eitaa logo
" بانو محله رویان"
380 دنبال‌کننده
8.2هزار عکس
3.3هزار ویدیو
32 فایل
💫﷽💫 اینجا روزمرگی بانوی محله وازجنس همون مجله های قدیمه با همون حس وحال خوب و ساده از هنر،آشپزی،فرهنگ،روتین ،مسائل تربیتی،اجتماع صحبت میشه 📌اگر نظرتون روبیان کنید خوشحال میشم. 🍃ادمین @n1159n
مشاهده در ایتا
دانلود
🕊بسم الله الرحمن الرحیم❤️ # سه شنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ هجری شمسی ۲۱ شعبان ۱۴۴۴ هجری قمری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تنور دلتون گرم به عشق و محبت ‎‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیدارشو عطر زندگی را استشمام کن و بیش ازپیش به زندگی امیدوار باش امروز از آن توست پس با اراده ات،معجزه کن صبح زیباتون بخیر🌺
⚜ طرح تربیتی (( رَمِضانُ الکَریم )) ⚜ 🕌 ویژه ماه مبارک رمضان 🕌 🔻 به اطلاع نوجوانانِ عزیزِ پسر و دختر و خانواده محترم آنها می رساند : طرح تربیتیِ (( رَمِضانُ الکَریم )) ویژه ماه مبارک رمضان با هدف : ✔️ تقویت ارتباط نوجوانان و خانواده آنها با مسجد محل ✔️ تربیت اعتقادی و اسلامی نوجوانان و تقویت آن ✔️ استفاده از فضای معنوی ماه مبارک رمضان در جهت دوستی و رفاقت نوجوانان با مسجد و .... 🕌 توسط مسجد امام حسن مجتبی(ع)(کربلایی مراد) رویان برگزار می گردد . 🔻 علاقه مندان می توانند جهت اطلاع از جزئیات طرح و شرکت در این برنامه ، از روز شنبه ۲۳ تا ۲۹ اسفند همه روز موعد نماز مغرب و عشا به مسجد و به برادر سعید بداقی (09102070049)(ویژه پسران) و سرکار خانم آج قلی(ویژه دختران) مراجعه نمایند 🔺 🔹 مسجد امام حسن مجتبی(ع)(کربلایی مراد) رویان🔹 https://eitaa.com/joinchat/3644784892Cfde4ddaa91
•⊰‌𝑰𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒂𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒈𝒐𝒅 ◟.☘.◝ 〔 🌹〕 بعد از روشن کردن ترقه،معلوم نیست جان چندین نفر در خطر باشد؟
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
‌💟 ⭕برای درمان درماندگی و ناتوانی وبه جا نیفتادن در دنیا وراحتی در آخرت 📌حتما گوش کنید عزیزان .کسانی که از نیازمند شدن به اطرافیان در زمان پیری نگرانند حتما گوش کنید وانشاالله عمل کننده باشیم 🎙 حجت‌الاسلام والمسلمین رفیعی https://eitaa.com/banoo_mahaleh/3471310851C6309f6d13d
🇮🇷 ایران، در روزی که گذشت (۲۲ اسفند ۱۴۰۱) 🔹رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهوری بلاروس: کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفته‌اند باید با همکاری یکدیگر این حربه را از بین ببرند/لوکاشنکو: هدف من از سفر به ایران آشنایی نزدیک با دستاوردهای ایران است. 🔹با حضور روسای جمهوری ایران و بلاروس، هشت تفاهم‌نامه همکاری میان وزرای دو کشور به امضا رسید/ایران و بلاروس به نقشه راه جامع همکاری رسیدند. 🔹تفاهم‌نامه مشترک همکاری اقتصادی ایران و عراق امضا شد. حمل‌ونقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و تعاملات بانکی و مالی مهمترين محورهای توافق ۲ کشور هستند. 🔹معاون اقتصادی بانک مرکزی: رشد اقتصادی کشور در فصل پاییز ۵.۳ درصد و بدون نفت ۴.۵ درصد بوده است. 🔹اعضای شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اصلاحات آیین‌نامه اجرایی لایحه مولدسازی دارایی‌های دولت را تصویب کردند. 🔹وزارت اطلاعات: چندین تیم تروریستی شناسایی شدند و انواع مواد و ابزارهای انفجاری، نارنجک‌های دستی و خمپاره های دست‌ساز کشف شد. 🔹رئیس قوه قضاییه: از ۸۲ هزار نفر مشمول عفو، ۲۲ هزار نفر مربوط به اغتشاشات هستند. ممکن است این آمار افزایش یابد. 🔹ستوان‌یکم اطلاعات امیرحسین میرزایی افسر اطلاعاتی ارتش در جنوب شرق کشور به شهادت رسید. 🔹با اقدام دستگاه قضایی ۱۵۴ کانتینر بدون هویت و بلاصاحب در بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شد. 🔹بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور اندیمشک_ خرم‌آباد یک تن کشته شد و ۲۷ نفر مصدوم شدند. 🔹وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۹۵۷ نفر؛ کل بیماران شناسایی‌شده: ۷۵۷۴۹۷۱ نفر؛ بهبودیافتگان: ۷۳۴۰۶۰۶ نفر؛ جان‌باختگان جدید: ۱۲ و مجموع فوت‌شدگان: ۱۴۴۹۸۱ تن 🔹 برگزیدگان بیستمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند. 🔹 ۱۰۰ هزار درخت همزمان در ۴۱۸ نقطه کشورمان در ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه با حضور ناظران گینس کاشته و رکورد دنیا شکسته شد. 🔹اعضای مجمع فدراسیون جودو آرش میراسماعیلی را برای ۴ سال دیگر به‌سِمت رئیس فدراسیون انتخاب کردند. 🔹سیدحسن طباطبایی برای ۴ سال دیگر رئیس فدراسیون کاراته ماند. 🔹نواب نصیرشلال، قهرمان المپیک لندن به عنوان سرمربی تیم ملی وزنه‌برداری منصوب شد.
💢دست و صورت؛ بیشترین سوختگی‌ها در حوادث چهارشنبه‌سوری/ افزایش مراجعات بیمارستانی نسبت به ۱۴۰۰ 🔸رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری: 🔹میانگین سنی افرادی که دچار سوختگی می‌شوند بین ۱۵ تا ۲۵ سال است. 🔹در حوادث چهارشنبه سوری بیشترین سوختگی مربوط به دست‌ها و صورت افراد است. 🔹بیشترین علت سوختگی هم ناشی از استفاده از مواد منفجره و ترقه‌های قاچاق است. 🔹متاسفانه نسبت به مدت مشابه در سال قبل (ایام نزدیک به چهارشنبه سوری) آمار مراجعین افزایش یافته است.
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍😋 کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم 👈میتونید از کره گیاهی استفاده کنید 👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست پودر قند ۶۰ گرم 👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید پودر کاسترد ۷۰ گرم 👈از لوازم قنادی ها و سوپر مارکت ها تهیه کنید وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری آرد سه صفر ۱۶۰ گرم طرز تهیه : کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمت‌های کره به صورت یکنواخت همزده شود سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود 👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود 👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید ادامه مطلب👇👇👇
سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد 👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید 👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر 👈از ۱۰ دقیقه مدام چک کنید هر وقت با لبه کارد شیرینی از سینی بلند شد یعنی پخته سریع از فر خارج کنید اگر زیاد در فر بماند خشک و بیسکوئیتی میشود صبر کنید شیرینی خنک شود و بعد وسط آنرا با بریلو یا شکلات تزئین کنید 👈این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال ۳ هفته ماندگاری دارد 👈با این دستور حدود ۵۰۰‌گرم شیرینی خواهید داشت با کاتر من ۱۲۰ عدد 👈بافت شیرینی نرم و ترد و بسیار سبک هست
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فر مناسب کیک پزی🤔 که البته برا شیرینی پزی هم خوب باشه😁 تو این پست، درمورد پخت کیک، توی فر، توستر و بقیه دستگاهها توضیح داده شده.❤️ زیاد پرسیده شده در مورد مارک فرها که کدوم خوبه اخوان و آلتون رو قنادا تایید میکنن. برا خودم فر توکار اخوان هست که راضیم خدا رو شکر توستر ها هم بعد از فر، گزینه خوبی برا پخت کیک و شیرینی هستن. البته فضاشون ۶۰ لیتر به بالا باشه بهتره و المنتهای بالا و پایین بصورت مجزا قابل روشن شدن باشن. به نکات فیلم دقت کنید🌷
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش 😍🍏 پیشنهاد میدیم حتما درستش کنید چون این تارت فوق العادست😉🤌 🛒مواد لازم: 🌱آرد سفید: حدودا ۳۰۰ گرم 🌱پودرقند: ۳ ق غ 🌱نمک: نوک ق چ 🌱مارگارین یا کره سرد یخچالی: ۱۸۰ گرم 🌱تخم مرغ: ۱ عدد 🌱شیر یا آب سرد: ۴ ق غ 🌱سیب: ۴_۵ عدد 🌱شکر: ⅓ پ (بسته به ترش و شیرینی سیب هاتون میتونید کم و زیاد کنید) 🌱پودر دارچین: ۱ ق چ سرخالی 🌱گردو خورد شده: ۴۰_۵۰ گرم(قابل حذف) 🌱زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال 📜طرزتهیه: _آرد، پودرقند و نمک رو مخلوط و کره سرد و خورد شده رو اضافه کنید. _ابتدا با چنگال یکم آرد به خوردش بدید و بعد با نوک انگشت تا به صورت پودری دربیاد. _حالا تخم مرغ و شیر سرد رو اضافه و فقط درحدی که خمیری بشه با دست ورز بدید(زیاد ورز ندید تا به روغن نیوفته) _خمیر رو داخل سلفون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید. _توی این فاصله سیب هارو پوست کنده خورد کنید و یا مثل من رنده درشت بزنید و به همراه شکر روی حرارت بزارید تا بجوشه و آب سیب تبخیر بشه. درآخر پودر دارچین و گردو خورد شده رو اضافه و از روی حرارت بردارید. _بعد از یک ساعت خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید. _قسمت بزرگتر را با وردنه صاف و داخل قالب تارت قرار دهید. _سیب هارو داخل قالب بریزید و نصف دیگر خمیر رو به صورت حصیری روی تارت تزئین کنید. _رومال کنید و داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود. ادامه مطلب👇👇👇
📜نکات مهم: 🌱کره حتما باید سرد باشه و بلافاصله بعد از خارج کردن از یخچال استفاده شود وگرنه به روغن میوفته و درنهایت خمیر بی کیفیتی خواهید داشت. 🌱برای باز کردن خمیر اصلا نباید آرد پاشی کنید. فقط زیرش پلاستیک پهن کنید. 🌱سینی فر یا قالب احتیاجی به چرب کردن یا کاغذ نداره. 🌱حواستون باشه اگه دیدید خمیر شل شد دوباره اونو چند دقیقه ای داخل یخچال بزارید تا خنک بشه.