاهی» ما استفاده میکنند.
#مارپیچ_سکوت
#رسانه
@bank_mohtava
هدایت شده از ..: برای ایران :..
📜 تصویرسازی
🇮🇷 شهید مدافع امنیت محمد عباسی
تصویرساز: علیرضا باقری
طراح گرافیک: روحالله مختاری
طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
#برای_ایران
@foriran1401
هدایت شده از ..: برای ایران :..
📜 تصویرسازی
🇮🇷 شهید مدافع امنیت آرمان علی وردی
تصویرساز: علیرضا باقری
طراح گرافیک: روحالله مختاری
طراح نوشتار: مجتبی حسنزاده
#برای_ایران
@foriran1401
♦️تعداد فوتیهای نیروهای امنیتی و شهروندان عادی تاکنون و در پی فراخوان سه روزه ضدانقلاب در آبان ماه:
🔹بوکان آذربایجان غربی : ۱ نفر
🔹کامیاران : ۱ نفر
🔹تهران: ۲ نفر
🔹شیراز: ۱ نفر
🔹ایذه خوزستان : ۷نفر
🔹اصفهان : ۳نفر
🔹قروه: ۱ نفر
🔹شیراز: ۱نفر
🔹سمیرم: ۳نفر
@bank_mohtava