•⊰𝑰𝒏 𝒕𝒉𝒆 𝒏𝒂𝒎𝒆 𝒐𝒇 𝒈𝒐𝒅 ◟.☘.◝
〔 🌹〕
بعد از روشن کردن ترقه،معلوم نیست جان چندین نفر در خطر باشد؟
#چهارشنبه_سوری
9.64M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💟#دین_و_زندگی
⭕برای درمان درماندگی و ناتوانی وبه جا نیفتادن در دنیا وراحتی در آخرت
📌حتما گوش کنید عزیزان .کسانی که از نیازمند شدن به اطرافیان در زمان پیری نگرانند حتما گوش کنید وانشاالله عمل کننده باشیم
🎙 حجتالاسلام والمسلمین رفیعی
https://eitaa.com/banoo_mahaleh/3471310851C6309f6d13d
🇮🇷 ایران، در روزی که گذشت (۲۲ اسفند ۱۴۰۱)
🔹رهبر انقلاب در دیدار رئیس جمهوری بلاروس: کشورهایی که مورد تحریم آمریکا قرار گرفتهاند باید با همکاری یکدیگر این حربه را از بین ببرند/لوکاشنکو: هدف من از سفر به ایران آشنایی نزدیک با دستاوردهای ایران است.
🔹با حضور روسای جمهوری ایران و بلاروس، هشت تفاهمنامه همکاری میان وزرای دو کشور به امضا رسید/ایران و بلاروس به نقشه راه جامع همکاری رسیدند.
🔹تفاهمنامه مشترک همکاری اقتصادی ایران و عراق امضا شد. حملونقل، تجارت، نیرو، برق، گاز، آب و تعاملات بانکی و مالی مهمترين محورهای توافق ۲ کشور هستند.
🔹معاون اقتصادی بانک مرکزی: رشد اقتصادی کشور در فصل پاییز ۵.۳ درصد و بدون نفت ۴.۵ درصد بوده است.
🔹اعضای شورایعالی هماهنگی اقتصادی سران قوا اصلاحات آییننامه اجرایی لایحه مولدسازی داراییهای دولت را تصویب کردند.
🔹وزارت اطلاعات: چندین تیم تروریستی شناسایی شدند و انواع مواد و ابزارهای انفجاری، نارنجکهای دستی و خمپاره های دستساز کشف شد.
🔹رئیس قوه قضاییه: از ۸۲ هزار نفر مشمول عفو، ۲۲ هزار نفر مربوط به اغتشاشات هستند. ممکن است این آمار افزایش یابد.
🔹ستوانیکم اطلاعات امیرحسین میرزایی افسر اطلاعاتی ارتش در جنوب شرق کشور به شهادت رسید.
🔹با اقدام دستگاه قضایی ۱۵۴ کانتینر بدون هویت و بلاصاحب در بندر شهید رجایی تعیین تکلیف شد.
🔹بر اثر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در محور اندیمشک_ خرمآباد یک تن کشته شد و ۲۷ نفر مصدوم شدند.
🔹وزارت بهداشت: موارد جدید ابتلا به کرونا: ۹۵۷ نفر؛ کل بیماران شناساییشده: ۷۵۷۴۹۷۱ نفر؛ بهبودیافتگان: ۷۳۴۰۶۰۶ نفر؛ جانباختگان جدید: ۱۲ و مجموع فوتشدگان: ۱۴۴۹۸۱ تن
🔹 برگزیدگان بیستمین دوره انتخاب بهترین کتاب سال دفاع مقدس معرفی شدند.
🔹 ۱۰۰ هزار درخت همزمان در ۴۱۸ نقطه کشورمان در ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه با حضور ناظران گینس کاشته و رکورد دنیا شکسته شد.
🔹اعضای مجمع فدراسیون جودو آرش میراسماعیلی را برای ۴ سال دیگر بهسِمت رئیس فدراسیون انتخاب کردند.
🔹سیدحسن طباطبایی برای ۴ سال دیگر رئیس فدراسیون کاراته ماند.
🔹نواب نصیرشلال، قهرمان المپیک لندن به عنوان سرمربی تیم ملی وزنهبرداری منصوب شد.
💢دست و صورت؛ بیشترین سوختگیها در حوادث چهارشنبهسوری/ افزایش مراجعات بیمارستانی نسبت به ۱۴۰۰
🔸رئیس بیمارستان سوانح سوختگی شهید مطهری:
🔹میانگین سنی افرادی که دچار سوختگی میشوند بین ۱۵ تا ۲۵ سال است.
🔹در حوادث چهارشنبه سوری بیشترین سوختگی مربوط به دستها و صورت افراد است.
🔹بیشترین علت سوختگی هم ناشی از استفاده از مواد منفجره و ترقههای قاچاق است.
🔹متاسفانه نسبت به مدت مشابه در سال قبل (ایام نزدیک به چهارشنبه سوری) آمار مراجعین افزایش یافته است.
13.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #شیرینی_کاسترد 😍😋
کره نرم به دمای محیط رسیده ۱۵۰ گرم
👈میتونید از کره گیاهی استفاده کنید
👈در این دستور روغن ۵۰ قنادی و روغن جامد قابل استفاده نیست
پودر قند ۶۰ گرم
👈اگه دوست دارید شیرین تر بشه میتونید ۸۰ گرم پودر قند بزنید
پودر کاسترد ۷۰ گرم
👈از لوازم قنادی ها و سوپر مارکت ها تهیه کنید
وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری
آرد سه صفر ۱۶۰ گرم
طرز تهیه :
کره و پودر قند و وانیل را ۵ تا ۷ دقیقه با دور تند همزن بزنید تا کاملا سبک،حجیم و روشن شود
بین کار یکی دوبار کاسه را دورگیری کنید تا همه قسمتهای کره به صورت یکنواخت همزده شود
سپس پودر کاسترد را اضافه و در حد مخلوط شدن با همزن هم بزنید
و بعد نصف میزان آرد دستور را هم اضافه و با همزن مخلوط کنید
باقی مانده آرد را قاشق قاشق و کنترل شده اضافه و مخلوط کنید
مدام چسبندگی خمیر را چک کنید اگر خمیر چسبنده بود قاشق قاشق دوباره آرد اضافه کنید تا در نهایت خمیر به صورت لطیف و بدون ترک در ظرف جمع شود
👈بسته به جنس آرد ممکن است همه آرد دستور مصرف نشود یا یک قاشق بیشتر آرد مصرف شود
👈اگر آرد زیادی به خمیر بزنید خمیر خشک شده ترک میخورد در اینصورت شیرینی بعد پخت خشک و بیسکوئیتی میشود
خمیر را در کیسه فریزر بذارید و ۱ ساعت در یخچال استراحت دهید
ادامه مطلب👇👇👇
سپس هر بار تکه ای از خمیر را از یخچال خارج کرده بین دو نایلون به ضخامت نیم سانت باز کنید و کاتر بزنید و در سینی با فاصله قرار دهید
سینی هم نیازی به چرب شدن یا کاغذ روغنی ندارد
👈سینی محتوی خمیر کاتر خورده را ۳۰ دقیقه در یخچال بذارید تا خمیرها کاملا خنک شوند وگرنه شیرینی داخل فر وا میرود
و بعد از یخچال خارج کنید و بلافاصله در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید
👈فر برقی یا توستر دما ۲۰ درجه کمتر
👈از ۱۰ دقیقه مدام چک کنید هر وقت با لبه کارد شیرینی از سینی بلند شد یعنی پخته سریع از فر خارج کنید اگر زیاد در فر بماند خشک و بیسکوئیتی میشود
صبر کنید شیرینی خنک شود و بعد وسط آنرا با بریلو یا شکلات تزئین کنید
👈این شیرینی در ظرف دربسته داخل یخچال ۳ هفته ماندگاری دارد
👈با این دستور حدود ۵۰۰گرم شیرینی خواهید داشت با کاتر من ۱۲۰ عدد
👈بافت شیرینی نرم و ترد و بسیار سبک هست
13.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فر مناسب کیک پزی🤔
که البته برا شیرینی پزی هم خوب باشه😁
تو این پست، درمورد پخت کیک، توی فر، توستر و بقیه دستگاهها توضیح داده شده.❤️
زیاد پرسیده شده در مورد مارک فرها که کدوم خوبه
اخوان و آلتون رو قنادا تایید میکنن. برا خودم فر توکار اخوان هست که راضیم خدا رو شکر
توستر ها هم بعد از فر، گزینه خوبی برا پخت کیک و شیرینی هستن. البته فضاشون ۶۰ لیتر به بالا باشه بهتره و المنتهای بالا و پایین بصورت مجزا قابل روشن شدن باشن.
به نکات فیلم دقت کنید🌷
7.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آموزش #تارت_سیب_وگردو 😍🍏
پیشنهاد میدیم حتما درستش کنید چون این تارت فوق العادست😉🤌
🛒مواد لازم:
🌱آرد سفید: حدودا ۳۰۰ گرم
🌱پودرقند: ۳ ق غ
🌱نمک: نوک ق چ
🌱مارگارین یا کره سرد یخچالی: ۱۸۰ گرم
🌱تخم مرغ: ۱ عدد
🌱شیر یا آب سرد: ۴ ق غ
🌱سیب: ۴_۵ عدد
🌱شکر: ⅓ پ (بسته به ترش و شیرینی سیب هاتون میتونید کم و زیاد کنید)
🌱پودر دارچین: ۱ ق چ سرخالی
🌱گردو خورد شده: ۴۰_۵۰ گرم(قابل حذف)
🌱زرده تخم مرغ و یک قاشق شیر برای رومال
📜طرزتهیه:
_آرد، پودرقند و نمک رو مخلوط و کره سرد و خورد شده رو اضافه کنید.
_ابتدا با چنگال یکم آرد به خوردش بدید و بعد با نوک انگشت تا به صورت پودری دربیاد.
_حالا تخم مرغ و شیر سرد رو اضافه و فقط درحدی که خمیری بشه با دست ورز بدید(زیاد ورز ندید تا به روغن نیوفته)
_خمیر رو داخل سلفون گذاشته و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
_توی این فاصله سیب هارو پوست کنده خورد کنید و یا مثل من رنده درشت بزنید و به همراه شکر روی حرارت بزارید تا بجوشه و آب سیب تبخیر بشه. درآخر پودر دارچین و گردو خورد شده رو اضافه و از روی حرارت بردارید.
_بعد از یک ساعت خمیر را به ۲ قسمت تقسیم کنید.
_قسمت بزرگتر را با وردنه صاف و داخل قالب تارت قرار دهید.
_سیب هارو داخل قالب بریزید و نصف دیگر خمیر رو به صورت حصیری روی تارت تزئین کنید.
_رومال کنید و داخل فر از قبل گرم شده به دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۳۰_۴۰ دقیقه قرار دهید تا طلایی شود.
ادامه مطلب👇👇👇
📜نکات مهم:
🌱کره حتما باید سرد باشه و بلافاصله بعد از خارج کردن از یخچال استفاده شود وگرنه به روغن میوفته و درنهایت خمیر بی کیفیتی خواهید داشت.
🌱برای باز کردن خمیر اصلا نباید آرد پاشی کنید. فقط زیرش پلاستیک پهن کنید.
🌱سینی فر یا قالب احتیاجی به چرب کردن یا کاغذ نداره.
🌱حواستون باشه اگه دیدید خمیر شل شد دوباره اونو چند دقیقه ای داخل یخچال بزارید تا خنک بشه.
18.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بچه ها اسم این تکنیک که لایه های فوندانت رو میچینی دور کیک رافل هست☺️🥰
باید به ترکیب و چیدمان رنگها دقت کنید.
تو این دکور، نوارهای رنگی از بالا بسمت پایین و از کمرنگ به پررنگ چیده میشه👌
#هم_اکنون
حضور مسئول بسیج سازندگی استان سمنان و مسئول بسیج سازندگی ناحیه شاهرود در نمایشگاه اقتصاد مقاومتی