4_6005786523868333195.mp3
9.41M
#کارگاه_عزت_نفس ۹
❌سعی نکن، با گناه، عزیزِ کسی بشی!
گناه، چهره ی باطنت رو خراب میکنه!
نه تنها محبوب نمیشی... که یه جایی منفورش هم میشی!
بسمالله الرحمن الرحیم
سلام سلام دلبرخانوم
خانوم سحرخیز وبااراده ای که
امروز رو بالبخندومهروصبر وارامش قراره رنگ قشنگتری به لحظه هاش بزنه...👏
❌جمعه قراره کمتر بیایی پای رسانه و مجازی📲
وببشترکنار خودت وخانوادهباشی✔️
یک سفره خوشگل بچین ،
ساده اما باسلیقه 💯
سفره رو که پهن کردی وسایلشو یکی رو امروز نیار یکی فردا....😉
مرتب وشکیل بچین🍢🥐🥚🍛
دیگه امروز رو درجه یک حواس بده به نشاط ولذت بردن از دارایی هات....🤩🤩
دم شما بنده ی زرنگ خدا گرم☺️
که زرنگ ونشاط افرینی 💫
وقتی حال زندگی رو خوب میکنی🌈
گرمابخش خونه ای 💥
قدر خودتوبدون که شما نور خونه ای💒
اگه نور کلام ورفتار شما نبود خونه روشن نبود، طلایی خانوم 💖🌟
#انگیزشی برای خانوم خونه 👱♀
معجزه زمانی تو زندگیت اتفاق میوفته که همون اندازه که به ترسهات انرژی میدی
به رویاهات هم انرژی بدی!
#بانوجان
هر کاری را
بخاطر قلب مهربانت
انجام بده و
در ازای آن
منتظر چیزی نباش !!
@banoohayybash
صلواتهای امروز هدیه به خدا
واهل بیت و
امام زمان علیه السلام
صلوات سفینه ایست که سوارش میشی تااسمون میبرت ..❤️
💫شبکه ای از نور که سیل مشکلات رو میبره.....
اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
#ارسالی_بانوحی
اینم ناهار ظهر پنجشنبه ی ما با نون های دلبرِ قلبی❤️😍
ایده های مُحّبانه ی خاطره ساز رو
هروز درزندگی پنج دقیقه
برای ایجاد صمیمیت درکنارخانواده اجرایی کنین.
بجای میوه خوردن وچای خوردن های باعجله وشتاب
بشنین کنار هم پنج دقیقه چای دمنوش میوهمیل کنین نیتتون افزایش مهر ومحبت کنارهم باشه ❤️
اثرات عجیبی داره💯
@banoohayybash
#ارسالی_بانوحی
سلام اینم از ناهار محبانه ی ما
پیتزا 🍕 با خمیر خونگی
#دستور_خمیر_برای خانواده عیال وار ☺️
دولیوان شیر
یک لیوان آب
شش تا هفت لیوان آرد سفید (شما میتونید آرد کامل گندم هم استفاده کنید که اونطوری کمتر آرد اضافه کنید )
۸ تا ۱۰ قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری مایه خمیر
یک قاشق چایخوری نمک
یک قاشق غذاخوری شکر
اول آب و شیر رو که ولرم کردیم (دماش باید ولرم رو به گرم باشه که دست رو نسوزونه) با مایه خمیر و شکر مخلوط میکنیم و میگذاریم کنار حدودا ده دقیقه بمونه تا مخمر فعال بشه (روی شیر شروع میکنه به حباب زدن)
از اون طرف تو یه ظرف دیگه آرد رو الک میکنیم، و نمک رو بهش اضافه و کم کم این آرد به مواد مایع اضافه میکنیم و هم میزنیم ، و بعد روغن زیتون رو اضافه میکنیم رو شروع میکنیم به ورز دادن ( فوت کوزه گری: همیشه یکی دولیوان از آرد نگه دارید و اول شروع کنید به ورز دادن و بعد اگه حس کردید به دست میچسبه و لازم داره آرد رو اضافه کنید، چون هرچی آرد بیشتر باشه خمیر خشک تر میشه. و در کل اینطوریه که اگه آرد کامل گندم باشه مقدار آرد کمتری لازمه و اگه آرد سفید یا نول باشه مقدار آرد بیشتری لازمه ) اینطوری یه خمیر نرم و لطیف دارید❤️
نکته بعدی اینکه برای ورز خیلی با چنگ نرید داخل خمیر ☺️ چون سفت میشه ، به جاش یخورده که ورز دادید خمیر رو جمع کنین و چندبار بلندش کنید و بکوبید تو ظرف تا زمانی که حس کنید خمیر یه دست و نرم شده 😍
حالا روشو بپوشونید بذارید دوساعت یه گوشه ی آروم و گرم خونتون بمونه تا ور بیاد
خمیر آماده ست💖 و از این خمیر برای انواع پیتزا و پیراشکی میتون