9.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مادران بزرگوار ،زنان کشور عزیزمانایران،باز هم مثل همیشه در عرصهی جهاد شرکت کنید ،این بار جهاد تبیین👆👆
11.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینا رفتنی هستن😂
┅✿💠❀🇮🇷❀💠✿┅
✍ #جهاد_تبیین
6.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توی روز هایی که بعضی ها حاضر نیستن حتی یک درجه شعله بخاری هاشونو کم کنن تا هموطنانشون توی روستاها با قطعی گاز روبرو نشن هستن بعضی ها که از جونشون مایه میزارن
#داغتونو_نبینیم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دستی که وقتی به سوی خدا بلند میشود بلاها را دفع میکند.
🔰#استاد_فاطمی_نیا
🌼روزت مبارک مادرم😘
" بانو محله رویان"
دارم یه متن بلند مینویسم 😭🤦♂ باید بخونید!! 😂
اول از همه تشکر ویژه از ادمین محترم که این روزای سرد که کلاسا مجازی شده وبیشتر گوشیامون دست بچه های نازمون هست کانال رو حمایت میکنن و پیام میزارن😍😍
دوم اینکه
اوضاع گاز ظاهراً خوب نیست!
یه خورده جمعتر بشینیم و بیشتر بپوشیم، ایشالا این مرحله رو هم رد میکنیم 😁
بعضی شهرها و روستاها با توجه به سرمایِ عجیبی که پیش اومده و البته با توجه بالا رفتن مصرف در سایر نقاط، الآن گاز ندارند! ایشالا با یه ذره همدلیِ بیشتر این چند روز رو هم رد کنیم 🤲 🤲
🔴 #نکته
🔻 ایران با گازرسانی به ۹۸ درصد جمعیت خود با اختلاف نسبت به روسیه با ۷۰ درصد، بیشترین پوشش گاز به عنوان یک خدمت اجتماعی در #دنیا را دارد.
ضدانقلاب و عملههای داخلی آن تلاش میکنند با اُفت فشار گاز در سرما _ که کاملاً دلیل علمی و فنی دارد _ جمهوری اسلامی را تمسخر کنند اما نادانها نمیدانند این اُفت فشار در سرما، دلیل ضعف نظام نیست بلکه یکی از مهمترین نشانههای #گستردگی_خدمت در کشور است.
از ضد انقلاب که توقعی نیست اما داخلیها باید بفهمند#خود_تحقیری یک درد بزرگ است و هیچ نگاه مسئولانهای در آن وجود ندارد.
(داخل پرانتز ناگفته نماند، شاید اگر آن چند اظهار نظر ناپختهی مسئولین در ماههای قبل در مورد زمستان سخت اروپا نبود، امروز نیشه و کنایههای کمتری شنیده میشد!)
#بانو_محله
🔴 مشکل سرما و گاز کجاست؟
🔻 وزیر نفت و شرکت ملی گاز ایران اعلام کردند: پالایشگاهای گازی در وضعیت حداکثری تولید هستند. ایستگاهها و شبکه انتقال گاز کشور با تمام ظرفیت در حال فعالیت است. شبکه توزیع در تمام استانها، شهرها و روستاها بیوقفه در حال کار است.
👈 پس مسئله و مشکل کجاست؟
در راهبری شبکه گاز ۳ عامل اصلی میتواند منبع چالش شود:
1⃣ دمای کمینه هوا
2⃣ وسعت جغرافیایی مناطق تحت تأثیر هوای سرد
3⃣ مدت زمان ماندگاری سرما در کشور
🔻 هر یک از ۳ مورد قبلی به تنهایی میتواند چالشآفرین باشد اما باتوجه به اینکه عمده منابع تولید گاز در جنوب ایران است و عمده مصرف در نیمه شمالی، مهمترین عاملی که میتواند شبکه توزیع گاز را دچار مشکل کند عامل ماندگاری سرما در کشور است.
🔻 حالا ما در چه وضعیتی هستیم؟ طبق اعلام هواشناسی:
1⃣ الآن در اغلب نقاط، کمینه دما به زیر صفر و بعضاً تا ۲۵- رسیده است. 😱
2⃣ هوای سرد اکثر مناطق کشور را کاملاً متأثر کرده است.
3⃣ این جبهه هوای سرد، در روزهای آینده در کشور ماندگار خواهد بود.
🔻 یعنی در این مدت، هر ۳ عامل چالشآفرین شبکهی گاز با هم جمع هستند. جمع ۳ عامل بالا یعنی، مناطق مرکزی مثل #تهران، #اصفهان و #قم مهمترین نقش را در پایداری جریان گاز در سرشاخههای شبکه در استانهای شمالی، بازی میکنند.
🔻با مدیریت مصرف و کاهش ۱ تا ۲ درجه دمای منزل میتوانیم سهم خودمان را در گرمای منازل مناطق دوردست کشور ایفا کنیم. خصوصاً در سه استان یاد شده ...
#بانو_محله
🔴 ابهام و اُمید!
🔴 آگاهی از آینده
🔴 منطق «چه خواهد شد؟!»
اگر #امید در جامعهای بمیرد، هیچ چیز زنده نخواهد ماند و امروز بیش از همیشه جامعه ما نیاز به امید دارد.
یکی از مهمترین پیششرطهای امید، آگاهی از «چه خواهد شد؟!» است! آگاهی از اینکه این دست فرمان فعلی چقدر به صلاح و فلاح ماست؟ چقدر عُقلایی است؟! چقدر سوایِ تأمینِ امنیت، زندگی کردنِ مردم در آن دیده شده است؟! اساساً چقدر #زندگی_کردن روزمره مسئلهاش است؟!
👈 در جامعهی ما مسئلههایی ساده ولی مهم وجود دارد که حداقل حقِ جامعه این است که دربارهی آنها بداند «چه خواهد شد؟!»
رویهی مواجههی ما با اکثر مسئلهها نیز اینچنین بوده که جامعه دربارهشان نمیدانسته «چه خواهد شد؟!» - با فرضِ اینکه تصمیمگیران میدانند! - و مردم به مرور و با مشاهدهی اثر آن موضوعات در زندگیشان متوجه شدهاند که داستان از چه قرار است! خب طبیعی است در چنین شرایطی #امید_آفرینی خیلی سخت است ...
انسان و جوامع انسانی هوشمند هستند و اگر بدانند اتفاق بدی در پیش دارند، خود را برای آن آماده میکنند، اما اگر ندانند و ابهام داشته باشند، هر اتفاقی در آینده بیفتد، قطعاً فرصتهایی را از دست دادهاند!
بدِ ماجرا آنجاست که وقتی تکلیفمان با مسئلههای ساده را روشن نمیکنیم، هر قدر هم دستاوردهای مهمی در گذشته ایجاد کرده باشیم، دیده نمیشوند و نمیتوانیم با آنها آینده را روشن کنیم.
در جامعهی ما نیز موضوعات زیادی وجود دارد که الآن درباره آنها سکوت کردهایم و گذاشتهایم تا گذر زمان، موضوع را برای مردم جا بیندازد. از قضا کسی هم دغدغه ندارد واضح بگوید «چه خواهد شد؟!»
مثلاً؛
👈 قرار بود در دولت با یک انقلاب اقتصادی روبرو شویم. طرحی که صرفاً برای نانواییها و چهار کالای روغن، مرغ، شیر و تخممرغ اجرا شد و الباقیاش معلوم نیست «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد وضعیت اینترنت و شبکههای اجتماعی هیچ کس نمیداند «چه خواهد شد؟!» و این عملاً هرگونه برنامهریزی را برای کسب و کارهای ریز و درشت مختل کرده.
👈 در مورد مسئلهی حجابِ مردان، زنانِ و فضای شهریِمان هیچ کس نمیداند برنامهای وجود دارد یا خیر؟! و البته «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد قانون مالیات بر عایدی سرمایه کسی نمیداند «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد خودرو و مافیای عجیب پشت سر آن، مردم در یک «چه خواهد شدِ» ناامیدانه هستند!
👈 در مورد سلبریتیها، دوگانهسازها و کسانی که هر روز و به هر بهانهای جامعه را به جان هم میاندازند کسی نمیداند تکلیف برخورد با آنها «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد قرارداد ۲۵ ساله با چین هیچ کس نه میداند چیست و نه میداند بعد از شروعِ آن «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد برجام و FATF جامعه نمیداند «چه خواهد شد؟!»
👈 در مورد ...
در چنین شرایطی #ایجاد و #حفظ امید در جامعه واقعاً کار سختی است. حداقلِ حقِ مردم این است که درباره آنچه به سادگی زندگیشان را تحت تأثیر قرار داده - و یا خواهد داد - بدانند «چه خواهد شد؟!»
ما وقتی در مورد تصمیمات سادهی پیش رو ابهام داریم، نمیشود توقع کرد افقِ چند ده سالِ پیش رو برای جامعه مثبت باشد و بدین واسطه برایش امیدآفرینی کرد.
ابهام واقعاً #سم است و روان فرد و جامعه را آزار میدهد!