🕊بسم الله الرحمن الرحیم❤️
# سه شنبه
۲۳ اسفند ۱۴۰۱ هجری شمسی
۲۱ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنور دلتون گرم به عشق و محبت
بیدارشو
عطر زندگی را
استشمام کن
و بیش ازپیش
به زندگی امیدوار باش
امروز از آن توست
پس با اراده ات،معجزه کن
صبح زیباتون بخیر🌺
⚜ طرح تربیتی (( رَمِضانُ الکَریم )) ⚜
🕌 ویژه ماه مبارک رمضان 🕌
🔻 به اطلاع نوجوانانِ عزیزِ پسر و دختر و خانواده محترم آنها می رساند :
طرح تربیتیِ (( رَمِضانُ الکَریم )) ویژه ماه مبارک رمضان با هدف :
✔️ تقویت ارتباط نوجوانان و خانواده آنها با مسجد محل
✔️ تربیت اعتقادی و اسلامی نوجوانان و تقویت آن
✔️ استفاده از فضای معنوی ماه مبارک رمضان در جهت دوستی و رفاقت نوجوانان با مسجد
و ....
🕌 توسط مسجد امام حسن مجتبی(ع)(کربلایی مراد) رویان برگزار می گردد .
🔻 علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از جزئیات طرح و شرکت در این برنامه ، از روز شنبه ۲۳ تا ۲۹ اسفند همه روز موعد نماز مغرب و عشا به مسجد و به برادر سعید بداقی (09102070049)(ویژه پسران) و سرکار خانم آج قلی(ویژه دختران) مراجعه نمایند 🔺
🔹 مسجد امام حسن مجتبی(ع)(کربلایی مراد) رویان🔹
https://eitaa.com/joinchat/3644784892Cfde4ddaa91
•⊰𝑰𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒂𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒈𝒐𝒅 ◟.☘.◝
〔 🌹〕
بعد از روشن کردن ترقه،معلوم نیست جان چندین نفر در خطر باشد؟
#چهارشنبه_سوری
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💟#دین_و_زندگی
⭕برای درمان درماندگی و ناتوانی وبه جا نیفتادن در دنیا وراحتی در آخرت
📌حتما گوش کنید عزیزان .کسانی که از نیازمند شدن به اطرافیان در زمان پیری نگرانند حتما گوش کنید وانشاالله عمل کننده باشیم
🎙 حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
https://eitaa.com/banoo_mahaleh/3471310851C6309f6d13d
🇮🇷 ایران، در روزی که گذشت (۲۲ اسفند ۱۴۰۱)
🔹رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهوری بلاروس: کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفتهاند باید با همکاری یکدیگر این حربه را از بین ببرند/لوکاشنکو: هدف من از سفر به ایران آشنایی نزدیک با دستاوردهای ایران است.
🔹با حضور روسای جمهوری ایران و بلاروس، هشت تفاهمنامه همکاری میان وزرای دو کشور به امضا رسید/ایران و بلاروس به نقشه راه جامع همکاری رسیدند.
🔹تفاهمنامه مشترک همکاری اقتصادی ایران و عراق امضا شد. حملونقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و تعاملات بانکی و مالی مهمترين محورهای توافق ۲ کشور هستند.
🔹معاون اقتصادی بانک مرکزی: رشد اقتصادی کشور در فصل پاییز ۵.۳ درصد و بدون نفت ۴.۵ درصد بوده است.
🔹اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اصلاحات آییننامه اجرایی لایحه مولدسازی داراییهای دولت را تصویب کردند.
🔹وزارت اطلاعات: چندین تیم تروریستی شناسایی شدند و انواع مواد و ابزارهای انفجاری، نارنجکهای دستی و خمپاره های دستساز کشف شد.
🔹رئیس قوه قضاییه: از ۸۲ هزار نفر مشمول عفو، ۲۲ هزار نفر مربوط به اغتشاشات هستند. ممکن است این آمار افزایش یابد.
🔹ستوانیکم اطلاعات امیرحسین میرزایی افسر اطلاعاتی ارتش در جنوب شرق کشور به شهادت رسید.
🔹با اقدام دستگاه قضایی ۱۵۴ کانتینر بدون هویت و بلاصاحب در بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شد.
🔹بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور اندیمشک_ خرمآباد یک تن کشته شد و ۲۷ نفر مصدوم شدند.
🔹وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۹۵۷ نفر؛ کل بیماران شناساییشده: ۷۵۷۴۹۷۱ نفر؛ بهبودیافتگان: ۷۳۴۰۶۰۶ نفر؛ جانباختگان جدید: ۱۲ و مجموع فوتشدگان: ۱۴۴۹۸۱ تن
🔹 برگزیدگان بیستمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند.
🔹 ۱۰۰ هزار درخت همزمان در ۴۱۸ نقطه کشورمان در ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه با حضور ناظران گینس کاشته و رکورد دنیا شکسته شد.
🔹اعضای مجمع فدراسیون جودو آرش میراسماعیلی را برای ۴ سال دیگر بهسِمت رئیس فدراسیون انتخاب کردند.
🔹سیدحسن طباطبایی برای ۴ سال دیگر رئیس فدراسیون کاراته ماند.
🔹نواب نصیرشلال، قهرمان المپیک لندن به عنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری منصوب شد.
💢دست و صورت؛ بیشترین سوختگیها در حوادث چهارشنبهسوری/ افزایش مراجعات بیمارستانی نسبت به ۱۴۰۰
🔸رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری:
🔹میانگین سنی افرادی که دچار سوختگی میشوند بین ۱۵ تا ۲۵ سال است.
🔹در حوادث چهارشنبه سوری بیشترین سوختگی مربوط به دستها و صورت افراد است.
🔹بیشترین علت سوختگی هم ناشی از استفاده از مواد منفجره و ترقههای قاچاق است.
🔹متاسفانه نسبت به مدت مشابه در سال قبل (ایام نزدیک به چهارشنبه سوری) آمار مراجعین افزایش یافته است.
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شیرینی_کاسترد 😍😋
کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
👈میتونید از کره گیاهی استفاده کنید
👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست
پودر قند ۶۰ گرم
👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید
پودر کاسترد ۷۰ گرم
👈از لوازم قنادی ها و سوپر مارکت ها تهیه کنید
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سه صفر ۱۶۰ گرم
طرز تهیه :
کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود
بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمتهای کره به صورت یکنواخت همزده شود
سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید
و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید
باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید
مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود
👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود
👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود
خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید
ادامه مطلب👇👇👇
سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید
سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد
👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود
و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر
👈از ۱۰ دقیقه مدام چک کنید هر وقت با لبه کارد شیرینی از سینی بلند شد یعنی پخته سریع از فر خارج کنید اگر زیاد در فر بماند خشک و بیسکوئیتی میشود
صبر کنید شیرینی خنک شود و بعد وسط آنرا با بریلو یا شکلات تزئین کنید
👈این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال ۳ هفته ماندگاری دارد
👈با این دستور حدود ۵۰۰گرم شیرینی خواهید داشت با کاتر من ۱۲۰ عدد
👈بافت شیرینی نرم و ترد و بسیار سبک هست
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فر مناسب کیک پزی🤔
که البته برا شیرینی پزی هم خوب باشه😁
تو این پست، درمورد پخت کیک، توی فر، توستر و بقیه دستگاهها توضیح داده شده.❤️
زیاد پرسیده شده در مورد مارک فرها که کدوم خوبه
اخوان و آلتون رو قنادا تایید میکنن. برا خودم فر توکار اخوان هست که راضیم خدا رو شکر
توستر ها هم بعد از فر، گزینه خوبی برا پخت کیک و شیرینی هستن. البته فضاشون ۶۰ لیتر به بالا باشه بهتره و المنتهای بالا و پایین بصورت مجزا قابل روشن شدن باشن.
به نکات فیلم دقت کنید🌷
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #تارت_سیب_وگردو 😍🍏
پیشنهاد میدیم حتما درستش کنید چون این تارت فوق العادست😉🤌
🛒مواد لازم:
🌱آرد سفید: حدودا ۳۰۰ گرم
🌱پودرقند: ۳ ق غ
🌱نمک: نوک ق چ
🌱مارگارین یا کره سرد یخچالی: ۱۸۰ گرم
🌱تخم مرغ: ۱ عدد
🌱شیر یا آب سرد: ۴ ق غ
🌱سیب: ۴_۵ عدد
🌱شکر: ⅓ پ (بسته به ترش و شیرینی سیب هاتون میتونید کم و زیاد کنید)
🌱پودر دارچین: ۱ ق چ سرخالی
🌱گردو خورد شده: ۴۰_۵۰ گرم(قابل حذف)
🌱زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال
📜طرزتهیه:
_آرد، پودرقند و نمک رو مخلوط و کره سرد و خورد شده رو اضافه کنید.
_ابتدا با چنگال یکم آرد به خوردش بدید و بعد با نوک انگشت تا به صورت پودری دربیاد.
_حالا تخم مرغ و شیر سرد رو اضافه و فقط درحدی که خمیری بشه با دست ورز بدید(زیاد ورز ندید تا به روغن نیوفته)
_خمیر رو داخل سلفون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
_توی این فاصله سیب هارو پوست کنده خورد کنید و یا مثل من رنده درشت بزنید و به همراه شکر روی حرارت بزارید تا بجوشه و آب سیب تبخیر بشه. درآخر پودر دارچین و گردو خورد شده رو اضافه و از روی حرارت بردارید.
_بعد از یک ساعت خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید.
_قسمت بزرگتر را با وردنه صاف و داخل قالب تارت قرار دهید.
_سیب هارو داخل قالب بریزید و نصف دیگر خمیر رو به صورت حصیری روی تارت تزئین کنید.
_رومال کنید و داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
ادامه مطلب👇👇👇
📜نکات مهم:
🌱کره حتما باید سرد باشه و بلافاصله بعد از خارج کردن از یخچال استفاده شود وگرنه به روغن میوفته و درنهایت خمیر بی کیفیتی خواهید داشت.
🌱برای باز کردن خمیر اصلا نباید آرد پاشی کنید. فقط زیرش پلاستیک پهن کنید.
🌱سینی فر یا قالب احتیاجی به چرب کردن یا کاغذ نداره.
🌱حواستون باشه اگه دیدید خمیر شل شد دوباره اونو چند دقیقه ای داخل یخچال بزارید تا خنک بشه.